fbpx

Golfophold Fyn

Bedste golfophold på Fyn 2024

zzz

Denne side indeholder reklamelinks

Small Danish Hotels – gavekort og ophold til julen 🎄🎅

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Køb aldrig online igen uden rabatkoder 🥳

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout. Savier hjælper dig med at finde rabatkoder, tipper dig med bedre priser, og advarer dig mod eventuel svindel. Savier er 100% GRATIS! Læs mere om Savier her:

Go Dream har gavekort til alle anledninger 😍

Go Dream er en dansk oplevelsesgavevirksomhed, der tilbyder et bredt udvalg af gavekort til spændende oplevelser som f.eks. ophold, eventyr, madlavning, wellness, og actionaktiviteter. De gør det nemt at give unikke gaver og skabe mindeværdige oplevelser. Find jeres næste ophold hos Go Dream.

TrueStory

TrueStory er ligesom Go Dream en oplevelsesgavevirksomhed, hvor du kan finde et bredt udvalg af ophold, kurser, spa/wellness, actionaktiviteter osv. De tilbyder særligt mange gourmet- og spaophold i Danmark og Sverige. Så tag helt klart et kig hos TrueStory.

hotel troense
Hotels.com

Hotel Troense

3/5

Med et ophold på Hotel Troense kombinerer I en skøn ferie på et traditionelt badehotel med et skønt golfophold. Fra hoteldøren er I i gåafstand til stranden, mens I også har kort afstand til golfbaner som Faaborg Goldklub, Svendborg Golfklub og Langelands Golfbane, som alle samarbejder med hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

zzzz

zzz

zzz

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Hvad er det bedste golfophold på Fyn?

Der findes ikke så mange golfophold på Fyn, derfor vil det ikke være synderligt svært at udnævne det bedste. Men det er naturligvis en smagssag at udvælge det bedste golfophold på Fyn, så dette vil vi lader op til dig at udvælge.

Hvor meget koster et golfophold på Fyn?

Et golfophold på Fyn koster omkring 1.200 kr. for dette beløb kan I eksempelvis nyde en overnatning på det smukke og charmerende Hotel Troense som ligger flot placeret ned til vandet i Svendborg.

Hvorfor nyde et golfophold på Fyn?

Hvis I trænger til at komme lidt væk fra hverdagens stress og jag, vil et golfophold på Fyn være et oplagt valg for jer. Her er det nemlig muligt at koble helt fra ved at spille golf, gå lange ture, slappe af på hotellet og nyde dejlig mad samt god vin.