fbpx

Weekendophold Massage

Bedste weekendophold med massage 2021

Vil du forkæle dig selv eller en du holder af med et weekendophold med massage, kan det være, du kan finde lidt inspiration på listen herunder. Her er der nemlig samlet en række af de bedste hoteller, når det kommer til total wellness og afslapning for dig og din krop. Alle stederne er det mulig at koble fra mentalt og få genopladt de døde batterier, så du igen kan få samlet alle dine kræfter og blive klar til hverdagens stress og jag.

Denne side indeholder reklamelinks

Marienlyst Strandhotel

4/5

Der er mange ting, som er værd at fremhæve ved dette unikke hotel. Først og fremmest er der hotellets restaurant, Brasserie 1861, som serveres nordiske retter lavet på lokale og økologiske råvarer. Denne mad kan du nyde, imens du sidder med fuld panoramaudsigt over Øresund. Derudover får du mulighed for at overnatte i utroligt lækre værelser med gode faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 2.696 kr.

Kurhotel Skodsborg

4/5

Kurhotel Skodsborg er et unikt sted, hvor man på fineste vis har samlet alt det bedst i livet et enkelt sted i idylliske omgivelser. Her er der bl.a. mange forskellige spamuligheder, samt, ikke en, men to helt fantastiske restauranter, hvor kokkene serverer mad i verdensklasse. Derudover byder hotellet på en unik udsigt og kort afstand til flere spændende destinationer.

Laveste pris for 2 personer: 2.400 kr.

Steigenberger Alsik
Hotels.com

Steigenberger Alsik

4/5

Laveste pris for 2 personer: 1.450 kr.

Hotel Vejlefjord
Hotels.com

Hotel Vejlefjord

4/5

Laveste pris for 2 personer: 1.495 kr.

Hotel Viking

3/5

Hotel Viking vandt titlen som Danmarks Bedste Spa & Wellness 2020 og det er naturligvis ikke ved et tilfælde. Hotel Viking byder dig indenfor til luksuriøse omgivelser, samt et helt nybygget 2700 m2 spa- og wellnessområde, hvor der for alvor er mulighed for at nyde livet. Derudover har hotellet en fantastisk restaurant, hvor kokkene serverer lækre retter.

Laveste pris for 2 personer: 3.390 kr.

Ystad Saltsjöbad

4/5

I fantastiske omgivelser i den smukke svenske by Ystad kan du finde Ystad Saltsjöbad. Dette er et helt unikt hotel, som byder på et stort spa- og wellnesscenter, kort afstand til en flot strand, swimmingpool og meget mere. Derudover er der en lækker bar, som laver lækre drinks på hotellet. Det er også tilladt at tage kæledyr med.

Laveste pris for 2 personer: 2.665 kr.

Himmerland Golf & Spa Resort

4/5

I flotte omgivelser i Farsø ligger Himmerland Golf & Spa Resort, som er et kendt og meget populært hotel, hvor du bydes indenfor til hyggelige rammer og luksuriøse faciliteter. Her er der bl.a. fitnesscenter, gratis wi-fi, swimmingpool og mulighed for at leje cykler, så du kan komme ud og opleve alle de spændende seværdigheder der ligger lige i nærheden.

Laveste pris for 2 personer: 2.390 kr.

Fjordgaarden

4/5

I Vestjylland, helt præcist Ringkøbing, har du mulighed for at få et uforglemmeligt ophold hos Hotel Fjordgaarden. Her har du mulighed for at gøre brug af lækre wellness- og spafaciliteter, fitnesscenter og mere til. Fra hotellet er der kort vej til en smuk badestrand og spændende seværdigheder. Derudover har hotellet en helt fantastisk restaurant med talentfulde kokke.

Laveste pris for 2 personer: 2.458 kr.

Alter Meierhof

5/5

Alter Meierhof er et af de hoteller, som bare aldrig skuffer. Her har du mulighed for at overnatte i idylliske omgivelser i den smukke by Glücksburg i Tyskland. Hotellet byder på romantiske værelser, samt mange gode faciliteter der sikrer, at du får et uforglemmeligt ophold. Derudover er der kort vej til mange spændende seværdigheder, som du kan komme ud og opleve.

Laveste pris for 2 personer: 2.989 kr.

THE THIEF

4/5

Hvis du befinder dig i Oslo, eller har drømme om at komme ned og opleve Oslo, så er The Thief det helt perfekte sted at overnatte. Her kan du bo i et hotel, som er fyldt med luksuriøse faciliteter i form af bl.a. fitness og spa. Derudover har hotellet en fantastisk restaurant, hvor du kan nyde den lækreste mad, som Oslo har at byde på.

Laveste pris for 2 personer: 4.450 kr.

Hotel Skansen

4.5/5

Du har muligheden for at overnatte hos det idylliske og helt igennem fantastiske hotel, Hotel Skansen i Båstad. Hos dette hotel får du adgang til hyggelige værelser, samt et væld af gode faciliteter, som sikrer at du får et godt ophold. Derudover er der kort afstand til mange seværdigheder, samt kendte restauranter, hvor du kan komme ud og smage mad i verdensklasse.

Laveste pris for 2 personer: 2.140 kr.

Hotel Budersand

5/5

Hvis man sætter pris på et godt hotelophold, så er Hotel Budersand i Hörnum, Tyskland, et af de hoteller, som man bare skal prøve at overnatte hos. Her får man mulighed for at overnatte i eksklusive rammer med en utrolig udsigt. Derudover byder det 5-stjernet hotel på en golfbane og mange gode faciliteter, som sikrer at alle får et uforglemmeligt ophold.

Laveste pris for 2 personer: 11.250 kr.

Kokkedal Castle Copenhagen

5/5

På Kokkedal Allé i Hørsholm kan du finde Kokkedal Castle Copenhagen, som ligner noget der er taget direkte ud af et prinsesseeventyr. Hos dette storslået slot fra det 18. århundrede får du mulighed for at overnatte i eksklusive omgivelser, hvor fokus ligger på afslapning og forkælelse. Hotellet har mange gode faciliteter i form af bl.a. wellness, pool og spa.

Laveste pris for 2 personer: 1.980 kr.

Strandhotellet Blokhus

4/5

Små 30 km fra Aalborg i den fantastiske sommer by Blokhus kan du finde Strandhotellet Blokhus, som byder dig indenfor til hyggelige rammer og gode faciliteter, der sikrer at du får et fantastisk ophold. Fra hotellet er det kort vej til mange gode restauranter, en smuk badestrand og spændende seværdigheder, som du kan opleve i Blokhus.

Laveste pris for 2 personer: 2.610 kr.

Hotel Bretagne

3/5

Hvis du har lyst til at opleve den smukke badeby Hornbæk på den absolut bedste måde, så er det ved at overnatte hos Hotel Bretagne. Hotel Bretagne har en fantastisk udsigt over Øresundsstrædet og byder på mange gode faciliteter, som sikrer et godt ophold. Derudover har hotellet en fransk og nordisk inspireret restaurant, hvor talentfulde kokke laver lækkert mad.

Laveste pris for 2 personer: 3.790 kr.

Comwell Kellers Park

4/5

Hos Comwell Kellers Par har du mulighed for at overnatte i smukke omgivelser. Her bydes du på et unikt hotel, som byder på lækre faciliteter og en unik gourmet-restaurant, hvor der serveres mad i særklasse imens du kan nyde en vild udsigt over Vejle Fjord. Hos hotellet er der gratis wi-fi, gratis fitness og luksussenge på alle værelser.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

hotel ærø
Hotels.com

Hotel Ærø

4/5

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

Comwell Kongebrogaarden

5/5

Comwell Kongebrogaarden har en unik udsigt over Lillebælt og ligger en meget kort køretur fra smukke steder som Middelfart og Snoghøj. Hotellet ligger lige op ad en idyllisk lystbådehavn, hvor der dagligt sejler smukke sejlbåde ind. Søger du et spaophold på et idyllisk hotel der er gemt væk fra hverdagens stress, men stadig har en masse ting man kan opleve, er Comwell Kongebrogaarden oplagt.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

varbergs kusthotell
Hotels.com

Varbergs Kusthotell

4/5

Laveste pris for 2 personer: 789 kr.

Hotel Opus

4/5

Hotel Opus Horsens kan tilbyde dig helt forrygende omgivelser med wellness og massage i højsædet. Her kan du med et komplet wellness ophold over en weekend få bløde eller hårdt trykkende behandlinger, alt afhængig hvad din krop har brug for. Wellness afdelingen på Hotel Opus Horsens ligger i kælderen, hvor du i charmerende omgivelser kan nyde en af de mange massager, der er mulighed for.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Comwell Borupgaard

4/5

På det smukke Hotel Comwell Borupgaard finder du rig mulighed for at blive masseret af professionelle massører, der tager sig godt af dig under hele dit ophold. Hotellet ligger tæt ved pragtfulde Helsingør, hvilket gør det til et fremragende og naturskønt hotel at overnatte på. Her er der rig mulighed for at få den friske luft helt ind under huden.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

gilleleje badehotel
Hotels.com

Gilleleje Badehotel

3/5

Vil du bo på et hotel, der emmer af alt, hvad der hedder romantik, charme og nostalgi, kommer du ikke uden om et weekendophold på Gilleleje Badehotel. Badehotellet har eksisteret i godt og vel 100 år, og lige siden starten har gæsten været i fokus. Man har altid været sikker på at få en god behandling, når man har booket et værelse på Gilleleje Badehotel.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

ruths hotel
Hotels.com

Ruths Hotel

4.5/5

Ruths Hotel har en af de smukkeste beliggenheder i landet. Med en plads på Danmarks absolutte top, er det nemt at blive forelsket i både hotellet og omgivelserne. Og så er behandlingen, man får på Ruths Hotel, i verdensklasse. Der er fokus på dig, og kun dig, når du lægger dig på massagebriksen, klar til at modtage en af de skønne behandlinger, du nu engang ender med at vælge.

Laveste pris for 2 personer: 2.290 kr.

Grand Hotel Struer
Hotels.com

Grand Hotel Struer

3/5

Laveste pris for 2 personer: 930 kr.

Comwell Korsør

4/5

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Book et weekendophold med fokus på velvære og afspænding i kroppen

Langt fra alle danskere har prøvet at få en professionel massage før, og det er en skam. For det er virkelig sød musik for både krop og sjæl. Så hvad enten du er en af dem, der endnu ikke har fået en professionel massage endnu, eller du bare gerne vil tilføje endnu en til samlingen, bør du kigge efter et weekendophold med massage, næste gang du har mulighed for at komme af sted.

På mange af de danske hoteller er det kroppens velvære, der er i centrum, hvilket er en klar fordel, da du på den måde måske kan finde et godt hotel nær dig, så du ikke skal fare land og rige rundt for at finde en fredfyldt atmosfære med plads til fuldstændig ro og den ene massage efter den anden.

zzz

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Hvor kan man komme på weekendophold med massage?

Fordelt over hele Danmark findes der skønne hoteller som arrangere weekendophold med massage, flere af disse hoteller har ligeledes en smuk spaafdeling hvor det er muligt at slappe helt af, særligt efter en gang god massage.

Hvorfor tage på weekendophold med massage?

Du skal tage på et weekendophold med massage for at slappe helt af i krop og sjæl, på flere af disse ophold med massage er der ligeledes fantastiske spaafdelinger som alle kan få din puls helt ned og give en tiltrængt pause fra en travl hverdag.

Hvor meget koster et weekendophold med massage?

Et weekendophold med massage koster 800-11.250 kr. dette afhænger i høj grad af dit temperament, de fleste ophold med massage fås til 2.000 kr. så alt efter hvor meget luksus og fine omgivelser du ønsker variere prisen. Ligeledes er et ophold hvor morgenmaden eller aftensmaden er inkluderet lidt dyrere.

Go Dream kro- & hotelophold

Køb et Go Dream gavekort & få et vidunderligt ophold. Vælg blandt et utal af forskellige gavekort, som alle giver dig mulighed for til fulde at nyde et vidunderligt ophold på danske kroer & hoteller.