fbpx

Weekendophold Halvpension

Bedste weekendophold med halvpension i Danmark 2024

At kunne tage på et weekendophold med halvpension gør det meget nemmere at finde tid til at gå på opdagelse i det lokale område, se seværdigheder eller prøve nogle af de aktiviteter, du eventuelt kan finde på hotellet. Ikke at skulle tænke på at lave morgen- og aftensmad er virkelig en luksus, som langt de fleste undervurderer i dagligdagen. Vil du have et par dage i ro og mag, hvor du kan få tid til fordybelse eller sjove aktiviteter med børnene, og I alle bare kan sætte jer til bords og nyde et godt måltid mad, som I ikke selv skal stå for at lave, er det oplagt at booke et weekendophold med halvpension på et af de følgende hoteller.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Filskov Kro
Hotels.com

Filskov Kro

3/5

På den vidunderlige Filskov Kro lidt uden for Grindsted kan du lade roen sænke sig. Placeret lidt imellem Brande, Billund og Grindsted er Filskov Kro det perfekte sted at koble fra, når man vil væk fra storbyen og have en base tæt på smuk natur og frodige enge og lunde, som aldrig bliver kedelige at vandre på og i.

Laveste pris for 2 personer: 808 kr.

Broholm Slot
Leonora Holidays

Broholm Slot

3/5

Broholm Slot ligger i den idylliske fynske natur mellem Svendborg og Nyborg. Slottet kunne være taget direkte ud af et eventyr med sine utrolige omgivelser, flotte tårne og store voldgrave. Broholm slot har stået som det står i dag i næsten 700 år og alle hotellets værelser er indrettet med originale møbler og inventar, så at vågne i et af værelserne er noget helt specielt.

Laveste pris for 2 personer: 2.990 kr.

Skovdal Kro
Hotels.com

Skovdal Kro

3/5

Hvis du ønsker et hyggeligt ophold på en autentisk dansk kro vil det være oplagt at bestille et ophold på Skovdal Kro, her er du sikret en god oplevelse og dejlig mad. Derudover er du ganske få kilometer fra en stor oplevelse i form af Jellingstenene. Trænger du til et dejligt ophold vil vi klart anbefale dig Skovdal Kro.

Laveste pris for 2 personer: 930 kr.

Norsminde Kro
Leonora Holidays

Norsminde Kro

4/5

Norsminde Kro ligger i smukke naturskønne omgivelser ved Norsminde Fjord med udsigt over Norsminde Havn. Indendøre finder du en stilfuld indretning samt lyse og rummelige værelser. Kroens gastronomiske restaurant server den dejligste mad lavet af lokale råvarer for at give den helt rette smag og stemning.

Laveste pris for 2 personer: 2.396 kr.

Kobæk Strand Hotel
Hotels.com

Kobæk Strand Hotel

3/5

Nyd et dejligt ophold på Kobæk Strand Hotel i Skælskør, med en perfekt lokation direkte ned til havet og med udsigt til Storebælts Broen er der rig mulighed for en flot gåtur eller en afslappende eftermiddag ved havet. Se frem til en velsmagende morgenmadsbuffet samt middag i flotte omgivelser på hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 1.211 kr.

Hotel Residens Møen
Leonora Holidays

Hotel Residens Møen

3/5

Nyd et aldeles fremragende ophold på det dejlige hotel Residens Møen, med en perfekt lokation ganske tæt på Stege Bugt og bylivet er der rig mulighed for gode gåture til både vand og by. Stemningen på hotellet er fantastisk, det dejlige personale og de smukke omgivelser er med til at gøre opholdet til noget helt særligt.

Laveste pris for 2 personer: 111 kr.

Ny Øbjerggaard Gods
Hotels.com

Ny Øbjerggaard Gods

3/5

Nyd et dejligt ophold på Ny Øbjerggård Gods i smukke omgivelser inde som ude, gå lange ture i den store have og det private skovområde. De lyse værelser er alle rummelige og har udsigt over haven. Nogle af værelserne har egen balkon eller terrasse hvorfra i kan nyde dejlige stunder. Værelserne har enten eget eller fælles badeværelse.

Laveste pris for 2 personer: 695 kr.

Den Gamle Arrest
Hotels.com

Den Gamle Arrest

2.5/5

Nyd et vidunderligt ophold på Den Gamle Arrest i hjertet af Ribe, her kan du lade roen sænke sig. Placeret nær den Jyske Vestkyst er Den Gamle Arrest det perfekte sted at koble fra, når man vil væk fra storbyen og have en base tæt på storslået natur og midt i en hyggelig lille by med autentiske butikker og caféer.

Laveste pris for 2 personer: 865 kr.

Femø Kro
Hotels.com

Femø Kro

2.5/5

Femø Kro byder velkommen til et hyggeligt ophold på en autentisk dansk kro fyldt med historie, her er du sikret en god oplevelse og dejlig mad. Kroen ligger smukt med en formidabel havudsigt som kan nydes inde fra restauranten samt ude på terrassen. Bestil et vidunderligt ophold på Femø Kro.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

marienlyst strandhotel
Hotels.com

Marienlyst Strandhotel

4/5

Marienlyst Strandhotel ligger omtrent en km fra det smukke Kronborg Slot lige ved Øresund. Strandhotellet har helt egen privat strand, som du kan bruge og nyde solens stråler på. Når du er gæst hos Marienlyst Strandhotel, har du gratis adgang til Marienlyst Kasino, samt gratis wi-fi og parkering. Derudover tilbyder hotellet også fitness og yogarum til den aktive type.

Laveste pris for 2 personer: 1.977 kr.

kurhotel skodsborg
Hotels.com

Kurhotel Skodsborg

4/5

Kurhotel Skodsborg har to fantastiske restauranter på ejendommen, som begge laver lækre retter. Derudover får du også adgang til et lækkert spaområde, hvor der er sauna, spabade og et stort udvalg af spa-, massage-, og skønhedsbehandlinger. Når du overnatter hos Kurhotel Skodsborg, får du en unik mulighed for at overnatte i hyggelige værelser med luksuriøse faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 1.899 kr.

comwell sorø
Hotels.com

Comwell Sorø

4/5

Har du brug for at hyggeligt sted at hvile kroppen og hovedet imens du er på besøg i Sorø? Så er Comwell Sorø det oplagte sted for dig. Her bliver du inviteret indenfor til hyggelige rammer og en familievenlig stemning, hvor der er kort til en masse forskellige spændende seværdigheder og gode restauranter. Derudover har hotellet en super lækker morgenmadsbuffet, som du kan nyde.

Laveste pris for 2 personer: 1.028 kr.

Gram Slotskro

3/5

Hvis et uforglemmeligt weekendophold i Gram lyder som noget for dig, så er der ikke nogen tvivl om at Gram Slotskro er en oplagt destination for dig. Her kan du slappe af i charmerende omgivelser og nyde de gode faciliteter, som hotellet råder over. Derudover er der også mange spændende ting at lave i nærområdet, som f.eks. Gram Lergrav – Palæontologi.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

strandhotel røsnæs
Hotels.com

Strandhotel Røsnæs

3/5

Strandhotel Røsnæs har en unik beliggenhed med at fantastisk udsigt over Storebælt og Kalundborg Fjord. Hotellet har også en enestående fransk-inspireret restaurant, hvor kokkene står klar til at lave mad af den højeste kvalitet. Hotellet har også en idyllisk gårdhave, hvor du kan koble af og nyde morgensolen eller aftensolen efter en lang dag med spændende oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 719 kr.

hotel viking spa wellness
Hotels.com

Hotel Viking

3/5

Hvis du er på udkig efter et fantastisk ophold i den smukke by Sæby, så er Hotel Viking et helt fantastisk sted at overnatte. Her inviteres du indenfor til luksuriøse rammer og mange lækre faciliteter, som sikrer, at du kun kan få et helt igennem fantastisk ophold. Her er der bl.a. et kæmpe spa-område, samt kort afstand til mange unikke seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

ystad saltsjobad
Hotels.com

Ystad Saltsjöbad

4/5

Ystad Saltsjöbad er det perfekte sted for dig, som gerne vil have et afslappende ophold, hvor der også er mulighed for at være lidt aktiv. Hotellet har et moderne fitnesscenter, tennisbaner og mange unikke løberuter. Derudover er der et stort spa-område, samt en helt igennem fantastisk restaurant, hvor der serveres specialiteter i flotte og eksklusive omgivelser.

Laveste pris for 2 personer: 2.580 kr.

Hotel Dania
Hotels.com

Hotel Dania

4/5

Hotel Dania er et hyggeligt hotel i flotte omgivelser i Silkeborg. Hvis du gerne vil på et weekendophold med halvpension, så er der ikke nogen tvivl om at Hotel Dania er en oplagt mulighed for dig. Hotellet har en unik stemning over sig og råder over moderne faciliteter, som du kan gøre frit brug af. Derudover er der kort vej til spændende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 1.099 kr.

himmerland golf og spa resort
Hotels.com

Himmerland Golf & Spa Resort

4/5

Himmerland Golf & Spa Resort kan være dit hjem i Farsø i en lille periode, hvor du kan genoplade batterierne og koble af fra hverdagens hektiske liv. Her får du mulighed for at overnatte i idylliske omgivelser og hyggelige værelser, samt gøre brug af et stort spa-område og en flot goldbane. Hos Brasserie 19, hotellets restaurant, kan du nyde lækker gourmetmad.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

Hotel Troense
Hotels.com

Hotel Troense

3/5

Hotel Troense ligger i den idylliske skipperby Troense på Tåsinge og her inviteres du indenfor til den rene idyl. Hyggelige værelser, moderne faciliteter og utroligt smukke naturomgivelser er nogle af de ting, som kendetegner Hotel Troense. Derudover råder hotellet også over en enestående restaurant, hvor du kan nyde retter i særklasse, som du dygtige kokke tilbereder fra bunden.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

fjordgaarden
Hotels.com

Fjordgaarden

4/5

Hos Fjordgaarden inviteres du indenfor til luksuriøse omgivelser og moderne faciliteter, som sikrer at enhver vil få et fantastisk ophold. Her har du mulighed for at nyde livet i det store spa-område, gå ture i de smukke omgivelser, og sidst på dagen nyde et gourmetmåltid i verdensklasse hos hotellets overlegne restaurant. Fjordgaarden byder også på fitness og gratis wi-fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.549 kr.

gourmetophold kragerup gods
Hotels.com

Kragerup Gods

3/5

Kragerup Gods er et idyllisk og helt igennem fantastisk gods, hvor du inviteres indenfor til hyggelige rammer og smukke omgivelser. Godset blev bygget helt tilbage i 1300-tallet og blev opkøbt af familien Dinesen, som stadig er den familie, der driver godset i dag. I dag har du dog mulighed for at overnatte på godset, samt at spise hos godsets unikke restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 1.081 kr.

alter meierhof
Hotels.com

Alter Meierhof

5/5

Hvis du vil en tur til den smukke tyske by Glücksburg, så er der muligvis ikke noget bedre sted at overnatte end Alter Meierhof. Her har du mulighed for at overnatte i utroligt hyggelige værelser med mange nyttige faciliteter, som sikrer at dit ophold bliver helt fantastisk. Hotellet har et luksuriøst spa-område, som du har fri adgang til og et fitnessrum.

Laveste pris for 2 personer: 2.232 kr.

hotel thinggaard
Hotels.com

Hotel Thinggaard

3/5

Hotel Thinggaard er et unikt hotel i smukke omgivelser. Hotellet byder på en lang række gode faciliteter, hyggelige værelser og en fantastisk beliggenhed som gør, at der altid er kort vej til mange spændende seværdigheder. Når du overnatter hos Hotel Thinggard har du altid valget mellem at slappe af på hotellet eller tage ud og få unikke oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.299 kr.

the thief
Hotels.com

THE THIEF

4/5

The Thief har den vildeste beliggenhed i den unikke by Oslo. Her har du mulighed for at glemme alt om den kedelige hverdag og prøve at overnatte i arkitektoniske og farverrige omgivelser. Hotellet har en helt fantastisk restaurant, hvor der serveres lokale og internationale retter, samt et stort spa-område hvor du kan forkæle kroppen og sindet.

Laveste pris for 2 personer: 2.790 kr.

spaophold hotel skansen
Hotels.com

Hotel Skansen

4.5/5

Har du drømme om at overnatte i den idylliske by Båstad? Så er Hotel Skansen lige hotellet for dig. Her får du mulighed for at overnatte i lækre værelser og i et hotel, som har mange gode faciliteter. Her er der bl.a. fitness og spa, samt gratis wi-fi og parkering. Hotellet har også en god beliggenhed med kort afstand til flere seværdigheder, som Bjare Rodkulla.

Laveste pris for 2 personer: 1.197 kr.

aalbæk gl kro
Hotels.com

Aalbæk Gl. Kro

3/5

Laveste pris for 2 personer: 805 kr.

phoenix copenhagen
Hotels.com

Phoenix Copenhagen

4/5

Hos Hotel Phoenix er din forkælelse i fokus. Her kan du få et weekendophold med ultimativ afslapning. Hoteller ligger i den nordjyske by Brønderslev, hvor du inviteres indenfor til deres hyggelige værelser og moderne faciliteter. Derudover er det også en god base for dig, som gerne vil opleve de seværdigheder Brønderslev og området har at byde på.

Laveste pris for 2 personer: 940 kr.

hotel jutlandia
Hotels.com

Hotel Jutlandia

4/5

Hotel Jutlandia er et gennemført lækkert 4-stjernet hotel, som ligger lige i hjertet af Frederikshavn. Er du på udkig efter et weekendophold, hvor du kan hvile hovedet og bare fokusere på at nyde livet, så er der ikke nogen tvivl om, at Hotel Jutlandia er en oplagt mulighed for dig. Der er også unikke vartegn lige i nærheden af hotellet, som du kan besøge.

Laveste pris for 2 personer: 1.024 kr.

montra skaga hotel
Hotels.com

Montra Skaga Hotel

4/5

I smukke omgivelser I byen Hirtshald kan du finde Montra Skaga Hotel, som byder dig indenfor til hyggelige rammer og et godt weekendophold med halvpension. Her skal du ikke fokusere på andet end at nyde livet og de moderne faciliteter, som hotellet råder over. Derudover er der kort vej til en lang række spændende seværdigheder, som f.eks. Horne Kirke.

Laveste pris for 2 personer: 895 kr.

Hotel Budersand

5/5

Hotel Budersand er et 5-stjernet hote, som har mange fantastiske faciliteter, der sikrer, at alle der besøger hotellet får et helt fantastisk ophold. Her har du bl.a. mulighed for at tage et spil golf på golfbanen og derefter hvile kroppen i deres store spa-område. Om aftenen kan du få et gourmetmåltid i særklasse hos hotellets restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 11.250 kr.

gourmetophold hvalpsund færgekro
Hotels.com

Hvalpsund Færgekro

3/5

Hvalpsund Færgekro er en af Danmarks ældste kroer med en historie der rækker helt tilbage til 1532. Det vil sige, at du får mulighed for at sidde og nyde en kold øl i det samme rum, som andre gjorde det for næsten 500 år siden. Hotellet har derudover en fantastisk beliggenhed lige ned til Limfjorden og hyggelige værelser, hvor du kan hvile hovedet.

Laveste pris for 2 personer: 1.099 kr.

Østergaards Hotel
Hotels.com

Østergaards Hotel

3/5

Østergaards Hotel byder dig indenfor til et weekendophold, som du sent vil glemme. Det ligger med en fantastisk beliggenhed i messebyen Herning med Herningcentret på den ene side og Herning Golfklub på den anden. Hotellet råder over hyggelige værelser og moderne faciliteter, samt en enestående á la carte restaurant, hvor du kan nyde enestående retter.

Laveste pris for 2 personer: 750 kr.

kokkedal castle copenhagen
Hotels.com

Kokkedal Castle Copenhagen

5/5

Kokkedal Castle Copenhagen er en storslået ejendom, som stammer fra det 18. århundrede hvor slottet blev opført. I dag er slottet et helt fantastisk hotel, som hvert år tiltrækker flere tusinde gæster. Hotellet har en enestående restaurant, hvor der serveres gourmetmad, samt en unik vinkælder, hvor du kan nyde et glas vin i imponerende omgivelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

strandhotellet blokhus
Hotels.com

Strandhotellet Blokhus

4/5

I den idylliske sommer by Blokhus kan du finde Strandhotellet Blokhus, som er det ultimative hotel for dig, der gerne vil have et ophold i smukke omgivelser. Hotellet har mange gode faciliteter i form af bl.a. et wellness-center, swimmingpool, sauna, fitness og meget mere. Derudover har hotellet en helt fantastisk restaurant, hvor du kan nyde enestående gourmetmad.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Hotel Pinenhus
Hotels.com

Hotel Pinenhus

3/5

Vil du gerne finde det perfekte familievenlige hotel i Roslev til et uforglemmeligt weekendophold, så er der ikke nogen tvivl om, at Hotel Pinenhus er et oplagt valg for dig. Her kan du hvile hovedet i de hyggelige værelser samt gøre brug af alle deres moderne og gode faciliteter, når du altså ikke er ude at opleve det spændende nærområde.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

benniksgaard hotel
Hotels.com

Benniksgaard Hotel

4/5

Benniksgaard Hotel ligger i smukke omgivelser med en enestående udsigt over Flensborg Fjord. Hotellet er omringet af idyl og byder dig indenfor til hyggelige rammer og gode værelser. Derudover råder hotellet over wellness, der er en golfbane lige i nærheden og så kan du nemt komme ud at opleve spændende seværdigheder der er lige i nærheden.

Laveste pris for 2 personer: 1.214 kr.

Hotel Juelsminde Strand
Hotels.com

Hotel Juelsminde Strand

3/5

Hotel Juelsminde Strand ligger I fantastiske naturomgivelser omringet af Tofteskoven og en kort tur fra Juelsminde bymidte og den smukke Juelsminde havn. Som gæst kan du hvile hovedet i de hyggelige værelser, tage en tur på stranden eller gøre brug af de gode faciliteter. Derudover er der kort vej til Juelsminde Golfklub, samt en lang række seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 815 kr.

Hotel Pinenhus
Hotels.com

Hotel Pinenhus

3/5

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

sallingsund færgekro
Hotels.com

Sallingsund Færgekro

3/5

Sallingsund Færgekro er en unik og hyggelig kro med en fantastisk udsigt over Limfjorden. Kroen har en meget lang historie, hvilket naturligvis også er med til at skabe den romantiske stemning der er ved kroen. Derudover har kroen gode værelser og en enestående restaurant, hvor du kan nyde retter i særklasse baseret på friske og lokale råvarer.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

gourmetophold hotel amerika
Hotels.com

Hotel Amerika

4/5

Ved Hobro er det muligt for dig at booke et weekendophold med halvpension. Det kan du nærmere betegnet booke på Hotel Amerika, der med sine charmerende rammer byder dig velkommen til et par dage i det nordjyske. Ved hvert aftensmåltid kan du se frem til en dejlig 6-retters menu valgt af køkkenchefen eller en tur i den blændende buffet, som også byder på mange delikatesser.

Laveste pris for 2 personer: 809 kr.

Skærbækcentret

2.5/5

Skærbækcentret er et fantastisk lille hotel med beliggenhed i smukke omgivelser i byen Skærbæk. Hvis du gerne vil på et uforglemmeligt weekendophold med halvpension, så er der ikke nogen tvivl om, at Skærbækcentret er en oplagt mulighed for dig. Der er kort vej til spændende seværdigheder, som du kan tage ud at opleve når du ikke er på hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

gerlev kro og hotel
Hotels.com

Gerlev Kro & Hotel

3/5

Gerlev Kro og Hotel er en helt fantastisk bindingværksejendom, hvor det er muligt at overnatte og at glemme alt om den typiske stress fra hverdagen. Når du er på besøg ved hotellet, vil du hurtigt opdage den kongelige og luksuriøse stemning der er over hotellet, samt de utroligt smukke omgivelser, som hotellet er omringet af. Der er kort vej til flotte seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Montra Hotel

4/5

Hanstholm er en helt unik by, som byder på en lang række spændende seværdigheder og en masse gode aktivitetsmuligheder. I byen Hanstholm kan du finde Montra Hotel Hanstholm, som er et hyggeligt hotel, der byder dig indenfor til deres hyggelige rammer og moderne faciliteter. Hotellets gode beliggenhed gør også, at der er kort fra hotellet til alle seværdighederne i byen.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

hotel ballumhus
Hotels.com

Hotel Ballumhus

3/5

Hvis et weekendophold med halvpension i Bredebro lyder som noget for dig, så er der ikke nogen tvivl om at Hotel Ballumhus Kro er det oplagte valg for dig. Her kan du overnatte i deres hyggelige omgivelser samt gøre brug af deres moderne og gode faciliteter. Derudover er der også mange spændende seværdigheder lige i nærheden af hotellet, som du kan opleve.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

hotel bretagne
Hotels.com

Hotel Bretagne

3/5

I den smukke badeby Hornbæk kan du finde det klassiske hotel, Hotel Bretagne. Her har du mulighed for at få et uforglemmeligt ophold i smukke omgivelser og hyggelige værelser. Hotellet har meget at byde på, heriblandt en fantastisk udsigt over Øresundsstrædet, samt en helt fantastisk restaurant, som er meget velkendt på grund af den lækre gourmetmad.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

tortue
Hotels.com

Tortue

4/5

Er du på udkig efter et hotel, hvor du kan få et uforglemmeligt ophold i den smukke by Hamborg? Så er Tortue Hamborg det perfekte sted for dig. Først og fremmest har hotellet hyggelige værelser og mange gode faciliteter. Derudover har det også en perfekt beliggenhed, som betyder at du altid er en kort gåtur fra mange imponerende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 1.614 kr.

comwell kellers park
Hotels.com

Comwell Kellers Park

4/5

I den idylliske by Brejning ligger det imponerende hotel Comwell Kellers Park. Her inviteres du indenfor til luksuriøse rammer og hyggelige værelser. Hotellet har mange fantastiske faciliteter, som bl.a. swimmingpool, spa og fitness. Derudover har hotellet en helt fantastisk restaurant, hvor der serveres mad og drikke i særklasse. Lyder det som noget for dig, så er det bare med at komme afsted.

Laveste pris for 2 personer: 977 kr.

Kongensbro Kro

3/5

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

Lyng Dal Hotel

4/5

I den smukke landsby Gammel Ry ligger Lyng Dal Hotel, som er et populært hotel på grund af de idylliske omgivelser og hyggelige rammer. Som gæst hos Lyng Dal Hotel får du adgang til mange helt fantastiske faciliteter, samt deres enestående restaurant, hvor kokkene står klar til at skabe gastronomiske oplevelser, som du sent vil glemme.

Laveste pris for 2 personer: 1.790 kr.

tambohus kro og badehotel
Hotels.com

Tambohus Kro & Badehotel

3/5

På et af de absolut smukkeste steder ved Limfjorden kan du finde en lille idyllisk kro ved navn Tambohus Kro og Badehotel. Her kan du gå indenfor i hyggelige rammer og nyde et måltid i særklasse lavet på friske og lokale råvarer. Derudover kan du overnatte hos badehotellet i lækre værelser, hvor der også er adgang til mange moderne faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 699 kr.

Fakkelgaarden

4/5

Fakkelgaarden er et 4-stjernet hotel & restaurant, som byder dig indenfor til hyggelige rammer i idylliske omgivelser. Som gæst hos hotellet får du adgang til mange moderne faciliteter, som er med til at sikre at dit ophold bliver helt fantastisk. Derudover kan du nyde et kromåltid i særklasse hos hotellets restaurant, hvor dygtige kokke står klar.

Laveste pris for 2 personer: 3.200 kr.

nørre vissing kro
Hotels.com

Nørre Vissing Kro

3/5

I idylliske Lemvig ligger Hotel Nørre Vinkel, hvor du inviteres indenfor til et weekendophold i særklasse. Her kan du hvile hovedet i de hyggelige værelser, gøre brug af de moderne faciliteter og tage ud at besøge alle de spændende seværdigheder der er i nærområdet, som f.eks. Heldum Kirke og Nørlem Kirke, der begge er lige i nærheden.

Laveste pris for 2 personer: 729 kr.

rudbøl grænsekro
Hotels.com

Rudbøl Grænsekro

3/5

Historiske Rudbøl Grænsekro, ved naturskønne Rudbøl sø i Sønderjylland. Kroens historie daterer tilbage fra før 1711, i det unikke grænseland mellem Danmark og Tyskland. På kroen er der rig mulighed for selvforkælelse og afslapning, såvel som aktiviteter. Nyd den omkringliggende natur, slap af ved pool og sauna, eller nyd et godt måltid på kroens restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

hotel marina
Hotels.com

Hotel Marina

4/5

Hotel Marina er et hyggeligt hotel, som ligger i smukke omgivelser i byen Grenaa. Vil du gerne på et uforglemmeligt weekendophold med halvpension, så er der ikke nogen tvivl om, at Hotel Marina er en oplagt mulighed for dig. Som gæst kan du hvile hovedet i de hyggelige værelser, gøre brug af de moderne faciliteter og tage ud at opleve de spændende omgivelser.

Laveste pris for 2 personer: 858 kr.

kroophold den gamle grænsekro
Hotels.com

Den Gamle Grænsekro

3/5

Den Gamle Grænsekro, en historisk og kongeligt privilegeret kro i naturskønne Christiansfeld, Sønderjylland. Christiansfeld kom på UNESCOs verdensarvsliste i 2015 og grænsekroen har en lang og spændende historie, med en begyndelse helt tilbage fra år 1600. Kroen byder på hyggelige og charmerende lokaler og en restaurant med klassiske danske kroretter, som behager smagsløgene.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

comwell kongebrogaarden
Hotels.com

Comwell Kongebrogaarden

5/5

Comwell Kongebrogaarden har en smuk udsigt over Lillebælt med sin unikke beliggenhed små 5 minutter fra Snoghøj og Middelfart. Hos hotellet inviteres du indenfor til hyggelige rammer og fantastiske facilitet i form af swimmingpool, spabade, sauna og mere til. Du får også mulighed for at overnatte i de utroligt lækre værelser, hvor der altid er gratis wi-fi.

Laveste pris for 2 personer: 1.270 kr.

hotel menstrup kro
Hotels.com

Hotel Menstrup Kro

3/5

Hotel Menstrup Kro ligger på Menstrup Bygade, Menstrup 4700, omringet af smukke omgivelser og med en bred vifte af godt faciliteter, som du som gæst kan nyde så meget som du vil. Hos kroen er der også en fantastisk restaurant, hvor kokkene står klar til at give dig en madoplevelse, som du vil huske i meget lang tid efterfølgende.

Laveste pris for 2 personer: 833 kr.

hotel limfjorden
Hotels.com

Hotel Limfjorden

3/5

Hotel Limfjorden byder dig indenfor til et uforglemmeligt ophold i flotte omgivelser. Her kan du tage ud at opleve spændende seværdigheder og vartegn, som f.eks. Thisted Kirke og Thisted Kirkegaard. Når du ikke er ude at få oplevelser, så kan du slappe af på hotellet og nyde alle de gode og moderne faciliteter, som hotellet har at byde på.

Laveste pris for 2 personer: 969 kr.

rold storkro
Hotels.com

Rold Storkro

4/5

Midt i Rolds Skov ved Rebild Bakker kan du finde Rold Storkro, som er en helt igennem fantastisk kro. Her har du mulighed for at overnatte i deres hyggelige værelser og nyde mad i verdensklasse på hotellets hyggelige restaurant, som har en smuk panoramaudsigt over landskabet der omringer kroen. Derudover har hotellet mange gode faciliteter som swimmingpool og sauna.

Laveste pris for 2 personer: 1.048 kr.

Hotel Nørre Vinkel

3/5

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Korning Kro

3/5

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

comwell borupgaard
Hotels.com

Comwell Borupgaard

4/5

I den idylliske og fjerntliggende landsby Snekkersten ligger Comwell Borupgaard, som er et gennemført hotel, der hvert år inviterer gæster på besøg fra hele Skandinavien. Her får du mulighed for at koble af fra hverdagens stress og bare nyde livet fuldt ud. Hotellet har mange gode faciliteter og en helt fantastisk restaurant, hvor der serveres mad i særklasse.

Laveste pris for 2 personer: 938 kr.

hotel vissenbjerg storkro
Hotels.com

Hotel Vissenbjerg Storkro

3/5

Vil du gerne besøge den charmerende by Vissenbjerg? Så er der ikke noget bedre sted at besøge end Hotel Vissenbjerg Storkro. Her er der nemlig for alvor mulighed for at glemme alt om den travle hverdag, og bare slå hjerne fra og nyde livet fuldt ud. Derudover byder hotellet på en masse spændende seværdigheder, som ligger lige i nærheden.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

Hotel HøjbySø
Hotels.com

Hotel HøjbySø

3/5

Hos Hotel Højbysø inviteres du indenfor til hyggelige rammer, hvor du kan hvile hovedet og glemme alt om hverdagens hektiske liv. Hotellet råder over moderne og gode faciliteter, som f.eks. pool, samt lækre værelser, hvor du kan slappe af. Derudover er der kort vej til mange spændende seværdigheder, som f.eks. Gredanapigen der er lige i nærheden.

Laveste pris for 2 personer: 875 kr.

st binderup kro
Hotels.com

St. Binderup Kro

3/5

St. Binderup Kro blev indrettet i de smukke bygninger i 1871. Kroens historie går dog helt tilbage til starten af 1600-tallet, hvor kongen tildelte kroen et kongeligt privilegium. Kroen står stadig utroligt smukt og er uden tvivl en af Danmarks mest autentiske kroer. Med en fantastisk beliggenhed er der også kort vej til mange spændende destinationer.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

munkebo kro
Hotels.com

Munkebo Kro

3/5

Munkebo Kro er en utroligt hyggelig kro, hvor du har mulighed for at komme væk fra hverdagen og bare nyde livet fuldt ud. Kroen er lavet til maksimal afslapning samt ultimativ nydelse og skuffer ikke. Kroen har også en helt fantastisk restaurant, hvor du kan nyde mad i særklasse som kroens talentfulde kokke laver til dig. Der er også kort vej til mange spændende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 1.240 kr.

Gjerrild Kro

3/5

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

hotel lisboa
Hotels.com

Hotel Lisboa

3/5

Hvis du gerne vil på et godt weekendophold, så er der ikke nogen tvivl om at Hotel Lisboa i Frederikshavn er et godt valg for dig. Her kan du slappe af i de hyggelige omgivelser og gøre brug af deres moderne faciliteter. Derudover er der kort vej til spændende seværdigheder, som f.eks. Tordenskjold og Bolten, som du kan tage ud at opleve under dit ophold.

Laveste pris for 2 personer: 752 kr.

billum kro
Hotels.com

Billum Kro

3/5

Billum Kro er det perfekte sted for dig, som gerne vil opleve en ægte landevejskro. Hos Billum Kro får du en varm velkomst og bydes indenfor til de smukke omgivelser og hyggelige rammer. Derudover har Billum Kro en helt fantastisk restaurant, hvor der serveres store gastronomiske oplevelser skabt fra bunden af kroens dygtige kokke af lokale råvarer.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Hotel Sabro Kro

4/5

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

hotel søparken
Hotels.com

Hotel Søparken

3/5

Lyder et godt weekendophold i Aabybro som noget for dig? Så er der ikke nogen tvivl om, at Hotel Søparken er den oplagte mulighed for dig. Her kan du få et uforglemmeligt weekendophold i smukke omgivelser, hvor der er rig mulighed for maksimal afslapning og ultimativ livsnydelse. Hotellet råder over hyggelige værelser og moderne faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 718 kr.

Undgå at gå sulten i seng med halvpension

Et weekendophold med halvpension er klart det bedste valg, når du bare gerne vil fokusere på dig og din familie og på at få hygget jer i de få dage, I nu engang har på hotellet.

Når man tager et par dage på hotel eller en af landets små hyggelige kroer, skal man ikke bebyrdes med madlavning og indkøb. Så skal man tage på sjove ture ud i landet, se det naturskønne lokalområde eller blive forkælet med en god omgang massage på hotellets wellness afdeling.

Så glem alt om opskrifter og indkøbslister i et par dage og nap et weekendophold med både morgen- og aftensmad.

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Hvad er et weekendophold med halvpension?

Et weekendophold med halvpension er et vidunderligt ophold på en kro eller et hotel hvor morgenmaden og aftensmaden er inkluderet i opholdet eller at det er muligt at tilkøbe.

Hvor meget koster et weekendophold med halvpension?

Et weekendophold med halvpension koster 900-3.400 kr. den store pris variation skyldes som oftest overnatningsstedets faciliteter samt om halvpension er inkluderet i opholdet eller om det skal købes ved ankomst. Ligeledes spiller lokation også ind som oftest er ophold nær de større danske byer en anelse dyrere end ophold i provincen.

Hvorfor vælge et weekendophold med halvpension?

Der er rigtig mange gode grunde til at vælge et weekendophold med halvpension, den mest åbentlyse er naturligvis at morgenmaden og aftensmaden er inkluderet i opholdet og at I derfor blot skal koncentrere jer om at nyde weekendopholdet.