fbpx

Golfophold Nordjylland

Bedste golfophold i Nordjylland 2024

Det danske landskab byder på utallige underskønne golfbaner. Og ingen steder i landet er det mere sandt end i Nordjylland. 

Her oppe i Danmarks nordlige spids finder du overdådige golfophold, hvor pengepungen skal være godt polstret. Du finder også golfophold i Nordjylland til en mere fornuftig pris, uden at kvaliteten af baner eller ophold styrter mod jorden.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

himmerland golf og spa resort
Hotels.com

Himmerland Golf & Spa Resort

4/5

På dette skønne resort er der mulighed for en golfoplevelse udover det sædvanlige. Her kan I nemlig vælge at lade jer indlogere på et af de skønne golfhuse, der ligger lige ved golfbanen. I er dermed altid tæt på golfbanen, og I kan derfor spille, når det passer jer. Der er også mulighed for at bo på et af de fine hotelværelser, som alle har enten en terrasse eller balkon.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

Hotel Amerika
Hotels.com

Hotel Amerika

4/5

Det firestjernede Hotel Amerika ved Hobro på grænsen til Nordjylland tilbyder fantastiske golfophold kombineret med skønne gourmetoplevelser. Hotellet har forbindelse til tre store og flotte golfbaner, der alle ligger tæt på. Under jeres ophold kan I derfor vælge mellem Volstrup Golfklub, Mariagerfjord Golfklub og Hobro Golfklub.

Laveste pris for 2 personer: 809 kr.

aalbæk gl kro
Hotels.com

Aalbæk Gl. Kro

4/5

Vælger I Aalbæk gl. Kro, får I et golfophold i det nordligste Jylland, hvor der er masser af muligheder for at kombinere timer på golfbanen med skønne ferieoplevelser i et af Danmarks mest populære områder. Aalbæk ligger få kilometer syd for fantastiske Skagen, der både rummer flere forskellige seværdigheder og hyggelig feriestemning.

Laveste pris for 2 personer: 805 kr.

Derfor skal du vælge et golfophold i Nordjylland

Du skal drage på et golfophold i Nordjylland af flere forskellige grunde: 

  • Golfbanerne vrimler i det nordjyske
  • Høj kvalitet af såvel golfbaner som hoteller
  • Levende og skøn natur
  • Perfekte underholdningstilbud til børn og unge

Golf er en de sportsgrene, hvor du kun lige kan være for ung og kun lige kan være for gammel. Ser du en 10-årig spadsere rundt på 18 huller eller en 80-årig, har du ikke set noget mindeværdigt eller forunderligt syn. Sporten kan virkelig favne bredt.

Alle mennesker kan finde glæde ved den særlige duft, som det nyslåede græs på fairwayen har. Alle kan finde spænding ved, om næste slag rammer greenen eller bunkeren. Og alle mennesker kan finde kærligheden til sporten i Nordjylland. 

Oppe i det nordjyske vrimler det med gode golfbaner og –resorter. Du bliver ikke træt af at spille samtlige 18 huller hver dag på en hel weekend – ikke hvis du vælger det rette sted. 

Du bliver ikke træt af maden i restauranten eller drinken i glasset. Der er nemlig tjek på kvaliteten og altid mulighed for, at børn og unge kan finde lege om sjov, skulle de af en mærkværdig årsag være en smule fjendske over for golfsporten. 

flot gåtur i en nordjysk by

Vrimler med golfklubber i det nordjyske

Nordjylland har fantastisk mange golfbaner. Du skal ikke køre længe – selv ikke på cykel – før du finder nabobyens golfbane. Du kan endda komme helt ud til spidsen af Danmark og spille golf – mere eller mindre. 

Husk dog gerne på at tjekke de forskellige faciliteter og anmeldelser af golfbanerne, inden I booker jeres golfophold i Nordjylland. Vælger I f.eks. et golfresort, som lægger ud mod Vesterhavet, får en del vindmodstand at forholde jer til. En sjov udfordring, men kedeligt i længden. 

Af den grund er der mange golfentusiaster, som vælger et golfophold i Jylland, fordi det flade og rolige Midtjylland sjældent byder på voldsomme vindpust. 

Vejret i Nordjylland er dog også perfekt til en god gang golf, selv ud mod Vestkysten. Golfresortet er udmærket bevidst om udfordringen med vinden, hvorfor du finder smarte løsninger for at dæmpe vindens betydning for spillet. 

Kombiner jeres golfophold

Der er uden tvivl mange golfpar, golffamilier eller andre golfentusiaster, som kan bruge hele uger på at forbedre og pleje jeres golfspil på skønne golfresorter. Men ikke alle par og familier er så heldige. 

Nogle familier kan have brug for at kombinere opholdet med andre aktiviteter. Det kunne være et weekendophold med dans, hvor en mere aktiv og for nogle mere morsom underholdning kan dyrkes. 

Den udmattede golfspiller hopper måske tidligere i seng end resten af familien eller vennegruppen, men det skal ikke ødelægge stemningen til festen. En god og lang nats søvn i resortets udsøgte senge er nødvendigt for at kunne holde fokus med indspilning dagen derpå. Er det ikke golfen, man er taget på ferie for, har fokusset med indspilningen mindre betydning. 

Golfopholdet i Nordjylland kunne også kombineres med sejlture. Hvis I har en lystbåd, hvorfor så ikke smide golfkøller ind i båden og sejle i havn ved skønne golfresorts, hvor I kan finde jordforbindelsen og skyde bolden i hul? 

Dejligt spil golf i Nordjylland

Sjov til ungerne og de golffjendtlige

På et golfophold i Nordjylland er det selvsagt golfen, der handler om. Det er følelsen ved det allerførste hul, når du skal starte rejsen velvidende, at du ikke skal hjem og på arbejde, når dagen er slut. 

Du kan gå så mange huller, kroppen kan bære, og dagen efter gøre det samme igen. Medmindre du bliver afbrudt af småbørn, som ikke gider at sidde og vente i golfvognen hele dagen. Eller du bliver forstyrret af teenageren, der har fået naboerne til at ringe og klage hjemmefra. 

Hvorfor ikke sørge for, at småbørn som store børn også nyder dagene væk hjemmefra, skulle de ikke være til golf. I kan indlogere jer på et af de mange badehoteller i Jylland, hvor legefaciliteter, sportsfaciliteter og andre unge også leder efter en sjov måde at fordrive opholdet på. 

Imens kan du fokusere på at øve dine golfslag til perfektion velvidende, at børnene hygger sig og ikke savner dig lige pt. 

Det optimale golfophold 

Hvad du søger på dit golfophold, skal du få. På et golfophold i Sønderjylland eller golfophold i Nordjylland finder du de skønneske golffaciliteter, du kunne drømme. 

Alle golfspiller kender til følelsen, når man for første gang prøver en golfbane, der er bedre end den vante golfbane. Græsset følelse anderledes. Markeringerne er bedre optegnet. Udfordringerne er på en gang mere kompliceret og mere overskuelige. 

Den følelse kan du finde ved et golfophold i Nordjylland. Følelsen af, at himmel og jord går op i et, mens du laver det perfekte slag. Følelsen af, at selv dit dårligste slag ikke har så stor betydning for humøret på opholdet, fordi stemningen, vejret og menneskene du deler oplevelsen med, gør opholdet det hele værd.

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Vi har samlet nogle ofte stillede spørgsmål i forbindelse med booking af et golfophold i Nordjylland.

Hvorfor tage til Nordjylland på golfophold? 

En opremsning her vil kunne give en utømmelig liste af gode årsager til, at du specifikt skal vælge Nordjylland til dit golfophold og ikke f.eks. Sønderjylland.  Hovedårsagerne kan dog som oftest koges ned til: Kvaliteten og naturen. De to mest efterspurgte egenskaber til det perfekte golfophold er en skøn natur med frisk luft og let svajende træer, sammen med en perfekt og veldresseret golfbane.  

Hvordan finder vi et godt tilbud på et golfophold i Nordjylland? 

Et tilbud på golfophold i Nordjylland er altid værd at søge efter. Du finder særligt gode tilbud i lavsæsonerne, eller hvis du er tidligt ude med tilbudssøgelygten. 

Hvem skal med på dit golfophold i Nordjylland? 

Det helt store spørgsmål til dit golfophold er, hvem du skal dele det med. Ideelt med golfentusiaster ligesom dig selv. Desværre er det ikke altid muligt.  Her må der kombineres, så alle får noget ud af jeres weekendophold, og du får flest mulig timer på golfbanen.