fbpx

Golfophold Jylland

Bedste golfophold i Jylland 2024

zzzz

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Hotel Amerika
Hotels.com

Hotel Amerika

4/5

Det firestjernede Hotel Amerika ved Hobro på grænsen til Nordjylland tilbyder fantastiske golfophold kombineret med skønne gourmetoplevelser. Hotellet har forbindelse til tre store og flotte golfbaner, der alle ligger tæt på. Under jeres ophold kan I derfor vælge mellem Volstrup Golfklub, Mariagerfjord Golfklub og Hobro Golfklub.

Laveste pris for 2 personer: 809 kr.

himmerland golf og spa resort
Hotels.com

Himmerland Golf & Spa Resort

4/5

På dette skønne resort er der mulighed for en golfoplevelse udover det sædvanlige. Her kan I nemlig vælge at lade jer indlogere på et af de skønne golfhuse, der ligger lige ved golfbanen. I er dermed altid tæt på golfbanen, og I kan derfor spille, når det passer jer. Der er også mulighed for at bo på et af de fine hotelværelser, som alle har enten en terrasse eller balkon.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

aalbæk gl kro
Hotels.com

Aalbæk Gl. Kro

4/5

Vælger I Aalbæk gl. Kro, får I et golfophold i det nordligste Jylland, hvor der er masser af muligheder for at kombinere timer på golfbanen med skønne ferieoplevelser i et af Danmarks mest populære områder. Aalbæk ligger få kilometer syd for fantastiske Skagen, der både rummer flere forskellige seværdigheder og hyggelig feriestemning.

Laveste pris for 2 personer: 805 kr.

zzzz

zzzz

zzz

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Hvad er det bedste golfophold i Jylland?

Det bedste golfophold i Jylland er alt efter temperament et ophold hvor der er rigeligt med tid til at spille golf samt nyde dejlig mad og gode vine eller øl. Heldigvis er det muligt at finde lige netop dette mange steder i Jylland eksempelvis hos Himmerland Golf & Spa Resort eller Hotel Amerika.

Hvor meget koster et golfophold i Jylland?

Et golfophold i Jylland koster 800-2.800 kr. som det kan ses er der stor prisforskel på de forskellige golfophold i Jylland, dette skyldes hovedsageligt at nogle golfophold har inkluderet morgenmad, aftensmad og måske endda et dejligt glas vin til aftensmaden.

Hvorfor nyde et golfophold i Jylland?

Der er mange gode grunde til at nyde et vidunderligt golfophold i Jylland, særligt hvis man er vild med at spille golf for på et golfophold i Jylland er der rig mulighed for at spille noget god golf, nyde dejlig mad og generelt finde tid til at nyde hinandens selvskab efter en hektisk.