fbpx

Spaophold Sjælland

Bedste spaophold på Sjælland 2024

Find et dejligt tilbud på spaophold på Sjælland og spar flyveturen til de varmere himmelstrøg. Sjælland er lidt af et mekka, når det kommer til spaoplevelser, og her finder du en række spahoteller, som forkæler krop og sjæl. Vi har gjort det lidt nemmere for dig at vælge ved at samle de absolut bedste spaophold tilbud på Sjælland. Læs med her og drøm dig ned i bassinet!

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

marienlyst strandhotel
Truestory

Marienlyst Strandhotel

4/5

Marienlyst Strandhotel har været populær i mange år og det er ikke svært at forstå hvorfor. Dette strandhotel er omringet af smukke slotte, fantastiske omgivelser og giver sine gæster mulighed for at pleje krop og sind. Derudover får du adgang til en fantastisk restaurant og lækre faciliteter, samt Casino Marienlyst, hvis du har et gambler-gen.

Laveste pris for 2 personer: 3.290 kr.

kurhotel skodsborg
Hotels.com

Kurhotel Skodsborg

4/5

Ønsker du at forkæle dig selv med et eksklusivt spaophold, er Kurhotel Skodsborg det helt rigtige sted at besøge. Hotellet med beliggenhed, der giver udsigt til Øresund og naturskønne omgivelser, tilbyder nemlig en lækker pakkeløsning, hvor du og en nær forkæles i to dage med lækker mad og spaophold.

Laveste pris for 2 personer: 2.700 kr.

Villa Copenhagen
Truestory

Villa Copenhagen

5/5

Villa Copenhagen er et utroligt lækkert 5-stjernet hotel, som byder på både restaurant, fitness, bar og mere til. Er du på udkig efter et fantastisk spaophold i København, så er der ikke nogen tvivl om at Villa Copenhagen er en oplagt mulighed for dig. Derudover har hotellet en god beliggenhed, som betyder, at du nemt kan komme ud at opleve København.

Laveste pris for 2 personer: 3.045 kr.

hotel kong arthur
Truestory

Hotel Kong Arthur

4/5

Lige ved Københavns smukke søer, ved Nansensgade kvarteret, kan du finde Hotel Kong Arthur. Dette fantastiske hotel ligger tæt på Torvehallerne, Nørreport og mange andre seværdigheder i indre København. Udover beliggenheden kan man dog heller ikke sætte en finger på hotellet i sig selv. Her kan du få fantastisk nordisk mad og nyde de lækre faciliteter, som hotellet har at byde på.

Laveste pris for 2 personer: 2.690 kr.

kokkedal castle copenhagen
Hotels.com

Kokkedal Castle Copenhagen

5/5

Klokkedal Castle Copenhagen er et af de smukkeste slotte i Danmark og ligner noget, som er taget direkte ud af en film. Slottet er helt fantastisk og interiøret står i mange rum stadig, som det gjorde i gamle dage. Deruover får gæsterne adgang til den fantastiske restaurant der laver gourmetmed af lokale råvarer, samt flere forskellige faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

71 Nyhavn Hotel
Hotels.com

71 Nyhavn Hotel

5/5

Lige midt i det helt utroligt smukke Nyhavn ligger 71 Nyhavn Hotel. Her har du mulighed for at overnatte i de smukke bygninger fra 1800-tallet, samt nyde deres lækre faciliteter og slappe af i deres hyggelige værelser. Derudover er der kort vej fra hotellet til mange spændende seværdigheder i København. Vil du gerne opleve København er 71 Nyhavn Hotel oplagt.

Laveste pris for 2 personer: 1.813 kr.

Copenhagen Admiral Hotel
Hotels.com

Copenhagen Admiral Hotel

4/5

Lige ud til vandet i en utroligt smuk bygning fra 1780’erne over for Operaen og tæt på Amalienborg Slot Copenhagen Admiral Hotel. Med andre ord, så har Copenhagen Admiral Hotel en helt utrolig beliggenhed. Derudover byder hotellet på luksuriøse værelser og en bred vifte af moderne og lækre faciliteter, som du frit kan gøre brug af.

Laveste pris for 2 personer: 1.250 kr.

Comwell Klarskovgaard
Hotels.com

Comwell Klarskovgaard

3.5/5

Comwell Klarskovgaard er et helt fantastisk hotel, som ligger i smukke Korsør. Her har du mulighed for at overnatte og slappe af i deres hyggelige værelser. Derudover byder hotellet på en lang række lækre og moderne faciliteter, som du kan gøre frit brug af under dit ophold. Fra hotellet er der mange spændende destinationer lige i nærheden.

Laveste pris for 2 personer: 1.054 kr.

Rye 115 Hotel
Hotels.com

Rye 115 Hotel

3/5

I et roligt og flot område et par minutter fra Parken, som er FCK’s stadion, kan du finde Rye 115 Hotel. Her har du mulighed for at glemme alt om hverdagens stress og bare nyde livet. Hotellet byder nemlig på hyggelige værelser, gode faciliteter, samt smukke og afslappende omgivelser. Derudover er der kort vej til seværdigheder, caféer og restauranter.

Laveste pris for 2 personer: 1.250 kr.

Ascot Hotel
Hotels.com

Ascot Hotel

4/5

Vil du gerne på et godt spaophold i København, så er Ascot Hotel lige stedet for dig. Her er der lækre og moderne faciliteter, som du frit kan gøre brug af. Derudover har hotellet en helt fantastisk beliggenhed, som gør, at der altid kun er kort vej til mange spændende seværdigheder. Du kan f.eks. besøge Kastellet og beCopenhagen.

Laveste pris for 2 personer: 940 kr.

Skt. Petri
Hotels.com

Skt. Petri

5/5

Skt Petri er et utroligt lækkert hotel, som ligger små 10 minutter fra Tivoli i København. Derudover ligger strøget kun få minutter væk, så du har alt det bedste af København lige ved din dør. Derudover byder hotellet også på et stort og moderne træningscenter, samt rammer og faciliteter, der lægger op til maksimal afslapning.

Laveste pris for 2 personer: 1.256 kr.

Scandic Palace Hotel
Hotels.com

Scandic Palace Hotel

4/5

Scandic Palace Hotel har en utroligt imponerede beliggenhed lige på Rådhuspladsen i hjertet af København. Her kan du overnatte i deres helt fantastiske rammer, samt gøre brug af deres store wellness-center. Den unikke beliggenhed som hotellet har gør det også nemt, at komme ud at opleve alt hvad København har at byde på i form af seværdigheder og aktiviteter.

Laveste pris for 2 personer: 1.100 kr.

hotel bretagne
Hotels.com

Hotel Bretagne

3/5

Hotel Bretagne er et klassisk hotel med beliggenhed i den hyggelige badeby Hornbæk. Hotellet har en fantastisk udsigt udover nabosøen og Øresundsstrædet, som kan nydes fra flere værelser. Har man lyst til at besøge Hornbæk Havn og strand, så er det kun en ganske kort tur på 10 minutter. Ved Hotel Bretagne er der rig mulighed for at pleje både krop og sind.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

comwell borupgaard
Hotels.com

Comwell Borupgaard

4/5

I det nordsjællandske ligger Comwell Hotel Borupgaard. Et perfekt hotel til dig, der er på udkig efter et afslappende spaophold. Her kan du booke en enkelt eller flere overnatninger, hvor du bliver forkælet med luksuriøse spafaciliteter og en forrygende gastronomisk oplevelse. Hotellets spafaciliteter er virkelig noget ganske særligt. Her tilbydes en tur i spaparken, der har natursauna, panoramaudsigt udover søen og parken. Her kan du også prøve den kolde gys, hvis du har mod på en udfordring, men bare rolig, det store udendørs boblebad ligger ikke langt væk.

Laveste pris for 2 personer: 938 kr.

Badehotel Søfryd
Hotels.com

Badehotel Søfryd

3.5/5

Badehotel Søfryd er et utroligt lækkert 4-stjernet badehotel, som ligger lige ud til en smuk badestrand i Jyllinge. Hotellet byder på hyggelige værelser, samt en masse gode faciliteter, som du som gæst kan gøre frit brug af under dit ophold. Derudover er der også flere forskellige seværdigheder i nærområdet som du kan tage ud at opleve.

Laveste pris for 2 personer: 990 kr.

Comwell Korsør

4/5

I rolige og fredelige omgivelser ligger Comwell Korsør. Da Comwell overtog stedet i 2012, blev det renoveret, og du kan derfor være sikker på, at det er et moderne sted. Renoveringen medførte en luksuriøs spaafdeling, hvorfor stedet er perfekt til dig, der ønsker at slappe af i behageligt vand og skønne omgivelser. Spaafdelingen byder på to hottubs, natursauna, indendørs AquaSpa og meget andet.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Scandic CPH Strandpark
Hotels.com

Scandic CPH Strandpark

4/5

Midt i København ligger det fantastiske Scandic CPH Strandpark, som byder dig velkommen til et fantastisk spaophold i København. Hotellet ligger i København og ikke langt fra Kastrup Strand, så der er også mulighed for at tage ned og nyde stranden, når man ikke slapper af i det lækre og moderne spa- og wellnesscenter hotellet har.

Laveste pris for 2 personer: 916 kr.

Quistgaarden Bed & Breakfast
Hotels.com

Quistgaarden Bed & Breakfast

3/5

Quistgaarden Bed & Breakfast ligger i idylliske omgivelser på Sydsjælland og byder på et fantastisk spaophold blandt smuk natur. Fra hotellet er der kort vej til både Bjørnebæk Strand og Næstved Centrum, så der er god mulighed for at komme ud at få oplevelser. Derudover byder hotellet på en masse lækre faciliteter, som du frit kan gøre brug af.

Laveste pris for 2 personer: 620 kr.

Hotel Villa Strand
Hotels.com

Hotel Villa Strand

3/5

Langs en flot og lækker badestrand ligger Hotel Villa Strand, som er et utroligt hotel der er perfekt for dig, som gerne vil på et godt spaophold. Det ligger ca. 10 minutter på ben fra Hornbæk station og byder på de lækreste faciliteter. Der er bl.a. et stort spaområde, samt boblebad, gratis morgenmad og mere til.

Laveste pris for 2 personer: 1.400 kr.

Scandic Webers
Hotels.com

Scandic Webers

4/5

Hvis du gerne vil besøge København og samtidigt komme på et afslappende spaophold, så er Scandic Webers lige noget for dig. Her er der mulighed for at overnatte i afslappende omgivelser, samt at gøre brug af hotellets lækre faciliteter, som er med med til at sikre, at du får et helt igennem fantastisk ophold hos Imperial Hotel.

Laveste pris for 2 personer: 748 kr.

kragerup gods
Hotels.com

Kragerup Gods

3/5

Lige siden 1327 har Kragerup Gods stået som det står i dag og pyntet på den allerede smukke natur der omringer godset. I 1801 opkøbte familien Dinesen godset og det er stadig dem der ejer det den dag i dag. I dag er det dog ikke længere bare et gods, men et fantastisk sted der byder på spaophold og unikke gourmetoplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.081 kr.

clarion hotel copenhagen airport
Hotels.com

Clarion Hotel Copenhagen Airport

4/5

Hvis du skal en tur igennem Kastrup Lufthavn, så er Clarion Hotel Copenhagen Airport et helt fantastisk sted at overnatte. På trods af at det er bygget i en lufthavn giver det nemlig dig mulighed for at få en helt fantastisk oplevelse. Med lækre faciliteter, en lækker restaurant og luksuriøse værelser, er det virkelig et hotel i en klasse for sig.

Laveste pris for 2 personer: 533 kr.

gilleleje badehotel
Hotels.com

Gilleleje Badehotel

3/5

Gilleleje Badehotel er det perfekte hotel for dig, som gerne vil på et godt ophold i Gilleleje. Hotellet byder nemlig på en bred vifte af fantastiske faciliteter, som bl.a. boblebad, sauna og så ligger hotellet lige ned til en lækker badestrand. Derudover er hotellets værelser super hyggelige og et godt udgangspunkt for dig, når du er i Gilleleje.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

tivoli hotel
Hotels.com

Tivoli Hotel

4/5

I det sekund man træder igennem Tivolis ikoniske søjleindgang træder man ind i en helt magisk verden, som er fyldt med kultur og sjove forlystelser. Lige midt i dette magisk land kan du finde Tivoli Hotel, som er lige så magisk som resten af universet. Tivoli Hotel har på bedste vis kombineret moderne faciliteter og lækker mad med den unikke stemning der er i tivoli.

Laveste pris for 2 personer: 850 kr.

ac bella sky
Hotels.com

AC Bella Sky

4/5

AC Hotel by Marriott Bella Sky Copenhagen er et stilfuldt hotel, som giver dig mulighed for at overnatte i København i luksuriøse omgivelser. Udover lækre værelser har Ac Bella Sky også lækre spafaciliteter, 24h fitness og flere forskellige barer og restauranter. Der er altså både mulighed for maksimal afslapning at udforske København og fantastiske gourmetoplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 795 kr.

Bandholm Hotel

4/5

Lyder et fantastisk spaophold på Lolland som noget for dig? Så er Bandholm Hotel lige stedet for dig. Hotellet byder på en række værelser som er utroligt hyggelige, samt en bred vifte af gode faciliteter, som du kan gøre frit brug af under dit ophold. Derudover er der også nemt at komme ud at opleve Lolland grundet hotellets gode beliggenhed.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

skovshoved hotel
Hotels.com

Skovshoved Hotel

4/5

Vil du gerne på et uforglemmeligt spaophold på Sjælland, så er Skovshoved Hotel det oplagte valg. Det er et helt unikt hotel, som faktisk er blevet kåret til et af verdens mest hippe hoteller. Som gæst hos hotellet kan du bruge deres mange lækre faciliteter, samt overnatte i deres eksklusive rammer, hvor du kan slappe af efter en dag med oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.110 kr.

Scandic Copenhagen
Hotels.com

Scandic Copenhagen

4/5

Er du på udkig efter at komme på et fantastisk spaophold i København, så er Scandic Copenhagen uden tvivl et godt sted for dig. Hotellet byder nemlig både på lækre faciliteter, samt hyggelige værelser, hvor du kan slappe af efter en dag fyldt med oplevelser.. Hotellets beliggenhed gør det nemt at komme ud at opleve København.

Laveste pris for 2 personer: 876 kr.

Vilcon Hotel
Hotels.com

Vilcon Hotel

3/5

Vilcon Hotel & Konferencegaard er et fantastisk hotel, som ligger i helt unikke omgivelser omringet af skov og smukke marker. Hotellet byder på mange forskellige muligheder, som f.eks. tennis, badminton, bordtennis, volleyball, hockey og meget mere. Derudover kan du overnatte i deres hyggelige værelser, som er både hyggelige og super lækre. Hotellet er også god til at arrangere sjove aktiviteter.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Scandic Ringsted
Hotels.com

Scandic Ringsted

3/5

Hvis du gerne vil på et godt spaophold i Ringsted, så er Scandic Ringsted lige stedet for dig. Her er der god mulighed for maksimal afslapning og ultimativ livsnydelse. Hotellet har nemlig en bred vifte af lækre faciliteter, som bl.a. fitnesscenter, gratis parkering og mere til. Derudover byder hotellet på hyggelige værelser, hvor du kan hvile hovedet.

Laveste pris for 2 personer: 945 kr.

imperialhotel
Hotels.com

Imperial Hotel

4/5

Vil du gerne på et godt spaophold i København? Så kan du med fordel booke et ophold hos Imperial Hotel. Her kan du overnatte i deres lækre rammer og gøre brug af alle deres gode faciliteter. Derudover har hotellet en fantastisk beliggenhed, som gør at det er super nemt at komme ud at besøge de spændende nærliggende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 845 kr.

Scandic Glostrup
Hotels.com

Scandic Glostrup

4/5

Scandic Glostrup er det helt perfekte hotel for dig, som gerne vil på et afslappende ophold i Brøndby. Hotellet råder over mange hyggelige værelser, hvor du kan slappe af og nyde livet. Derudover har hotellet mange lækre faciliteter, som f.eks. fitnesscenter og gratis parkering. Derudover er det også et perfekt hotel for dig der gerne vil opleve Brøndby.

Laveste pris for 2 personer: 896 kr.

Scandic Sluseholmen

4/5

Scandic Sluseholmen ligger små 500 meter fra Sydhavnen og byder på et helt fantastisk ophold på sjælland. Hos hotellet kan du gøre brug af deres store og moderne spa- og wellnesscenter, samt slappe af i deres hyggelige værelser. Derudover er alt det bedste af nærområdet også lige uden for din dør, så der er også mulighed for store oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Spaophold Sjælland - Slap af i spa

Spahoteller på Sjælland svøber dig ind i luksus, selvforkælelse og velvære. Her er intet du skal nå, og intet du skal gøre. En spa på Sjælland er derfor det perfekte sted til at få en pause fra hverdagslivet, og du vælger helt selv hvordan.

Alt efter, hvordan din kalender ser ud, kan du planlægge en forlænget weekend, en overnatning eller en eftermiddag i selvkærlighedens tegn. Det behøver hverken være dyrt eller tidskrævende, for at du får slappet af og kommer ned i gear. Blot et par timer i de forskellige bade vil gøre tricket for dig. Du kan også nyde godt af de andre faciliteter, som sauna, behandlinger og massager.

Find favorable spaophold Sjælland tilbud på Mitophold.dk

Mitophold.dk har vi samlet et bredt udvalg af spaophold, og der er rig mulighed for at finde det bedste spa hotel på Sjælland, alt efter dit behov. Her på siden kan du nemt og overskueligt danne dig et overblik over de forskellige kur og spa ophold på Sjælland. Så er det bare at vælge netop det ophold, som gør dig helt afslappet!

Livsnydelse ved poolen

Ude efter de bedste spaophold tilbud på Sjælland?

Her på siden er vi altid helt opdaterede på de bedste spaophold på Sjælland, så du kan finde gode og aktuelle tilbud. Det behøver nemlig slet ikke at være dyrt at slappe af i spa! Det bedste spaophold er kendetegnet ved, at pris og kvalitet matcher netop dine behov. 

Du kan altså sagtens finde et lækkert ophold til billige penge, hvis det er dét, du prioriterer. Kur og spa ophold på Sjælland findes i mange afskygninger, både når det gælder pris og indhold. Når de to ting går op i en højere enhed, har du fundet den perfekte gave til dig selv eller en anden, der har fortjent en omgang forkælelse.

5 populære spaophold på Sjælland

Nedenfor har vi samlet fem af de mest populære spahoteller på Sjælland. Her kan du samle inspiration og blive meget klogere på, hvad de forskellige steder kan tilbyde dig. På Mitophold.dk kan du også finde mange andre luksus spa ophold på Sjælland eller gode spaophold tilbud. Der er nemlig et spa til enhver smag – og et spa-paradis til enhver pris!

1. Spaophold på Marienlyst Strandhotel

I det skønne Nordsjælland ligger det populære Marienlyst Strandhotel, og her har det ligget siden 1861. Hotellet er placeret lige i vandkanten, så man fra hotellet kan nyde den afslappende lyd af bølgerne.

På Marienlyst Strandhotel kan du få en luksus spaoplevelse med udsigt over havet fra spaområdet. Marienlyst har et bred udvalg af kolde og varme bade, strand- og panoramasaunaer. Hotellet tilbyder ligeledes saltterapi, samt en række behandlinger og massager. Her er du altså sikret et luksus spa ophold på Sjælland, som din krop vil takke dig for.

I opholdet er inkluderet:

 • Overnatning i superior-dobbeltværelse med havudsigt
 • 3-retters menu i Salon Marienlyst
 • Entré til Strandspa med indendørs og udendørs faciliteter
 • Lån af badekåbe, slippers og 1 ekstra håndklæde
 • Stor morgenbuffet
 • Fri WI-FI
 • Fri entré til Casino Marienlyst
 • Gratis parkering

2. Spaophold på Kurhotel Skodsborg

Det lækre Kurhotel Skodsborg ligger kun 20 minutters kørsel fra København. Det er med til at gøre det til det ideelle sted at tage et hotel og spa ophold på Sjælland, hvis man bor i byen. Det er nemlig lige rundt om hjørnet, stort set. 

Hotellet har en perfekt placering lige ud til Øresund, hvor du kan tage en forfriskende dukkert morgen, middag og aften. Skodsborg tilbyder en række lækre spaoplevelser med dampbade, sauna, jacuzzi og meget andet. Derudover er der masser af spændende seværdigheder, som du kan nyde, når du ikke lige hviler ud i spaen.

I opholdet er inkluderet:

 • 1 overnatning i standardværelse med dobbeltseng
 • 3-retters middag i Brasserie Carl
 • Morgenbord
 • Fri adgang til Spa- og Fitnesscenter
 • Bådekåbe og slippers
 • Wifi & parkering
 • Pudemenu samt allergivenlige dyner og puder 

3. Spaophold på Kokkedal Castle Copenhagen

I Kokkedal ligger et af de absolut smukkeste slotte og spahoteller i Danmark. Her kan man nyde et vaskeægte luksus kur og spa ophold på Sjælland. Scenen er sat i de overdådige og romantiske omgivelser, og der er fokus på gastronomiske oplevelser og luksus i særklasse. Hvis du drømmer om at invitere din partner med på en romantisk getaway, så er Kokkedal Slot altså det perfekte sted. 

I dig&mig-opholdet er inkluderet:

 • 50 minutters valgfri velvære- eller ansigtsbehandling
 • Adgang til Kokkedal Slot Copenhagen Spa & Wellness i 1 time
 • 1 glas champagne inden middagen
 • 3-retters set menu i Brasseriet
 • Overnatning
 • Morgenmad

4. Spaophold på Hotel Bretagne

I nordsjællandske Hornbæk ligger Hotel Bretagne, lige ned til vandet – både i form af sø og hav. Her vil du opleve en afslappende kurbadsstemning med masser af autentisk atmosfære. De lækre omgivelser, samt god gastronomi og vin, giver en luksusfølelse, som man ikke lige finder hver dag. 

I opholdet er inkluderet:

 • Kaffe & kage ved ankomst (mellem klokken 14.00-16.00)
 • 2 timers adgang til Ilse Jacobsens kurbad
 • Champagne & snacks
 • Gourmetmenu med 6 serveringer
 • Vinmenu
 • Kaffe & petit fours
 • Én overnatning i dobbeltværelse
 • Morgenmad
 • Parkering

5. Spaophold på Comwell Borupgaard

I Snekkersten i Nordsjælland ligger skønne Comwell Borupgaard. Comwell hotellerne er placeret flere steder på Sjælland, blandt andet også i Korsør. Her får du et wellness ophold på Sjælland, som byder på mange forskellige spafaciliteter, natursauna og panoramaudsigt. Luksus og velvære er i højsædet, så gør dig klar til at koble helt af.

I sommerspaopholdet er inkluderet:

 • Adgang til AquaSpa
 • Lån af spahåndklæde, badekåbe og badetøfler
 • Velkomstdrink
 • 3-retters middag el. buffet med sæsonens friske råvarer, sammensat af vores køkkenchef
 • Sommerdrink: Gratis glas Nohrlund økologisk cocktail ved solnedgang
 • Overnatning
 • Morgenbuffet med stort udvalg af økologiske og lokale specialiteter

Det kan du opleve på et spaophold på Sjælland

Hvis du tager en weekend ud af kalenderen til et spa ophold på Sjælland, kan du samtidig få en hel del kultur og natur for pengene. Området byder på mange interessante kulturelle seværdigheder og smuk natur i enhver afskygning. Det historiske Nordsjælland er fx kendt for sine mange slotte og historiske områder. Et eksempel er UNESCO-verdensarven, Kronborg Slot.

Besøg Louisiana eller et historisk hjem

Hvis du er interesseret i kunst, finder du det berømte kunstmuseum, Louisiana, i Humblebæk. Her er der rig mulighed for store oplevelser på kunstfronten. I Dronningmølle finder du skulptøren, Rudolf Tegners, Museum. Det kan også være, at du vil besøge et historisk hjem, fx polarforskeren, Knud Rasmussens, hjem i Hundested – eller hvad med forfatter, Karen Blixens, kunstnerhjem i Rungsted? Der er rig mulighed for at udforske kultur og natur på dit spa ophold på Sjælland.

Beroligende spaafdeling

Maven forkæles med god mad og vin

Langt de fleste spahoteller på Sjælland har også et stort fokus på god mad og vin. I restauranterne bliver der gjort en dyd ud af at servere de lækreste menuer til din afslappende ferie. Det bliver helt sikkert en gastronomisk oplevelse, med flere retter og en udsøgt vinmenu. Hvis du er til god mad og vin kan vi varmt anbefale at tage et kig på gourmetophold.

Her står nogle af de bedste kokke i køkkenet for at akkompagnere din spaoplevelse med kulinariske genistreger. Nyd dit måltid med ro i kroppen efter en lang og afslappende dag i badet, poolen og saunaen. Smag og spa går op i en højere enhed på sådan et ophold. Mums!

Spaophold er balsam for krop og sjæl

Hvis du ikke har været afsted på et spaophold før, så kan du godt glæde dig. Din krop bliver forkælet på alle måder, i form af varme, kolde og boblende bade, lindrende massage og behandlinger. Opholdet vil efterlade din hud blød, og dit sind blødgjort. Ja tak! 

Du kan eventuelt finde et spaophold, som også tilbyder yoga og mindfullness. På den måde kan du få ekstra ro i hovedet for pengene, og dit spa ophold bliver en get-away, som du længe vil kunne mærke de positive virkninger af. Det kan være en både terapeutisk og meditativ oplevelse.

Spa i dag og i det antikke Grækenland

Der er ikke noget at sige til, at spa er så populært. Det er jo den ultimative afslapning, og det har det faktisk været i mange årtusinder. Helt tilbage til det antikke Grækenland har mennesker brugt vand og varme, samt olier og andre behandlinger, til at koble af med. Det ligger altså instinktivt i vores kroppe at slappe af på denne måde. Og heldigvis er det en luksus, som vi stadig har rig mulighed for at benytte os af i dag.

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Kan man få spaophold for 2 Sjælland?

Spaophold er helt perfekt for to! Uanset om det er en god ven, partner eller et familiemedlem, så er spa en dejlig måde at bruge tid sammen på. Der er mange spaophold for to, der sælges billigt som en samlet pakke. 

Så er det bare at vælge lige dét spahotel Sjælland, med den helt rette stemning, som passer til jer. Spaophold for to er også den perfekte gave at give til en romantisk partner, og mange steder har specialiseret sig i en særlig romantisk spaoplevelse.

Hvad er et spaophold?

Et spaophold er meget mere end selve spa- og badefaciliteterne. Det er et ophold, der har fokus på velvære og afslapning hele vejen rundt. Der er typisk både kolde og varme bade, saunaer samt mulighed for behandlinger og massager. 

Derudover er der altid fokus på god mad og drikkevarer, samt smukke og rolige omgivelser. Langt de fleste spahoteller Sjælland ligger i fantastiske naturomgivelser, der lægger op til lange ture ved vandet og i skoven.

Kan man finde gode tilbud på luksus spaophold Sjælland?

Ja, det kan man! Der er altid gode tilbud at finde, uanset om det er på luksus spaophold eller en billigere udgave. Uanset hvilket spa hotel Sjælland, du drømmer om, kan du finde et hav af tilbudspakker. Vi har samlet de bedste her på siden, så det bliver nemmere for dig at vælge.

Hvad er det bedste spaophold på Sjælland?

Her på siden anbefaler vi en række lækre kur og spa ophold Sjælland, som du bestemt ikke går galt i byen (eller badet) med. Det bedste spaophold er imidlertid det, som passer til dig. Pris og behov skal passe sammen, og det er et spørgsmål om at vurdere, hvad man gerne vil have for pengene.