fbpx

Weekendophold Jylland

Bedste weekendophold i Jylland 2024

Er et weekendophold lige det, du har brug for? Så har vi samlet en række destinationer i Jylland, der kan få dig ned i gear og give ekstra kvalitetstid med dem, du holder af. Hos Mitophold finder du alt fra gourmet weekendophold, romantiske weekendophold, weekendophold med børn og mange flere.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Fru Larsen Hotel
Leonora Holidays

Fru Larsen Hotel

4/5

Hvis du værdsætter en ekstravagant middag med dejlig vin og formidabel service vil du elske at nyde et ophold på Fru Larsen Hotel. Her går maden nemlig op i en højere enhed og stemningen på hotellet er fortrinlig lige fra ankomst til dit dejlige ophold er slut for denne gang. Ønsker du et ophold i særklasse er dette lige noget for dig.

Laveste pris for 2 personer: 2.190 kr.

Skrøbelev Gods
Leonora Holidays

Skrøbelev Gods

4/5

Midt i det H.C.Andersen kaldte Danmarks have ligger Skrøbelev Gods. Godset blev bygget i 1669 midt i den aristokratiske og ekstravagante periode. Godset er siden hen blevet renoveret og forandret til et romantisk hotel med jacuzzi. Book en overnatning på et af godsets romantiske værelser og nyd en gourmet middag i hotellets restaurant. Det prægtige gods ligger 3 km fra Rudkøbing, 15 minutter fra Svendborg.

Laveste pris for 2 personer: 1.292 kr.

Filskov Kro
Leonora Holidays

Filskov Kro

3/5

På den vidunderlige Filskov Kro lidt uden for Grindsted kan du lade roen sænke sig. Placeret lidt imellem Brande, Billund og Grindsted er Filskov Kro det perfekte sted at koble fra, når man vil væk fra storbyen og have en base tæt på smuk natur og frodige enge og lunde, som aldrig bliver kedelige at vandre på og i.

Laveste pris for 2 personer: 1.916 kr.

Skovdal Kro
Leonora Holidays

Skovdal Kro

3/5

Hvis du ønsker et hyggeligt ophold på en autentisk dansk kro vil det være oplagt at bestille et ophold på Skovdal Kro, her er du sikret en god oplevelse og dejlig mad. Derudover er du ganske få kilometer fra en stor oplevelse i form af Jellingstenene. Trænger du til et dejligt ophold vil vi klart anbefale dig Skovdal Kro.

Laveste pris for 2 personer: 1.796 kr.

Norsminde Kro
Leonora Holidays

Norsminde Kro

4/5

Norsminde Kro ligger i smukke naturskønne omgivelser ved Norsminde Fjord med udsigt over Norsminde Havn. Indendøre finder du en stilfuld indretning samt lyse og rummelige værelser. Kroens gastronomiske restaurant server den dejligste mad lavet af lokale råvarer for at give den helt rette smag og stemning.

Laveste pris for 2 personer: 2.396 kr.

Den Gamle Arrest
Leonora Holidays

Den Gamle Arrest

2.5/5

Nyd et vidunderligt ophold på Den Gamle Arrest i hjertet af Ribe, her kan du lade roen sænke sig. Placeret nær den Jyske Vestkyst er Den Gamle Arrest det perfekte sted at koble fra, når man vil væk fra storbyen og have en base tæt på storslået natur og midt i en hyggelig lille by med autentiske butikker og caféer.

Laveste pris for 2 personer: 2.599 kr.

hotel viking spa wellness
Hotels.com

Hotel Viking

3/5

Hotel Viking Aqua Spa & Wellness hotel i Sæby byder på afslapning og selvforkælelse I særklasse. Med et prisvindende spa & wellnessområde, en fantastisk restaurant, indbydende vinkælder og udsigt mod skønne Kattegat, er der skabt de bedste rammer for et mindeværdigt ophold. Uanset om man som gæst er på spaophold, eller en forlænget romantisk weekend.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

himmerland golf og spa resort
Hotels.com

Himmerland Golf & Spa Resort

4/5

Himmerland Golf & Spa Resort byder på helt unikke rammer for et ophold med mange muligheder. Med golf værende en hjørnesten, er der plads til golfspillere af alle niveauer, begyndere som øvede. Udover golf er der rig mulighed for både aktiviteter og afslapning, med alt fra et skønt spa & wellnessområde, til bowling, fitness og spisemuligheder for enhver smag.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

fjordgaarden
Hotels.com

Fjordgaarden

4/5

Hotel Fjordgaarden ved naturskønne Ringkøbing Fjord. Her byder faciliteterne på alskens muligheder for afslapning, velvære og ro, med Fjordgaardens Kurbad indenfor og den skønne Vestjyske natur udenfor. Restauranten byder på lokale råvarer tilberedt med bevidsthed for bæredygtighed og god smag, og når dagen er omme, sørger de rene og velindrettede værelser for at man er frisk og veludhvilet dagen efter.

Laveste pris for 2 personer: 1.549 kr.

Hotel Vejlefjord
Hotels.com

Hotel Vejlefjord

4/5

Hos Hotel Vejlefjord har du mulighed for at overnatte i fantastisk rammer, som har alt hvad der skal til for at skabe et uforglemmeligt weekendophold. Hos Hotel Vejlefjord er der bl.a. en kæmpe Kur & Spa afdeling, hvor du kan forkæle kroppen og pleje sindet. Derudover har hotellet en gennemført lækkert restaurant, som serverer de absolut lækreste retter.

Laveste pris for 2 personer: 1.495 kr.

Lyng Dal Hotel

4/5

Lyng Dal Hotel og Restaurant i skønne og afslappende omgivelser. Lyng Dal hotel byder på charmerende og afslappende omgivelser, med udsigt udover lyngmarker og smuk natur. Her er rig mulighed for smukke spadsereture i den Midtjyske natur, ikke langt fra det historiske Himmelbjerg. Restauranten byder på gastronomiske oplevelser i særklasse, med nøje udvalgte råvarer, egen køkkenhave og sæsonbaserede menuer.

Laveste pris for 2 personer: 1.790 kr.

hotel thinggaard
Hotels.com

Hotel Thinggaard

3/5

Hos Hotel Thinggaard bliver du budt indenfor i hyggelige rammer, hvor du har mulighed for at få alle sanserne i brug og opleve hvad ægte forkælelse er. Du vil bl.a. overnatte i super lækre værelser, have adgang til en masse gode faciliteter og naturligvis kunne slutte dagen af i deres fantastiske restaurant, hvor der tilberedes mad på lokale råvarer fra Thy.

Laveste pris for 2 personer: 1.299 kr.

strandhotellet blokhus
Hotels.com

Strandhotellet Blokhus

4/5

Strandhotellet Blokhus, et klassisk badehotel med moderne komfort. Beliggende i Blokhus er der hverken langt fra lokalt byliv, eller de unikke og historiske brede, hvide sandstrande ved Vesterhavet. Hotellets faciliteter giver rig mulighed for velvære, ro og afslapning med fitness, spa & wellnessområde og hotellets restaurant, Restaurant Blå. Restaurant Blå byder på unikke gastronomiske muligheder med lokale råvarer, et kompetent hold og et sæsonbaseret menukort.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Hotel Koldingfjord
Hotels.com

Hotel Koldingfjord

3/5

Hotel Koldingfjord er et hyggeligt hotel i en imponerende bygning, som rækker helt tilbage til 1911. Hotellet er omringet af en smuk skov, som lægger op til idylliske gåture. Derudover byder hotellet på mange lækre og moderne faciliteter, som bl.a. fitnesscenter, sauna og indendørs swimmingpool, som du kan nyde under dit ophold, så meget du vil.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

comwell kellers park
Hotels.com

Comwell Kellers Park

4/5

Comwell Kellers Park, et hotel i naturskønne og historiske omgivelser. Indenfor i de hvidkalkede palæbygninger fra 1900-tallet, er der rig mulighed for et ophold med selvforkælelse, afslapning og velvære. Spa & wellnessområdet byder på alt fra urtesauna og varmvandspool, til et helt udendørsområde med boblebad og terrasse, ved Vejle Fjord. Efter afslapning og selvforkælelse står hotellets moderne værelser, 3 restauranter og skønne omgivelser til rådighed.

Laveste pris for 2 personer: 977 kr.

gourmetophold hotel amerika
Hotels.com

Hotel Amerika

4/5

Hotel Amerika, i naturskønne Nordjyske omgivelser. Tæt på både skov og Mariager Fjord, er der rig mulighed for afslappende og smukke spadsereture. Efter at have nydt den lokale natur, byder hotellet indenfor til smukke værelser, boblebad og god mad. Restauranten sørger for en god spiseoplevelse i varme omgivelser.

Laveste pris for 2 personer: 809 kr.

tambohus kro og badehotel
Hotels.com

Tambohus Kro & Badehotel

3/5

Tambohus Kro & Badehotel ved naturskønne og unikke Thy og Limfjorden. På Tambohus Kro & Badehotel er der rig mulighed for selvforkælelse og afslapning, i unikke omgivelser. Hotellets faciliteter byder på aktiviteter som østerssafari i Limfjorden, men også ro i form af et afslappende kurbad. Når mørket faldet på byder restauranten indenfor til en sæsonbaseret menu, med lokale råvarer og udsigt over Limfjorden.

Laveste pris for 2 personer: 699 kr.

benniksgaard hotel
Hotels.com

Benniksgaard Hotel

4/5

Benniksgaard Hotel i det naturskønne og idylliske Sønderjylland. Hotellet ligger med udsigt udover Flensborg Fjord tæt på både smukke stier og historiske Gråsten Slot. Et ophold på Benniksgaard Hotel byder på mulighed for både afslapning og aktivitet, med muligheder som mountainbiking, golf og yoga. Når mørket falder på byder hotellets restauranter på smagfulde oplevelser, inden de behagelige værelser kalder.

Laveste pris for 2 personer: 1.214 kr.

Fakkelgaarden

4/5

Fakkelgaarden er et fantastisk 4-stjernet hotel, hvor du har adgang til en smuk strand, en hyggelig have, en romantisk stemning og naturligvis den helt utrolige restaurant. På restauranten serveres der mad i verdensklasse, som besøgende altid husker i lang tid efter. Derudover er der kort til mange forskellige seværdigheder og byerne Flensborg og Tønder ligger tæt ved.

Laveste pris for 2 personer: 3.200 kr.

gourmetophold hvalpsund færgekro
Hotels.com

Hvalpsund Færgekro

3/5

Hvalpsund Færgekro i Farsø, Nordjylland. Hvalpsund Færgekros historie daterer tilbage fra 1532 og kroen er i dag ved femte generation af kromand. Kroen og den dertilhørende restaurant ligger med udsigt ned til hyggelige Hvalpsund havn og Limfjorden. Restauranten byder på klassiske danske kroretter, som kan nydes med en skøn udsigt.

Laveste pris for 2 personer: 1.099 kr.

Kongensbro Kro

3/5

Kongensbro Kro blev opført i 1663 og er en yderst idyllisk kro med beliggenhed ved Gudenåen. Kroen emmer af en helt fantastisk stemning og har mange gode faciliteter, som sikrer, at du får et fantastisk ophold. Kroens kokke står også klar til at skabe gastronomiske oplevelser for dig, som du vil huske i mange år efterfølgende.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

rudbøl grænsekro
Hotels.com

Rudbøl Grænsekro

3/5

Historiske Rudbøl Grænsekro, ved naturskønne Rudbøl sø i Sønderjylland. Kroens historie daterer tilbage fra før 1711, i det unikke grænseland mellem Danmark og Tyskland. På kroen er der rig mulighed for selvforkælelse og afslapning, såvel som aktiviteter. Nyd den omkringliggende natur, slap af ved pool og sauna, eller nyd et godt måltid på kroens restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

kroophold den gamle grænsekro
Hotels.com

Den Gamle Grænsekro

3/5

Den Gamle Grænsekro, en historisk og kongeligt privilegeret kro i naturskønne Christiansfeld, Sønderjylland. Christiansfeld kom på UNESCOs verdensarvsliste i 2015 og grænsekroen har en lang og spændende historie, med en begyndelse helt tilbage fra år 1600. Kroen byder på hyggelige og charmerende lokaler og en restaurant med klassiske danske kroretter, som behager smagsløgene.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

hjorths badehotel
Hotels.com

Hjorths Badehotel

2.5/5

Hjorts badehotel, et klassisk Nordjysk badehotel i naturskønne og smukke Skagen. Værende et badehotel udnævnt til en af de bedste oplevelser i Nordjylland, er man garanteret et godt ophold på Hjorths Badehotel. Hotellet er beliggende i historiske Skagen, med mulighed for at opleve Grenen, Skagens Museum, Skagen Lystbådehavn og meget mere. Efter en aktivitetsrig dag, står hotellets egen restaurant klar til at byde gæster på en madoplevelse i særklasse.

Laveste pris for 2 personer: 1.150 kr.

hjerting badehotel
Hotels.com

Hjerting Badehotel

3/5

Hjerting Badehotel, et klassisk badehotel i Sydvestjylland med udsigt til det smukke Vesterhav. Badehotellet ligger både tæt på Esbjergs summende byliv, naturskønne områder, Vadehavet og kulturelle og historiske oplevelser som Mennesket ved Havet, kirker og museer. Hotellets restaurant sørger for gode spiseoplevelser, med lokale råvarer og behagelig betjening i unikke og smukke omgivelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.495 kr.

ruths hotel
Hotels.com

Ruths Hotel

4.5/5

Danmarkskendte Ruths Hotel, et historisk Nordjysk badehotel i naturskønne og smukke Skagen. Hotellet er indrettet med klassisk dansk møbelkunst og afgiver en helt unik fornemmelse af at være et historisk og unikt sted. Hotellet er beliggende i Skagen, med mulighed for at opleve Grenen, Skagens Museum, Skagen Lystbådehavn og meget mere. Efter en aktivitetsrig dag, står hotellets egen restaurant klar til at byde gæster på en madoplevelse af et særligt højt gastronomisk niveau.

Laveste pris for 2 personer: 2.290 kr.

dronninglund slot
Hotels.com

Dronninglund Slot

3.5/5

Historiske Dronninglund Slot i naturskønne Nordjylland. Dronninglund slot byder på et helt unikt slotsophold i historiske og ædle omgivelser. Fordyb dig i det historiske slot, med flotte værelser, fantastiske lokaler og slotsgange. Udenfor slottet er Dronninglund Storskov, Øster Møllesø og Golfklub i nærheden, så der er også rig mulighed for spændende aktiviteter. Efter en aktivitetsrig dag, byder Slotsrestauranten på et godt måltid i unikke omgivelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.150 kr.

aalbæk gl kro
Hotels.com

Aalbæk Gl. Kro

3/5

Aalbæk gl. Kro & Badehotel er centralt beliggende i charmerende Aalbæk by. Her byder kroen på et behageligt klassisk kroophold, med en dejlig sandstrand og smuk natur i området. Tæt på Aalbæk er der rig mulighed for alskens aktiviteter, her kan blandt andet nævnes Rubjerg Knude Fyr, Nordsøen Oceanarium og Grenen. Efter en aktivitetsrig dag, byder kroens restaurant på et godt måltid efter sæsonens råvarer.

Laveste pris for 2 personer: 805 kr.

molskroen
Hotels.com

Molskroen

3/5

Molskroen Strandhotel i Ebeltoft, Østjylland. Det afslappende strandhotel ligger med udsigt over Femmøller Strand ved Ebeltoft Vig, omringet af naturskønne omgivelser. Der er rig mulighed for aktiviteter i nærområdet, med Glasmuseet Ebeltoft og Fregatten Jylland tæt på. Strandhotellets restaurant har, ganske berettiget, fået en plads i den danske Michelin guide, grundet deres franske cuisine af enormt højt gastronomisk niveau.

Laveste pris for 2 personer: 1.680 kr.

schackenborg slotskro
Hotels.com

Schackenborg Slotskro

3/5

Shackenborg Slotskro, privilegeret siden 1687 og med kulturhistoriske Shackenborg Slot som nærmeste nabo. På slotskroen er gæster en del af dansk kulturhistorie, i naturskønne og idylliske omgivelser. Der er rig mulighed for at fordybe sig i slottets historie, men også at nyde den omkringliggende natur og Sønderjyske historie. Slotskroens restaurant sørger for udsøgte måltider under ens ophold.

Laveste pris for 2 personer: 1.148 kr.

hotel løkken strand
Hotels.com

Hotel Løkken Strand

3/5

Hotel Løkken strand, i naturskønne og idylliske Løkken. Hotel Løkken Strand er beliggende i Løkken by, blot få 100 meter fra den unikke og historiske brede, hvide sandstrand ved Vesterhavet. Løkken strand er ikke blot elsket af turister om sommeren, men også af byesn lokale surfere, deraf tilnavnet Cold California. Efter en aktivitetsrig dag, byder hotellets værelser på afslappende og behagelige omgivelser.

Laveste pris for 2 personer: 900 kr.

Agger Badehotel

4/5

Agger Badehotel i naturskønne Agger by i Thy. Hotellet er bygget i 1904, i gule og hvide farver og byder på hyggelige værelser og en smagfuldt indrettet restaurant med klassiske danske retter. Ikke langt fra badehotellet er det ikoniske Vesterhav og deromkring smuk natur. Nationalpark Thy kan også opleves, værende Danmarks første og største Nationalpark.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Hotel Oasia Aarhus
Hotels.com

Hotel Oasia Aarhus

3/5

Hotel Oasia er et topmoderne hotel i Århus, hvor du inviteres indenfor til hyggelige omgivelser og moderne faciliteter. Vil du gerne på et weekendophold til Århus er Hotel Oasia derfor et oplagt sted for dig. Her har du altid det bedste af Århus lige ved din dør og mulighed for maksimal afslapning når du er på hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 929 kr.

Hotel Svanen
Hotels.com

Hotel Svanen

4/5

Vil du gerne besøge den hyggelige by Billund, så er Hotel Svanen oplagt for dig. Det er der flere forskellige gode grunde til. Først og fremmest, så byder hotellet på de hyggeligste værelser, hvor man kan slappe helt af. Derudover er der kort vej fra hotellet til mange spændende seværdigheder, som bl.a. Branches Paris, der er lige i nærheden.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

sallingsund færgekro
Hotels.com

Sallingsund Færgekro

3/5

Nogle af de mest fantastiske naturomgivelser findes omkring Limfjorden. Sallingsund Færgekro ligger i disse helt fantastiske naturomgivelser og byder derfor på en helt unikt stemning. Derudover skal man helt tilbage til 1600-tallet for at komme tilbage til der hvor man først ved om at der fandtes et færgehus i Sallingsund, så færgekroen har også en imponerende historie.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

Steigenberger Alsik
Hotels.com

Steigenberger Alsik

4/5

Kom indenfor til Steigenberger Alsik Hotel & Spa, hvor der for alvor er mulighed for at glemme alt om hverdagen og bare nyde livet fuldt ud. Hotellet råder over en lang række hyggelige værelser, samt en masse gode faciliteter. Der er bl.a. swimmingpool spa og wellness, gratis wi-fi, og meget mere til, som du kan gøre frit brug af.

Laveste pris for 2 personer: 1.450 kr.

henne mølle å badehotel
Hotels.com

Henne Mølle Å Badehotel

3/5

Henne Mølle Å Badehotel er et helt unikt hotel i Henne, som er det perfekte hotel, hvis du gerne vil på et godt weekendophold i Jylland. Der er mange gode ting at nævne omkring hotellet, men en af dem er klart, at hotellet ligger tæt på en lang række spændende seværdigheder, som bl.a. Henne Kirke og Filso.

Laveste pris for 2 personer: 1.590 kr.

årøsund badehotel
Hotels.com

Aarøsund Badehotel

3.5/5

Ikoniske Aarøsund Badehotel på spidsen af Haderslev Næs i Sønderjylland. Det naturskønne område byder på stilhed, vidder, strand og vand med rig mulighed for afslapning og fordybelse. Badehotellet fra 1903 byder på romantisk finish og dekor, i de flotte slotsværelser og på de store slotsgange. Restauranten på Aarøsund Badehotel sørger for en særpræget gastronomisk oplevelse.

Laveste pris for 2 personer: 1.165 kr.

Jørgensens Hotel
Hotels.com

Jørgensens Hotel

4/5

Jørgenses Hotel er det absolut vildeste hotel for dig, som gerne vil på et weekendophold i Horsens. Ikke nok med at hotellet er placeret i en historisk bygning, som rækker tilbage til 1700-tallet, så byder hotellet også på mange hyggelige værelser, samt en lang række af gode og moderne faciliteter, som du kan gøre frit brug af under dit ophold.

Laveste pris for 2 personer: 990 kr.

Svostrup Kro
Hotels.com

Svostrup Kro

2/5

Vil du gerne på et idyllisk weekendophold, så er Svostrup Kro lige stedet for dig. Her har du mulighed for at glemme alt om hverdagens stress og bare nyde livet. Hotellet ligger i smukke omgivelser og tæt på spændende seværdigheder. Derudover har hotellet en helt fantastisk restaurant, hvor du kan nyde retter i særklasse, som kroens talentfulde kokke tilbereder.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

hotel villa provence
Hotels.com

Hotel Villa Provence

4/5

I hjertet af Århus kan du finde et charmerende og romantiske hotel Villa Provence. Hotellet er helt perfekt til dig som gerne vil på et weekendophold i Århus. Ikke nok med at hotellets beliggenhed gør, at alt det bedste af Århus altid er lige udenfor din dør, så byder hotellet også på hyggelige værelser og en lang række gode faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 1.166 kr.

Hotel Dania
Hotels.com

Hotel Dania

4/5

Hotel Dania Silkeborg har en fantastisk beliggenhed midt på Torvet i hjertet af Silkeborg. Vil du gerne på et weekendophold, som giver mulighed for at opleve Silkeborg, så er Hotel Dania Silkeborg et oplagt valg. Som gæst hos Hotel Dania Silkeborg har du altid det bedste af Silkeborg lige ved din dør og kan gøre brug af alle de lækre faciliteter hotellet byder på.

Laveste pris for 2 personer: 1.259 kr.

hotel royal
Hotels.com

Hotel Royal

4/5

Hotel Royal er et super luksuriøst hotel med en meget elegant indretning. Bygningen stammer helt tilbage fra 1838 og har derudover også et flot kasino, hvor du som gæst kan gamble med lidt penge og bare have det sjovt. Hotel Royal har derudover en lækker beliggenhed med kun 300 meter til Aarhus Havn og mange andre flotte århusianske seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 1.121 kr.

Hotel Randers
Hotels.com

Hotel Randers

4/5

Hvis du gerne vil på et weekendophold i Randers, så er Hotel Randers lige noget for dig. Hotel Randers har en fantastisk beliggenhed i centrum af Randers, hvilket betyder, at du altid har alt de bedste af Randers lige ved din dør. Derudover byder hotellet på en masse lækre og moderne faciliteter, som sikrer at du får et godt ophold når du besøger Hotel Randers.

Laveste pris for 2 personer: 1.169 kr.

agerskov kro
Hotels.com

Agerskov Kro

3.5/5

Agerskov Kro er en helt fantastisk kro, som ligger i landsbyen Agerskov inde mit i Sønderjylland. Vil du gerne på et godt weekendophold i Agerskov, så er der heller ikke nogen tvivl om, at Agerskov Kro er et godt valg. Her kan du slappe af i de hyggelige værelser og nyde store madoplevelser hos kroens egen enestående restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 1.040 kr.

Munkebjerg Hotel
Hotels.com

Munkebjerg Hotel

4/5

Munkebjerg Hotel er det oplagte hotel for dig, som gerne vil på et godt weekendophold i Vejle. Hos Munkebjerg Hotel er der nemlig mulighed for maksimal afslapning og ultimativ livsnydelse i deres spaområde, fitnesscenter eller bare når du nyder et måltid i særklasse sammen med en udsøgt vin hos hotellets restaurant. Derudover har hotellet super hyggelige værelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.107 kr.

Hotel Nørre Vinkel

3/5

Leder du efter et hotel, som har den helt perfekte kombination af komfort, bekvemmelighed og pris? Så er Hotel Nørre Vinkel et oplagt sted for dig. Hotellets beliggenhed gør, at der altid kun er kort vej til mange spændende seværdigheder, som bl.a. Heldum Kirke, der kun ligger et par km derfra. Derudover er det mange gode restauranter lige i nærheden.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

brøndums hotel
Hotels.com

Brøndums Hotel

3/5

Brøndums Hotel, et klassisk Nordjysk badehotel i naturskønne og smukke Skagen. Værende et badehotel med et historisk afsæt fra 1839, er man som gæst en del af den lokale kulturarv. Hotellet er beliggende i historiske Skagen, med mulighed for at opleve Grenen, Skagens Museum, Skagen Lystbådehavn og meget mere. Efter en aktivitetsrig dag, står hotellets egen restaurant klar til at byde gæster på en madoplevelse i særklasse.

Laveste pris for 2 personer: 895 kr.

nymindegab kro
Hotels.com

Nymindegab Kro

3/5

Nymindegab Kro er en af de kroer, som alle bare bør besøge. Kroen ligger i den hyggelige landsby Nymindegab i Vestjylland og byder på en helt ekstraordinær udsigt over Ringkøbing Fjord og Vesterhavet. Som gæst hos hotellet kan du gøre brug af deres mange lækre faciliteter eller bare vade ned på den nærliggende strand og nyde solen.

Laveste pris for 2 personer: 1.300 kr.

Grand Hotel Struer
Hotels.com

Grand Hotel Struer

3/5

Grand Hotel Struer har de helt perfekte rammer for dig, som gerne vil på et uforglemmeligt og afslappende weekendophold i Jylland. Hotellet byder nemlig på et stort og moderne spa & wellness område, hvor der er mulighed for at forkæle krop og sind. Derudover har hotellet en fantastisk restaurant, hvor du kan nyde lækre retter lavet fra bunden.

Laveste pris for 2 personer: 930 kr.

Refborg Hotel
Hotels.com

Refborg Hotel

3/5

Refborg er et lille hyggeligt hotel. som er det perfekte sted for dig, som gerne vil besøgende den charmerende by Billund. Her kan du overnatte i de hyggeligste rammer og altid kun være et stenkast væk fra den unikke seværdighed Legoland. Hos hotellet bydes du indenfor til hyggelige værelser og lækre faciliteter, som du kan gøre frit brug af.

Laveste pris for 2 personer: 1.395 kr.

phoenix copenhagen
Hotels.com

Phoenix Copenhagen

4/5

Hotel Phønix er er helt fantastisk hotel med beliggenhed lige midt i centrum af København. Det er et fire-stjernet hotel hvor du og din oplevelse altid er i fokus. Her kan du slappe helt ultimativ af, nyde livet og bare generelt forkæle krop og sind. Hos hotellet er der også en helt fantastisk restaurant, hvor du kan nyde de lækreste retter.

Laveste pris for 2 personer: 940 kr.

Hotel 6400
Hotels.com

Hotel 6400

3/5

Hotel 6400 er et helt unikt hotel i Sønderborg, hvor der er de perfekte rammer til at få et uforglemmeligt weekendophold. Her kan du nyde økologisk morgenmad, slappe af i de hyggelige værelser og gå en tur i de ekstraordinært smukke omgivelser. Hotellets fantastisk beliggenhed gør det også til det perfekte hotel for dig der vil opleve Sønderborg.

Laveste pris for 2 personer: 1.132 kr.

nørre vissing kro
Hotels.com

Nørre Vissing Kro

3/5

Hos Hotel Nørre Vissing Kro er der alt hvad der skal til for at skabe et fantastisk weekendophold. Der er smukke omgivelser, hvor du kan komme på fantastiske vandreture, hyggelige værelser, hvor du kan slappe af efter en dag fuld af oplevelser, samt en fantastisk restaurant, hvor du kan nyde de lækreste retter i en klasse for sig selv.

Laveste pris for 2 personer: 729 kr.

tyrstrup kro
Hotels.com

Tyrstrup Kro

4/5

Vil du gerne på et weekendophold i international klasse, så er Tyrstrup Kro lige kroen for dig. Kroen ligger ved honningkagebyen Christiansfeld og byder på hyggelige rammer og smukke omgivelser. Kroen har en lang historie og har minimum ligget i Danmark i mere end 350 år, hvilket også er med til at påvirke den unikke stemning der er over kroen.

Laveste pris for 2 personer: 952 kr.

Purhus Kro
Hotels.com

Purhus Kro

3/5

Purhus Kro er en fantastisk kro med beliggenhed på en gammel landevej mellem Hobro og Randers. Kroen har ligget på denne strækning i mere end 265 år og er derfor blevet et historisk sted, som mange gæster tager til fra hele Danmark og EU. Som gæst bliver du indlogeret i de lækreste værelser og kan gøre frit brug af deres moderne faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 1.030 kr.

billum kro
Hotels.com

Billum Kro

3/5

Billum Kro er det perfekte sted for dig, som gerne vil opleve en ægte landevejskro. Hos Billum Kro får du en varm velkomst og bydes indenfor til de smukke omgivelser og hyggelige rammer. Derudover har Billum Kro en helt fantastisk restaurant, hvor der serveres store gastronomiske oplevelser skabt fra bunden af kroens dygtige kokke af lokale råvarer.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

bov kro
Hotels.com

Bov Kro

3/5

Vil du gerne på et godt weekendophold i Sønderjylland, så er Bov Kro lige stedet for dig. Bov Kro ligger blot nogle få kilometer fra grænsen mod Tyskland, så det er derfor en god base, hvis du gerne vil ud at opleve det legendariske grænseland. Her kan du bl.a. opleve Gråsten Slot, Sønderborg Slot og Dybbøl Mølle.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

Hotel Dalgas
Hotels.com

Hotel Dalgas

3/5

Hvis du gerne vil på et weekendophold, hvor du kan komme ud at opleve en masse spændende i Midtjylland, så er der ikke nogen tvivl om, at Hotel Dalgas er en oplagt mulighed for dig. Hotellet byder nemlig både på helt fantastiske værelser, hvor der for alvor er mulighed for at slappe af, samt en masse gode faciliteter, du kan gøre frit brug af.

Laveste pris for 2 personer: 893 kr.

vedersø klit badehotel
Hotels.com

Vedersø Klit Badehotel

3/5

Charmerende Vedersø Klit Badehotel ved det smukke Vesterhav. Det naturskønne lokalområde byder på rig mulighed for smukke vandreture, i de nærliggende unikke klitter. Hotellet byder på moderne og hyggelige værelser, der forsikrer afslapning og en god nats søvn efter en aktivitetsrig dag. Restaurantens egen restaurant sørger for et godt sæsonbaseret måltid, af friske råvarer.

Laveste pris for 2 personer: 633 kr.

Hotel Hedemarken
Hotels.com

Hotel Hedemarken

3/5

Hotel Hedemarken er det helt perfekte hotel til den familie, som gerne vil på et godt weekendophold, samt opleve Legoland. Der er nemlig meget kort vej fra hotellet til både Legoland og Lego House, og så byder på hotellet på hyggelige værelser, samt en lang række gode faciliteter, som gæsterne kan gøre frit brug af.

Laveste pris for 2 personer: 798 kr.

hotel jutlandia
Hotels.com

Hotel Jutlandia

4/5

Tag på et uforglemmeligt weekendophold i Frederikshavn hos Hotel Jutlandia. Hotel Jutlandia har en helt fantastisk beliggenhed i Frederikshavn, hvilket gør det til det oplagte hotel for dig, som gerne vil opleve Frederikshavn. Faktisk, så er hotellet et vartegn i sig selv i byen. Hotellet har en helt utroligt udsigt, som du kan nyde imens du falder i søvn.

Laveste pris for 2 personer: 1.024 kr.

Jylland er spækket med forskellige weekendophold

En af de ting der er ekstra gode ved Jylland er, at det er en landsdel spækket med steder, du kan booke weekendophold. Og dem har du selvfølgelig mulighed for at finde her, så du kan få fornyet energi og et velfortjent afbræk fra hverdagen. Det er uanset, om du skal afsted selv, med en partner, en god ven eller familien. 

Kom på et weekendophold med familiens yngste 

Kunne du tænke dig at komme på et weekendophold i Jylland med børn? Så er der rig mulighed for at finde et sted, der også er ideelt for familiens yngste. Det betyder, at I kan tage afsted på en velfortjent miniferie, og hvor alle parter kan nyde ferien. 

De fleste forældre kan sikkert relatere til, at ferier med børn ofte er den største succes, når faciliteterne og aktiviteterne på stedet også er i børnehøjde. Derfor kan du også gå efter at booke et familievenligt getaway, hvis I skal afsted. På den måde kan store som små få en mindeværdig ferie, der bliver snakket ekstra meget om, når I kommer hjem. 

Smuk sommerdag i Jylland

Få all inclusive weekendophold i Jylland

En anden form for weekendophold du også kan finde i Jylland, er all inclusive ophold. Det er et ideelt valg, hvis du vil have et ophold, hvor du kan læne dig ekstra meget tilbage og nyde, at der er sørget for en god mad hele weekenden. Det giver selvfølgelig også god mulighed for at blive på hotellet under hele dit ophold, hvis du foretrækker det. 

Det gode ved all inclusive weekendophold er, at de ofte er ideelle for børnefamilien, parret der ikke vil ud for at spise mad, og generelt bare for dig, som nyder at du kan få alle dine måltider det samme sted. 

Få en spiseoplevelse du husker med et gourmet weekendophold

Hvis der er en ting, som er kendetegnet ved Danmark, så er det de mange gastronomiske oplevelser, der er at finde. Hvis du derfor sætter ekstra meget pris på god mad og spiseoplevelser, du kommer til at huske, så vil et gourmet weekendophold lige være noget for dig.  

Noget som går hånd i hånd med madoplevelser herhjemme i Danmark, er naturligvis også ordet, “hygge“. Og på et ophold som dette er der rig mulighed for at få hyggelige stunder kombineret med gastronomiske oplevelser. En meget bedre kombination findes nærmest ikke. Hvis du er nysgerrig på, hvilke madoplevelser, du kan finde på de forskellige weekendophold, så brug gerne lidt tid på deres forskellige sider – for mon ikke du kan finde billeder og mere af maden, de laver. 

Kom på et luksus weekendophold i Jylland

Lyder det tillokkende med et ophold, hvor du bliver opvartet ekstra meget, hvor du får en oplevelse ud over det sædvanlige, og hvor omgivelserne er ekstra smukke? Så kan et luksus weekendophold i Jylland være lige noget for dig. 

Du kan finde alt fra idylliske slotsophold og til forskellige spahoteller, som kan gøre din weekend ekstra speciel og luksuriøs. Dette ophold er ideelt for både dig og en ven, et familiemedlem eller hvis du vil overraske din partner. For det er langt de fleste, som sætter pris på en weekend, hvor omgivelserne er helt særlige. 

Kom på et weekendophold med musik og dans i Jylland

Som par er det ikke altid, at der i en travl hverdag bliver fundet tid til hinanden. Det kan I heldigvis lave om på ved at booke et weekendophold med musik og dans. For hvilken bedre måde er der at være på date på, end at booke et ophold, der giver samme stemning, som var I i udlandet. 

Der er flere forskellige ophold i Jylland, hvor du kan nyde et ekstra mindeværdigt ophold med god musik og ikke mindst dans. 

Book et romantisk weekendophold i Jylland

Er tiden inde til at skrue lidt ekstra op for romantikken? Det kan være i forbindelse med en mærkedag som en årsdag eller en bryllupsdag, så kan et romantisk weekendophold i Jylland være lige det, du skal booke. Et romantisk ophold kan give dig og din partner ekstra tid sammen, og I kan skabe nye minder sammen på turen, som I kan se tilbage på med et smil. 

Et weekendophold er ideelt som en gave til hinanden, eller som en overraskelse til en fødselsdagsgave, julegave m.m.

Hyggelig gåtur i en smuk jysk by

Hos Mitophold finder du last minute weekendophold 

Elsker du at være impulsiv? Så er der endnu en god grund til, at du booker et weekendophold hos Mitophold. Vi har en række forskellige last minute weekendophold, så du kan komme afsted med kort varsel. Hold dig derfor endelig ikke tilbage med at undersøge de ophold, du kan komme på, selvom du er ude i sidste øjeblik. 

Da vi desuden løbende har gode deals og tilbud på weekendophold, så er der god grund til at slå til, når muligheden byder sig. Vi har i hvert fald forsøgt at gøre det så attraktivt for dig, når du skal booke et ophold.    

Så meget bør du sætte af til et weekendophold i Jylland

Når det kommer til prisen for et weekendophold i Jylland, så kan din pris afhænge af flere forskellige ting. Nogle af de mest gængse ting, der kan påvirke prisen er, hvad der er inkluderet i dit ophold – det kan være alt fra mad, adgang til spaområder m.m. En anden ting der kan påvirke prisen er, hvilket værelset du ønsker at komme på. For det er meget naturligt, at hoteller tilbyder værelser i mange forskellige størrelser – og med forskellige placeringer ift. vand, natur m.m. 

Uanset hvad du har sat af til et weekendophold, så har vi sørget for, at du får mest muligt ud af pengene. Her på siden finder du derfor også billige weekendophold. Det kan gøre det lidt sjovere at vælge dit næste ophold. Du kan hurtigt danne dig et overblik over de specifikke priser ud fra hver enkelt ophold. 

Disse er de bedste weekendophold for 2 

Hvis du er på udkig efter et weekendophold for 2, så forhold dig gerne til, hvad der gør et ophold godt for jer. Er det et ophold, hvor der er forskellige faciliteter, I kan benytte jer af – det kan være alt fra et træningscenter, golfbaner og til om hotellet har deres egen restaurant og bar? Er det når der er ekstra god mulighed for at få smagsoplevelser ud over det sædvanlige? Eller det et ophold, hvor I kan koble helt af med forskellige massagebehandlinger og spafaciliteter? Når du har en nogenlunde idé omkring disse ting, så er chancerne ekstra store for, at du finder det bedst mulige weekendophold for 2, uanset om du skal afsted med din partner, ven eller familie. 

Her på siden har vi særligt udvalgt en række weekendophold i Jylland. For du skal selvfølgelig kunne få fingrene i de bedste tilbud og de bedste ophold, når du tager en weekend ud af din kalender. Uanset hvilket ophold du måtte vælge, skal du helt sikkert nok få en god oplevelse.

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Hvad er det bedste weekendophold i Jylland?

Det bedste weekendophold i Jylland er en anelse svært at udvælge da det er lidt af en smagssag samt fordi der i Jylland er rigtig mange vidunderlige kroer og hoteller. Men skal man nævne nogle som er særlig gode kan nævnes Hotel Vejlefjord, Himmerland Golf & Spa Resort, Hotel Viking, Fjordgaarden samt mange flere.

Hvor meget koster et weekendophold i Jylland?

Et weekendophold i Jylland koster 600-3.500 kr. prisen varierer meget alt efter hvor fint man ønsker at overnatte, samt hvor mange faciliteter hotellet eller kroen kan tilbyde sine besøgende. Hvis der eksempelvis er adgang til en spaafdeling eller en golfbane er prisen ofte i den høje ende, hvor i mod en hyggelig kro vil være langt billigere.

Hvornår er det bedst at nyde et weekendophold i Jylland

De fleste vil helt sikkert synes at den bedste tid på året at nyde et weekendophold i Jylland er i sommer månederne, men heldigvis vil det være muligt at få et vidunderlig ophold hele året rundt, da de jyske kroer og hoteller altid vil have noget dejligt at byde på uanset årstiden.

Hvordan booker jeg mit weekendophold?

Hos Mitophold er det nemt at booke et weekendophold. Det eneste du skal gøre, er at klikke på reservér/læs mere på dit foretrukne ophold. Herefter kommer du ind på udbyderens hjemmeside, hvor du kan vælge antallet af overnatninger, datoen du vil afsted og eventuelle tilkøb ift. mad.