fbpx

Spaophold Nordjylland

Bedste spaophold i Nordjylland 2024

Du kan med fordel finde et skønt spa hotel i Nordjylland. Her får du nemlig ikke bare ren spa og wellness luksus, men også noget af Danmarks mest unikke natur. Det bedste spaophold i Nordjylland kan være svaret på alle dine feriedrømme, og på Mitophold.dk kan du finde den helt rette lokation.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

hotel viking spa wellness
Truestory

Hotel Viking

3/5

Hotel Viking Aqua Spa & Wellness er der perfekte valg for dig som rejsende, som søger et spaophold udover det sædvanlige. Udover at give dig adgang til flere forskellige lækre wellness faciliteter ligger Hotel Viking også kun ganske kort fra unikke seværdigheder som Skovlyst og Understed Kirke. Et ophold ved Hotel Viking kan derfor både være afslappende og underholdende.

Laveste pris for 2 personer: 3.750 kr.

hotel thinggaard
Truestory

Hotel Thinggaard

3/5

Hotel Thinggaard åbner op for et fantastisk spaophold i det nordjyske. Sydthy Kurbad er 800m2 stort og byder på alt, hvad hjertet kan begære inden for spa og wellness. Her er der professionelle behandlere, der står klar til at give dig en af de mange behandlinger, der tilbydes. Du får også adgang til tre forskellige saunaer, dampbad, oplevelsesbruser, varmebænk med fodbad, koldtvandsrum, to infrarødkabiner og en stort massagebassin. Dertil er der altid isvand og frugt til fri afbenyttelse.

Laveste pris for 2 personer: 2.396 kr.

tambohus kro og badehotel
Truestory

Tambohus Kro & Badehotel

3/5

Med udsigt udover Limfjorden ligger Tambohus Kro. Stedet er også ideelt til det perfekte spaophold, da Sydthy Kurbad åbner op for det bedste inden for velvære. Kurbadet har flere forskellige saunaer, massagebassin, dampbad, varmebænk med fodbad, koldtvandsrum og meget andet. Du vil også kunne få mulighed for at få en professionel behandling af det dygtige personale. I kurbadet vil der desuden være fri frugt og isvand.

Laveste pris for 2 personer: 2.298 kr.

himmerland golf og spa resort
Hotels.com

Himmerland Golf & Spa Resort

4/5

Himmerland Golf & Spa Resort ligger i Farsø og tilbyder sine gæster adgang til flere forskellige faciliteter, som er lavet til at give dig et fantastisk ophold. Hvis du skulle blive sulten efter at have været en tur på golfbanen og spafaciliteterne, så kan du besøge Brasserie 19, som er deres fantastiske franske restaurant, som er meget eftertragtet på grund af deres lækre mad.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

strandhotellet blokhus
Hotels.com

Strandhotellet Blokhus

4/5

Strandhotellet Blokhus ligger i den smukke sommer by Blokhus og er designet specifikt til at give dig så fantastisk et ophold, som overhovedet muligt. Strandhotellet ligger en kort gåtur fra en fantastisk strand og har derudover lækre faciliteter som bl.a. et wellness-center, pool, sauna og en fantastisk restaurant, hvor man kan slutte dagen af med et lækkert dansk måltid.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

ruths hotel
Hotels.com

Ruths Hotel

4.5/5

Hvis du sætter pris på smukke omgivelser, lækker mad og søger et spaophold, hvor du bare kan læne dig tilbage og nyde livet, så er Ruths Hotel lige stedet for dig. Ruths Hotel har beliggenhed i den fantastiske sommer by, Skagen, og har en fantastisk beliggenhed med en kort tur til stranden, centrum og mange forskellige seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 2.290 kr.

Løgstør Parkhotel
Hotels.com

Løgstør Parkhotel

3/5

Løgstør Parkhotel er et særdeles lækkert parkhotel i Løgstør, som har de perfekte rammer til at skabe et uforglemmeligt ophold for dig. Som gæst hos hotellet kan du gøre brug af alle de enormt lækre faciliteter de har, samt komme ud på opdagelsestur til de spændende seværdigheder og vartegn der ligger lige i nærheden af hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 818 kr.

Hvorfor skal jeg tage på spaophold i Nordjylland?

På et spahotel i Nordjylland kan du opleve lidt af hvert. For det første får du selvfølgelig skønne, varme bade, som afslapper dig fra hårstrå til tå. Du kan også få et hav af behandlinger, massager og lignende. Det vil være en ren lise for de fleste danskere, som sidder foran computeren det meste af dagen.

Stress af på spahotel og i naturen

Men udover al den selvforkælelse, afstresning og afslapning, som spaophold byder på, er der også andet at opleve. Spahotellets lokation har en stor betydning for dit ophold, og i Nordjylland kan du gå på hotel mange fantastisk smukke steder. I denne del af landet finder du nemlig oaser af natur, som du ikke lige finder andre steder.

Afslapning i spaafdeling

Gamle Skagen og smukke klitplantager

Du kan fx nyde et spaophold i Nordjylland ved havet på et dejligt badehotel. Du kan også opleve hyggelige, gamle Skagen og tage et smut til grenen, hvor Skagerak og Kattegat mødes. Nordjylland byder også på skønne klitplantager, som man bare ikke finder andre steder i Danmark eller udlandet.

Spaophold Nordjylland: Find dit tilbud på Mitophold.dk

Vi synes, at du fortjener et afslappende spaophold i Nordjylland, med alt hvad det indebærer. Derfor har vi lavet denne side, så du kan finde det bedste spaophold i Nordjylland for dig. Klik dig ind på de forskellige spahoteller og få et overblik over, hvad de tilbyder. Når pris og indhold går op i en højere enhed for dig – ja, så har du fundet et godt bud på et uforglemmeligt ophold.

Gode stunder ved poolen

Det bedste spaophold i Nordjylland: 3 skønne bud

Er du klar til nogle gode bud på labre spaophold i Nordjylland? Så skal du læse med nedenfor, hvor vi oplister tre af de allerbedste spa og wellness hoteller. Her kan du finde det spa ophold i Nordjylland, der passer bedst til dig – hvad end det betyder, at der er oliemassage, vinmenu eller spændende seværdigheder i nærheden.

1. Spaophold på Ruths Hotel

Der er vist ikke nogen tvivl om, at Skagen er ét af de steder i Danmark, man bare opleve før eller siden. Ruths Hotel ligger i det hyggelige og historiske Gamle Skagen, og i nærheden er et hav af natur- og kulturoplevelser. På spa opholdet får du:

 • Spa med komplet service
 • Varme bade og indendørs pool
 • Mulighed for behandling af forskellig art
 • Motionscenter, restauranter og bar
 • Et hyggeligt værelse på det berømte hotel
 • Gode gåture i Gamle Skagen eller ved havet
 • Naturoplevelser ved fx Grenen eller på Råbjergmile
 • Kulturoplevelser på museer med skagensmalerier
 • Gratis morgenmad med mange muligheder
 • Fri parkering og gratis internet

2. Spaophold på Strandhotellet Blokhus

Har du nogensinde holdt ferie i en vaskeægte, gammel fiskerby? Hvis ikke, er det måske tid til at prøve det! Det kan du med et forfriskende spaophold i Nordjylland på Strandhotellet Blokhus. Opholdet vil byde på:

 • En stor afdeling dedikeret til wellness
 • Blandt andet sauna og indendørs pool
 • Vesterhavet lige for dine fødder
 • En skøn gårdhave til afslapning
 • Hyggelig badehotel-atmosfære
 • Du kan fx overnatte på et classic dobbeltværelse
 • Lækker morgenmadsbuffet med godter
 • Restaurant med 3-retters menu
 • Fri parkering og andre fordele

3. Spaophold på Tambohus Kro & Badehotel

Spaophold Nordjylland? Det her er stedet! Den får ikke for lidt, når det kommer til wellness, og spaopholdet giver dig Limfjorden med i købet. På Tambohus Kro & Badehotel får du:

 • Billet til Sydthy Kurbad eller Kurbad Limfjorden
 • Frisk frugt, isvand og kaffe på dit kurbadsbesøg
 • Gourmetmad i hotellets restaurant
 • Nordjysk natur i topform og udsigt til Limfjorden
 • Morgenbord med hjemmelavede delikatesser
 • Overnat på et lyst og lækkert værelse
 • Seværdigheder nok til en hel ferie

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Findes der spaophold for 2 i Nordjylland?

Det gør der i høj grad. Mange steder vil opholdet som udgangspunkt være tilrettelagt for to personer. Derfor er det supernemt at finde spaophold for 2 i Nordjylland, og det er også en alletiders gave at give – især fordi du selv får glæde af den, hvis det er dig, der skal med på spaopholdet. Du kan finde spa og wellness i Nordjylland i enhver afskygning på Mitophold.dk.

Hvordan finder man det bedste spaophold i Nordjylland?

Start med at få et overblik på Mitophold.dk. Det bedste spa ophold i Nordjylland er det, der passer bedst til dig. Det er et spørgsmål om at få dét inkluderet i opholdet, som du drømmer om. Samtidig skal det gå op i en højere enhed med en god pris.

Hvad er prisen for spa og wellness i Nordjylland?

Det er forskelligt, og det er op til dig, hvor meget du ønsker at give for opholdet. Vil du have den billigst mulige pris, kan du lade være med at tilkøbe forskellige ydelser. Du kan finde billige overnatninger for to til under 2000 kroner, og du kan også finde mere eksklusive varianter til op imod de 4000 kroner.