fbpx

Weekendophold Julefrokost

Bedste weekendophold med julefrokost 2024

Har man ikke tradition for at holde julefrokost i jeres familie, og vil du ikke gå glip af en af julens andre store højtider, kan det være en ide at kigge efter et weekendophold med julefrokost. Her er der god mulighed for at falde i snak med en masse andre mennesker, som også er taget ud for at nyde sild og snaps i et festligt lag.

Et weekendophold midt i juletiden er som regel også altid lige lidt ekstra hyggeligt, da hotellets personale og de øvrige gæster er i ekstra julestemning. Alle er venlige, maden er god og det er langt sjovere end helt at skulle undvære en julefrokost.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Filskov Kro
Hotels.com

Filskov Kro

3/5

På den vidunderlige Filskov Kro lidt uden for Grindsted kan du lade roen sænke sig. Placeret lidt imellem Brande, Billund og Grindsted er Filskov Kro det perfekte sted at koble fra, når man vil væk fra storbyen og have en base tæt på smuk natur og frodige enge og lunde, som aldrig bliver kedelige at vandre på og i.

Laveste pris for 2 personer: 808 kr.

Broholm Slot
Leonora Holidays

Broholm Slot

3/5

Broholm Slot er det perfekte sted til dig, som godt kunne bruge en lille periode, hvor din forkælelse er i fokus. Slottet har en lang historie og står stadig i dag som det gjorde i gamle dage, dog med mange nye moderne faciliteter, som sikrer at du får et godt ophold. Slottets omgivelser er derudover også utroligt smukke med en stor sø og grønne områder.

Laveste pris for 2 personer: 2.990 kr.

Skovdal Kro
Hotels.com

Skovdal Kro

3/5

Hvis du ønsker et hyggeligt ophold på en autentisk dansk kro vil det være oplagt at bestille et ophold på Skovdal Kro, her er du sikret en god oplevelse og dejlig mad. Derudover er du ganske få kilometer fra en stor oplevelse i form af Jellingstenene. Trænger du til et dejligt ophold vil vi klart anbefale dig Skovdal Kro.

Laveste pris for 2 personer: 930 kr.

Norsminde Kro
Leonora Holidays

Norsminde Kro

4/5

Norsminde Kro ligger i smukke naturskønne omgivelser ved Norsminde Fjord med udsigt over Norsminde Havn. Indendøre finder du en stilfuld indretning samt lyse og rummelige værelser. Kroens gastronomiske restaurant server den dejligste mad lavet af lokale råvarer for at give den helt rette smag og stemning.

Laveste pris for 2 personer: 2.396 kr.

Kobæk Strand Hotel
Hotels.com

Kobæk Strand Hotel

3/5

Nyd et dejligt ophold på Kobæk Strand Hotel i Skælskør, med en perfekt lokation direkte ned til havet og med udsigt til Storebælts Broen er der rig mulighed for en flot gåtur eller en afslappende eftermiddag ved havet. Se frem til en velsmagende morgenmadsbuffet samt middag i flotte omgivelser på hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 1.211 kr.

Hotel Residens Møen
Leonora Holidays

Hotel Residens Møen

3/5

Nyd et aldeles fremragende ophold på det dejlige hotel Residens Møen, med en perfekt lokation ganske tæt på Stege Bugt og bylivet er der rig mulighed for gode gåture til både vand og by. Stemningen på hotellet er fantastisk, det dejlige personale og de smukke omgivelser er med til at gøre opholdet til noget helt særligt.

Laveste pris for 2 personer: 111 kr.

Ny Øbjerggaard Gods
Hotels.com

Ny Øbjerggaard Gods

3/5

Nyd et dejligt ophold på Ny Øbjerggård Gods i smukke omgivelser inde som ude, gå lange ture i den store have og det private skovområde. De lyse værelser er alle rummelige og har udsigt over haven. Nogle af værelserne har egen balkon eller terrasse hvorfra i kan nyde dejlige stunder. Værelserne har enten eget eller fælles badeværelse.

Laveste pris for 2 personer: 695 kr.

Den Gamle Arrest
Hotels.com

Den Gamle Arrest

2.5/5

Nyd et vidunderligt ophold på Den Gamle Arrest i hjertet af Ribe, her kan du lade roen sænke sig. Placeret nær den Jyske Vestkyst er Den Gamle Arrest det perfekte sted at koble fra, når man vil væk fra storbyen og have en base tæt på storslået natur og midt i en hyggelig lille by med autentiske butikker og caféer.

Laveste pris for 2 personer: 865 kr.

Femø Kro
Hotels.com

Femø Kro

2.5/5

Femø Kro byder velkommen til et hyggeligt ophold på en autentisk dansk kro fyldt med historie, her er du sikret en god oplevelse og dejlig mad. Kroen ligger smukt med en formidabel havudsigt som kan nydes inde fra restauranten samt ude på terrassen. Bestil et vidunderligt ophold på Femø Kro.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

fjordgaarden
Hotels.com

Fjordgaarden

4/5

Ved Ringkøbing Fjord i idylliske omgivelser kan du finde Fjordgaarden hotel, hvor fokus ligger på at give dig så god en oplevelse som overhovedet muligt. Her får du adgang til hyggelige værelser, gratis wi-fi, et lækkert poolområde, samt wellness behandlinger. Derudover har hotellet en lækker restaurant, hvor der servers en lækker morgenbuffet, som du kan nyde inden din dag begynder.

Laveste pris for 2 personer: 1.549 kr.

comwell sorø
Hotels.com

Comwell Sorø

4/5

Har du brug for at hyggeligt sted at hvile kroppen og hovedet imens du er på besøg i Sorø? Så er Comwell Sorø det oplagte sted for dig. Her bliver du inviteret indenfor til hyggelige rammer og en familievenlig stemning, hvor der er kort til en masse forskellige spændende seværdigheder og gode restauranter. Derudover har hotellet en super lækker morgenmadsbuffet, som du kan nyde.

Laveste pris for 2 personer: 1.028 kr.

comwell kongebrogaarden
Hotels.com

Comwell Kongebrogaarden

5/5

Som gæst hos Comwell Kongebrogaarden har du mulighed for at overnatte i smukke omgivelser med udsigt over Lillebælt og en kort køretur til både Snoghøj og Middelfart. Derudover kan du også gøre brug af hotellets lækre spafaciliteter, hvor der bl.a. er swimmingpool, sauna og spabad. Sidst men ikke mindst er der også mulighed for at komme ud og spille golf lige i nærheden.

Laveste pris for 2 personer: 1.270 kr.

Hotel Kirstine
Hotels.com

Hotel Kirstine

4/5

Hotel Kirstine har en helt unik historie, som går tilbage til 1745, hvor rådmanden Mathias Hansen byggede den smukke gård, der i dag huser Hotel Kirstine. Her kan du slappe af i de hyggelige værelser, gøre brug af de forskellige faciliteter, samt nemt og hurtigt tage ud at besøge nogle af de spændende seværdigheder der er lige i nærheden af hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 1.073 kr.

Hotel Vejlefjord
Hotels.com

Hotel Vejlefjord

4/5

Laveste pris for 2 personer: 1.495 kr.

comwell kellers park
Hotels.com

Comwell Kellers Park

4/5

Hvis du er på udkig efter et hotel, som båder byder på underholdning og afslapning, så er Comwell Kellers Park et perfekt valg for dig. Hotellet har en luksuriøs stemning over sig og flere forskellige lækre faciliteter, som kan være med til at sørge for, at du kan nyde livet fuldt ud. Derudover er der kort vej til seværdigheder som Brejning Kirke og Galleri Bibelland.

Laveste pris for 2 personer: 977 kr.

tambohus kro og badehotel
Hotels.com

Tambohus Kro & Badehotel

3/5

Tambohus Kro & Badehotel ved naturskønne og unikke Thy og Limfjorden. På Tambohus Kro & Badehotel er der rig mulighed for selvforkælelse og afslapning, i unikke omgivelser. Hotellets faciliteter byder på aktiviteter som østerssafari i Limfjorden, men også ro i form af et afslappende kurbad. Når mørket faldet på byder restauranten indenfor til en sæsonbaseret menu, med lokale råvarer og udsigt over Limfjorden.

Laveste pris for 2 personer: 699 kr.

Hotel Kommandørgården
Hotels.com

Hotel Kommandørgården

3.5/5

Hotel Kommandørgården ligger ved Vadehavet på Rømø. Her tilbydes både værelser og hytter med balkon eller terrasse. Faciliteterne på stedet omfatter wellnesscenter, fitnesscenter, spillelokale, swimmingpool og ridning på islandske heste. Der er mulighed for at leje cykler, så du kan udforske Rømø. Hotellets restaurant byder på fiske- og skaldyrsretter. Florandas Brasserie byder på internationale retter, såsom pizza og oksekød i uformelle omgivelser.

Laveste pris for 2 personer: 690 kr.

Hotel Hovborg Kro
Hotels.com

Hotel Hovborg Kro

3/5

Hotel Hovborg Kro ligger i en smuk bygning fra 1700-tallet, som i dag er fuldstændig renoveret. I dag kan du overnatte hos kroen, glemme alt om hverdagens stress og bare nyde livet. Hotellet har en smuk have, hvor der er en lille flod og en legeplads til børnene. Derudover har hotellet en helt fantastisk restaurant, som laver mad på lokale råvarer.

Laveste pris for 2 personer: 930 kr.

Comwell Aarhus
Hotels.com

Comwell Aarhus

4.5/5

Comwell Aarhus er et meget populært hotel i Aarhus, som har fokus på at være bæredygtigt, samt hyggeligt. Noget af det bedste ved hotellet er dets beliggenhed. Det ligger nemlig lige midt i Aarhus, hvilket betyder at du som gæst altid har alt det bedste af Aarhus lige ved døren. Derudover har hotellet en masse gode faciliteter du kan gøre brug af.

Laveste pris for 2 personer: 1.008 kr.

Comwell H.C. Andersen Odense
Hotels.com

Comwell H.C. Andersen Odense

4/5

Comwell H.C. Andersen er et hyggeligt hotel, som har beliggenhed lige midt i H.C. Andersen kvarteret midt i Odense. Her har du altså mulighed for at bo i lækre omgivelser i dette historiske kvarter af Odense. Som gæst hos hotellet kan du frit gøre brug af deres mange lækre faciliteter, samt hurtigt og nemt komme ud at besøge seværdighederne i Odense.

Laveste pris for 2 personer: 1.002 kr.

Skjoldenæsholm Hotel
Hotels.com

Skjoldenæsholm Hotel

3/5

Skjoldenæsholm Hotel er et unikt hotel, som har skabt de helt perfekte rammer til dig, som gerne vil på et uforglemmeligt ophold på et romantisk slotshotel. Hotellet byder på moderne og gode faciliteter, som du kan bruge så meget du vil, samt hyggelige værelser, hvor du kan hvile hovedet efter en dag fyldt med gode oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

varbergs kusthotell
Hotels.com

Varbergs Kusthotell

4/5

Varbergs Kusthotell ligger i smukke omgivelser i Varberg og byder dig indenfor til et afslappende weekendophold med en smuk havudsigt. Fra hotellet er der kort vej til en lang række seværdigheder, som f.eks. Kulturhuset Komedianten og Teater Varberg. Derudover har hotellet hyggelige værelser og gode faciliteter, som du kan gøre frit brug af under dit ophold.

Laveste pris for 2 personer: 789 kr.

rudbøl grænsekro
Hotels.com

Rudbøl Grænsekro

3/5

Rudbøl Grænsekro er et af de mange steder, der åbner op for dørene henover julen. Her er det både muligt at booke et af deres hyggelige juleophold, hvor man har et værelse over hele julen, samt bare at booke en kuvert til deres velsmagende julefrokost. Har man lyst til at fejre hele julen ude, er det en af de mest charmerende steder at gøre det. Så kan du også prøve at fejre jul på god gammeldags sønderjysk manér.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Best Western Plus Hotel Svendborg
Hotels.com

Best Western Plus Hotel Svendborg

4/5

Vil du gerne på et uforglemmeligt spaophold på fyn? Så er der ikke nogen tvivl om, at Best Western Plus Hotel Svendborg i Svendborg er det oplagte valg for dig. Det er et 4-stjernet hotel, som byder på hyggelige værelser og en bred vifte af moderne faciliteter, som du kan gøre frit brug af under dit ophold.

Laveste pris for 2 personer: 1.165 kr.

comwell borupgaard
Hotels.com

Comwell Borupgaard

4/5

Comwell Borupgaard er et helt unikt hotel i den utroligt smukke by Snekkersten. Her kan du gøre brug af deres helt fantastiske spafaciliteter, hvis du er på udkig efter et spaophold. Derudover råder hotellet over flere hyggelige værelser, hvor du kan slappe af efter en dag med spa, wellness og en masse andre gode oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 938 kr.

hotel søparken
Hotels.com

Hotel Søparken

3/5

På Hotel Søparken kan du få noget til maven og lidt til ganen i forbindelse med deres store traditionelle julefrokost, de hvert år disker op med til hotellets gæster, samt de der eventuelt måtte have bestilt kuvert kun til frokosten. Julefrokosten her løber af stablen allerede i november måned, så du skal være ude i god tid, hvis du vil nå at booke et weekendophold samt en plads til julefrokosten på Hotel Søparken.

Laveste pris for 2 personer: 718 kr.

color hotel skagen
Hotels.com

Color Hotel Skagen

4/5

Er du/I til Nordjysk idyl er et weekendophold i Nordjylland lige sagen. Color Hotel Skagen danner rammerne om det perfekte julemåltid og en forrygende og festlig aften. I løbet af årets sidste måneder står de for hele tre julefrokoster, hvor du og din partner, og hvem du ellers skulle have lyst til at spise julen ind med, kan få alt, hvad hjertet (og munden) begærer.

Laveste pris for 2 personer: 1.395 kr.

skovshoved hotel
Hotels.com

Skovshoved Hotel

4/5

I Nordsjælland finder du det fortryllende Skovshoved Hotel, der hvert eneste år er værter for en lang række julefrokoster hver eneste weekend igennem december måned. Julefrokosterne på Skovshoved Hotel plejer som regel at være i en klasse for sig, og med mange juleretter, fri bar og DJ er der lagt an til en festlig aften, du sent vil glemme.

Laveste pris for 2 personer: 1.110 kr.

tivoli hotel
Hotels.com

Tivoli Hotel

4/5

Tivoli Hotel ligger i centrum af København og har kort vej til alle de forskellige seværdigheder. Hotellet er kendt af mange forskellige årsager, men specielt hotellets to sky-barer der har panoramaudsigt over København, er meget velkendte. Som gæst hos hotellet kan du bruge dets luksuriøse faciliteter, samt overnatte i deres hyggelige værelser. Et perfekt sted til dig, der vil opleve København.

Laveste pris for 2 personer: 850 kr.

rold storkro
Hotels.com

Rold Storkro

4/5

I kanten af Rold Skov ved siden af smukke Rebild bakker kan du finde Rold Storkro, som er en gennemført kro, hvor du har mulighed for at overnatte i hyggelige værelser og nyde mad i verdensklasse. Imens du spiser, kan du nyde den unikke panoramaudsigt over Gralev Ådal, som er med til at skabe den helt unikke steming, som der er over kroen.

Laveste pris for 2 personer: 1.048 kr.

agerskov kro
Hotels.com

Agerskov Kro

3.5/5

Agerskov Kro og Hotel er et gammelt hotel med en lang historie. Denne lange historie er også med til at præge den helt unikke og charmerende stemning der er over hotellet. Som gæst hos hotellet får du naturligvis adgang til de mange lækre faciliteter, som hotellet har at byde på. Derudover serveres der også den lækreste morgenmad og aftensmad på hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 1.040 kr.

tyrstrup kro
Hotels.com

Tyrstrup Kro

4/5

Hvis du gerne vil besøge Christiansfeld, så er Tyrstrup Kro det perfekte hotel for dig. Her er der for alvor lagt op til et uforglemmeligt ophold i de smukkeste omgivelser. Som gæst får du adgang til hotellets mange lækre faciliteter, som er med til at sikre at du får et godt ophold. Derudover er der meget kort vej til flere forskellige spændende seværdigheder fra hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 952 kr.

Weekendophold og julefrokost hører sammen

Der kan ikke herske nogen tvivl om, at man nemt kan finde en solid julefrokost at deltage i, ligegyldigt hvor man så måtte være bosat i landet. Danmarks hoteller står for nogle utroligt festlige julefrokoster, hvor der er plads til alle – også dem der gerne lige vil kunne blive natten over, og eventuel en yderligere dag hvis julefrokosten har været ekstra hård.

Til samtlige julefrokoster vil du kunne lade dig underholde af levende musik, der med garanti kan sætte gang i festen og få folk ud på dansegulvet. Alt i alt bør du bare ikke snyde dig selv for et weekendophold med julefrokost.

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Hvad er et weekendophold med julefrokost?

Et weekendophold med julefrokost er som det lidt ligger i ordene et skønt weekendophold hvor det vil være muligt at nyde en god julefrokost enten sammen med dit livs kærlighed eller i lidt større vennegrupper eller lignende. En af fordelene ved at nyde en god julefrokost på et weekendophold er at man ikke skal køre hjem, hvilket kan være meget praktisk.

Hvor kan man nyde et weekendophold med julefrokost?

Du kan nyde et weekendophold med julefrokost rundt om i det meste af Danmark på nogle af de hyggelige kroer og hoteller som vi danskere elsker at besøge. Her er flere steder stillet frem med den lækreste julefrokost, med alt hvad der tilhører.

Hvor meget koster et weekendophold med julefrokost?

Et weekendophold med julefrokost koster 700-2450 kr. prisen afhænger primært af hvilken kro eller hotel du vælger at bestille opholdet hos, samt hvor fint det hele skal være, ligeledes er der forskel på hvad der er inkluderet i opholdende.