Weekendophold Levende Musik

Bedste weekendophold med levende musik 2021

Når man skal på et weekendophold, gør det ikke noget, der er lidt liv i gaden. Et weekendophold med levende musik er garant for et par hyggelige dage i godt selskab, hvor der både er mulighed for at synge med og svinge hofterne til et af de mindre eller større husorkestre, der spiller på landets hoteller og kroer.

Enkelte steder har det med at booke det samme orkester gang på gang, hvor det som regel også er et stampublikum, der har det med at komme sæson efter sæson, hvilket ikke gør det mindre underholdende at deltage. Der er dog også en del hoteller, der varierer i musikprogrammet, så der er noget for enhver smag i løbet af året. Udvalgte steder booker endda også landskendte musikere, som virkelig kan sætte gang i festen, med hits du ikke kan have undgået at have hørt.

Denne side indeholder reklamelinks

Montra Skaga Hotel

4/5

En hyggelig weekend i Hirtshals kan du få på Montra Skaga Hotel. Og her får du virkelig noget for pengene, da mange kendte kunstnere har det med at lægge vejen forbi. Hver sæson er der booket en perlerække af bands og artister, der lige sætter lidt ekstra krydderi på weekendopholdet.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

Comwell Sorø

3.5/5

På en af Sjællands smukkeste egne finder du Comwell Sorø. Midt i den midtsjællandske natur ligger dette elegante hotel, der har en skov i baghaven og udsigt til bølgende marker og en fortryllende sø, man er velkommen til at trave en tur omkring hånd i hånd med sin søde partner.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Hotel Vissenbjerg Storkro

3/5

Hotel Vissenbjerg Storkro, der er placeret lige i smørhullet af Danmark – nemlig på Fyn er et godt bud på et weekendophold med levende musik. Vissenbjerg Storkro har en masse spændende arrangementer i løbet af hele sæsonen, og heriblandt tæller også en del aftener med levende musik, hvor du, sammen med en udsøgt middag, kan være sikker på god underholdning hele aftenen.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

Levende musik hører til på et weekendophold

Når man er på et weekendophold, er der mange, der har lyst til at drikke et ekstra glas rødvin og komme ud på dansegulvet og more sig. Derfor er det for mange perfekt at vælge et hotel, der har levende musik på programmet.

Der er en del, der ikke har plads eller mulighed for at booke musikalsk underholdning. Så inden du vælger at booke dit ophold, er det en god ide at undersøge, om der vil blive spillet op til dans på det hotel, du har i kikkerten. Hvis du vil gøre det nemt for dig selv, kan du bare vælge et af de hoteller med levende musik, du finder her på listen.

zzz

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

zz

zzz

zz

Få 10% rabat på dit ophold!

Køb dit drømme ophold hos DuGlemmerDetAldrig og få lige nu 10% rabat på dit køb. Find dit ønskede ophold og tilmeld dig deres nyhedsbrev, så modtager du en unik 10% rabatkode til din ordre.