Spaophold Midtjylland

Bedste spaophold i Midtjylland 2021

zzzz

Denne side indeholder reklamelinks

Fjordgaarden

4/5

Hvis du søger et spaophold hvor du virkelig kan forkæle både krop og sind, så behøver du ikke lede længere. Midt i den smukke natur ved Ringkøbing Fjord har Hotel Fjordgaarden skabt unikke rammer, som er lavet til at forkæle dig så meget som muligt. Her er der blandt mulighed for wellness behandlinger, som lige for en til at sætte lidt mere pris på livet.

Laveste pris for 2 personer: 2.458 kr.

Comwell Kellers Park

4/5

Det femstjernede Comwell Kellers Park ved Vejle er et oplagt sted at nyde et spaoptold i form af AquaSpa som byder på sauna, varmtvandsbassin, tropisk trommeregn, fitnesspool og meget mere. Med andre ord rummer Comwell Kellers Park alt, hvad der skal til i forbindelse med et skønt spa ophold. Hotellets restaurant er desuden kendt for både den lækre morgenmadsbuffet og den skønne aftensmad.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Hotel Opus

4/5

Nyd et lækkert og skønt spa ophold på Hotel Opus Horsens. Et spa ophold er den perfekte måde at genoplade de tømte batterier, så overskuddet i hverdagen igen bliver stort. Derudover er det en utrolig skøn oplevelse, og den kan I få på Hotel Opus Horsens. Her kan I nyde hotellets mange spa-faciliteter som sauna, dampbad, solarium og spabad. Derudover tilbydes en række welnessbehandlinger, mens der også er rig mulighed for at dyrke motion i hotellets fitnesscenter, der rummer adskillige forskellige fitnessmaskiner og udstyr.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

zzz

zzz

zzz

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

zz

zzz

zz

Få 10% rabat på dit ophold!

Køb dit drømme ophold hos DuGlemmerDetAldrig og få lige nu 10% rabat på dit køb. Find dit ønskede ophold og tilmeld dig deres nyhedsbrev, så modtager du en unik 10% rabatkode til din ordre.