Spaophold Østjylland

Bedste spaophold i Østjylland 2021

zzzz

Denne side indeholder reklamelinks

Comwell Kellers Park

4/5

Nyd et skønt spa ophold på Comwell Kellers Park ved Vejle. Hotellet er ideelt for jer, der elsker flotte omgivelser og frisk luft, og det benyttes ofte af mange motionscyklister. Faciliteterne på hotellet er i top, og under jeres ophold kan I hygge jer i det lækre AquaSpa, hvor I blandt andet kan benytte jer af sauna, tropisk trommeregn, fitnesspool og varmtvandsbassin.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

hotel ritz
Hotels.com

Hotel Ritz

3/5

Tag på Hotel Ritz og få et lækkert spa ophold i Jyllands hovedstad Aarhus. Selve hotellet har ikke egen spaafdeling, men det betyder ikke noget, for der er masser af steder lige i nærheden. Med et spa ophold i Aarhus kan du vælge at besøge steder som Egå Wellness, Pure Nature – spa & wellness, Byens wellness og Grossererbadet, som alle er yderst kompetente steder med gode faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 893 kr.

Hotel Marina

4/5

I Grenaa, Østjylland, finder I Wellness Hotel Marina, der er skræddersyet til at give jer afslappende og skønne spa ophold, som skaber fornyet energi og overskud. Den skønne wellnessafdeling ligger i skønne omgivelser – et stenkast fra både strand og skov. Her kan I vælge mellem flere forskellige skønheds- og/eller massagebehandlinger, der har til formål virkeligt at få jer til at stresse af.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

helnan marselis aarhus
Hotels.com

Helnan Marselis Hotel

4/5

Tag på et skønt og afslappende spa ophold i Aarhus på den fantastiske Helnan Marselis Hotel. I finder ikke en bedre placering til jeres spa ophold, hvis målet er at finde et fristed fra hverdagens trummerum, hvor arbejde, madlavning, oprydning og andre forpligtelse har det med at hobe sig op. Helnan Marselis Hotel ligger ved stranden i Aarhus Bugt, hvor I fra flere af værelserne har den skønnest udsigt.

Laveste pris for 2 personer: 895 kr.

zzz

zzz

zzz

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

zz

zzz

zz

Få 10% rabat på dit ophold!

Køb dit drømme ophold hos DuGlemmerDetAldrig og få lige nu 10% rabat på dit køb. Find dit ønskede ophold og tilmeld dig deres nyhedsbrev, så modtager du en unik 10% rabatkode til din ordre.