fbpx

Badehoteller Jylland

Bedste badehoteller i jylland 2024

Badehoteller i Jylland er et godt alternativ til at rejse om på den anden side af kloden. Med et skønt badehotel ved Jyllands vestkyst kan du opleve det bedste af Danmarks natur, og suset fra bølgebruset vil med garanti friske dig op. Find det bedste badehotel i Jylland – eller eventuelt et super tilbud – her på siden!

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

strandhotellet blokhus
Hotels.com

Strandhotellet Blokhus

4/5

I den fantastiske sommer by Blokhus kan du finde Strandhotellet Blokhus. Her er der rig mulighed for maksimal afslapning, livsnydelse og mere til. Strandhotellet byder blandt andet på et wellness-center, swimmingpool, sauna og en ganske kort tur til stranden. Derudover er der en lang liste af aktiviteter i det nærliggende område, så der altid er noget at give sig til at lave.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

tambohus kro og badehotel
Hotels.com

Tambohus Kro & Badehotel

3/5

Hos Tambohus Kro og Badehotel får du en autentisk oplevelse, hvor fokusset er at sikre sig, at du befinder dig i nuet. Her har du blandt andet mulighed for at nyde mad af den højeste kvalitet lavet på lokale råvarer. Omgivelserne ved Tambohus Kro og Badehotel er enormt smukke og selve kroen stammer helt tilbage fra 1823.

Laveste pris for 2 personer: 699 kr.

Agger Badehotel

4/5

Agger Badehotel er et gammelt badehotel, som lige siden 1904 har været meget populært i Danmark. Agger Badehotel har klitterne og Vesterhavet lige i ryggen, så for dig der elsker havet, er Agger Badehotel helt perfekt. Derudover byder Agger Badehotel på en restaurant af verdensklasse, hvor du kan forkæle dig selv med lækre danske retter.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

årøsund badehotel
Hotels.com

Aarøsund Badehotel

3.5/5

Dette skønne badehotel ligger i Sønderjylland øst for Haderslev. Aarøsund Badehotel har direkte adgang til stranden, så I let og hurtigt kan bade, når I ønsker det. Omgivelserne er skønne, og der er masser af mulighed for at naturskønne aktiviteter. Eksempelvis kan I tage færgen til Årø, men I kan gå en hyggelig tur af den smukke strandsti. Hotellet har stort fokus på den madoplevelse, som I får i restauranten. 

Laveste pris for 2 personer: 1.165 kr.

Hotel Vejlefjord
Hotels.com

Hotel Vejlefjord

4/5

Hotel Vejlefjord er et ekstraordinært smukt hotel, hvor du har mulighed for at få et uforglemmeligt ophold i de smukkeste omgivelser. Hotellet byder bl.a. på en stor wellnessafdeling med Kur og Spa, hvor du kan forkæle kroppen og sjælen med fantastiske behandlinger. Derudover byder hotellet også på en helt igennem unik restaurant, hvor der laves lækre retter på friske og lokale råvarer.

Laveste pris for 2 personer: 1.495 kr.

molskroen
Hotels.com

Molskroen

3/5

Ved Molskroen ligger der to hoteller og to restauranter, hvor det primære er at forkæle dig så meget som overhovedet muligt. Her får du både forkælelse for sjælen ved at du kan slappe fuldstændigt af og forkælelse for smagsløgene gennem den fantastiske mad Molskroen kan byde på. Molskroen er det perfekte sted for dig som søger et sted, hvor afslapning er i fokus.

Laveste pris for 2 personer: 1.680 kr.

Løkken Badehotel
Hotels.com

Løkken Badehotel

3/5

Hvis du har planer om at besøge Løkken, så er Løkken Badehotel et godt sted at overnatte. Her inviteres du indenfor til hyggelige rammer og moderne værelser. Hotellet byder på en masse lækre faciliteter, samt en helt fantastisk restaurant, hvor du kan nyde mad i særklasse, som hotellets talentfulde kokke har lavet fra bunden på frisk råvarer.

Laveste pris for 2 personer: 1.045 kr.

ruths hotel
Hotels.com

Ruths Hotel

4.5/5

Skagen er en by som alle skal opleve om sommeren. Ruths Hotel ligger lige op ad en lækker strand og en kort cykeltur fra Skagens bymidte. Ruths Hotel er udover deres eksklusive faciliteter kendt for deres restaurant som byder på gastronomiske oplevelser af en helt anden klasse. Her kan du få både klassiske franske retter, moderne retter og lækre danske specialiteter.

Laveste pris for 2 personer: 2.290 kr.

hjorths badehotel
Hotels.com

Hjorths Badehotel

2.5/5

Hjorths Badehotel er et utroligt lækkert og lyst hotel, som stammer helt tilbage fra 1890. Det ligger små 800 m fra Skagerrak og små 17 km fra Skagen Centrum, så der er også rig mulighed for at smutte forbi Skagen når man overnatter der. Derudover har hotellet en fantastisk restaurant, samt en masse gode faciliteter, som du kan gøre brug af.

Laveste pris for 2 personer: 1.150 kr.

henne mølle å badehotel
Hotels.com

Henne Mølle Å Badehotel

3/5

Henne Mølle Å Badehotel er skabt specifikt for at give dig et helt igennem fantastisk ophold. Badehotellet ligger tæt på de kendte seværdigheder i Henne, som f.eks. Filso og Henne Kirke. Udover at byen byder på et hav af spændende seværdigheder har du også mulighed for bare at slappe af på hotellets solterrasse og nyde en lækker drink.

Laveste pris for 2 personer: 1.590 kr.

hotel løkken strand
Hotels.com

Hotel Løkken Strand

3/5

Hotel Løkken Strand er det helt perfekte hotel for dig, som gerne vil på et godt badeophold. Hotellet ligger i Løkken og der er kun en kort tur til den fantastiske Lyngby Strand. Som gæst hos Hotel Løkken Strand inviteres du indenfor til de hyggeligste værelser, samt en lang række af gode faciliteter, som er med til at sikre, at du får et godt ophold.

Laveste pris for 2 personer: 900 kr.

brøndums hotel
Hotels.com

Brøndums Hotel

3/5

Skagen er Danmarks ultimative sommer by og der er muligvis ikke noget bedre hotel at opleve Skagen med, end Brøndums Hotel. Hotellet ligger centralt med kun 600 meter til centrum, 1000 meter til den smukke havn og en kort gåtur til Skagen Sønderstrand, som er en af de bedste strande i Danmark. Derudover har Brøndums Hotel en helt igennem fantastisk restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 895 kr.

hjerting badehotel
Hotels.com

Hjerting Badehotel

3/5

9 km fra Esbjerg bymidte ligger Hjerting Badehotel. Hotellet ligger lige op ad en lækker strand og byder på mange lækre faciliteter, bl.a. et spa- og wellnesscenter. Fra de lækre værelser kan du nyde en unik udsigt over øerne Fanø og Langli, samt Skallingen. Hotellet har derudover en restaurant hvor du kan opleve gourmetretter og en engelsk pub der serverer iskolde øl og drinks.

Laveste pris for 2 personer: 1.495 kr.

Hotel Tannishus
Hotels.com

Hotel Tannishus

3/5

Hotel Tannishus er et flot og gennemført hotel, som stammer helt tilbage fra 1890’erne. Det består af 5 smukke bygninger og ligger blot 200 meter fra Tannis bugt. Hotellet ligger også lige ned til en smuk badestrand ved Vesterhavet, så det er også det oplagte hotel til en sjov badeferie. På restauranten serveres der lækre traditionelle danske retter.

Laveste pris for 2 personer: 730 kr.

helnan marselis aarhus
Hotels.com

Helnan Marselis Hotel

4/5

Helnan Marselis Hotel er et helt unikt hotel i Danmark, som byder på et uforglemmeligt ophold i smukke omgivelser. Fra hotellet er der en vild udsigt over den smukke danske kystlinje, samt kort veje til mange spændende destinationer. Der er bl.a. meget kort vej til det pulserende liv i Aarhus Centrum. Derudover byder hotellet også på fitness, swimming pool, sauna og meget mere.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Hotel Strandlyst
Hotels.com

Hotel Strandlyst

3/5

Når du skal besøge Hirtshals, er Hotel Strandlyst et super godt valg. Her kan du få et fantastisk badehophold i de lækreste omgivelser og nyde en masse gode faciliteter, som hotellet tilbyder. Derudover er der kort vej fra hotellet til mange utroligt lækre seværdigheder, som bl.a. Horne Kirke og Hirtshals fyr der ligger lige i nærheden.

Laveste pris for 2 personer: 400 kr.

Norsminde Kro
Hotels.com

Norsminde Kro

4/5

Dette fantastiske hotel har en smuk udsigt over Norsminde Fjord, samt den unikke lystbådehavn. Som gæst hos hotellet kan du nyde de lækreste måltider på deres gode restaurant, samt nyde et glas vin fra deres udsøgte vinkælder. Norsminde Kro byder på et hyggeligt og uforglemmeligt ophold i smukke omgivelser. Der er vand på tre sider af hotellet og en ekstraordinær udsigt.

Laveste pris for 2 personer: 898 kr.

Naturperlen
Hotels.com

Naturperlen

3/5

Naturperlen er som det ligger i navnet en naturlig perle, hvor man har mulighed for at koble fuldstændigt fra hverdagen og bare fokusere på at nyde livet fuldt ud. Hotellet byder på mange gode faciliteter, som du kan gøre brug af imens du er gæst på hotellet. Derudover er der også kort vej fra hotellet til en lang række spændende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 750 kr.

skagen hotel
Hotels.com

Skagen Hotel

3/5

Der er ikke nogen tvivl om, at Skagen bare er en by man skal opleve om sommeren. Hvis du vil en tur til Skagen, så er Skagen Hotel også et oplagt sted at vælge. Her inviteres du indenfor i den smukke bygning til en hyggelig stemning og gode værelser. Fra hotellet er der kort vej til fantastiske badestrande.

Laveste pris for 2 personer: 775 kr.

Stay by Stage
Hotels.com

Stay by Stage

3/5

Stay by Stage er et utroligt lækkert hotel med beliggenhed i Nordby i Midtjylland. Hvis du gerne vil på et uforglemmeligt badeophold i det midtjyske, så er der heller ikke nogen tvivl om, at Stay by Stage er et godt valg. Fra hotellet er der også kun kort vej til Ballen og Tranebjerg, samt mange andre gode destinationer.

Laveste pris for 2 personer: 725 kr.

als kloster bnb
Hotels.com

Als Kloster Bed & Breakfast

3.5/5

Als Kloster er et unikt gårdhotel, hvor du har mulighed for at overnatte i smukke omgivelser, samt nyde godt af de mange lækre ting hotellet har at byde på. Derudover ligger hotellet i helt utroligt naturskønne omgivelser, som i sig selv bare er et besøg værd. Fra hotellet er der kort vej til spændende destinationer, som bl.a. Sønderborg Centrum.

Laveste pris for 2 personer: 825 kr.

Hotel Sønderstrand
Hotels.com

Hotel Sønderstrand

3/5

Små 300 meter fra Sønderstranden ligger Hotel Sønderstrand, som er et helt igennem fantastisk badehotel. Hotellet har en flot stor have og er indrettet i en utroligt smuk villa, som går helt tilbage til 1923. Som gæst kan du overnatte i deres hyggelige værelser, samt gøre brug af hotellets mange lækre faciliteter. Der er også en helt fantastisk badestrand lige i nærheden.

Laveste pris for 2 personer: 1.450 kr.

Hotel Sønderborg Strand
Hotels.com

Hotel Sønderborg Strand

4/5

Hotel Sønderborg Strand er et fantastisk dansk badehotel, som har en helt igennem fantastisk beliggenhed. Hotellet ligger direkte ud til en lækker badestrand og i helt utrolige naturskønne og historiske omgivelser. Derudover er der kun 250 meter til Sønderborgs centrum, samt kort vej til mange andre smukke destinationer. Hotellet byder også på fitnesscenter og gratis morgenmad.

Laveste pris for 2 personer: 798 kr.

vedersø klit badehotel
Hotels.com

Vedersø Klit Badehotel

3/5

Vedersø Klit Badehotel ligger 20 km fra Ringkøbing og har med blot 3 minutters gang til stranden en helt fantastisk beliggenhed. Udover beliggenheden og de fantastiske naturområder omkring hotellet har Vedersø Klit Badehotel også egen restaurant, hvor du kan nyde mad af den højeste kvalitet. I lokalområdet er der også diverse aktiviteter du kan deltage i når der ikke lige er strandvejr.

Laveste pris for 2 personer: 633 kr.

Badehotel i Danmark eller ferie i Syden?

Man kan sommetider glemme, at vi bor i et skønt, lille land med et hav af kultur- og naturoplevelser. Og når nu vi snakker om havet, er et badehotel i Danmark, Jylland, altså en helt uforglemmelig oplevelse. Hvis du har oplevet Jyllands vestkyst, ved du, at der ikke er meget, der kan måle sig.

Jylland byder desuden på en perlerække af små, hyggelige byer, hvis gamle gågader og huse kan gøre én helt nostalgisk. Så hvis du synes, at det er en smule uoverskueligt at planlægge den helt store jordomrejse, kan du med fordel tage en overnatning på et badehotel i Danmark. Man behøver nemlig ikke flyve helt til Syden for at få en dejlig ferie.

vestkysten

Find det bedste badehotel i Jylland

Vil du gerne finde det bedste badehotel i Jylland? Så er du kommet til det rette sted. Mitophold.dk er nemlig en side, som har specialiseret sig i at udvælge de absolut bedste hoteller. Det gør det en hel del nemmere for dig, når du skal finde din næste danske ferieoplevelse. Der er nemlig badehoteller i Jylland for enhver smag, så det er rart at have et udvalg af de allerbedste.

Badehotel Jylland tilbud

Et godt tilbud kan være det, der får én ud ad døren og i retning af havet. Her på siden finder du de hotteste og mest aktuelle tilbud på badehoteller i Jylland. Du kan også holde dig opdateret på nytårsophold og andre lignende tilbud. Hvis du gerne vil være sikker på at få den bedste pris, skal du følge med på Mitophold.dk. Husk at det ligeledes er muligt at finde gode tilbud på badehoteller Fyn samt badehoteller Sjælland.

Det kan du opleve på de jyske badehoteller

De bedste badehoteller i Jylland byder på lidt af hvert, og det er egentlig mest et spørgsmål om, hvad du er til. Du kan overnatte på et hyggeligt dobbeltværelse med havudsigt, eller du kan trække i badekåben og gå ned i spaen. Hvis du lægger vægt på store mad- og vinoplevelser, kan du også finde et badehotel med dét på menuen. Der er kort sagt badehoteller for enhver smag, og det er bare at vælge det bedste.

3 skønne badehoteller i Jylland, Danmark

Det kan være svært at greje, præcis hvor i Jylland, ferien skal gå hen. Der er ikke andet for end at lukke øjnene og drømme. Hvis det er brusende bølger, der melder sig, skal du finde et badehotel ved Jyllands vestkyst. Hvis du ser gamle, gule huse og Skagensmalerier for dit indre blik – ja, så er du vist på vej til Skagen i Nordjylland! Her er vores bud på 3 af de bedste badehoteller i Danmark, Jylland:

1. Strandhotellet Blokhus

Hvis du gerne vil på badeferie i en autentisk, gammel fiskerby, kan du overveje Strandhotellet Blokhus. Her tilbyder de blandt andet:

 • Overnatning på classic dobbeltværelse
 • Hyggelige te- og kaffestunder i gårdhaven
 • En 3-retters menu i restauranten
 • En hel afdeling med wellness
 • Morgenmadsbuffet og hjemmelavede godter
 • Vesterhavets friske brus
 • Ægte badehotel-stemning

2. Tambohus Kro & Badehotel

Det her er stedet for alle wellness-elskere, og du får Limfjorden med i købet. Wellness opholdet på Tambohus Kro & Badehotel byder fx på:

 • Dejligt dobbeltværelse til overnatning
 • Adgangsbillet til Sydthy Kurbad eller Kurbad Limfjorden
 • En 3-retters gourmetmenu i restauranten
 • Morgenbuffet med hjemmelavede delikatesser og specialiteter
 • Gratis frugt, kaffe og isvand på dit kurbadsbesøg
 • Smuk, nordjysk natur og strand

3. Ruths Hotel

Alle bør opleve Skagen før alle siden. Det er nemlig et utrolig hyggeligt og historisk sted, hvor blandt andet Skagensmalerne holdt til. På det berømte Ruths Hotel får du:

 • Hyggelige værelser på det gamle hotel
 • Gamle Skagen lige for fødderne
 • Et stenkast fra Den Tilsandede Kirke,
 • Grenen, Råbjergmile og museer med Skagensmalerier
 • Spa og muligheder for behandling
 • Motionscenter, bar og 2 restauranter
 • Gratis morgenmad, WiFi og parkering
 • Mulighed for at tage på badehotel i Jylland med hund

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Kan man komme på badehotel i Jylland med hund?

Har du en pelset følgesvend, som også gerne vil med på ferien? Så er det heldigvis muligt at tage på badehotel i Jylland med hund. Du kan fx besøge det populære Ruths Hotel i Gamle Skagen. Det er et hotel fyldt med historie og nostalgi. Og hvis din pelsede følgesvend er en kat, kan du også tage dén med!

Badehotel Jylland nytår?

Det er faktisk ret populært at fejre årets afslutning på badehotel i det jyske. Derfor kan du også finde badehoteller, som har skræddersyet det perfekte nytårsophold til dig. Var det fx noget at begynde det nye år med champagne i spabad? Det kan være den perfekte julegave til én, du har kær – især hvis du inviterer dig selv med.

Hvad koster en overnatning på badehotel i Jylland?

Priserne for badehoteller i Jylland er forskellige, alt efter hvad du vil have inkluderet. Du kan finde billige overnatninger for to personer til under 1000 kr., hvis du går efter en god pris. Brøndums Hotel og Vedersø Klit Badehotel tilbyder fx nogle ret billige ophold. Hvis du vil have lidt mere luksus for pengene, kan du købe overnatninger til 2000 eller 2500 kr. Det er op til dig.