Gourmetophold Jylland

Bedste gourmetophold i Jylland 2021

Gourmetophold i Jylland fås i mange delikate, saftige og kraftige udgaver. Det bedste gourmetophold i Jylland handler i høj grad om, hvad du lægger vægt på. Du kan få gourmetophold med vinmenu, favorable og billige tilbud eller Thy Nationalparken i baghaven. Det er helt op til dig! Læs med her og bliv introduceret til nogle af vores absolutte favoritter, når det kommer til gourmetophold i Jylland.

Denne side indeholder reklamelinks

Lyng Dal Hotel

4/5

Lyng Dal Hotel har beliggenhed i en gammel landsby ved navn Gammel Ry. Hotellet har idylliske omgivelser kombineret med moderne faciliteter og giver dig mulighed for at læne dig tilbage og nyde livet. Derudover har hotellet en fantastisk restaurant, hvor du kan nyde traditionelle danske retter. Er du en vinelsker har hotellet også et bredt udvalg af lækre vine.

Laveste pris for 2 personer: 1.790 kr.

Tambohus Kro og Badehotel

3/5

Tambohus Kro og Badehotel byder på en autentisk og unik oplevelse, hvor du har muligheden for at smage den lækreste gourmetmad lavet af lokale råvarer. Derudover ligger Tambohus Kro og Badehotel overfor Jegindø ved Limfjorden, som er en utroligt smuk beliggenhed med fantastiske og autentiske omgivelser man skal lede længe efter for at finde noget lignende et andet sted.

Laveste pris for 2 personer: 1.998 kr.

Hotel Thinggaard

3/5

Hotel Thinggaard har en fantastisk beliggenhed med Nationalpark Thy som nabo. Som om den naturpark ikke skulle være nok er der også mulighed for at tage en tur på golfbanen, en tur til Sydthy Kurbad eller noget helt andet. Hotellets enormt talentfulde kokke byder derudover på mad lavet af lokale råvarer af den højeste kvalitet.

Laveste pris for 2 personer: 2.398 kr.

Strandhotellet Blokhus

4/5

Blokhus er en vaskeægte sommer by. Hver sommer flokkes folk til Blokhus for at nyde det gode vejr og de flotte strande. Hvis du vil til Blokhus er det helt perfekte sted at overnatte Strandhotellet Blokhus. Her er der mulighed for at slappe af, nyde livet og en masse forskellige faciliteter, som pool, sauna og wellness.

Laveste pris for 2 personer: 4.860 kr.

Hvalpsund Færgekro

3/5

Hvalpsund Færgekro er et unikt sted med beliggenhed i Hvalpsund, hvor der er utroligt charmerende omgivelser og fantastiske faciliteter, som du som gæst kan bruge så meget du vil. Derudover har kroen sin egen pub ”Det Lille Kompas”, hvor der er mulighed for at nyde en iskold øl og egen restaurant, som serverer den lækreste mad.

Laveste pris for 2 personer: 1.798 kr.

Hotel Amerika

4/5

Navnet Hotel Amerika stammer fra, at en mand der havde boet næsten hele sit liv i Amerika kom til Hobro i 1937, og her byggede han de bygninger, som i dag er hotellet. Når man skulle ud at besøge ham, skulle man en tur til Amerika. Hotellet har i dag en restaurant ”Restaurant Uafhængig”, som er kendt for sin meget lækre mad.

Laveste pris for 2 personer: 2.800 kr.

Fakkelgaarden

4/5

Skal du en tur til Kruså er Hotel Fakkelgaarden en unik mulighed for dig. Her kan du opleve en helt igennem fantastisk og romantisk stemning, samt smukke omgivelser. Hotellet har derudover lækre faciliteter, som sikrer at du får et fantastisk ophold. En ganske kort tur fra Fakkelgaarden kan du opleve Kollund Kirke, som er en af de utrolige seværdigheder du skal en tur til.

Laveste pris for 2 personer: 3.200 kr.

dronninglund slot
Hotels.com

Dronninglund Slot

3.5/5

Tager I på et gourmetophold her, vil I kunne sætte næsen op efter skøn og veltilberedt dansk mad med et internationalt strøg. I tilbydes en henrivende 4-retters gastronomimenu samt vin, morgenbuffet, aftenskaffe og mere til. Værelserne er en oplevelse i sig selv, og der er en vis historisk og højtidelig stemning på Dronninglund Slot. Dette sted vil uden tvivl sparke benene væk under jer.

Laveste pris for 2 personer: 1.150 kr.

ruths hotel
Hotels.com

Ruths Hotel

4.5/5

I Skagen er der fuld gang om sommeren og det er naturligvis fordi Skagen har en masse at byde på. Heriblandt er der Ruths Hotel, som ligger lige ved siden af en lækker strand og en ganske kort tur fra Skagens bymidte. Ruths Hotel er derudover specielt kendt for deres restaurant, som byder på et gourmetophold du sent vil glemme.

Laveste pris for 2 personer: 2.290 kr.

schackenborg slotskro
Hotels.com

Schackenborg Slotskro

3/5

I 1687 blev Schackenborg Slotskro opført, som er nabo til Schackenborg Slot. Fra 1995 til 2014 både Hans Kongelige Højhed Prins Joachim i Schackenborg Slot. Denne unikke slotskro ligner noget der er taget ud af et eventyr med sine fantastiske omgivelser. Derudover byder slotskroen på madoplevelser, som man sent vil glemme. Hotellet har derudover faciliteter, som sikrer et godt ophold.

Laveste pris for 2 personer: 1.148 kr.

brøndums hotel
Hotels.com

Brøndums Hotel

3/5

Brøndums Hotel giver dig mulighed for at opleve Skagen på en helt fantastisk måde. Brøndums Hotel ligger lige ved Skagen Centrum, så der er ikke behov for bilen overhovedet. Udover den fantastiske beliggenhed og smukke omgivelser har Brøndums Hotel også en restaurant, som er meget eftertragtet på grund af dens lækre mad, som er lavet af lokale råvarer.

Laveste pris for 2 personer: 895 kr.

tyrstrup kro
Hotels.com

Tyrstrup Kro

4/5

Midt i Nordjylland hvor ingen forventer det ligger den smukke kro, Tylstrup Kro. Denne kro giver dig mulighed for at opleve Nordjylland på en helt unik måde. Kroen sætter pris på dansk hygge og giver dig mulighed for at pleje sind og krop. Derudover har kroens restaurant nogle fantastiske kokke, som laver den lækreste mad.

Laveste pris for 2 personer: 952 kr.

Hvorfor tage på gourmetophold i Jylland?

Der er mange gode grunde til at tage på gourmetophold i Jylland. Den første er selvfølgelig, at det bare er super lækkert! Men der er også andre grunde, fx at det er en del mere overskueligt – og billigt – end en tur til Sydfrankrig eller Italien.

Gourmetophold Jylland: Natur, kultur og gastronomi

Danmark, og i særdeleshed Jylland, byder på så megen skøn natur, kultur og gastronomi, at der ikke er nogen grund til at tage så langt. Et gourmetophold i Jylland kan være det, der skal til, for at man får koblet af og plejet smagsløgene. Og det har alle fortjent ind imellem!

gourmetmad

Kulinariske oplevelser i idylliske omgivelser

Jylland er rig på kulinariske oplevelser, passionerede kokke og restauranter. Her kan du få en udsøgt gourmetoplevelse, samtidig med at du nyder omgivelserne. Fx kan du få et gourmetophold i Ry i Midtjylland, som er en hyggelig, gammel by. Her kan du gå tur ved havnen eller tage på udflugt til Himmelbjerget. Nyd ligeledes vidunderlige gourmetophold på Sjælland samt gourmetophold på Fyn.

Smag på Thy og gå et smut i nationalparken

Du kan også nyde smagen af Thy med et gourmetophold her. Her er bestemt ikke sparet på oplevelserne, for du kan bruge Thy Nationalpark som din baghave. Har du hang til de mere wellness- og spaophold, kan du også finde gourmetophold, der matcher det.

Find et labert tilbud på gourmetophold i Jylland

På Mitophold.dk finder du de største delikatesser, når det kommer til gourmetophold i Jylland. Vi har samlet de bedste steder til dig, så du ikke selv behøver at lede. Du kan finde flotte og aktuelle tilbud, så du kan finde den mest fordelagtige pris.

1. Gourmetophold på Lyng Dal Hotel

 • Oplev Ry i Midtjylland
 • Overnatning i hyggeligt dobbeltværelse
 • Lækker middag
 • Klassiske danske retter med moderne twist
 • De bedste råvarer fra lokalområdet
 • Kød fra nærliggende gårde og urter fra egen have
 • Morgenmad med specialiteter
 • Idyllisk bindingsværkshus i den gamle by

2. Gourmetophold på Tambohus Kro og Badehotel

 • Oplev Thyholm i Nordjylland
 • Dobbeltværelse til overnatning
 • Få 5-retters gourmetmenu
 • Sæsonens friske råvarer
 • Morgenbuffet med delikatesser
 • Udsigt til Limfjorden og Jedindø
 • Tæt på områdets største seværdigheder
 • Et sted fyldt med historie og traditioner

3. Gourmetophold på Hotel Thinggaard

 • Oplev Hurup Thy i Nordjylland
 • Overnat i dejligt dobbeltværelse
 • Nationalpark Thy er din tætteste nabo
 • 5-retters menu i ægte gourmetstil
 • Bæredygtige råvarer fra Limfjordslandet
 • Regionale fødevarer fra Thy og Mors
 • Nyd valgfri saft eller specialøl fra Staarup Håndbryg
 • Få en æske Thy Chokolader på værelset
 • Morgenbuffet, gratis parkering og internet

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Hvad er et gourmetophold?

Et gourmetophold er et ophold med overnatning, hvor der er lagt særlig vægt på maden. Med et gourmetophold i Jylland kan du således få en hyggelig ferie i det jyske, hvor maden er i topform. Du vil få udsøgte retter på det hotel, hvor du bor, og råvarerne vil ofte være lokale. Det er med andre ord den perfekte ferie for mad-, vin- eller ølelskeren.

Kan man få gourmetophold med vinmenu i Jylland?

Ja, selvfølgelig! Der findes flere forskellige gourmetophold med bugnende vinkældre i Jylland. Hvis du ved, at du vil have en lækker vinmenu på dit gourmetophold i Jylland, er det er godt kriterie at gå frem efter. Det kan hjælpe dig med at udvælge det bedst mulige feriested for dig.

Hvad koster gourmetophold i Jylland?

Det er meget forskelligt og afhænger af flere forskellige ting, fx hvor mange I er, hvor længe I vil blive, og hvad, I vil have inkluderet i prisen. Der findes gourmetophold i Jylland, hvor to personer kan overnatte for mindre end 1000 kr. per nat, og hvis du er villig for at give lidt mere, kan du også finde overnatninger for 4-5000 kr.

Hvad er det bedste gourmetophold i Jylland?

Det bedste gourmetophold i Jylland, er det bedste gourmetophold for dig. Her skal du afveje prisen i forhold til indholdet af opholdet. Hvad vil du gerne have for pengene? Hvis du er vinelsker, skal du selvfølgelig sikre dig, at det er et gourmetophold med vinmenu i Jylland. Er du på udkig efter et stykke storslået natur, kan du gå efter et ophold i smukke omgivelser.

Få 10% rabat på dit ophold!

Køb dit drømme ophold hos DuGlemmerDetAldrig og få lige nu 10% rabat på dit køb. Find dit ønskede ophold og tilmeld dig deres nyhedsbrev, så modtager du en unik 10% rabatkode til din ordre.