Weekendophold

Bedste weekendophold 2021

Et weekendophold er en perfekt mulighed, for at få lige netop det du har brug for i en weekend. Hvad end du er til oplevelser, afslapning, wellness, god mad, naturoplevelser eller noget helt sjette vil du kunne få dette med et weekendophold. Et weekendophold er for mange mennesker et populært valg, og for mange en udbytterig minniferie, i mellem de stører ferier. Med 50+ weekender om året er der masser af muligheder for jer, for at opleve Danmark, Tyskland, Sverige eller et helt fjerde sted på en weekend. Her på siden har vi samlet et varieret udvalg af weekendophold i det meste af Danmark. Fælles for alle weekendopholdene er at de alle byder på høj kvalitet og unikke oplevelser.

Denne side indeholder reklamelinks

Marienlyst Strandhotel

4/5

Marienlyst Strandhotel ligger en lille km fra Kronborg Slot og har sin helt egen private strand, som du som gæst host Marienlyst Strandhotel kan bruge. Derudover har strandhotellet lyse og lækre værelser med gode faciliteter. Marienlysts restaurant, Brasserie 1861, står klar til at servere lækre nordiske retter, hvor du kan nyde en imponerende panoramaudsigt over Øresund.

Laveste pris for 2 personer: 2.696 kr.

Kurhotel Skodsborg

4/5

Kurhotel Skodsborg er et helt igennem fantastisk kurhotel, hvor din forkælelse er i fokus og hvor du virkelig kan koble helt af fra hverdagens stress og bare læne dig tilbage. Som gæst hos Kurhotel Skodsborg kan du booke tid til skønne spa-, massage- og skønhedsbehandlinger, samt nyde de utroligt smukke omgivelser. Derudover er der kort vej til København.

Laveste pris for 2 personer: 2.400 kr.

Strandhotel Røsnæs

3/5

Strandhotel Røsnæs har en uforglemmelig udsigt over Storebælt og Kalundborg Fjord, samt en flot privat stenstrand, hvor man kan komme ned og dyppe sig i vandet. Derudover har hotellet hyggelige værelser med gratis adgang til hotellets wi-fi. Når du bliver sulten kan du nyde et lækkert fransk-inspireret måltid på hotellets restaurant og sidst en drink i den fredelige gårdhave.

Laveste pris for 2 personer: 1.718 kr.

Broholm Slot

3/5

Broholm Slot er det perfekte sted til dig, som godt kunne bruge en lille periode, hvor din forkælelse er i fokus. Slottet har en lang historie og står stadig i dag som det gjorde i gamle dage, dog med mange nye moderne faciliteter, som sikrer at du får et godt ophold. Slottets omgivelser er derudover også utroligt smukke med en stor sø og grønne områder.

Laveste pris for 2 personer: 2.450 kr.

Hotel Viking

3/5

Hotel Viking er et smukt hotel med beliggenhed i Sæby. Her bliver du budt ind til lækre værelser, en helt igennem fantastisk restaurant, samt et Spa og Wellness område, som vil få enhver person til lige at sætte lidt mere pris på livet. Der er derudover også kort afstand til flere forskellige vartegn, som f.eks. Skovlyst og Understed Kirke, der begge ligger lige i nærheden.

Laveste pris for 2 personer: 3.390 kr.

Ystad Saltsjöbad

4/5

Ystad Saltsjöbad er et elegant hotel med beliggenhed ved Østersøen. Hotellet tilbyder lækre værelser med mange nyttige faciliteter, som er med til at sikre, at du får et fantastisk ophold. Som gæst har du også adgang til tennisbaner, fitnesscenter eller en løbetur langs den smukke strand. Derudover har hotellet en fantastisk restaurant, som serverer den lækreste mad.

Laveste pris for 2 personer: 2.665 kr.

Himmerland Golf & Spa Resort

4/5

Himmerland Golf & Spa Resort er designet til at give dig så fantastisk et ophold som muligt med et hav af lækre faciliteter og hyggelige værelser, hvor du kan hvile hele kroppen. Som du kan gætte ud fra navnet, er der både adgang til golfbaner og et spaområde, når du er gæst hos Himmerland. Derudover har hotellet Brasserie 19, hvor der serveres den lækreste mad.

Laveste pris for 2 personer: 2.390 kr.

Fjordgaarden

4/5

Fjordgaarden ligger i de smukkeste naturomgivelser, hvor man nemt kan få en hel dag til at gå med bare at valse rundt og nyde de naturskønne områder; havet, vestenvinden og de store smukke grønne arealer. Fjordgaarden ligger lige midt i denne smukke natur og her kan du nyde et lækkert måltid om aftenen og hvile kroppen i deres lækre værelser.

Laveste pris for 2 personer: 2.458 kr.

Kragerup Gods

3/5

Kragerup Gods’ historie går helt tilbage til 1326, hvor det blev opført. I 1801 blev det opkøbt af Dinesen familien, som stadig ejer og driver godset i dag. Det er dog ikke længere bare et gods, men nu lavet om til et unikt hotel, hvor du har mulighed for at overnatte og nyde de utrolige omgivelser. Derudover er der en helt fantastisk restaurant på godset.

Laveste pris for 2 personer: 2.600 kr.

Hvedholm Slotshotel

4/5

Hvedholm Slotshotel er et unikt hotel, som befinder sig i bygningen af det gamle Hvedholm Slot. Fra hotellet har du en unik udsigt over den nærliggende sø og de flotte naturområder, som bygningen er omringet af. Derudover kan du nyde et måltid i særklasse af hotellets kokke, som står klar til at give dig en madoplevelse du sent vil glemme.

Laveste pris for 2 personer: 1.980 kr.

Alter Meierhof

5/5

Alter Meierhof er det helt perfekte hotel for dig, som har planer om at besøge idylliske Glücksburg. Hotellet byder dig indenfor til en romantisk stemning og hyggelige rammer, som er lavet specifikt til at give dig så fantastisk et ophold som overhovedet muligt. Hotellets værelser er super lækre og en meget kort gåtur fra hotellet ligger Meierei Dirk Luther, hvor der serveres lækker mad.

Laveste pris for 2 personer: 2.989 kr.

Hotel Tinggaard

3/5

Som gæst hos Hotel Thinggaard får du sanserne i brug og mulighed for maksimal afslapning. Her vil du finde hyggelige værelser, smukke omgivelser og en helt fantastisk restaurant. De dygtige kokke der driver restauranten, serverer lækre måltider, som er lavet af friske råvarer fra Thy området. Derudover ligger hotellet tæt på mange flotte seværdigheder, som du kan komme ud og opleve.

Laveste pris for 2 personer: 2.596 kr.

Sauntehus Slotshotel

4/5

Har du brug for et sted at hvile mens du er på besøg i Hornbæk, så er Sauntehus Slotshotel et fantastisk sted at overnatte. Her er der adgang til lækre faciliteter og hyggelige værelser, og derudover har ejendommen pool og lounge, hvilket jo bare gør opholdet endnu bedre. Som gæst hos hotellet har du også altid ganske kort til mange forskellige flotte seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 1.980 kr.

THE THIEF

4/5

The Thief tilbyder dig et unikt ophold, hvor din forkælelse og livsnydelse er i fokus. Hotellet er fyldt med imponerende arkitektur, verdensklasse gastronomi og smukke omgivelser. Når du træder ind af dørene til THE THIEF glemmer du hurtigt hverdagens stress og bliver grebet af en følelse af afslapning og livsnydelse. Sidst på dagen kan du nyde en kold drink i hotellets flotte bar.

Laveste pris for 2 personer: 4.450 kr.

Hotel Skansen

4.5/5

Hotel Skansen ligger i fantastiske omgivelser helt ned til havet og har de lækreste faciliteter, som er med til at sikre, at du får et helt fantastisk ophold. Hotellet har bl.a. en super lækker swimmingpool og naturligvis deres enormt lækre restaurant- og barområde, hvor du kan nyde lækker mad og iskolde drinks. Alle hotellets værelser er også super hyggelige.

Laveste pris for 2 personer: 2.140 kr.

Sophiendal Slotshotel

4/5

Mellem Ejer Bavnehøj og Himmelbjerget ligger Sophiendal Gods, hvor der er smukke skove, søer og en flot å. I skoven lever der både utrolige ørne og flotte kronhjorte. Lige bagved slottet ligger Danmarks ældste hus, Veng Klosterkirke, som imponerende nok har stået der lige siden 1058. I 1767 købte en rigmand slottet og navngav det efter sin kone, Sophiendal.

Laveste pris for 2 personer: 1.980 kr.

Hotel Budersand

5/5

Hvis du skal en tur til Hornum er Hotel Budersand det helt perfekte sted at overnatte – også hvis du har hele familien med. Hotellet byder dig ind til hyggelige værelser med adgang til gratis wi-fi, samt minibar og aircondition. Derudover er der adgang til lounge og pool-område og en meget kort tur til nærliggende golfbaner og smukke seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 11.250 kr.

Hvalpsund Færgekro

3/5

Hvalpsund Færgekro har en helt igennem smuk beliggenhed langs Limfjorden helt ned til vandet. Faktisk, så er Hvalpsund Færgekro en af Danmarks ældste kroer med en historie der rækker helt tilbage til 1532. Fra Hvalpsund Færgekro har du en smuk udsigt over Limfjorden, som du kan nyde imens du oplever den helt fantastiske mad som kroens kokke laver på friske lokale råvarer.

Laveste pris for 2 personer: 1.798 kr.

Kokkedal Castle Copenhagen

5/5

Klokkedal Castle Copenhagen er en imponerende og storslået ejendom, som stammer fra 1800-tallet, hvor slottet blev opført. Ganske kort fra slottet ligger Kokkedal Golfklub, så hvis du sætter pris på et spil golf, så er det lige stedet for dig. Derudover har slottet i dag utroligt hyggelige værelser og en helt fantastisk restaurant, hvor der laves gastronomi i verdensklasse.

Laveste pris for 2 personer: 1.980 kr.

Strandhotellet Blokhus

4/5

Små 30 km fra Aalborg ligger Strandhotellet Blokhus i den helt fantastiske sommer by Blokhus. Strandhotellet ligger lige ved en fantastisk strand, hvor man kan valse ned og nyde den danske sommer fuldt ud. Derudover er der kort til flotte byer som Hjørring og Hirtshals, og med hotellets beliggenhed har man alt det bedste ved blokhus lige ved døren.

Laveste pris for 2 personer: 2.610 kr.

Hotel Amerika

4/5

Hotel Amerika er et 4-stjernet hotel med beliggenhed i den naturskønne Østerskov. Denne skov ligger lige ved siden af Mariager Fjord, som er vidt betragtet som Danmarks smukkeste fjord. Grunden til at hotellet hedder Hotel Amerika skyldes at der for over 100 år siden flyttede en mand fra Amerika til Danmark og det var ham der byggede bygningerne.

Laveste pris for 2 personer: 2.800 kr.

Hotel Bretagne

3/5

Det klassiske hotel, Hotel Bretagne, har beliggenhed i den smukke badeby Hornbæk, med en flot udsigt over Øresundsstrædet og en stor nærliggende sø. På Hotellet er der en helt fantastisk restaurant, hvor der serveres den lækreste mad, som de dygtige kokke i køkkenet står og tilbereder. Derudover er hotellets værelser super hyggelige med en elegant indretning.

Laveste pris for 2 personer: 3.790 kr.

Store Restrup Slotshotel

4/5

Store Restrup Slotshotel ligger i helt fantastiske omgivelser og er oplagt til dig der skal afholde en konference, vil invitere familien til et lækkert måltid eller bare søger et romantisk weekendophold. Som gæst hos Store Restrup Slotshotel bliver du budt indenfor til unikke rammer og hyggelige værelser, samt en fantastisk restaurant, hvis kokke laver gastronomi i verdensklasse.

Laveste pris for 2 personer: 1.980 kr.

Tortue

4/5

Tortue er et trendy hotel med beliggenhed i Hamborg, som ligger helt fantastisk med kort afstand til mange unikke seværdigheder, heriblandt Church of St. Michael og Town Hall. Du har altså med andre ord alt det bedste af Hamborg lige ved døren, når du overnatter ved Tortue. Derudover har Tortue mange lækre faciliteter, som er med til at sikre at du får et godt ophold.

Laveste pris for 2 personer: 3.150 kr.

Comwell Kellers Park

4/5

Comwell Kellers Park har beliggenhed i en gammel bygning fra 1900-tallet, som siden er blevet moderniseret, så den lever op til Comwell’s standarder. Hotellet har egen restaurant, Restaurant Waehlert, hvor der servers lækre danske og internationale retter, samt hyggelige værelser hvor du kan slappe helt af efter en lang dag med unikke oplevelser og sjove aktiviteter.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Lyng Dal Hotel

4/5

Lyng Dal Hotel har hyggelige og lyse værelser med mange gode faciliteter, som sikrer at du som gæst får at godt ophold. Derudover har hotellets restaurant åbent fra onsdag til søndag, hvor de serverer lækre danske retter, samt et unikt udvalg af gode vine. Der er også kort til seværdigheder og Himmelbjerg Golfklub, som ligger en kort tur derfra.

Laveste pris for 2 personer: 1.790 kr.

Tambohus Kro og Badehotel

3/5

Langs Limfjorden finder du Tambohus Kro og Badehotel, som ligger i de smukkeste naturlige omgivelser lige overfor den lille unikke ø Jegindø. Som gæst ved Tambohus Kro og Badehotel befinder du dig i et unikt paradis, hvor der virkelig er mulighed for at slappe fuldstændigt af og bare pleje sjælen. Kroen serverer derudover også lækker mad, som du kan nyde i de flotte omgivelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.998 kr.

Fakkelgaarden

4/5

Fakkelgaarden er et 4-stjernet Hotel, som ligger lige ud til den smukke strand i Kruså. Hotellet byder dig indenfor til lækre værelser og moderne faciliteter, så du får det bedst mulige ophold. Derudover har hotellet egen restaurant, hvor du kan nyde mad i særklasse. Efter du har spist kan du købe en iskold drink i baren og nyde den i deres smukke have.

Laveste pris for 2 personer: 3.200 kr.

Comwell Kongebrogaarden

5/5

Comwell Kongebrogaarden ligger i de smukkeste omgivelser med kort afstand til mange unikke seværdigheder, som f.eks. Snoghøj og Middelfart. Derudover får du som gæst adgang til mange moderne faciliteter, som indendørs swimmingpool, spabad og sauna. De fleste værelser har derudover balkon eller en fælles terrasse, hvor man kan nyde aftensolen med en kold drink i hånden fra hotellets bar.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Comwell Borupgaard

4/5

Comwell Borupgaard et rigtigt luksus hotel som tilbyder unikke faciliteter for et afslappende weekendophold, med ro til sjællen og lækker pleje til kroppen. For blot at nævne nogle af de mange faciliteter kan nævnes AquaSpa, spaterrasse, udendørs boblebad og behandlinger. Uanset om I ønsker et afslappende ophold, eller et mere aktivt weekendophold er der faciliteterne til det.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Weekendophold – hvor og hvilken type?

Et weekendophold er et oplagt afbræk fra hverdagens travle stunder. Her har I muligheden for at komme væk hjemmefra og få nogle gode oplevelser, få læst den gode bog som der ikke er tid til i hverdagen eller få en tiltrængt omgang massage og wellness. Et weekendophold giver med andre ord plads til lige netop det du/I har lyst til at lave – også endda en hel weekend.

Indledningsvist er det en rigtig god idé at afklare indbyrdes, hvilken type ophold i gerne vil opleve. Vil I have en afslappende weekend, hvor det hele foregår i jeres tempo? Eller er i mere til en weekend, hvor der foregår forskellige aktiviteter? Der er naturligvis rigtig mange muligheden uanset om I vælger det ene eller det andet. Men det giver en god idé om, hvilke type af ophold I bør kigge efter. Derudover kan det være en god idé, at overveje hvor i gerne vil hen. Her tænkes der i forhold til om det skal være Danmark eller udlandet. Hvis I vælger at opholdet skal være i Danmark, kan I også evt. overveje om opholdet skal være i Jylland, ved grænsen, på Fyn, på Sjælland eller Bornholm.

Nordjylland

Nordjylland har mange skønne hoteller, kroer og slotte som glædeligt slår dørene op for dig, din partner og evt. hele familien. Uanset om I ønsker at finde et billigt weekendophold eller ønsker luksus og gerne vil betale for det kan Nordjylland tilbyde det.

Vi har samlet lidt inspiration til oplevelser der er værd at prøve kræfter med i Nordjylland:

Grenen i Skagen

Et oplagt sted at besøge når I befinder jer på de nordligste breddegrader som Danmark kan byde på, er at lægge vejen forbi Skagen. Skagen by er i sig selv et besøg værd. Derudover byder Skagen også på grenen, som er Danmarks nordligste punkt og samtidig stedet hvor de to have Skagerrak og Kattegat mødes.

Fårup Sommerland

Fårup Sommerland er en velbesøgt forlystelsespark i Nordvestjylland, som så sent som i 2015 blev kåret til Europas anden bedste forlystelsespark. I Fårup vil både de voksne og børnene kunne finde forlystelser som de vil synes om. Er vejret godt kan I med fordel tage badetøj med og prøve et af Danmarks sjoveste vandland.

Aalborg Zoo

Aalborg Zoo er et yndet seværdighed i Nordjylland og et oplagt mål for dig som tager på et weekendophold i Nordjylland. Her er det bl.a. muligt at opleve isbjørne, tigere aber og mange andre dyr. Ja faktisk er der over 1500 dyr samlet i Aalborg Zoo.

Midtjylland

Midt i den jyske muld, har I muligheden for at planlægge et uforglemmeligt weekendophold, fuld af afslapning eller et aktivt weekendophold med oplevelser og seværdigheder. En miniferie i det midtjyske vil bl.a. kunne indeholde et besøg hos et eller flere af disse tre steder:

Legoland Billund

Legoland Billund er en særdeles flot og god forlystelsespark, beliggende i det midtjyske – nærmere betegnet ved Billund nær Vejle. Har man børn i familien er Legoland et sikkert hit. Er du selv voksnet op med Legoklodser, vil du med garanti også synes om parken, så er udsmykket med Lego overalt.

Sejletur med Hjejlen

En sejletur med Hjejlen, er en god måde at opleve en stor del af Midtjylland fra vandsiden af. Sejlturen går fra Silkeborg til Ry. Når I har nydt jeres sejltur, vil det også være oplagt at ligge en tur forbi et af Danmarks højeste punkter i form af Himmelbjerget.

Mønsted Kalkgrupper

Verdens største kalkmine findes i Danmark og hedder Mønsted Kalkgruppe, og er en oplagt destination, hvis I befinder jer på et weekendophold i Midtjylland. Der er masser af muligheder for oplevelser i kalkgruppen, hvor de endeløse gange kan opleves på gåben eller i minetog, der er flagermus, der er en biograf og af og til er der også koncerter i Mønsted kalkgruppe.

Østjylland

Østjylland har mange attraktioner at byde på. Udover at I finder Danmarks næststørste by i området, vil det også være et hav af oplevelser som venter på jer. Uanset om I er til kulturoplevelser som museumsbesøg, kunst, naturoplevelser eller aktive oplevelser som forlystelsesparker. Et weekendophold i Østjylland, vil bl.a. kunne bestå af nogle af følgende oplevelser:

Moesgaard Museum

Moesgaard Museum er noget for sig selv. Efter at Musset igen slog dørene op i slutningen af 2014, er der sket store ændringer på museet, og det til den gode side. Moesgaard er efter ændringerne blevet et topmoderne museum, hvor der er fokus på interaktion mellem udstillingerne og publikummet. Moesgaard formidler en masse arkæologi fra Danmark, og har bl.a. udstillingen med Gravballemanden. Udover en masse dansk og nordisk historie er der fra tid til anden særudstillinger fra hele verden.

Djurs Sommerland

Et yndet oplevelsesmål, hvis man er på Weekendophold i Østjylland, og nok primært hvis man har børn med, er Djurs Sommerland. Kigger I forbi på en solrig dag, hvor temperaturen har bevæget sig op på behagelige grader kan I med fordel kigge forbi det store vandland. Har vejrguderne været knapt så gavmilde vil de mere end 60 forlystelser formentlig også kunne tilfredsstille både store og små.

Randers Regnskov

Hvis I er på et weekendophold I nærheden af Randers, vil I måske gerne nyde de eksotiske planter og dyr som Randers Regnskov kan byde på? De 3600 m2’s tropiske udstillinger tager jer til andre verdensdele og viser natur og dyr fra det meste af verdenen.

Vestjylland

Hvis I har bevæget jer i nærheden af Vestkysten og derved Vestjylland, er der rig mulighed for at opleve forskellige aktiviteter. Oplagt er det naturligvis at tage et kig på den spændende natur, som findes over det meste af Vestjylland.

Kystcentret Thyborøn

Kystcentret Thyborøn er en god måde at få en introduktion til den danske natur omkring Vestjylland og Vesterhavet. De mere end 5.000 m2 er fyldt op med spændende aktiviteter omkring temaet ”sand, vand og forstand”. Det er bl.a. muligt at opleve en stor del af de dyr som normalvis lever i Danmark og i de danske farevande.

Hjerl Hede

Frilandsmuseet Hjerl Hede er en aktiv fortælling om Danmarks fortid, hvor udstillingerne af Møller og Håndværk, Handel, Præsten og Degnen, Husdyrene, Hede, Skov- og Mosebrug, Haver, Stenalderboplads og Levende Bevaring fortæller en historie om en tid som for de fleste danskere ligger udenfor deres hukommelse. De gennemførte udstillinger giver en god fornemmelse af stemningen og den hverdag der engang har hersket.

Planetstien i Lemvig

Planetstien i Lemvig er jeres mulighed for at opleve hele solsystemet samlet et sted. En skalamodel i målestokken 1:1 milliard er opført, og udover de flotte planeter byder ruten på en rigtig smuk gåtur med en smuk naturoplevelse.

Sønderjylland

Planlægger I et weekendophold i de sydligste egne af Danmark, vil der her følge lidt inspiration til hvad I kunne opleve på jeres weekendophold i Sønderjylland. Sønderjylland har mange spændende seværdigheder at byde på. Hvis I har en interesse i historie er der specielt alt det om krigene med Tyskerne og alt polemikken om grænsen.

Jellingstenene

Jellingstenene er et helt specielt stykke Danmarkshistorie. En fortælling om tiden hvor Danmark blev gjort til et Kristent land. I Jelling finder man den gamle sten med de indgraverede runer, og samtidig har man muligheden for at gå på opdagelse på museet, hvor man dykke dybere i historien omkring vikingerne og da Danmark blev kristen.

Oplev Danmarks ældste by – Ribe

I forlængelse af historien med Jellingstenene og vikingerne, kan det også være oplagt at tage et smut forbi Ribe når man er på weekendophold i Sønderjylland. Ribe er nemlig Danmarks ældste by, og byder på mange spændende seværdigheder såsom vikingemarked og den store flotte domkirke.

Danfoss Universe

Danfoss Universe er uden tvivl en af Sønderjyllands største turistattraktioner. Interesserer I jer for naturvidenskaben vil et besøg hos Danfoss Universe uden tvivl være en succes for hele familien. Her har i muligheden for at gå på opdagelse i teknikkens verden, og få en forståelse for teknologiudviklingen igennem tiden.

Fyn

For mange jyder og Sjællændere er Fyn blot en ø som skal passeres på vejen til noget andet. Dette er naturligvis en skam. Fyn har rigtig mange spændende aktiviteter at byde på. Hvis I planlægger et weekendophold på Fyn kan nedenstående aktiviteter muligvis inspirere jer til nogle oplevelser.

Egeskov Slot

Egeskov Slot er et ægte og gammeldags slot som vi kender det fra historiefortællingerne. Udover selve slottet vil I også kunne kigge nærmere på en større veteranbilssamling, den fine have og mange andre særudstillinger. I nedenstående video, kan I se hvordan den spektakulære have ser ud:

H.C. Andersens hus

Er man på weekendophold i nærheden af Odense er det oplagt at lægge sin vej forbi H. C. Andersens hus, og opleve historien om en af Danmarkshistoriens største forfattere som i særdeleshed var en særlig person med en spændende historie.

Danmarks Jernbanemuseum

Interesserer I jer for teknik og mekanik vil et besøg på Danmarks Jernbanemuseum være et sikkert hit. De mere end 10.000 m2 med toge, vogne og busser byder jer til at gå på opdagelse i Danmarks offentlige transport historie.

Sjælland

Med Hovedstaden er der på Sjælland et væld af muligheder for oplevelser, og uanset hvilken salgs oplevelser I gerne vil have imens I nyder et weekendophold på Sjælland, er der rig mulighed for at finde disse. Nedenfor har vi samlet tre forslag til oplevelser på Sjælland. Måske de kan bruges som inspiration.

Nyhavn

Nyhavn er lidt af en turistmagnet og det med god grund. Hele området omkring Nyhavn er særdeles hyggeligt, og det er muligt at nyde en is eller en bid mad på en af de mange cafeer som er placeret i området.

Vikingeskibsmuseet

I Roskilde finder I en spændende bid af Danmarkshistorien i form af vikingeskibsmusset. Her er det muligt at komme helt tæt på de mange vikingeskibe og opleve den stemning der herskede tilbage i tiden, hvor vikingerne herskede i Danmark og norden.

Roskilde Domkirke

Roskilde Domkirke er en af Danmarks største og mest berømte domkirker. Tag et kig indenfor og oplev den flotte kirke og den imponerende arkitektur.

Bornholm

En tur til solskinsøen Bornholm kan være lige netop det weekendophold I trænger til. På Bornholm er menneskerne bare lige lidt gladere og vejret lidt bedre. Vi har samlet et par forslag til oplevelser på Bornholm. Men inden du giver dig i kast med disse, vil vi anbefale dig at se denne smukke video som viser Bornholm fra oven

Rokkestenen

Rokkestenen på Bornholm er et yndet turistmål. Den store sten som vejer 35 tons, er blevet ”transporteret” til sit nuværende sted af indlandsisen. Det specielle ved stenen er at den kan rokke, såfremt I rokker det rigtige sted.

Østerlars Rundkirke

Østerlars Rundkirke er en gammel kirke fra år 1150. Udover at opleve den specielle byggemetode som en rundkirke er bygget på, kan I med fordel gå på opdagelse i den spændende historie som kirken rummer.

Bornholms Museum

Bornholm har også sit eget museum. Så er I på øen på et weekendophold og har tid til det, er det helt sikkert et besøg værd at kigge forbi Bornholms Museum.

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

zz

zzz

zz