Kroophold Jylland

Bedste kroophold i Jylland 2021

Jylland har med sine mange kroer en væld af muligheder at byde på når man snakker om et kroophold, hvilket kan komme dig til gode hvis du gerne vil på en kroferie i det jyske.
Med de lange kyststrækninger og den flotte natur som er en naturlig del af det jyske, er der rig mulighed for et afslappende kroophold i Jylland, hvor sjællen kan få lidt (tiltrængt?) ro.
På denne liste har vi, efter vores egen mening, samlet nogle af de bedste kroophold i Jylland.

Denne side indeholder reklamelinks

Hvalpsund Færgekro

3/5

Hvis du vil besøge unikke Hvalpsund, så er der ikke nogen tvivl om, at Hvalpsund Færgekro er et fantastisk sted at overnatte. Her bliver du inviteret indenfor til hyggelige værelser, hvor du kan smide dig efter en dag med sjove aktiviteter og mættende måltider. Hotellet har meget at byde på, så det er bare med at komme afsted.

Laveste pris for 2 personer: 1.798 kr.

Tambohus Kro og Badehotel

3/5

Tambohus Kro og Badehotel har eksisteret i lang tid og byder dig indenfor til hyggelige og uformelle rammer, hvor du har mulighed for at nyde alle de bedre ting i livet, så som mad, fitness og et spa-område, hvor der er rig mulighed for ultimativ forkælelse. Kroen restaurant står ydermere klar til at skabe gastronomiske oplvevelser for dig, som du vil huske i meget lang tid efterfølgende.

Laveste pris for 2 personer: 1.998 kr.

Kongensbro Kro

3/5

Kongensbro Kro er familiedreven og har været der lige siden 1663. Det betyder også at der er en helt unik og hyggelig stemning over kroen. Kroen har beliggenhed ved Gudenåen og er meget kendt for sin fantastiske gourmetrestaurant, hvor kokkene står klar til at give dig en madoplevelse i særklasse. Derudover er der kort til mange sjove aktiviteter.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

Rold Storkro

4/5

I kanten af Rold Skov ved siden af smukke Rebild bakker kan du finde Rold Storkro, som er en gennemført kro, hvor du har mulighed for at overnatte i hyggelige værelser og nyde mad i verdensklasse. Imens du spiser, kan du nyde den unikke panoramaudsigt over Gralev Ådal, som er med til at skabe den helt unikke steming, som der er over kroen.

Laveste pris for 2 personer: 2.356 kr.

St. Binderup Kro

3/5

Tidligere var Binderup Kro et bageri og købmandshandel, men i 1871 blev bygningerne indrettet som kro og har lige siden stået som Kro her i Danmark. I dag er Binderup Kro en enormt autentisk kro, som har en helt unik stemning over sig og står klar til at give dig et hyggeligt og spændende ophold. Der er ganske kort til forskellige seværdigheder og naturskønne områder.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

Billum Kro

3/5

Billum Kro er en vaskeægte landevejskro, som er helt perfekt til dig, som vil besøge Billum. Som gæst kan du forvente gastronomiske oplevelser i særklasse. Derudover byder hotellet på mange gode faciliteter, som skal være med til at sikre, at du får et helt igennem fantastisk ophold. Kroen byder på hyggelige værelser, flotte omgivelser og en unik sommerstemning.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

Rudbøl Grænsekro

3/5

Som besøgende hos den idylliske by Højer er Rudbøl Grænsekro det helt perfekte sted at overnatte. Her er der den hyggeligste stemning og mange lækre faciliteter, som er med til at sikre at du får et godt ophold. Derudover er der adgang til roomservice og kroens fantastiske restaurant, hvor kokkene arbejder døgnet rundt for at give dig en unik madoplevelse.

Laveste pris for 2 personer: 1.698 kr.

Den Gamle Grænsekro

3/5

Den Gamle Grænsekro er en helt igennem hyggelig kro, som har alt hvad der skal til for at skabe et fantastisk ophold. Hos kroens restaurant serveres der lækre internationale og danske retter. Kroen har en fantastisk beliggenhed i grænsemiljøet, hvilket betyder at der er kort vej til mange unikke seværdigheder, så man kan også tage ud og opleve spændende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 1.450 kr.

Gjerrild Kro

3/5

Gjerrild Kro står små 10 minutter fra den lækre og børnevenlige Gjerrild Nordstrand og har derudover en stor legeplads og store grønne områder. Dette gør Gjerrild Kro til en meget familievenlig Kro med beliggenhed midt på det naturskønne Djursland. Derudover ligger kroen kort fra hele 7 golfbaner og flere seværdigheder, så der er også en masse for forældrene.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

Nørre Vissing Kro

3/5

Hvis du er en rejsende med visioner om at besøge skønne Skanderborg, så er Nørre Vissing Kro et oplagt sted for dig at overnatte. Kroen er specielt kendt for dens meget hyggeligt omgivelser og fantastiske beliggenhed, med kort afstand til flere forskellige smukke seværdigheder. Her der bl.a. kun gåafstand til det smukke Sophiendal Gods og Veng Klosterkirke.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

Hotel Sabro Kro

4/5

Hvis du har planer om at besøge Sabro, så er Hotel Sabro Kro et ideelt sted at overnatte. Her har man nemlig kombineret god pris, lækre faciliteter og utrolige omgivelser på den perfekte måde. Alle værelser på hotellet har gratis adgang til Wi-fi, samt minibar. Derudover kan du nyde hotellets eget fitnesscenter, morgenmad og den korte afstand til mange seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

aalbæk gl kro
Hotels.com

Aalbæk Gl. Kro

3/5

Leder du efter et godt sted at sove imens du er nede og opleve Ålbæk? Så er Aalbæk Gl. Kro uden tvivl et godt bud på det du leder efter. Aalbæk Gl. Kro byder dog på meget mere end bare et godt sted at sove. Hotellet har mange moderne faciliteter, samt en fantastisk beliggenhed, som sikrer, at du altid kun har kort afstand til mange spændende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 805 kr.

Korning Kro

3/5

Hotel Korning Kro har beliggenhed i Horsens og har mange hyggelige hotelværelser, hvor du kan overnatte som besøgende i Horsens. Alle værelserne er super hyggelige og har adgang til hotellets fantastiske restaurant og gratis wi-fi. Hotellet står i smukke omgivelser og har en hyggelig landlig stemning. Derudover er der kort til forskellige ting som strand og skov.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

schackenborg slotskro
Hotels.com

Schackenborg Slotskro

3/5

Hvis du vil opleve den unikke og smukke by Tønder, så er Schackenborg Slotskro lige stedet for dig. Slotskroen er nabo til Schackenborg Slot, som har huset Hans Kongelige Højhed Prins Joachim fra 1995 til 2014. Hos Slotskroen inviteres du indenfor til imponerede rammer, smukke omgivelser og kokke der virkelig kan finde ud af at lave mad.

Laveste pris for 2 personer: 1.148 kr.

sevel kro
Hotels.com

Sevel Kro

3/5

I Sevel ligger Sevel Kro, som er en fantastisk hyggelig landsbykro med en endnu mere fantastisk restaurant, hvor der er mulighed for at få madoplevelser i særklasse. Køkkenet er specielt kendt i hele Skandinavien for sine fantastiske danske retter lavet på friske lokale råvarer, samt flere forskellige klassiske franske retter. Derudover ligger kroen i smukke omgivelser.

Laveste pris for 2 personer: 975 kr.

hotel årslevkro
Hotels.com

Hotel Årslev Kro

3/5

På Silkeborgvej i Braband ligger Hotel Årslev Kro, hvor der er mulighed for at få et hyggeligt, afslappende og underholdende ophold. Kroen har hele 78 hyggelige værelser med lækre faciliteter, hvor du kan læne hovedet tilbage og bare nyde nuet. Bygningen blev opført i 1800-tallet og har siden hed i 1974 fået flere tilbygninger. Bygingen fra 1800-tallet er erklæret bevaringsværdig.

Laveste pris for 2 personer: 738 kr.

molskroen
Hotels.com

Molskroen

3/5

Hos Molskroen er der skabt et unikt åndehold, hvor du har mulighed for at koble fuldstændig af fra den stressende hverdag og bare nyde nuet med dine medmennesker. Molskroen rummer to hoteller og to restauranter, hvor du kan opleve den bedste grastronomi som Danmark har at byde på, samt ekstraordinært smukke omgivelser, der giver mulighed for at nyde sommeren lidt mere end man normalt kan.

Laveste pris for 2 personer: 1.680 kr.

hjørring kro
Hotels.com

Hjørring Kro

3/5

Vil du en tur til den hyggelige by Hjørring i Nordjylland, så er Hjørring Kro et godt sted at overnatte. Her bliver du inviteret ind til hyggelige rammer, moderne faciliteter og en fantastisk kro, hvor du kan nyde godt dansk mad lavet af friske råvarer. Derudover er der ganske kort til mange forskellige nordjyske seværdigheder fra kroen.

Laveste pris for 2 personer: 840 kr.

hotel røde-kro
Hotels.com

Hotel Røde-kro

3/5

Vil du en tur til Rødekro er det ikke svært at finde et fantastisk sted at overnatte selvom Rødekro er en lille idyllisk by. I byen kan du nemlig finde Hotel Røde-Kro, som er et fantastisk sted at overnatte i smukke omgivelser og med mange moderne faciliteter, så du kan nyde livet fuldt ud. Her er der også kort til mange forskellige seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

Fladbro Kro
Hotels.com

Fladbro Kro

3/5

Flabro Kro’s historie går helt tilbage til 1800-tallet og har en idyllisk beliggenhed lige ved siden af Fladbro Skov. Som gæst hos Fladbro Kro har du adgang til kroens egen gourmetrestaurant, hvor der serveres mad i særklasse. Derudover har hotellet mange lækre faciliteter og ligger tæt på mange forskellige smukke seværdigheder, samt en hurtig tur fra Randers centrum.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

filskov kro
Hotels.com

Filskov Kro

3/5

Vil du en tur til Grindsted er Filskov Kro et godt sted for dig at overnatte. Hos Filskov Kro er der en smuk solterrasse, hvor du kan nyde en kold drink og den varme danske sommersol. Derudover er der kort til mange smukke seværdigheder, som f.eks. Filskov Kirke der ligger under en km derfra. Filskov Kro har også eget fitnesscenter, samt en lækker morgenmadsbuffet.

Laveste pris for 2 personer: 700 kr.

bov kro
Hotels.com

Bov Kro

3/5

Et par få kilometer fra den tyske grænse ligger Bov Kro og er derfor den helt perfekte kro at overnatte ved, hvis du gerne vil ud at opleve det gamle grænseland, som er fyldt med spændende seværdigheder. Her kan du bl.a. nemt komme ud og besøge Sønderborg Slot, Gråsten Slot og Dybbøl Mølle, som alle er vigtige dele af den danske historie.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

malling kro
Hotels.com

Malling Kro

3/5

Malling Kro er et af de steder, hvor man næsten ikke kan andet end at få et helt igennem fantastisk ophold. Kroen i sig selv er super flot og har mange lækre faciliteter, som er med til at sikre, at du får et godt ophold. Derudover har kroen sin egen restaurant, hvor man kan smage mad af en klasse for sig selv.

Laveste pris for 2 personer: 800 kr.

zzz

zzz

zzz

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

zz

zzz

zz

Få 10% rabat på dit ophold!

Køb dit drømme ophold hos DuGlemmerDetAldrig og få lige nu 10% rabat på dit køb. Find dit ønskede ophold og tilmeld dig deres nyhedsbrev, så modtager du en unik 10% rabatkode til din ordre.