fbpx

Spaophold Østjylland

Bedste spaophold i Østjylland 2024

zzzz

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

comwell kellers park
Hotels.com

Comwell Kellers Park

4/5

Nyd et skønt spa ophold på Comwell Kellers Park ved Vejle. Hotellet er ideelt for jer, der elsker flotte omgivelser og frisk luft, og det benyttes ofte af mange motionscyklister. Faciliteterne på hotellet er i top, og under jeres ophold kan I hygge jer i det lækre AquaSpa, hvor I blandt andet kan benytte jer af sauna, tropisk trommeregn, fitnesspool og varmtvandsbassin.

Laveste pris for 2 personer: 977 kr.

Hotel Vejlefjord
Hotels.com

Hotel Vejlefjord

4/5

Hotel Vejlefjord er et utroligt lækkert hotel der ligger i idylliske omgivelser og byder på alt hvad man kan drømme om, hvis man gerne vil på et uforglemmeligt spaophold. Som gæst hos Hotel Vejlefjord kan du gøre brug af deres mange lækre faciliteter, samt slappe af i de luksuriøse værelser. Derudover er der også flere seværdigheder du kan opleve i nærheden.

Laveste pris for 2 personer: 1.495 kr.

Comwell Aarhus
Hotels.com

Comwell Aarhus

4.5/5

Comwell Aarhus Dolce By Wyndham er et hotel, som byder dig indenfor til kvalitet, design og velvære. Hotellet har en vild udsigt over Aarhus Strand, Skov og Havn og er den perfekte base til dig, som gerne vil opleve Aarhus. Derudover er det også kort vej til alle Aarhus’ vartegn fra hotellet, som du kan tage ud at opleve.

Laveste pris for 2 personer: 1.008 kr.

Scandic Aarhus City
Hotels.com

Scandic Aarhus City

4/5

Hvis du gerne vil på et godt ophold i Århus, så er der ikke nogen tvivl om, at Scandic Aarhus City er et oplagt valg for dig. Her kan du slappe af i de hyggelige værelser, nyde de smukke omgivelser og naturligvis gå på opdagelsestur i Aarhus til de mange seværdigheder, der er lige i nærheden af hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 1.166 kr.

Radisson RED Aarhus
Hotels.com

Radisson RED Aarhus

4/5

Radisson Red Aarhus ligger i Aarhus indre by og er derfor det perfekte udgangspunkt for dig, som gerne vil opleve Aarhus og alt det, som denne fantastiske by har at byde på. Når du overnatter hos hotellet kan du gøre brug af hotellets mange lækre og moderne faciliteter, samt slappe af i de hyggelige værelser, som hotellet råder over.

Laveste pris for 2 personer: 1.044 kr.

Scandic Silkeborg
Hotels.com

Scandic Silkeborg

3.5/5

Scandic Silkeborg er et hyggeligt og rart hotel, som ligge i en af Danmarks smukkeste områder i Silkeborg. På hotellet kan du gøre brug af mange moderne faciliteter, som bl.a. pool og fitnesscenter, og så kan du efter en god dag slappe af i de super lækre værelser. Derudover er der også kort vej til flere spændende seværdigheder fra hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 1.076 kr.

Radisson Blu Papirfabrikken Hotel
Hotels.com

Radisson Blu Papirfabrikken Hotel

4/5

Radisson Blu Papirfabrikken Hotel ligger i Silkeborg og byder på et fantastisk ophold i smukke omgivelser. Her kan du gøre brug af en masse forskellige gode faciliteter, samt overnatte i de hyggelige værelser. Derudover har hotellet også en unik beliggenhed, som gør, at der altid kun er kort vej til mange spændende seværdigheder, du kan opleve..

Laveste pris for 2 personer: 936 kr.

hotel royal
Hotels.com

Hotel Royal

4/5

I en gammel og elegant bygning fra 1838 midt i Aarhus kan du finde Hotel Royal. Dette storslåede og imponerende hotel har eget kasino og meget luksuriøse rammer, og derudover helt fantastiske faciliteter, som er med til at sikre at du får et godt ophold. Derudover er det også det perfekte hotel til dig, som gerne vil opleve Aarhus.

Laveste pris for 2 personer: 1.121 kr.

hotel ritz
Hotels.com

Hotel Ritz

3/5

Tag på Hotel Ritz og få et lækkert spa ophold i Jyllands hovedstad Aarhus. Selve hotellet har ikke egen spaafdeling, men det betyder ikke noget, for der er masser af steder lige i nærheden. Med et spa ophold i Aarhus kan du vælge at besøge steder som Egå Wellness, Pure Nature – spa & wellness, Byens wellness og Grossererbadet, som alle er yderst kompetente steder med gode faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 893 kr.

hotel marina
Hotels.com

Hotel Marina

4/5

I Grenaa, Østjylland, finder I Wellness Hotel Marina, der er skræddersyet til at give jer afslappende og skønne spa ophold, som skaber fornyet energi og overskud. Den skønne wellnessafdeling ligger i skønne omgivelser – et stenkast fra både strand og skov. Her kan I vælge mellem flere forskellige skønheds- og/eller massagebehandlinger, der har til formål virkeligt at få jer til at stresse af.

Laveste pris for 2 personer: 858 kr.

helnan marselis aarhus
Hotels.com

Helnan Marselis Hotel

4/5

Tag på et skønt og afslappende spa ophold i Aarhus på den fantastiske Helnan Marselis Hotel. I finder ikke en bedre placering til jeres spa ophold, hvis målet er at finde et fristed fra hverdagens trummerum, hvor arbejde, madlavning, oprydning og andre forpligtelse har det med at hobe sig op. Helnan Marselis Hotel ligger ved stranden i Aarhus Bugt, hvor I fra flere af værelserne har den skønnest udsigt.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Hotel Oasia Aarhus
Hotels.com

Hotel Oasia Aarhus

3/5

Mangler du et sted at sove, når du er i Århus? Så vil Hotel Oasia Aarhus uden tvivl være en god base for dig. Hotellets beliggenhed gør det til et super hotel, hvis du gerne vil ud at opleve Aarhus, men hotellet råder også over en masse gode faciliteter, samt nogle utroligt hyggelige værelser, hvor du kan slappe af efter en dag fyldt med oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 929 kr.

Golf Hotel Viborg
Hotels.com

Golf Hotel Viborg

4/5

Best Western Golf Hotel Viborg er et fantastisk hotel, som ligger i Viborg og den perfekte base for dig, som gerne vil ud at opleve alt det, som Viborg har at byde på. Når du overnatter hos hotellet kan du slappe af i de hyggelige værelser eller nyde deres gode faciliteter, hvor de bl.a. både har pool og sauna.

Laveste pris for 2 personer: 1.237 kr.

Best Western Plus Hotel Kronjylland

4/5

Best Western Plus Hotel Kronjylland er et hotel, hvor man ikke kan andet end at få et fantastisk ophold. Hotellet byder på hyggelige værelser og en masse gode faciliteter i deres stilfulde bygning, som er mere end 100 år gammel. Derudover serverer hotellet en helt fantastisk morgenbuffet og der er kort vej til spændende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 1.080 kr.

zzz

zzz

zzz

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Hvad er det bedste spaophold i Østjylland?

Det bedste spaophold i Østjylland vil mange helt sikkert mene er et ophold hos Hotel Vejlefjord, her er storslået natur, flotte faciliteter samt dejlig mad og vin. Der findes dog ligeledes mange andre vidunderlige spaophold i Østjylland.

Hvor meget koster et spaophold i Østjylland?

Et spaophold i Østjylland koster 900-1.500 kr. prisen varierer alt efter temperament, hvis I ønsker at bo på et af de fineste spahoteller vil prisen være der efter ligeledes er prisen højere hvis der er inkluderet morgenmad, aftensmad eller et glas vin i opholdet.

Hvorfor tage på et spaophold i Østjylland?

Der er rigtig mange gode grunde til at nyde et spaophold i Østjylland, her er flot natur, skønne spahoteller og I vil her få mulighed for at få en tiltrængt pause fra en stresset hverdag uden at skulle langt væk hjemmefra.