fbpx

Golfophold Jylland

Bedste golfophold i Jylland 2021

zzzz

Denne side indeholder reklamelinks

Hotel Amerika

4/5

Det firestjernede Hotel Amerika ved Hobro på grænsen til Nordjylland tilbyder fantastiske golfophold kombineret med skønne gourmetoplevelser. Hotellet har forbindelse til tre store og flotte golfbaner, der alle ligger tæt på. Under jeres ophold kan I derfor vælge mellem Volstrup Golfklub, Mariagerfjord Golfklub og Hobro Golfklub.

Laveste pris for 2 personer: 2.496 kr.

Himmerland Golf & Spa Resort

4/5

På dette skønne resort er der mulighed for en golfoplevelse udover det sædvanlige. Her kan I nemlig vælge at lade jer indlogere på et af de skønne golfhuse, der ligger lige ved golfbanen. I er dermed altid tæt på golfbanen, og I kan derfor spille, når det passer jer. Der er også mulighed for at bo på et af de fine hotelværelser, som alle har enten en terrasse eller balkon.

Laveste pris for 2 personer: 2.810 kr.

aalbæk gl kro
Hotels.com

Aalbæk Gl. Kro

4/5

Vælger I Aalbæk gl. Kro, får I et golfophold i det nordligste Jylland, hvor der er masser af muligheder for at kombinere timer på golfbanen med skønne ferieoplevelser i et af Danmarks mest populære områder. Aalbæk ligger få kilometer syd for fantastiske Skagen, der både rummer flere forskellige seværdigheder og hyggelig feriestemning.

Laveste pris for 2 personer: 805 kr.

zzzz

zzzz

zzz

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Hvad er det bedste golfophold i Jylland?

Det bedste golfophold i Jylland er alt efter temperament et ophold hvor der er rigeligt med tid til at spille golf samt nyde dejlig mad og gode vine eller øl. Heldigvis er det muligt at finde lige netop dette mange steder i Jylland eksempelvis hos Himmerland Golf & Spa Resort eller Hotel Amerika.

Hvor meget koster et golfophold i Jylland?

Et golfophold i Jylland koster 800-2.800 kr. som det kan ses er der stor prisforskel på de forskellige golfophold i Jylland, dette skyldes hovedsageligt at nogle golfophold har inkluderet morgenmad, aftensmad og måske endda et dejligt glas vin til aftensmaden.

Hvorfor nyde et golfophold i Jylland?

Der er mange gode grunde til at nyde et vidunderligt golfophold i Jylland, særligt hvis man er vild med at spille golf for på et golfophold i Jylland er der rig mulighed for at spille noget god golf, nyde dejlig mad og generelt finde tid til at nyde hinandens selvskab efter en hektisk.

Go Dream kro- & hotelophold

Køb et Go Dream gavekort & få et vidunderligt ophold. Vælg blandt et utal af forskellige gavekort, som alle giver dig mulighed for til fulde at nyde et vidunderligt ophold på danske kroer & hoteller.