Kroophold Østjylland

Bedste kroophold i Østjylland 2021

Østjylland har et væld af kroer og vil være et oplagt sted at tage hen på et kroophold. I det Østjyske finder I også masser af muligheder for aktiviteter, hvis I ønsker et aktivt kroophold. Med Aarhus tæt ved er det muligt at opleve det meste.
Hvis I vil have mere inspiration til aktiviteter på jeres kroophold kan I både finde det løbende i listen over kroerne nedenfor og i bunden af siden.
Med denne liste har vi forsøgt at skabe en samlet oversigt over nogle af de bedste kroer i Østjylland.

Denne side indeholder reklamelinks

Kongensbro Kro

3/5

Der sidder et par kanonkugler i murværket over indgangen på Kongensbro Kro. Kroen har nemlig en voldsom historie, hvor den var under beskydning i 1849. Men dette er også en reminder til personalet om, at hvis servicen ikke er i top, så står kroen for skud, og det vil de helst undgå. Derfor leverer Kongensbro kun førsteklasses service. Stedet har en idyllisk beliggenhed tæt på Gudenåen og midt i mellem alle Midtjyllands storbyer.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

Hotel Sabro Kro

4/5

Dette er kroen til dig, der ønsker den alsidige mulighed. Hotel Sabro Kro tilbyder alt fra det traditionelle kroophold til et ophold med velvære og massage. Hvis du skulle være en romantisk tur med kæresten eller have lyst til at spille golf med et par venner, så er Hotel Sabro Kro også stedet. Stedet rummer 88 værelser i alle størrelser med spabad på hvert eneste af dem.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

Gjerrild Kro

3/5

Denne hyggelige og smukke kro findes helt ude på spidsen af Djursland. Derfor er det også en rigtig god mulighed for dig, der gerne vil have et dejligt og roligt sted at sove efter en lang dag med familien i Djurs Sommerland. Gjerrild Kro og Hotel har det gode værtsskab i højsædet, så du kan føle dig hjemme. Kroen rummer alt fra enkeltmands- til firemandsværelser, så du kan sagtens tage familien med på kroophold.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

Korning Kro

3/5

Korning Kro, I Horsens-området, byder på en lang historie fra 1974. Det var i det år, at kroen fik en spiritusbevilling, og to år senere overtog Dorris og Visti stedet. Disse to driver stadig kroen i dag, og i bedste H.C. Andersen-stil er stedet gået fra den grimme ælling til den smukke svane. Stedet går ind for, at det er de små ekstra øjeblikke, der skaber en unik oplevelse.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

aalbæk gl kro
Hotels.com

Aalbæk Gl. Kro

3/5

I den lille by Ålbæk ligger der et helt fantastisk hotel; Aalbæk Gl Kro. Aalbæk Gl Kro er et familievenligt hotel, som giver dig muligheden for at overnatte et sted, hvor alt det bedste fra Ålbæk er lige ved døren. Der er kort til mange forskellige seværdigheder, naturområder og restauranter. Samtidigt har Aalbæl Gl Kro deres egen fantastiske restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 805 kr.

zzz

zzz

zzz

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

zz

zzz

zz

Få 10% rabat på dit ophold!

Køb dit drømme ophold hos DuGlemmerDetAldrig og få lige nu 10% rabat på dit køb. Find dit ønskede ophold og tilmeld dig deres nyhedsbrev, så modtager du en unik 10% rabatkode til din ordre.