fbpx

Spaophold Sverige

Bedste spaophold i Sverige 2024

Der er ikke så lidt at vælge mellem, når det kommer til de bedste wellness ophold tilbud i Sverige. På Mitophold.dk giver dig et overblik, så du kan finde ud af, hvor du skal opleve den svenske spa-tradition. Nyd de svenske skove og strande, kobl af fra hverdagen og få tanket op på selvforkælelsen! Læs mere om de bedste spaophold i Sverige her.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

ystad saltsjobad
Truestory

Ystad Saltsjöbad

4.5/5

Det skønne Ystad Saltsjöbad er blandt de bedste spahoteller i hele Skåne, og det er værd at anbefale til alle, der ønsker et afstressende ophold langt væk fra dagligdagen. Under jeres ophold vil I bo på et af de skønne og hyggelige værelser, men opholdets højdepunkt skal findes i selve spaoplevelsen.

Laveste pris for 2 personer: 2.799 kr.

falkenberg strandbad
Truestory

Falkenberg Strandbad

3.5/5

Hvis du har planer om at besøge Falkenberg, så er Falkenberg Strandbad et godt valg. Falkenberg Strandbad ligger en kort tur fra alle de store seværdigheder, mange lækre restauranter og naturligvis stranden. Du behøver dog ikke engang at forlade hotellet, da hotellet også har en bred vifte af spa og wellness faciliteter. Her er der bl.a. pool og sauna.

Laveste pris for 2 personer: 2.310 kr.

spaophold hotel skansen
Truestory

Hotel Skansen

4.5/5

Velkommen til Hotel Skansen. Dette hotel, som har beliggenhed i Båstad, står klar til at give dig et fantastisk ophold. Hotellet har lækre og moderne faciliteter i smukke og idylliske omgivelser. Hotellets beliggenhed betyder også at der er ganske kort til flere forskellige lækre restauranter og smukke seværdigheder, så der er også mulighed for at komme ud og opleve nye ting.

Laveste pris for 2 personer: 2.315 kr.

varbergs kusthotell
Hotels.com

Varbergs Kusthotell

4/5

Som besøgende på Varbergs Kusthotell nyder I godt af at bo et sted med store traditioner for velvære. I netop dette område har svenskerne haft kurbade i mere end 200 år, og det er nu mere populært end nogensinde før. Derudover har hotellets spa før fået titlen som Europas bedste spa, hvilket kort sagt betyder, at faciliteterne er i den bedste kvalitet, mens oplevelsen er i top. De tilbyder en lang række spændende behandlinger og afslappende kurbade, og netop derfor vil Varberg Kusthotel være en perfekt destination for de ferietrængende danskere.

Laveste pris for 2 personer: 789 kr.

hotel tylosand
Hotels.com

Hotel Tylösand

4.5/5

Hotel Tylosand ligger i Halmstad og har mange lækre faciliteter, som er med til at give dig et helt fantastisk ophold. Her har du bl.a. adgang til lækker morgenmad, en flot pool og lækre spafaciliteter. Derudover ligger hotellet en kort tur fra velkendte restauranter, som f.eks. Restaurang Salt, Bettans Bar Official Site og Titus Tapas.

Laveste pris for 2 personer: 1.246 kr.

hotel gasslingen
Hotels.com

Hotel Gässlingen

3.5/5

Hos Hotell Gässlingen kan I lade sindet få ro og stresse af i det skønne Na’Jaa-spa.  Ved at bestille et spa ophold hos dem, får I blandt andet hjemmebagte scones, en times thaimassage, fri adgang til afslapningsområdet, morgenbuffet og en fem-retters menu. I hotellets restaurant serverer de lækre retter, der er inspireret af mad fra alle verdenshjørnerne, men stadigt kombineret med den skandinaviske tradition.

Laveste pris for 2 personer: 1.425 kr.

hotell mossbylund
Hotels.com

Hotell Mossbylund

4/5

Hotell Mossbyland ligger lige op ad havet ved Skånes smukke sydkyst. Her er du i fokus. Hotellet ligger en kort køretur fra Malmø og Ystad, men samtidigt langt nok væk til at man kan glemme storbylivet og bare sætte pris på nuet. Hotell Mossbylund kan byde deres gæster på skønne spafaciliteter, træningscenter og naturligvis lækker mad.

Laveste pris for 2 personer: 1.122 kr.

Arken Hotel & Art Garden Spa
Hotels.dk

Arken Hotel & Art Garden Spa

4/5

Lyder et uforglemmeligt spaophold i Sverige som noget for dig? Så er Arken Hotel & Art Garden Spa en oplagt mulighed for dig. Det er det perfekte sted for dig, som gerne vil glemme alt om hverdagens stress og bare forkæle kroppen, men samtidigt også gerne vil have muligheden for at komme ud og få gode oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.109 kr.

The Steam Hotel
Hotels.dk

The Steam Hotel

4/5

Västerås er en helt unik by og overnatter du hos The Steam Hotel, så har du altid det bedste af Västerås lige ved din dør. Det er et utroligt romantisk hotel, som har hyggelige værelser og en masse gode faciliteter. Derudover har hotellet også et fantastisk spaområde, hvor du kan forkæle kroppen og sindet, samt lækre madmuligheder.

Laveste pris for 2 personer: 1.313 kr.

Söderköpings Brunn
Hotels.dk

Söderköpings Brunn

4/5

Söderköpings Bruun er et hyggeligt hotel med beliggenhed i Söderköping. Her har du mulighed for at overnatte i hyggelige rammer, samt gøre brug af deres mange lækre faciliteter. Hotellet byder bl.a. på pool, sauna og gratis wi-fi. Derudover er der en masse spændende destinationer i nærområdet, som du kan komme ud at opleve, når du ikke slapper af på hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 1.261 kr.

Hotell Hallstaberget
Hotels.dk

Hotell Hallstaberget

4/5

Hotell Hallstaberget er et fantastisk hotel, hvor man næsten ikke kan andet end at få et godt ophold. Hotellet byder på lækre faciliteter, som bl.a. pool, fitness og mere til. Derudover gør hotellets unikke beliggenhed at du altid har det bedste af byen lige uden for din dør. Vil du gerne på et spaophold i Solleftea, så er dette hotel oplagt.

Laveste pris for 2 personer: 730 kr.

Vann Spa Hotel and Conference
Hotels.dk

Vann Spa Hotel and Conference

4/5

I Brastad, Sverige, kan du finde Vann Spa Hotell och Konferens, hvor der for alvor er mulighed for at forkæle krop og sjæl. Hotellet byder nemlig på hele seks swimmingpools, 3 forskellige typer saunaer og mange flere spafaciliteter. Derudover har hotellet en helt fantastisk restaurant, hvor de dygtige kokke serverer den lækreste mad du kan nyde.

Laveste pris for 2 personer: 1.241 kr.

Krusenberg Herrgård
Hotels.dk

Krusenberg Herrgård

4/5

Vil du gerne på spaophold i Uppsala, så er Krusenberg Herrgård en oplagt mulighed for dig. Hotellet byder på lækre faciliteter, som f.eks. fitnesscenter og hyggelige værelser, hvor du kan slappe af og hvile hovedet. Derudover er der kort vej til spændende destinationer fra hotellet, som f.eks. Evolutionsmuseet der er lige i nærheden.

Laveste pris for 2 personer: 924 kr.

Marholmen
Hotels.dk

Marholmen

3.5/5

Marholmen er et fantastisk hotel, som ligger lige ned til en privat strand i Roslagens øhavn. Vil du gerne på et spaophold i Norrtälje, så er Marholmen det perfekte hotel for dig. Hotellet byder på lækre faciliteter og et moderne spa- og wellnesscenter, hvor der er mulighed for maksimal afslapning og ultimativ livsnydelse for krop og sjæl.

Laveste pris for 2 personer: 967 kr.

Varbergs Stadshotell & Asia Spa
Hotels.dk

Varbergs Stadshotell & Asia Spa

4/5

Tag på et afslappende og uforglemmeligt spaophold i den smukke by Varberg hos Varbergs Stadshtell & Asia Spa. Fra hotellet er der kort vej til mange spændende seværdigheder, som f.eks. Varberg Kyrka og Vattentornen Albert och Frida der begge er lige i nærheden. Derudover byder hotellet på et fantastisk spaområde, hvor du kan forkæle krop og sind.

Laveste pris for 2 personer: 1.106 kr.

Grand Hotel Saltsjöbaden
Hotels.dk

Grand Hotel Saltsjöbaden

3.5/5

Er du på udkig efter et fantastisk spaophold, så er Grand Hotel Saltsjöbaden den perfekte mulighed for dig. Hotellet byder nemlig på et stort og moderne spaområde, som du kan gøre brug af. Derudover byder hotellet dog også på meget mere. F.eks. er der kun kort vej til en masse spændende seværdigheder, som v.eks. Skogsö Kyrkogård.

Laveste pris for 2 personer: 953 kr.

Marstrands Havshotell
Hotels.dk

Marstrands Havshotell

4/5

Marstrands Havshotell er det oplagte hotel til dig, som gerne vil på et fantastisk spaophold i Marstrand. Hotellet byder på lækre faciliteter, samt et moderne wellnessområde. Som gæst hos hotellet har du også adgang til gratis morgenmad og gratis wi-fi. Derudover er det kort vej til mange spændende destinationer fra hotellet, så der også er rig mulighed for oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.313 kr.

Gullmarsstrand Hotell & Konferens
Hotels.dk

Gullmarsstrand Hotell & Konferens

4/5

Gullmarsstrand er et unikt designhotel, som har en smuk beliggenhed i Fiskebäckskil. Fra hotellet er der en ekstraordinær udsigt over Gullmar Fjord. Derudover byder hotellet på lækre faciliteter, som f.eks. en swimmingpool og hyggelige værelser, hvor man kan hvile hovedet og slappe af efter en dag fyldt med oplevelser. Der er også en god badestrand lige i nærheden.

Laveste pris for 2 personer: 1.362 kr.

Orbaden Spa & Resort
Hotels.dk

Orbaden Spa & Resort

4/5

I Vallsta, Sverige, kan du finde det fantastiske hotel Orbaden Spa & Resort, som byder på et uforglemmeligt ophold med maksimal afslapning og ultimativ livsnydelse. Som gæst hos hotellet kan du gøre brug af deres mange lækre faciliteter, som f.eks. fitnesscenter, pool, gratis wi-fi og gratis parkering. Hotellet råder over utroligt hyggelige værelser, hvor du kan hvile hovedet.

Laveste pris for 2 personer: 1.896 kr.

Körunda Golf & Konferenshotell
Hotels.dk

Körunda Golf & Konferenshotell

4/5

Körunda Golf & Konferenshotell er et hyggeligt hotel med beliggenhed i Osmo. Her inviteres du indenfor til hyggelige rammer og lækre værelser. Derudover byder hotellet også på en masse gode faciliteter, som du frit kan gøre brug af under dit ophold. Hotellet byder bl.a. på boblebad, fitnesscenter og en strand der er lige i nærheden.

Laveste pris for 2 personer: 1.298 kr.

Ellery Beach House
Hotels.dk

Ellery Beach House

3/5

Ellery Beach House er et unikt hotel i Lidingo i Sverige. Selve hotellet befinder sig i en flot og moderne bygning, som byder på flere forskellige gode faciliteter. Der er bl.a. pool og et wellness område, samt en masse hyggelige værelser. Hotellet ligger også lige i nærheden af en god badestrand, hvor du kan nyde solen og det blå havvand.

Laveste pris for 2 personer: 2.031 kr.

Sankt Jörgen Park
Hotels.dk

Sankt Jörgen Park

4.5/5

Hvis du besøger Göteborg, så er Sankt Jörgen Park det oplagte sted at overnatte for dig. Som gæst hos hotellet får du nemlig mulighed for at nyde en lang række fantastiske faciliteter. Hotellet byder bl.a. på gratis morgenmad, pool, fitnesscenter og mere til. Derudover er der kort vej fra hotellet til en lang række spændende seværdigheder, som f.eks. Lilla Bommen og Kronhusbodarna.

Laveste pris for 2 personer: 1.341 kr.

Dalecarlia Hotel & Spa
Hotels.dk

Dalecarlia Hotel & Spa

4/5

I den smukke landsby Dalarna kan du finde Dalecarlia Hotel & Spa, hvor du kan nyde esktraordinære udsigter over søen Siljan, samt nyde livet fuldt ud i hotellets fantastiske spa-område. Spaen byder bl.a. på pool, sauna, udendørs opvarmet pools, og meere til. Derudover har hotellet flere helt fantastiske restauranter, som du kan nyde fuldt ud under dit ophold.

Laveste pris for 2 personer: 906 kr.

Hotell Högland
Hotels.dk

Hotell Högland

4/5

Tag på et godt ophold hos Hotell Högland der ligger i den smukke by Nassjo. Gæsterne hos hotellet kan gøre brug af en lang række gode faciliteter, so f.eks. hotellets fitnesscenter, gratis wi-fi og gratis morgenmad. Derudover er der også mulighed for at spille både Bowling og Golf, samt at leje bil, hvis man vil ud at opleve noget.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Hotell Södra Berget
Hotels.dk

Hotell Södra Berget

4/5

Hotell Södra Berget er det helt perfekte hotel for dig, som gerne vil på et spaophold i Sundsvall. Hotellet byder nemlig på en lang række gode faciliteter, som bl.a. pool og fitnesscenter. Derudover har hotellet en masse hyggelige værelser og der er altid kun kort vej til mange spændende seværdigheder, som f.eks. Kulturmagasinet.

Laveste pris for 2 personer: 1.065 kr.

Hotel Frösö Park
Hotels.dk

Hotel Frösö Park

4/5

Lige i nærheden af Frösö Park Arena kan du finde Hotel Frösö Park, som er et unikt hotel der byder på et godt ophold og en masse lækre faciliteter. Der er bl.a. Östersund-Frösö Golfbane, som ligger lige i nærheden af hotellet. Derudover har hotellet også en helt fantastisk restaurant, og et stort spa- og wellnesscenter, som du kan nyde under dit ophold.

Laveste pris for 2 personer: 924 kr.

Hotel Öresund
Hotels.dk

Hotel Öresund

4/5

Vil du gerne besøge et familievenligt hotel i unikke Landskrone, så er Hotel Öresund en oplagt mulighed for dig. Hotellet byder på lækre spafaciliteter, samt hyggelige værelser, hvor du kan hvile hovedet efter en dag med en masse gode oplevelser. Derudover er der også kort vej fra hotellet til en fantastisk badestrand, hvor du kan nyde solens stråler.

Laveste pris for 2 personer: 1.087 kr.

Quality Hotel The Box
Hotels.dk

Quality Hotel The Box

3.5/5

Vil du gerne overnatte et fantastisk sted i Linköping? Så er Quality Hotel The Box en oplagt mulighed for dig, hvor du har mulighed for at gøre brug af lækre faciliteter, samt at slappe af på deres hyggelige værelser. Hotellet byder også på en helt fantastisk beliggenhed, som gør, at der er kort vej til mange spændende seværdigheder, som bl.a. Sankt Lars Kyrka.

Laveste pris for 2 personer: 722 kr.

Kurorten Mösseberg
Hotels.dk

Kurorten Mösseberg

3.5/5

Vil du gerne en tur til fantastiske Falkoping i Sverige, så er Kurorten Mösseberg lige stedet for dig. Hotellet byder på en idyllisk beliggenhed, mange gode faciliteter, spa-muligheder, pool, fitness, og meget mere. Derudover råder hotellet over super hygggelige værelser, hvor du for alvor har mulighed for at slappe af efter en dag med mage oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.167 kr.

Treetop Spa Hangout & Hotel
Hotels.dk

Treetop Spa Hangout & Hotel

3.5/5

Vil du gerne på et godt spaophold i Göteborg, så behøver du ikke at lede længere end Treetop Spa Hangout & Hotel. Hotellet har en fantastisk beliggenhed, samt flere lækre faciliteter, som du frit kan gøre brug af. Hotellet byder bl.a. på et stort og moderne fitness & spa område, boblebad og mere til. Der er også kort vej til spændende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 653 kr.

Hotel Riverton
Hotels.dk

Hotel Riverton

4/5

Hotel Riverton har beliggenhed i den fantatiske by Göteborg. Som gæst hos hotellet kan du gøre bug af hotellets mange faciliteter, samt nyde de spa-faciliteter hotellet har. Derudover der altid kort vej til spændende seværdigheder, som f.eks. Oscar Fedriks Church, der ligger lige i nærheden af hotellet. Hotellet byder også på store gastronomiske oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 908 kr.

Skepparholmen Nacka
Hotels.dk

Skepparholmen Nacka

3.5/5

Det bør ikke være svært at finde et godt spaophold i Saltsjo-Boo og det er det heldigvis heller ikke. Du kan nemlig overnatte hos Skepparholmen Nacka i byen, hvor du kan gøre brug af deres mange gode faciliteter, samt nyde deres pool og fitnesscenter. Fra hotellet er der også kun en kort gåtur til en lækker badestrand.

Laveste pris for 2 personer: 1.530 kr.

Sunlight Hotel Conference and Spa
Hotels.dk

Sunlight Hotel Conference and Spa

3.5/5

I en gammel sæbefabrik i Nykoping kan du overnatte i det helt fantastisk Sunlight Hotel, Conference & Spa. Her inviteres du indenfor til luksurøise og moderne omgivelser, hvor der er mulighed for at glemme alt hverdagens stress og i stedet for bare at fokusere på at nyde livet. Hoteller byder bl.a. på et spa-område, som er gratis for alle gæster.

Laveste pris for 2 personer: 1.028 kr.

Åkerblads Gästgiveri Hotell Spa
Hotels.dk

Åkerblads Gästgiveri Hotell Spa

4/5

I Dalarna kan du finde det fantastiske Åkerblads Gästgiveri Hotell Spa, som er et landhotel der ligger i et idylliske bondehus der stammer helt tilbage fra det 15. århundrede. Hotellet ligger blot 400 meter fra den smukke sø Silja og byder på gode spafaciliteter, samt hyggelige værelser der både har gratis wi-fi, luksussenge og fladskærms-tv.

Laveste pris for 2 personer: 1.043 kr.

Nynäs Havsbad
Hotels.dk

Nynäs Havsbad

4/5

Vil du gerne på et romantisk ophold i Nynäshamm, så er Nynäs Havsbad en god mulighed for dig. Her kan du overnatte i hyggelige rammer, samt gøre brug af alle de fantastiske faciliteter, som hotellet råder over. Fra hotellet er der også kort vej til en lækker badestrand, og så er det også altid nemt at komme ud at opleve byen.

Laveste pris for 2 personer: 1.094 kr.

Radisson Blu Riverside Hotel
Hotels.dk

Radisson Blu Riverside Hotel

4/5

Radisson Blu Riverside Hotel ligger i Lindholmen og byder på lækre faciliteter, samt en unik udsigt over Göteborgs havn og Göta-floden. Hotellet har også et fantastisk spa-område, hvor du kan forkæle krop og sind. På hotellet er der også en helt fantastisk restaurant, som står klar til at servere store madoplevelser lavet af hotellet talentfulde kokke.

Laveste pris for 2 personer: 755 kr.

The Lamp Hotel Norrkoping
Hotels.dk

The Lamp Hotel Norrkoping

4/5

Besøger du Norrköping, så er The Lamp Hotel i Norrköping et oplagt sted at overnatte. Hotellet byder nemlig på en masse godt, som sikrer, at du får et godt ophold. Der er bl.a. et moderne spaområde, samt andre gode faciliteter. Derudover er der kort vej fra hotellet til flere spændende seværdigeheder, som f.eks. Hedvigs Church.

Laveste pris for 2 personer: 1.258 kr.

Kosta Boda Art Hotel
Hotels.dk

Kosta Boda Art Hotel

4.5/5

Lidt under en times kørsel fra Växjö ligger det helt unikke designhotel Kosta Boda Art Hotel i den hyggelige by Kosta. Hotellet byder på et fantastisk spaområde, hvor du kan glemme alt om hverdagens stress og bare nyde livet. Derudover byder hotellet også på hyggelige værelser og en masse gode faciliteter, som du kan gøre frit brug af under dit ophold.

Laveste pris for 2 personer: 1.998 kr.

First Hotel Billingehus
Hotels.dk

First Hotel Billingehus

3.5/5

Vil du gerne besøge den fantastiske by Skovde, så er der muligvis ikke noget bedre sted at overnatte end First Hotel Billingehus. Det er et meget familievenlig hotel og så byder det på en god beliggenhed, som medfører, at der kun er kort vej til mange forskellige og spændende seværdigheder, som bl.a. Helena Kyrka og The Sculpture “livets brunn”.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Hotell Gästis
Hotels.dk

Hotell Gästis

3.5/5

I den hyggelige by Varberg ligger Hotell Gästis, som er et utroligt hyggeligt hotel, hvor der er optimale rammer til et afslappende spaophold. Her kan du overnatte i deres gode værelser, samt slappe maksimalt af i spaområdet Leninbadet Spa, som har boblebad, sauna og flere andre fantastiske faciliteter. Vil du gerne på et godt spaophold i Varberg, så er Hotell Gästis oplagt.

Laveste pris for 2 personer: 872 kr.

The Lodge

3.5/5

På The Lodge kan I hygge og lade jer forkæle i spaafdelingen som byder på udendørs jacuzzi, skøn udsigt og den populære svenske sauna. Hotellet er ikke et stort hotel, men det danner sammen med omgivelserne og indretningen en utroligt hyggelig stemning, hvor I vil føle jer hjemme og velkomne fra dag et. I har mulighed for at bo på et af de forskellige hotelværelser, mens I også kan vælge et ophold i en af de skønne hytter.

Laveste pris for 2 personer: 1.499 kr.

Spaophold Sverige: Ferie med fokus på forkælelse

En spaferie i Sverige er på alle måder topmålet af selvforkælelse – og med et ophold i Sverige er målet dejligt tæt på. Sverige har en lang og stolt tradition for spa, så der er altså ingen grund til at forlade Skandinavien, når du skal på spaophold. I den svenske natur kan du slippe hverdagens stress og jag, og du kan fokusere på nuet og nærværet.

Spaophold for to eller alene i fred og ro?

Her på siden kan du finde lækre weekend spa hotell i Sverige, enkelte overnatninger og længere ferier. Nogle foretrækker at koble af i total fred og ro, og da kan det være skønt at tage på et spaophold alene. Andre ønsker en romantisk oplevelse med partneren eller en afslappende tur for hele familien. Du finder alle typer af spaophold i Sverige her!

Gode stunder i spaafdeling

Find dit tilbud på spaophold i Sverige på Mitophold.dk

Mitophold.dk har vi gjort os umage for at samle de bedste spaophold i Sverige til dig. Du kan finde et stort udvalg af spahoteller med forskellige tilbud, pakkeløsninger og faciliteter. Der er flere prisklasser at vælge mellem, og du skal finde noget, der passer til dig. Valgmuligheder er der nok af, når det kommer til super lækre wellnessophold i Sverige.

Sådan finder du det bedste spaophold Sverige

Det behøver heldigvis ikke at være dyrt at forkæle sig selv, og hemmeligheden bag det bedste spaophold findes i forholdet mellem pris og indhold. Du skal gå efter det spaophold, der inkluderer dine ønsker – til en rimelig pris. 

Vi er, her på siden, altid opdateret på de bedste og billigste spaoplevelser i Sverige, og vi har et stort udvalg af varianter. Nedenfor får du tre bud på spaophold i Sverige, som får afslapningen til at brede sig i hele kroppen. Læs med og lad dig inspirere til det rette spa-retreat for dig.

Forfriskende dukkert ved vandfald

3 uforglemmelige spaophold i Sverige

Kunne du bruge et par anbefalinger til de bedste og mest populære spaophold i Sverige? Så får du dem her! På disse tre hoteller er du sikret en spaoplevelse i særklasse, med lækre faciliteter og de skønneste omgivelser. På Mitophold.dk kan du læse meget mere om spa ophold Sverige og finde flere gode tilbud.

1. Ystad Salstjöbad

I Ystad ligger et af de bedste spahoteller i hele Skåne. I de smukkeste omgivelser finder man Ystad Saltsjöbad. Her har de nogle virkelig lækre spafaciliteter og et stort udvalg af behandlinger og typer af massage. Stedet er berømt for sin spa, så her er du garanteret luksus!

I opholdet er inkluderet:

 • Det valgte antal overnatninger i værelsestypen “double”
 • En 3-retters middag i restaurant Port (drikkevarer er ikke inkluderet)
 • Stor morgenbuffet
 • Ubegrænset adgang til spa-afdelingen og aktiviteterne 
 • Tøfler, badekåbe og ekstra håndklæder på værelserne
 • Hvis der købes to nætter, er der morgenmad begge dage og 3-retters på første aften

2. Hotel Skansen

I en lille by i Sverige finder man en af de bedste spahoteller i hele landet. Hotellet ligger smukt ved vandet. Her har de mange skønne spafaciliteter, som er helt særegne. Blandt andet har de Kalbadhuset, som er bygget ude i vandet, med udsigt til Kattegat. I nærheden af hotellet finder man skisportsstedet Vallåsen, hvis man har lyst til at kombinere spa og ski. 

I et spaophold er inkluderet:

 • 1 overnatning
 • 3-retters menu
 • Fri entré til spa & badehus
 • Morgenmadsbuffet

3. Varbergs Kusthotell

Dette hotel har før fået titlen som Europas bedste spa. Varbergs Kusthotell ligger i et af Sveriges berømte kurbadsområder. Her er spafaciliteterne nogle af de bedste i Europa, og du kan derfor forvente en spaoplevelse udover det sædvanlige. 

I et ophold er inkluderet:

 • Overnatning
 • Adgang til thalasso-terapi-spa
 • Spa produkter
 • Fitness timer
 • Indendørs- og udendørs træningsområder
 • 3-retters aftensmenu (sommerbuffet juni-august)
 • Morgenmadsbuffet

Ferieafslapning med spas og spa

Spaoplevelser har altid været populære, og det er de i den grad stadigvæk. Et spaophold er nemlig noget helt for sig selv. Her kan man slappe af og glemme hverdagens bekymringer, og når man vender tilbage, er man som født på ny. På et spaophold i Sverige skal man blot bruge tiden på at nyde nuet og forkæle krop og sind, og det er en pause, som alle kan trænge til. 

Spahotellerne har de lækreste faciliteter og behandlinger, så du kan få afspændt hele kroppen og få ro i hovedet. Samtidig ligger de fleste spahoteller i smukke omgivelser med vand, strand eller skov. Ikke mindst vil et ferie-spaophold inkludere lækre kulinariske oplevelser og gode, smagfulde vine, som var man i stedet på et lækkert gourmetophold. Du kan også tage ud at se spændende seværdigheder, og på den måde får du spas og spa i én og samme pakke.

sjov ved havet

Oplev et klassisk spaophold i Sverige

I Sverige har man en lang tradition for kurbade, og derfor finder du en del klassiske spasteder rundt omkring i landet. Selvom Danmark og Sverige har mange ting til fælles, så er der også markante forskelle, især når det kommer til naturen. Her er Sverige uovertruffen, og du kan hurtigt begive dig ud i skove, bjerge og klipper. 

Et spaophold i Sverige er derfor en fantastisk mulighed for at få et lidt anderledes spaophold. Og så er der bare virkelig mange lækre steder at vælge imellem, hvor kvaliteten er helt i top. Der er rig mulighed for at finde spaophold i Sverige, som du kan kombinere med andre aktiviteter. Hvis du fx gerne vil ud at stå på ski, kan du jo overveje et spaophold i nærheden af gode ski-faciliteter.

En enkelt spa-dag eller en hel weekend?

Det er populært at tage en dagstur til et svensk kurbad. Du kan fx nyde et kort spaophold i Sverige Malmø, der ligger utroligt tæt på, især hvis du bor på Sjælland. På langt de fleste spahoteller har du mulighed for at købe et par timer i spafaciliteterne, så du kan nemt skræddersy opholdet, som du ønsker det.

Et weekend spa ophold i Sverige kan også være enormt lækkert, og det behøver ikke at være dyrt. Sverige er jo lige ovre på den anden side af vandet, så det er en del billigere, end hvis du skulle sydpå for at holde ferie. Med et weekendophold har du god tid til at komme ned i gear og få opladt batterierne.

Spa – Traditioner og historie

Det er ikke kun Sverige, som har en lang tradition for kurbade. Spa har faktisk en flere tusinde år lang historie, der trækker tråde helt tilbage til antikkens Grækenland. Her brugte de også vand, varme og behandlinger til at slappe af med, og forkæle sig selv og hinanden. De brugte mange af de samme slags behandlinger med olier, som vi kender i dag. Det er altså ikke så underligt, at mennesket er så begejstret for spa – det er bare godt for både krop og sind.

Behandlinger og massager på dit ophold

Langt de fleste spaophold tilbyder en række forskellige behandler og typer af massager. Her kan du få din krop afspændt af professionelle massører og ikke mindst få tilsat gode vitaminer og fugt til din hud. Mange spahoteller har hele saloner med en masse forskellige typer, så man kan finde lige den krops- og ansigtsbehandling, som man har lyst til.

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Hvad er et spaophold?

På et spaophold vil der typisk være en bredt udvalg af spafaciliteter. Det er både kolde og varme bade af forskellig art, samt diverse saunaer. På et spaophold vil du ligeledes kunne få både krops- og ansigtsmassage, og du kan få hudplejebehandlinger til hele kroppen. 

Derudover kan du forvente af et spaophold, at der også er fokus på at give gæsterne kulinariske oplevelser med både lækker mad og vin. Ved de smukke spahoteller i Sverige kan du ligeledes forvente virkelig skønne naturomgivelser.

Hvad er det bedste spaophold Sverige?

Her på Mitophold.dk samler vi de bedste spaophold i Sverige, så du kan nemt kan få et overblik over mulighederne. Vi anbefaler en masse forskellige spahoteller, der hver især tilbyder noget særegent. Det bedste spaophold er nemlig det, som passer til nøjagtig dine behov.

Eftersom de fleste spaophold bliver solgt som pakkeløsninger, er det en god idé at finde en pakke, hvor man betaler for lige akkurat de ting, man ønsker sig og ikke alt muligt andet. Hvis du kigger lidt herinde på siden, kan du nemt se hvilke tilbud og pakkeløsninger, de forskellige hoteller tilbyder.

Kan man finde gode spaophold tilbud Sverige?

Ja, dem er der heldigvis mange af. Det er lige præcis de gode tilbud, som vi samler her på Mitophold.dk. Vi har forsøgt at gøre det nemt og overskueligt at finde rundt i Sveriges store udbud af spahoteller.

Uanset om du drømmer om det nordlige eller sydlige Sverige, så er der forskellige valgmuligheder. Det gælder uanset, om du leder efter spaophold i Sverige med børn eller måske en romantisk weekend for to. Her på siden holder vi os opdaterede på de nyeste og billigste spaophold i Sverige.

Kan man få spaophold for to i Sverige?

Der er rigtig mange pakkeløsninger for to personer. Spa emmer af romantik, og de rolige omgivelser lægger op til samtale og intimitet. Der er flere spahoteller, som tilbyder særligt romantiske udgaver af et spaophold for to. En romantisk spaweekend i Sverige kan være den helt perfekte gave at give til sin partner.