fbpx

Kroophold Jylland

Bedste kroophold i Jylland 2024

Et kroophold i Jylland byder på lidt af hvert, når det kommer til dansk hygge, skøn natur, god mad og festlig stemning. Du finder alt fra det helt store gourmet kroophold til romantiske kroferier og gode tilbud. Læs med her og drøm dig til de hyggeligste kroer i Jylland!

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Filskov Kro
Hotels.com

Filskov Kro

3/5

Vil du en tur til Grindsted er Filskov Kro et godt sted for dig at overnatte. Hos Filskov Kro er der en smuk solterrasse, hvor du kan nyde en kold drink og den varme danske sommersol. Derudover er der kort til mange smukke seværdigheder, som f.eks. Filskov Kirke der ligger under en km derfra. Filskov Kro har også eget fitnesscenter, samt en lækker morgenmadsbuffet.

Laveste pris for 2 personer: 808 kr.

Skovdal Kro
Hotels.com

Skovdal Kro

3/5

Hvis du ønsker et hyggeligt ophold på en autentisk dansk kro vil det være oplagt at bestille et ophold på Skovdal Kro, her er du sikret en god oplevelse og dejlig mad. Derudover er du ganske få kilometer fra en stor oplevelse i form af Jellingstenene. Trænger du til et dejligt ophold vil vi klart anbefale dig Skovdal Kro.

Laveste pris for 2 personer: 930 kr.

Norsminde Kro
Leonora Holidays

Norsminde Kro

4/5

Norsminde Kro ligger i smukke naturskønne omgivelser ved Norsminde Fjord med udsigt over Norsminde Havn. Indendøre finder du en stilfuld indretning samt lyse og rummelige værelser. Kroens gastronomiske restaurant server den dejligste mad lavet af lokale råvarer for at give den helt rette smag og stemning.

Laveste pris for 2 personer: 2.396 kr.

gourmetophold hvalpsund færgekro
Hotels.com

Hvalpsund Færgekro

3/5

Hvis du vil besøge unikke Hvalpsund, så er der ikke nogen tvivl om, at Hvalpsund Færgekro er et fantastisk sted at overnatte. Her bliver du inviteret indenfor til hyggelige værelser, hvor du kan smide dig efter en dag med sjove aktiviteter og mættende måltider. Hotellet har meget at byde på, så det er bare med at komme afsted.

Laveste pris for 2 personer: 1.099 kr.

tambohus kro og badehotel
Hotels.com

Tambohus Kro & Badehotel

3/5

Tambohus Kro og Badehotel har eksisteret i lang tid og byder dig indenfor til hyggelige og uformelle rammer, hvor du har mulighed for at nyde alle de bedre ting i livet, så som mad, fitness og et spa-område, hvor der er rig mulighed for ultimativ forkælelse. Kroen restaurant står ydermere klar til at skabe gastronomiske oplvevelser for dig, som du vil huske i meget lang tid efterfølgende.

Laveste pris for 2 personer: 699 kr.

Kongensbro Kro

3/5

Kongensbro Kro er familiedreven og har været der lige siden 1663. Det betyder også at der er en helt unik og hyggelig stemning over kroen. Kroen har beliggenhed ved Gudenåen og er meget kendt for sin fantastiske gourmetrestaurant, hvor kokkene står klar til at give dig en madoplevelse i særklasse. Derudover er der kort til mange sjove aktiviteter.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

sallingsund færgekro
Hotels.com

Sallingsund Færgekro

3/5

Sallingsund Færgekro er en utroligt hyggelig færgekro beliggende på Mors med en unik udsigt over Limfjorden. Som gæst hos Sallingsund Færgekro kan du slappe af på de hyggelige værelser og nyde de moderne faciliteter kroen har. Derudover er kroens restaurant meget populær, da kroens talentfulde kokke altid formår at skabe store madoplevelser for deres gæster.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Gram Slotskro

3/5

Gram Slotskro er en hyggelig slotskro med beliggenhed i smukke omgivelser i Sønderjylland. Tidligere hed den Den Gamle Kro, men har sidenhen skiftet navn. Den ligger i den idylliske slotsby Gram og kroen er en del af Gram Slot, som engang var et kongeslot. Som gæst kan du nyde lækre retter som kroens talentfulde kokke tilbereder.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

benniksgaard hotel
Hotels.com

Benniksgaard Hotel

4/5

Midt i den unikke Sønderjyske natur ligger Benniksgaard Hotel med en helt speciel udsigt over Flensborg Fjord. Vil du gerne på et godt ophold i Jylland, så er der ikke nogen tvivl om, at Benniksgaard Hotel er det oplagte valg for dig. Her kan du få store gastronomiske oplevelser, gå å gåture i idylliske omgivelser og bare nyde livet.

Laveste pris for 2 personer: 1.214 kr.

hotel thinggaard
Hotels.com

Hotel Thinggaard

3/5

Hos Hotel Thinggaard i Hurup, Thy, er du garanteret en unik oplevelse og et ophold, som du sent vil glemme. Hos dette fantastiske hotel bliver du inviteret indenfor til ultimativ forkælelse. Hotellet byder på et en nyindrettet restaurant, hvor dygtige kokke serverer utroligt lækker mad. Derudover er der kort vej til Sydthy Kurbad, hvor du kan forkæle din krop og dit sind.

Laveste pris for 2 personer: 1.299 kr.

nymindegab kro
Hotels.com

Nymindegab Kro

3/5

På toppen af de smukke klitter mod vest i Jylland kan du finde den hyggelige kro Nymindegab Kro, som byder dig indenfor til et uforglemmeligt kroophold. Her har du for alvor mulighed for at slappe helt af og glemme alt om hverdagens stress. Nymindegab Kro har også en særdeles lækker restaurant, hvor du kan nyde fantastiske retter lavet af de dygtige kokke.

Laveste pris for 2 personer: 1.300 kr.

rold storkro
Hotels.com

Rold Storkro

4/5

I kanten af Rold Skov ved siden af smukke Rebild bakker kan du finde Rold Storkro, som er en gennemført kro, hvor du har mulighed for at overnatte i hyggelige værelser og nyde mad i verdensklasse. Imens du spiser, kan du nyde den unikke panoramaudsigt over Gralev Ådal, som er med til at skabe den helt unikke steming, som der er over kroen.

Laveste pris for 2 personer: 1.048 kr.

st binderup kro
Hotels.com

St. Binderup Kro

3/5

Tidligere var Binderup Kro et bageri og købmandshandel, men i 1871 blev bygningerne indrettet som kro og har lige siden stået som Kro her i Danmark. I dag er Binderup Kro en enormt autentisk kro, som har en helt unik stemning over sig og står klar til at give dig et hyggeligt og spændende ophold. Der er ganske kort til forskellige seværdigheder og naturskønne områder.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

billum kro
Hotels.com

Billum Kro

3/5

Billum Kro er en vaskeægte landevejskro, som er helt perfekt til dig, som vil besøge Billum. Som gæst kan du forvente gastronomiske oplevelser i særklasse. Derudover byder hotellet på mange gode faciliteter, som skal være med til at sikre, at du får et helt igennem fantastisk ophold. Kroen byder på hyggelige værelser, flotte omgivelser og en unik sommerstemning.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

rudbøl grænsekro
Hotels.com

Rudbøl Grænsekro

3/5

Som besøgende hos den idylliske by Højer er Rudbøl Grænsekro det helt perfekte sted at overnatte. Her er der den hyggeligste stemning og mange lækre faciliteter, som er med til at sikre at du får et godt ophold. Derudover er der adgang til roomservice og kroens fantastiske restaurant, hvor kokkene arbejder døgnet rundt for at give dig en unik madoplevelse.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

agerskov kro
Hotels.com

Agerskov Kro

3.5/5

Agerskov Kro er muligvis en af Danmarks bedste kroer med beliggenhed i den idylliske landsby Agerskov. Agerskov Kro byder dig indenfor til et kroophold i særklasse, som du sent vil glemme. Ikke nok med at kroen råder over hyggelige værelser og moderne faciliteter, så har kroen også en helt igennem fantastisk restaurant, der laver mad i særklasse.

Laveste pris for 2 personer: 1.040 kr.

Refborg Hotel
Hotels.com

Refborg Hotel

3/5

I midten af Billund kan du finde Refborg Hotel, som er et helt igennem fantastisk hotel der råder over hyggelige værelser og en masse gode faciliteter. Derudover er der kort vej til spændende seværdigheder, som bl.a. Legoland der er lige i nærheden. Sidst men ikke mindst, så har hotellet også restaurant Spiseriet, hvor du kan nyde lækre retter.

Laveste pris for 2 personer: 1.395 kr.

Gjerrild Kro

3/5

Lige ved siden af det smukke Sostrup Slot ligger Hotel Gjerrild Kro, hvor du kan komme væk fra det hektiske hverdagsliv og nyde livet fuldt ud. Hotellet ligger i smukke omgivelser, har hyggelige værelser og gode faciliteter. Derudover har hotellet en unik kro, hvor du kan nyde klassisk dansk kromad lavet af nogle af landets bedste kokke.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

Hotel Nørre Vinkel

3/5

Vil du gerne på et afslappende kroophold i Jylland, så er der ikke nogen tvivl om at Hotel Nørre Vinkel er oplagt for dig. Hotellet ligger i Lemvig, som også kaldes for Vestjyllands smilehul, og her kan du ikke andet end at få et fantastisk ophold. Hotellet byder på hyggelige værelser, moderne faciliteter og en enestående restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

kroophold den gamle grænsekro
Hotels.com

Den Gamle Grænsekro

3/5

Den Gamle Grænsekro er en helt igennem hyggelig kro, som har alt hvad der skal til for at skabe et fantastisk ophold. Hos kroens restaurant serveres der lækre internationale og danske retter. Kroen har en fantastisk beliggenhed i grænsemiljøet, hvilket betyder at der er kort vej til mange unikke seværdigheder, så man kan også tage ud og opleve spændende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Gjerrild Kro

3/5

Gjerrild Kro står små 10 minutter fra den lækre og børnevenlige Gjerrild Nordstrand og har derudover en stor legeplads og store grønne områder. Dette gør Gjerrild Kro til en meget familievenlig Kro med beliggenhed midt på det naturskønne Djursland. Derudover ligger kroen kort fra hele 7 golfbaner og flere seværdigheder, så der er også en masse for forældrene.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

nørre vissing kro
Hotels.com

Nørre Vissing Kro

3/5

Hvis du er en rejsende med visioner om at besøge skønne Skanderborg, så er Nørre Vissing Kro et oplagt sted for dig at overnatte. Kroen er specielt kendt for dens meget hyggeligt omgivelser og fantastiske beliggenhed, med kort afstand til flere forskellige smukke seværdigheder. Her der bl.a. kun gåafstand til det smukke Sophiendal Gods og Veng Klosterkirke.

Laveste pris for 2 personer: 729 kr.

Hotel Sabro Kro

4/5

Hvis du har planer om at besøge Sabro, så er Hotel Sabro Kro et ideelt sted at overnatte. Her har man nemlig kombineret god pris, lækre faciliteter og utrolige omgivelser på den perfekte måde. Alle værelser på hotellet har gratis adgang til Wi-fi, samt minibar. Derudover kan du nyde hotellets eget fitnesscenter, morgenmad og den korte afstand til mange seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

aalbæk gl kro
Hotels.com

Aalbæk Gl. Kro

3/5

Leder du efter et godt sted at sove imens du er nede og opleve Ålbæk? Så er Aalbæk Gl. Kro uden tvivl et godt bud på det du leder efter. Aalbæk Gl. Kro byder dog på meget mere end bare et godt sted at sove. Hotellet har mange moderne faciliteter, samt en fantastisk beliggenhed, som sikrer, at du altid kun har kort afstand til mange spændende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 805 kr.

Korning Kro

3/5

Hotel Korning Kro har beliggenhed i Horsens og har mange hyggelige hotelværelser, hvor du kan overnatte som besøgende i Horsens. Alle værelserne er super hyggelige og har adgang til hotellets fantastiske restaurant og gratis wi-fi. Hotellet står i smukke omgivelser og har en hyggelig landlig stemning. Derudover er der kort til forskellige ting som strand og skov.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

schackenborg slotskro
Hotels.com

Schackenborg Slotskro

3/5

Hvis du vil opleve den unikke og smukke by Tønder, så er Schackenborg Slotskro lige stedet for dig. Slotskroen er nabo til Schackenborg Slot, som har huset Hans Kongelige Højhed Prins Joachim fra 1995 til 2014. Hos Slotskroen inviteres du indenfor til imponerede rammer, smukke omgivelser og kokke der virkelig kan finde ud af at lave mad.

Laveste pris for 2 personer: 1.148 kr.

sevel kro
Hotels.com

Sevel Kro

3/5

I Sevel ligger Sevel Kro, som er en fantastisk hyggelig landsbykro med en endnu mere fantastisk restaurant, hvor der er mulighed for at få madoplevelser i særklasse. Køkkenet er specielt kendt i hele Skandinavien for sine fantastiske danske retter lavet på friske lokale råvarer, samt flere forskellige klassiske franske retter. Derudover ligger kroen i smukke omgivelser.

Laveste pris for 2 personer: 975 kr.

hotel årslevkro
Hotels.com

Hotel Årslev Kro

3/5

På Silkeborgvej i Braband ligger Hotel Årslev Kro, hvor der er mulighed for at få et hyggeligt, afslappende og underholdende ophold. Kroen har hele 78 hyggelige værelser med lækre faciliteter, hvor du kan læne hovedet tilbage og bare nyde nuet. Bygningen blev opført i 1800-tallet og har siden hed i 1974 fået flere tilbygninger. Bygingen fra 1800-tallet er erklæret bevaringsværdig.

Laveste pris for 2 personer: 738 kr.

Hotel Hovborg Kro
Hotels.com

Hotel Hovborg Kro

3/5

Hotel Hovborg Kro er en meget populær kro, som er kendt for sine helt unikke krostuer og de smukke omgivelser kroen befinder sig i. Hos kroens restaurant kan du nyde jysk mad når den er bedst med en masse smør og fløde. Omkring kroen er der naturskønne områder og så kan du altid tage bilen ud til nogle af de seværdigheder der er i nærheden.

Laveste pris for 2 personer: 930 kr.

Hotel Kryb I Ly Kro
Hotels.com

Hotel Kryb I Ly Kro

4/5

Hotel Kryb I Ly Kro råder over de perfekte rammer til at skabe et uforglemmeligt kroophold for dig. Hotel Kryb I Ly Kro er muligvis Danmarks smukkeste kro og omgivelserne er lige så smukke. Hos kroen kan du overnatte i de hyggelige værelser og naturligvis nyde retter i særklasse hos deres helt fantastiske restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 1.076 kr.

molskroen
Hotels.com

Molskroen

3/5

Hos Molskroen er der skabt et unikt åndehold, hvor du har mulighed for at koble fuldstændig af fra den stressende hverdag og bare nyde nuet med dine medmennesker. Molskroen rummer to hoteller og to restauranter, hvor du kan opleve den bedste grastronomi som Danmark har at byde på, samt ekstraordinært smukke omgivelser, der giver mulighed for at nyde sommeren lidt mere end man normalt kan.

Laveste pris for 2 personer: 1.680 kr.

hjørring kro
Hotels.com

Hjørring Kro

3/5

Vil du en tur til den hyggelige by Hjørring i Nordjylland, så er Hjørring Kro et godt sted at overnatte. Her bliver du inviteret ind til hyggelige rammer, moderne faciliteter og en fantastisk kro, hvor du kan nyde godt dansk mad lavet af friske råvarer. Derudover er der ganske kort til mange forskellige nordjyske seværdigheder fra kroen.

Laveste pris for 2 personer: 840 kr.

hotel røde-kro
Hotels.com

Hotel Røde-kro

3/5

Vil du en tur til Rødekro er det ikke svært at finde et fantastisk sted at overnatte selvom Rødekro er en lille idyllisk by. I byen kan du nemlig finde Hotel Røde-Kro, som er et fantastisk sted at overnatte i smukke omgivelser og med mange moderne faciliteter, så du kan nyde livet fuldt ud. Her er der også kort til mange forskellige seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

Fladbro Kro
Hotels.com

Fladbro Kro

3/5

Flabro Kro’s historie går helt tilbage til 1800-tallet og har en idyllisk beliggenhed lige ved siden af Fladbro Skov. Som gæst hos Fladbro Kro har du adgang til kroens egen gourmetrestaurant, hvor der serveres mad i særklasse. Derudover har hotellet mange lækre faciliteter og ligger tæt på mange forskellige smukke seværdigheder, samt en hurtig tur fra Randers centrum.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Purhus Kro
Hotels.com

Purhus Kro

3/5

Purhus Kro er en utroligt hyggelig landevejskro der ligger lige mellem Randers og Hobro. Som gæst hos Purhus Kro kan du slappe af i de idylliske omgivelser og nyde den smukke natur. Kroen har eksisteret i over 265 år, hvilket også er med til at skabe den helt unikke stemning. Kroens restaurant serverer god dansk kromad, som er hjemmelavet.

Laveste pris for 2 personer: 1.030 kr.

Hotel Dalgas
Hotels.com

Hotel Dalgas

3/5

Midt i den hyggelige stationsby Brande ligger Hotel Dalgas, hvor du har mulighed for at koble af fra hverdagens stress og bare nyde livet. Hotellet råder over hyggelige værelser og gode moderne faciliteter. Derudover har hotellet en unik restaurant, hvor de talentfulde kokke står klar til at servere retter til dig, som er baseret på danske og lokale råvarer.

Laveste pris for 2 personer: 893 kr.

hotel lisboa
Hotels.com

Hotel Lisboa

3/5

Tag forbi Hotel Lisboa og overnat i idylliske omgivelser på Jylland. Hotel Lisboa ligger en kort tur fra banegården i Frederikshavn og byder bl.a. på hyggelige værelser og lækre faciliteter. Derudover har hotellet en helt fantastisk restaurant, som primært fokuserer på at lave de lækreste retter baseret på årstidens specialiteter, som hotellets talentfulde kokke har tilberedt.

Laveste pris for 2 personer: 752 kr.

Sdr. Omme Kro
Hotels.com

Sdr. Omme Kro

3/5

Sdr. Omme Kro er en historisk kro beliggende i smukke omgivelser på den jyske hede. Siden 1780 har kroen haft kongeligt privilegium, hvilket også er med til at skabe den unikke atmosfære der er over kroen. Udover gode værelser og lækre faciliteter byder kroen også på en fantastisk restaurant, hvor du kan nyde lækre retter i en klasse for sig.

Laveste pris for 2 personer: 1.000 kr.

tyrstrup kro
Hotels.com

Tyrstrup Kro

4/5

Tyrstrup Kro ligger tæt på den hyggelige honningkageby Christiansfeld ud til smukke naturomgivelser. Som gæst hos Tyrstrup Kro kan du slappe af i de hyggelige værelser og nyde de mange moderne faciliteter kroen har. Sidst men ikke mindst, så kan du nyde den fantastiske mad, som kroens ekstraordinære restaurant tilbereder på friske og lokale råvarer.

Laveste pris for 2 personer: 952 kr.

Hotel Hedemarken
Hotels.com

Hotel Hedemarken

3/5

Tag på et lækkert kroophold hos Hotel Hedemarken, som er et fantastisk og familievenligt hotel lige i nærheden af Legoland. Udover at byde dig indenfor til hyggelige værelser og generelt fremragende rammer, så har hotellet også en særdeles god restaurant, hvor talentfulde kokke står klar til at skabe store gastronomiske oplevelser for dig under dit ophold.

Laveste pris for 2 personer: 798 kr.

bov kro
Hotels.com

Bov Kro

3/5

Et par få kilometer fra den tyske grænse ligger Bov Kro og er derfor den helt perfekte kro at overnatte ved, hvis du gerne vil ud at opleve det gamle grænseland, som er fyldt med spændende seværdigheder. Her kan du bl.a. nemt komme ud og besøge Sønderborg Slot, Gråsten Slot og Dybbøl Mølle, som alle er vigtige dele af den danske historie.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

malling kro
Hotels.com

Malling Kro

3/5

Malling Kro er et af de steder, hvor man næsten ikke kan andet end at få et helt igennem fantastisk ophold. Kroen i sig selv er super flot og har mange lækre faciliteter, som er med til at sikre, at du får et godt ophold. Derudover har kroen sin egen restaurant, hvor man kan smage mad af en klasse for sig selv.

Laveste pris for 2 personer: 800 kr.

Kroer i Jylland er danske perler

Det bedste kroophold i Jylland er bedre end de fleste ferier i udlandet. Hvorfor? Fordi Jylland byder på afsindig smuk natur, små, hyggelige byer og ikke mindst dejlige, danske kroer. Du behøver ikke pakke en hel kuffert og finde et fly til udlandet, for et kroophold i Jylland kan være en fabelagtig ferie.

Sønderjysk kaffebord eller en tur til Råbjerg Mile?

Kroer i Jylland er små, danske perler, og et kroophold byder på vaskeægte dansk hygge i særklasse. I Sønderjylland kan du få det berømte sønderjyske kaffebord, og i Nordjylland kan du besøge hyggelige Skagen, Grenen eller Råbjerg Mile. Der er natur, kultur – og selvfølgelig dansk hygge – for alle pengene med en kroferie i Jylland.

De bedste kroophold i Jylland

Hvad er de bedste kroophold i Jylland? Det er et stort spørgsmål, der heller ikke har et entydigt svar. De bedste kroophold i det jyske er nemlig dem, der passer til lige præcis dig. Det er, fordi du både finder kroophold med all inclusive, gourmet kroophold i Jylland og romantiske kroophold for 2. Der er altså noget for enhver smag, og derfor skal du finde den rette kro for dig.

sommer ved havet i Jylland

Kroophold Jylland: 3 jyske kroer i verdensklasse

Er du til wellness eller gourmet, en festlig middag, god musik eller revy? Du kan få det hele på din kroferie i Jylland. Nedenfor har vi samlet tre eksempler på fantastiske, jyske kroer. Læs med og se, om der er én, der passer til lige netop dig:

1. Wellness kroophold på Tambohus Kro & Badehotel

 • Slap af med et skønt kroophold med wellness
 • Få en adgangsbillet til Kurbad Limfjorden eller Sydthy Kurbad
 • Fri frugt, kølig isvand og opkvikkende kaffe i kurbadet
 • Spis 3-retters gourmet og nyd lækker vin i restauranten
 • Vågn op til morgenbuffet med hjemmelavede godter
 • Nyd livet i smuk, nordjysk natur og på stranden

2. Gourmet kroophold på Hvalpsund Færgekro

 • Oplev et rigtig luksus kroophold i Jylland
 • Få en 5-retters gastronomimenu i restauranten
 • Fri og stor morgenbuffet med det hele
 • Hyggeligt kroophold på den gamle, gule Færgekro
 • Nyd bølgernes brusen fra Limfjorden
 • Gourmet kroophold i smukke Nordjylland

3. Musikalsk kroferie på Rudbøl Grænsekro

 • Få en festlig 3-retters menu 
 • med efterfølgende dans og musik
 • Dejlig brunch til morgen- og formiddagsmad
 • Hyggelig eftermiddagskaffe og hjemmebagt kringle
 • Sønderjysk stemning, når det er bedst
 • Nyd stærenes sang
 • Fantastiske naturoplevelser

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Kan man finde billige kroophold i Jylland?

Du kan finde kroferier i Jylland i mange prisklasser. Det afhænger af, hvor langt dit ophold skal være, og hvad du vil have for pengene. En enkelt lækker middag på en kro er selvfølgelig billigere end en hel weekend eller et kroophold med all inclusive. Nogle af de billigste pakkeløsninger ligger på omkring 700 kroner for to personer.

Hvordan kan man få kroophold Jylland tilbud?

Du kan slå kløerne i et godt tilbud her på siden. Mitophold.dk sætter en stolthed i altid at have de nyeste og bedste tilbud på kroer i Jylland. Vi opsnapper rabatter på luksus kroophold i Jylland, kroophold for 2, romantisk kroophold, gourmetophold og lignende. Kort sagt: Du finder det billigste ophold lige her på siden!

Kan man købe gavekort til kroophold for 2 i Jylland?

Selvfølgelig! Kroophold for 2 er en oplagt gave til de fleste. Du kan finde et gavekort til et romantisk kroophold i Jylland til partneren, et luksus kroophold med spa til veninden eller et kroophold i Jylland med all inclusive til familieferien. Et kroophold med fokus på gourmet er den perfekte gave til ham eller hende, der elsker mad og gode sanseoplevelser.

Hvordan får man det bedste kroophold i Jylland – til den bedste pris?

Den bedste kroferie til den bedste pris får du, når indhold og udgift går op i en højere enhed. Det lyder måske lidt indviklet, men det vi mener er, at du skal sørge for at få det for pengene, som du ønsker dig. Hvis du går efter det billige kroophold i Jylland, skal du altså ikke tilvælge forskellige ekstra ydelser.