fbpx

Golfophold Sjælland

Bedste golfophold på Sjælland 2024

zzzz

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

kokkedal castle copenhagen
Hotels.com

Kokkedal Castle Copenhagen

5/5

Hos Kokkedal Castle Copenhagen har du mulighed for at overnatte i royale omgivelser. Slottet har eksisteret siden det 18. århundrede og har derfor en autentisk stemning over sig. Som gæst hos Kokkedal Castle Copenhagen har du mulighed for at opleve ultimativ forkælelse og afslapning. Derudover har hotellet en helt fantastisk restaurant, som besøges af mennesker fra hele verdenen.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Comwell Korsør

4/5

Ved at vælge Comwell Korsør til jeres næste golfophold kommer I til at bo på et hotel, der er officiel DGU-partner. Det er jeres garanti for, at faciliteterne er i orden, og golfoplevelsen er i top. Selve hotellet ligger lige op af Korsør Golfklub, og I er dermed altid i gåafstand fra at påbegynde et spil golf på en virkelig velholdt bane.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

zzzz

zzzz

zzz

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Hvad er det bedste golfophold på Sjælland

Det bedste golfophold på Sjælland er umiddelbart et uforglemmeligt ophold på Kokkedal Castle Copenhagen, her er det muligt at kombinere interessen for golf med trangen til dejlig mad og vin i smukke omgivelser. Der findes ligeledes mange andre gode golfophold på Sjælland som helt sikkert vil være lige noget for jer.

Hvor meget koster et golfophold på Sjælland?

Et golfophold på Sjælland koster 1.000-2.000 kr. dette variere alt efter hvor du ønsker at overnatte, da det oftest er faciliteter så som spaområder og lignende du betaler ekstra for. Ligeledes variere prisen særligt efter om der er inkluderet morgenmad, aftensmad eller ligende i opholdet.

Hvorfor vælge et golfophold på Sjælland?

Der er mange gode grunde til at vælge et golfophold på Sjælland, først og fremmest er det her muligt at kombinere et golfophold med en dagsudflugt til København. Derudover så findes der et væld af gode golfhoteller på Sjælland som alle kan give jer et vidunderligt golfophold.