fbpx

Spaophold Midtjylland

Bedste spaophold i Midtjylland 2023

Trænger dit parforhold til lidt opmærksomhed, og længes I efter at have tid til hinanden og bare være sammen om noget rart og afslappende? Så kan et spaophold i Midtjylland være lige det, I trænger til. På et spaophold er forkælelsen og afslapningen i højsædet, og du kan selvfølgelig også nyde oplevelsen alene. Læs mere om spaophold i Midtjylland her!

Denne side indeholder reklamelinks

Go Dream Kro- & Hotelophold
Go Dream

Go Dream Gavekort Til Uforglemmelige Ophold

3/5

Hvis du ønsker et uforglemmeligt ophold i Danmark, med dejlig mad og godt selvskab vil det være oplagt at tage et kig på et Go Dream Gavekort. Flere af disse gavekort gælder til et utal af dejlige kroer og hoteller rundt omkring i Danmark, se alle mulighederne her.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

fjordgaarden
Hotels.com

Fjordgaarden

4/5

Hvis du søger et spaophold hvor du virkelig kan forkæle både krop og sind, så behøver du ikke lede længere. Midt i den smukke natur ved Ringkøbing Fjord har Hotel Fjordgaarden skabt unikke rammer, som er lavet til at forkæle dig så meget som muligt. Her er der blandt mulighed for wellness behandlinger, som lige for en til at sætte lidt mere pris på livet.

Laveste pris for 2 personer: 1.549 kr.

Hotel Vejlefjord
Hotels.com

Hotel Vejlefjord

4/5

Hotel Vejlefjord er et utroligt luksuriøst hotel, som har skabt de helt optimale rammer til et uforglemmeligt spaophold. Hotellet råder over en kæmpe wellnessafdeling “Kur og Spa”, som du kan gøre frit brug af under dit ophold. Derudover har hotellet hyggelige værelser og findes i en elegant bygning i de smukkeste omgivelser, som du også kan nyde.

Laveste pris for 2 personer: 1.495 kr.

comwell kellers park
Hotels.com

Comwell Kellers Park

4/5

Det femstjernede Comwell Kellers Park ved Vejle er et oplagt sted at nyde et spaoptold i form af AquaSpa som byder på sauna, varmtvandsbassin, tropisk trommeregn, fitnesspool og meget mere. Med andre ord rummer Comwell Kellers Park alt, hvad der skal til i forbindelse med et skønt spa ophold. Hotellets restaurant er desuden kendt for både den lækre morgenmadsbuffet og den skønne aftensmad.

Laveste pris for 2 personer: 977 kr.

Hotel Opus

4/5

Nyd et lækkert og skønt spa ophold på Hotel Opus Horsens. Et spa ophold er den perfekte måde at genoplade de tømte batterier, så overskuddet i hverdagen igen bliver stort. Derudover er det en utrolig skøn oplevelse, og den kan I få på Hotel Opus Horsens. Her kan I nyde hotellets mange spa-faciliteter som sauna, dampbad, solarium og spabad. Derudover tilbydes en række welnessbehandlinger, mens der også er rig mulighed for at dyrke motion i hotellets fitnesscenter, der rummer adskillige forskellige fitnessmaskiner og udstyr.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

zzz

zzz

zzz

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Hvilket er det bedste spaophold i Midtjylland?

Hvilket der er det bedste spaophold i Midtjylland er nok lidt af en smagssag, men der findes naturligvis nogle spahoteller som fortjener en særlig fremhævelse her kan nævnes Fjordgaarden, Hotel Vejlefjord, Comwell Kellers Park, Hotel Opus samt mange andre.

Hvor meget koster et spaophold i Midtjylland?

Et spaophold i Midtjylland koster 1.000-2.500 kr. grunden til den store prisvariation skyldes hovedsageligt at nogle spahoteller sælger pakkeløsninger altså inklusiv morgenmad, aftensmad og måske endda et glas vin, hvor i mod andre blot sælger overnatninger hvor til du har mulighed for at tilkøbe resten.

Hvorfor vælge et spaophold i Midtjylland?

Der er utrolig mange gode grunde til at nyde et spaophold i Midtjylland, for ikke nok med at man kan slappe helt af og nyde hinandens selvskab i smukke omgivelser. Ligeledes vil det være muligt at gå lange ture i smuk natur samt spise dejlig mad og nyde god vin.