fbpx

Weekendophold Julefrokost

Bedste weekendophold med julefrokost 2021

Har man ikke tradition for at holde julefrokost i jeres familie, og vil du ikke gå glip af en af julens andre store højtider, kan det være en ide at kigge efter et weekendophold med julefrokost. Her er der god mulighed for at falde i snak med en masse andre mennesker, som også er taget ud for at nyde sild og snaps i et festligt lag.

Et weekendophold midt i juletiden er som regel også altid lige lidt ekstra hyggeligt, da hotellets personale og de øvrige gæster er i ekstra julestemning. Alle er venlige, maden er god og det er langt sjovere end helt at skulle undvære en julefrokost.

Denne side indeholder reklamelinks

Fjordgaarden

4/5

Laveste pris for 2 personer: 2.458 kr.

Comwell Sorø

4/5

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Skrøbelev Gods

4/5

Laveste pris for 2 personer: 1.292 kr.

Comwell Kongebrogaarden

5/5

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Hotel Kirstine
Hotels.com

Hotel Kirstine

4/5

Laveste pris for 2 personer: 1.073 kr.

Hotel Vejlefjord
Hotels.com

Hotel Vejlefjord

4/5

Laveste pris for 2 personer: 1.495 kr.

Comwell Kellers Park

4/5

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Tambohus Kro og Badehotel

3/5

Laveste pris for 2 personer: 1.998 kr.

Hotel Kommandørgården
Hotels.com

Hotel Kommandørgården

3.5/5

Laveste pris for 2 personer: 690 kr.

Hotel Hovborg Kro
Hotels.com

Hotel Hovborg Kro

3/5

Laveste pris for 2 personer: 930 kr.

Comwell Aarhus

4.5/5

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Comwell H.C. Andersen Odense
Hotels.com

Comwell H.C. Andersen Odense

4/5

Laveste pris for 2 personer: 1.002 kr.

Skjoldenæsholm Hotel
Hotels.com

Skjoldenæsholm Hotel

3/5

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

varbergs kusthotell
Hotels.com

Varbergs Kusthotell

4/5

Laveste pris for 2 personer: 789 kr.

Rudbøl Grænsekro

3/5

Rudbøl Grænsekro er et af de mange steder, der åbner op for dørene henover julen. Her er det både muligt at booke et af deres hyggelige juleophold, hvor man har et værelse over hele julen, samt bare at booke en kuvert til deres velsmagende julefrokost. Har man lyst til at fejre hele julen ude, er det en af de mest charmerende steder at gøre det. Så kan du også prøve at fejre jul på god gammeldags sønderjysk manér.

Laveste pris for 2 personer: 1.698 kr.

Best Western Plus Hotel Svendborg
Hotels.com

Best Western Plus Hotel Svendborg

4/5

Laveste pris for 2 personer: 1.165 kr.

Comwell Borupgaard

4/5

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Hotel Søparken

3/5

På Hotel Søparken kan du få noget til maven og lidt til ganen i forbindelse med deres store traditionelle julefrokost, de hvert år disker op med til hotellets gæster, samt de der eventuelt måtte have bestilt kuvert kun til frokosten. Julefrokosten her løber af stablen allerede i november måned, så du skal være ude i god tid, hvis du vil nå at booke et weekendophold samt en plads til julefrokosten på Hotel Søparken.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

color hotel skagen
Hotels.com

Color Hotel Skagen

4/5

Er du/I til Nordjysk idyl er et weekendophold i Nordjylland lige sagen. Color Hotel Skagen danner rammerne om det perfekte julemåltid og en forrygende og festlig aften. I løbet af årets sidste måneder står de for hele tre julefrokoster, hvor du og din partner, og hvem du ellers skulle have lyst til at spise julen ind med, kan få alt, hvad hjertet (og munden) begærer.

Laveste pris for 2 personer: 1.395 kr.

skovshoved hotel
Hotels.com

Skovshoved Hotel

4/5

I Nordsjælland finder du det fortryllende Skovshoved Hotel, der hvert eneste år er værter for en lang række julefrokoster hver eneste weekend igennem december måned. Julefrokosterne på Skovshoved Hotel plejer som regel at være i en klasse for sig, og med mange juleretter, fri bar og DJ er der lagt an til en festlig aften, du sent vil glemme.

Laveste pris for 2 personer: 1.110 kr.

tivoli hotel
Hotels.com

Tivoli Hotel

4/5

Laveste pris for 2 personer: 850 kr.

Rold Storkro

4/5

Laveste pris for 2 personer: 2.356 kr.

agerskov kro
Hotels.com

Agerskov Kro

3.5/5

Laveste pris for 2 personer: 1.040 kr.

tyrstrup kro
Hotels.com

Tyrstrup Kro

4/5

Laveste pris for 2 personer: 952 kr.

Weekendophold og julefrokost hører sammen

Der kan ikke herske nogen tvivl om, at man nemt kan finde en solid julefrokost at deltage i, ligegyldigt hvor man så måtte være bosat i landet. Danmarks hoteller står for nogle utroligt festlige julefrokoster, hvor der er plads til alle – også dem der gerne lige vil kunne blive natten over, og eventuel en yderligere dag hvis julefrokosten har været ekstra hård.

Til samtlige julefrokoster vil du kunne lade dig underholde af levende musik, der med garanti kan sætte gang i festen og få folk ud på dansegulvet. Alt i alt bør du bare ikke snyde dig selv for et weekendophold med julefrokost.

zzz

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Hvad er et weekendophold med julefrokost?

Et weekendophold med julefrokost er som det lidt ligger i ordene et skønt weekendophold hvor det vil være muligt at nyde en god julefrokost enten sammen med dit livs kærlighed eller i lidt større vennegrupper eller lignende. En af fordelene ved at nyde en god julefrokost på et weekendophold er at man ikke skal køre hjem, hvilket kan være meget praktisk.

Hvor kan man nyde et weekendophold med julefrokost?

Du kan nyde et weekendophold med julefrokost rundt om i det meste af Danmark på nogle af de hyggelige kroer og hoteller som vi danskere elsker at besøge. Her er flere steder stillet frem med den lækreste julefrokost, med alt hvad der tilhører.

Hvor meget koster et weekendophold med julefrokost?

Et weekendophold med julefrokost koster 700-2450 kr. prisen afhænger primært af hvilken kro eller hotel du vælger at bestille opholdet hos, samt hvor fint det hele skal være, ligeledes er der forskel på hvad der er inkluderet i opholdende.

Go Dream kro- & hotelophold

Køb et Go Dream gavekort & få et vidunderligt ophold. Vælg blandt et utal af forskellige gavekort, som alle giver dig mulighed for til fulde at nyde et vidunderligt ophold på danske kroer & hoteller.