Weekendophold Skagen

Bedste weekendophold i Skagen 2021

zzz

Denne side indeholder reklamelinks

ruths hotel
Hotels.com

Ruths Hotel

4.5/5

Med et weekendophold på Ruths Hotel får I en oplevelse ud over det sædvanlige. Der findes måske ikke bedre steder i hele landet, hvis målet er at slippe væk fra hverdagens stress og jag. Med sin placering midt i idylliske GL. Skagen bliver det ikke mere autentisk. I får masser af frisk havluft og mulighed for besøge den smukke solnedgangsplads.

Laveste pris for 2 personer: 2.290 kr.

brøndums hotel
Hotels.com

Brøndums Hotel

3/5

Brøndums Hotel har en historie der stammer helt tilbage fra 1840, hvor købmand og gæstgiver Erik Brøndum startede hotellet. Der blev det kendt som det sted, hvor Skagens kendte malere mødtes. I dag er Brøndums Hotel et meget eftertragtet hotel, som har beliggenhed midt i gammel Skagen, hvor stemningen om sommeren er noget helt specielt.

Laveste pris for 2 personer: 895 kr.

hotel petit
Hotels.com

Hotel Petit

3/5

Med et weekendophold på Hotel Petit oplever I den autentiske stemning fra et af landets mest populære feriemål. Det lille hotel har været placeret midt I Skagen siden 1905, og det er en perfekt placering for et godt weekendophold. Hotellet ligger nemlig lige ved siden af den hyggelige gågade, hvor du udover almindelige butikker kan besøge en af de mange hyggelige beværtninger eller bolscheriet.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

zzz

zzz

zzz

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

zz

zzz

zz

Få 10% rabat på dit ophold!

Køb dit drømme ophold hos DuGlemmerDetAldrig og få lige nu 10% rabat på dit køb. Find dit ønskede ophold og tilmeld dig deres nyhedsbrev, så modtager du en unik 10% rabatkode til din ordre.