Kroophold Bornholm

Bedste kroophold på Bornholm 2021

Trænger du til et kroophold på solskinsøen Bornholm?
Med et kroophold på Bornholm er det muligt, at opleve alt det gode Bornholm har at byde på.
Det være sig Rundkirken, Rokkestenen, det venlige folk eller de mange luksuriøse opholdsmuligheder.
Her på siden har vi samlet de bedste kroophold på Bornholm.
Tag et kig på opholdende og lad dig inspirere til din næste tur til Bornholm.
Hvad end du er til en hyggelig kro med god mad og mulighed for fordybelse i egne projekter, eller du ønsker en kro med gang i, hvor der er musik & dans, finder du det på Bornholm.

Denne side indeholder reklamelinks

hotel klippen
Hotels.dk

Hotel Klippen

3/5

Der er ikke nogen tvivl om, at Bornholm er et unikt sted som alle bør opleve om sommeren. Hvis du overvejer at tage en tur til Bornholm, så er Hotel Klippen et godt valg, når det kommer til overnatning. Her vil du nemlig finde gode faciliteter, hyggelige værelser og hotellets egen gode café, hvor du kan nyde en lækker morgenmad og nyde udsigten.

Laveste pris for 2 personer: 1.065 kr.

sandkaas badehotel
Hotels.com

Sandkaas Badehotel

3/5

I smukke gamle rammer ligger det charmerende Sandkås Badehotel, mellem Tejn Havn og Allinge. Fra hotellet er der en helt fantastisk udsigt til Christiansø, Gudhjem og naturligvis, Østersøen. Hotellet blev opført tilbage i 1900-tallet og står stadig den dag i dag super skarpt og klar til at byde dig velkommen til et idyllisk og hyggeligt ophold.

Laveste pris for 2 personer: 875 kr.

jantzens hotel
Hotels.com

Jantzens Hotel

3/5

I Gudhjem på Bornholm vil du finde Jantzens Hotel, som er det helt perfekte hotel for dig, som søger et idyllisk og afslappende sted at overnatte i Gudhjem. Der er ganske kort vej til mange forskellige seværdigheder fra hotellet, som f.eks. Østerlars Rundkirke, der ligger under 5 km fra hotellet. Derudover har hotellet en helt fantastisk restaurant, hvor du kan nyde et godt måltid.

Laveste pris for 2 personer: 1.200 kr.

hotel sandvig havn
Hotels.com

Hotel Sandvig Havn

2/5

Hvis du har planer om at besøge den smukke by Allinge på Bornholm, så er Hotel Sandvig Havn et fantastisk sted at overnatte. Her er der hyggelige værelser med mange gode faciliteter og en kort gåtur til mange forskellige gode restauranter. Derudover er seværdigheder som Tovbanen, Allinge Havn og Allinge Kirke også kun en gåtur væk.

Laveste pris for 2 personer: 895 kr.

hotel friheden
Hotels.com

Hotel Friheden

3/5

Vil du gerne en tur til Bornholm og opleve den unikke by Allinge, så er Hotel Friheden et godt valg for dig når det gælder at finde et sted at overnatte. Dette hotel har mange lækre faciliteter, hyggelige værelser, god udsigt og en beliggenhed der gør, at du kun har ganske kort til mange af de fantastiske seværdigheder, som der er at finde på Bornholm.

Laveste pris for 2 personer: 695 kr.

hotel abildgaard
Hotels.com

Hotel Abildgaard

3/5

Hotel Abildgaard har beliggenhed i Allinge-Sandvig med små 5 km til byens idylliske centrum. Derudover er der ganske kort til mange forskellige seværdigheder, f.eks. Sankt Ols Kirke, og også kun kort vej til en lækker strand. Hos hotellet er der gratis parkering og swimmingpool, samt mulighed for at nyde lækre europæiske og skandinaviske måltider i nærområdet.

Laveste pris for 2 personer: 745 kr.

zzz

zzz

zzz

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

zz

zzz

zz

Få 10% rabat på dit ophold!

Køb dit drømme ophold hos DuGlemmerDetAldrig og få lige nu 10% rabat på dit køb. Find dit ønskede ophold og tilmeld dig deres nyhedsbrev, så modtager du en unik 10% rabatkode til din ordre.