Kroophold Lolland & Falster

Bedste kroophold på Lolland og Falster 2021

Vil du besøge en hyggelig kro i smukke omgivelser på Lolland & Falster?
Her på siden har vi samlet en oversigt over nogle af de bedste kroophold på Lolland og Falster.
Du ved de steder hvor hyggen opstår og hvor det er muligt at slappe af og koble helt fra.

Denne side indeholder reklamelinks

Bandholm Hotel

4/5

Som gæst hos Bandholm Hotel får du meget mere end bare et lækkert sted at sove. Du får en base, som har en fantastisk beliggenhed, der betyder at du altid kun er en kort tur fra mange forskellige naturskønne og menneskelavet seværdigheder, samt hotellets egen fantastiske restaurant, hvor der laves lækker mad på lokale råvarer.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

den gamle digegaard
Hotels.com

Den Gamle Digegaard

3/5

På Diget 1, Hummingen, Lolland 4983, vil du finde Den Gamle Digegaard, som er en helt fantastisk Kro, man ikke kan sammenligne med noget andet. Kroen ligger lige ud til vandet og med kort afstand til mange forskellige seværdigheder er den det helt perfekte overnatningssted. Derudover har kroen egen restaurant, som serverer mad i særklasse.

Laveste pris for 2 personer: 840 kr.

godstedlund bnb
Hotels.com

Godstedlund B&B

3/5

Lige midt i det unikke Lolland står Godstedlund B&B, som har 7 hyggelige værelser der alle har en smuk udsigt. Hotellet er omringet af smukke byer som Maribo, Nykøbing, Nysted og Sakskøbing, samt smukke seværdigheder som f.eks. en masse gravhøje. Derudover har hotellet deres egen café, som du kan nyde godt af under dit ophold.

Laveste pris for 2 personer: 845 kr.

fuglsang herregaard
Hotels.com

Fuglsang Herregaard

2.5/5

I den naturskønne Fuglsang park ligger Fuglsang Herregard, som er en utroligt smuk ejendom, der i 1960’erne blev ombygget til det hotel, det er i dag. Hotellet har en hyggelig bar, hvor det er muligt at nyde lækre drinks, kaffe og kager. Derudover er der gåafstand til mange smukke seværdigheder, som bl.a. naturreservatet Skejten og flere cykel- og vandreture.

Laveste pris for 2 personer: 1.045 kr.

askø mejeri bnb
Hotels.com

Askø Mejeri

3/5

Askø Mejeri er, som du nok kan gætte fra navnet, et gammelt mejeri, der ligger på Askø. I dag er det et utroligt hyggeligt overnatningssted, som har lækre værelser med udsigt til hotellets smukke have. Som gæst hos Askø Mejeri er der mulighed for at windsurfe og snorkle i nærheden og en kort køretur til både Næsteved og Nykøbing Falster.

Laveste pris for 2 personer: 784 kr.

Keisergården

2.5/5

I Nørre Alslev ligger Keisergården, som har en masse hyggelige ferieboliger, som du kan bo i, hvis du har planer om at besøge denne idylliske by. Der serveres dagligt lækkert morggenmad på hotellet, som du enten kan nyde i din ferieboligs egen spisekrog eller på Keisergårdens smukke terrasse. Derudover er der kort vej til mange sjove aktiviteter og seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 595 kr.

zzz

zzz

zzz

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

zz

zzz

zz

Få 10% rabat på dit ophold!

Køb dit drømme ophold hos DuGlemmerDetAldrig og få lige nu 10% rabat på dit køb. Find dit ønskede ophold og tilmeld dig deres nyhedsbrev, så modtager du en unik 10% rabatkode til din ordre.