fbpx

Weekendophold

Bedste weekendophold 2021

Et weekendophold er en perfekt mulighed, for at få lige netop det du har brug for i en weekend. Hvad end du er til oplevelser, afslapning, wellness, god mad, naturoplevelser eller noget helt sjette vil du kunne få dette med et weekendophold. Et weekendophold er for mange mennesker et populært valg, og for mange en udbytterig minniferie, i mellem de stører ferier. Med 50+ weekender om året er der masser af muligheder for jer, for at opleve Danmark, Tyskland, Sverige eller et helt fjerde sted på en weekend. Her på siden har vi samlet et varieret udvalg af weekendophold i det meste af Danmark. Fælles for alle weekendopholdene er at de alle byder på høj kvalitet og unikke oplevelser.

Denne side indeholder reklamelinks

Go Dream kro & hotelophold

3/5

Her har I mulighed for at vælge et skønt ophold på en af de mange charmerende kroer og hoteller det ligger fordelt rundt Danmark. Fælles for stederne er, at de byder jer som gæster på en dejlig oplevelse med hyggelig atmosfære, hvor I kan slappe af og nyde hinandens selskab samt opdage eller gense skønne dele af Danmark.

 Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Scandic Hotels

4/5

Scandic Hotels ligger godt fordelt rundt i Danmark og byder jer på et dejligt ophold med afslappende stemning og rigtig god komfort. Hotellerne har en høj standard og stiller ofte faciliteter som fitness, spaområder, barer og restauranter til jeres rådighed. Her får I alle muligheder for at koncentrere jer om at nyde hinandens selskab.

Laveste pris for 2 personer: 1.499 kr.

Comwell Hotels

4/5

Her har I mulighed for et afslappende og charmerende ophold på et af Comwell Hotels mange skønt beliggende hoteller. De fleste hoteller ligger placeret centralt og udsigts skønt i byer fordelt rundt i Danmark. Fælles for hotellerne er deres hyggelige og afslappende atmosfære, hvor I som gæster bare kan slappe af og nyde godt af hotellets mange faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Marienlyst Strandhotel

4/5

Marienlyst Strandhotel ligger en lille km fra Kronborg Slot og har sin helt egen private strand, som du som gæst host Marienlyst Strandhotel kan bruge. Derudover har strandhotellet lyse og lækre værelser med gode faciliteter. Marienlysts restaurant, Brasserie 1861, står klar til at servere lækre nordiske retter, hvor du kan nyde en imponerende panoramaudsigt over Øresund.

Laveste pris for 2 personer: 2.696 kr.

Kurhotel Skodsborg

4/5

Kurhotel Skodsborg er et helt igennem fantastisk kurhotel, hvor din forkælelse er i fokus og hvor du virkelig kan koble helt af fra hverdagens stress og bare læne dig tilbage. Som gæst hos Kurhotel Skodsborg kan du booke tid til skønne spa-, massage- og skønhedsbehandlinger, samt nyde de utroligt smukke omgivelser. Derudover er der kort vej til København.

Laveste pris for 2 personer: 2.400 kr.

Strandhotel Røsnæs

3/5

Strandhotel Røsnæs har en uforglemmelig udsigt over Storebælt og Kalundborg Fjord, samt en flot privat stenstrand, hvor man kan komme ned og dyppe sig i vandet. Derudover har hotellet hyggelige værelser med gratis adgang til hotellets wi-fi. Når du bliver sulten kan du nyde et lækkert fransk-inspireret måltid på hotellets restaurant og sidst en drink i den fredelige gårdhave.

Laveste pris for 2 personer: 1.718 kr.

Broholm Slot

3/5

Broholm Slot er det perfekte sted til dig, som godt kunne bruge en lille periode, hvor din forkælelse er i fokus. Slottet har en lang historie og står stadig i dag som det gjorde i gamle dage, dog med mange nye moderne faciliteter, som sikrer at du får et godt ophold. Slottets omgivelser er derudover også utroligt smukke med en stor sø og grønne områder.

Laveste pris for 2 personer: 2.450 kr.

Hotel Viking

3/5

Hotel Viking er et smukt hotel med beliggenhed i Sæby. Her bliver du budt ind til lækre værelser, en helt igennem fantastisk restaurant, samt et Spa og Wellness område, som vil få enhver person til lige at sætte lidt mere pris på livet. Der er derudover også kort afstand til flere forskellige vartegn, som f.eks. Skovlyst og Understed Kirke, der begge ligger lige i nærheden.

Laveste pris for 2 personer: 3.390 kr.

Ystad Saltsjöbad

4/5

Ystad Saltsjöbad er et elegant hotel med beliggenhed ved Østersøen. Hotellet tilbyder lækre værelser med mange nyttige faciliteter, som er med til at sikre, at du får et fantastisk ophold. Som gæst har du også adgang til tennisbaner, fitnesscenter eller en løbetur langs den smukke strand. Derudover har hotellet en fantastisk restaurant, som serverer den lækreste mad.

Laveste pris for 2 personer: 2.665 kr.

Himmerland Golf & Spa Resort

4/5

Himmerland Golf & Spa Resort er designet til at give dig så fantastisk et ophold som muligt med et hav af lækre faciliteter og hyggelige værelser, hvor du kan hvile hele kroppen. Som du kan gætte ud fra navnet, er der både adgang til golfbaner og et spaområde, når du er gæst hos Himmerland. Derudover har hotellet Brasserie 19, hvor der serveres den lækreste mad.

Laveste pris for 2 personer: 2.390 kr.

Fjordgaarden

4/5

Fjordgaarden ligger i de smukkeste naturomgivelser, hvor man nemt kan få en hel dag til at gå med bare at valse rundt og nyde de naturskønne områder; havet, vestenvinden og de store smukke grønne arealer. Fjordgaarden ligger lige midt i denne smukke natur og her kan du nyde et lækkert måltid om aftenen og hvile kroppen i deres lækre værelser.

Laveste pris for 2 personer: 2.458 kr.

Kragerup Gods

3/5

Kragerup Gods’ historie går helt tilbage til 1326, hvor det blev opført. I 1801 blev det opkøbt af Dinesen familien, som stadig ejer og driver godset i dag. Det er dog ikke længere bare et gods, men nu lavet om til et unikt hotel, hvor du har mulighed for at overnatte og nyde de utrolige omgivelser. Derudover er der en helt fantastisk restaurant på godset.

Laveste pris for 2 personer: 2.600 kr.

Hotel Vejlefjord
Hotels.com

Hotel Vejlefjord

4/5

Helt tilbage i 1900 blev Vejlefjord grundlagt som det første tuberkuloseanatorium i Danmark, og allerede der havde man fokus på afslapning, fordybelse og god mad. Det er også her Hotel Vejlefjord ligger og man har stadig fokus på disse vigtige faktorer. Som gæst hos Hotel Vejlefjord kan du bl.a. gøre brug af det store og moderne spaområde, som hotellet råder over.

Laveste pris for 2 personer: 1.495 kr.

Hvedholm Slotshotel

4/5

Hvedholm Slotshotel er et unikt hotel, som befinder sig i bygningen af det gamle Hvedholm Slot. Fra hotellet har du en unik udsigt over den nærliggende sø og de flotte naturområder, som bygningen er omringet af. Derudover kan du nyde et måltid i særklasse af hotellets kokke, som står klar til at give dig en madoplevelse du sent vil glemme.

Laveste pris for 2 personer: 1.980 kr.

Alter Meierhof

5/5

Alter Meierhof er det helt perfekte hotel for dig, som har planer om at besøge idylliske Glücksburg. Hotellet byder dig indenfor til en romantisk stemning og hyggelige rammer, som er lavet specifikt til at give dig så fantastisk et ophold som overhovedet muligt. Hotellets værelser er super lækre og en meget kort gåtur fra hotellet ligger Meierei Dirk Luther, hvor der serveres lækker mad.

Laveste pris for 2 personer: 2.989 kr.

Hotel Tinggaard

3/5

Som gæst hos Hotel Thinggaard får du sanserne i brug og mulighed for maksimal afslapning. Her vil du finde hyggelige værelser, smukke omgivelser og en helt fantastisk restaurant. De dygtige kokke der driver restauranten, serverer lækre måltider, som er lavet af friske råvarer fra Thy området. Derudover ligger hotellet tæt på mange flotte seværdigheder, som du kan komme ud og opleve.

Laveste pris for 2 personer: 2.596 kr.

Sauntehus Slotshotel

4/5

Har du brug for et sted at hvile mens du er på besøg i Hornbæk, så er Sauntehus Slotshotel et fantastisk sted at overnatte. Her er der adgang til lækre faciliteter og hyggelige værelser, og derudover har ejendommen pool og lounge, hvilket jo bare gør opholdet endnu bedre. Som gæst hos hotellet har du også altid ganske kort til mange forskellige flotte seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 1.980 kr.

ruths hotel
Hotels.com

Ruths Hotel

4.5/5

Ruths Hotel er et luksuriøst hotel i den hyggelige sommer by Skagen. Hotellet har en helt fantastisk beliggenhed lige ned til stranden og besøges hvert år af utroligt mange mennesker fra hele verdenen. Hotellet har derudover også en helt fantastisk restaurant, som er kendt for sine fantastiske retter som er lavet på friske og lokale råvarer.

Laveste pris for 2 personer: 2.290 kr.

THE THIEF

4/5

The Thief tilbyder dig et unikt ophold, hvor din forkælelse og livsnydelse er i fokus. Hotellet er fyldt med imponerende arkitektur, verdensklasse gastronomi og smukke omgivelser. Når du træder ind af dørene til THE THIEF glemmer du hurtigt hverdagens stress og bliver grebet af en følelse af afslapning og livsnydelse. Sidst på dagen kan du nyde en kold drink i hotellets flotte bar.

Laveste pris for 2 personer: 4.450 kr.

Hotel Skansen

4.5/5

Hotel Skansen ligger i fantastiske omgivelser helt ned til havet og har de lækreste faciliteter, som er med til at sikre, at du får et helt fantastisk ophold. Hotellet har bl.a. en super lækker swimmingpool og naturligvis deres enormt lækre restaurant- og barområde, hvor du kan nyde lækker mad og iskolde drinks. Alle hotellets værelser er også super hyggelige.

Laveste pris for 2 personer: 2.140 kr.

Sophiendal Slotshotel

4/5

Mellem Ejer Bavnehøj og Himmelbjerget ligger Sophiendal Gods, hvor der er smukke skove, søer og en flot å. I skoven lever der både utrolige ørne og flotte kronhjorte. Lige bagved slottet ligger Danmarks ældste hus, Veng Klosterkirke, som imponerende nok har stået der lige siden 1058. I 1767 købte en rigmand slottet og navngav det efter sin kone, Sophiendal.

Laveste pris for 2 personer: 1.980 kr.

Benniksgaard Hotel

4/5

Midt inde i et stort smukt sønderjysk naturområde kan du finde Benniksgaard Hotel. Det er det perfekte hotel til et uforglemmeligt weekendophold med maksimal afslapning og ultimativ forkælelse. Som gæst hos hotellet kan du nyde lækre retter hos den enestående restaurant, slappe af i deres store spaområde eller tage ud og opleve nogle af de spændende seværdigheder i området.

Laveste pris for 2 personer: 1.499 kr.

Hotel Budersand

5/5

Hvis du skal en tur til Hornum er Hotel Budersand det helt perfekte sted at overnatte – også hvis du har hele familien med. Hotellet byder dig ind til hyggelige værelser med adgang til gratis wi-fi, samt minibar og aircondition. Derudover er der adgang til lounge og pool-område og en meget kort tur til nærliggende golfbaner og smukke seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 11.250 kr.

Hvalpsund Færgekro

3/5

Hvalpsund Færgekro har en helt igennem smuk beliggenhed langs Limfjorden helt ned til vandet. Faktisk, så er Hvalpsund Færgekro en af Danmarks ældste kroer med en historie der rækker helt tilbage til 1532. Fra Hvalpsund Færgekro har du en smuk udsigt over Limfjorden, som du kan nyde imens du oplever den helt fantastiske mad som kroens kokke laver på friske lokale råvarer.

Laveste pris for 2 personer: 1.798 kr.

Kokkedal Castle Copenhagen

5/5

Klokkedal Castle Copenhagen er en imponerende og storslået ejendom, som stammer fra 1800-tallet, hvor slottet blev opført. Ganske kort fra slottet ligger Kokkedal Golfklub, så hvis du sætter pris på et spil golf, så er det lige stedet for dig. Derudover har slottet i dag utroligt hyggelige værelser og en helt fantastisk restaurant, hvor der laves gastronomi i verdensklasse.

Laveste pris for 2 personer: 1.980 kr.

Strandhotellet Blokhus

4/5

Små 30 km fra Aalborg ligger Strandhotellet Blokhus i den helt fantastiske sommer by Blokhus. Strandhotellet ligger lige ved en fantastisk strand, hvor man kan valse ned og nyde den danske sommer fuldt ud. Derudover er der kort til flotte byer som Hjørring og Hirtshals, og med hotellets beliggenhed har man alt det bedste ved blokhus lige ved døren.

Laveste pris for 2 personer: 2.610 kr.

Hotel Amerika

4/5

Hotel Amerika er et 4-stjernet hotel med beliggenhed i den naturskønne Østerskov. Denne skov ligger lige ved siden af Mariager Fjord, som er vidt betragtet som Danmarks smukkeste fjord. Grunden til at hotellet hedder Hotel Amerika skyldes at der for over 100 år siden flyttede en mand fra Amerika til Danmark og det var ham der byggede bygningerne.

Laveste pris for 2 personer: 2.800 kr.

Hotel Bretagne

3/5

Det klassiske hotel, Hotel Bretagne, har beliggenhed i den smukke badeby Hornbæk, med en flot udsigt over Øresundsstrædet og en stor nærliggende sø. På Hotellet er der en helt fantastisk restaurant, hvor der serveres den lækreste mad, som de dygtige kokke i køkkenet står og tilbereder. Derudover er hotellets værelser super hyggelige med en elegant indretning.

Laveste pris for 2 personer: 3.790 kr.

Store Restrup Slotshotel

4/5

Store Restrup Slotshotel ligger i helt fantastiske omgivelser og er oplagt til dig der skal afholde en konference, vil invitere familien til et lækkert måltid eller bare søger et romantisk weekendophold. Som gæst hos Store Restrup Slotshotel bliver du budt indenfor til unikke rammer og hyggelige værelser, samt en fantastisk restaurant, hvis kokke laver gastronomi i verdensklasse.

Laveste pris for 2 personer: 1.980 kr.

Tortue

4/5

Tortue er et trendy hotel med beliggenhed i Hamborg, som ligger helt fantastisk med kort afstand til mange unikke seværdigheder, heriblandt Church of St. Michael og Town Hall. Du har altså med andre ord alt det bedste af Hamborg lige ved døren, når du overnatter ved Tortue. Derudover har Tortue mange lækre faciliteter, som er med til at sikre at du får et godt ophold.

Laveste pris for 2 personer: 3.150 kr.

SIDE Design Hotel Hamburg
Hotels.com

SIDE Design Hotel Hamburg

5/5

SIDE Design Hotel Hamburg er et oplagt valg for dig, som har planer om at besøge den smukke tyske by Hamborg. På hotellet bliver du inviteret indenfor til hyggelige værelser, en luksuriøs stemning og mange gode faciliteter. Hotellet har en flot tagterrasse, samt egen pool og en lækker morgenmadsbuffet. Derudover er der kort vej til mange unikke seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 1.261 kr.

Comwell Kellers Park

4/5

Comwell Kellers Park har beliggenhed i en gammel bygning fra 1900-tallet, som siden er blevet moderniseret, så den lever op til Comwell’s standarder. Hotellet har egen restaurant, Restaurant Waehlert, hvor der servers lækre danske og internationale retter, samt hyggelige værelser hvor du kan slappe helt af efter en lang dag med unikke oplevelser og sjove aktiviteter.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Lyng Dal Hotel

4/5

Lyng Dal Hotel har hyggelige og lyse værelser med mange gode faciliteter, som sikrer at du som gæst får at godt ophold. Derudover har hotellets restaurant åbent fra onsdag til søndag, hvor de serverer lækre danske retter, samt et unikt udvalg af gode vine. Der er også kort til seværdigheder og Himmelbjerg Golfklub, som ligger en kort tur derfra.

Laveste pris for 2 personer: 1.790 kr.

Tambohus Kro og Badehotel

3/5

Langs Limfjorden finder du Tambohus Kro og Badehotel, som ligger i de smukkeste naturlige omgivelser lige overfor den lille unikke ø Jegindø. Som gæst ved Tambohus Kro og Badehotel befinder du dig i et unikt paradis, hvor der virkelig er mulighed for at slappe fuldstændigt af og bare pleje sjælen. Kroen serverer derudover også lækker mad, som du kan nyde i de flotte omgivelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.998 kr.

Fakkelgaarden

4/5

Fakkelgaarden er et 4-stjernet Hotel, som ligger lige ud til den smukke strand i Kruså. Hotellet byder dig indenfor til lækre værelser og moderne faciliteter, så du får det bedst mulige ophold. Derudover har hotellet egen restaurant, hvor du kan nyde mad i særklasse. Efter du har spist kan du købe en iskold drink i baren og nyde den i deres smukke have.

Laveste pris for 2 personer: 3.200 kr.

Comwell Kongebrogaarden

5/5

Comwell Kongebrogaarden ligger i de smukkeste omgivelser med kort afstand til mange unikke seværdigheder, som f.eks. Snoghøj og Middelfart. Derudover får du som gæst adgang til mange moderne faciliteter, som indendørs swimmingpool, spabad og sauna. De fleste værelser har derudover balkon eller en fælles terrasse, hvor man kan nyde aftensolen med en kold drink i hånden fra hotellets bar.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Gram Slotskro

3/5

Hvis du gerne vil besøge Gram, så er Gram Slotskro det oplagte hotel for dig. Her kan du overnatte i charmerende omgivelser og få et uforglemmeligt ophold. Hotellet er lille, men har meget at byde på. Du får også adgang til gratis parkering, gratis morgenmad og gratis wi-fi. Derudover er der også et hav af ting du kan komme ud og opleve i nærområdet.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

Skt. Petri
Hotels.com

Skt. Petri

5/5

Hotel Skt. Petri ligger i Københavns hyggelige latinerkvarter og har mange lækre værelser med nyttige faciliteter, som sikrer at du får et helt fantastisk ophold. Fra hotellet er der kun en 4 minutters gåtur til strøget og dermed også kort til mange forskellige seværdigheder og restauranter. Hotellet har dog også egen restaurant, som serverer kreative og moderne bidder.

Laveste pris for 2 personer: 1.256 kr.

Comwell Borupgaard

4/5

Comwell Borupgaard et rigtigt luksus hotel som tilbyder unikke faciliteter for et afslappende weekendophold, med ro til sjællen og lækker pleje til kroppen. For blot at nævne nogle af de mange faciliteter kan nævnes AquaSpa, spaterrasse, udendørs boblebad og behandlinger. Uanset om I ønsker et afslappende ophold, eller et mere aktivt weekendophold er der faciliteterne til det.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Hotel Oasia Aarhus
Hotels.com

Hotel Oasia Aarhus

3/5

Hotellet er et designhotel som er beliggende i hjertet af Århus. Det lækre hotel er indrettet i klassisk nordisk stil med lyse trægulve. Nogle af værelserne har designerstole fra Theselius og Kjærholm. Alle værelser har fladskærms-tv og luksussenge fra Hästens, så er sikret på at få en god nats søvn. Hotellet ligger 350m fra Bruuns Galleri, hvor du kan tage på shoppingtur.

Laveste pris for 2 personer: 929 kr.

dragsholm slot
Hotels.com

Dragsholm Slot

4/5

Dragsholm Slot er et utroligt smukt slot, som ligner noget der er taget direkte ud fra et eventyr. Slottet er også mere end 800 gammelt, men fungerer i dag som et topmoderne slotshotel, hvor du kan få et uforglemmeligt ophold i de smukke omgivelser. Slottet ligger midt i den helt utroligt naturpark Odsherred, så du kan slutte dagen af med et hyggelig gåtur.

Laveste pris for 2 personer: 1.295 kr.

hotel ærø
Hotels.com

Hotel Ærø

4/5

Hotel Ærø er Danmarks eneste voksenhotel. Der er over 100 rummelige værelser med gratis wi-fi, fladskærms-tv og eget badeværelse. I familieværelserne er der badekar, hvor der i de almindelige værelser er brusebad. I sommerperioden kan du nyde hotellets indendørs swimmingpool. Overfor hotellet ligger verdens største solvarmeanlæg og kun 1 km afstand fra hotellet ligger Halen Strand og Marstal Søfartsmuseum.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

hotel troense
Hotels.com

Hotel Troense

3/5

Hotel Troense ligger på idylliske Tåsinge, syd for Svendborg. Hotellet ligger ved vandet og har udsigt over Troense Havn og Svendborgsund. Værelserne ligger i tre charmerende bygninger med udsigt over enten sundet eller haven. Alle værelser har eget badeværelse, tv, gratis wi-fi og opholdsområde. Du kan nyde din aftensmad i hotellets restaurant, hvor de kan tilbyde en varieret à la carte-menu. Som gæst er der gratis parkering.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Skrøbelev Gods

4/5

Midt i det H.C.Andersen kaldte Danmarks have ligger Skrøbelev Gods. Godset blev bygget i 1669 midt i den aristokratiske og ekstravagante periode. Godset er siden hen blevet renoveret og forandret til et romantisk hotel med jacuzzi. Book en overnatning på et af godsets romantiske værelser og nyd en gourmet middag i hotellets restaurant. Det prægtige gods ligger 3 km fra Rudkøbing, 15 minutter fra Svendborg.

Laveste pris for 2 personer: 1.292 kr.

Helnan Marselis Hotel

4/5

10 minutters kørsel fra centrum af Århus, finder du dette lækre hotel. Hotellet har udsigt over Århus Bugt og Kattegathavet. Helnan Marselis Hotels værelser ligger i hovedbygniingen eller i et anneks. Alle værelser har tv og eget badeværelse. Hotellets restaurant serverer en menu der varierer med årstiden. Desuden rummer hotellet både fitnesscenter, sauna, lille udendørs swimmingpool og gratis wi-fi.

Laveste pris for 2 personer: 895 kr.

The Lodge

3.5/5

The Lodge ligger lige ved siden af Malmø i Sverige og byder dig indenfor til et uforglemmeligt spaophold. Hotellet ligger i idylliske omgivelser med en fantastisk udsigt, og har derudover mange moderne faciliteter, som sikrer at du får et godt ophold. Som gæst hos The Lodge har du bl.a. adgang til gratis parkering, gratis wi-fi og en flot infinitypool.

Laveste pris for 2 personer: 1.499 kr.

brøndums hotel
Hotels.com

Brøndums Hotel

3/5

Brøndums Hotel ligger i den gamle bydel i Skagen og startede som gæstgivergård i ca. 1840. Fællesrum og værelser er klassisk og historisk indrettet, da der værnes om historien og den gamle ånd. I hotellets restaurant serveres der klassiske retter. f.eks. lækker frisk fisk fra Skagen og udsøgte vine. Skagens museum ligger overfor hotellet og der er kun 200 m til Sønderstrand.

Laveste pris for 2 personer: 895 kr.

Hotel Koldingfjord
Hotels.com

Hotel Koldingfjord

3/5

Blot 12 minutters kørsel fra Kolding centrum, ligger Hotel Koldingfjord i en imponerende og smuk bygning fra 1911. Hotellet er omgivet af skov som er ideelt til vandreture. Hotellets værelser har enten udsigt over Kolding fjord eller ligger i et anneks. Værelserne indeholder tv og gratis wi-fi. Du kan med fordel bruge hotellets fitnesscenter, svømme en tur i poolen og derefter slappe af i saunaen. Restauranten serverer internationale retter.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

Hotel Gilleleje Strand
Hotels.com

Hotel Gilleleje Strand

3/5

Hotel Gilleleje Strand ligger i idylliske omgivelser et par minutters gang fra en smuk fiskerihavn. Her kan du overnatte i hyggelige værelser og nemt komme ud og opleve hvad Nordsjælland har at byde på. Om aftenen kan du nyde et måltid i særklasse på hotellets restaurant imens du nyder den smukke havudsigt der er fra næsten alle steder på hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 1.050 kr.

Hotel Dania
Hotels.com

Hotel Dania

4/5

Vi har alle sammen brug for et sted hvor vi kan glemme alt om hverdagens stress og bare slappe helt af. Hvis du leder efter sådan et sted, så kan Hotel Dania sagtens være det helt perfekte sted for dig. Her inviteres du indenfor til hyggelige rammer og charmerende værelser, hvor du kan hvile hovedet. Der er også kort vej til mange spændende attraktioner.

Laveste pris for 2 personer: 1.259 kr.

Hotel Kommandørgården
Hotels.com

Hotel Kommandørgården

3.5/5

Hotel Kommandørgården ligger ved Vadehavet på Rømø. Her tilbydes både værelser og hytter med balkon eller terrasse. Faciliteterne på stedet omfatter wellnesscenter, fitnesscenter, spillelokale, swimmingpool og ridning på islandske heste. Der er mulighed for at leje cykler, så du kan udforske Rømø. Hotellets restaurant byder på fiske- og skaldyrsretter. Florandas Brasserie byder på internationale retter, såsom pizza og oksekød i uformelle omgivelser.

Laveste pris for 2 personer: 690 kr.

Kompas Hotel Aalborg
Hotels.com

Kompas Hotel Aalborg

3/5

Kompas Hotel Aalborg ligger centralt i Nordens Paris og har naboer som Nordkraft, Musikkens hus og Aalborgs smukke havn. Som gæst hos Kompas Hotel Aalborg har du gratis adgang til hotellets sauna, fitnesscenter og alle de andre faciliteter hotellet har. Hotellets fantastiske beliggenhed gør det også til det perfekte hotel for dig, som gerne vil opleve Aalborg.

Laveste pris for 2 personer: 895 kr.

Nørre Vissing Kro

3/5

Hvis du besøger Skanderborg, så er Nørre Vissing Kro det perfekte sted for dig at hvile hovedet. Her kan du overnatte i hyggelige omgivelser, samt gøre brug af hotellets lækre faciliteter. Hotellet har en fantastisk restaurant, hvor der serveres den lækreste mad. Derudover er der også rig mulighed for at komme ud og opleve byen, da der er kort til mange spændende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

Hotel Niels Juel
Hotels.com

Hotel Niels Juel

4/5

Mangler du et sted at overnatte imens du er i Køge? Så er Hotel Niels Juel lige stedet for dig. Dette hotel har nemlig en fantastisk beliggenhed midt i Køge, som gør det super nemt at komme ud og opleve alt det bedste af Køge. Hotellet har også et lækkert spaområde samt en god restaurant. Fra hotellet er der kun få hundrede meter til seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

agerskov kro
Hotels.com

Agerskov Kro

3.5/5

Agerskov Kro og Hotel er et gammelt hotel med en lang historie. Denne lange historie er også med til at præge den helt unikke og charmerende stemning der er over hotellet. Som gæst hos hotellet får du naturligvis adgang til de mange lækre faciliteter, som hotellet har at byde på. Derudover serveres der også den lækreste morgenmad og aftensmad på hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 1.040 kr.

Rudbøl Grænsekro

3/5

Drømmer du om at besøge idylliske Højer? Så er Rudbøl Grænsekro det helt perfekte sted for dig at overnatte. Denne kro byder dig ind til en hyggelig stemning og lækre faciliteter, samt deres gode værelser, hvor du kan smide dig og slappe af efter en lang dag med en masse gode oplevelser. Hos kroen er der også en fantastisk restaurant og spafaciliteter, som f.eks. Sauna.

Laveste pris for 2 personer: 1.698 kr.

Hotel Falster
Hotels.com

Hotel Falster

3/5

Hotel Falster ligger, som du muligvis allerede havde gættet, på Nykøbing Falster. Her inviteres du indenfor til hyggelige omgivelser og charmerende værelser. Hotellet har en god beliggenhed, som gør at det er det perfekte hotel for dig, som gerne vil ud og opleve alt hvad Nykøbing Falster har at byde på. F.eks. ligger Knuthenborg Safaripark lige i nærheden.

Laveste pris for 2 personer: 1.040 kr.

Rold Storkro

4/5

Rold Storkro ligger midt i den skønneste natur i Rold Skov og Rebild Bakker. Værelserne byder på gratis wi-fi, skrivebord, fladskærms-tv, fælles eller eget badeværelse. Du kan i hotellets restaurant nyde panoramaudsigten og der tilbydes danske og franske retter. Som gæst kan du også nyde en lækker morgenmadsbuffet. Faciliteter på selve ejendommen omfatter kanosejlads, minigolf og fiskeri.

Laveste pris for 2 personer: 2.356 kr.

Hotel Hedegaarden

3/5

Hotel Hedegaarden er et hyggeligt familiehotel, som blev bygget tilbage i 1968. Hotellet er i dag ejet af Britt og Poul, og deres to døtre Marianne og Rikke. Som gæst hos Hotel Hedegaarden inviteres du indenfor til hyggelige rammer og charmerende værelser, hvor du kan slappe helt af. Hotellet har en fantastisk restaurant, samt kort vej til badestrand og seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Hotel Svanen
Hotels.com

Hotel Svanen

4/5

Hvis du besøger Billund, så er Hotel Svanen uden tvivl et godt valg. Her har du mulighed for at overnatte i behagelige omgivelser, som er perfekte til maksimal afslapning efter en lang dag med oplevelser. Der er nemlig meget at opleve i Billund, og Hotel Svanens fantastiske beliggenhed gør, at der kun er meget kort vej til næsten alle seværdighederne.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

tyrstrup kro
Hotels.com

Tyrstrup Kro

4/5

Hvis du gerne vil besøge Christiansfeld, så er Tyrstrup Kro det perfekte hotel for dig. Her er der for alvor lagt op til et uforglemmeligt ophold i de smukkeste omgivelser. Som gæst får du adgang til hotellets mange lækre faciliteter, som er med til at sikre at du får et godt ophold. Derudover er der meget kort vej til flere forskellige spændende seværdigheder fra hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 952 kr.

Hotel Skanderborghus
Hotels.com

Hotel Skanderborghus

3/5

Hotellet er bygget i 1961 og ligger mellem Skanderborg Sø og Lillesø. Skanderborghus er indrettet så man altid har udsigt til søen, skoven eller parken. Værelserne har gratis wi-fi og eget badeværelse. Hotellets restaurant serverer både danske og franske retter. Få hundrede meter fra hotellet ligger Skanderborgs bymidte med gode shopping-muligheder. I omegnen er der mulighed for lystfiskeri, sejlsport, svømning, golf og tennis.

Laveste pris for 2 personer: 975 kr.

hotel ritz
Hotels.com

Hotel Ritz

3/5

Hotellet er en behagelig og rolig oase beliggende i hjertet af Århus. Atmostfæren er fyldt af tradition og romantik. Hotellets bygning er fra 1932 og renoveret med respekt for den historiske arkitektur. Værelserne er indrettet efter nordisk tradition og har alle fladskærms-tv med satellitkanaler, skrivebord og eget badeværelse. I underetagen ligger restaurant MASH, som byder på smagsoplevelser i topklasse.

Laveste pris for 2 personer: 893 kr.

Park Hotel
Hotels.com

Park Hotel

3/5

Løgstør Parkhotel er et golf og wellness resort beliggende 2 km fra Løgstør centrum. Hotellets værelser har satellit-tv, gratis wi-fi og eget badeværelse. I restauranten kan du spise dansk mad ud fra á la carte menu. Hotellets spa omfatter spabade, dampbade, indendørs pool og sauna. Som gæst kan du parkere gratis og ydermere få rabat på den nærliggende 18-hullers bane i Løgstør Golfklub.

Laveste pris for 2 personer: 1.395 kr.

Den Gamle Grænsekro

3/5

Den Gamle Grænsekro er en fantastisk grænsekro, hvor der serveres lækre danske og internationale retter. Retterne kan du nyde indenfor i kroens smukke indretninger, mens du ud ad vinduet kan følge med i de ekstremt smukke omgivelser, som kroen er omringet af. Som gæst hos Den Gamle Grænsekro kan du også overnatte i en af deres hyggeligt værelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.450 kr.

wakeup copenhagen
Hotels.com

Wakeup Copenhagen

2/5

Wakeup Copenhagen Hotel er et stilfuldt og arkitekttegnet hotel, af den danske arkitekt Kim Utzon. Hotellet ligger i hjertet af København og byder på flotte minimalistiske rammer, der bærer præg af dansk design. Hotellet har gode parkeringsmuligheder, en morgenmadsrestaurant og express check-out for dig, der skal hurtigt videre. Der er kun 15 minutters gang til Tivoli og 700 m til Københavns Hovedbanegård.

Laveste pris for 2 personer: 530 kr.

Weekendophold – hvor og hvilken type?

Et weekendophold er et oplagt afbræk fra hverdagens travle stunder. Her har I muligheden for at komme væk hjemmefra og få nogle gode oplevelser, få læst den gode bog som der ikke er tid til i hverdagen eller få en tiltrængt omgang massage og wellness. Et weekendophold giver med andre ord plads til lige netop det du/I har lyst til at lave – også endda en hel weekend.

Indledningsvist er det en rigtig god idé at afklare indbyrdes, hvilken type ophold i gerne vil opleve. Vil I have en afslappende weekend, hvor det hele foregår i jeres tempo? Eller er i mere til en weekend, hvor der foregår forskellige aktiviteter? Der er naturligvis rigtig mange muligheden uanset om I vælger det ene eller det andet. Men det giver en god idé om, hvilke type af ophold I bør kigge efter. Derudover kan det være en god idé, at overveje hvor i gerne vil hen. Her tænkes der i forhold til om det skal være Danmark eller udlandet. Hvis I vælger at opholdet skal være i Danmark, kan I også evt. overveje om opholdet skal være i Jylland, ved grænsen, på Fyn, på Sjælland eller Bornholm.

Nordjylland

Nordjylland har mange skønne hoteller, kroer og slotte som glædeligt slår dørene op for dig, din partner og evt. hele familien. Uanset om I ønsker at finde et billigt weekendophold eller ønsker luksus og gerne vil betale for det kan Nordjylland tilbyde det.

Vi har samlet lidt inspiration til oplevelser der er værd at prøve kræfter med i Nordjylland:

Grenen i Skagen

Et oplagt sted at besøge når I befinder jer på de nordligste breddegrader som Danmark kan byde på, er at lægge vejen forbi Skagen. Skagen by er i sig selv et besøg værd. Derudover byder Skagen også på grenen, som er Danmarks nordligste punkt og samtidig stedet hvor de to have Skagerrak og Kattegat mødes.

Fårup Sommerland

Fårup Sommerland er en velbesøgt forlystelsespark i Nordvestjylland, som så sent som i 2015 blev kåret til Europas anden bedste forlystelsespark. I Fårup vil både de voksne og børnene kunne finde forlystelser som de vil synes om. Er vejret godt kan I med fordel tage badetøj med og prøve et af Danmarks sjoveste vandland.

Aalborg Zoo

Aalborg Zoo er et yndet seværdighed i Nordjylland og et oplagt mål for dig som tager på et weekendophold i Nordjylland. Her er det bl.a. muligt at opleve isbjørne, tigere aber og mange andre dyr. Ja faktisk er der over 1500 dyr samlet i Aalborg Zoo.

Midtjylland

Midt i den jyske muld, har I muligheden for at planlægge et uforglemmeligt weekendophold, fuld af afslapning eller et aktivt weekendophold med oplevelser og seværdigheder. En miniferie i det midtjyske vil bl.a. kunne indeholde et besøg hos et eller flere af disse tre steder:

Legoland Billund

Legoland Billund er en særdeles flot og god forlystelsespark, beliggende i det midtjyske – nærmere betegnet ved Billund nær Vejle. Har man børn i familien er Legoland et sikkert hit. Er du selv voksnet op med Legoklodser, vil du med garanti også synes om parken, så er udsmykket med Lego overalt.

Sejletur med Hjejlen

En sejletur med Hjejlen, er en god måde at opleve en stor del af Midtjylland fra vandsiden af. Sejlturen går fra Silkeborg til Ry. Når I har nydt jeres sejltur, vil det også være oplagt at ligge en tur forbi et af Danmarks højeste punkter i form af Himmelbjerget.

Mønsted Kalkgrupper

Verdens største kalkmine findes i Danmark og hedder Mønsted Kalkgruppe, og er en oplagt destination, hvis I befinder jer på et weekendophold i Midtjylland. Der er masser af muligheder for oplevelser i kalkgruppen, hvor de endeløse gange kan opleves på gåben eller i minetog, der er flagermus, der er en biograf og af og til er der også koncerter i Mønsted kalkgruppe.

Østjylland

Østjylland har mange attraktioner at byde på. Udover at I finder Danmarks næststørste by i området, vil det også være et hav af oplevelser som venter på jer. Uanset om I er til kulturoplevelser som museumsbesøg, kunst, naturoplevelser eller aktive oplevelser som forlystelsesparker. Et weekendophold i Østjylland, vil bl.a. kunne bestå af nogle af følgende oplevelser:

Moesgaard Museum

Moesgaard Museum er noget for sig selv. Efter at Musset igen slog dørene op i slutningen af 2014, er der sket store ændringer på museet, og det til den gode side. Moesgaard er efter ændringerne blevet et topmoderne museum, hvor der er fokus på interaktion mellem udstillingerne og publikummet. Moesgaard formidler en masse arkæologi fra Danmark, og har bl.a. udstillingen med Gravballemanden. Udover en masse dansk og nordisk historie er der fra tid til anden særudstillinger fra hele verden.

Djurs Sommerland

Et yndet oplevelsesmål, hvis man er på Weekendophold i Østjylland, og nok primært hvis man har børn med, er Djurs Sommerland. Kigger I forbi på en solrig dag, hvor temperaturen har bevæget sig op på behagelige grader kan I med fordel kigge forbi det store vandland. Har vejrguderne været knapt så gavmilde vil de mere end 60 forlystelser formentlig også kunne tilfredsstille både store og små.

Randers Regnskov

Hvis I er på et weekendophold I nærheden af Randers, vil I måske gerne nyde de eksotiske planter og dyr som Randers Regnskov kan byde på? De 3600 m2’s tropiske udstillinger tager jer til andre verdensdele og viser natur og dyr fra det meste af verdenen.

Vestjylland

Hvis I har bevæget jer i nærheden af Vestkysten og derved Vestjylland, er der rig mulighed for at opleve forskellige aktiviteter. Oplagt er det naturligvis at tage et kig på den spændende natur, som findes over det meste af Vestjylland.

Kystcentret Thyborøn

Kystcentret Thyborøn er en god måde at få en introduktion til den danske natur omkring Vestjylland og Vesterhavet. De mere end 5.000 m2 er fyldt op med spændende aktiviteter omkring temaet ”sand, vand og forstand”. Det er bl.a. muligt at opleve en stor del af de dyr som normalvis lever i Danmark og i de danske farevande.

Hjerl Hede

Frilandsmuseet Hjerl Hede er en aktiv fortælling om Danmarks fortid, hvor udstillingerne af Møller og Håndværk, Handel, Præsten og Degnen, Husdyrene, Hede, Skov- og Mosebrug, Haver, Stenalderboplads og Levende Bevaring fortæller en historie om en tid som for de fleste danskere ligger udenfor deres hukommelse. De gennemførte udstillinger giver en god fornemmelse af stemningen og den hverdag der engang har hersket.

Planetstien i Lemvig

Planetstien i Lemvig er jeres mulighed for at opleve hele solsystemet samlet et sted. En skalamodel i målestokken 1:1 milliard er opført, og udover de flotte planeter byder ruten på en rigtig smuk gåtur med en smuk naturoplevelse.

Sønderjylland

Planlægger I et weekendophold i de sydligste egne af Danmark, vil der her følge lidt inspiration til hvad I kunne opleve på jeres weekendophold i Sønderjylland. Sønderjylland har mange spændende seværdigheder at byde på. Hvis I har en interesse i historie er der specielt alt det om krigene med Tyskerne og alt polemikken om grænsen.

Jellingstenene

Jellingstenene er et helt specielt stykke Danmarkshistorie. En fortælling om tiden hvor Danmark blev gjort til et Kristent land. I Jelling finder man den gamle sten med de indgraverede runer, og samtidig har man muligheden for at gå på opdagelse på museet, hvor man dykke dybere i historien omkring vikingerne og da Danmark blev kristen.

Oplev Danmarks ældste by – Ribe

I forlængelse af historien med Jellingstenene og vikingerne, kan det også være oplagt at tage et smut forbi Ribe når man er på weekendophold i Sønderjylland. Ribe er nemlig Danmarks ældste by, og byder på mange spændende seværdigheder såsom vikingemarked og den store flotte domkirke.

Danfoss Universe

Danfoss Universe er uden tvivl en af Sønderjyllands største turistattraktioner. Interesserer I jer for naturvidenskaben vil et besøg hos Danfoss Universe uden tvivl være en succes for hele familien. Her har i muligheden for at gå på opdagelse i teknikkens verden, og få en forståelse for teknologiudviklingen igennem tiden.

Fyn

For mange jyder og Sjællændere er Fyn blot en ø som skal passeres på vejen til noget andet. Dette er naturligvis en skam. Fyn har rigtig mange spændende aktiviteter at byde på. Hvis I planlægger et weekendophold på Fyn kan nedenstående aktiviteter muligvis inspirere jer til nogle oplevelser.

Egeskov Slot

Egeskov Slot er et ægte og gammeldags slot som vi kender det fra historiefortællingerne. Udover selve slottet vil I også kunne kigge nærmere på en større veteranbilssamling, den fine have og mange andre særudstillinger. I nedenstående video, kan I se hvordan den spektakulære have ser ud:

H.C. Andersens hus

Er man på weekendophold i nærheden af Odense er det oplagt at lægge sin vej forbi H. C. Andersens hus, og opleve historien om en af Danmarkshistoriens største forfattere som i særdeleshed var en særlig person med en spændende historie.

Danmarks Jernbanemuseum

Interesserer I jer for teknik og mekanik vil et besøg på Danmarks Jernbanemuseum være et sikkert hit. De mere end 10.000 m2 med toge, vogne og busser byder jer til at gå på opdagelse i Danmarks offentlige transport historie.

Sjælland

Med Hovedstaden er der på Sjælland et væld af muligheder for oplevelser, og uanset hvilken salgs oplevelser I gerne vil have imens I nyder et weekendophold på Sjælland, er der rig mulighed for at finde disse. Nedenfor har vi samlet tre forslag til oplevelser på Sjælland. Måske de kan bruges som inspiration.

Nyhavn

Nyhavn er lidt af en turistmagnet og det med god grund. Hele området omkring Nyhavn er særdeles hyggeligt, og det er muligt at nyde en is eller en bid mad på en af de mange cafeer som er placeret i området.

Vikingeskibsmuseet

I Roskilde finder I en spændende bid af Danmarkshistorien i form af vikingeskibsmusset. Her er det muligt at komme helt tæt på de mange vikingeskibe og opleve den stemning der herskede tilbage i tiden, hvor vikingerne herskede i Danmark og norden.

Roskilde Domkirke

Roskilde Domkirke er en af Danmarks største og mest berømte domkirker. Tag et kig indenfor og oplev den flotte kirke og den imponerende arkitektur.

Bornholm

En tur til solskinsøen Bornholm kan være lige netop det weekendophold I trænger til. På Bornholm er menneskerne bare lige lidt gladere og vejret lidt bedre. Vi har samlet et par forslag til oplevelser på Bornholm. Men inden du giver dig i kast med disse, vil vi anbefale dig at se denne smukke video som viser Bornholm fra oven

Rokkestenen

Rokkestenen på Bornholm er et yndet turistmål. Den store sten som vejer 35 tons, er blevet ”transporteret” til sit nuværende sted af indlandsisen. Det specielle ved stenen er at den kan rokke, såfremt I rokker det rigtige sted.

Østerlars Rundkirke

Østerlars Rundkirke er en gammel kirke fra år 1150. Udover at opleve den specielle byggemetode som en rundkirke er bygget på, kan I med fordel gå på opdagelse i den spændende historie som kirken rummer.

Bornholms Museum

Bornholm har også sit eget museum. Så er I på øen på et weekendophold og har tid til det, er det helt sikkert et besøg værd at kigge forbi Bornholms Museum.

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Hvad er det bedste weekendophold?

Det bedste weekendophold er et ophold som nydes i selvskab med ens elskede, familie eller en gruppe venner eller lignende altså sammen med mennesker som man holder meget af. Derudover er det vigtig at man får noget dejligt at spise og drikke, samt at man kommer lidt ud at gå eller se nogle seværdigheder.

Hvor skal man tage på weekendophold?

Der findes rigtig mange gode steder hvor man kan nyde et dejligt weekendophold, generelt er Danmark rigeligt for det fleste men vores kære nabolande har ligeledes meget at byde på når det kommer til weekendophold. Overvej gerne om i er til storbyer eller til ren afslapning ved havet eller lignende og i er rigtig godt på vej.

Hvor meget koster et weekendophold?

Et weekendophold koster 500-3.500 kr. det er dog muligt at finde dyrere ophold hvis man elsker gourmet mad, dyre vine og ekstravagante hoteller. Men gennemsnits prisen er omkring de 1.500 kr. så der er lidt for en hver pengepung når weekendopholdet skal findes.

Go Dream kro- & hotelophold

Køb et Go Dream gavekort & få et vidunderligt ophold. Vælg blandt et utal af forskellige gavekort, som alle giver dig mulighed for til fulde at nyde et vidunderligt ophold på danske kroer & hoteller.