fbpx

Weekendophold Nordjylland

Bedste weekendophold i Nordjylland 2024

Der er intet så smukt som den nordjyske natur og de smukke landskaber, som alle, der har været i toppen af Danmark, kan nikke genkendende til. Selvom det er så nordligt, man overhovedet kan komme, betyder det ikke, at hotellerne på egnen har skubbet priserne tilsvarende højt op.

Der er mange fantastiske hoteller til gode priser i Nordjylland, og hvis du er interesseret i et weekendophold eller en miniferie i Nordjylland, så kan du med fordel vælge et tjekke ind på et af de nedenstående hoteller. Her får du meget for pengene, og servicen er i top hvor end du vælger at tage hen.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

hotel viking spa wellness
Hotels.com

Hotel Viking

3/5

Hvis du vil en tur til Sæby er der muligvis ikke noget bedre sted at overnatte, end Hotel Viking Aqua Spa & Wellness. Her bliver du inviteret ind til luksuriøse rammer og et kæmpe hotel, som har udvidet flere gange og nu har mange utroligt lækre wellness- og spafaciliteter. Derudover er der kun ganske kort til mange spændende seværdigheder, som bl.a. Skovlyst og smukke kirker.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

himmerland golf og spa resort
Hotels.com

Himmerland Golf & Spa Resort

4/5

Hvis du vil et smut til idylliske Farsø, så er Himmerland Golf & Spa Resort et helt fantastisk sted at overnatte, hvor du bliver budt indenfor til hyggelige værelser, lækre faciliteter og meget mere. Som gæst har du også adgang til pool, samt den lækre morgenmad der bliver serveret hver dag. Sidst men ikke mindst har hotellet en helt igennem fantastisk restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

hotel thinggaard
Hotels.com

Hotel Thinggaard

3/5

Velkommen til det smukke Hotel Thinggaard, hvor hotellets personale byder dig indenfor til hyggelige rammer og store oplevelser. Hos Hotel Thinggaard har man på bedste vis kombineret gastronomi, spa og wellness, så du får det hele i en pakke. Derudover ligger hotellet tæt på mange spændende seværdigheder og aktiviteter, så du også kan komme ud og opleve nærområdet.

Laveste pris for 2 personer: 1.299 kr.

strandhotellet blokhus
Hotels.com

Strandhotellet Blokhus

4/5

Nord for Aalborg i den smukke by Blokhus kan du finde Strandhotellet Blokhus. Dette fantastiske hotel byder på lækre værelser, en stor solterrasse, barområde, gratis wi-fi og meget mere. Derudover har hotellet en god og meget populær restaurant, som serverer den lækreste mad der er lavet på friske og lokale råvarer. Hotellet har også faciliteter, som wellness, swimmingpool, sauna og fitness.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

tambohus kro og badehotel
Hotels.com

Tambohus Kro & Badehotel

3/5

Tambohus Kro og Badehotel er et helt igennem fantastisk og idylliske hotel, som ligger i de smukke omgivelser lige ned til Limfjorden. Kroen blev opført helt tilbage i 1842 og har lige siden været en yderst populær kro på grund af de fantastiske omgivelser, men også på grund af de utrolige gastronomiske oplevelser, som hotellet giver sin gæster.

Laveste pris for 2 personer: 699 kr.

gourmetophold hvalpsund færgekro
Hotels.com

Hvalpsund Færgekro

3/5

Hvalpsund er en af Danmarks ældste kroer og derfor en historisk perle, hvor omgivelserne er lige så idylliske som kroen selv. Historien for kroen går helt tilbage til 1500-tallet, da den blev opført. Udover det idylliske landskab går kroens beliggenhed også, at der er ganske kort til mange forskellige og spændende seværdigheder, som du kan komme ud at opleve.

Laveste pris for 2 personer: 1.099 kr.

scandic aalborg city
Hotels.com

Scandic Aalborg City

4/5

Lidt midt i centrum af Aalborg kan du finde Scandic Aalborg City, som er et fantastisk moderne og hyggeligt hotel, der er bygget sammen med Aalborg Kongres og Kultur Center. Hotellets fantastiske beliggenhed betyder også, at der er ganske kort vej til næsten alle de unikke og spændende seværdigheder, som Aalborg har at byde på.

Laveste pris for 2 personer: 896 kr.

prinsen hotel
Hotels.com

Prinsen Hotel

3/5

På Prinsensgade 14-16, Aalborg, ligger Prinsen Hotel, som er et super lækkert og moderne hotel, hvis beliggenhed gør det, det perfekte hotel for dig der gerne vil opleve Aalborg. Der er nemlig kun en kort gåtur til næsten alle de smukke seværdigheder og destinationer, som Aalborg har at byde på, heriblandt Helligåndsklostret, som ligger under 500 meter derfra.

Laveste pris for 2 personer: 878 kr.

hotel søparken
Hotels.com

Hotel Søparken

3/5

På Søparken 1, Aabybro, Aalborg 9440, kan du finde Hotel Søparken, som er et super idyllisk hotel der ligger i smukke omgivelser. Som gæst hos hotellet har du adgang til mange nyttige faciliteter, som bl.a. gratis wi-fi, concierge og avis. Derudover er hotellets værelser super hyggelige og det perfekte sted at slappe af efter en lang dag med oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 718 kr.

Agger Badehotel

4/5

På Vesterhavsvej 10, Agger, Thisted 7770, ligger Agger Badehotel, som er et smukt badehotel, der kun ligger et stenkast fra en smuk strand, hvor du kan ligge og nyde den danske sommersol. Herudover har Agger Badehotel en lækker restaurant, hvor du efter en lang dag med gode oplevelser, kan læne dig tilbage og lade kokkene lave helt fantastisk mad til dig.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

hotel limfjorden
Hotels.com

Hotel Limfjorden

3/5

Hvis du vil en tur til smukke Thisted, så er Hotel Limfjorden det helt perfekte sted for dig at overnatte. Hotel Limfjorden har en fantastisk beliggenhed med kort afstand til mange smukke seværdigheder, som bl.a. Thisted Kirke og Thisted Kirkegaard. Derudover byder hotellet dig ind til hyggelige rammer og lækre værelser, samt en super restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 969 kr.

Comwell Rebild Bakker

4/5

Comwell Rebild Bakker har beliggenhed lige ved den smukke nationalpark Rebild Bakker, samt den naturskønne Rold Skov. Som gæst hos Comwell Rebild Bakker bliver du budt indenfor til hyggelige værelser, hvor du kan overnatte, samt lækre faciliteter i form af bl.a. sauna, swimmingpool og 2 etagers fitnesscenter. Derudover er hotelrestauranten helt fantastisk og serverer mad i verdensklasse.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

montra skaga hotel
Hotels.com

Montra Skaga Hotel

4/5

Hvis du vil en tur til Hirtshals, så er Montra Skaga Hotel, et hotel som du kun kan blive glad for. Her bliver du taget imod af at professionelt personale, som står klar døgnet rundt, samt lækre faciliteter og hyggelige værelser. Derudover er der kun en ganske kort afstand til mange fantastiske seværdigheder i nærområdet, som bl.a. Horne Kirke der kun ligger små 3km væk.

Laveste pris for 2 personer: 895 kr.

hotel løkken strand
Hotels.com

Hotel Løkken Strand

3/5

Lige under 3 km fra den smukke Lyngby Strand ligger Hotel Løkken Strand, som byder dig indenfor til hyggelige værelser, flotte omgivelser og gode faciliteter. Når du overnatter hos Hotel Løkken Strand har du adgang til gratis wi-fi, deres hyggelige bar, en legeplads, samt den lækre morgenmad der serveres hver eneste morgen. Derudover er der kort til Aalborg Lufthavn.

Laveste pris for 2 personer: 900 kr.

Montra Hotel

4/5

Montra Hotel er et hyggeligt hotel, som er omgivet af naturskønne områder, hvor du kan glemme alt om hverdagens stress, læne dig tilbage og bare nyde livet. Hotellet ligger tæt ved Nordsøen og har lækre værelser med gode faciliteter, samt et fantastisk personale, som fokuserer på at forkæle dig så meget som overhovedet muligt. Hotellet har også swimmingpool sauna og mere til.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

hotel lisboa
Hotels.com

Hotel Lisboa

3/5

Små fem minutter fra banegården og færgeterminalen i Frederikshavn ligger Hotel Lisboa, hvor der tilbydes gratis Wi-Fi, lækre og hyggelige værelser, samt flere forskellige gode faciliteter. Derudover har hotellet en helt igennem fantastisk restaurant, hvor specialiteten er friskfangede fisk fra Frederikshavns havn, samt lækre øl fra både Danmark og udlandet. Der er også kort til mange spændende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 752 kr.

hotel inger
Hotels.com

Hotel Inger

2.5/5

Ganske kort fra mange forskellige og spændende seværdigheder i Hulsig kan du finde Hotel Inger. Hotel Inger er et super hyggeligt hotel, hvor du er i fokus. Her er der adgang til lækre værelser med gratis parkering og gratis wi-fi, samt cykeludlejning, så du kan komme ud og opleve det nærliggende område. Derudover serveres der lækker kontinental morgen på hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

hotel jutlandia
Hotels.com

Hotel Jutlandia

4/5

Hotel Jutlandia er et skønt hotel med beliggenhed i Frederikshavn og faktisk en seværdighed i byen i sig selv. Som gæst i Frederikshavn kan man heller ikke undgå at lægge mærke til hotellet og det er et fantastisk sted at overnatte. Hotellet har nemlig udover den gode beliggenhed lækre værelser, gode faciliteter og en fantastisk restaurant, som står klar til at lave lækker mad.

Laveste pris for 2 personer: 1.024 kr.

skagen hotel
Hotels.com

Skagen Hotel

3/5

Ved Skagen Station ligger Skagen Hotel, som er et super lækkert hotel i Danmarks ultimative sommer by. Her er der restaurant, terrasse og gæster har adgang til deres gratis internet. Derudover har hotellet egen restaurant, som serverer en fantastisk 5-retters menu hvortil der følger unikke vine. Når der er frokost, serveres der lækre klassiske retter, som man kan nyde på terrassen.

Laveste pris for 2 personer: 775 kr.

klitrosen hotel
Hotels.com

Klitrosen Hotel

3/5

10 km fra Fjerritslev Centrum ligger Klitrosen Hotel, som er et moderne og gennemført hotel med mange lækre faciliteter. Som gæst hos Klitrosen hotel kan du overnatte i en hyggelig feriebolig. Derudover er hotellet yderst familievenligt, da der både er legerum og legeplads på hotellet, samt grønne omgivelser hvor børnene kan brænde alt deres energi af.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

store restrup slotshotel
Hotels.com

Store Restrup Slotshotel

4/5

Store Restrup Slotshotel er en ualmindeligt smuk herregård, som har en historie der går hel tilbage i 1314. Her inviteres du indenfor i de mere end 700 år gamle rum, hvor du kan overnatte i hyggelige værelser, samt smage udsøgt mad. Herregården har også en helt fantastisk vinkælder, hvor der serveres lækre vin i de utroligt flotte omgivelser.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

rold storkro
Hotels.com

Rold Storkro

4/5

Midt i Rolds Skov ved Rebild Bakker kan du finde Rold Storkro, som er en helt igennem fantastisk kro. Her har du mulighed for at overnatte i deres hyggelige værelser og nyde mad i verdensklasse på hotellets hyggelige restaurant, som har en smuk panoramaudsigt over landskabet der omringer kroen. Derudover har hotellet mange gode faciliteter som swimmingpool og sauna.

Laveste pris for 2 personer: 1.048 kr.

vraa slotshotel
Hotels.com

Vraa Slotshotel

4/5

Vraa Slotshotel er en tidligere herregård, som stadig står lige så smukt som da den blev byttet. Nu er det dog ikke længere en herregård, men et fantastisk hotel, hvor man kan overnatte i de naturskønne og idylliske omgivelser. Som gæst hos Vraa Slotshotel har du adgang til gratis Wi-fi, gratis parkering, samt hyggelige værelser og gode faciliteter. Kort vej til strande og Fårup Sommerland.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

ruths hotel
Hotels.com

Ruths Hotel

4.5/5

Ruths Hotel er et af Danmarks mest kendte hoteller og det er der god grund til. Det er nemlig et historisk badehotel med en fantastisk beliggenhed i den smukke by Skagen. Hotellet ligger blandt alle de ikoniske gamle huse i den gamle del af Skagen og fra hotellet er der ganske kort til mange seværdigheder, samt stranden der næsten ligger lige i baghaven.

Laveste pris for 2 personer: 2.290 kr.

dronninglund slot
Hotels.com

Dronninglund Slot

3.5/5

Tag på ophold hos Dronninglund Slot, som oprindeligt var et nonnekloster. I dag er det et utroligt smukt hotel med mange moderne faciliteter. Derudover har hotellet egen restaurant, hvor der serveres den lækreste mad du kan nyde imens du sidder med en helt fantastisk udsigt over slotsparken. Aller værelserne er super hyggeligt indrettet med flotte møbler.

Laveste pris for 2 personer: 1.150 kr.

hotel plesner
Hotels.com

Hotel Plesner

3.5/5

I centrum af Skagen ligger Hotel Plesner, som byder dig ind til de lækreste værelser med luksussenge fra Hästens, som du kan slappe fuldstændigt af i. Derudover får du adgang til gratis parkering, gratis wi-fi og en masse andre gode faciliteter. Kort fra hotellet kan du finde mange forskellige seværdigheder, som f.eks. Skagen Museum, der kun ligger knap 300m fra hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

aalbæk gl kro
Hotels.com

Aalbæk Gl. Kro

3/5

Aalbæk Gl. Kro er en moderne kro som ligger tæt på den idylliske by, Skagen. Kroens historie går helt tilbage til starten af 1800-tallet, hvor ejeren var både landmand og fisker. I dag byder kroen dig indenfor til et luksuriøst ophold med mange gode faciliteter og en helt fantastisk restaurant, som serverer mad i særklasse.

Laveste pris for 2 personer: 805 kr.

Kokkedaldal Slotshotel
Hotels.com

Kokkedal Slotshotel

4/5

Kokkedal Slotshotel ligger i Brovst og er et yderst velbevaret middelalderslot. I dag har det fået tilføjet en masse moderne faciliteter, som f.eks. en lækker indendørs pool, men det har stadig vedligeholdt den unikke stemning og indretning. Som gæst hos slottet kan du nyde en lækker drink i en hyggelig bar og overnatte i deres fuldt møblerede ferielejligheder.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

hjørring kro
Hotels.com

Hjørring Kro

3/5

Hjørring Kro har beliggenhed i den hyggelige by Hjørring og her inviteres du indenfor til hyggelige rammer i smukke omgivelser. Kroen har en sjov historie og har både fungeret som bilhandel, cafeteria og i dag som den fantastiske kro vi kender. Som gæst hos kroen har du mulighed for at overnatte i hyggelige værelser, samt nyde den lækreste mad hos kroens restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 840 kr.

st binderup kro
Hotels.com

St. Binderup Kro

3/5

St. Binderup Kro blev indrettet i de smukke bygninger i 1871. Kroens historie går dog helt tilbage til starten af 1600-tallet, hvor kongen tildelte kroen et kongeligt privilegium. Kroen står stadig utroligt smukt og er uden tvivl en af Danmarks mest autentiske kroer. Med en fantastisk beliggenhed er der også kort vej til mange spændende destinationer.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Spidsen af Danmark forkæler dig ud over alle grænser

Efter du har kastet et nærmere blik på blot nogle af de hoteller, som du kan opleve i Nordjylland, kan der ikke være nogen tvivl om, at det vil kunne danne rammerne om en helt fantastisk miniferie.

Den nordjyske natur er i en klasse for sig selv, og hvad enten du vælger at leje dig ind ved klitterne, Vesterhavet eller Mariagerfjord, vil du alle steder få en smagsprøve på den fantastiske naturoplevelse, som nordjyderne kan nyde hver eneste dag.

Om du er til badehoteller eller luksuriøse resorts er helt op til dig at vælge. En ting er dog sikkert. Ligegyldigt hvad valget ender med at lande på, vil du blive forkælet på en måde, som du aldrig har prøvet det før.

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Hvilket weekendophold i Nordjylland er det bedste?

Der findes rigtig mange dejlige kroer og hoteller i Nordjylland, som vil give dig et vidunderligt weekendophold. Hvilket der er det bedste er dog svært at sige da det er meget personligt hvad man sætter pris på og ønsker sig af et weekendophold i Nordjylland.

Hvor meget koster et weekendophold i Nordjylland?

Et weekendophold i Nordjylland koster typisk mellem 750 kr. og 1.500 kr. prisen variere meget alt efter om der er inkluderet en middag og eventuelt et glas vin i prisen, samt hvilket hotel eller kro der er tale om.

Hvor i Nordjylland er det bedst at nyde et weekendophold?

Nordjylland er som bekendt en større region i Danmark så hvor er det bedst at nyde et weekendophold i Nordjylland tænker du måske. Er du til byens puls er Aalborg et oplagt sted, et andet dejligt sted er Skagen samt vestkysten som altid er en sikker klassiker.