Spaophold Nordjylland

Bedste spaophold i Nordjylland 2021

zzz

Denne side indeholder reklamelinks

Hotel Viking

3/5

Hotel Viking Aqua Spa & Wellness er der perfekte valg for dig som rejsende, som søger et spaophold udover det sædvanlige. Udover at give dig adgang til flere forskellige lækre wellness faciliteter ligger Hotel Viking også kun ganske kort fra unikke seværdigheder som Skovlyst og Understed Kirke. Et ophold ved Hotel Viking kan derfor både være afslappende og underholdende.

Laveste pris for 2 personer: 3.390 kr.

Himmerland Golf & Spa Resort

4/5

Himmerland Golf & Spa Resort ligger i Farsø og tilbyder sine gæster adgang til flere forskellige faciliteter, som er lavet til at give dig et fantastisk ophold. Hvis du skulle blive sulten efter at have været en tur på golfbanen og spafaciliteterne, så kan du besøge Brasserie 19, som er deres fantastiske franske restaurant, som er meget eftertragtet på grund af deres lækre mad.

Laveste pris for 2 personer: 2.390 kr.

Hotel Tinggaard

3/5

Hotel Thinggaard åbner op for et fantastisk spaophold i det nordjyske. Sydthy Kurbad er 800m2 stort og byder på alt, hvad hjertet kan begære inden for spa og wellness. Her er der professionelle behandlere, der står klar til at give dig en af de mange behandlinger, der tilbydes. Du får også adgang til tre forskellige saunaer, dampbad, oplevelsesbruser, varmebænk med fodbad, koldtvandsrum, to infrarødkabiner og en stort massagebassin. Dertil er der altid isvand og frugt til fri afbenyttelse.

Laveste pris for 2 personer: 2.596 kr.

Strandhotellet Blokhus

4/5

Strandhotellet Blokhus ligger i den smukke sommer by Blokhus og er designet specifikt til at give dig så fantastisk et ophold, som overhovedet muligt. Strandhotellet ligger en kort gåtur fra en fantastisk strand og har derudover lækre faciliteter som bl.a. et wellness-center, pool, sauna og en fantastisk restaurant, hvor man kan slutte dagen af med et lækkert dansk måltid.

Laveste pris for 2 personer: 2.610 kr.

ruths hotel
Hotels.com

Ruths Hotel

4.5/5

Hvis du sætter pris på smukke omgivelser, lækker mad og søger et spaophold, hvor du bare kan læne dig tilbage og nyde livet, så er Ruths Hotel lige stedet for dig. Ruths Hotel har beliggenhed i den fantastiske sommer by, Skagen, og har en fantastisk beliggenhed med en kort tur til stranden, centrum og mange forskellige seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 2.290 kr.

Tambohus Kro og Badehotel

3/5

Med udsigt udover Limfjorden ligger Tambohus Kro. Stedet er også ideelt til det perfekte spaophold, da Sydthy Kurbad åbner op for det bedste inden for velvære. Kurbadet har flere forskellige saunaer, massagebassin, dampbad, varmebænk med fodbad, koldtvandsrum og meget andet. Du vil også kunne få mulighed for at få en professionel behandling af det dygtige personale. I kurbadet vil der desuden være fri frugt og isvand.

Laveste pris for 2 personer: 1.998 kr.

zzz

zzz

zzz

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

zz

zzz

zz

Få 10% rabat på dit ophold!

Køb dit drømme ophold hos DuGlemmerDetAldrig og få lige nu 10% rabat på dit køb. Find dit ønskede ophold og tilmeld dig deres nyhedsbrev, så modtager du en unik 10% rabatkode til din ordre.