fbpx

Slotsophold Tyskland

Bedste slotsophold i Tyskland 2024

Trænger du til at komme afsted på en slotsferie i Tyskland? Så er det bare med at komme i gang med at finde det helt rigtige slot i Tyskland for dig, og den eller de personer du vil afsted med. Du kan eventuelt kigge nærmere på de slotsophold i Tyskland, der er fundet frem til dig her på siden. 

Du kan vælge lige det slotsophold i Tyskland, du vil. Der findes nemlig rigtig mange af dem. Du kan eksempelvis komme på et romantisk slotsophold i Tyskland. Eller hvad med et slotsophold i Tyskland til nytår? Der er simpelthen frit valg på alle hylder, når du bevæger dig over grænsen til Tyskland.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Schlosshotel Fleesensee
Hotels.com

Schloss Fleesensee

5/5

Dette helt vildt romantiske slot ved navn Schloss Fleesensee, er ikke til at få øjnene fra, og slet ikke når man ser det i virkeligheden, her emmer af romantik. Stedet er mildest talt magisk og man ønsker slet ikke at tage derfra igen, er du på udkig efter et slotsophold i Tyskland som er lidt ud over det sædvanlige så overvej at nyd et ophold her.

Laveste pris for 2 personer: 2.187 kr.

Schlosshotel Burg Schlitz
Hotels.com

Schlosshotel Burg Schlitz

5/5

Omgivelserne er naturskønne og slottet helt magisk og utrolig smukt ude samt inde, Schlosshotel Burg Schlitz er det helt rette for dig der ønsker et slotsophold ud over det sædvanlige i smukke omgivelser. Der vil være rig mulighed for at sænke skuldrene, slappe helt af og nyde hinandens selvskab.

Laveste pris for 2 personer: 2.276 kr.

Château de Neetzow
Hotels.com

Hotel Schloss Neetzow

3/5

Hotel Schloss Neetzow ligner noget fra en Disney film, slottet er mildest talt eventyrligt og sådan kan du også forvente dit slotsophold bliver. Servicen er enestående og omgivelserne smukke, man ønsker slet ikke at køre derfra igen når opholdet lakker mod ende.

Laveste pris for 2 personer: 922 kr.

Schloss Basthorst
Hotels.com

Schloss Basthorst

4/5

Schloss Basthorst har det helt rette slotsophold til dig der ønsker et romantisk slotsophold uden at sprænge budgettet helt unødvendigt. For her får du faktisk et helt vidunderligt ophold for et ganske beskedent beløb, du kan nyde stedets dejlige omgivelser og glæde dig til at smage den dejlige mad som serveres på stedet.

Laveste pris for 2 personer: 626 kr.

Althoff Hotel Fürstenhof
Hotels.com

Althoff Hotel Fürstenhof

5/5

Althoff Hotel Fürstenhof er et 5-stjernet eksklusivt hotel i Nordtyskland. Hotellet er et lille barokpalæ fra 1680 som er blevet renoveret. Værelserne fremstår lyse og med gratis wi-fi. Der er en lækker wellnessafdeling med indendørs swimmingpool, sauna og fitnesscenter. Hotellet har sin egen lækker prisbelønnede italienske restaurant. 10 minutters gang derfra, ligger Celle Slot og den smukke Franske Have.

Laveste pris for 2 personer: 1.179 kr.

Hotel Schloss Neustadt-Glewe
Hotels.com

Hotel Schloss Neustadt-Glewe

4/5

Dette 4-stjernet hotel ligger i hjertet af Mecklenburg og tæt på Lewitz Naturreservat. Hotellet er et renæssance slot fra 1300-tallet, som er renoveret, men holdt i samme stil som dengang. Værelserne er indrettet med satellit-tv, skrivebord, radio, gratis wi-fi og eget badeværelse. Kælderrestauranten Wallenstein serverer internationale retter og her kan du roligt læne dig tilbage og slappe af og nyde det.

Laveste pris for 2 personer: 550 kr.

Hotel Jagdschloss Letzlingen
Hotels.com

Hotel Jagdschloss Letzlingen

3.5/5

Jagdschloss Letzlingen er et historisk tudor-slot fra 1562, som ligger i delstaten Sachsen-Anhalt i Tyskland. Slottets værelser er rustikt indrettet med træmøbler, gratis wi-fi, skrivebord og eget badeværelse. Slotsrestauranten Jagdschloss serverer internationale retter, samt lækker morgnmadsbuffet. Af fritidsinteresser kan der tilbydes at ride på heste, spille minigolf, cykle og vandre. Det er tilladt at tage sit kæledyr med på ophold.

Laveste pris for 2 personer: 629 kr.

Romantisches Hotel Menzhausen
Hotels.com

Romantisches Hotel Menzhausen

4/5

Dette 4-stjernet hotel ligger i den tyske by Uslar. Hotellets værelser er romantisk indrettet med klassiske møbler, eget badeværelse, skrivebord, minibar og tv. Under opholdet tilbyder hotellet indendørs swimmingpool, jacuzzi, dampbad og sauna. Det er muligt at tilkøbe massage- og skønhedsbehandlinger. Ikke langt fra ejendommen, kan du besøge Sommerfugleparken i Uslar, Universitetsbyen Göttingen eller naturparken Solling-Vogler.

Laveste pris for 2 personer: 912 kr.

Det kan du kigge nærmere på under et slotsophold i Tyskland

Har du og din familie fundet frem til billige slotsophold i Tyskland, vil I sikkert også gerne ud at se jer lidt omkring. Men er der overhovedet noget interessant at kigge på i Tyskland? Naturligvis er der det. Der er faktisk en hel masse, som du bør se, når du er i Tyskland:

  • Brandenburger Tor i Berlin
  • Neuschwanstein Slot ved Füssen i det sydlige Bayern
  • Domkirken i Köln
  • Kulminen Zeche Zollverein i Essen
  • Zoo Leipzig
  • Den Tyske Forbundsdag i Berlin
  • Miniatur Wunderland i Hamborg
  • Mercedes-Benz Museum i Stuttgart
  • Herrenhäuser Gärten i Hannover
  • Schnoor Viertel i Bremen

Hvad du kan besøge og kigge nærmere på, afhænger selvfølgelig af, hvor i Tyskland du er henne. Er der ikke et forslag i nærheden af dit slotsophold i Tyskland, kan du stadig sagtens finde noget i det område, hvor du befinder dig. 

elegant slot i Tyskland

Nyd et luksus slotsophold i Tyskland godt og grundigt

Der er ikke noget bedre end at nyde et luksus slotsophold i Tyskland godt og grundigt. Det giver bare så meget på energikontoen. Hvad du mener er et luksus ophold er dog helt op til dig at bedømme. Nogle synes, at et romantisk slotophold i Tyskland er den største luksus, mens andre hellere vil på et slotsophold i Tyskland med wellness. 

Det er ligegyldigt, om du foretrækker det ene eller det andet. Der er nemlig et slotsophold i Tyskland for enhver smag. Det betyder, at du også kan slippe af med dagligdagen for en stund og få dine drømme om et luksus slotsophold i Tyskland opfyldt. 

Tag en god ven eller veninde med på slotsferie i Tyskland

Mange tænker, at de er nødt til at tage sin partner med på et slotsophold i Tyskland, fordi at der tit er tale om pakkeløsninger med slotsophold for to. Men der er ingen, som siger, at det skal være din livsledsager, der skal have chancen for at komme afsted sammen med dig. Det kan jo være, at det ikke er noget, som din partner synes er interessant. 

I stedet for at tage din partner med kan du vende blikket mod en god ven eller en god veninde. Det kan også være, at du har brug for at være alene sammen med et familiemedlem på en slotsferie i Tyskland, hvor I kan nyde at blive forkælet.

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Er det overhovedet muligt at finde et godt slotsophold Tyskland tilbud?

Først og fremmest kan du kigge alle de muligheder igennem, vi har præsenteret for dig her på siden. Finder du ikke et godt slotsophold Tyskland tilbud, har du stadig muligheder. Du kan nemlig tilmelde dig nyhedsbrevet hos de slotophold i Tyskland, du finder interessante. Herefter kan du vente på, at der dukker et godt tilbud op. 

Hvordan booker jeg et slotsophold i Tyskland?

Hvis du vil booke et af de slotsophold i Tyskland, der er på denne side, er det meget nemt. Når du har fundet et slotsophold i Tyskland, klikker du dig blot videre. Efter du har gjort det, er du klar til at bestille det valgte slotsophold i forhold til de datoer, du ønsker at være afsted. Så nemt er det.

Kan jeg komme afsted på et slotsophold i Tyskland til nytår?

Det er muligt at komme på slotsophold i Tyskland størstedelen af året. Der findes derfor selvfølgelig også slotsophold i Tyskland til nytår. Typisk er der gjort noget helt særligt ud af dit ophold på denne specielle dag. Du bør derfor forvente, at det er dyrere at komme afsted end på andre dage.

Kan jeg give et slotsophold i Tyskland i gave?

Du kan sagtens give et slotsophold i Tyskland i gave. Du kan enten bestille det, så turen allerede er planlagt, eller du kan vælge at give et gavekort til den heldige modtager af gaven. Husk at skrive på gaven, om det er dig eller en anden, der skal med på den lækre slotsferie i Tyskland.