fbpx

Golfophold Fyn

Bedste golfophold på Fyn 2023

zzz

Denne side indeholder reklamelinks

Go Dream Kro- & Hotelophold
Go Dream

Go Dream Gavekort Til Uforglemmelige Ophold

3/5

Hvis du ønsker et uforglemmeligt ophold i Danmark, med dejlig mad og godt selvskab vil det være oplagt at tage et kig på et Go Dream Gavekort. Flere af disse gavekort gælder til et utal af dejlige kroer og hoteller rundt omkring i Danmark, se alle mulighederne her.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

hotel troense
Hotels.com

Hotel Troense

3/5

Med et ophold på Hotel Troense kombinerer I en skøn ferie på et traditionelt badehotel med et skønt golfophold. Fra hoteldøren er I i gåafstand til stranden, mens I også har kort afstand til golfbaner som Faaborg Goldklub, Svendborg Golfklub og Langelands Golfbane, som alle samarbejder med hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

zzzz

zzz

zzz

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Hvad er det bedste golfophold på Fyn?

Der findes ikke så mange golfophold på Fyn, derfor vil det ikke være synderligt svært at udnævne det bedste. Men det er naturligvis en smagssag at udvælge det bedste golfophold på Fyn, så dette vil vi lader op til dig at udvælge.

Hvor meget koster et golfophold på Fyn?

Et golfophold på Fyn koster omkring 1.200 kr. for dette beløb kan I eksempelvis nyde en overnatning på det smukke og charmerende Hotel Troense som ligger flot placeret ned til vandet i Svendborg.

Hvorfor nyde et golfophold på Fyn?

Hvis I trænger til at komme lidt væk fra hverdagens stress og jag, vil et golfophold på Fyn være et oplagt valg for jer. Her er det nemlig muligt at koble helt fra ved at spille golf, gå lange ture, slappe af på hotellet og nyde dejlig mad samt god vin.