fbpx

Weekendophold Massage

Bedste weekendophold med massage 2024

Vil du forkæle dig selv eller en du holder af med et weekendophold med massage, kan det være, du kan finde lidt inspiration på listen herunder. Her er der nemlig samlet en række af de bedste hoteller, når det kommer til total wellness og afslapning for dig og din krop. Alle stederne er det mulig at koble fra mentalt og få genopladt de døde batterier, så du igen kan få samlet alle dine kræfter og blive klar til hverdagens stress og jag.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

marienlyst strandhotel
Hotels.com

Marienlyst Strandhotel

4/5

Der er mange ting, som er værd at fremhæve ved dette unikke hotel. Først og fremmest er der hotellets restaurant, Brasserie 1861, som serveres nordiske retter lavet på lokale og økologiske råvarer. Denne mad kan du nyde, imens du sidder med fuld panoramaudsigt over Øresund. Derudover får du mulighed for at overnatte i utroligt lækre værelser med gode faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 1.977 kr.

kurhotel skodsborg
Hotels.com

Kurhotel Skodsborg

4/5

Kurhotel Skodsborg er et unikt sted, hvor man på fineste vis har samlet alt det bedst i livet et enkelt sted i idylliske omgivelser. Her er der bl.a. mange forskellige spamuligheder, samt, ikke en, men to helt fantastiske restauranter, hvor kokkene serverer mad i verdensklasse. Derudover byder hotellet på en unik udsigt og kort afstand til flere spændende destinationer.

Laveste pris for 2 personer: 1.899 kr.

Steigenberger Alsik
Hotels.com

Steigenberger Alsik

4/5

Steigenberger Alsik Hotel & Spa byder dig indenfor til et uforglemmeligt weekendophold i Sønderborg med afslapning og forkælelse. Her kan du gøre brug af deres store spaområde eller få en dejlig massage. Om natten kan du slappe af på dit værelse, når du ikke er ude at opleve alle de spændende seværdigheder, som der er at finde i nærområdet.

Laveste pris for 2 personer: 1.450 kr.

Hotel Vejlefjord
Hotels.com

Hotel Vejlefjord

4/5

Hotel Vejlefjord har en helt unik beliggenhed lige ned til den smukke Vejle fjord. Hvis du er på udkig efter et sted, hvor du kan få et weekendophold med ultimativ afslapning og massage, så er Hotel Vejlefjord med deres store spaområde det oplagte valg for dig. Derudover er der også kort vej til mange spændende seværdigheder i nærheden.

Laveste pris for 2 personer: 1.495 kr.

hotel viking spa wellness
Hotels.com

Hotel Viking

3/5

Hotel Viking vandt titlen som Danmarks Bedste Spa & Wellness 2020 og det er naturligvis ikke ved et tilfælde. Hotel Viking byder dig indenfor til luksuriøse omgivelser, samt et helt nybygget 2700 m2 spa- og wellnessområde, hvor der for alvor er mulighed for at nyde livet. Derudover har hotellet en fantastisk restaurant, hvor kokkene serverer lækre retter.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

ystad saltsjobad
Hotels.com

Ystad Saltsjöbad

4/5

I fantastiske omgivelser i den smukke svenske by Ystad kan du finde Ystad Saltsjöbad. Dette er et helt unikt hotel, som byder på et stort spa- og wellnesscenter, kort afstand til en flot strand, swimmingpool og meget mere. Derudover er der en lækker bar, som laver lækre drinks på hotellet. Det er også tilladt at tage kæledyr med.

Laveste pris for 2 personer: 2.580 kr.

himmerland golf og spa resort
Hotels.com

Himmerland Golf & Spa Resort

4/5

I flotte omgivelser i Farsø ligger Himmerland Golf & Spa Resort, som er et kendt og meget populært hotel, hvor du bydes indenfor til hyggelige rammer og luksuriøse faciliteter. Her er der bl.a. fitnesscenter, gratis wi-fi, swimmingpool og mulighed for at leje cykler, så du kan komme ud og opleve alle de spændende seværdigheder der ligger lige i nærheden.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

fjordgaarden
Hotels.com

Fjordgaarden

4/5

I Vestjylland, helt præcist Ringkøbing, har du mulighed for at få et uforglemmeligt ophold hos Hotel Fjordgaarden. Her har du mulighed for at gøre brug af lækre wellness- og spafaciliteter, fitnesscenter og mere til. Fra hotellet er der kort vej til en smuk badestrand og spændende seværdigheder. Derudover har hotellet en helt fantastisk restaurant med talentfulde kokke.

Laveste pris for 2 personer: 1.549 kr.

alter meierhof
Hotels.com

Alter Meierhof

5/5

Alter Meierhof er et af de hoteller, som bare aldrig skuffer. Her har du mulighed for at overnatte i idylliske omgivelser i den smukke by Glücksburg i Tyskland. Hotellet byder på romantiske værelser, samt mange gode faciliteter der sikrer, at du får et uforglemmeligt ophold. Derudover er der kort vej til mange spændende seværdigheder, som du kan komme ud og opleve.

Laveste pris for 2 personer: 2.232 kr.

the thief
Hotels.com

THE THIEF

4/5

Hvis du befinder dig i Oslo, eller har drømme om at komme ned og opleve Oslo, så er The Thief det helt perfekte sted at overnatte. Her kan du bo i et hotel, som er fyldt med luksuriøse faciliteter i form af bl.a. fitness og spa. Derudover har hotellet en fantastisk restaurant, hvor du kan nyde den lækreste mad, som Oslo har at byde på.

Laveste pris for 2 personer: 2.790 kr.

spaophold hotel skansen
Hotels.com

Hotel Skansen

4.5/5

Du har muligheden for at overnatte hos det idylliske og helt igennem fantastiske hotel, Hotel Skansen i Båstad. Hos dette hotel får du adgang til hyggelige værelser, samt et væld af gode faciliteter, som sikrer at du får et godt ophold. Derudover er der kort afstand til mange seværdigheder, samt kendte restauranter, hvor du kan komme ud og smage mad i verdensklasse.

Laveste pris for 2 personer: 1.197 kr.

Hotel Budersand

5/5

Hvis man sætter pris på et godt hotelophold, så er Hotel Budersand i Hörnum, Tyskland, et af de hoteller, som man bare skal prøve at overnatte hos. Her får man mulighed for at overnatte i eksklusive rammer med en utrolig udsigt. Derudover byder det 5-stjernet hotel på en golfbane og mange gode faciliteter, som sikrer at alle får et uforglemmeligt ophold.

Laveste pris for 2 personer: 11.250 kr.

kokkedal castle copenhagen
Hotels.com

Kokkedal Castle Copenhagen

5/5

På Kokkedal Allé i Hørsholm kan du finde Kokkedal Castle Copenhagen, som ligner noget der er taget direkte ud af et prinsesseeventyr. Hos dette storslået slot fra det 18. århundrede får du mulighed for at overnatte i eksklusive omgivelser, hvor fokus ligger på afslapning og forkælelse. Hotellet har mange gode faciliteter i form af bl.a. wellness, pool og spa.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

strandhotellet blokhus
Hotels.com

Strandhotellet Blokhus

4/5

Små 30 km fra Aalborg i den fantastiske sommer by Blokhus kan du finde Strandhotellet Blokhus, som byder dig indenfor til hyggelige rammer og gode faciliteter, der sikrer at du får et fantastisk ophold. Fra hotellet er det kort vej til mange gode restauranter, en smuk badestrand og spændende seværdigheder, som du kan opleve i Blokhus.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

hotel bretagne
Hotels.com

Hotel Bretagne

3/5

Hvis du har lyst til at opleve den smukke badeby Hornbæk på den absolut bedste måde, så er det ved at overnatte hos Hotel Bretagne. Hotel Bretagne har en fantastisk udsigt over Øresundsstrædet og byder på mange gode faciliteter, som sikrer et godt ophold. Derudover har hotellet en fransk og nordisk inspireret restaurant, hvor talentfulde kokke laver lækkert mad.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

comwell kellers park
Hotels.com

Comwell Kellers Park

4/5

Hos Comwell Kellers Par har du mulighed for at overnatte i smukke omgivelser. Her bydes du på et unikt hotel, som byder på lækre faciliteter og en unik gourmet-restaurant, hvor der serveres mad i særklasse imens du kan nyde en vild udsigt over Vejle Fjord. Hos hotellet er der gratis wi-fi, gratis fitness og luksussenge på alle værelser.

Laveste pris for 2 personer: 977 kr.

hotel ærø
Hotels.com

Hotel Ærø

4/5

Vil du gerne på et afslappende weekendophold med massage i Svendborg? Så er der ikke nogen tvivl om at Hotel Ærø er det oplagte hotel for dig. Her kan du overnatte i hyggelige værelser og gøre brug af alle deres moderne faciliteter under dit ophold. Derudover er der mange spændende seværdigheder lige i nærheden, som du kan tage ud at opleve.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

comwell kongebrogaarden
Hotels.com

Comwell Kongebrogaarden

5/5

Comwell Kongebrogaarden har en unik udsigt over Lillebælt og ligger en meget kort køretur fra smukke steder som Middelfart og Snoghøj. Hotellet ligger lige op ad en idyllisk lystbådehavn, hvor der dagligt sejler smukke sejlbåde ind. Søger du et spaophold på et idyllisk hotel der er gemt væk fra hverdagens stress, men stadig har en masse ting man kan opleve, er Comwell Kongebrogaarden oplagt.

Laveste pris for 2 personer: 1.270 kr.

varbergs kusthotell
Hotels.com

Varbergs Kusthotell

4/5

Hvis et afslappende weekendophold med spa og massage i Varberg lyder som noget for dig, så er Varbergs Kusthotell det oplagte valg for dig. Her bliver du indlogeret på et hyggeligt værelse, hvor du kan hvile hovedet. Om dagen kan du forkæle krop og sind med afslappende spabehandlinger eller tage ud at besøge nogle af de spændende nærliggende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 789 kr.

Hotel Opus

4/5

Hotel Opus Horsens kan tilbyde dig helt forrygende omgivelser med wellness og massage i højsædet. Her kan du med et komplet wellness ophold over en weekend få bløde eller hårdt trykkende behandlinger, alt afhængig hvad din krop har brug for. Wellness afdelingen på Hotel Opus Horsens ligger i kælderen, hvor du i charmerende omgivelser kan nyde en af de mange massager, der er mulighed for.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

comwell borupgaard
Hotels.com

Comwell Borupgaard

4/5

På det smukke Hotel Comwell Borupgaard finder du rig mulighed for at blive masseret af professionelle massører, der tager sig godt af dig under hele dit ophold. Hotellet ligger tæt ved pragtfulde Helsingør, hvilket gør det til et fremragende og naturskønt hotel at overnatte på. Her er der rig mulighed for at få den friske luft helt ind under huden.

Laveste pris for 2 personer: 938 kr.

gilleleje badehotel
Hotels.com

Gilleleje Badehotel

3/5

Vil du bo på et hotel, der emmer af alt, hvad der hedder romantik, charme og nostalgi, kommer du ikke uden om et weekendophold på Gilleleje Badehotel. Badehotellet har eksisteret i godt og vel 100 år, og lige siden starten har gæsten været i fokus. Man har altid været sikker på at få en god behandling, når man har booket et værelse på Gilleleje Badehotel.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

ruths hotel
Hotels.com

Ruths Hotel

4.5/5

Ruths Hotel har en af de smukkeste beliggenheder i landet. Med en plads på Danmarks absolutte top, er det nemt at blive forelsket i både hotellet og omgivelserne. Og så er behandlingen, man får på Ruths Hotel, i verdensklasse. Der er fokus på dig, og kun dig, når du lægger dig på massagebriksen, klar til at modtage en af de skønne behandlinger, du nu engang ender med at vælge.

Laveste pris for 2 personer: 2.290 kr.

Grand Hotel Struer
Hotels.com

Grand Hotel Struer

3/5

Grand Hotel Struer byder dig indenfor til hyggelige rammer og moderne faciliteter, som du kan gøre frit brug af under dit weekendophold. Derudover er der kort vej fra hotellet til en lang række spændende seværdigheder, som f.eks. Gimsing Kirke og Struer Barnegård. Lige i nærheden af hotellet ligger der også mange enestående restauranter, hvor du kan nyde lækre retter.

Laveste pris for 2 personer: 930 kr.

Comwell Korsør

4/5

Hvis et weekendophold med ultimativ afslapning i Korsør lyder som noget for dig, så er Comwell Korsør det oplagte valg for dig. Her inviteres du indenfor til lækre rammer, samt mange moderne faciliteter, som du kan gøre frit brug af. Hotellet har bl.a. et stort spa-center med massage, aromaterapi, pool og sauna. Hotellet har også en enestående restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Book et weekendophold med fokus på velvære og afspænding i kroppen

Langt fra alle danskere har prøvet at få en professionel massage før, og det er en skam. For det er virkelig sød musik for både krop og sjæl. Så hvad enten du er en af dem, der endnu ikke har fået en professionel massage endnu, eller du bare gerne vil tilføje endnu en til samlingen, bør du kigge efter et weekendophold med massage, næste gang du har mulighed for at komme af sted.

På mange af de danske hoteller er det kroppens velvære, der er i centrum, hvilket er en klar fordel, da du på den måde måske kan finde et godt hotel nær dig, så du ikke skal fare land og rige rundt for at finde en fredfyldt atmosfære med plads til fuldstændig ro og den ene massage efter den anden.

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Hvor kan man komme på weekendophold med massage?

Fordelt over hele Danmark findes der skønne hoteller som arrangere weekendophold med massage, flere af disse hoteller har ligeledes en smuk spaafdeling hvor det er muligt at slappe helt af, særligt efter en gang god massage.

Hvorfor tage på weekendophold med massage?

Du skal tage på et weekendophold med massage for at slappe helt af i krop og sjæl, på flere af disse ophold med massage er der ligeledes fantastiske spaafdelinger som alle kan få din puls helt ned og give en tiltrængt pause fra en travl hverdag.

Hvor meget koster et weekendophold med massage?

Et weekendophold med massage koster 800-11.250 kr. dette afhænger i høj grad af dit temperament, de fleste ophold med massage fås til 2.000 kr. så alt efter hvor meget luksus og fine omgivelser du ønsker variere prisen. Ligeledes er et ophold hvor morgenmaden eller aftensmaden er inkluderet lidt dyrere.