fbpx

Spaophold Midtjylland

Bedste spaophold i Midtjylland 2024

Trænger dit parforhold til lidt opmærksomhed, og længes I efter at have tid til hinanden og bare være sammen om noget rart og afslappende? Så kan et spaophold i Midtjylland være lige det, I trænger til. På et spaophold er forkælelsen og afslapningen i højsædet, og du kan selvfølgelig også nyde oplevelsen alene. Læs mere om spaophold i Midtjylland her!

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

comwell kellers park
Hotels.com

Comwell Kellers Park

4/5

Det femstjernede Comwell Kellers Park ved Vejle er et oplagt sted at nyde et spaoptold i form af AquaSpa som byder på sauna, varmtvandsbassin, tropisk trommeregn, fitnesspool og meget mere. Med andre ord rummer Comwell Kellers Park alt, hvad der skal til i forbindelse med et skønt spa ophold. Hotellets restaurant er desuden kendt for både den lækre morgenmadsbuffet og den skønne aftensmad.

Laveste pris for 2 personer: 977 kr.

Hotel Opus

4/5

Nyd et lækkert og skønt spa ophold på Hotel Opus Horsens. Et spa ophold er den perfekte måde at genoplade de tømte batterier, så overskuddet i hverdagen igen bliver stort. Derudover er det en utrolig skøn oplevelse, og den kan I få på Hotel Opus Horsens. Her kan I nyde hotellets mange spa-faciliteter som sauna, dampbad, solarium og spabad. Derudover tilbydes en række welnessbehandlinger, mens der også er rig mulighed for at dyrke motion i hotellets fitnesscenter, der rummer adskillige forskellige fitnessmaskiner og udstyr.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

zzz

zzz

zzz

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Hvilket er det bedste spaophold i Midtjylland?

Hvilket der er det bedste spaophold i Midtjylland er nok lidt af en smagssag, men der findes naturligvis nogle spahoteller som fortjener en særlig fremhævelse her kan nævnes Fjordgaarden, Hotel Vejlefjord, Comwell Kellers Park, Hotel Opus samt mange andre.

Hvor meget koster et spaophold i Midtjylland?

Et spaophold i Midtjylland koster 1.000-2.500 kr. grunden til den store prisvariation skyldes hovedsageligt at nogle spahoteller sælger pakkeløsninger altså inklusiv morgenmad, aftensmad og måske endda et glas vin, hvor i mod andre blot sælger overnatninger hvor til du har mulighed for at tilkøbe resten.

Hvorfor vælge et spaophold i Midtjylland?

Der er utrolig mange gode grunde til at nyde et spaophold i Midtjylland, for ikke nok med at man kan slappe helt af og nyde hinandens selvskab i smukke omgivelser. Ligeledes vil det være muligt at gå lange ture i smuk natur samt spise dejlig mad og nyde god vin.