fbpx

Golfophold Midtjylland

Bedste Golfophold i Midtjylland 2024

Der er rigtig mange områder, hvor du kan tage på et golfophold. Et af disse områder er Midtjylland. Har du svært ved at finde ud af, hvor du skal vælge at tage på et golfophold? Så kan du eventuelt tage et nærmere kig på golfophold i Midtjylland.

Her på vores side finder du alle de bedste golfophold. Herved kigger du bestemt ikke forgæves, hvis du ønsker det bedste af det bedste. Der er golfophold i Midtjylland i flere forskellige prisklasser, så i forhold til dit budget er der sandsynligvis også et golfophold for dig. 

Går du meget op i beliggenheden, er der ligeledes meget at vælge mellem. Kort sagt bør du tage et kig på hele listen. Det gør det nemmere for dig at finde dit næste golfophold hurtigst muligt.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Munkebjerg Hotel
Hotels.com

Munkebjerg Hotel

4/5

Midt i den helt fantastiske skov, Munkebjergskoven, ligger Munkebjerg Hotel. Hotellet er derfor omgivet af en frodig bøgeskov og står i de mest idylliske omgivelser. Hotellet har mange luksusværelser, som du kan overnatte i imens du er på besøg. Fra hotellet er der også kort vej til et væld af forskellige aktiviteter og spændende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 1.107 kr.

Hotel Opus

4/5

Hvis du gerne vil en tur til Horsens, så er Hotel Opus et oplagt valg for dig. Hotel Opus er et moderne og luksuriøst hotel, som giver dig mulighed for at overnatte i deres lyse værelser, samt at nyde alle deres gode faciliteter. Her er der bl.a. sauna og dampbad, fitnesscenter og mulighed for massage. Hotellet har også en helt fantastisk restaurant på 4. sal.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Hotel Juelsminde Strand
Hotels.com

Hotel Juelsminde Strand

3/5

Hotel Juelsminde Strand er et utroligt hyggeligt 3-stjernet hotel, som har beliggenhed i den smukke havneby Juelsminde. Byen er bl.a. kendt for sine gode badestrande, men der er mange andre spændende attraktioner du kan komme ud at opleve. Hos hotellet har du mulighed for at overnatte i gode værelser og gøre brug af hotellets gode faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 815 kr.

Kongensbro Kro

3/5

Hvis du vil en tur til hyggelige Silkeborg, så er Kongensbro Kro det helt perfekte sted at overnatte. Her kan du overnatte i hotellets lækre værelser, samt nyde alle hotellets gode faciliteter. Fra hotellet er der kort afstand til et væld af mange spændende destinationer og seværdigheder, som du kan tage ud at opleve. Silkeborg er også bare i sig selv en spændende by.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

Hotel Dalgas
Hotels.com

Hotel Dalgas

3/5

Hotel Dalgas er det perfekte hotel for dig, som søger en base i Midtjylland hvor du kan komme ud og opleve en masse. Fra hotellet er der nemlig kort vej til mange sjove aktiviteter, samt et væld af spændende seværdigheder. Derudover har hotellet en helt fantastisk restaurant, hvor der lægges vægt på kvalitet, lokale råvarer og økologi.

Laveste pris for 2 personer: 893 kr.

Grand Hotel Struer
Hotels.com

Grand Hotel Struer

3/5

Grand Hotel Struer har en helt fantastisk beliggenhed i Struer, som gør det til et oplagt hotel for dig, som gerne vil besøge Struer. Her kan du bl.a. besøge populære vartegn som Gimsing Kirke og Den Japanske Have – Struer, som begge er lige i nærheden. Hotellet byder også på en bred vifte af gode faciliteter, som bl.a. fitnesscenter og gratins parkering.

Laveste pris for 2 personer: 930 kr.

Best Western Plus Hotel Eyde
Hotels.com

Best Western Plus Hotel Eyde

4/5

Centralt i Herning ligger det helt fantastiske Hotel Eyde. Her har du mulighed for at slappe helt af og glemme alt om hverdagens stress. Derudover kan du gøre brug af hotellets lækre faciliter, som bl.a. deres fitnesscenter, sauna, gratis wi-fi og gratis parkering. Hotellet har også egen restaurant ved navn Sankt Jørgen, hvor der serveres traditionelle danske retter.

Laveste pris for 2 personer: 1.101 kr.

Hotel Nørre Vinkel

3/5

Hvis du har planer om at besøge smukke Lemvig, så er Hotel Nørre Vinkel et godt sted at overnatte. Her inviteres du indenfor til hyggelige værelser og gode faciliteter, som sikrer et godt ophold. Der er bl.a. boblebad, sauna og en nærliggende golfbane. Hotellet ligger også tæt på spændende destinationer, som bl.a. Lemvig Havn, Lemvig Kirke og Museet for religiøs kunst.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Hotel Skanderborghus
Hotels.com

Hotel Skanderborghus

3/5

Hotel Skanderborghus er et gennemført og hyggeligt hotel med en fantastisk beliggenhed i Skanderborg. Hotellet byder på hyggelige værelser, samt flere forskellige moderne faciliteter, som sikrer at du får et godt ophold. Derudover gør hotellets gode beliggenhed også, at der virkelig er mulighed for at komme ud og opleve byen, samt dens historiske og spændende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 975 kr.

Hotel Pejsegården
Hotels.com

Hotel Pejsegården

4/5

Mangler du et sted at overnatte i Brædstrup? Så er Hotel Pejsegården uden tvivl et godt valg for dig. Her inviteres du indenfor til hyggelige værelser og gode rammer til et afslappende ophold med maksimal livsnydelse. Hotellet har også mange gode faciliteter, som du kan gøre brug af. Der er bl.a. pool, bowling, gratis wi-fi og gratis morgenmad.

Laveste pris for 2 personer: 895 kr.

Tag din bedste golfmakker med på et golfophold i Midtjylland

Har du en rigtig god golfmakker, som du nyder at spille golf sammen med? Så bør du finde ud af, om vedkommende har lyst til at komme med dig på et golfophold i Midtjylland. Her kan I nemlig rigtig folde jeres golfspil ud og udfordre hinanden, når I spiller på golfbaner, I aldrig har prøvet før. 

Det kan hurtigt gå hen og blive en meget sjovere dag i golfens tegn, når du og din makker befinder jer i helt nye omgivelser. I skal desuden ikke tænke på andet end at spille golf, spise, drikke og sove, hvis det er det, I gerne vil. 

I skal heller ikke køre langt for at komme hen et sted, hvor I kan spille golf. Golfbanerne ligger nemlig højst sandsynligt lige ved siden af selve stedet eller hotellet. I skal derfor ikke bruge en masse tid på at køre frem og tilbage, hvilket altid er et plus.

god omgang golf i Midtjylland

Gør som mange andre – gå efter et godt golfophold i Midtjylland på tilbud

Et golfophold Midtjylland tilbud kan forstås på flere måder. Et tilbud kan nemlig blot være en betegnelse for, at et sted tilbyder et golfophold. De tilbyder altså ikke hverken et spaophold i Midtjylland eller et gourmetophold i Midtjylland, men et golfophold. 

Men når de fleste tænker på et tilbud, er det i forbindelse med en nedsat pris. Kan det lade sig gøre, når det kommer til golfophold? Det sker faktisk af og til, at der dukker gode tilbud op på golfophold. 

Har et sted et specielt godt tilbud, står det som regel på deres hjemmeside og i deres nyhedsbreve. For at du ikke skal besøge de forskellige steders hjemmesider dagligt for at tjekke, om der er kommet et godt tilbud, bør du tilmelde dig deres nyhedsbreve.

Med et nyhedsbrev får du direkte besked, når der er et rigtig godt tilbud på et golfophold et sted i Midtjylland. Du skal dog huske på, at du altid bør læse nyhedsbrevet lige så snart, at det er muligt for dig, så du kan bestille dit ophold. Ellers kan det være for sent, da mange gerne vil have et billigt golfophold op under neglene. 

Se dig omkring, mens du er på et golfophold i Midtjylland

Du kan selvfølgelig gå rundt og se dig omkring hele dagen, mens du spiller golf. Det er også en mulighed, at du går rundt i den omkringliggende natur for at nyde denne. Der er ydermere stedets faciliteter, du kan benytte dig af lige så meget, som du har lyst. Men det er bare ikke nok for alle, der er på et golfophold. 

Er du en af dem, der gerne vil have lidt flere oplevelser, når du er afsted på et golfophold i Midtjylland? Så er du velkommen til at benytte dig flittigt af de forslag, vi har fundet frem til dig. Det er ikke noget, du behøver, da der er masser af andre oplevelser i Midtjylland, du kan hygge dig med.

Her er vores forslag til, hvad du kan lave, når du er på et golfophold i Midtjylland:

  • Nationalpark Mols Bjerge
  • Vorbasse Marked
  • Gudenåen
  • Himmelbjerget
  • Horsens Statsfængsel
  • Kattegatcentret
  • Givskud Zoo
  • Dansk Klokkemuseum
  • Djurs Sommerland
  • Frilandsmuseet Hjerl Hede

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Findes der et golfophold i Midtjylland, der er kombineret med et gourmetophold?

Ovenstående spørgsmål kan du få svar på ved at kigge på alle de golfophold i Midtjylland, som vi har samlet her på vores side. Du kan klikke dig videre ind på dem alle sammen, hvis du ønsker det. Hvis du gør det, får du flere informationer om de enkelte steder. Det kan eksempelvis være i forhold til, om der bliver serveret gourmetmad således, at stedet også kan betegnes som et gourmetophold

Hvor kan jeg tage på et golfophold i Midtjylland?

Der er flere forskellige steder, du kan tage på et golfophold i Midtjylland. Det er derfor muligt for dig at finde frem til det helt rette sted. Det skal helst være et sted, hvor du er glad for at opholde dig, så du kan nyde dit golfspil. Du bør altid starte med at læse mere om alle de steder, som vi har samlet her på siden.

Hvilke gode grunde er der til at tage på et golfophold i Midtjylland?

En af de største grunde er, at du kan udfordre dig selv ved at spille på nogle golfbaner, du ikke har prøvet før. Derudover kommer du lidt væk hjemmefra, får maden serveret og kan bare hygge dig og slappe af. Er Midtjylland ikke noget for dig, kan du i stedet prøve at kigge på golfophold i Jylland eller golfophold på Fyn.