Spaophold Sjælland

Bedste spaophold på Sjælland 2021

zzz

Denne side indeholder reklamelinks

Marienlyst Strandhotel

4/5

Marienlyst Strandhotel har været populær i mange år og det er ikke svært at forstå hvorfor. Dette strandhotel er omringet af smukke slotte, fantastiske omgivelser og giver sine gæster mulighed for at pleje krop og sind. Derudover får du adgang til en fantastisk restaurant og lækre faciliteter, samt Casino Marienlyst, hvis du har et gambler-gen.

Laveste pris for 2 personer: 2.696 kr.

Kurhotel Skodsborg

4/5

Ønsker du at forkæle dig selv med et eksklusivt spaophold, er Kurhotel Skodsborg det helt rigtige sted at besøge. Hotellet med beliggenhed, der giver udsigt til Øresund og naturskønne omgivelser, tilbyder nemlig en lækker pakkeløsning, hvor du og en nær forkæles i to dage med lækker mad og spaophold.

Laveste pris for 2 personer: 2.400 kr.

Kokkedal Castle Copenhagen

5/5

Klokkedal Castle Copenhagen er et af de smukkeste slotte i Danmark og ligner noget, som er taget direkte ud af en film. Slottet er helt fantastisk og interiøret står i mange rum stadig, som det gjorde i gamle dage. Deruover får gæsterne adgang til den fantastiske restaurant der laver gourmetmed af lokale råvarer, samt flere forskellige faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 1.980 kr.

Hotel Bretagne

3/5

Hotel Bretagne er et klassisk hotel med beliggenhed i den hyggelige badeby Hornbæk. Hotellet har en fantastisk udsigt udover nabosøen og Øresundsstrædet, som kan nydes fra flere værelser. Har man lyst til at besøge Hornbæk Havn og strand, så er det kun en ganske kort tur på 10 minutter. Ved Hotel Bretagne er der rig mulighed for at pleje både krop og sind.

Laveste pris for 2 personer: 3.790 kr.

Comwell Borupgaard

4/5

I det nordsjællandske ligger Comwell Hotel Borupgaard. Et perfekt hotel til dig, der er på udkig efter et afslappende spaophold. Her kan du booke en enkelt eller flere overnatninger, hvor du bliver forkælet med luksuriøse spafaciliteter og en forrygende gastronomisk oplevelse. Hotellets spafaciliteter er virkelig noget ganske særligt. Her tilbydes en tur i spaparken, der har natursauna, panoramaudsigt udover søen og parken. Her kan du også prøve den kolde gys, hvis du har mod på en udfordring, men bare rolig, det store udendørs boblebad ligger ikke langt væk.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Comwell Korsør

4/5

I rolige og fredelige omgivelser ligger Comwell Korsør. Da Comwell overtog stedet i 2012, blev det renoveret, og du kan derfor være sikker på, at det er et moderne sted. Renoveringen medførte en luksuriøs spaafdeling, hvorfor stedet er perfekt til dig, der ønsker at slappe af i behageligt vand og skønne omgivelser. Spaafdelingen byder på to hottubs, natursauna, indendørs AquaSpa og meget andet.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Kragerup Gods

3/5

Lige siden 1327 har Kragerup Gods stået som det står i dag og pyntet på den allerede smukke natur der omringer godset. I 1801 opkøbte familien Dinesen godset og det er stadig dem der ejer det den dag i dag. I dag er det dog ikke længere bare et gods, men et fantastisk sted der byder på spaophold og unikke gourmetoplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.695 kr.

clarion hotel copenhagen airport
Hotels.com

Clarion Hotel Copenhagen Airport

4/5

Hvis du skal en tur igennem Kastrup Lufthavn, så er Clarion Hotel Copenhagen Airport et helt fantastisk sted at overnatte. På trods af at det er bygget i en lufthavn giver det nemlig dig mulighed for at få en helt fantastisk oplevelse. Med lækre faciliteter, en lækker restaurant og luksuriøse værelser, er det virkelig et hotel i en klasse for sig.

Laveste pris for 2 personer: 533 kr.

hotel kong arthur
Hotels.com

Hotel Kong Arthur

4/5

Lige ved Københavns smukke søer, ved Nansensgade kvarteret, kan du finde Hotel Kong Arthur. Dette fantastiske hotel ligger tæt på Torvehallerne, Nørreport og mange andre seværdigheder i indre København. Udover beliggenheden kan man dog heller ikke sætte en finger på hotellet i sig selv. Her kan du få fantastisk nordisk mad og nyde de lækre faciliteter, som hotellet har at byde på.

Laveste pris for 2 personer: 914 kr.

tivoli hotel
Hotels.com

Tivoli Hotel

4/5

I det sekund man træder igennem Tivolis ikoniske søjleindgang træder man ind i en helt magisk verden, som er fyldt med kultur og sjove forlystelser. Lige midt i dette magisk land kan du finde Tivoli Hotel, som er lige så magisk som resten af universet. Tivoli Hotel har på bedste vis kombineret moderne faciliteter og lækker mad med den unikke stemning der er i tivoli.

Laveste pris for 2 personer: 850 kr.

ac bella sky
Hotels.com

AC Bella Sky

4/5

AC Hotel by Marriott Bella Sky Copenhagen er et stilfuldt hotel, som giver dig mulighed for at overnatte i København i luksuriøse omgivelser. Udover lækre værelser har Ac Bella Sky også lækre spafaciliteter, 24h fitness og flere forskellige barer og restauranter. Der er altså både mulighed for maksimal afslapning at udforske København og fantastiske gourmetoplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 795 kr.

zzz

zzz

zzz

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

zz

zzz

zz

Få 10% rabat på dit ophold!

Køb dit drømme ophold hos DuGlemmerDetAldrig og få lige nu 10% rabat på dit køb. Find dit ønskede ophold og tilmeld dig deres nyhedsbrev, så modtager du en unik 10% rabatkode til din ordre.