Spaophold Sverige

Bedste spaophold i Sverige 2021

zzz

Denne side indeholder reklamelinks

ystad saltsjobad

Ystad Saltsjöbad

4.5/5

Det skønne Ystad Saltsjöbad er blandt de bedste spahoteller i hele Skåne, og det er værd at anbefale til alle, der ønsker et afstressende ophold langt væk fra dagligdagen. Under jeres ophold vil I bo på et af de skønne og hyggelige værelser, men opholdets højdepunkt skal findes i selve spaoplevelsen.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Hotel Skansen

4.5/5

Velkommen til Hotel Skansen. Dette hotel, som har beliggenhed i Båstad, står klar til at give dig et fantastisk ophold. Hotellet har lækre og moderne faciliteter i smukke og idylliske omgivelser. Hotellets beliggenhed betyder også at der er ganske kort til flere forskellige lækre restauranter og smukke seværdigheder, så der er også mulighed for at komme ud og opleve nye ting.

Laveste pris for 2 personer: 2.140 kr.

varbergs kusthotell
Hotels.com

Varbergs Kusthotell

4/5

Som besøgende på Varbergs Kusthotell nyder I godt af at bo et sted med store traditioner for velvære. I netop dette område har svenskerne haft kurbade i mere end 200 år, og det er nu mere populært end nogensinde før. Derudover har hotellets spa før fået titlen som Europas bedste spa, hvilket kort sagt betyder, at faciliteterne er i den bedste kvalitet, mens oplevelsen er i top. De tilbyder en lang række spændende behandlinger og afslappende kurbade, og netop derfor vil Varberg Kusthotel være en perfekt destination for de ferietrængende danskere.

Laveste pris for 2 personer: 789 kr.

hotel tylosand
Hotels.com

Hotel Tylösand

4.5/5

Hotel Tylosand ligger i Halmstad og har mange lækre faciliteter, som er med til at give dig et helt fantastisk ophold. Her har du bl.a. adgang til lækker morgenmad, en flot pool og lækre spafaciliteter. Derudover ligger hotellet en kort tur fra velkendte restauranter, som f.eks. Restaurang Salt, Bettans Bar Official Site og Titus Tapas.

Laveste pris for 2 personer: 1.246 kr.

hotel gasslingen
Hotels.com

Hotel Gässlingen

3.5/5

Hos Hotell Gässlingen kan I lade sindet få ro og stresse af i det skønne Na’Jaa-spa.  Ved at bestille et spa ophold hos dem, får I blandt andet hjemmebagte scones, en times thaimassage, fri adgang til afslapningsområdet, morgenbuffet og en fem-retters menu. I hotellets restaurant serverer de lækre retter, der er inspireret af mad fra alle verdenshjørnerne, men stadigt kombineret med den skandinaviske tradition.

Laveste pris for 2 personer: 1.425 kr.

hotell mossbylund
Hotels.com

Hotell Mossbylund

4/5

Hotell Mossbyland ligger lige op ad havet ved Skånes smukke sydkyst. Her er du i fokus. Hotellet ligger en kort køretur fra Malmø og Ystad, men samtidigt langt nok væk til at man kan glemme storbylivet og bare sætte pris på nuet. Hotell Mossbylund kan byde deres gæster på skønne spafaciliteter, træningscenter og naturligvis lækker mad.

Laveste pris for 2 personer: 1.122 kr.

falkenberg strandbad
Hotels.dk

Falkenberg Strandbad

3.5/5

Hvis du har planer om at besøge Falkenberg, så er Falkenberg Strandbad et godt valg. Falkenberg Strandbad ligger en kort tur fra alle de store seværdigheder, mange lækre restauranter og naturligvis stranden. Du behøver dog ikke engang at forlade hotellet, da hotellet også har en bred vifte af spa og wellness faciliteter. Her er der bl.a. pool og sauna.

Laveste pris for 2 personer: 2.506 kr.

The Lodge

3.5/5

På The Lodge kan I hygge og lade jer forkæle i spaafdelingen som byder på udendørs jacuzzi, skøn udsigt og den populære svenske sauna. Hotellet er ikke et stort hotel, men det danner sammen med omgivelserne og indretningen en utroligt hyggelig stemning, hvor I vil føle jer hjemme og velkomne fra dag et. I har mulighed for at bo på et af de forskellige hotelværelser, mens I også kan vælge et ophold i en af de skønne hytter.

Laveste pris for 2 personer: 1.499 kr.

zzz

zzz

zzz

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

zz

zzz

zz

Få 10% rabat på dit ophold!

Køb dit drømme ophold hos DuGlemmerDetAldrig og få lige nu 10% rabat på dit køb. Find dit ønskede ophold og tilmeld dig deres nyhedsbrev, så modtager du en unik 10% rabatkode til din ordre.