fbpx

Kroophold Viborg

Bedste kroophold i Viborg 2024

Hvis du er vild med historie, eller hvis du bare gerne vil lidt væk hjemmefra for at opleve noget andet, kan du vælge at tage på et kroophold i Viborg. Elsker du historie, er Viborg nemlig en yderst interessant by. 

Viborg er rent faktisk en af Danmarks ældste byer. Denne jyske by har altså en masse spændende historie at byde på. Derudover ligger den bare naturmæssigt skønt lige midt i Jylland.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Golf Hotel Viborg
Hotels.com

Golf Hotel Viborg

4/5

Golf Hotel Viborg er det perfekte sted for dig, som ønsker et kroophold, hvor der er mulighed for afslapning, oplevelser og golf. Golfbanen ligger lige ved siden af, og derudover er det kort vej til mange spændende seværdigheder, som Brostrøms Minde og Hans Tausens Minde. Sidst men ikke mindst, så giver hotellet også mulighed for maksimal afslapning og ultimativ livsnydelse

Laveste pris for 2 personer: 1.237 kr.

Palads Hotel
Hotels.com

Palads Hotel

3/5

Palads Hotel har en fantastisk beliggenhed i Viborg og er den perfekte base for dig, som gerne vil opleve Viborg og Midtjylland. Hotellet råder over en masse gode faciliteter, som du kan gøre brug af under dit ophold. Der er bl.a. boblebad og så serveres der gratis morgenmad hver dag. Hotellet har også en moderne spaafdeling til dig.

Laveste pris for 2 personer: 876 kr.

Tag et kig nærmere på disse attraktioner og oplevelser under dit kroophold i Viborg

Har du lyst til at opleve en hel masse, mens du er på et kroophold i Viborg? Så er der nok at tage fat på. Du kan blandt andet kigge nærmere på denne håndfuld oplevelser og attraktioner, der befinder sig i og omkring Viborg. Er du i bil, kan du hurtigt komme frem til dem alle. Her finder du vores 10 forslag til oplevelser i Viborg:

  • Energimuseet
  • Daugbjerg Kalkgruber
  • galleri NB
  • Hvolris Jernalderlandsby
  • Legeland Viborg
  • Viborg Kunsthal
  • Glaspusteriet Lofstad
  • Daugbjerg Minilandsby
  • Viborg Domkirke
  • Dollerup Bakker

smuk gåtur i naturen omkring Viborg

Et kroophold i Viborg er en pragtfuld oplevelse

Du skal passe lidt på med at tage på et kroophold i Viborg, da du kan ende med at blive helt tosset med det. Det er en pragtfuld oplevelse at være på en hyggelig og charmerende kro. På et kroophold i Jylland bliver du nemlig forkælet i alle ender og kanter. 

Først og fremmest får du et yderst lækkert værelse, hvor du kan hygge dig og slappe af. Derudover bliver der sørget for lækker kromad, som du kan nyde i fulde drag. Du bør helt bestemt forvente, at din mund kommer til at løbe i vand. Lyder det ikke bare skønt?

Reservér allerede i dag for at sikre dit kroophold i Viborg

Kroophold i Viborg er meget populære for både danskere og turister fra andre lande. Det er derfor en fordel for dig, hvis du reserverer dit kroophold i Viborg så tidligt som muligt. Venter du til sidste øjeblik, er der en stor risiko for, at der ikke er plads til dig, når du vil af sted. 

Jo flere I skal af sted sammen, desto vigtigere er det at booke opholdet i god tid. Det er især vigtigt, hvis du har planer om at skulle på et kroophold i Viborg, når det er højsæson for den slags. Skal du af sted uden for højsæsonen, er der typisk ikke lige så travlt på de forskellige kroer. Endvidere kan det endda være, at opholdet er billigere.

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Koster det noget at have sit kæledyr med på et kroophold i Viborg?

Det varierer fra kro til kro i forhold til, om det er gratis, eller om du skal betale en smule for at have dit kæledyr med. Det er typisk et mindre beløb, der er tale om, hvis du skal betale for eksempelvis din hund. Du kan derfor roligt tage din bedste ven med på et kroophold i Viborg.

Får jeg morgenmad under mit kroophold i Viborg?

Du får morgenmad under dit kroophold i Viborg, hvis det er inkluderet i den pris, du betaler for opholdet. Når du bestiller et kroophold, er der i langt de fleste tilfælde morgenmad med i prisen. Du skal derfor ikke tage stilling til, hvor du skal spise morgenmad, inden du kører hjem igen.

Hvorfor er et kroophold i Viborg altid for 2 personer?

Det er ganske rigtigt, at der reklameres med kroophold i Viborg for 2 personer. Dette er dog bare en form for pakkeløsning, da de fleste typisk tager 2 personer af sted sammen. Du kan sagtens tage af sted alene eller med hele din familie, hvis du ønsker det. Det er op til dig, hvor mange I skal af sted.