fbpx

Kroophold Djursland

Bedste kroophold på Djursland 2024

Tør du at vove pelsen en lille smule og tage væk fra storbyerne i Danmark? Hvis det er tilfældet, så bør du overveje at tage af sted på et kroophold på Djursland. På den måde kan du opleve et helt nyt sted med masser at byde på.

Det vil nærmest være en synd ikke at opleve Djursland. Dog skal du forberede dig på, at du vil blive blæst omkuld af den fantastiske natur. Derudover kan du give dig i kast med nogle af de mange interessante og sjove oplevelser på Djursland. 

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Molskroen
Hotels.com

Molskroen

3/5

Molskroen er en kro som man bare skal opleve. Den ligger med en unik udsigt over havet, samt Nationalpark Mols Bjerge. Der er også kort vej fra kroen til seværdigheder, såvel som en en køretur til Århus, hvis man gerne vil opleve smilets by en dag. Hos kroen kan du nyde lækre retter hos deres enestående restaurant og slappe af i de hyggelige værelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.680 kr.

Kystvejens Hotel
Hotels.com

Kystvejens Hotel

3/5

Dette vidunderlige hotel på Djursland emmer af ro i de dejligste naturskønne omgivelser, hvis du trænger til at sænke skuldrene er Kystvejens Hotel det helt rette sted for dig. Værdsætter du dejlig mad i flotte omgivelser vil du ligeledes blive glad her.

Laveste pris for 2 personer: 795 kr.

Hotel Marina
Hotels.com

Hotel Marina

4/5

Lyder et kroophold i Grenaa som noget for dig? Så er Hotel Marina en oplagt mulighed for dig. Hos Hotel Marina kan du overnatte i hyggelige værelser og ikke mindst nyde helt fantastisk retter, som hotellets talentfulde kokke tilbereder på friske og lokale råvarer. Der er også spændende seværdigheder i nærheden, som f.eks. Vartegn Ved Randersvej.

Laveste pris for 2 personer: 858 kr.

Gjerrild Gæstehus
Hotels.com

Gjerrild Gæstehus

3/5

Gjerrild Gæstehus er et vidunderligt sted for dig der elsker den gode stemning og personlige betjening samt dejlige danske mad. Værelserne og de fælles områder er fine og vel indrettet, så du vil helt sikkert få et dejligt ophold.

Laveste pris for 2 personer: 450 kr.

Ebeltoft Park Hotel
Hotels.com

Ebeltoft Park Hotel

2.5/5

Hvis du går og drømmer om et hyggeligt kroophold i Ebeltoft, så er det oplagt at ligge vej forbi Ebeltoft Park Hotel. Her er rigtig god atmosfære og dejlige omgivelser ikke langt fra byens hyggelige gade med de små butikker som har alt hjertet begærer.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Gjerrild Kro

3/5

Lige ved siden af det smukke Sostrup Slot ligger Hotel Gjerrild Kro, hvor du kan komme væk fra det hektiske hverdagsliv og nyde livet fuldt ud. Hotellet ligger i smukke omgivelser, har hyggelige værelser og gode faciliteter. Derudover har hotellet en unik kro, hvor du kan nyde klassisk dansk kromad lavet af nogle af landets bedste kokke.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

Danhostel Ebeltoft
Hotels.com

Danhostel Ebeltoft

4/5

Med en fortrinlig udsigt finder du Danhostel Ebeltoft ikke langt fra den hyggelige by med de smalle gader og små butikker og dejlige restauranter som har den dejligste mad på menuen. Ønsker du et dejligt ophold i Ebeltoft kan du med fordel tage et kig her.

Laveste pris for 2 personer: 590 kr.

Dit kroophold på Djursland kan byde på mange forskellige oplevelser

Djursland er et yderst attraktivt område i Danmark, hvor der er sjove og spændende oplevelser for både børn og voksne. Det er derfor lige meget, om du skal på et kroophold med din partner eller hele din familie. Det vil altid være muligt at finde på noget at lave. Herunder finder du nogle forslag til forskellige seværdigheder, som du kan udforske nærmere:

  • Djurs Sommerland
  • Nationalpark Mols Bjerge
  • Kalø Slotsruiner
  • Fjellerup Strand
  • Rosenholm Slot
  • Fregatten Jylland
  • Glasmuseet Ebeltoft
  • Det Grønne Museum
  • Djurslands Jernbanemuseum
  • Museet Det Gamle Rådhus

smuk udsigt fra Ebeltoft på Djursland

Et kroophold på Djursland er noget helt specielt

Nogle er bidt af sport, mens andre er bidt af genbrugsting. Og så er der dem, der er bidt af at tage på kroophold på Djursland. Både menneskerne og oplevelserne på Djursland er nemlig helt fantastiske. Det vil derfor være meget svært ikke at holde bare en lille smule af dette sted. 

Du skal altså være forberedt på, at du vil komme til at elske Djursland. Når først du har været af sted på et kroophold på denne halvø en enkelt gang, så vil du højst sandsynligt gerne tilbage igen og igen.

Gå ikke glip af et fantastisk tilbud på et kroophold på Djursland

Efter at du har været på et kroophold på Djursland, er der en stor chance for, at du gerne vil have fingrene i et godt tilbud, så du kan komme af sted igen. 

Heldigvis er det muligt at finde gode tilbud på ophold. Du skal bare sørge for at holde øje med dem. Du kan eksempelvis være heldig at få et godt tilbud ved at tilmelde dig de forskellige kroers nyhedsbreve.

Har du tilmeldt dig en kros nyhedsbrev, får du automatisk besked, når der er et godt tilbud. Du skal selvfølgelig blot huske at åbne de nyhedsbreve, du modtager. Glemmer du at åbne og læse nyhedsbrevene, kan du meget vel gå glip af en rigtig god deal.

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Hvor mange kroophold findes der på Djursland?

Der findes et bredt udvalg af kroophold på Djursland. Du kan se alle de bedste ophold her på vores side. På den måde kan du nemt og bekvemt finde det rette kroophold for dig og din rejsepartner. Der er kroophold på Djursland for enhver smag. Du kan derfor være sikker på, at der også er et ophold, som du vil elske. 

Hvordan finder jeg det billigste kroophold på Djursland?

Du kan blandt andet finde det billigste kroophold på Djursland ved at kigge på de forskellige kroer her på siden. Du skal dog huske at kigge på, hvad der er inkluderet i prisen. Det kan nemlig variere en del fra den ene kro til den anden.

Er der et kroophold på Djursland med gratis morgenmad?

Ja, du kan meget nemt finde et kroophold på Djursland med gratis morgenmad. Morgenmaden er rent faktisk i langt de fleste tilfælde inkluderet i opholdets pris. Du skal derfor ikke tænke så meget over, hvor du skal indtage din morgenmad, da det som regel foregår på selve kroen.