fbpx

Kroophold Køge

Bedste kroophold i Køge 2024

Hvis du aldrig har besøgt Køge før, så er det på tide, at du lægger din vej forbi denne hyggelige by. Det kan du eksempelvis gøre ved at tage på et kroophold. Køge er en by med en masse spændende oplevelser, som du og din rejsepartner kan se frem til. 

Du kan derfor med fordel booke flere overnatninger, hvis du vælger at tage på et kroophold i Køge. Herved har du nemlig tid til at nærstudere den hyggelige by. 

Hvis du leder efter et kroophold i Køge, skal du bare kigge her på denne side. Vi har samlet alle de bedste ophold, så det er nemt for dig at få et overblik. Der er et ophold for enhver smag samt i flere forskellige prisklasser.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Hotel Niels Juel
Hotels.com

Hotel Niels Juel

4/5

Hotel Niels Juel ligger i den charmerende middelalderby Køge, hvor der altid er godt gang i den på f.eks. Danmarks største aktive handelstorv, som er i Køge. Hotel Niels Juel har en fantastisk beliggenhed i byen og byder derudover på hyggelige værelser og en lang række gode faciliteter, som sikrer at du får et godt ophold.

Laveste pris for 2 personer: 1.595 kr.

Tag et kig nærmere på byen, når du er på et kroophold i Køge

Er du havnet på et kroophold i Køge, er du heldig. For der er en hel del spændende oplevelser, du kan give dig i kast med. Køge har nemlig meget mere at byde på end kun kroophold. Herunder kan du se et lille udpluk af de ting, du kan bruge din tid på, når du er i Køge. Der er endda meget mere på programmet, hvis du søger på nettet. 

  • Køge Museum
  • Det Gamle Hus
  • Monument for Niels Juel og Ivar Hvitfeldt
  • Galleri Bødkergården
  • Sæbeværkstedet
  • Braunstein – Whisky Destilleri og Bryggeri
  • Riddlehouse Escape Room
  • Kjøge Mini-By
  • Køge Marina
  • Vallø Slot

betagende havudsigt fra strand i Køge

Parkér børnene hos bedsteforældrene og tag på et kroophold i Køge

Har du en travl hverdag med børn, hus og arbejde? Så kan det være, at du trænger til at komme lidt væk hjemmefra. Det kan du blandt andet gøre ved at parkere dine børn hos bedsteforældrene og herefter tage på et kroophold i Køge. 

Du kan tage af sted sammen med din livsledsager, så I kan nyde hinanden. Alle kan trænge til et lille pusterum sommetider – og her er det perfekt at bruge tiden på en hyggelig kro i Køge.

På et kroophold i Køge kan du og din partner hygge jer sammen uden at skulle røre en finger. Der bliver nemlig sørget for alt lige fra rengøring til mad, servering, oprydning m.m. Du skal bare tænke på dig selv, så du kan få din energi tilbage. 

Mens du er af sted og får kvalitetstid med din partner, får dine børn kvalitetstid med bedsteforældrene. Det er altså en fordel for alle i familien.

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Findes der en kro i Køge med en sauna?

Hvis du gerne vil finde ud af, om der er en kro i Køge med en sauna, bør du tage et kig på de forskellige kroophold her på siden. Vi har nemlig fundet alle de bedste kroophold i Køge frem, så det er nemt for dig at få et overblik.

Er der nogle romantiske kroophold i Køge?

Vi mener, at alle kroophold i Køge er romantiske. Naturligvis er det en smagssag i forhold til, hvad der er romantisk, og hvad der ikke er romantisk. Dog kan du være sikker på, at dig og din partner vil få en masse kvalitetstid sammen, så romantikken kan få lov til at blomstre. 

Er der et godt tidspunkt at tage på et kroophold i Køge?

Det kommer an på, hvad du foretrækker, da du kan tage af sted hele året rundt. Der er en charme ved at tage på et kroophold i Køge både om efteråret og vinteren samt om sommeren og foråret. Hver årstid har sine fordele og ulemper. Det er derfor op til dig at vælge, hvornår du gerne vil af sted på et kroophold.