fbpx

Badehoteller Tyskland

Bedste badehoteller i Tyskland 2024

Der findes en del forskellige badehoteller i Tyskland. Så hvis du gerne vil prøve at bo på et badehotel, har du flere valgmuligheder. Når du tager en tur over grænsen med dit pas i rejsetasken, bliver det hele bare lidt mere eksotisk. Det kommer hurtigt til at føles som en dejlig ferietur selvom, at det måske kun er for et par dage. 

Tyskland har rigtig meget at byde på. Ikke nok med at der findes flere badehoteller, så er der ligeledes mange seværdigheder og attraktioner, du kan udforske. Der er altså ingen tid at spilde, når du er afsted på et badehotel ophold i Tyskland. 

Men selvfølgelig skal der også være tid til at slappe af og nyde den friske luft samt havet. Yderligere kan du se frem til skønne værelser, dejlig mad og drikke samt en masse gode minder.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

alter meierhof
Hotels.com

Alter Meierhof

5/5

Ikke langt fra grænsen finder vi det skønne Alter Meierhof Flensborg , der har specialiseret sig i skønne og afstressende spa ophold. Hotellet er femstjernet, og det er jeres garanti for, at faciliteterne er i top. I vil få fri adgang til spaafdelingen, som blandt andet indeholder finsk sauna, dampbad og hø-aromabad. Derudover er der også mulighed for at blive kølet af i koldvandsbassinet samt nyde det skønne orientalske tropebad.

Laveste pris for 2 personer: 2.232 kr.

Hotel Budersand

5/5

Hotel Budersand er et helt unikt hotel med beliggenhed i Hörnum i Tyskland. Hotellet har lækre og lyse værelser, samt mange faciliteter der sikrer dig et godt ophold. På den ene side af hotellet ligger havet, som der også er udsigt til fra mange af værelserne og på den anden side ligger der en smuk golfbane, hvor man kan brænde lidt energi af.

Laveste pris for 2 personer: 11.250 kr.

Das Tegernsee
Hotels.com

Das Tegernsee

5/5

Vil du gerne på et fantastisk spaophold i Tegernsee, så er Das Tegernsee det helt perfekt hotel for dig. Hotellet byder på eksklusive og moderne rammer, hvor der er mulighed for maksimal afslapning, samt at nyde livet fuldt ud. Som gæst kan du overnatte i deres hyggelige værelser, samt gøre brug af deres mange gode faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 2.997 kr.

weissenhaus grand village resort
Hotels.com

Weissenhaus Grand Village Resort & Spa

5/5

Weissenhaus Grand Village Resort & Spa tilbyder lækre oplevelser i spaafdelingen Schlossterme, der er på hele 1500m2. Her kan I lade jer forkæle med skønne behandlinger – herunder forskellige massagetyper og hudplejebehandlinger. I kan også bare vælge af hygge jer i et spabad, i saunaen eller i den 35 grader varme pool. Der er også et stort og moderne fitnesscenter med de nyeste maskiner, således I kan vedligeholde formen, hvis I skulle ønske dette.

Laveste pris for 2 personer: 2.919 kr.

Oplev lidt mere, mens du er på et badehotel i Tyskland

Der er ingen grund til kun at opholde sig på badehotellet i Tyskland, medmindre du selvfølgelig helst vil det. Der er nemlig masser af andre oplevelser, som ligger og venter på dig, når du er i Tyskland. Det er et stort land, hvorfor der er nok at vælge mellem. Du kan blandt andet udforske disse seværdigheder:

  • Brandenburger Tor i Berlin
  • Neuschwanstein Slot i Füssen
  • Europa-Park i Rust
  • Englischer Garten i München
  • Berlin Zoo i Berlin
  • Köln Domkirke i Köln
  • Olympiaparken i München
  • Berlinmuren i Berlin
  • Zwinger i Dresden
  • Folkeslagsmonumentet i Leipzig

Om du skal udforske den ene eller den anden seværdighed kommer naturligvis an på, hvor i Tyskland dit badehotel er placeret. Er ingen af ovenstående forslag i nærheden, kan du nemt finde nogle selv på nettet.

flot tysk strand

Et lækkert badehotel i Tyskland får dig til at slappe af og komme helt ned i gear

Med det samme du ankommer til et badehotel i Tyskland, vil du begynde at nyde det. Først og fremmest vil du komme ind på dit værelse, der bare er skønt. Det kan endda være, at der er en lille overraskelse på sengen til dig og din rejsekammerat. Kigger du ud ad vinduet, vil der højst sandsynligt være en betagende udsigt. 

Går du en tur rundt om badehotellet, vil du sætte pris på de naturskønne omgivelser, hvor du virkelig kan finde din indre ro frem igen. At befinde sig ude i naturen, lægge mærke til freden og lytte til eventuelle bølgeskvulp er bare godt for alles velvære.

Et ophold på et badehotel i kortere eller længere tid kan give dig så meget. Du kan få masser af energi, ro i hovedet og komme helt ned i gear. Frisk luft og en dukkert er godt for alle mennesker. 

Den bedste gave af dem alle – en tur på badehotel i Tyskland

Hvis du skal give en gave til en person, der bare har alt, kan du give en tur på et badehotel i Tyskland i gave. Det er også bare den bedste gave af dem alle. Du kan nemlig være sikker på, at denne gave ikke vil skuffe.

Uanset hvem du giver opholdet til, så går du ikke galt i byen med denne gave. Du kan tilmed vælge, om du selv skal med, eller om det er en beslutning, som gavemodtageren selv skal tage.

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Hvor kan jeg tage på et badehotel i Tyskland?

Der er flere steder i Tyskland, hvor du kan komme til at bo på et vaskeægte badehotel. Kigger du nærmere på vores side, får du det forkromede overblik over de steder, du kan vælge mellem. 

Skal jeg have mit pas med, når jeg skal på et badehotel i Tyskland?

Ja, du skal huske at tage dit pas med, når du skal på et badehotel i Tyskland. Du skal bruge det til at kunne legitimere dig selv overfor de tyske myndigheder. Har du ikke dit pas med i tasken, kan det komme til at koste dig dyrt. Hvis du ikke medbringer dit pas til Tyskland, kan du nemlig få en bøde på 1.000 kroner.

Må der komme børn med på et badehotel i Tyskland?

De fleste badehoteller ser gerne, at der er børn på deres badehotel. Der er dog enkelte badehoteller, som har valgt, at det kun skal være en oplevelse for voksne hos dem. Du bør derfor tjekke, om du må have dine børn med, når du skal på et badehotel Tyskland.