fbpx

Kroophold Østjylland

Bedste kroophold i Østjylland 2024

Østjylland har et væld af kroer og vil være et oplagt sted at tage hen på et kroophold. I det Østjyske finder I også masser af muligheder for aktiviteter, hvis I ønsker et aktivt kroophold. Med Aarhus tæt ved er det muligt at opleve det meste. Hvis I vil have mere inspiration til aktiviteter på jeres kroophold kan I både finde det løbende i listen over kroerne nedenfor og i bunden af siden. Med denne liste har vi forsøgt at skabe en samlet oversigt over nogle af de bedste kroer i Østjylland.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

molskroen
Hotels.com

Molskroen

3/5

Molskroen er en kro som man bare skal opleve. Den ligger med en unik udsigt over havet, samt Nationalpark Mols Bjerge. Der er også kort vej fra kroen til seværdigheder, såvel som en en køretur til Århus, hvis man gerne vil opleve smilets by en dag. Hos kroen kan du nyde lækre retter hos deres enestående restaurant og slappe af i de hyggelige værelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.680 kr.

Norsminde Kro
Hotels.com

Norsminde Kro

4/5

Vil du gerne på et uforglemmeligt kroophold i Østjylland? Så er der ikke nogen tvivl om, at Norsminde Kro er en oplagt mulighed for dig. Her kan du overnatte i de utroligt hyggelige rammer og bedst af alt nyde gastronomi i særklasse. Kroens restaurant serverer nemlig helt fantastiske og lækre retter inspireret fra Europa og Frankrig.

Laveste pris for 2 personer: 898 kr.

Kongensbro Kro

3/5

Der sidder et par kanonkugler i murværket over indgangen på Kongensbro Kro. Kroen har nemlig en voldsom historie, hvor den var under beskydning i 1849. Men dette er også en reminder til personalet om, at hvis servicen ikke er i top, så står kroen for skud, og det vil de helst undgå. Derfor leverer Kongensbro kun førsteklasses service. Stedet har en idyllisk beliggenhed tæt på Gudenåen og midt i mellem alle Midtjyllands storbyer.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

Lyng Dal Hotel

4/5

Lyng Dal Hotel er et super hyggeligt hotel, som befinder sig i en gammel gård, hvor du kan slappe helt af og glemme alt om hverdagens stress. Som gæst kan du gøre brug af deres gode faciliteter, tage forbi Himmelbjerg Golfklub eller smutte en tur til Silkeborg. Derudover har hotellet en enestående restaurant, som er åben fra onsdag til søndag.

Laveste pris for 2 personer: 1.790 kr.

Hotel Postgaarden Mariager
Hotels.com

Hotel Postgaarden Mariager

3/5

Hvis et kroophold i Mariager lyder som noget for dig, så er der ikke nogen tvivl om, at Hotel Postgaarden Mariager er det helt oplagte hotel for dig. Her kan du nyde enestående retter, som hotellets talentfulde kokke tilbereder fra bunden på lækre og friske råvarer. Om natten kan du hvile hovedet i et af deres hyggelige værelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.013 kr.

Svostrup Kro
Hotels.com

Svostrup Kro

2/5

Svostrup Kro ligger i unikke omgivelser i Svostrup og byder dig indenfor til et uforglemmeligt ophold, hvor du kan glemme det hektiske liv fra hverdagen og bare nyde livet. Kroen råder over en helt fantastisk restaurant, hvor du kan nyde lækre retter, som de talentfulde kokke tilbereder fra bunden på frisk, lokale og lære råvarer.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

Låsby Kro
Hotels.com

Låsby Kro

3/5

Låsby Kro er en hyggelig traditionel dansk kro, som har en god beliggenhed mellem Aarhus og Silkeborg. Hos Låsby Kro har restauranten fokus på at lave lækre traditionelle kroretter og sætter en ære i, at de kun bruger friske og lokale råvarer, samt at maden er lavet af bunden. Vil du gerne på et hyggeligt kroophold, så er Låsby Kro oplagt.

Laveste pris for 2 personer: 895 kr.

Hotel Skanderborghus
Hotels.com

Hotel Skanderborghus

3/5

Hotel Skanderborghus er et hyggeligt hotel i Skanderborg, hvor du kan slippe væk fra hverdagens hektiske liv og bare fokusere på at nyde livet og den lækre mad, som Hotel Skanderborgs enestående restaurant serverer. Om natten kan du slappe af i et af de gode værelser, som hotellet råder over efter en lang dag med gode oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 975 kr.

Auning Kro
Hotels.com

Auning Kro

3/5

Vil du gerne på et hyggeligt kroophold, så er Auning Kro en oplagt mulighed for dig. Hos Auning Kro bliver du indlogeret på et hyggeligt værelse, hvor du kan hvile hovedet efter en lang dag med en masse gode oplevelser. Derudover har kroen også en fantastisk restaurant, hvor du kan nyde lækre retter i særklasse, som de dygtige kokke har tilberedt.

Laveste pris for 2 personer: 895 kr.

Jerlev kro
Hotels.com

Jerlev kro

3/5

Hos Jerlev Kro inviteres du indenfor til hyggelige rammer, hvor du kan slappe af, samt nyde helt fantastisk retter hos kroens restaurant. Jerlev Kro har nemlig en helt unik restaurant, hvor de serverer noget af den lækreste mad og drikke, som man kan købe for penge. Der er også en helt unik stemning i de flotte lokaler, som Jerlev Kro råder over.

Laveste pris for 2 personer: 650 kr.

Fladbro Kro
Hotels.com

Fladbro Kro

3/5

Fladbro Kro stammer helt tilbage fra det 18. århundrede og byder dig indenfor til hyggelige rammer. Kroen ligger lige ved siden af den smukke Fladbro Skov og råder over hyggelige værelser, hvor du kan hvile benene efter en god dag med gode oplevelser. Kroens restaurant serverer lækre slow food retter, som er lavet på lokale råvarer.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Hotel Sabro Kro

4/5

Dette er kroen til dig, der ønsker den alsidige mulighed. Hotel Sabro Kro tilbyder alt fra det traditionelle kroophold til et ophold med velvære og massage. Hvis du skulle være en romantisk tur med kæresten eller have lyst til at spille golf med et par venner, så er Hotel Sabro Kro også stedet. Stedet rummer 88 værelser i alle størrelser med spabad på hvert eneste af dem.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

Gjerrild Kro

3/5

Denne hyggelige og smukke kro findes helt ude på spidsen af Djursland. Derfor er det også en rigtig god mulighed for dig, der gerne vil have et dejligt og roligt sted at sove efter en lang dag med familien i Djurs Sommerland. Gjerrild Kro og Hotel har det gode værtsskab i højsædet, så du kan føle dig hjemme. Kroen rummer alt fra enkeltmands- til firemandsværelser, så du kan sagtens tage familien med på kroophold.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

nørre vissing kro
Hotels.com

Nørre Vissing Kro

3/5

Nørre Vissing Kro ligger i unikke omgivelser ved Ry i det utroligt smukke Søhøjland. Nørre Vissing Kro er også en af Midtjyllands bedste kroer og har de helt perfekte rammer til dig, som gerne vil på et uforglemmeligt kroophold. Her bliver du indlogeret på et hyggeligt værelse, og kan gøre frit brug af deres gode og moderne faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 729 kr.

Korning Kro

3/5

Korning Kro, I Horsens-området, byder på en lang historie fra 1974. Det var i det år, at kroen fik en spiritusbevilling, og to år senere overtog Dorris og Visti stedet. Disse to driver stadig kroen i dag, og i bedste H.C. Andersen-stil er stedet gået fra den grimme ælling til den smukke svane. Stedet går ind for, at det er de små ekstra øjeblikke, der skaber en unik oplevelse.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

Purhus Kro
Hotels.com

Purhus Kro

3/5

Purhus Kro ligger i fantastiske omgivelser mellem Hobro og Randers. Purhus Kro har ligget hvor den gør i over 265 år, hvilket naturligvis også er med til at skabe den helt unikke stemning der er i kroen. Som gæst hos kroen kan du overnatte i et af de hyggelige værelser, samt gøre brug af deres mange gode og moderne faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 1.030 kr.

aalbæk gl kro
Hotels.com

Aalbæk Gl. Kro

3/5

I den lille by Ålbæk ligger der et helt fantastisk hotel; Aalbæk Gl Kro. Aalbæk Gl Kro er et familievenligt hotel, som giver dig muligheden for at overnatte et sted, hvor alt det bedste fra Ålbæk er lige ved døren. Der er kort til mange forskellige seværdigheder, naturområder og restauranter. Samtidigt har Aalbæl Gl Kro deres egen fantastiske restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 805 kr.

Nyd et dejligt kroophold i Østjylland

Der er mange gode og billige kroophold i Østjylland, så det er faktisk en rigtig oplagt feriemulighed. Et kroophold er en hyggelig og meget traditionel ferieform, der trækker tråde tilbage til de gode, gamle dage. Kroer i Østjylland byder på smuk natur, spændende seværdigheder og dansk hygge i topform. 

Find dit kroophold i Østjylland hos Mitophold.dk

Mitophold.dk vil gerne komme med en varm anbefaling: Besøg de danske kroer i Østjylland og få et uforglemmeligt ophold! Her på siden har vi samlet de bedste af slagsen, så du selv slipper for at søge og researche. Vi har også særlige kroophold tilbud i Østjylland, som du kan tage et kig på, hvis du vil have en billig pris.

Smuk strand i Østjylland

Et romantisk kroophold i Østjylland for to

Hvis du har en romantisk partner, som har fortjent en dejlig gave, så er et gavekort til diverse kroer i Østjylland lige sagen. En fordel er selvfølgelig også, at det samtidig er en gave til dig selv – for du skal da med på kroferie! Her er der masser af tid til at nyde hinandens selskab, spise god mad og opleve det østjyske. Derfor er et romantisk kroophold i Østjylland en skøn gave for jer begge.

Kroer i Østjylland - Sådan vælger du den rigtige

Der er en del dejlige kroophold, som du kan begive dig ud på i det østlige Jylland. Derfor er den store opgave bare at vælge den rigtige. Du kan finde kroer tæt på Aarhus eller Gudenåen, alt efter om du er nysgerrig på det pulserende byliv eller den sprudlende natur.

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Kan man finde billige kroophold i Østjylland?

Selvfølgelig vil du gerne have din kroferie til den bedst mulige pris. Her på siden kan du finde billige kroophold og ikke mindst gode kroophold tilbud i Østjylland. Vi sørger for altid at være først med de nyeste og mest favorable tilbud, så følg med her og find dit ophold.

Hvad er et romantisk kroophold i Østjylland?

Et romantisk kroophold i Østjylland kan indebære forskellige ting. Udover at være i smukke, romantiske omgivelser og dejlig natur, vil der ofte være inkluderet en udsøgt middag for to. Her kan I skåle i stearinlysets skær og samtale om stort og småt i de hyggelige omgivelser.

Hvilke kroer i Østjylland er de bedste?

Vi ville gerne kunne give dig et entydigt svar, men det findes desværre ikke. Sagen er nemlig den, at det bedste kroophold i Østjylland er det, der passer bedst til dig og dine behov. Derfor skal du sikre dig, at du betaler for de faciliteter og den beliggenhed, du helst vil have. Det er vigtigt, at pris og opholdets indhold giver mening for dig – da har du nemlig fundet det rette østjyske kroophold.