fbpx

Kroophold Blokhus

Bedste kroophold i Blokhus 2024

Leder du efter det perfekte kroophold i Blokhus sammen med din partner eller hele familien? Så kan vi hjælpe dig her på vores side. Vi har nemlig nøje udvalgt alle de bedste kroophold i Blokhus, så du nemt og hurtigt kan få et samlet overblik.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Hvalpsund Færgekro
Hotels.com

Hvalpsund Færgekro

3/5

Når du besøger Hvalpsund, er Hvalpsund Færgekro det helt perfekte sted at overnatte. Her er der kun en meget kort gåtur til byens smukke seværdigheder, som bl.a. Ankeret På Hvalpsund Havn og Hvalpsund Lystbådehavn. Derudover kan du som gæst hos Hvalpsund Færgekro se frem til måltider i særklasse og lækre værelser, hvor du kan slappe helt af.

Laveste pris for 2 personer: 1.099 kr.

Sallingsund Færgekro
Hotels.com

Sallingsund Færgekro

3/5

Sallingsund Færgekro er en hyggelig kro på Mors, som har en helt fantastisk udsigt over Limfjorden. Hvis du er på udkig efter et godt kroophold, så er der heller ikke nogen tvivl om, at Sallingsund Færgekro er en oplagt mulighed for dig. Kroens historie går tilbage til slutningen af 1600-tallet og byder på lækkert mad i unikke omgivelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Aalbæk Gl. Kro
Hotels.com

Aalbæk Gl. Kro

3/5

Aalbæk Gl. Kro er en moderne kro som ligger tæt på den idylliske by, Skagen. Kroens historie går helt tilbage til starten af 1800-tallet, hvor ejeren var både landmand og fisker. I dag byder kroen dig indenfor til et luksuriøst ophold med mange gode faciliteter og en helt fantastisk restaurant, som serverer mad i særklasse.

Laveste pris for 2 personer: 805 kr.

Tambohus Kro Badehotel
Hotels.com

Tambohus Kro & Badehotel

3/5

Tambohus Kro og Badehotel har eksisteret i lang tid og byder dig indenfor til hyggelige og uformelle rammer, hvor du har mulighed for at nyde alle de bedre ting i livet, så som mad, fitness og et spa-område, hvor der er rig mulighed for ultimativ forkælelse. Kroen restaurant står ydermere klar til at skabe gastronomiske oplvevelser for dig, som du vil huske i meget lang tid efterfølgende.

Laveste pris for 2 personer: 699 kr.

Hotel Postgaarden Mariager
Hotels.com

Hotel Postgaarden Mariager

3/5

Vil du gerne til hyggelige Mariager, så er Postgaarden Mariager det helt perfekte sted at overnatte. Her har du alt det bedst af Mariager lige ved din dør. Du kan f.eks. tage ud og udforske monumenter som Hohøj og Kongehøjen Ved Voldstedlund. Derudover har hotellet også en fantastisk restaurant og et hyggeligt barområde, hvor du kan nyde en kold drink.

Laveste pris for 2 personer: 1.013 kr.

Brøndums Hotel
Hotels.com

Brøndums Hotel

3/5

Hvis du gerne vil på et uforglemmeligt ophold til Skagen, så er Brøndums Hotel et af de absolut bedste steder du kan overnatte. Brøndum er et eksklusivt og meget populært hotel, som inviteterer dig indenfor til luksuriøse rammer og hyggelige værelser. Brøndums Hotel har en enestående restaurant, hvor du kan nyde noget af det lækreste mad man kan finde.

Laveste pris for 2 personer: 895 kr.

Hotel Hjallerup Kro
Hotels.com

Hotel Hjallerup Kro

3/5

Hotel Hjallerup Kro er en hyggelig kro, som byder dig indenfor til hyggelige værelser og overordnet set gode rammer. Her kan du nyde den enestående restaurant, slappe af i de hyggelige faciliteter og om aftenen slappe af på dit rene og gode værelser. Fra hotellet er der også kort vej til nogle seværdigheder, som du kan tage ud at opleve.

Laveste pris for 2 personer: 580 kr.

Rold Storkro
Hotels.com

Rold Storkro

4/5

I kanten af den smukke Rold Skov ligger Rold Storkro med det naturskønne Rebild bakker lige ved siden af. Rold Storkro har en unik panoramarestaurant, som byder dig på fantastisk morgenmad, frokost og middag. Derudover har hotellet en 18 huls minigolfbane, en lækker indendørs swimmingpool og kort til flere forskellige aktiviteter. Du kan bl.a. komme ud og vandre og tage en MTB-rute.

Laveste pris for 2 personer: 1.048 kr.

St. Binderup Kro
Hotels.com

St. Binderup Kro

3/5

St. Binderup Kro har en fantastisk beliggenhed med kort vej til flere forskellige seværdigheder, som bl.a. Borremose Fæstningen der kun ligger lidt over 4 km fra kroen. Derudover har kroen en masse nyttige faciliteter, som samlet med alt andet kroen har at byde på, er med til at sørge for at du kun kan få et helt igennem fantastisk ophold i Aars.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Hjørring Kro
Hotels.com

Hjørring Kro

3/5

Drømmer du om at opleve et smukt sted i Nordjylland, så er Hjørring Kro i Hjørring der perfekte sted for dig. Hjørring Kro er et familievenligt hotel, som ligger tæt på mange forskellige unikke seværdigheder, heriblandt Bymiljø Hjørring og Fontaene. Derudover har kroen også en fantastisk restaurant, som står klar til at servere den lækreste mad.

Laveste pris for 2 personer: 840 kr.

Leg turist med disse oplevelser under dit kroophold i Blokhus

Blokhus er en lille turist- og badeby i Vendsyssel. I Blokhus er der ikke mere end omkring 511 indbyggere. På trods af at det er en lille by, er der stadig rigtig mange oplevelser, du ikke må gå glip af, når du er på et kroophold i Blokhus. Det kan eksempelvis være, at du har tid til at besøge en enkelt eller flere af disse seværdigheder:

  • De hvide badehuse i Blokhus
  • Jammerbugten
  • Skulpturparken Blokhus
  • Anne Justs Have
  • Fårup Sommerland
  • Museum for Papirkunst
  • Blokhus Lys
  • Blokhus GateWay – Blokhus Klitplantage
  • Blokhus Saltcenter
  • Blokhus Strand

gåtur langs havet ved Blokhus

Gør som mange andre – tag på et kroophold i Blokhus

Det er ikke altid, at du bør gøre som alle andre. Det er nemlig rart at være helt sin egen. Men når det gælder et kroophold i Blokhus, bør du gøre som alle andre. Det vil nemlig være ærgerligt, hvis du gik glip af denne suveræne oplevelse. 

Et kroophold i Blokhus medfører en lang række af ting, du måske ikke anede, at du dybest set havde brug for. Først og fremmest kan du opleve Vesterhavet, der er vidunderligt på alle tidspunkter af året. Det kan give dig fred og ro helt ind i sjælen. 

Dernæst er der den gode jyske kromad, der kræser om alle dine smagsløg, så de bliver svære at tilfredsstille i fremtiden. Til den lækre kromenu kan du nyde vin, der passer perfekt til den mad, som kroens kok har sammensat til dig og de andre gæster. 

Romantikken kommer i fuldt flor under et kroophold i Blokhus

Har du og din partner en meget travl hverdag, hvor det kan være svært at finde tid til hinanden? Det må der af og til gøres noget ved, så I ikke kommer til at savne hinanden alt for meget. Hvis I mangler lidt romantik i dagligdagen, er det værd at overveje, om I burde tage af sted på et kroophold i Blokhus.

På et kroophold skal I nemlig kun tænke på jer selv og hinanden. I kan lave alle de ting, som I elsker at gøre sammen. Når det bliver spisetid, kan I klæde jer fint på for derefter at sætte jer ved et veldækket bord. Her kan I nyde maden, mens I på samme tid kan snakke sammen og kigge hinanden dybt i øjnene.

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Hvad kan jeg bruge tiden på under mit kroophold i Blokhus?

I og med at der er masser af strand i Blokhus, kan du i hvert fald bruge meget tid på stranden. Du kan ligge og slikke sol eller gå på jagt efter rav langs vandet. Bliver det for afslappende for dig i længden, er der masser af andre ting, du kan lave i Blokhus. 

Hvorfor er det en god idé at vælge et kroophold i Blokhus?

Det er en god idé at vælge et kroophold i Blokhus, fordi det er et helt fantastisk sted. Der er lange hvide sandstrande med masser af plads til alle. Derudover er der en smuk natur og mange forskellige oplevelser, der kan give dig en følelse af at være turist i Danmark. 

Hvor meget koster et kroophold i Blokhus?

Det er umuligt at give dig en fast pris på et kroophold i Blokhus. Prisen varierer nemlig en hel del, da den blandt andet kommer an på selve kroen, antallet af overnatninger, samt hvad der er inkluderet i opholdet. Desuden afhænger prisen også af, hvor mange personer I er.