fbpx

Kroophold Bornholm

Bedste kroophold på Bornholm 2024

Trænger du til et kroophold på solskinsøen Bornholm? Med et kroophold på Bornholm er det muligt, at opleve alt det gode Bornholm har at byde på. Det være sig Rundkirken, Rokkestenen, det venlige folk eller de mange luksuriøse opholdsmuligheder. Her på siden har vi samlet de bedste kroophold på Bornholm. Tag et kig på opholdende og lad dig inspirere til din næste tur til Bornholm.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Hotel Allinge
Hotels.com

Hotel Allinge

3/5

Hotel Allinge er super hyggeligt hotel i den unikke kystby Allinge, som byder på et uforglemmeligt ophold i hyggelige omgivelser. Som gæst hos hotellet kan du slappe af i de hyggelige værelser, samt gøre brug af alle de moderne faciliteter, som hotellet byder på. Hotellet ligger tæt på en lang række spændende seværdigheder, som du kan tage ud at besøge.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

Pension Holmegaard
Hotels.com

Pension Holmegaard

2.5/5

Pension Holmegaard er et hyggeligt hotel, som ligger ud til den lækre strand i Sandvig. Som gæst bliver du indlogeret i et af deres hyggelige værelser og får mulighed for at gøre brug af alle deres moderne faciliteter. Derudover kan du nyde den lækre morgenbuffet, som serveres dagligt på hotellet og så er der også en lækker strand lige i nærheden.

Laveste pris for 2 personer: 1.030 kr.

Griffen Spa Hotel
Hotels.com

Griffen Spa Hotel

4/5

Griffen Spahotel er det helt perfekte hotel for dig, som gerne vil på et uforglemmeligt kroophold på Bornholm. Som gæst hos Griffen Spahotel har du kort vej til en lang række spændende seværdigheder og kommer til at bo midt i den fantastiske by Rønne. Derudover er der en lækker sandstrand lige i nærheden og hyggelige værelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.500 kr.

Gudhjem Vandrerhjem
Hotels.com

Gudhjem Vandrerhjem

2/5

Gudhjem Vandrerhjem er et hyggeligt vandrerhjem, som ligger i smukke omgivelser i Gudhjem. Her kan du overnatte i hyggelige omgivelser, samt gøre brug af alle deres gode faciliteter. Om natten kan du slappe af i et af deres hyggelige værelser, hvor der er plads til at hvile hovedet og kroppen, når du ikke er ude at få oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 624 kr.

Feriestedet Nordliv
Hotels.com

Feriestedet Nordliv

3/5

Nordliv er et hyggeligt hotel, som er familieejet og ligger på den smukke vestkust af København. Fra hotellet har du udsigt over den smukke udsigt over Østersøen. Værelset blev nyistandsat i 2017 og råder over super lækre værelser, hvor du kan slappe af og hvile hovedet, når du ikke er ude at få oplevelser på øvrige Bornholm.

Laveste pris for 2 personer: 600 kr.

Badepensionat Sandloppen
Hotels.com

Badepensionat Sandloppen

2.5/5

Badepensionat Sandloppen råder over en række hyggelige ferielejliger i Allinge. Om natten kan du overnatte i disse lækre ferielejligheder og om dagen kan du tage på opdagelse på Bornholm eller tage ud at se nogle af de nærliggende seværdigheder. Der er også mange moderne faciliteter hos hotellet, samt en nærliggende strand, hvor du kan nyde solen.

Laveste pris for 2 personer: 828 kr.

Hotel Gudhjem
Hotels.com

Hotel Gudhjem

3/5

Hvis du mangler et sted at overnatte i Gudhjem, så er Hotel Gudhjem en oplagt mulighed for dig. Her kan du overnatte i deres lækre værelser, samt gøre brug af dere mange gode facilitter, som er med til at sikre, at du får et godt ophold. Derudover er der også spændende seværdigheder, som f.eks. Østerlard Rundkirke der er tæt på.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Grønbechs Hotel
Hotels.com

Grønbechs Hotel

3/5

Grønbechs Hotel ligger i smukke omgivelser i Allinge på Bornholm. Fra hotellet er der kort vej til en lang række seværdigheder, som du kan tage ud at opleve. Der er f.eks. både Tovbanen.dk og Oslker Church lige i nærheden. Om natten kan du slappe af i det hyggelige værelser du bliver indlogeret i og om morgenen kan du nyde den gratis morgenmad.

Laveste pris for 2 personer: 1.050 kr.

hotel klippen
Hotels.dk

Hotel Klippen

3/5

Der er ikke nogen tvivl om, at Bornholm er et unikt sted som alle bør opleve om sommeren. Hvis du overvejer at tage en tur til Bornholm, så er Hotel Klippen et godt valg, når det kommer til overnatning. Her vil du nemlig finde gode faciliteter, hyggelige værelser og hotellets egen gode café, hvor du kan nyde en lækker morgenmad og nyde udsigten.

Laveste pris for 2 personer: 1.065 kr.

sandkaas badehotel
Hotels.com

Sandkaas Badehotel

3/5

I smukke gamle rammer ligger det charmerende Sandkås Badehotel, mellem Tejn Havn og Allinge. Fra hotellet er der en helt fantastisk udsigt til Christiansø, Gudhjem og naturligvis, Østersøen. Hotellet blev opført tilbage i 1900-tallet og står stadig den dag i dag super skarpt og klar til at byde dig velkommen til et idyllisk og hyggeligt ophold.

Laveste pris for 2 personer: 875 kr.

jantzens hotel
Hotels.com

Jantzens Hotel

3/5

I Gudhjem på Bornholm vil du finde Jantzens Hotel, som er det helt perfekte hotel for dig, som søger et idyllisk og afslappende sted at overnatte i Gudhjem. Der er ganske kort vej til mange forskellige seværdigheder fra hotellet, som f.eks. Østerlars Rundkirke, der ligger under 5 km fra hotellet. Derudover har hotellet en helt fantastisk restaurant, hvor du kan nyde et godt måltid.

Laveste pris for 2 personer: 1.200 kr.

hotel sandvig havn
Hotels.com

Hotel Sandvig Havn

2/5

Hvis du har planer om at besøge den smukke by Allinge på Bornholm, så er Hotel Sandvig Havn et fantastisk sted at overnatte. Her er der hyggelige værelser med mange gode faciliteter og en kort gåtur til mange forskellige gode restauranter. Derudover er seværdigheder som Tovbanen, Allinge Havn og Allinge Kirke også kun en gåtur væk.

Laveste pris for 2 personer: 895 kr.

Hotel Skovly
Hotels.com

Hotel Skovly

3/5

Hvis et ophold i idylliske omgivelser lyder som noget for dig, så er der ikke nogen tvivl om, at Hotel Skovly kan være det helt perfekte sted for dig. Hotellet ligger i smukke omgivelser og byder på kort afstand til en lækker sandstrand. Derudover råder hotellet over moderne faciliteter og hyggelige værelser, hvor du kan slappe af efter en dag med oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.053 kr.

hotel friheden
Hotels.com

Hotel Friheden

3/5

Vil du gerne en tur til Bornholm og opleve den unikke by Allinge, så er Hotel Friheden et godt valg for dig når det gælder at finde et sted at overnatte. Dette hotel har mange lækre faciliteter, hyggelige værelser, god udsigt og en beliggenhed der gør, at du kun har ganske kort til mange af de fantastiske seværdigheder, som der er at finde på Bornholm.

Laveste pris for 2 personer: 695 kr.

hotel abildgaard
Hotels.com

Hotel Abildgaard

3/5

Hotel Abildgaard har beliggenhed i Allinge-Sandvig med små 5 km til byens idylliske centrum. Derudover er der ganske kort til mange forskellige seværdigheder, f.eks. Sankt Ols Kirke, og også kun kort vej til en lækker strand. Hos hotellet er der gratis parkering og swimmingpool, samt mulighed for at nyde lækre europæiske og skandinaviske måltider i nærområdet.

Laveste pris for 2 personer: 745 kr.

Hotel Balka Strand
Hotels.com

Hotel Balka Strand

3/5

Hotel Balka Strand er et lækkert hotel, som ligger lige ved siden af en af de bedste sandstrande der er på Bornholm. Derudover er der kun 2-3 km til Nexø og Snogebæk, så der er også gode muligheder for at komme ud at få oplevelser. Som gæst bliver du indlogeret på et af de hyggelige værelser, hvor du kan hvile hovedet efter en god dag.

Laveste pris for 2 personer: 845 kr.

Kroophold på Bornholm tilbud

Solskinsøen er det perfekt sted at tage hen på ferie eller weekend. Der er mange spændende seværdigheder, smuk natur og en helt særlig stemning. Derfor er Bornholm oplagt, hvis du overvejer et kroophold. Her på mitophold.dk kan du finde forskellige muligheder for kroophold på den danske klippeø.

Tag en pause med et kroophold på Bornholm

Bornholm er oplagt til et sommer-kroophold. På et kroophold vil du få afslapning og god mad i idylliske omgivelser. Sommer er den helt perfekte sæson på Bornholm til et kroophold med masser af oplevelser, stemning og atmosfære. Solskinsøen blomstrer om sommeren med kultur, musik, mad og aktiviteter. Hvis du leder efter et kroophold med ro og stilhed, så kan øen tilbyde lige præcis dét i årets andre sæsoner.

Smuk solnedgang på Bornholm

Kroophold Bornholm: 3 anbefalinger

1. Hotel Klippen, Gudhjem

Hotel Klippen ligger i hjertet af skønne Gudhjem. Højt over klipperne er hotellet placeret med en fantastisk udsigt udover havet og byen. Det er et rigtig godt bud på et kroophold på Bornholm, og du vil næppe glemme oplevelsen igen.

2. Sandkaas Badehotel, Allinge

Sandkaas Badehotel er et klassisk badehotel på Bornholm, der blev opført i begyndelsen af 1900-tallet. Det ligger smukt ved strand og vand tæt ved byen Allinge. Badehotellet er et idyllisk sted, der kan danne rammerne om et kroophold helt nede i gear.

3. Jantzens Hotel, Gudhjem

I Gudhjem ligger Jantzens Hotel, som er en skøn lille oase. Hotellet er Gudhjems ældste helt tilbage fra 1872. Her er der en romantisk og idyllisk stemning med små haver og terrasser. Gudhjem er klart ét af de steder, man gerne vil opleve på Bornholm, og derfor er det jo oplagt med et spaophold her.

Seværdigheder på Bornholm

Bornholm er en stor seværdighed i sig selv. Der vrimler med smukke naturoplevelser og historiske steder, hvor end du tager hen. De mange små byer har stadig det autentiske look og er meget forskellige. Du kan finde mange smukke søer, klippeformationer og ruiner på Bornholm. Derudover er der selvfølgelig seværdigheder som Hammershus Slotsruin, Bornholms Kunstmuseum, Dueodde Strand og Østerlars Rundkirke.

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Kan man finde gode tilbud på kroophold på Bornholm?

Her på siden finder du et bredt udvalg af kroophold på Bornholm. Og der er mange gode tilbud, hvad enten du drømmer om en ferie eller blot en weekend-getaway. Man kan for eksempel finde gode pakkeløsninger for 2.

Hvad koster et kroophold på Bornholm?

Kroer og hoteller på Bornholm tilbyder mange forskellige faciliteter, og derfor svinger priserne en del. Her på siden har vi forsøgt at gøre udvalget overskueligt, så du nemt kan få et overblik over priser og muligheder på forskellige kroophold Bornholm.

Hvad er et kroophold?

Et kroophold er et skønt og afslappende ophold i smukke omgivelser. Det får du i dén grad på Bornholm, som har noget af Danmarks mest unikke natur. På et kroophold vil der ofte også være særlige faciliteter på hotellet, og mad, vin og selvforkælelse vil være i højsædet.