fbpx

Gourmetophold Aarhus

Bedste gourmetophold i Aarhus 2024

Aarhus er smilets by, og du vil garanteret også smile hele vejen hjem, efter du har været på et gourmetophold i Aarhus. Et gourmetophold i Aarhus er perfekt for alle, der er vilde med lækker og god mad i høj kvalitet.

Udover at du bliver forkælet med god mad, er der også andre frynsegoder, når du er på et gourmetophold i smilets by. Du kan nemlig opleve en masse i byen, og du vil føle den bedste form for forkælelse under dit ophold.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Radisson RED Aarhus
Hotels.com

Radisson RED Aarhus

4/5

Vil du gerne på en hyggelig weekendtur til Aarhus? Så er Radisson RED Hotel i Aarhus den helt oplagte mulighed for dig. Som gæst hos hotellet kan du overnatte i deres hyggelige værelser og gøre brug af deres gode faciliteter. Hotellet ligger lige i nærheden af nogle af de mange seværdigheder der er i smilets by.

Laveste pris for 2 personer: 1.044 kr.

hotel villa provence
Hotels.com

Hotel Villa Provence

4/5

Hotel Villa Provence er et fantastisk hotel, som ligger i unikke omgivelser lige midt i hjertet af smilets by. Hvis du gerne vil på et uforglemmeligt weekendophold i Aarhus, så er der ikke nogen tvivl om at Hotel Villa Provence er en oplagt mulighed for dig. Hotellet råder over hyggelige værelser og en masse gode faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 1.166 kr.

Comwell Aarhus
Hotels.com

Comwell Aarhus

4.5/5

Comwell hoteller er altid garant for et skønt hotelophold lidt ude over det sædvanlige. Det firestjernede hotel er en forholdsvis ny tilføjelse til den Århusianske bymidte. I Juli 2014 bød hotellet velkommen til de første gæster, og siden da har mange flere nydt de skønne rammer. Fra hotellets hoveddør er der blot 300 m til hovedbanegården, hvilket kan kaldes byens absolutte centrum.

Laveste pris for 2 personer: 1.008 kr.

Hotel Oasia Aarhus
Hotels.com

Hotel Oasia Aarhus

3/5

Hvis du leder efter et godt sted at overnatte i Århus til et hyggeligt weekendophold, så er Hotel Oasia Aarhus den oplagte mulighed for dig. Her kan du sove i deres hyggelige værelser, samt gøre brug af deres mange gode faciliteter. Som gæst hos hotellet kan du derudover også gøre brug af deres gode faciliteter, når du er på hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 929 kr.

helnan marselis aarhus
Hotels.com

Helnan Marselis Hotel

4/5

Helnan Marselis Hotel er et utroligt lækkert hotel med beliggenhed i Århus, som har en fabelagtig udsigt over Danmarks unikke og smukke kystlinje. Hotellet har en stille beliggenhed, hvilket gør at man kan koble helt fra hverdagens stress, men skulle man få lyst til lidt byliv er Århus Centrum kun en 7 minutters køretur fra hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Scandic Aarhus City
Hotels.com

Scandic Aarhus City

4/5

Hvis du gerne vil besøge Aarhus på et hyggeligt weekendophold, så er Scandic Aarhus City en oplagt mulighed for dig. Her har du mulighed for at bruge deres gode faciliteter, samt at overnatte i deres hyggelige værelser. Derudover har hotellet en helt fantastisk beliggenhed, som betyder, at der altid kun er kort til en spændende seværdighed.

Laveste pris for 2 personer: 1.166 kr.

hotel royal
Hotels.com

Hotel Royal

4/5

Hotel Royal er et luksuriøst hotel, som ligger i en smuk bygning centralt i Aarhus. Hvis du gerne vil på en uforglemmelig weekendtur til Aarhus, så er Hotel Royal en god mulighed for dig. Her kan du overnatte i hyggelige værelser, samt gøre brug af deres gode faciliteter, som f.eks. deres moderne og store træningscenter.

Laveste pris for 2 personer: 1.121 kr.

hotel ritz
Hotels.com

Hotel Ritz

3/5

Hotel Ritz er et af de ældste hoteller i Århus, og de ved derfor, hvad der skal til for at give deres gæster den bedste oplevelse. Hotellet er beliggende blot 100m fra Banegårdspladsen, mens den pulserende shoppegade, Strøget, ligger lige op hjørnet. Placeringen er med andre ord perfekt for jer, der ønsker et skønt weekendophold i Århus levende centrum.

Laveste pris for 2 personer: 893 kr.

Hotel Atlantic
Hotels.com

Hotel Atlantic

3/5

Hotel Atlantic er det perfekte hotel for dig, som gerne vil på et uforglemmeligt weekendophold i Aarhus. Her har du mulighed for at bo centralt i Aarhus, så du nemt og hurtigt kan komme ud at opleve alle de spændende seværdighdeder, som hotellet har at byde på. Derudover kan du overnatte i deres hyggelige værelser og bruge deres gode faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 1.197 kr.

Hotel Guldsmeden Aarhus
Hotels.com

Hotel Guldsmeden Aarhus

3/5

Lyder et weekendophold i smilets by som noget for dig? Så er Aarhus Guldsmeden Hotel den helt oplagte mulighed for dig. Her kan du overnatte i deres hyggelige værelser, samt gøre brug af alle deres gode faciliteter. Når du ikke er på hotellet kan du gå på opdagelse i Århus og besøge alle de spændende seværdigheder byen kan byde på.

Laveste pris for 2 personer: 824 kr.

Masser af oplevelser under dit gourmetophold i Aarhus

Du kan godt føle, at du får travlt med at besøge alle mulige spændende ting, når du er i Aarhus. Der er nemlig masser af oplevelser i den jyske by, så det bliver svært at vælge, hvad du skal udforske nærmere. Herunder kan du se et udvalg af de aktiviteter, du kan finde i Aarhus:

  • Den Gamle By
  • Kunstmuseet ARoS
  • Tivoli Friheden
  • Marselisborg Slot
  • Aarhus Domkirke
  • Vikingemuseet
  • Botanisk Have i Aarhus
  • Den Uendelige Bro
  • Besættelsesmuseet i Aarhus
  • Vor Frue Kirke

vidunderlig menu

Få en kulinarisk oplevelse ud over det sædvanlige på et gourmetophold nær Aarhus

Har du fundet et rigtig godt gourmetophold tilbud i Århus her på siden, kan du se frem til en kulinarisk oplevelse ud over det sædvanlige. Det er de færreste af os, der bruger flere timer dagligt på at tilberede vores aftensmad for at gøre noget særligt ud af den. 

Du har sikkert den samme rutine med at lave hurtig, nem og velsmagende aftensmad til familien. Herved bliver der nemlig bedre tid til lektielæsning, nærvær og så videre. Det er en prioritering, som stort set alle gør.

Men der bør også være tid til at slippe væk fra alle de daglige rutiner, som hverdagen byder på igen og igen. Et afbræk betyder nemlig utrolig meget for os alle. Det giver energi, fred og ro, og hvem ønsker ikke det? Til dette er et gourmetophold i Aarhus de perfekte rammer. 

Dette består et gourmetophold i Århus af

Et gourmetophold i Århus består typisk af en enkelt overnatning, en gourmetmenu (eventuelt med en vinmenu inkluderet), morgenmad, gratis parkering og gratis Wi-Fi. Det er mere eller mindre, hvad du kan forvente, der er inkluderet i prisen. Der kan dog være steder, hvor du skal betale ekstra for parkering og morgenmad. 

Du kan ydermere finde andre ting som en del af den pris, du betaler. Det kan være, at der er en pool, en sauna eller andet, du gratis kan benytte. Hvis det ikke er med i prisen, er det i stedet muligt at tilkøbe adgang.

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Hvorfor bør jeg tage på et gourmetophold i Aarhus?

Du bør tage på et gourmetophold i Aarhus, fordi det er en god måde at få slappet af på samt få mad, du sandsynligvis ikke spiser til hverdag. Derudover er der masser af oplevelser i Århus, som du kan kigge nærmere på. Herved bliver der god plads til den gourmetmenu, du skal nyde under dit gourmetophold. 

Kan alle komme på et gourmetophold i Aarhus?

Ja, alle kan tage på et gourmetophold i Aarhus. Der kan dog være steder, hvor det er forbeholdt voksne, hvorfor det ikke er muligt at tage eventuelle børn med. Har du et kæledyr, du skal have med, skal du ligeledes være opmærksom på, om det er muligt, inden du booker opholdet.

Er det kun min partner, jeg kan tage med på et gourmetophold i Aarhus?

Du kan selv vælge, hvem du vil have med, når du tager på et gourmetophold i Århus eller på et gourmetophold nær Aarhus. Det er ganske rigtigt, at mange gourmetophold i Aarhus bliver udbudt som en pakkeløsning for to. Men du kan stadig godt tage din mor, far, bedstemor, søster, kollega, ven eller en anden med.