fbpx

Weekendophold Halvpension

Bedste weekendophold med halvpension i Danmark 2021

At kunne tage på et weekendophold med halvpension gør det meget nemmere at finde tid til at gå på opdagelse i det lokale område, se seværdigheder eller prøve nogle af de aktiviteter, du eventuelt kan finde på hotellet. Ikke at skulle tænke på at lave morgen- og aftensmad er virkelig en luksus, som langt de fleste undervurderer i dagligdagen. Vil du have et par dage i ro og mag, hvor du kan få tid til fordybelse eller sjove aktiviteter med børnene, og I alle bare kan sætte jer til bords og nyde et godt måltid mad, som I ikke selv skal stå for at lave, er det oplagt at booke et weekendophold med halvpension på et af de følgende hoteller.

Denne side indeholder reklamelinks

Go Dream kro & hotelophold

3/5

Her har I mulighed for at vælge et skønt ophold på en af de mange charmerende kroer og hoteller det ligger fordelt rundt Danmark. Fælles for stederne er, at de byder jer som gæster på en dejlig oplevelse med hyggelig atmosfære, hvor I kan slappe af og nyde hinandens selskab samt opdage eller gense skønne dele af Danmark.

 Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Marienlyst Strandhotel

4/5

Marienlyst Strandhotel ligger omtrent en km fra det smukke Kronborg Slot lige ved Øresund. Strandhotellet har helt egen privat strand, som du kan bruge og nyde solens stråler på. Når du er gæst hos Marienlyst Strandhotel, har du gratis adgang til Marienlyst Kasino, samt gratis wi-fi og parkering. Derudover tilbyder hotellet også fitness og yogarum til den aktive type.

Laveste pris for 2 personer: 2.696 kr.

Kurhotel Skodsborg

4/5

Kurhotel Skodsborg har to fantastiske restauranter på ejendommen, som begge laver lækre retter. Derudover får du også adgang til et lækkert spaområde, hvor der er sauna, spabade og et stort udvalg af spa-, massage-, og skønhedsbehandlinger. Når du overnatter hos Kurhotel Skodsborg, får du en unik mulighed for at overnatte i hyggelige værelser med luksuriøse faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 2.400 kr.

Comwell Sorø

4/5

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Gram Slotskro

3/5

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

Strandhotel Røsnæs

3/5

Strandhotel Røsnæs har en unik beliggenhed med at fantastisk udsigt over Storebælt og Kalundborg Fjord. Hotellet har også en enestående fransk-inspireret restaurant, hvor kokkene står klar til at lave mad af den højeste kvalitet. Hotellet har også en idyllisk gårdhave, hvor du kan koble af og nyde morgensolen eller aftensolen efter en lang dag med spændende oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.718 kr.

Broholm Slot

3/5

Broholm Slot ligger i den idylliske fynske natur mellem Svendborg og Nyborg. Slottet kunne være taget direkte ud af et eventyr med sine utrolige omgivelser, flotte tårne og store voldgrave. Broholm slot har stået som det står i dag i næsten 700 år og alle hotellets værelser er indrettet med originale møbler og inventar, så at vågne i et af værelserne er noget helt specielt.

Laveste pris for 2 personer: 2.450 kr.

Hotel Viking

3/5

Hvis du er på udkig efter et fantastisk ophold i den smukke by Sæby, så er Hotel Viking et helt fantastisk sted at overnatte. Her inviteres du indenfor til luksuriøse rammer og mange lækre faciliteter, som sikrer, at du kun kan få et helt igennem fantastisk ophold. Her er der bl.a. et kæmpe spa-område, samt kort afstand til mange unikke seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 3.390 kr.

Ystad Saltsjöbad

4/5

Ystad Saltsjöbad er det perfekte sted for dig, som gerne vil have et afslappende ophold, hvor der også er mulighed for at være lidt aktiv. Hotellet har et moderne fitnesscenter, tennisbaner og mange unikke løberuter. Derudover er der et stort spa-område, samt en helt igennem fantastisk restaurant, hvor der serveres specialiteter i flotte og eksklusive omgivelser.

Laveste pris for 2 personer: 2.665 kr.

Hotel Dania

4/5

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

Himmerland Golf & Spa Resort

4/5

Himmerland Golf & Spa Resort kan være dit hjem i Farsø i en lille periode, hvor du kan genoplade batterierne og koble af fra hverdagens hektiske liv. Her får du mulighed for at overnatte i idylliske omgivelser og hyggelige værelser, samt gøre brug af et stort spa-område og en flot goldbane. Hos Brasserie 19, hotellets restaurant, kan du nyde lækker gourmetmad.

Laveste pris for 2 personer: 2.390 kr.

Hotel Troense

3/5

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

Fjordgaarden

4/5

Hos Fjordgaarden inviteres du indenfor til luksuriøse omgivelser og moderne faciliteter, som sikrer at enhver vil få et fantastisk ophold. Her har du mulighed for at nyde livet i det store spa-område, gå ture i de smukke omgivelser, og sidst på dagen nyde et gourmetmåltid i verdensklasse hos hotellets overlegne restaurant. Fjordgaarden byder også på fitness og gratis wi-fi.

Laveste pris for 2 personer: 2.458 kr.

Kragerup Gods

3/5

Kragerup Gods er et idyllisk og helt igennem fantastisk gods, hvor du inviteres indenfor til hyggelige rammer og smukke omgivelser. Godset blev bygget helt tilbage i 1300-tallet og blev opkøbt af familien Dinesen, som stadig er den familie, der driver godset i dag. I dag har du dog mulighed for at overnatte på godset, samt at spise hos godsets unikke restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 2.600 kr.

Alter Meierhof

5/5

Hvis du vil en tur til den smukke tyske by Glücksburg, så er der muligvis ikke noget bedre sted at overnatte end Alter Meierhof. Her har du mulighed for at overnatte i utroligt hyggelige værelser med mange nyttige faciliteter, som sikrer at dit ophold bliver helt fantastisk. Hotellet har et luksuriøst spa-område, som du har fri adgang til og et fitnessrum.

Laveste pris for 2 personer: 2.989 kr.

Hotel Tinggaard

3/5

I Hurup, Thy, kan du finde det idylliske Hotel Thinggaard, hvor du inviteres indenfor til ren forkælelse og afslapning. Her kan du koble af fra hverdagens stress og bare nyde livet. Hotellet har gode faciliteter, et lækkert spa-område, samt en helt fantastisk restaurant hvor der serveres 4-retters gourmetmenuer i verdensklasse. Du får også adgang til gratis wi-fi.

Laveste pris for 2 personer: 2.596 kr.

THE THIEF

4/5

The Thief har den vildeste beliggenhed i den unikke by Oslo. Her har du mulighed for at glemme alt om den kedelige hverdag og prøve at overnatte i arkitektoniske og farverrige omgivelser. Hotellet har en helt fantastisk restaurant, hvor der serveres lokale og internationale retter, samt et stort spa-område hvor du kan forkæle kroppen og sindet.

Laveste pris for 2 personer: 4.450 kr.

Hotel Skansen

4.5/5

Har du drømme om at overnatte i den idylliske by Båstad? Så er Hotel Skansen lige hotellet for dig. Her får du mulighed for at overnatte i lækre værelser og i et hotel, som har mange gode faciliteter. Her er der bl.a. fitness og spa, samt gratis wi-fi og parkering. Hotellet har også en god beliggenhed med kort afstand til flere seværdigheder, som Bjare Rodkulla.

Laveste pris for 2 personer: 2.140 kr.

aalbæk gl kro
Hotels.com

Aalbæk Gl. Kro

3/5

Laveste pris for 2 personer: 805 kr.

phoenix copenhagen
Hotels.com

Phoenix Copenhagen

4/5

Laveste pris for 2 personer: 940 kr.

Hotel Jutlandia

4/5

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

Montra Skaga Hotel

4/5

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

Hotel Budersand

5/5

Hotel Budersand er et 5-stjernet hote, som har mange fantastiske faciliteter, der sikrer, at alle der besøger hotellet får et helt fantastisk ophold. Her har du bl.a. mulighed for at tage et spil golf på golfbanen og derefter hvile kroppen i deres store spa-område. Om aftenen kan du få et gourmetmåltid i særklasse hos hotellets restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 11.250 kr.

Hvalpsund Færgekro

3/5

Hvalpsund Færgekro er en af Danmarks ældste kroer med en historie der rækker helt tilbage til 1532. Det vil sige, at du får mulighed for at sidde og nyde en kold øl i det samme rum, som andre gjorde det for næsten 500 år siden. Hotellet har derudover en fantastisk beliggenhed lige ned til Limfjorden og hyggelige værelser, hvor du kan hvile hovedet.

Laveste pris for 2 personer: 1.798 kr.

Østergaards Hotel
Hotels.com

Østergaards Hotel

3/5

Laveste pris for 2 personer: 750 kr.

Kokkedal Castle Copenhagen

5/5

Kokkedal Castle Copenhagen er en storslået ejendom, som stammer fra det 18. århundrede hvor slottet blev opført. I dag er slottet et helt fantastisk hotel, som hvert år tiltrækker flere tusinde gæster. Hotellet har en enestående restaurant, hvor der serveres gourmetmad, samt en unik vinkælder, hvor du kan nyde et glas vin i imponerende omgivelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.980 kr.

Strandhotellet Blokhus

4/5

I den idylliske sommer by Blokhus kan du finde Strandhotellet Blokhus, som er det ultimative hotel for dig, der gerne vil have et ophold i smukke omgivelser. Hotellet har mange gode faciliteter i form af bl.a. et wellness-center, swimmingpool, sauna, fitness og meget mere. Derudover har hotellet en helt fantastisk restaurant, hvor du kan nyde enestående gourmetmad.

Laveste pris for 2 personer: 2.610 kr.

Hotel Pinenhus
Hotels.com

Hotel Pinenhus

3/5

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Benniksgaard Hotel

4/5

Laveste pris for 2 personer: 1.499 kr.

Hotel Juelsminde Strand
Hotels.com

Hotel Juelsminde Strand

3/5

Laveste pris for 2 personer: 815 kr.

Hotel Pinenhus
Hotels.com

Hotel Pinenhus

3/5

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Sallingsund Færgekro

3/5

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

Hotel Amerika

4/5

Ved Hobro er det muligt for dig at booke et weekendophold med halvpension. Det kan du nærmere betegnet booke på Hotel Amerika, der med sine charmerende rammer byder dig velkommen til et par dage i det nordjyske. Ved hvert aftensmåltid kan du se frem til en dejlig 6-retters menu valgt af køkkenchefen eller en tur i den blændende buffet, som også byder på mange delikatesser.

Laveste pris for 2 personer: 2.800 kr.

Skærbækcentret

2.5/5

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

Gerlev Kro og Hotel

3/5

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

Montra Hotel

4/5

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

Hotel Ballumhus

3/5

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

Hotel Bretagne

3/5

I den smukke badeby Hornbæk kan du finde det klassiske hotel, Hotel Bretagne. Her har du mulighed for at få et uforglemmeligt ophold i smukke omgivelser og hyggelige værelser. Hotellet har meget at byde på, heriblandt en fantastisk udsigt over Øresundsstrædet, samt en helt fantastisk restaurant, som er meget velkendt på grund af den lækre gourmetmad.

Laveste pris for 2 personer: 3.790 kr.

Tortue

4/5

Er du på udkig efter et hotel, hvor du kan få et uforglemmeligt ophold i den smukke by Hamborg? Så er Tortue Hamborg det perfekte sted for dig. Først og fremmest har hotellet hyggelige værelser og mange gode faciliteter. Derudover har det også en perfekt beliggenhed, som betyder at du altid er en kort gåtur fra mange imponerende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 3.150 kr.

Comwell Kellers Park

4/5

I den idylliske by Brejning ligger det imponerende hotel Comwell Kellers Park. Her inviteres du indenfor til luksuriøse rammer og hyggelige værelser. Hotellet har mange fantastiske faciliteter, som bl.a. swimmingpool, spa og fitness. Derudover har hotellet en helt fantastisk restaurant, hvor der serveres mad og drikke i særklasse. Lyder det som noget for dig, så er det bare med at komme afsted.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Kongensbro Kro

3/5

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

Lyng Dal Hotel

4/5

I den smukke landsby Gammel Ry ligger Lyng Dal Hotel, som er et populært hotel på grund af de idylliske omgivelser og hyggelige rammer. Som gæst hos Lyng Dal Hotel får du adgang til mange helt fantastiske faciliteter, samt deres enestående restaurant, hvor kokkene står klar til at skabe gastronomiske oplevelser, som du sent vil glemme.

Laveste pris for 2 personer: 1.790 kr.

Tambohus Kro og Badehotel

3/5

På et af de absolut smukkeste steder ved Limfjorden kan du finde en lille idyllisk kro ved navn Tambohus Kro og Badehotel. Her kan du gå indenfor i hyggelige rammer og nyde et måltid i særklasse lavet på friske og lokale råvarer. Derudover kan du overnatte hos badehotellet i lækre værelser, hvor der også er adgang til mange moderne faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 1.998 kr.

Fakkelgaarden

4/5

Fakkelgaarden er et 4-stjernet hotel & restaurant, som byder dig indenfor til hyggelige rammer i idylliske omgivelser. Som gæst hos hotellet får du adgang til mange moderne faciliteter, som er med til at sikre at dit ophold bliver helt fantastisk. Derudover kan du nyde et kromåltid i særklasse hos hotellets restaurant, hvor dygtige kokke står klar.

Laveste pris for 2 personer: 3.200 kr.

Nørre Vissing Kro

3/5

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

Rudbøl Grænsekro

3/5

Laveste pris for 2 personer: 1.698 kr.

Hotel Marina

4/5

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

Den Gamle Grænsekro

3/5

Laveste pris for 2 personer: 1.450 kr.

Comwell Kongebrogaarden

5/5

Comwell Kongebrogaarden har en smuk udsigt over Lillebælt med sin unikke beliggenhed små 5 minutter fra Snoghøj og Middelfart. Hos hotellet inviteres du indenfor til hyggelige rammer og fantastiske facilitet i form af swimmingpool, spabade, sauna og mere til. Du får også mulighed for at overnatte i de utroligt lækre værelser, hvor der altid er gratis wi-fi.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Hotel Menstrup Kro

3/5

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

Hotel Limfjorden

3/5

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

Rold Storkro

4/5

Laveste pris for 2 personer: 2.356 kr.

Hotel Nørre Vinkel

3/5

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Korning Kro

3/5

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

Comwell Borupgaard

4/5

I den idylliske og fjerntliggende landsby Snekkersten ligger Comwell Borupgaard, som er et gennemført hotel, der hvert år inviterer gæster på besøg fra hele Skandinavien. Her får du mulighed for at koble af fra hverdagens stress og bare nyde livet fuldt ud. Hotellet har mange gode faciliteter og en helt fantastisk restaurant, hvor der serveres mad i særklasse.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Hotel Vissenbjerg Storkro

3/5

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

Hotel HøjbySø
Hotels.com

Hotel HøjbySø

3/5

Laveste pris for 2 personer: 875 kr.

St. Binderup Kro

3/5

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

Munkebo Kro

3/5

Laveste pris for 2 personer: 1.240 kr.

Gjerrild Kro

3/5

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

Hotel Lisboa

3/5

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

Billum Kro

3/5

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

Hotel Sabro Kro

4/5

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

Hotel Søparken

3/5

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

Undgå at gå sulten i seng med halvpension

Et weekendophold med halvpension er klart det bedste valg, når du bare gerne vil fokusere på dig og din familie og på at få hygget jer i de få dage, I nu engang har på hotellet.

Når man tager et par dage på hotel eller en af landets små hyggelige kroer, skal man ikke bebyrdes med madlavning og indkøb. Så skal man tage på sjove ture ud i landet, se det naturskønne lokalområde eller blive forkælet med en god omgang massage på hotellets wellness afdeling.

Så glem alt om opskrifter og indkøbslister i et par dage og nap et weekendophold med både morgen- og aftensmad.

zzz

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Hvad er et weekendophold med halvpension?

Et weekendophold med halvpension er et vidunderligt ophold på en kro eller et hotel hvor morgenmaden og aftensmaden er inkluderet i opholdet eller at det er muligt at tilkøbe.

Hvor meget koster et weekendophold med halvpension?

Et weekendophold med halvpension koster 900-3.400 kr. den store pris variation skyldes som oftest overnatningsstedets faciliteter samt om halvpension er inkluderet i opholdet eller om det skal købes ved ankomst. Ligeledes spiller lokation også ind som oftest er ophold nær de større danske byer en anelse dyrere end ophold i provincen.

Hvorfor vælge et weekendophold med halvpension?

Der er rigtig mange gode grunde til at vælge et weekendophold med halvpension, den mest åbentlyse er naturligvis at morgenmaden og aftensmaden er inkluderet i opholdet og at I derfor blot skal koncentrere jer om at nyde weekendopholdet.

Go Dream kro- & hotelophold

Køb et Go Dream gavekort & få et vidunderligt ophold. Vælg blandt et utal af forskellige gavekort, som alle giver dig mulighed for til fulde at nyde et vidunderligt ophold på danske kroer & hoteller.