Kroophold Vestjylland

Bedste kroophold i Vestjylland 2021

Op langs den jyske vestkyst finder I et stort udvalg af kroer, som kan danne ramme for jeres kroophold i Vestjylland.
De Vestjyske kroer tilbyder alt hvad hjertet begærer, uanset om I er til et afslappende kroophold eller ønsker et mere aktivt et af slagsen. Nedenfor har vi samlet nogle af de bedste kroer i Vestjylland. Der vil løbende være inspiration til hvad der er værd at opleve i nærheden af den pågældende kro, ligesom der nederst på siden er skrevet om en masse oplevelsesmuligheder i Vestjylland.

Denne side indeholder reklamelinks

Tambohus Kro og Badehotel

3/5

I det nordvestlige Jylland finder du en kro, der skinner af idyl og rigtig krostemning. Det er Tambohus Kro, og stedets historie fra 1842 har sat sit tydelige præg på kroens charme. Beliggenheden er også upåklagelig, da kroen har udsigt ud over Limfjordens flotte vand. Så hvis du er til historie, charme og god udsigt, så er du kommet det rigtige sted hen. Tambohus Kro har valgt at vægte den gastronomiske del højeste, og det betyder også, at smagsoplevelsen er i top.

Laveste pris for 2 personer: 1.998 kr.

Hotel Nørre Vinkel

3/5

Har du lyst til at besøge Lemvig er Hotel Nørre Vinkel det helt oplagte sted for dig at overnatte. Hotellet er i sig selv en seværdighed, men der er også ganske kort til mange andre seværdigheder, som f.eks. Lemvig Havn og Museet For Religiøs Kunst. Byen byder også på lækre italienske restauranter, så er du glad for italiensk mad er det lige stedet for dig.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Billum Kro

3/5

Billum Kro er en kongelig privilegeret kro, som findes på den jyske vestkyst. Kroen, som har en lang historie som tidligere posthus og kommunekontor, er i dag renoveret, så den har fulgt med samfundets modernisering. Det betyder, at der er TV, internet, radio og telefon på 30 værelser. Det har dog været vigtigt for ejerne, at man stadig har taget hensyn til kroens oprindelige historie, så stedet stadig har bevaret sit personlige præg.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

nymindegab kro
Hotels.com

Nymindegab Kro

3/5

På toppen af klitterne mod vest i Jylland finder du Nymindegab Kro, som vil give dig et uforglemmeligt ophold. Her er der blevet serveret lækker mad og drikke lige siden 1800-tallet og det gør de stadig den dag i dag. Hos Nymindegab Kro kan du altså få en gastronomisk oplevelse med udsigt over Vesterhavet, samtidigt med at der er kort afstand til flere seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 1.300 kr.

zzz

zzz

zzz

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

zz

zzz

zz

Få 10% rabat på dit ophold!

Køb dit drømme ophold hos DuGlemmerDetAldrig og få lige nu 10% rabat på dit køb. Find dit ønskede ophold og tilmeld dig deres nyhedsbrev, så modtager du en unik 10% rabatkode til din ordre.