Weekendophold Underholdning

Bedste weekendophold med underholdning 2021

Når du skal på weekendophold et sted i det danske land, er det så vigtigt for dig, at der er noget at lave og god underholdning på hotellet? I så fald kan du være sikker på at finde dig godt tilpas på et af de nedenstående hoteller eller kroer, der alle garanterer dig god underholdning og festlige oplevelser under hele dit ophold.

Der er ikke noget så kedeligt som at booke sig ind på et hotel, der ikke tilbyder bare en eller anden form for underholdning. Så lad være med at vælge den kedelige løsning og tag på et weekendophold med underholdning på en af disse overnatningsmuligheder.

Denne side indeholder reklamelinks

Comwell Sorø

5/5

Selvom Sorø i sig selv ikke er så stor igen, betyder det ikke, at den ikke har meget at byde på. Eksempelvis det smukke Comwell Sorø Hotel, som kan være en bejler til rollen som vært for dit weekendophold med underholdning. Her er der i hvert fald mange forskellige ting på plakaten, og du kan med fordel planlægge dit weekendophold ud fra de allerede planlagte arrangementer, du kan finde i hotellets kalender.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Rudbøl Grænsekro

3/5

Går turen til Rudbøl Grænsekro, vil du kunne få en oplagt mulighed for at komme ud og svinge hofterne lidt. Her kan du nemlig se frem til at blive underholdt af både musik og dans, efter du har nydt en udsøgt 3-retters festmenu på kroens fantastiske restaurant. Vil du have natmad og en flaske vin med i pakken også, kan dette sagtens tilkøbes.

Laveste pris for 2 personer: 1.698 kr.

Hotel Vissenbjerg Storkro

3/5

Vil du booke dig ind et sted, hvor du kan være sikker på, at kalenderen er spækket med aktiviteter, og der ikke er en eneste dag i ugen, der er kedelig, kan du med ro i sindet vælge et af værelserne på Hotel Vissenbjerg Storkro. Her er der ikke to dage, der er ens, og du kan være sikker på at få underholdning og arrangementer i verdensklasse.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

Danske weekendophold sprudler af liv og underholdning

Det vil bestemt ikke blive kedeligt, hvis du checker ind på et af de mange hoteller på listen herover. Skal dit ophold blot byde på lidt musik og dans, eller skal der være andre arrangementer på programmet som eksempelvis foredrag, komik eller temaaftener? Og er det vigtigt for dig, at det er kendte musikere, der spiller op, eller må det gerne være lokale orkestre, der leverer musikken til aftenens underholdning?

Om du er til det ene eller det andet, er op til dig at finde ud af. Når du har gjort det, er det bare med at få booket dig ind på det hotel, der lever op til de krav, du nu engang måtte have.

zzz

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

zz

zzz

zz

Få 10% rabat på dit ophold!

Køb dit drømme ophold hos DuGlemmerDetAldrig og få lige nu 10% rabat på dit køb. Find dit ønskede ophold og tilmeld dig deres nyhedsbrev, så modtager du en unik 10% rabatkode til din ordre.