fbpx

Weekendophold Skagen

Bedste weekendophold i Skagen 2024

zzz

Denne side indeholder reklamelinks

Go Dream Kro- & Hotelophold
Go Dream

Go Dream Gavekort Til Uforglemmelige Ophold

3/5

Hvis du ønsker et uforglemmeligt ophold i Danmark, med dejlig mad og godt selvskab vil det være oplagt at tage et kig på et Go Dream Gavekort. Flere af disse gavekort gælder til et utal af dejlige kroer og hoteller rundt omkring i Danmark, se alle mulighederne her.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

ruths hotel
Hotels.com

Ruths Hotel

4.5/5

Med et weekendophold på Ruths Hotel får I en oplevelse ud over det sædvanlige. Der findes måske ikke bedre steder i hele landet, hvis målet er at slippe væk fra hverdagens stress og jag. Med sin placering midt i idylliske GL. Skagen bliver det ikke mere autentisk. I får masser af frisk havluft og mulighed for besøge den smukke solnedgangsplads.

Laveste pris for 2 personer: 2.290 kr.

aalbæk gl kro
Hotels.com

Aalbæk Gl. Kro

3/5

Aalbæk Gl. Kro er et hyggeligt badehotel, som ligger i Ålbæk der har en unik havn og en lækker badestrand. Hotellet ligger også tæt på Skagen og er derfor et godt udgangspunkt, hvis du også gerne vil opleve Skagen og alt det, som byen har at byde på. Sidst men ikke mindst, så har hotellet en god restaurant og mange gode golfbaner.

Laveste pris for 2 personer: 805 kr.

hotel plesner
Hotels.com

Hotel Plesner

3.5/5

Hotel Plesner er et ualmindeligt lækkert hotel, som har en fantastisk beliggenhed lige midt i Skagen. Som gæst hos Hotel Plesner kan du overnatte i deres lækre værelser og gøre brug af deres mange gode faciliteter. Derudover gør hotellets beliggenhed det til det helt perfekte hotel for dig, som gerne vil opleve det unikke liv der er i Skagen.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

brøndums hotel
Hotels.com

Brøndums Hotel

3/5

Brøndums Hotel har en historie der stammer helt tilbage fra 1840, hvor købmand og gæstgiver Erik Brøndum startede hotellet. Der blev det kendt som det sted, hvor Skagens kendte malere mødtes. I dag er Brøndums Hotel et meget eftertragtet hotel, som har beliggenhed midt i gammel Skagen, hvor stemningen om sommeren er noget helt specielt.

Laveste pris for 2 personer: 895 kr.

Skagen Harbour Hotel
Hotels.com

Skagen Harbour Hotel

3/5

Skagen Harbour Hotel byder dig velkommen til deres hyggelige rammer og fantastiske beliggenhed. Hotellet ligger få minutter på ben fra Skagen by og er derfor det oplagte sted for dig, som gerne vil opleve Skagen. Derudover byder hotellet også på mange gode faciliteter, som du kan gøre frit brug af under dit ophold hos hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 1.295 kr.

Skagen Motel
Hotels.com

Skagen Motel

2.5/5

Skagen Motel ligger under 1 km fra Frederikshavnsvej togstation i centrum af Skagen og giver dig mulighed for at overnatte i de idylliske omgivelser der er i Skagen. Som gæst bliver du indlogeret på et hyggeligt værelse og kan gøre frit brug af alle de gode og moderne faciliteter, som hotellet råder over. Fra hotellet er der en smuk udsigt over havnen.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Hotel Marie
Hotels.com

Hotel Marie

3/5

Hotel Marie er et super hyggeligt hotel, som ligger i den idylliske by Skagen. Som gæst hos Hotel Marie har du mulighed for at overnatte i et af deres hyggelige værelser, samt nemt og hurtigt at komme ud og besøge nogle af de mange spændende seværdigheder der er lige i nærheden af hotellet. Vil du gerne opleve Skagen er Hotel Marie oplagt.

Laveste pris for 2 personer: 1.396 kr.

Skagen Strand Hotel & Feriecenter
Hotels.com

Skagen Strand Hotel & Feriecenter

4/5

Skagen Strand Hotel & Feriecenter er oplagt for dig, som elsker at gå på stranden og også gerne vil opleve den unikke by Skagen. Hotellet er 4-stjernet og ligger lige ned til Skagen Strand og har gratis vandland, samt en enestående restaurant. Dets beliggenhed gør det også oplagt for dig, som vil besøge de spændende seværdigheder der er i Skagen.

Laveste pris for 2 personer: 1.485 kr.

hjorths badehotel
Hotels.com

Hjorths Badehotel

2.5/5

Hjorts Badehotel byder dig indenfor til hyggelige rammer i et hotel der stammer helt tilbage fra det 18. århundrede. Som gæst bliver du indlogeret på hyggelige værelser og får mulighed for at gøre brug af deres gode faciliteter. Derudover er der kort vej til seværdigheder og så har hotellet en helt fantastisk restaurant, hvor du kan nyde lækre retter.

Laveste pris for 2 personer: 1.150 kr.

Ferie På Toppen
Hotels.com

Ferie På Toppen

2.5/5

Tag på ferie på toppen af Danmark hos hotel Ferie på Toppen. Dette unikke hotel ligger i centrum af Skagen og lige ned til den fantastiske badestrand der er i Skagen. Hvis du elsker at tage på stranden, samt at komme ud og få en masse gode oplevelser, så er der ikke nogen tvivl om, at Ferie på Toppen er det oplagte hotel for dig.

Laveste pris for 2 personer: 550 kr.

Foldens Hotel
Hotels.com

Foldens Hotel

3/5

Skagen er en helt unik by som man bare skal opleve og Foldens Hotel er det oplagte sted at overnatte når du besøger Skagen. Hos Foldens Hotel bliver du indlogeret på et hyggeligt værelse og får mulighed for at gøre brug af deres mange gode faciliteter. Foldens hotel ligger i hjertet af Skagen og er derfor oplagt, hvis du gerne vil opleve Skagen.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

color hotel skagen
Hotels.com

Color Hotel Skagen

4/5

Color Hotel Skagen er et helt unik 4-stjernet hotel der har en fantastisk beliggenhed mellem Skagen og Gl. Skagen. Hotellet råder over gode faciliteter, som pool og fitnesscenter, som du kan gøre frit brug af. Derudover har hotellet hyggelige værelser, hvor du kan hvile hovedet efter en lang dag med gode og spændende oplevelser du sent vil glemme.

Laveste pris for 2 personer: 1.395 kr.

hotel inger
Hotels.com

Hotel Inger

2.5/5

Hvis du går over leder efter det perfekte hotel til dit weekendophold i Skagen, så er Hotel Inger en oplagt mulighed for dig. Hos Hotel Inger kan du overnatte i deres hyggelige værelser, samt gøre brug af alle deres lækre og moderne faciliteter. Det 4-stjernet hotel byder også på en fantastisk beliggenhed, som gør det nemt at få gode oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Hotel Strandly Skagen
Hotels.com

Hotel Strandly Skagen

3/5

Hotel Strandly Skagen har en fantastisk beliggenhed i den unikke by Skagen. Her kan du overnatte i smukke omgivelser, samt gøre brug af en masse gode faciliteter. Derudover er der kort vej til en lang række seværdigheder, som f.eks. Den Svenske Sømandskirke og Bolcheriet i Skagen. Alt i alt et oplagt hotel til et weekendophold.

Laveste pris for 2 personer: 1.295 kr.

hotel petit
Hotels.com

Hotel Petit

3/5

Med et weekendophold på Hotel Petit oplever I den autentiske stemning fra et af landets mest populære feriemål. Det lille hotel har været placeret midt I Skagen siden 1905, og det er en perfekt placering for et godt weekendophold. Hotellet ligger nemlig lige ved siden af den hyggelige gågade, hvor du udover almindelige butikker kan besøge en af de mange hyggelige beværtninger eller bolscheriet.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

zzz

zzz

zzz

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

zz

zzz

zz