fbpx

Weekendophold Badeland

Bedste Weekendophold med badeland 2024

Selvom Danmark ikke er det land i verden, der har det bedste vejr, betyder det ikke, at man ikke kan få en ægte tur i badeland. For der er rigtig mange badelande rundt omkring i landet, som er klar på at give dig og din familie det bedste weekendophold nogensinde. Her finder du oplevelser for hele familien, og I får masser af tid til bare at være sammen og nyde hinandens selskab.

Alle børn vil elske at komme en tur i et rigtigt badeland, og er du en barnlig sjæl selv, er der ingen tvivl om, at du også vil kunne få mange sjove timer sådan et sted. Herunder er der nogle bud på, hvor I kan vælge at tage hen og plaske i vand, køre i vandrutsjebane og få en oplevelse sammen, I sent vil glemme.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Lalandia Resort Rødby
Hotels.com

Lalandia Resort Rødby

3/5

Lalandia i Rødby ligger i et naturskønt område lige ved siden af ​​Østersøen og en smuk sandstrand. Det tropiske feriecenter byder på masser af sjove aktiviteter, gode spisesteder og spændende butikker. Nyd den tropiske varme, skynd dig ned ad vandrutsjebaner og udforsk den sjove nye attraktion WaveSurf. Her er du sikret aktivitet og masser af sjov

Laveste pris for 2 personer: 2.711 kr.

Lalandia Resort Billund
Hotels.com

Lalandia Resort Billund

4/5

Besøg Lalandia i Billund, og oplev de nyeste attraktioner: den lynhurtige Turbo Racer vandrutsjebane og det vilde Adventure Tower klatretårn. Tag en pause i den dejlige natur. Nyd det tropiske klima i Aquadome, og tag en tur ned ad vandrutsjebaner. Her kan du også opleve store butikker og børnevenlige restauranter i feriecenteret. Det perfekte sted at slappe af.

Laveste pris for 2 personer: 4.073 kr.

Feriecenter Skagen Strand
Hotels.com

Feriecenter Skagen Strand

4/5

Skagen Strand feriecenter er en dejlig grøn oase kun 12 km syd for Skagen, midt i den nordjyske natur tæt ved Hulsig strand. Her kan du nyde ro, skønne strande, vandrestier, cykelruter, seværdigheder, kunst, kultur og selvfølgelig Skagens helt specielle charme. Samtidig kan du spille minigolf, tennis, beachvolley, fodbold og meget mere.

Laveste pris for 2 personer: 1.485 kr.

Van der Valk Resort Linstow
Hotels.com

Van der Valk Resort Linstow

4/5

PÅ Van Der Valk er du sikret det gode humør. Her har du mulighed for mange slags sjov. Om man er til bowling, barbecue eller bare vil cykle en tur. Så er det hele muligt her. Du kan også nyde lækker mad i en af deres mange restauranter som alle serverer dejlig mad.

Laveste pris for 2 personer: 921 kr.

Garda Hotel Forte Charme
Hotels.com

Garda Hotel Forte Charme

4/5

Det moderne Garda Hotel Forte Charme ligger i den dejlige søby Nago-Torbole med udsigt over Gardasøen. Træk vejret i den fængslende skønhed i området omkring Garda Hotel Forte Charme. I den lille by Nago-Torbole, der ligger ved foden af ​​Castel Penede-ruinerne, blandt oliventræer og klippeflader, ser hotellet ud til at stige op fra en drøm.

Laveste pris for 2 personer: 1.455 kr.

Hotel Medi
Hotels.com

Hotel Medi

3/5

På Hotel Medi i Ikast kan du få opladet din energi ved et specielt og roligt ophold. Nyd god dansk mad, natur- og kulturoplevelser og ikke mindst messestemning. Hotel Medi et rigtig godt udgangspunkt for oplevelser i området der mulighed for at besøge flere seværdigheder. Her kan du opleve udsøgt mad og hygge på et helt nyt niveau.

Laveste pris for 2 personer: 1.105 kr.

Et weekendophold for ægte vandhunde

Hvis man ikke har lyst eller mulighed for at tage sydpå til de varme himmelstrøg, må man jo klare sig med det næstbedste. Og her er et weekendophold med adgang til nogle af Danmarks absolut bedste badelande ikke et dårligt alternativ.

Der er både mulighed for små og store badelande, alt afhængig hvor mange faciliteter I har brug for. Skal det være de helt store tropiske badelande, eller skal der være plads til at I kan være sammen som familie og bare hygge jer i et af de mindre alternativer?

Hvad enten I har lyst til det ene eller andet, kan I finde det uden at søge mod udlandet. Og det er rigtig rart for de familier, der bare gerne vil nyde den danske sommer og samtidig have mulighed for at tage en dukkert i den varme swimmingpool.

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Hvilket er det bedste weekendophold med badeland?

Som du sikkert allerede ved findes der en del forskellige badelande i Danmark som alle tilbyder vidunderlige weekendophold, de mest populære badelande i Danmark er oftest rigtig gode og blandt de bedste her kan eksempelvis nævnes Lalandia Resort samt Feriecenter Skagen Strand.

Hvor meget koster et weekendophold med badeland?

Et weekendophold med badeland koster 900-4.000 kr. prisen variere som udgangspunkt mest efter hvad der er inkluderet i weekendopholdet samt hvilke faciliteter hotellet eller resortet kan tilbyde, du kan læse meget mere om hvert enkelte hotel eller resort på deres hjemmeside.

Hvornår er det bedst at nyde et weekendophold med badeland?

Der findes ikke et dårligt tidspunkt at nyde et vidunderligt weekendophold med badeland, men mange vil nok mene at det bedste tidspunkt for et weekendophold med adgang til et badeland vil være om sommeren trods resten af året ligeledes er fremragende.