fbpx

Weekendophold Underholdning

Bedste weekendophold med underholdning 2024

Når du skal på weekendophold et sted i det danske land, er det så vigtigt for dig, at der er noget at lave og god underholdning på hotellet? I så fald kan du være sikker på at finde dig godt tilpas på et af de nedenstående hoteller eller kroer, der alle garanterer dig god underholdning og festlige oplevelser under hele dit ophold.

Der er ikke noget så kedeligt som at booke sig ind på et hotel, der ikke tilbyder bare en eller anden form for underholdning. Så lad være med at vælge den kedelige løsning og tag på et weekendophold med underholdning på en af disse overnatningsmuligheder.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

marienlyst strandhotel
Hotels.com

Marienlyst Strandhotel

4/5

Marienlyst Strandhotel er et meget populært og kendt strandhotel, som ligger lige på kanten af Øresund. Her inviteres du indenfor til luksuriøse omgivelser, hvor du kan nyde livet fuldt ud. Hotellet byder bl.a. på en lækker pool og deres store Casino Marienlyst, hvor du kan finde gambler-genet frem. Derudover er der også kort vej til Helsingørs centrum.

Laveste pris for 2 personer: 1.977 kr.

Hotel Kirstine
Hotels.com

Hotel Kirstine

4/5

Hotel Kirstine har en helt unik historie, som går tilbage til 1745, hvor rådmanden Mathias Hansen byggede den smukke gård, der i dag huser Hotel Kirstine. Her kan du slappe af i de hyggelige værelser, gøre brug af de forskellige faciliteter, samt nemt og hurtigt tage ud at besøge nogle af de spændende seværdigheder der er lige i nærheden af hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 1.073 kr.

Hotel Dagmar
Hotels.com

Hotel Dagmar

3/5

Hotel Dagmar ligger i smukke omgivelser i Ribe og byder dig indenfor til et weekendophold, som du sent vil glemme. Glem alt om hverdagens stress og nyd livet fuldt ud. Hotellet har hyggelige værelser, moderne faciliteter og så er der kort vej fra hotellet til en lang række spændende seværdigheder, som du kan tage ud at opleve.

Laveste pris for 2 personer: 1.494 kr.

comwell sorø
Hotels.com

Comwell Sorø

5/5

Selvom Sorø i sig selv ikke er så stor igen, betyder det ikke, at den ikke har meget at byde på. Eksempelvis det smukke Comwell Sorø Hotel, som kan være en bejler til rollen som vært for dit weekendophold med underholdning. Her er der i hvert fald mange forskellige ting på plakaten, og du kan med fordel planlægge dit weekendophold ud fra de allerede planlagte arrangementer, du kan finde i hotellets kalender.

Laveste pris for 2 personer: 1.028 kr.

hotel ærø
Hotels.com

Hotel Ærø

4/5

Er man rejsende i det naturskønne sydfynske øhav er et besøg på Hotel Ærø et must. Golfentusiaster kan glædeligt benytte sig af Ærøs unikke seaside golfbane, hvor der spilles med vand til 3 sider. Hotellet huser også en restaurant med udsigt over marker og skov, hvor gode danske råvarer og forførende udenlandske vine inviterer til en gastronomisk oplevelse.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

Kongensbro Kro

3/5

Kongensbro Kro ligger i flotte omgivelser i Silkeborg og byder dig indenfor til et uforglemmeligt weekendophold. Her kan du hvile hovedet i de hyggelige værelser, gøre brug af deres moderne faciliteter, samt nyde lækre retter hos deres enestående restaurant. Derudover er der også rig mulighed for ting at lave. Du kan f.eks. besøge Slotsholmen under dit ophold.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

hotel årslevkro
Hotels.com

Hotel Årslev Kro

3/5

Kun 10 kilometer fra pulserende Aarhus by finder man Hotel Årslev Kro, i Brabrand. På hotellet får man følelsen og oplevelsen af at være på ophold på det rolige land, mens man blot er en lille køretur fra storbyen. Derudover er hotellet beliggende mellem Lyngbygaard Golf og Aarhus Aadal Golf Club. Efter en aktivitetsrig dag, kan man nyde et godt måltid på hotellets egen restaurant, Det Rustikke Landkøkken.

Laveste pris for 2 personer: 738 kr.

Hotel Ringkjøbing
Hotels.com

Hotel Ringkjøbing

3/5

Vil du gerne på et godt weekendophold i Ringkøbing? Så er der ikke nogen tvivl om at Hotel Ringkjøbing er den oplagte mulighed for dig. Her kan du slappe af i de hyggelige værelser, når du ikke er ude at opleve byen. Byen og nærområdet har nemlig mange spændende seværdigheder at byde på, som f.eks. Ringkøbing-Skjern Museum og mange flere.

Laveste pris for 2 personer: 1.069 kr.

Hotel Hjallerup Kro
Hotels.com

Hotel Hjallerup Kro

3/5

Hotel Hjallerup Kro er et gennemført lækkert hotel, som byder på moderne faciliteter og hyggelige værelser. Her kan du få et weekendophold, som du sent vil glemme. Hotellet råder også over en af de hyggeligste kroer i Danmark, hvor du kan nyde lækre retter. Lige i nærheden af hotellet er der en masse spændende seværdigheder, som du kan tage ud at opleve.

Laveste pris for 2 personer: 580 kr.

Hotel Juelsminde Strand
Hotels.com

Hotel Juelsminde Strand

3/5

Lyder et godt weekendophold i flotte omgivelser som noget for dig? Så er der ikke nogen tvivl om at Hotel Juelsminde Strand er en oplagt mulighed for dig. Her kan du hvile krop og hoved i de hyggelige værelser, samt gøre frit brug af deres fritidsaktiviteter, som f.eks. billard, dart og bordtennis. Hotellets beliggenhed gør det også oplagt til at opleve Juelsminde.

Laveste pris for 2 personer: 815 kr.

Hotel Kryb I Ly Kro
Hotels.com

Hotel Kryb I Ly Kro

4/5

Hotel Kryb i Ly Kro er beliggende mellem Fredericia og Kolding og er en smuk storkro med mange muligheder. Hotellet har et samarbejde med 3 nærliggende golfklubber, hvilket giver rig mulighed for at få spillet under ens besøg på hotellet. Er man mere til afslapning kan man tage på wellness-ophold, hvor man får adgang til Dronning Dorotheas Badstue i Kolding, samt fuld forplejning på hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 1.076 kr.

hotel vinhuset
Hotels.com

Hotel Vinhuset

3/5

Som gæst hos Hotel Vinhuset har du alt det bedste af Næstved et stenkast fra dig. Hotellet har nemlig en helt fantastisk beliggenhed i Næstved. Derudover byder hotellet på hyggelige værelser, moderne faciliteter og der er enestående restauranter lige i nærheden. Derudover er der også kort vej til spændende seværdigheder, som f.eks. Råd Ting & Arresthus der er under 100m væk.

Laveste pris for 2 personer: 945 kr.

hotel limfjorden
Hotels.com

Hotel Limfjorden

3/5

Lyder et uforglemmeligt weekendophold i Thisted som noget for dig? Så er der ikke nogen tvivl om at Hotel Limfjorden er en oplagt mulighed for dig. Her kan du overnatte i hyggelige rammer, samt gør brug af alle hotellets lækre faciliteter så meget som du har lyst under dit ophold. Der er også kor vej fra hotellet til mange spændende seværdigheder, som du kan tage uf a opleve.

Laveste pris for 2 personer: 969 kr.

Hotel Sørup Herregaard
Hotels.com

Hotel Sørup Herregaard

4/5

Sørup Herregaard er et oplagt hotel, hvis du gerne vil på en miniferie til Ringsted. Her kan du nyde de hyggelige værelser og slappe af i de hyggelige rammer. Hotellet ligger tæt på spændende seværdigheder, som du kan tage ud at besøge, som f.eks. Høm Kirke og Sneslev Kirke. Derudover har hotellet moderne faciliteter, som f.eks. pool.

Laveste pris for 2 personer: 1.090 kr.

nørre vosborg
Hotels.com

Nørre Vosborg

3.5/5

Nørre Vosborg er en charmerende vestjysk herregård med masser af historie, kultur og natur omkring sig. Den unikke herregård har mere end 700 års historie bag sig, hvor man kan gå på opdagelse i de flotte stuer og haver. Herregården byder også på flere events og oplevelser, hvor man får mulighed for at lære mere om historien og naturen omkring Nørre Vosborg.

Laveste pris for 2 personer: 896 kr.

Golf Hotel Viborg
Hotels.com

Golf Hotel Viborg

4/5

Centralt beliggende i Midtjylland ligger Golf Hotel Viborg, lige ud til de smukke Viborgsøer. Hotellet danner de perfekte rammer for et golfophold, hvor der er mulighed for at spille på Viborg Golf Klubs 27-hullers golfbane, eller Hjarbæk Fjord Golfcenter. Om man er til golf eller ej, byder hotellet også på to restauranter og et wellnessområde med opvarmet swimmingpool, udendørs boblebad, sauna og dampbad.

Laveste pris for 2 personer: 1.237 kr.

rudbøl grænsekro
Hotels.com

Rudbøl Grænsekro

3/5

Går turen til Rudbøl Grænsekro, vil du kunne få en oplagt mulighed for at komme ud og svinge hofterne lidt. Her kan du nemlig se frem til at blive underholdt af både musik og dans, efter du har nydt en udsøgt 3-retters festmenu på kroens fantastiske restaurant. Vil du have natmad og en flaske vin med i pakken også, kan dette sagtens tilkøbes.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

hotel menstrup kro
Hotels.com

Hotel Menstrup Kro

3/5

Hotel Menstrup Kro er en hyggelig og idyllisk kro, som ligger i smukke omgivelser. Hos hotellet kan du nye lækre retter hos kroens enestående restaurant, hvile hovedet på de hyggelige værelser og gøre frit brug af hotellets moderne faciliteter. Derudover er der også kort vej til strand og en lang række seværdigheder, som du kan besøge under dit ophold.

Laveste pris for 2 personer: 833 kr.

Kompas Hotel Aalborg
Hotels.com

Kompas Hotel Aalborg

3/5

Hos Kompas Hotel Aalborg kan du overnatte super centralt i nordens Paris. Hotellet er nabo med unikke steder som Nordkraft og musikkens hus, og byder dig indenfor til et uforglemmeligt weekendophold i Aalborg. Du kan hvile hovedet på de hyggelige værelser, gøre brug af deres moderne faciliteter og nemt tage ud at opleve alt hvad Aalborg har at byde på.

Laveste pris for 2 personer: 895 kr.

nørre vissing kro
Hotels.com

Nørre Vissing Kro

3/5

Hvis du gerne vil på et godt weekendophold til Skanderborg, så er der ikke nogen tvivl om, at Nørre Vissing Kro er det oplagte sted at overnatte. Her inviteres du indenfor til hyggelige rammer, hvor du kan lade batterierne op, når du ikke er ude at opleve det spændende nærområde. Der er nemlig mange seværdigheder i nærheden, som f.eks. Veng Klosterkirke.

Laveste pris for 2 personer: 729 kr.

Østergaards Hotel
Hotels.com

Østergaards Hotel

3/5

Østergaards Hotel har en smuk beliggenhed i Herning med Herning Golfklub på den ene side og HerningCentret på den anden. Som gæst hos Østergaards Hotel inviteres du indenfor til deres hyggelige rammer, hvor du kan hvile hovedet og få et fantastisk weekendophold. Derudover har hotellet også en enestående á la carte restaurant, hvor du kan nyde lækre retter.

Laveste pris for 2 personer: 750 kr.

hotel søparken
Hotels.com

Hotel Søparken

3/5

Hos Hotel Søparken inviteres du indenfor til et godt weekendophold i smukke omgivelser i byen Aabybro. Hotellet råder over gode værelser og moderne faciliteter, som du frit kan benytte under dit ophold. Derudover er der også flere forskellige nordjyske seværdigheder i nærheden, som du kan tage ud at besøge. Besøg f.eks. Henriette’s Havedesign under dit ophold.

Laveste pris for 2 personer: 718 kr.

Hotel Medi
Hotels.com

Hotel Medi

3/5

Hotel Medi i Ikast danner rammer for et hyggeligt besøg i Midtjylland. Med 57 værelser og egen restaurant skaber Hotel Medi en hyggelig base for en tur rundt i det midtjyske, med mulighed for mountainbiking, kanosejlads, vandreture og andre naturskønne oplevelser i området. Hotellet er tæt på både Herning og Silkeborg, men vil man holde sig i Ikast er hotellet centralt beliggende på byens torv.

Laveste pris for 2 personer: 1.105 kr.

phoenix copenhagen
Hotels.com

Phoenix Copenhagen

4/5

Phoenix Copenhagen er et helt unikt hotel, som ligger få minutter på ben fra Amalienborg Slot og Nyhavn. Her kan du overnatte i de lækre rammer, hvor din forkælelse og livsnydelse er i fokus. Hotellet har en enestående stemning over sig og en enestående restaurant, Restaurant Von Plessen, hvor du kan nyde lækre retter inspireret af franske retter.

Laveste pris for 2 personer: 940 kr.

hotel marina
Hotels.com

Hotel Marina

4/5

Hotel Marina er et gennemført hotel, som byder dig indenfor til et hyggeligt weekendophold i smukke omgivelser. Her kan du læne dig tilbage og nyde livet fuldt ud. Hotellet byder på gode værelser, moderne faciliteter og mange gode restauranter lige i nærheden. Derudover er der også kort vej til en lang række spændende seværdigheder fra hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 858 kr.

hotel vissenbjerg storkro
Hotels.com

Hotel Vissenbjerg Storkro

3/5

Vil du booke dig ind et sted, hvor du kan være sikker på, at kalenderen er spækket med aktiviteter, og der ikke er en eneste dag i ugen, der er kedelig, kan du med ro i sindet vælge et af værelserne på Hotel Vissenbjerg Storkro. Her er der ikke to dage, der er ens, og du kan være sikker på at få underholdning og arrangementer i verdensklasse.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

Danske weekendophold sprudler af liv og underholdning

Det vil bestemt ikke blive kedeligt, hvis du checker ind på et af de mange hoteller på listen herover. Skal dit ophold blot byde på lidt musik og dans, eller skal der være andre arrangementer på programmet som eksempelvis foredrag, komik eller temaaftener? Og er det vigtigt for dig, at det er kendte musikere, der spiller op, eller må det gerne være lokale orkestre, der leverer musikken til aftenens underholdning?

Om du er til det ene eller det andet, er op til dig at finde ud af. Når du har gjort det, er det bare med at få booket dig ind på det hotel, der lever op til de krav, du nu engang måtte have.

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Hvad er weekendophold med underholdning?

Som det tydeligt angår ud fra navnet er weekendophold med underholdning, skønne weekendophold hvor der er en form for underholdning, dette kan være alt fra en koncert, vinsmagning, ølsmagning eller livemusik som der kan danses til.

Hvilken underholdning kan opleves på et weekendophold?

På et weekendophold med underholdning kan du opleve alt lige fra skønne koncerter, hyggelige vinsmagninger eller ølsmagninger. Derudover kan det ligeledes varmt anbefales at finde et weekendophold med livemusik som sætter skub i hofterne og fødderne.

Hvor meget koster et weekendophold med underholdning?

Et weekendophold med underholdning koster 600-2.700 kr. grunden til den store pris variation skyldes kroernes samt hotellernes forskellige faciliteter samt tilbud om underholdning. Et moderne hotel som arrangere en koncert med en kendt kunstner koster naturligvis mere end et hyggeligt kroophold med ølsmagning.