fbpx

Golfophold Læsø

Bedste golfophold på Læsø 2023

Har du brug for at få udfordret dit golfspil? Så kan det være en god idé at tage på et golfophold, hvor du kan prøve at spille på et par andre golfbaner. Et golfophold kan eksempelvis gå til Læsø. Det er i hvert fald værd at prøve at kigge nærmere på, hvad Læsø har at byde på, når det kommer til golfbaner samt andre oplevelser.

Er du interesseret i at få et godt overblik over forskellige golfophold på Læsø, finder du det lige her på vores side. Vi har nemlig samlet dem alle sammen således, at du nemmere kan vælge det helt rigtige ophold for dig. Hvis du ønsker at vide mere om de enkelte overnatningssteder og ophold, skal du bare klikke dig videre ved hjælp af den grønne knap.

Denne side indeholder reklamelinks

Small Danish Hotels – gavekort og ophold til julen 🎄🎅

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Køb aldrig online igen uden rabatkoder 🥳

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout. Savier hjælper dig med at finde rabatkoder, tipper dig med bedre priser, og advarer dig mod eventuel svindel. Savier er 100% GRATIS! Læs mere om Savier her:

Go Dream har gavekort til alle anledninger 😍

Go Dream er en dansk oplevelsesgavevirksomhed, der tilbyder et bredt udvalg af gavekort til spændende oplevelser som f.eks. ophold, eventyr, madlavning, wellness, og actionaktiviteter. De gør det nemt at give unikke gaver og skabe mindeværdige oplevelser. Find jeres næste ophold hos Go Dream.

TrueStory

TrueStory er ligesom Go Dream en oplevelsesgavevirksomhed, hvor du kan finde et bredt udvalg af ophold, kurser, spa/wellness, actionaktiviteter osv. De tilbyder særligt mange gourmet- og spaophold i Danmark og Sverige. Så tag helt klart et kig hos TrueStory.

strandgaard badehotel
Hotels.com

Strandgaarden Badehotel

3/5

I 1727 blev det bygget en trelængede gård ”Strandgaarden”, som senere hen i 1926 er blevet forvandlet til det fantastiske badehotel, som vi kender i dag. Stedets unikke historie og omgivelser giver en magisk udstråling, som ikke kan opleves andre steder. Ved Strandgaarden Badehotel har man på fineste vis kombineret dansk historie med moderne bekvemmeligheder og dermed skabt den ultimative danske feriedestination.

Laveste pris for 2 personer: 765 kr.

Tag din golfmakker med på et golfophold på Læsø

Dig og din golfmakker vil med det samme mærke roen, når I tjekker ind på et golfophold på Læsø. I kan stille og roligt tjekke ind og herefter glæde jer til at skulle opholde jer en hel dag på greenen. Når I har fået samling på jeres golfudstyr og hinanden, er det bare med at komme i gang med at spille golf.

Efter en dejlig dag med frisk luft, motion, golf og godt selskab kan I vende tilbage til jeres hyggelige værelser for at klæde om til en lækker aftenmenu. Når jeres maver er fulde, kan I hygge jer med en kølig drink og snakke om alt mellem himmel og jord. 

Når det bliver tid til at finde ro, står jeres værelser klar med bløde senge, der kan give jer en rigtig god nats søvn. Inden I falder i søvn, kan I tænke på, at der venter jer en stor og lækker morgenmadsbuffet, når I vågner.

vidunderlig golfbane på Læsø

Det er en god idé at kigge efter et godt tilbud på et golfophold på Læsø

Har du uro i hele kroppen, fordi du bare gerne vil kunne koncentrere dig om at spille golf? Men tillader din bankkonto ikke lige, at du kan tage af sted på et golfophold her og nu? I sådan et tilfælde er det værd at prøve at kigge efter et godt golfophold Læsø tilbud. 

Finder du et golfophold på Læsø på tilbud kan det være, at du kan finde golfsættet frem med det samme og vende snuden mod denne skønne ø. Hvis du er på udkig efter et billigt golfophold på Læsø, kan vi varmt anbefale, at du tilmelder dig forskellige overnatningssteders nyhedsbreve. Derved kan du være heldig, at der dukker et godt tilbud op i din indbakke. 

Oplev en masse seværdigheder og attraktioner, når du er på et golfophold på Læsø

Vil du gerne have masser af oplevelser med dig hjem fra dit golfophold på Læsø, kan du bevæge dig lidt rundt på øen for at kigge nærmere på forskellige seværdigheder og attraktioner. Der er noget for alle og enhver, hvorfor du også burde finde noget, du synes er interessant. Herunder kan du se et udpluk af oplevelser på Læsø:

  • Læsø Saltsyderi
  • Museumsgården
  • Læsø Kunsthal
  • Rønnerbussen
  • Læsø Tårnet
  • Læsø Bryghus
  • Lynggård Keramik
  • Læsø Glaspusteri
  • Læsø Kur
  • Læsø Rhododendronpark

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Er det nemt at finde vej til et golfophold på Læsø?

Hvis du har en GPS i din bil, kan du indstille den, så du kan få en kørselsvejledning hele vejen fra din bolig til selve golfopholdet på Læsø. Det er også nemt at finde vej, hvis du har en mobil med Google Maps. Her kan du nemlig også få en rutevejledning, mens du kører.  

Findes der kun golfophold på Læsø?

Det er ikke kun på Læsø, at du kan tage på et golfophold. Er du glad for at komme til de små øer, kan du prøve at kigge på vores sider med golfophold på Langeland og golfophold på Rømø. Vil du gerne have et større udvalg, kan du blandt andet kigge på golfophold i Jylland eller golfophold på Sjælland.

Hvornår er det billigst at tage på et golfophold på Læsø?

Det er altid billigst at tage på et golfophold på Læsø i hverdagene. Der er nemlig flest personer, der har tid til at tage af sted på et golfophold i weekenden. Så er du ude efter et billigt golfophold, bør du se, om du kan tage et par dage fri i løbet af ugen.