fbpx

Badehoteller Østjylland

Bedste badehoteller i Østjylland 2021

Det er en helt særlig oplevelse at bo på et badehotel i Østjylland. Du starter med at opdage den dejlige natur og mærke vinden i håret, så snart du stiger ud af bilen. Det næste, du bemærker, er den larmende stilhed, den friske luft og de afslappende bølgeskvulp. Endelig bliver det tid til at træde ind på det lækre badehotel i Østjylland. 

Sidst men ikke mindst kan du se frem til et dejligt værelse med en skøn udsigt. Du kan desuden glæde dig til at gå ind i spisesalen eller badehotellets restaurant, hvor du skal indtage den lækreste mad, du længe har smagt.

Denne side indeholder reklamelinks

Hotel Vejlefjord
Hotels.com

Hotel Vejlefjord

4/5

Hotel Vejlefjord er et ekstraordinært smukt hotel, hvor du har mulighed for at få et uforglemmeligt ophold i de smukkeste omgivelser. Hotellet byder bl.a. på en stor wellnessafdeling med Kur og Spa, hvor du kan forkæle kroppen og sjælen med fantastiske behandlinger. Derudover byder hotellet også på en helt igennem unik restaurant, hvor der laves lækre retter på friske og lokale råvarer.

Laveste pris for 2 personer: 1.495 kr.

molskroen
Hotels.com

Molskroen

3/5

Ved Molskroen ligger der to hoteller og to restauranter, hvor det primære er at forkæle dig så meget som overhovedet muligt. Her får du både forkælelse for sjælen ved at du kan slappe fuldstændigt af og forkælelse for smagsløgene gennem den fantastiske mad Molskroen kan byde på. Molskroen er det perfekte sted for dig som søger et sted, hvor afslapning er i fokus.

Laveste pris for 2 personer: 1.680 kr.

Helnan Marselis Hotel

4/5

Helnan Marselis Hotel er et helt unikt hotel i Danmark, som byder på et uforglemmeligt ophold i smukke omgivelser. Fra hotellet er der en vild udsigt over den smukke danske kystlinje, samt kort veje til mange spændende destinationer. Der er bl.a. meget kort vej til det pulserende liv i Aarhus Centrum. Derudover byder hotellet også på fitness, swimming pool, sauna og meget mere.

Laveste pris for 2 personer: 895 kr.

Norsminde Kro
Hotels.com

Norsminde Kro

4/5

Dette fantastiske hotel har en smuk udsigt over Norsminde Fjord, samt den unikke lystbådehavn. Som gæst hos hotellet kan du nyde de lækreste måltider på deres gode restaurant, samt nyde et glas vin fra deres udsøgte vinkælder. Norsminde Kro byder på et hyggeligt og uforglemmeligt ophold i smukke omgivelser. Der er vand på tre sider af hotellet og en ekstraordinær udsigt.

Laveste pris for 2 personer: 898 kr.

Opdag en masse seværdigheder under et ophold på et badehotel i Østjylland

Når du nu alligevel har bevæget dig til Østjylland, kan du lige så godt gå på opdagelse og besøge nogle seværdigheder i denne landsdel. Har du tid og overskud til at besøge de attraktioner, der befinder sig i Østjylland, kan du kigge nærmere på: 

  • Danmarks Industrimuseum i Horsens
  • Juelsminde Havnemuseum i Juelsminde
  • Klostermølle i Skanderborg
  • Todbjerg Tårnet i Todbjerg
  • Springvandet Endless Connection i Århus
  • Djurslands Jernbanemuseum i Ryomgård
  • Sølundbunkeren i Skanderborg
  • Vindmølleparken i Ebeltoft
  • Nappedam Lystbådehavn i Rønde
  • Ree Park i Ebeltoft

Du bør have in mente, at denne liste kun indeholder et udpluk af de aktiviteter og seværdigheder, der findes i Østjylland. Der er altså masser af andre ting, du kan lave under dit ophold på et badehotel

flot natur i Østjylland

Lad kærligheden blomstre under et ophold på et badehotel i Østjylland

Har du og din udkårne besluttet at tage på et badehotel i Østjylland, kan I rigtig lade kærligheden blomstre. I vil nemlig opleve, at I har masser af tid til hinanden, da I ikke skal sørge for noget som helst andet end bare at nyde hinandens selskab på skønneste vis. 

I kan tage hinanden i hånden og gå en tur i det naturskønne landskab omkring badehotellet. Tag eventuelt en flaske vin med, så I kan nyde et øjeblik et sted, som I mener er romantisk. 

Derudover har I selvfølgelig også mulighed for at tage jeres medbragte badetøj på for at tage en frisk dukkert i havet. Havet er åbent for alle hele året rundt. Så er du og din partner vaskeægte vinterbadere, er der en oplagt mulighed for at dyrke dette.

Under den yderst veltilberedte aftenmenu kan I to turtelduer kigge hinanden dybt i øjnene, mens der bliver kræset for jeres smagsløg. Alt i alt kan en tur på et badehotel i Jylland være et ophold, der er smækfyldt med romantik.

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Er der nogen badehoteller i Østjylland, der har pool?

Du kan meget hurtigt finde ud af, om der skulle være et badehotel i Østjylland, der har en pool. Det er bare med at kigge vores liste igennem med alle de bedste badehoteller i Østjylland. Derved kan du finde ud af, om der er nogle hoteller, der har en udendørs eller en indendørs pool. 

Hvilke badehoteller i Østjylland er romantiske?

Efter vores mening er alle badehotellerne i Østjylland romantiske. Du får nemlig god tid til at kigge din udkårne dybt i øjnene, mens du er afsted. Desuden er der rig mulighed for at have en romantisk aften på stranden, en romantisk picnic i naturen, en romantisk middag på badehotellet m.m.

Hvornår er det bedst at tage på et badehotel i Østjylland?

Lige netop dette er helt op til dig og dine ønsker. Det bedste tidspunkt er først og fremmest, når du har tid til det. Uanset om du vælger at tage af sted i en weekend eller på en hverdag, er du sikret et fremragende ophold på et badehotel i Østjylland.

Go Dream kro- & hotelophold

Køb et Go Dream gavekort & få et vidunderligt ophold. Vælg blandt et utal af forskellige gavekort, som alle giver dig mulighed for til fulde at nyde et vidunderligt ophold på danske kroer & hoteller.