fbpx

Weekendophold Levende Musik

Bedste weekendophold med levende musik 2024

Når man skal på et weekendophold, gør det ikke noget, der er lidt liv i gaden. Et weekendophold med levende musik er garant for et par hyggelige dage i godt selskab, hvor der både er mulighed for at synge med og svinge hofterne til et af de mindre eller større husorkestre, der spiller på landets hoteller og kroer.

Enkelte steder har det med at booke det samme orkester gang på gang, hvor det som regel også er et stampublikum, der har det med at komme sæson efter sæson, hvilket ikke gør det mindre underholdende at deltage. Der er dog også en del hoteller, der varierer i musikprogrammet, så der er noget for enhver smag i løbet af året. Udvalgte steder booker endda også landskendte musikere, som virkelig kan sætte gang i festen, med hits du ikke kan have undgået at have hørt.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

montra skaga hotel
Hotels.com

Montra Skaga Hotel

4/5

En hyggelig weekend i Hirtshals kan du få på Montra Skaga Hotel. Og her får du virkelig noget for pengene, da mange kendte kunstnere har det med at lægge vejen forbi. Hver sæson er der booket en perlerække af bands og artister, der lige sætter lidt ekstra krydderi på weekendopholdet.

Laveste pris for 2 personer: 895 kr.

Hotel Hovborg Kro
Hotels.com

Hotel Hovborg Kro

3/5

Hotel Hovborg Kro ligger i en smuk bygning fra 1700-tallet, som i dag er fuldstændig renoveret. I dag kan du overnatte hos kroen, glemme alt om hverdagens stress og bare nyde livet. Hotellet har en smuk have, hvor der er en lille flod og en legeplads til børnene. Derudover har hotellet en helt fantastisk restaurant, som laver mad på lokale råvarer.

Laveste pris for 2 personer: 930 kr.

hotel årslevkro
Hotels.com

Hotel Årslev Kro

3/5

Hotel Årslev Kro er en meget hyggelig kro, som er et oplagt udgangspunkt for dig, som gerne vil på en god weekendtur til midtjylland. Hos Hotel Årslev Kro kan du overnatte i deres lækre værelser, bruge deres gode faciliteter, samt få store madoplevelser hos kroens helt igennem fantastisk restaurant. Derudover er der kort til spændende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 738 kr.

comwell sorø
Hotels.com

Comwell Sorø

3.5/5

På en af Sjællands smukkeste egne finder du Comwell Sorø. Midt i den midtsjællandske natur ligger dette elegante hotel, der har en skov i baghaven og udsigt til bølgende marker og en fortryllende sø, man er velkommen til at trave en tur omkring hånd i hånd med sin søde partner.

Laveste pris for 2 personer: 1.028 kr.

Hotel Pinenhus
Hotels.com

Hotel Pinenhus

3/5

Hotel Pinenhus har en helt utrolig beliggenhed ned til stranden og ligner mere end maleri end virkelighed. Som gæst hos Hotel Pinenhus kan du overnatte i deres hyggelige værelser og gøre brug af deres mange lækre faciliteter. På hotellet er der også mulighed for at spille minigolf, billiard og dart. Derudover har hotellets spa et fantastisk afslapningsområde.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Golf Hotel Viborg
Hotels.com

Golf Hotel Viborg

4/5

Centralt beliggende i Midtjylland ligger Golf Hotel Viborg, lige ud til de smukke Viborgsøer. Hotellet danner de perfekte rammer for et golfophold, hvor der er mulighed for at spille på Viborg Golf Klubs 27-hullers golfbane, eller Hjarbæk Fjord Golfcenter. Om man er til golf eller ej, byder hotellet også på to restauranter og et wellnessområde med opvarmet swimmingpool, udendørs boblebad, sauna og dampbad.

Laveste pris for 2 personer: 1.237 kr.

Hotel Kryb I Ly Kro
Hotels.com

Hotel Kryb I Ly Kro

4/5

Hotel Kryb i Ly Kro er beliggende mellem Fredericia og Kolding og er en smuk storkro med mange muligheder. Hotellet har et samarbejde med 3 nærliggende golfklubber, hvilket giver rig mulighed for at få spillet under ens besøg på hotellet. Er man mere til afslapning kan man tage på wellness-ophold, hvor man får adgang til Dronning Dorotheas Badstue i Kolding, samt fuld forplejning på hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 1.076 kr.

hotel ballumhus
Hotels.com

Hotel Ballumhus

3/5

Hotel Ballumhus har beliggenhed i det idylliske landskab af Sønderjylland, dog kun en hurtig køretur eller cykeltur fra Rømø. Hotellet har super hyggelige værelser, hvor du kan slappe af efter en lang dag med gode oplevelser. Mest af alt er hotellet dog kendt for sin fantastiske restaurant, som serverer traditionelle danske retter og kolde danske øl.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Løgstør Parkhotel
Hotels.com

Løgstør Parkhotel

3/5

Løgstør Parkhotel er et golf og wellness resort beliggende 2 km fra Løgstør centrum. Hotellets værelser har satellit-tv, gratis wi-fi og eget badeværelse. I restauranten kan du spise dansk mad ud fra á la carte menu. Hotellets spa omfatter spabade, dampbade, indendørs pool og sauna. Som gæst kan du parkere gratis og ydermere få rabat på den nærliggende 18-hullers bane i Løgstør Golfklub.

Laveste pris for 2 personer: 818 kr.

tambohus kro og badehotel
Hotels.com

Tambohus Kro & Badehotel

3/5

På Tambogade i Tambohuse, Struer, ligger Tambohus Kro og Badehotel blandt idylliske omgivelser lige ned til vandet. Her er der mulighed for at glemme alt om den hektiske hverdag og bare nyde livet fuldt ud. Som gæst hos Tambohus Kro og Badehotel er du altid kun et stenkast væk fra en lækker strand, samt mange andre spændende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 699 kr.

hotel ærø
Hotels.com

Hotel Ærø

4/5

Hotel Ærø i Svendborg er muligvis Svendborg’s hyggeligste hotel. Det ligger i idylliske omgivelser midt på Svendborg havn og har gjort det lige siden 1889, hvor det blev bygget. Dengang var det dog primært bare en bar til sømand, men i dag, er det stadig en bar, men også et luksuriøst hotel, hvor man kan overnatte i de lækre værelser.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

Dronninglund Hotel
Hotels.com

Dronninglund Hotel

3/5

Dronninglund Hotel inviterer dig indenfor til et uforglemmelig weekendophold i smukke omgivelser i Østvendsyssel. Her er der kort vej til en lang række spændende seværdigheder og unikke naturområder. Hos selve hotellet kan du få store gastronomiske oplevelse hos deres enestående á la carte restaurant, som har et helt fantastisk menukort. Derudover kan du overnatte i deres hyggelige værelser.

Laveste pris for 2 personer: 851 kr.

Hotel Kong Valdemar
Hotels.com

Hotel Kong Valdemar

3/5

Vil du gerne på et afslappende og hyggeligt weekendophold i Vordingborg, så er der ikke nogen tvivl om at Hotel Kong Valdemar er et oplagt sted at overnatte. Hos Hotel Kong Valdemar er de gode til at arrangere hyggelige aftenener og om natten kan du slappe af på et af de hyggelige værelser. Der er også mange spændende seværdigheder lige i nærheden af hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 895 kr.

fjordgaarden
Hotels.com

Hotel Fjordgaarden

4/5

Hotel Fjordgaarden byder på velvære og naturoplevelser i den vestjyske natur. I hotellets kurbad er der rig mulighed for ren afslapning og wellness, med lækre bassiner, sauna, flere behandlinger og en skøn udsigt over den omkringliggende natur. Udover et afslappende kurbad er der rig mulighed for smukke gåture og en aften i gastronomiens tegn på hotellets restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 1.349 kr.

hotel vissenbjerg storkro
Hotels.com

Hotel Vissenbjerg Storkro

3/5

Hotel Vissenbjerg Storkro, der er placeret lige i smørhullet af Danmark – nemlig på Fyn er et godt bud på et weekendophold med levende musik. Vissenbjerg Storkro har en masse spændende arrangementer i løbet af hele sæsonen, og heriblandt tæller også en del aftener med levende musik, hvor du, sammen med en udsøgt middag, kan være sikker på god underholdning hele aftenen.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

Levende musik hører til på et weekendophold

Når man er på et weekendophold, er der mange, der har lyst til at drikke et ekstra glas rødvin og komme ud på dansegulvet og more sig. Derfor er det for mange perfekt at vælge et hotel, der har levende musik på programmet.

Der er en del, der ikke har plads eller mulighed for at booke musikalsk underholdning. Så inden du vælger at booke dit ophold, er det en god ide at undersøge, om der vil blive spillet op til dans på det hotel, du har i kikkerten. Hvis du vil gøre det nemt for dig selv, kan du bare vælge et af de hoteller med levende musik, du finder her på listen.

Invitér din kæreste med på et skønt weekendophold med levende musik

Levende musik emmer af kultur og romantik. Derfor er et weekendophold med levende musik en oplagt mulighed for at give dig og din partner en helt særlig oplevelse. Så snart de første toner er slået an fyldes rummet af en intim og unik stemning, og aftenen bliver en tand bedre, end den i forvejen var. 

fantastisk live musik på et weekendophold

En velfortjent pause fra hverdagen på et weekendophold med levende musik

Et weekendophold kan være tiltrængt for enhver og godt for mange par at gøre i ny og næ. Af og til kan det være en god idé at komme lidt væk fra hverdagen og rutinerne og få nogle gode oplevelser, med én man holder af. 

På denne side har vi samlet alle de bedste tilbud på weekendophold med levende musik. Opholdene er samlet på ét sted og på en overskuelig måde, så du let kan finde ud af, hvilket ophold der er ideelt for dig. 

Du kan blandt andet finde informationer om stedernes mad og drikke samt faciliteter og priser. På denne side finder du også gode tilbud på andre ophold såsom på badehoteller i Vestjylland eller på golfophold i Nordjylland

Oplev den gode og autentiske stemning på et weekendophold med levende musik

På Danmarks kroer kan du opleve en helt særlig autentisk stemning og hyggelig atmosfære. Hvis du tager på kroophold med musik, får du den fulde oplevelse og gode minder for livet. 

Der er intet, der kan føre mennesker sammen, på samme måde som mad og musik kan. I kombination skaber disse to ting en helt unik oplevelse, hvor alt går op i en højere enhed. Hvis ikke du er til kroophold, kan du ligeledes finde fantastiske hotelophold med musik, hvor stemningen og atmosfæren ligeledes er uerstattelig. 

Hvis du overvejer at booke et kroophold eller hotelophold med levende musik bør du uden tvivl gøre det. Du vil aldrig glemme oplevelsen, og du vil have en at dele den med resten af livet. Hvis du ikke er til levende musik kan du finde fantastiske weekendophold der byder på underholdning i stedet for musik. 

Stemning på de danske kroer

De danske kroer har ofte mange år bag sig, og her hører gamle traditioner til. Du vil få enestående gastronomiske oplevelser på dit kroophold, og den levende musik sætter prikken over i’et. Danske kroer har generelt en meget høj standard hvad angår både værelser, beliggenhed og ikke mindst mad. 

Der er en helt særlig stemning, og så har det en vis charme, at danske kroer tit er beliggende i naturskønne områder og ikke i de larmende storbyer. Derfor kan man virkelig komme helt ned i gear på et kroophold og tage en velfortjent pause fra hverdagen. Samtidigt kan man slippe lidt væk fra byens travlhed og nyde de naturskønne omgivelser. 

Har du og din nærmeste brug for kvalitetstid med hinanden, er et ophold med levende musik en oplagt mulighed for at komme tættere på hinanden, samt for at vise hvor meget man værdsætter hinanden. Man vil opleve en utroligt romantisk og unik stemning sammen, som man sjældent vil få lov at opleve. Udover at man vil gå god mad vil den levende musik virkelig bidrage til at skabe en helt fantastisk aften og oplevelse, som man sjældent vil glemme. 

nydelig levende musik på hotel og kro

En festlig lejlighed

Ligegyldigt om man tager på et kroophold eller hotelophold, vil der være gode muligheder for at iklæde sig sit pæne tøj. Mange forbinder god mad og levende musik med prestige og derfor er formelt tøj den rette påklædning til denne slags arrangementer. 

Hvis du har planer om at tage på et ophold med levende musik, kan du med fordel trække i det fine tøj og imponere din partner på denne eventyrlige aften.

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Hvor kan man nyde et weekendophold med levende musik?

Der findes rundt om i hele Danmark vidunderlige kroer og hoteller som arrangere weekendophold med levende musik. Her har du som oftest mulighed for at lytte og danse til gode danske musikere, hvilket altid er en god oplevelse.

Hvornår er der weekendophold med levende musik?

Det er muligt at finde weekendophold med levende musik året rundt, om sommeren er der dog oftest flest weekendophold med musik da vejret tillader at man kan afholde udendørs koncerter, men der arrangeres ligeledes mange dejlige weekendophold med levende musik resten af året.

Hvad koster et weekendophold med musik?

Et weekendophold med musik koster 800-1499 kr. prisen varier alt efter hvor du ønsker at nyde et vidunderligt weekendophold med musik, samt hvem kunstneren er som kommer og optræder, hvis det er en kendt musiker er prisen oftest højere.