fbpx

Slotsophold Frankrig

Bedste slotsophold i Frankrig 2024

Et slotsophold i Frankrig kan rigtigt give dig fornemmelsen af at være på ferie. Du kommer til at bo i helt særlige rammer, som du kun finder de færreste steder. Desuden ligger slotte i Frankrig typisk i naturskønne omgivelser, så du også kan nyde disse. 

Men en ting er, at du nu har besluttet, at du skal på et slotsophold i Frankrig. En anden er at få foretaget et valg. Det kan nemlig være svært, da der er mange steder at vælge mellem. Her på siden har vi gjort det nemmere for dig at få et overblik over de slotsophold, der findes i Frankrig.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Chateau de La Ballue
Hotels.com

Château de La Ballue

4/5

Château de La Ballue er et meget eventyrligt Fransk slot som er lige den slagt slot man tænker på når man forstiller sig et Fransk slot. Slottet er virkelig elegant og fremstår i fortrinlig god stand. Parken er eventyrlig og stedet rummer af romantik ude såvel som inde.

Laveste pris for 2 personer: 1.889 kr.

Ferme de la Rançonnière
Hotels.com

Ferme de la Rançonnière

3/5

Domaine de la Ranconnière er et herregårdshotel beliggende i Crèpon i Normandiet i Frankrig. Hotellets værelser er indrettet med traditionelle møbler, satellit-tv, wi-fi og eget badeværelse. Herregården serverer lækker mad på højt gastronomisk plan, der tager udgangspunkt i franske specialiteter lavet med lokale råvarer. Fra ejendommen ligger Gold Beach 5 km, Bayeux 13 km og Caen 19 km.

Laveste pris for 2 personer: 937 kr.

Château des Arpentis
Hotels.com

Chateau des Arpentis

4/5

Chateau des Arpentis er et vidunderligt Fransk slot med udendørs swimmingpool og en fantastisk have som straks sænker ens skuldre og får en til at slappe af lige så snart man ankommer til slottet. Dette sted er det helt rette for dig der ønsker et rigtig slotsophold i Frankring med alt hvad hjertet begærer.

Laveste pris for 2 personer: 1.413 kr.

Château de Montvillargenne
Hotels.com

Hôtel Château de Montvillargenne

4/5

Hôtel Château de Montvillargenne, er et ældre Fransk slot fyldt med detaljer og små krummelurer, stedet fremstår i fin stand og har en smuk park som helt sikkert vil give en ekstra dimension til dit slotsophold i Frankrig.

Laveste pris for 2 personer: 1.074 kr.

Hôtel Golf Château de Chailly
Hotels.com

Hotel Golf Chateau de Chailly

4/5

Hotel Golf Chateau de Chailly, er det helt rette sted for dig der elsker at spille golf, springe på hovedet i poolen og i det hele taget bare nyde livet. Omgivelserne er romantiske og sætte straks den rette stemning for et slotsophold i Frankrig.

Laveste pris for 2 personer: 1.399 kr.

Hotel Manoir De La Poterie & Spa
Hotels.com

Manoir de la Poterie & Spa

4/5

Manoir de la Poterie & Spa, er et virkelig elegant sted og ekstremt hyggeligt, der er her tale om et mindre slot og måske ikke helt det man forstiller sig når man tænker på et Fransk slot, men lad dig ikke snyde, dette er et magisk sted som kan danne en fantastisk ramme for jeres slotsophold i Frankrig.

Laveste pris for 2 personer: 1.460 kr.

Hyggelige udflugter under dit slotsophold i Frankrig

Frankrig er et stort land med slotsophold alle mulige steder. Du kan tage på hyggelige udflugter til diverse seværdigheder uanset, hvor du befinder dig. Her får du et par forslag til ting, du kan kigge nærmere på, hvis du bor i nærheden eller kommer lige forbi stederne. 

  • Eiffeltårnet i Paris
  • Basilique Notre Dame de la Garde i Marseille
  • Slotsbjerget i Nice
  • Disneyland Park i Marne-la-Valle
  • Jardin des Plantes i Nantes
  • Aquarium La Rochelle i La Rochelle
  • The Hall of Mirrors i Versailles
  • Monets Have i Giverny
  • Picassomuseet i Antibes
  • Strandpromenaden La Croîsette i Cannes

smukt slot på en flot solskinsdag

Find din indre ro med en slotsferie i Frankrig

Noget af det, der blandt andet er så dejligt ved et slotsophold i Frankrig, er, at du kan finde den indre ro, mens du er afsted på ferie. Du kan vælge at tage ud og få en masse oplevelser rundt omkring, eller du kan blive på stedet og bare nyde at blive forkælet. 

Er du glad for rødvin, kan et Frankrig slotsophold i Bordeaux helt sikkert få dig ned i gear. Her kan du bo lige midt i et vindistrikt og hver dag nyde de udsøgte vine til den lækre mad, der bliver serveret under slotsopholdet. Det må da siges at være den ultimative slotsferie. 

Er du ikke den store vindrikker, kan du i stedet glæde dig til den storslåede natur, der er i Frankrig. Her kan du gå daglige ture, så du får ro i sjælen. Desuden kan det være med til at give mere plads til den gode mad.

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Er det rigtige franske slotte, der tilbyder slotsophold i Frankrig?

Ja, det er vaskeægte slotte i Frankrig, der tilbyder, at du kan komme på et slotsophold. Du bør derfor forvente, at der er en helt særlig atmosfære på stedet, da du kan fornemme gamle dage.

Hvor mange slotsophold i Frankrig findes der?

Der findes rigtig mange slotte i Frankrig, hvorfor der også findes en del slotsophold. Det er derfor til din store glæde, at du kan vælge lige det slotsophold i Frankrig, der behager dig. Kigger du udvalget her på siden igennem, har du et godt udgangspunkt for at få et overblik over, hvor mange slotsophold der findes.

Hvordan kommer jeg på en slotsferie i Frankrig?

Hvis du gerne vil på en slotsferie i Frankrig, kan du enten klikke dig videre til opholdet via vores side, eller du kan bestille det på slottets egen hjemmeside. Efter du har bestilt slotsopholdet i Frankrig, er det op til dig, om du vil ankomme med fly, bus, tog eller i bil.