fbpx

Slotsophold Frankrig

Bedste slotsophold i Frankrig 2022

Et slotsophold i Frankrig kan rigtigt give dig fornemmelsen af at være på ferie. Du kommer til at bo i helt særlige rammer, som du kun finder de færreste steder. Desuden ligger slotte i Frankrig typisk i naturskønne omgivelser, så du også kan nyde disse. 

Men en ting er, at du nu har besluttet, at du skal på et slotsophold i Frankrig. En anden er at få foretaget et valg. Det kan nemlig være svært, da der er mange steder at vælge mellem. Her på siden har vi gjort det nemmere for dig at få et overblik over de slotsophold, der findes i Frankrig.

Denne side indeholder reklamelinks

Chateau de La Ballue
Hotels.com

Château de La Ballue

4/5

Laveste pris for 2 personer: 1.889 kr.

Ferme de la Rançonnière
Hotels.com

Ferme de la Rançonnière

3/5

Laveste pris for 2 personer: 937 kr.

Château des Arpentis
Hotels.com

Chateau des Arpentis

4/5

Laveste pris for 2 personer: 1.413 kr.

Château de Montvillargenne
Hotels.com

Hôtel Château de Montvillargenne

4/5

Laveste pris for 2 personer: 1.074 kr.

Hôtel Golf Château de Chailly
Hotels.com

Hotel Golf Chateau de Chailly

4/5

Laveste pris for 2 personer: 1.399 kr.

Hotel Manoir De La Poterie & Spa
Hotels.com

Manoir de la Poterie & Spa

4/5

Laveste pris for 2 personer: 1.460 kr.

Hyggelige udflugter under dit slotsophold i Frankrig

Frankrig er et stort land med slotsophold alle mulige steder. Du kan tage på hyggelige udflugter til diverse seværdigheder uanset, hvor du befinder dig. Her får du et par forslag til ting, du kan kigge nærmere på, hvis du bor i nærheden eller kommer lige forbi stederne. 

  • Eiffeltårnet i Paris
  • Basilique Notre Dame de la Garde i Marseille
  • Slotsbjerget i Nice
  • Disneyland Park i Marne-la-Valle
  • Jardin des Plantes i Nantes
  • Aquarium La Rochelle i La Rochelle
  • The Hall of Mirrors i Versailles
  • Monets Have i Giverny
  • Picassomuseet i Antibes
  • Strandpromenaden La Croîsette i Cannes

smukt slot på en flot solskinsdag

Find din indre ro med en slotsferie i Frankrig

Noget af det, der blandt andet er så dejligt ved et slotsophold i Frankrig, er, at du kan finde den indre ro, mens du er afsted på ferie. Du kan vælge at tage ud og få en masse oplevelser rundt omkring, eller du kan blive på stedet og bare nyde at blive forkælet. 

Er du glad for rødvin, kan et Frankrig slotsophold i Bordeaux helt sikkert få dig ned i gear. Her kan du bo lige midt i et vindistrikt og hver dag nyde de udsøgte vine til den lækre mad, der bliver serveret under slotsopholdet. Det må da siges at være den ultimative slotsferie. 

Er du ikke den store vindrikker, kan du i stedet glæde dig til den storslåede natur, der er i Frankrig. Her kan du gå daglige ture, så du får ro i sjælen. Desuden kan det være med til at give mere plads til den gode mad.

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Er det rigtige franske slotte, der tilbyder slotsophold i Frankrig?

Ja, det er vaskeægte slotte i Frankrig, der tilbyder, at du kan komme på et slotsophold. Du bør derfor forvente, at der er en helt særlig atmosfære på stedet, da du kan fornemme gamle dage.

Hvor mange slotsophold i Frankrig findes der?

Der findes rigtig mange slotte i Frankrig, hvorfor der også findes en del slotsophold. Det er derfor til din store glæde, at du kan vælge lige det slotsophold i Frankrig, der behager dig. Kigger du udvalget her på siden igennem, har du et godt udgangspunkt for at få et overblik over, hvor mange slotsophold der findes.

Hvordan kommer jeg på en slotsferie i Frankrig?

Hvis du gerne vil på en slotsferie i Frankrig, kan du enten klikke dig videre til opholdet via vores side, eller du kan bestille det på slottets egen hjemmeside. Efter du har bestilt slotsopholdet i Frankrig, er det op til dig, om du vil ankomme med fly, bus, tog eller i bil.