fbpx

Kroophold Vestjylland

Bedste kroophold i Vestjylland 2024

Op langs den jyske vestkyst finder I et stort udvalg af kroer, som kan danne ramme for jeres kroophold i Vestjylland.
De Vestjyske kroer tilbyder alt hvad hjertet begærer, uanset om I er til et afslappende kroophold eller ønsker et mere aktivt et af slagsen. Nedenfor har vi samlet nogle af de bedste kroer i Vestjylland. Der vil løbende være inspiration til hvad der er værd at opleve i nærheden af den pågældende kro, ligesom der nederst på siden er skrevet om en masse oplevelsesmuligheder i Vestjylland.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

tambohus kro og badehotel
Hotels.com

Tambohus Kro & Badehotel

3/5

I det nordvestlige Jylland finder du en kro, der skinner af idyl og rigtig krostemning. Det er Tambohus Kro, og stedets historie fra 1842 har sat sit tydelige præg på kroens charme. Beliggenheden er også upåklagelig, da kroen har udsigt ud over Limfjordens flotte vand. Så hvis du er til historie, charme og god udsigt, så er du kommet det rigtige sted hen. Tambohus Kro har valgt at vægte den gastronomiske del højeste, og det betyder også, at smagsoplevelsen er i top.

Laveste pris for 2 personer: 699 kr.

Hotel Hovborg Kro
Hotels.com

Hotel Hovborg Kro

3/5

Hovborg Kro ligger i en hyggelig gammel gård og har de helt perfekte rammer for dig, som gerne vil på et uforglemmeligt kroophold i Vestjylland. Her kan du slappe af i de smukke lavloftede krostuer og om aftenen nyde enestående retter, som kokkene har tilberedt fra lækre retter. I restauranten er der fokus på at lave ægte jysk mad med en masse fløde og smør.

Laveste pris for 2 personer: 930 kr.

Hotel Ringkjøbing
Hotels.com

Hotel Ringkjøbing

3/5

Hotel Ringkjøbing ligger i smukke omgivelser i den hyggelige by Ringkøbing. Her er der de helt perfekte rammer til dig, som gerne vil på et uforglemmeligt kroophold i Vestjylland. Hotellet råder over en enestående restaurant, hvor talentfulde kokke står klar til at give dig uforglemmelige gastronomiske oplevelser, som du kan nyde om aftenen i den hyggelige krosal.

Laveste pris for 2 personer: 1.069 kr.

Hodde Kro
Hotels.com

Hodde Kro

3/5

Hodde Kro er i Tistrup og råder over en enestående restaurant, en hyggelig have, gode værelser og meget mere. Hos restauranten kan du nyde lækre retter og om morgenen kan du nyde kontinental morgenmad. Esbjerg og Billund ligger begge en kort køretur derfra, så det er også muligt at tage ud og besøge disse byer, når du ikke slapper af på hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 795 kr.

CABINN Esbjerg Hotel
Hotels.com

CABINN Esbjerg Hotel

3/5

Cabinn Esbjerg er et prisvenligt hotel i Esbjerg, som byder dig indenfor til et hyggeligt ophold. Hotellet har rene og minimalistiske værelser og er det oplagte valg for dig, som gerne vil opleve Esbjerg og alle de spændende seværdigheder der er i byen. Cabinn Esbjerg byder også på mange gode faciliteter, som du kan gøre brug af under dit ophold.

Laveste pris for 2 personer: 610 kr.

Best Western Royal Holstebro
Hotels.com

Best Western Royal Holstebro

3/5

Hvordan lyder et hyggeligt og afslappende kroophold i Holstebro for dig? Hvis det lyder tiltalende, så er Best Western Hotel Royal Holstebro en oplagt mulighed for dig. Hotellet råder over gode værelser, hvor du kan hvile hovedet, når du ikke er ude i byen at opleve nogle af de spændende seværdigheder, som f.eks. St. Joergen og Dragen.

Laveste pris for 2 personer: 806 kr.

Hotel Nørre Vinkel

3/5

Har du lyst til at besøge Lemvig er Hotel Nørre Vinkel det helt oplagte sted for dig at overnatte. Hotellet er i sig selv en seværdighed, men der er også ganske kort til mange andre seværdigheder, som f.eks. Lemvig Havn og Museet For Religiøs Kunst. Byen byder også på lækre italienske restauranter, så er du glad for italiensk mad er det lige stedet for dig.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Hotel Falken
Hotels.com

Hotel Falken

2.5/5

Hotel Falken har beliggenhed i hyggelige byninger i byen Videbæk. Her bliver du indlogeret på et lækkert og lyst værelse, hvor du kan slappe af og hvile hovedet efter en dag med en masse positive oplevelser. Hotellet har pool, sauna og mange andre gode faciliteter, som du kan gøre brug af og så har hotellet også en enestående restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 761 kr.

billum kro
Hotels.com

Billum Kro

3/5

Billum Kro er en kongelig privilegeret kro, som findes på den jyske vestkyst. Kroen, som har en lang historie som tidligere posthus og kommunekontor, er i dag renoveret, så den har fulgt med samfundets modernisering. Det betyder, at der er TV, internet, radio og telefon på 30 værelser. Det har dog været vigtigt for ejerne, at man stadig har taget hensyn til kroens oprindelige historie, så stedet stadig har bevaret sit personlige præg.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

nymindegab kro
Hotels.com

Nymindegab Kro

3/5

På toppen af klitterne mod vest i Jylland finder du Nymindegab Kro, som vil give dig et uforglemmeligt ophold. Her er der blevet serveret lækker mad og drikke lige siden 1800-tallet og det gør de stadig den dag i dag. Hos Nymindegab Kro kan du altså få en gastronomisk oplevelse med udsigt over Vesterhavet, samtidigt med at der er kort afstand til flere seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 1.300 kr.

Hotel Varde
Hotels.com

Hotel Varde

3/5

Fem minutter fra centrum af Varde ligger Hotel Varde. Hvis du gerne vil på et uforglemmeligt kroophold i Varde, så er der ikke nogen tvivl om, at Hotel Varde er en oplagt mulighed for dig. Hotellet råder over lækre faciliteter, som du kan gøre frit brug af under dit ophold. Derudover er der også kort vej til flere spændende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 773 kr.

Højslev Kro
Hotels.com

Højslev Kro

3.5/5

Højslev Kro er en gammel og hyggelig landevejskro, som byder dig indenfor til deres idylliske rammer og giver dig muligheden for at sove i de lækre værelser. Du kan også nyde måltider i særklasse hos kroens fantastiske restaurant, hvor de talentfulde kokke står klar til at tilberede lækre retter baseret på friske og lokale råvarer.

Laveste pris for 2 personer: 795 kr.

Tilbud på kroophold i Vestjylland

Det vestjyske landskab er kendt for sine smukke klitter, storslåede natur og det brusende Vesterhav. Det er et populært feriested for danskere fra hele landet. I Vestjylland findes der mange skønne kroer, så der er også rig mulighed for at tage på billige kropophold Vestjylland. Her på siden kan du finde anbefalinger og tilbud kroophold Vestjylland.

På kroophold ud til Vesterhavet og Limfjorden

Mange af de skønne kroer i Vestjylland ligger med udsigt over vandet – enten Vesterhavet eller Limfjorden. Det giver en gylden mulighed for at kombinere din kroophold med rolige gåture og vind i håret. Det smukke landskab indbyder til fordybelse og afslapning. Hvis man ønsker et mere aktivt kroophold, er der rig mulighed for blandt andet vandaktiviteter. 

smuk morgen i Vestjylland

3 anbefalinger af kroophold i Vestjylland

Langs den jyske vestkyst findes en række lækre og hyggelige vestjyske kroer. Her kommer vi med tre anbefalinger til kroophold i Vestjylland, som er særligt populære.

1. Tambohus Kro og Badehotel

I Thyholm ligger det skønne Tambohus Kro og Badehotel. Tambohus leverer et autentisk kroophold tæt ved Vesterhavet og Limfjorden. Her har særligt fokus på gastronomi, og I kan derfor forvente en kulinarisk oplevelse i særklasse. Kroen har et autentisk look og en særlig stil, som stammer helt tilbage fra 1842.

2. Hotel Nørre Vinkel

Hvis du vil på kroophold i Lemvig, så er Hotel Nørre Vinkel det perfekte sted. Her er der ikke langt til Vesterhavet og Limfjorden er endnu tættere på. Den gamle storgår Nørre Vinkel emmer af hygge og afslapning.

3. Billum Kro

På den jyske Vestkyst finder man en kongelig privilegeret kro – Billum Kro. Selve kroen er fra 1700-tallet med en lang historie bag sig. Huset er holdt i sin oprindelige stil, selvom det er gennemrenoveret. Det betyder, at der er helt særligt en autenticitet og stemning på stedet.

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Kan man finde gode tilbud på kropophold i Vestjylland?

Du kan her på Mitophold.dk finde gode tilbud kroophold Vestjylland. Vi har samlet det bedste og det billigste, så der er lidt til alle. Vi har forsøgt at gøre det nemt at finde billige kroophold Vestjylland.

Hvad kan lave i forbindelse med et kroophold i Vestjylland?

Et kroophold kan både være total afslapning, men det kan også være fyldt af aktivitet. Vestjylland har mange aktiviteter og seværdigheder, der er helt særlige. En af dem er det brusende Vesterhav, der giver mulighed for helt særlig vandsportsaktiviteter som eksempelvis surfing.

Hvor meget koster et kroophold i Vestjylland?

Et kroophold i Vestjylland koster 600-2.000 kr. dette variere alt efter temperament, da du sagtens kan finde et vidunderligt kroophold i Vestjylland til billige penge, men ønsker du et ophold hvor der er inkluderet en god middag og adgang til en spaafdeling må du af med lidt flere penge.