fbpx

Gourmetophold Jylland

Bedste gourmetophold i Jylland 2024

Gourmetophold i Jylland fås i mange delikate, saftige og kraftige udgaver. Det bedste gourmetophold i Jylland handler i høj grad om, hvad du lægger vægt på. Du kan få gourmetophold med vinmenu, favorable og billige tilbud eller Thy Nationalparken i baghaven. Det er helt op til dig! Læs med her og bliv introduceret til nogle af vores absolutte favoritter, når det kommer til gourmetophold i Jylland.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

gourmetophold lyng dal hotel
Truestory

Lyng Dal Hotel

4/5

Lyng Dal Hotel har beliggenhed i en gammel landsby ved navn Gammel Ry. Hotellet har idylliske omgivelser kombineret med moderne faciliteter og giver dig mulighed for at læne dig tilbage og nyde livet. Derudover har hotellet en fantastisk restaurant, hvor du kan nyde traditionelle danske retter. Er du en vinelsker har hotellet også et bredt udvalg af lækre vine.

Laveste pris for 2 personer: 2.190 kr.

gourmetophold tambohus kro og badehotel
Truestory

Tambohus Kro & Badehotel

3/5

Tambohus Kro og Badehotel byder på en autentisk og unik oplevelse, hvor du har muligheden for at smage den lækreste gourmetmad lavet af lokale råvarer. Derudover ligger Tambohus Kro og Badehotel overfor Jegindø ved Limfjorden, som er en utroligt smuk beliggenhed med fantastiske og autentiske omgivelser man skal lede længe efter for at finde noget lignende et andet sted.

Laveste pris for 2 personer: 2.298 kr.

gourmetophold hotel thinggaard
Truestory

Hotel Thinggaard

3/5

Hotel Thinggaard har en fantastisk beliggenhed med Nationalpark Thy som nabo. Som om den naturpark ikke skulle være nok er der også mulighed for at tage en tur på golfbanen, en tur til Sydthy Kurbad eller noget helt andet. Hotellets enormt talentfulde kokke byder derudover på mad lavet af lokale råvarer af den højeste kvalitet.

Laveste pris for 2 personer: 2.796 kr.

gourmetophold hvalpsund færgekro
Truestory

Hvalpsund Færgekro

3/5

Hvalpsund Færgekro er et unikt sted med beliggenhed i Hvalpsund, hvor der er utroligt charmerende omgivelser og fantastiske faciliteter, som du som gæst kan bruge så meget du vil. Derudover har kroen sin egen pub ”Det Lille Kompas”, hvor der er mulighed for at nyde en iskold øl og egen restaurant, som serverer den lækreste mad.

Laveste pris for 2 personer: 1.990 kr.

nørre vosborg
Truestory

Nørre Vosborg

3.5/5

Som gæst hos Nørre Vosborg har du mulighed for at overnatte i helt utroligt smukke omgivelser. Herregården ligger omkring 20 km vest for Holstebro og byder på nogle af de smukkeste naturomgivelser og landskab vi har i Danmark. Derudover har herregården også en helt unik restaurant, hvor kokkene står klar til at give dig store madoplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 4.990 kr.

Filskov Kro
Hotels.com

Filskov Kro

3/5

På den vidunderlige Filskov Kro lidt uden for Grindsted kan du lade roen sænke sig. Placeret lidt imellem Brande, Billund og Grindsted er Filskov Kro det perfekte sted at koble fra, når man vil væk fra storbyen og have en base tæt på smuk natur og frodige enge og lunde, som aldrig bliver kedelige at vandre på og i.

Laveste pris for 2 personer: 808 kr.

Skovdal Kro
Hotels.com

Skovdal Kro

3/5

Hvis du ønsker et hyggeligt ophold på en autentisk dansk kro vil det være oplagt at bestille et ophold på Skovdal Kro, her er du sikret en god oplevelse og dejlig mad. Derudover er du ganske få kilometer fra en stor oplevelse i form af Jellingstenene. Trænger du til et dejligt ophold vil vi klart anbefale dig Skovdal Kro.

Laveste pris for 2 personer: 930 kr.

Den Gamle Arrest
Hotels.com

Den Gamle Arrest

2.5/5

Nyd et vidunderligt ophold på Den Gamle Arrest i hjertet af Ribe, her kan du lade roen sænke sig. Placeret nær den Jyske Vestkyst er Den Gamle Arrest det perfekte sted at koble fra, når man vil væk fra storbyen og have en base tæt på storslået natur og midt i en hyggelig lille by med autentiske butikker og caféer.

Laveste pris for 2 personer: 865 kr.

gourmetophold strandhotellet blokhus
Hotels.com

Strandhotellet Blokhus

4/5

Blokhus er en vaskeægte sommer by. Hver sommer flokkes folk til Blokhus for at nyde det gode vejr og de flotte strande. Hvis du vil til Blokhus er det helt perfekte sted at overnatte Strandhotellet Blokhus. Her er der mulighed for at slappe af, nyde livet og en masse forskellige faciliteter, som pool, sauna og wellness.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

gourmetophold hotel amerika
Hotels.com

Hotel Amerika

4/5

Navnet Hotel Amerika stammer fra, at en mand der havde boet næsten hele sit liv i Amerika kom til Hobro i 1937, og her byggede han de bygninger, som i dag er hotellet. Når man skulle ud at besøge ham, skulle man en tur til Amerika. Hotellet har i dag en restaurant ”Restaurant Uafhængig”, som er kendt for sin meget lækre mad.

Laveste pris for 2 personer: 809 kr.

Fakkelgaarden

4/5

Skal du en tur til Kruså er Hotel Fakkelgaarden en unik mulighed for dig. Her kan du opleve en helt igennem fantastisk og romantisk stemning, samt smukke omgivelser. Hotellet har derudover lækre faciliteter, som sikrer at du får et fantastisk ophold. En ganske kort tur fra Fakkelgaarden kan du opleve Kollund Kirke, som er en af de utrolige seværdigheder du skal en tur til.

Laveste pris for 2 personer: 3.200 kr.

dronninglund slot
Hotels.com

Dronninglund Slot

3.5/5

Tager I på et gourmetophold her, vil I kunne sætte næsen op efter skøn og veltilberedt dansk mad med et internationalt strøg. I tilbydes en henrivende 4-retters gastronomimenu samt vin, morgenbuffet, aftenskaffe og mere til. Værelserne er en oplevelse i sig selv, og der er en vis historisk og højtidelig stemning på Dronninglund Slot. Dette sted vil uden tvivl sparke benene væk under jer.

Laveste pris for 2 personer: 1.150 kr.

ruths hotel
Hotels.com

Ruths Hotel

4.5/5

I Skagen er der fuld gang om sommeren og det er naturligvis fordi Skagen har en masse at byde på. Heriblandt er der Ruths Hotel, som ligger lige ved siden af en lækker strand og en ganske kort tur fra Skagens bymidte. Ruths Hotel er derudover specielt kendt for deres restaurant, som byder på et gourmetophold du sent vil glemme.

Laveste pris for 2 personer: 2.290 kr.

schackenborg slotskro
Hotels.com

Schackenborg Slotskro

3/5

I 1687 blev Schackenborg Slotskro opført, som er nabo til Schackenborg Slot. Fra 1995 til 2014 både Hans Kongelige Højhed Prins Joachim i Schackenborg Slot. Denne unikke slotskro ligner noget der er taget ud af et eventyr med sine fantastiske omgivelser. Derudover byder slotskroen på madoplevelser, som man sent vil glemme. Hotellet har derudover faciliteter, som sikrer et godt ophold.

Laveste pris for 2 personer: 1.148 kr.

Comwell Aarhus
Hotels.com

Comwell Aarhus

4.5/5

Comwell Aarhus er et meget populært hotel i Aarhus, som har fokus på at være bæredygtigt, samt hyggeligt. Noget af det bedste ved hotellet er dets beliggenhed. Det ligger nemlig lige midt i Aarhus, hvilket betyder at du som gæst altid har alt det bedste af Aarhus lige ved døren. Derudover har hotellet en masse gode faciliteter du kan gøre brug af.

Laveste pris for 2 personer: 1.008 kr.

brøndums hotel
Hotels.com

Brøndums Hotel

3/5

Brøndums Hotel giver dig mulighed for at opleve Skagen på en helt fantastisk måde. Brøndums Hotel ligger lige ved Skagen Centrum, så der er ikke behov for bilen overhovedet. Udover den fantastiske beliggenhed og smukke omgivelser har Brøndums Hotel også en restaurant, som er meget eftertragtet på grund af dens lækre mad, som er lavet af lokale råvarer.

Laveste pris for 2 personer: 895 kr.

Norsminde Kro
Hotels.com

Norsminde Kro

4/5

Norsminde Kro er det perfekte sted for dig, som gerne vil på et helt igennem fantastisk gourmetophold. Som gæst hos Norsminde Kro inviteres du indenfor til smukke rammer, hvor du kan slappe helt af. Hotellet har en helt igennem fantastisk restaurant, hvor det er muligt at få store gastronomiske oplevelser i deres store og flotte vinkælder.

Laveste pris for 2 personer: 898 kr.

comwell kellers park
Hotels.com

Comwell Kellers Park

4/5

Comwell Kellers Park er et ekstraordinært hotel som har en helt fantastisk beliggenhed ud til Vejle Fjord. Bygningen stammer helt tilbage fra 1900-tallet og byder på hyggelige og helt igennem fantastisk værelser. Derudover har hotellet en endnu mere fantastisk restaurant “Waehler”, hvor de dygtige kokke står klar til at servere de lækreste retter for dig.

Laveste pris for 2 personer: 977 kr.

Munkebjerg Hotel
Hotels.com

Munkebjerg Hotel

4/5

Munkebjerg Hotel har en helt fantastisk beliggenhed midt i den smukke Munkebjergskov. Hotellet er derfor omringet af en smuk og frodig bøgeskov, hvor man kan komme på fantastiske vandreture. Derudover byder hotellet på lækre faciliteter, samt en enestående restaurant, hvor der serveres specialiteter i særklasse, som aldrig skuffer. Hotellet ligger også tæt på flere spændende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 1.107 kr.

Hotel Oasia Aarhus
Hotels.com

Hotel Oasia Aarhus

3/5

Er du på udkig efter et godt uforglemmeligt gourmetophold i Århus? Så behøver du ikke lede længere end Hotel Oasia. Her inviteres du indenfor til hyggelige rammer og gode værelser. Fra hotellet er der kort vej til mange spændende seværdigheder, samt en bred vifte af fantastiske restauranter. Derudover har hotellet egen restaurant, som serverer lækre retter lavet fra bunden.

Laveste pris for 2 personer: 929 kr.

Hotel Bramslevgaard
Hotels.com

Hotel Bramslevgaard

3/5

Som gæst hos Hotel Bramslevgaard inviteres du indenfor til helt fantastiske rammer og får muligheden for at overnatte i de smukkeste omgivelser. Fra hotellet er der kort vej til mange spændende seværdigheder, som bl.a. Hobro Værft. Hoteller byder på en fantastisk restaurant, hvor du kan nyde den lækreste gourmetmad, som hotellets kokke har lavet fra bunden.

Laveste pris for 2 personer: 1.218 kr.

hjerting badehotel
Hotels.com

Hjerting Badehotel

3/5

Omkring 9 km fra Esbjerg Bymidte og direkte ned til et lækker badestrand ligger Hjerting Badehotel. Her inviteres du indenfor til hyggelige rammer og en masse gode faciliteter. Der er bl.a. gratis wi-fi, spa og wellness, samt meget mere. Hotellet har egen restaurant, som laver den vildeste mad du kan nyde imens du kigger ud over Vesterhavet.

Laveste pris for 2 personer: 1.495 kr.

Kaløvig Badehotel
Hotels.com

Kaløvig Badehotel

2.5/5

På udkig efter et hotel, hvor du kan få et godt ophold og koble helt af fra hverdagens stress? Så er Kaløvig Badehotel i Skødstrup lige hotellet for dig. Her inviteres du indenfor til hyggelige rammer og gode værelser. Hotellet har en masse gode faciliteter, som du kan gøre brug af under dit ophold. Derudover er der kort vej til flere forskellige spændende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 700 kr.

hotel royal
Hotels.com

Hotel Royal

4/5

Vil du gerne på et fantastisk gourmetophold i Århus, så er der ikke nogen tvivl om, at Hotel Royal er lige stedet for dig. Som gæst inviteres du indenfor til en romantisk stemning og får mulighed for at overnatte i deres lækre værelser. Derudover ligger restauranten lige op ad nogle af de mest fantastisk restauranter Århus har at byde på.

Laveste pris for 2 personer: 1.121 kr.

sevel kro
Hotels.com

Sevel Kro

3/5

Uanset om du gerne vil finde et flot sted, eller et sted hvor du kan få gastronomiske oplevelser, så er Sevel Kro noget for dig. Sevel Kro er et utroligt flot sted og ligger i de smukkeste omgivelser. Derudover har hotellet dog også en helt fantastisk restaurant, som er kendt for at være en af de absolut bedste restauranter i området.

Laveste pris for 2 personer: 975 kr.

henne mølle å badehotel
Hotels.com

Henne Mølle Å Badehotel

3/5

Vil du gerne på et uforglemmeligt ophold i Henne? Så er Henne Mølle Å Badehotel lige stedet for dig. Her kan du komme indenfor til varme rammer og slappe helt af i deres lækre værelser og faciliteter. Derudover er der kort vej fra hotellet til mange spændende seværdigheder, som bl.a. Filso og Henne Kirke, der begge ligger lige i nærheden af hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 1.590 kr.

Grand Hotel Struer
Hotels.com

Grand Hotel Struer

3/5

Hos Grand Hotel Struer er der for alvor mulighed for at glemme alt om hverdagens stress, og bare nyde livet fuldt ud. Grand Hotel Struer har bl.a. en stor og utroligt lækker spa og wellness, som du som gæst kan gøre frit brug af. Derudover et hotellet utroligt hyggeligt og har en unik stemning over sig. De idylliske omgivelser gør også noget helt specielt.

Laveste pris for 2 personer: 930 kr.

Comwell Kolding

4/5

Meget centralt i Danmark med kort afstand til både Kolding Centrum og Kolding station kan du finde det lækre hotel Comwell Kolding. Hotellet har en unik stemning over sig og er indrettet i en flot moderne stil. Værelserne på hotellet er alle blevet nyrenoveret i 2019 og der er kun kort vej fra hotellet til mange forskellige spændende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Hotel Tannishus
Hotels.com

Hotel Tannishus

3/5

Hvis du gerne vil på et helt unikt ophold, så kan du med fordel tage en tur til Hotel Tannishus. Hotellet består af fem forskellige bygninger, som går helt tilbage til slutningen af 1800-tallet. Som gæst hos Hotel Tannishus kan du gøre brug af deres mange lækre faciliteter, samt nyde de fantastisk traditionelle retter der serveres på hotellets egen restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 730 kr.

comwell borupgaard
Hotels.com

Comwell Borupgaard

4/5

Comwell Borupgaard er en helt utrolig herregård med beliggenhed i det nordsjællandske. Fra hotellet er der blot 10 minutter til Helsingør og kort vej til mange andre spændende seværdigheder. Hotellet har en helt fantastisk restaurant, som serverer lækre danske og internationale retter der er lavet på friske og lokale råvarer. Det perfekte sted til et godt gourmetophold.

Laveste pris for 2 personer: 938 kr.

Hotel Scheelsminde
Hotels.com

Hotel Scheelsminde

4/5

Hotel Scheelsminde er et helt unikt herregårds slot, hvor du har mulighed for at få store gastronomiske oplevelser, samt at slappe fuldstændigt af og bare nyde livet. Hotellet byder på fantastiske faciliteter, som bl.a. pool og fitness, samt en masse andre gode faciliteter. Derudover ligger hotellet i smukke omgivelser, som du kan tage ud at opleve, når du ikke er på hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 706 kr.

Comwell Hvide Hus Aalborg
Hotels.com

Comwell Hvide Hus Aalborg

4/5

Comwell Hvide Hus Aalborg er det perfekte hotel for dig, som gerne vil på et enestående gourmetophold i nordens paris. Her har du mulighed for at overnatte i moderne værelser, samt gøre brug af alle hotellets lækre faciliteter. Hotellet har egen restaurant, hvor talentfulde kokke står klar til at skabe store madoplevelser for dig, som sætter pris på mad.

Laveste pris for 2 personer: 966 kr.

Comwell Rebild Bakker

4/5

Ved siden af den smukke nationalpark Rebild Bakker og Rold skov kan du finde Comwell Rebild Bakker. Her inviteres du indenfor til hyggelige værelser og en bred vifte af lækre faciliteter, som sikrer at du får et godt ophold. Der er bl.a. sauna, swimmingpool og et to-etagers fitnesscenter, som du kan gør brug af så meget du vil som gæst.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

tyrstrup kro
Hotels.com

Tyrstrup Kro

4/5

Midt i Nordjylland hvor ingen forventer det ligger den smukke kro, Tylstrup Kro. Denne kro giver dig mulighed for at opleve Nordjylland på en helt unik måde. Kroen sætter pris på dansk hygge og giver dig mulighed for at pleje sind og krop. Derudover har kroens restaurant nogle fantastiske kokke, som laver den lækreste mad.

Laveste pris for 2 personer: 952 kr.

Hvorfor tage på gourmetophold i Jylland?

Der er mange gode grunde til at tage på gourmetophold i Jylland. Den første er selvfølgelig, at det bare er super lækkert! Men der er også andre grunde, fx at det er en del mere overskueligt – og billigt – end en tur til Sydfrankrig eller Italien.

Gourmetophold Jylland: Natur, kultur og gastronomi

Danmark, og i særdeleshed Jylland, byder på så megen skøn natur, kultur og gastronomi, at der ikke er nogen grund til at tage så langt. Et gourmetophold i Jylland kan være det, der skal til, for at man får koblet af og plejet smagsløgene. Og det har alle fortjent ind imellem!

gourmetmad

Kulinariske oplevelser i idylliske omgivelser

Jylland er rig på kulinariske oplevelser, passionerede kokke og restauranter. Her kan du få en udsøgt gourmetoplevelse, samtidig med at du nyder omgivelserne. Fx kan du få et gourmetophold i Ry i Midtjylland, som er en hyggelig, gammel by. Her kan du gå tur ved havnen eller tage på udflugt til Himmelbjerget. Nyd ligeledes vidunderlige gourmetophold på Sjælland samt gourmetophold på Fyn.

Smag på Thy og gå et smut i nationalparken

Du kan også nyde smagen af Thy med et gourmetophold her. Her er bestemt ikke sparet på oplevelserne, for du kan bruge Thy Nationalpark som din baghave. Har du hang til de mere wellness- og spaophold, kan du også finde gourmetophold, der matcher det.

Find et labert tilbud på gourmetophold i Jylland

På Mitophold.dk finder du de største delikatesser, når det kommer til gourmetophold i Jylland. Vi har samlet de bedste steder til dig, så du ikke selv behøver at lede. Du kan finde flotte og aktuelle tilbud, så du kan finde den mest fordelagtige pris.

1. Gourmetophold på Lyng Dal Hotel

 • Oplev Ry i Midtjylland
 • Overnatning i hyggeligt dobbeltværelse
 • Lækker middag
 • Klassiske danske retter med moderne twist
 • De bedste råvarer fra lokalområdet
 • Kød fra nærliggende gårde og urter fra egen have
 • Morgenmad med specialiteter
 • Idyllisk bindingsværkshus i den gamle by

2. Gourmetophold på Tambohus Kro og Badehotel

 • Oplev Thyholm i Nordjylland
 • Dobbeltværelse til overnatning
 • Få 5-retters gourmetmenu
 • Sæsonens friske råvarer
 • Morgenbuffet med delikatesser
 • Udsigt til Limfjorden og Jedindø
 • Tæt på områdets største seværdigheder
 • Et sted fyldt med historie og traditioner

3. Gourmetophold på Hotel Thinggaard

 • Oplev Hurup Thy i Nordjylland
 • Overnat i dejligt dobbeltværelse
 • Nationalpark Thy er din tætteste nabo
 • 5-retters menu i ægte gourmetstil
 • Bæredygtige råvarer fra Limfjordslandet
 • Regionale fødevarer fra Thy og Mors
 • Nyd valgfri saft eller specialøl fra Staarup Håndbryg
 • Få en æske Thy Chokolader på værelset
 • Morgenbuffet, gratis parkering og internet

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Hvad er et gourmetophold?

Et gourmetophold er et ophold med overnatning, hvor der er lagt særlig vægt på maden. Med et gourmetophold i Jylland kan du således få en hyggelig ferie i det jyske, hvor maden er i topform. Du vil få udsøgte retter på det hotel, hvor du bor, og råvarerne vil ofte være lokale. Det er med andre ord den perfekte ferie for mad-, vin- eller ølelskeren.

Kan man få gourmetophold med vinmenu i Jylland?

Ja, selvfølgelig! Der findes flere forskellige gourmetophold med bugnende vinkældre i Jylland. Hvis du ved, at du vil have en lækker vinmenu på dit gourmetophold i Jylland, er det er godt kriterie at gå frem efter. Det kan hjælpe dig med at udvælge det bedst mulige feriested for dig.

Hvad koster gourmetophold i Jylland?

Det er meget forskelligt og afhænger af flere forskellige ting, fx hvor mange I er, hvor længe I vil blive, og hvad, I vil have inkluderet i prisen. Der findes gourmetophold i Jylland, hvor to personer kan overnatte for mindre end 1000 kr. per nat, og hvis du er villig for at give lidt mere, kan du også finde overnatninger for 4-5000 kr.

Hvad er det bedste gourmetophold i Jylland?

Det bedste gourmetophold i Jylland, er det bedste gourmetophold for dig. Her skal du afveje prisen i forhold til indholdet af opholdet. Hvad vil du gerne have for pengene? Hvis du er vinelsker, skal du selvfølgelig sikre dig, at det er et gourmetophold med vinmenu i Jylland. Er du på udkig efter et stykke storslået natur, kan du gå efter et ophold i smukke omgivelser.