fbpx

Kroophold Lolland & Falster

Bedste kroophold på Lolland og Falster 2024

Vi har samlet de bedste kroophold tilbud Lolland Falster. Du kan nemt få et overblik over udvalget af kroer på Lolland & Falster. Klik rundt på siden og find de bedste tilbud til dit kropophold Lolland Falster.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Ny Kirstineberg Gods Bed & Breakfast
Hotels.com

Ny Kirstineberg Gods Bed & Breakfast

2.5/5

Hvis du gerne vil på et uforglemmeligt kroophold ved Lolland & Falster, så er Ny Kirstineberg Gods Bed & Breakfast en oplagt mulighed for dig. Her kan du overnatte i hyggelige rammer, samt gøre brug af alle deres gode faciliteter. Derudover er der også kort vej til mange af de spændende seværdigheder der er i området ved hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 875 kr.

Motel Højmølle Kro
Hotels.com

Motel Højmølle Kro

2.5/5

Hos Motel Højmølle Kro kan du overnatte og få et uforglemmeligt kroophold i smukke omgivelser. Kroen ligger i Eskilstrup og byder på hyggelige rammer og en unik atmosfære. Derudover har kroen en helt fantastisk restaurant, hvor du kan nyde de lækreste retter, som er lavet af kroens talentfulde kokke på friske råvarer.

Laveste pris for 2 personer: 675 kr.

Femø Kro
Hotels.com

Femø Kro

2.5/5

Vil du gerne på et uforglemmeligt ophold i Maribo? Hvem vil ikke det? Femø Kro og Kursuscenter er en oplagt mulighed for dig, hvis du gerne vil på et kroophold, hvor du kan glemme alt om hverdagens stress og bare nyde livet. Her er der gode faciliteter, en enestående restaurant, samt hyggelige værelser, hvor du kan hvile hovedet.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

den gamle digegaard
Hotels.com

Den Gamle Digegaard

3/5

På Diget 1, Hummingen, Lolland 4983, vil du finde Den Gamle Digegaard, som er en helt fantastisk Kro, man ikke kan sammenligne med noget andet. Kroen ligger lige ud til vandet og med kort afstand til mange forskellige seværdigheder er den det helt perfekte overnatningssted. Derudover har kroen egen restaurant, som serverer mad i særklasse.

Laveste pris for 2 personer: 840 kr.

Milling Hotel Søpark
Hotels.com

Milling Hotel Søpark

3/5

Milling Hotel Søpark ligger i Maribo og er det perfekte hotel for dig, som gerne vil på et godt kroophold i Maribo. Her kan du overnatte i deres hyggelige værelser, samt gøre brug af alle deres gode faciliteter. Derudover er der minigolf lige i nærheden og flere andre sjove aktiviteter, som du kan have det sjovt med under dit ophold.

Laveste pris for 2 personer: 845 kr.

Hotel Nysted Havn
Hotels.com

Hotel Nysted Havn

3/5

Hotel Nysted Havn er et hyggeligt hotel, som har skabt de helt perfekte rammer for dig, som gerne vil på et godt kroophold nær Lolland og Falster. Her er der hyggelige værelser, hvor du kan hvile hovedet, samt en gode faciliteter du kan bruge under dit ophold. Derudover er der en super lækker badestrand lige i nærheden.

Laveste pris for 2 personer: 895 kr.

godstedlund bnb
Hotels.com

Godstedlund B&B

3/5

Lige midt i det unikke Lolland står Godstedlund B&B, som har 7 hyggelige værelser der alle har en smuk udsigt. Hotellet er omringet af smukke byer som Maribo, Nykøbing, Nysted og Sakskøbing, samt smukke seværdigheder som f.eks. en masse gravhøje. Derudover har hotellet deres egen café, som du kan nyde godt af under dit ophold.

Laveste pris for 2 personer: 845 kr.

fuglsang herregaard
Hotels.com

Fuglsang Herregaard

2.5/5

I den naturskønne Fuglsang park ligger Fuglsang Herregard, som er en utroligt smuk ejendom, der i 1960’erne blev ombygget til det hotel, det er i dag. Hotellet har en hyggelig bar, hvor det er muligt at nyde lækre drinks, kaffe og kager. Derudover er der gåafstand til mange smukke seværdigheder, som bl.a. naturreservatet Skejten og flere cykel- og vandreture.

Laveste pris for 2 personer: 1.045 kr.

askø mejeri bnb
Hotels.com

Askø Mejeri

3/5

Askø Mejeri er, som du nok kan gætte fra navnet, et gammelt mejeri, der ligger på Askø. I dag er det et utroligt hyggeligt overnatningssted, som har lækre værelser med udsigt til hotellets smukke have. Som gæst hos Askø Mejeri er der mulighed for at windsurfe og snorkle i nærheden og en kort køretur til både Næsteved og Nykøbing Falster.

Laveste pris for 2 personer: 784 kr.

Hotel Lolland
Hotels.com

Hotel Lolland

2.5/5

Vil du gerne på et godt kroophold på Lolland, så er Hotel Lolland en oplagt mulighed for dig. Her gerne du overnatte i hyggelige omgivelser og gøre brug af deres mange forskellige gode faciliteter. Derudover er der også mange spændende seværdigheder, som du kan tage ud at opleve, når du ikke slapper af på hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 760 kr.

Danhostel Sakskøbing
Hotels.com

Danhostel Sakskøbing

4/5

Lyder et hyggeligt ophold i Sakskøbing som noget for dig? Så er Danhostel Sakskøbing en oplagt mulighed for dig. Her kan du sove i deres hyggelige rammer, samt gøre brug af alle deres moderne faciliteter. Hotellet er også den perfekte base for dig, som gerne vil opleve Sakskøbing og nærområdet med dets gode beliggenhed.

Laveste pris for 2 personer: 700 kr.

Fjelde Guesthouse
Hotels.com

Fjelde Guesthouse

3/5

Mangler du et lækkert sted at overnatte når du er på kroophold på Lolland? Så er Fjelde Guesthouse en oplagt mulighed for dig. Hos dette hotel kan du overnatte i deres hyggelige værelser, samt nyde enestående måltider i deres fantastiske restaurant. Hotellet råder også over en masse gode faciliteter, som du kan gøre brug af under dit ophold.

Laveste pris for 2 personer: 850 kr.

Kroophold med mad, hygge og afslapning

Et kroophold er den perfekte weekend-getaway. Der er en hel særlig stemning på de danske kroer, der emmer af historie og kultur. Det er den perfekte måde at holde ferie i Danmark på. Her er der fokus på god mad og hygge, så man kan komme i den helt rigtige feriestemning. Der er mange seværdigheder på Lolland & Falster, som man kan udforske i forbindelse med sit kroophold heriblandt Knuthenborg Safari Park og Museum Obscurum. Et kroophold på Lolland Faster kan være den perfekte gave til en, man holder af. 

flot skulptur på Lolland

3 populære krophold på Lolland & Falster

1. Bandholm Hotel, Lolland

På Lollands nordkyst ligger det idylliske Bandholm Hotel. Hotellet emmer af historie, og husets 134 år gamle historie sætter en særlig stemning. Placeret i smuk natur lige ved vandet har hotellet en helt særlig ro over sig. Her tilbydes både gourmetophold, golfophold, wellnessophold og meget andet. En oplagt mulighed for en weekendtur til Syddanmark. 

2. Den Gamle Digegaard, Lolland

Den Gamle Digegaard er en vaskeægte gammel kro, der virkelig giver følelsen af et kroophold. Med en placering lige ud til vandet og tæt på seværdigheder er den gamle kro er skønt feriested. Her tilbydes en række aktiviteter til både børn og voksne. Kroen har ligeledes sin egen restaurant med mad i særklasse.

3. Godstedlund B&B, Lolland

Godstedlund B&B er et lille idyllisk sted med en smuk udsigt. Denne Bed & Breakfast er placeret midt på Lolland med kort vej til øens seværdigheder. Et skønt sted for en weekend eller en overnatning.

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Kan man finde tilbud på kropophold på Lolland & Falster?

Et kroophold kan være mange forskellige oplevelser. Du kan finde gode tilbud på kroophold på Lolland og kroophold på Falster uanset om det er en enkelt overnatning eller en længere ophold.

Hvad koster et kroophold på Lolland og Falster?

Priserne på kroophold varierer en hel del alt efter, hvad man gerne vil have inkluderet. Langt de fleste kroer har dog gode tilbud på pakkeløsninger med forskelligt fokus, så man kan få lige det kroophold, som man drømmer om.

Hvorfor nyde et kroophold på Lolland og Falster?

Du skal nyde et kroophold på Lolland og Falster, fordi dette er et fantastisk sted med masser af smuk natur og skønne byer samt gode turistattraktioner. Der ud over finder du på Lolland og Falster mange vidunderlige kroer som vil give jer et dejligt kroophold.