fbpx

Weekendophold Levende Musik

Bedste weekendophold med levende musik 2021

Når man skal på et weekendophold, gør det ikke noget, der er lidt liv i gaden. Et weekendophold med levende musik er garant for et par hyggelige dage i godt selskab, hvor der både er mulighed for at synge med og svinge hofterne til et af de mindre eller større husorkestre, der spiller på landets hoteller og kroer.

Enkelte steder har det med at booke det samme orkester gang på gang, hvor det som regel også er et stampublikum, der har det med at komme sæson efter sæson, hvilket ikke gør det mindre underholdende at deltage. Der er dog også en del hoteller, der varierer i musikprogrammet, så der er noget for enhver smag i løbet af året. Udvalgte steder booker endda også landskendte musikere, som virkelig kan sætte gang i festen, med hits du ikke kan have undgået at have hørt.

Denne side indeholder reklamelinks

Montra Skaga Hotel

4/5

En hyggelig weekend i Hirtshals kan du få på Montra Skaga Hotel. Og her får du virkelig noget for pengene, da mange kendte kunstnere har det med at lægge vejen forbi. Hver sæson er der booket en perlerække af bands og artister, der lige sætter lidt ekstra krydderi på weekendopholdet.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

Comwell Hotels

4/5

Her har I mulighed for et afslappende og charmerende ophold på et af Comwell Hotels mange skønt beliggende hoteller. De fleste hoteller ligger placeret centralt og udsigts skønt i byer fordelt rundt i Danmark. Fælles for hotellerne er deres hyggelige og afslappende atmosfære, hvor I som gæster bare kan slappe af og nyde godt af hotellets mange faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Hotel Hovborg Kro
Hotels.com

Hotel Hovborg Kro

3/5

Laveste pris for 2 personer: 930 kr.

hotel årslevkro
Hotels.com

Hotel Årslev Kro

3/5

Laveste pris for 2 personer: 738 kr.

Comwell Sorø

3.5/5

På en af Sjællands smukkeste egne finder du Comwell Sorø. Midt i den midtsjællandske natur ligger dette elegante hotel, der har en skov i baghaven og udsigt til bølgende marker og en fortryllende sø, man er velkommen til at trave en tur omkring hånd i hånd med sin søde partner.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Hotel Pinenhus
Hotels.com

Hotel Pinenhus

3/5

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Go Dream kro & hotelophold

3/5

Her har I mulighed for at vælge et skønt ophold på en af de mange charmerende kroer og hoteller det ligger fordelt rundt Danmark. Fælles for stederne er, at de byder jer som gæster på en dejlig oplevelse med hyggelig atmosfære, hvor I kan slappe af og nyde hinandens selskab samt opdage eller gense skønne dele af Danmark.

 Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Golf Hotel Viborg
Hotels.com

Golf Hotel Viborg

4/5

Laveste pris for 2 personer: 1.237 kr.

Scandic Hotels

4/5

Scandic Hotels ligger godt fordelt rundt i Danmark og byder jer på et dejligt ophold med afslappende stemning og rigtig god komfort. Hotellerne har en høj standard og stiller ofte faciliteter som fitness, spaområder, barer og restauranter til jeres rådighed. Her får I alle muligheder for at koncentrere jer om at nyde hinandens selskab.

Laveste pris for 2 personer: 1.499 kr.

Hotel Kryb I Ly Kro
Hotels.com

Hotel Kryb I Ly Kro

4/5

Laveste pris for 2 personer: 1.076 kr.

Hotel Ballumhus

3/5

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

Løgstør Parkhotel
Hotels.com

Løgstør Parkhotel

3/5

Laveste pris for 2 personer: 818 kr.

Tambohus Kro og Badehotel

3/5

Laveste pris for 2 personer: 1.998 kr.

hotel ærø
Hotels.com

Hotel Ærø

4/5

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

Dronninglund Hotel
Hotels.com

Dronninglund Hotel

3/5

Laveste pris for 2 personer: 851 kr.

Hotel Kong Valdemar
Hotels.com

Hotel Kong Valdemar

3/5

Laveste pris for 2 personer: 895 kr.

hotel fjordgaarden
Hotels.com

Hotel Fjordgården

4/5

Laveste pris for 2 personer: 1.349 kr.

Hotel Vissenbjerg Storkro

3/5

Hotel Vissenbjerg Storkro, der er placeret lige i smørhullet af Danmark – nemlig på Fyn er et godt bud på et weekendophold med levende musik. Vissenbjerg Storkro har en masse spændende arrangementer i løbet af hele sæsonen, og heriblandt tæller også en del aftener med levende musik, hvor du, sammen med en udsøgt middag, kan være sikker på god underholdning hele aftenen.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

Levende musik hører til på et weekendophold

Når man er på et weekendophold, er der mange, der har lyst til at drikke et ekstra glas rødvin og komme ud på dansegulvet og more sig. Derfor er det for mange perfekt at vælge et hotel, der har levende musik på programmet.

Der er en del, der ikke har plads eller mulighed for at booke musikalsk underholdning. Så inden du vælger at booke dit ophold, er det en god ide at undersøge, om der vil blive spillet op til dans på det hotel, du har i kikkerten. Hvis du vil gøre det nemt for dig selv, kan du bare vælge et af de hoteller med levende musik, du finder her på listen.

zzz

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Hvor kan man nyde et weekendophold med levende musik?

Der findes rundt om i hele Danmark vidunderlige kroer og hoteller som arrangere weekendophold med levende musik. Her har du som oftest mulighed for at lytte og danse til gode danske musikere, hvilket altid er en god oplevelse.

Hvornår er der weekendophold med levende musik?

Det er muligt at finde weekendophold med levende musik året rundt, om sommeren er der dog oftest flest weekendophold med musik da vejret tillader at man kan afholde udendørs koncerter, men der arrangeres ligeledes mange dejlige weekendophold med levende musik resten af året.

Hvad koster et weekendophold med musik?

Et weekendophold med musik koster 800-1499 kr. prisen varier alt efter hvor du ønsker at nyde et vidunderligt weekendophold med musik, samt hvem kunstneren er som kommer og optræder, hvis det er en kendt musiker er prisen oftest højere.

Go Dream kro- & hotelophold

Køb et Go Dream gavekort & få et vidunderligt ophold. Vælg blandt et utal af forskellige gavekort, som alle giver dig mulighed for til fulde at nyde et vidunderligt ophold på danske kroer & hoteller.