Weekendophold Jylland

Bedste weekendophold i Jylland 2021

Skal du et smut til Sønder-, Midt-, Vest- eller Nordjylland, så er der her en række fine hoteller fra nord til syd, som du kan booke dig ind på. De følgende hoteller er især egnet til weekendophold, og de vil alle byde dig velkommen med åbne arme, hvad enten du vil fejre Skt. Hans i Skagen, smage på bylivet i Aarhus eller nyde freden i Esbjerg.

Jylland har mange smukke egne og seværdigheder, som du under dit ophold kan besøge. Mange af byerne byder på lækre cafeer og restauranter, og skulle du få lyst til at besøge det tyske, er der ikke langt til grænsen.

Denne side indeholder reklamelinks

Hotel Viking

3/5

Hotel Viking Aqua Spa & Wellness hotel i Sæby byder på afslapning og selvforkælelse I særklasse. Med et prisvindende spa & wellnessområde, en fantastisk restaurant, indbydende vinkælder og udsigt mod skønne Kattegat, er der skabt de bedste rammer for et mindeværdigt ophold. Uanset om man som gæst er på spaophold, eller en forlænget romantisk weekend.

Laveste pris for 2 personer: 3.390 kr.

Himmerland Golf & Spa Resort

4/5

Himmerland Golf & Spa Resort byder på helt unikke rammer for et ophold med mange muligheder. Med golf værende en hjørnesten, er der plads til golfspillere af alle niveauer, begyndere som øvede. Udover golf er der rig mulighed for både aktiviteter og afslapning, med alt fra et skønt spa & wellnessområde, til bowling, fitness og spisemuligheder for enhver smag.

Laveste pris for 2 personer: 2.390 kr.

Fjordgaarden

4/5

Hotel Fjordgaarden ved naturskønne Ringkøbing Fjord. Her byder faciliteterne på alskens muligheder for afslapning, velvære og ro, med Fjordgaardens Kurbad indenfor og den skønne Vestjyske natur udenfor. Restauranten byder på lokale råvarer tilberedt med bevidsthed for bæredygtighed og god smag, og når dagen er omme, sørger de rene og velindrettede værelser for at man er frisk og veludhvilet dagen efter.

Laveste pris for 2 personer: 2.458 kr.

Lyng Dal Hotel

4/5

Lyng Dal Hotel og Restaurant i skønne og afslappende omgivelser. Lyng Dal hotel byder på charmerende og afslappende omgivelser, med udsigt udover lyngmarker og smuk natur. Her er rig mulighed for smukke spadsereture i den Midtjyske natur, ikke langt fra det historiske Himmelbjerg. Restauranten byder på gastronomiske oplevelser i særklasse, med nøje udvalgte råvarer, egen køkkenhave og sæsonbaserede menuer.

Laveste pris for 2 personer: 1.790 kr.

Hotel Tinggaard

3/5

Hos Hotel Thinggaard bliver du budt indenfor i hyggelige rammer, hvor du har mulighed for at få alle sanserne i brug og opleve hvad ægte forkælelse er. Du vil bl.a. overnatte i super lækre værelser, have adgang til en masse gode faciliteter og naturligvis kunne slutte dagen af i deres fantastiske restaurant, hvor der tilberedes mad på lokale råvarer fra Thy.

Laveste pris for 2 personer: 2.596 kr.

Strandhotellet Blokhus

4/5

Strandhotellet Blokhus, et klassisk badehotel med moderne komfort. Beliggende i Blokhus er der hverken langt fra lokalt byliv, eller de unikke og historiske brede, hvide sandstrande ved Vesterhavet. Hotellets faciliteter giver rig mulighed for velvære, ro og afslapning med fitness, spa & wellnessområde og hotellets restaurant, Restaurant Blå. Restaurant Blå byder på unikke gastronomiske muligheder med lokale råvarer, et kompetent hold og et sæsonbaseret menukort.

Laveste pris for 2 personer: 2.610 kr.

Comwell Kellers Park

4/5

Comwell Kellers Park, et hotel i naturskønne og historiske omgivelser. Indenfor i de hvidkalkede palæbygninger fra 1900-tallet, er der rig mulighed for et ophold med selvforkælelse, afslapning og velvære. Spa & wellnessområdet byder på alt fra urtesauna og varmvandspool, til et helt udendørsområde med boblebad og terrasse, ved Vejle Fjord. Efter afslapning og selvforkælelse står hotellets moderne værelser, 3 restauranter og skønne omgivelser til rådighed.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Hotel Amerika

4/5

Hotel Amerika, i naturskønne Nordjyske omgivelser. Tæt på både skov og Mariager Fjord, er der rig mulighed for afslappende og smukke spadsereture. Efter at have nydt den lokale natur, byder hotellet indenfor til smukke værelser, boblebad og god mad. Restauranten sørger for en god spiseoplevelse i varme omgivelser.

Laveste pris for 2 personer: 2.800 kr.

Tambohus Kro og Badehotel

3/5

Tambohus Kro & Badehotel ved naturskønne og unikke Thy og Limfjorden. På Tambohus Kro & Badehotel er der rig mulighed for selvforkælelse og afslapning, i unikke omgivelser. Hotellets faciliteter byder på aktiviteter som østerssafari i Limfjorden, men også ro i form af et afslappende kurbad. Når mørket faldet på byder restauranten indenfor til en sæsonbaseret menu, med lokale råvarer og udsigt over Limfjorden.

Laveste pris for 2 personer: 1.998 kr.

Benniksgaard Hotel

4/5

Benniksgaard Hotel i det naturskønne og idylliske Sønderjylland. Hotellet ligger med udsigt udover Flensborg Fjord tæt på både smukke stier og historiske Gråsten Slot. Et ophold på Benniksgaard Hotel byder på mulighed for både afslapning og aktivitet, med muligheder som mountainbiking, golf og yoga. Når mørket falder på byder hotellets restauranter på smagfulde oplevelser, inden de behagelige værelser kalder.

Laveste pris for 2 personer: 1.499 kr.

Fakkelgaarden

4/5

Fakkelgaarden er et fantastisk 4-stjernet hotel, hvor du har adgang til en smuk strand, en hyggelig have, en romantisk stemning og naturligvis den helt utrolige restaurant. På restauranten serveres der mad i verdensklasse, som besøgende altid husker i lang tid efter. Derudover er der kort til mange forskellige seværdigheder og byerne Flensborg og Tønder ligger tæt ved.

Laveste pris for 2 personer: 3.200 kr.

Hvalpsund Færgekro

3/5

Hvalpsund Færgekro i Farsø, Nordjylland. Hvalpsund Færgekros historie daterer tilbage fra 1532 og kroen er i dag ved femte generation af kromand. Kroen og den dertilhørende restaurant ligger med udsigt ned til hyggelige Hvalpsund havn og Limfjorden. Restauranten byder på klassiske danske kroretter, som kan nydes med en skøn udsigt.

Laveste pris for 2 personer: 1.798 kr.

Kongensbro Kro

3/5

Kongensbro Kro blev opført i 1663 og er en yderst idyllisk kro med beliggenhed ved Gudenåen. Kroen emmer af en helt fantastisk stemning og har mange gode faciliteter, som sikrer, at du får et fantastisk ophold. Kroens kokke står også klar til at skabe gastronomiske oplevelser for dig, som du vil huske i mange år efterfølgende.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

Rudbøl Grænsekro

3/5

Historiske Rudbøl Grænsekro, ved naturskønne Rudbøl sø i Sønderjylland. Kroens historie daterer tilbage fra før 1711, i det unikke grænseland mellem Danmark og Tyskland. På kroen er der rig mulighed for selvforkælelse og afslapning, såvel som aktiviteter. Nyd den omkringliggende natur, slap af ved pool og sauna, eller nyd et godt måltid på kroens restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 1.698 kr.

Den Gamle Grænsekro

3/5

Den Gamle Grænsekro, en historisk og kongeligt privilegeret kro i naturskønne Christiansfeld, Sønderjylland. Christiansfeld kom på UNESCOs verdensarvsliste i 2015 og grænsekroen har en lang og spændende historie, med en begyndelse helt tilbage fra år 1600. Kroen byder på hyggelige og charmerende lokaler og en restaurant med klassiske danske kroretter, som behager smagsløgene.

Laveste pris for 2 personer: 1.450 kr.

hjorths badehotel
Hotels.com

Hjorths Badehotel

2.5/5

Hjorts badehotel, et klassisk Nordjysk badehotel i naturskønne og smukke Skagen. Værende et badehotel udnævnt til en af de bedste oplevelser i Nordjylland, er man garanteret et godt ophold på Hjorths Badehotel. Hotellet er beliggende i historiske Skagen, med mulighed for at opleve Grenen, Skagens Museum, Skagen Lystbådehavn og meget mere. Efter en aktivitetsrig dag, står hotellets egen restaurant klar til at byde gæster på en madoplevelse i særklasse.

Laveste pris for 2 personer: 1.150 kr.

hjerting badehotel
Hotels.com

Hjerting Badehotel

3/5

Hjerting Badehotel, et klassisk badehotel i Sydvestjylland med udsigt til det smukke Vesterhav. Badehotellet ligger både tæt på Esbjergs summende byliv, naturskønne områder, Vadehavet og kulturelle og historiske oplevelser som Mennesket ved Havet, kirker og museer. Hotellets restaurant sørger for gode spiseoplevelser, med lokale råvarer og behagelig betjening i unikke og smukke omgivelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.495 kr.

ruths hotel
Hotels.com

Ruths Hotel

4.5/5

Danmarkskendte Ruths Hotel, et historisk Nordjysk badehotel i naturskønne og smukke Skagen. Hotellet er indrettet med klassisk dansk møbelkunst og afgiver en helt unik fornemmelse af at være et historisk og unikt sted. Hotellet er beliggende i Skagen, med mulighed for at opleve Grenen, Skagens Museum, Skagen Lystbådehavn og meget mere. Efter en aktivitetsrig dag, står hotellets egen restaurant klar til at byde gæster på en madoplevelse af et særligt højt gastronomisk niveau.

Laveste pris for 2 personer: 2.290 kr.

dronninglund slot
Hotels.com

Dronninglund Slot

3.5/5

Historiske Dronninglund Slot i naturskønne Nordjylland. Dronninglund slot byder på et helt unikt slotsophold i historiske og ædle omgivelser. Fordyb dig i det historiske slot, med flotte værelser, fantastiske lokaler og slotsgange. Udenfor slottet er Dronninglund Storskov, Øster Møllesø og Golfklub i nærheden, så der er også rig mulighed for spændende aktiviteter. Efter en aktivitetsrig dag, byder Slotsrestauranten på et godt måltid i unikke omgivelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.150 kr.

aalbæk gl kro
Hotels.com

Aalbæk Gl. Kro

3/5

Aalbæk gl. Kro & Badehotel er centralt beliggende i charmerende Aalbæk by. Her byder kroen på et behageligt klassisk kroophold, med en dejlig sandstrand og smuk natur i området. Tæt på Aalbæk er der rig mulighed for alskens aktiviteter, her kan blandt andet nævnes Rubjerg Knude Fyr, Nordsøen Oceanarium og Grenen. Efter en aktivitetsrig dag, byder kroens restaurant på et godt måltid efter sæsonens råvarer.

Laveste pris for 2 personer: 805 kr.

molskroen
Hotels.com

Molskroen

3/5

Molskroen Strandhotel i Ebeltoft, Østjylland. Det afslappende strandhotel ligger med udsigt over Femmøller Strand ved Ebeltoft Vig, omringet af naturskønne omgivelser. Der er rig mulighed for aktiviteter i nærområdet, med Glasmuseet Ebeltoft og Fregatten Jylland tæt på. Strandhotellets restaurant har, ganske berettiget, fået en plads i den danske Michelin guide, grundet deres franske cuisine af enormt højt gastronomisk niveau.

Laveste pris for 2 personer: 1.680 kr.

schackenborg slotskro
Hotels.com

Schackenborg Slotskro

3/5

Shackenborg Slotskro, privilegeret siden 1687 og med kulturhistoriske Shackenborg Slot som nærmeste nabo. På slotskroen er gæster en del af dansk kulturhistorie, i naturskønne og idylliske omgivelser. Der er rig mulighed for at fordybe sig i slottets historie, men også at nyde den omkringliggende natur og Sønderjyske historie. Slotskroens restaurant sørger for udsøgte måltider under ens ophold.

Laveste pris for 2 personer: 1.148 kr.

hotel løkken strand
Hotels.com

Hotel Løkken Strand

3/5

Hotel Løkken strand, i naturskønne og idylliske Løkken. Hotel Løkken Strand er beliggende i Løkken by, blot få 100 meter fra den unikke og historiske brede, hvide sandstrand ved Vesterhavet. Løkken strand er ikke blot elsket af turister om sommeren, men også af byesn lokale surfere, deraf tilnavnet Cold California. Efter en aktivitetsrig dag, byder hotellets værelser på afslappende og behagelige omgivelser.

Laveste pris for 2 personer: 900 kr.

Agger Badehotel

4/5

Agger Badehotel i naturskønne Agger by i Thy. Hotellet er bygget i 1904, i gule og hvide farver og byder på hyggelige værelser og en smagfuldt indrettet restaurant med klassiske danske retter. Ikke langt fra badehotellet er det ikoniske Vesterhav og deromkring smuk natur. Nationalpark Thy kan også opleves, værende Danmarks første og største Nationalpark.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

filskov kro
Hotels.com

Filskov Kro

3/5

Familievenlige og hyggelige Filskov Kro i Grindsted, Midtjylland. På Filskov Kro er der rig mulighed for aktiviteter for alle størrelser og aldre, med Omme Å og Filskov Fiskesø i nærheden, fodboldgolf i baghaven, motionsrum, legeplads, bordtennisbord og meget mere. Vil man på en længere tur, er både LEGOLAND, Givskud zoo og Lalandia indenfor 20 km af kroen. Efter en aktivitetsrig dag, byder kroens restaurant på et godt måltid af friske råvarer.

Laveste pris for 2 personer: 700 kr.

årøsund badehotel
Hotels.com

Aarøsund Badehotel

3.5/5

Ikoniske Aarøsund Badehotel på spidsen af Haderslev Næs i Sønderjylland. Det naturskønne område byder på stilhed, vidder, strand og vand med rig mulighed for afslapning og fordybelse. Badehotellet fra 1903 byder på romantisk finish og dekor, i de flotte slotsværelser og på de store slotsgange. Restauranten på Aarøsund Badehotel sørger for en særpræget gastronomisk oplevelse.

Laveste pris for 2 personer: 1.165 kr.

hotel royal
Hotels.com

Hotel Royal

4/5

Hotel Royal er et super luksuriøst hotel med en meget elegant indretning. Bygningen stammer helt tilbage fra 1838 og har derudover også et flot kasino, hvor du som gæst kan gamble med lidt penge og bare have det sjovt. Hotel Royal har derudover en lækker beliggenhed med kun 300 meter til Aarhus Havn og mange andre flotte århusianske seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 1.121 kr.

brøndums hotel
Hotels.com

Brøndums Hotel

3/5

Brøndums Hotel, et klassisk Nordjysk badehotel i naturskønne og smukke Skagen. Værende et badehotel med et historisk afsæt fra 1839, er man som gæst en del af den lokale kulturarv. Hotellet er beliggende i historiske Skagen, med mulighed for at opleve Grenen, Skagens Museum, Skagen Lystbådehavn og meget mere. Efter en aktivitetsrig dag, står hotellets egen restaurant klar til at byde gæster på en madoplevelse i særklasse.

Laveste pris for 2 personer: 895 kr.

vedersø klit badehotel
Hotels.com

Vedersø Klit Badehotel

3/5

Charmerende Vedersø Klit Badehotel ved det smukke Vesterhav. Det naturskønne lokalområde byder på rig mulighed for smukke vandreture, i de nærliggende unikke klitter. Hotellet byder på moderne og hyggelige værelser, der forsikrer afslapning og en god nats søvn efter en aktivitetsrig dag. Restaurantens egen restaurant sørger for et godt sæsonbaseret måltid, af friske råvarer.

Laveste pris for 2 personer: 633 kr.

Her finder du det smukkeste af Danmark

Der kan ikke være nogen tvivl om, at du på et weekendophold i Jylland vil have rig mulighed for at kunne blive imponeret både af gastronomien, naturen og hyggen, som nu engang stammer fra det jyske sind.

Hotellerne rundt omkring i Jylland byder på en hyggelig atmosfære og et ophold med dig i fokus. Så lad dig forkæle og slappe af i trygge og hjemlige rammer, som man sjældent oplever på samme måde andre steder i landet.

Jylland er klart hjemstedet for nogle af de hyggeligste og bedste stunder for de mange danske par og familier. Så giv dig selv lov til at skabe nogle uforglemmelige minder i nogle af landets måske hyggeligste byer.

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

zz

zzz

zz

Få 10% rabat på dit ophold!

Køb dit drømme ophold hos DuGlemmerDetAldrig og få lige nu 10% rabat på dit køb. Find dit ønskede ophold og tilmeld dig deres nyhedsbrev, så modtager du en unik 10% rabatkode til din ordre.