Spaophold Fyn

Bedste spaophold på Fyn 2021

zzz

Denne side indeholder reklamelinks

Comwell Kongebrogaarden

5/5

Med udsigt over Lillebælt har Comwell Kongebrogaarden indtaget en perfekt beliggenhed. Den bliver fulgt op med fantastiske faciliteter i form af spa, swimmingpool, sauna og værelser med eget TV og balkon. Her er der perfekt mulighed for at få det ultimative spaophold til dig og en, du holder af.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

hotel hesselet
Hotels.com

Hotel Hesselet

4/5

I Nyborg finder du Hotel Hesselet. Et udsøgt hotel, der tilbyder hele pakken med udsigt udover Storebælt. Her bliver der rig mulighed for at slappe af med gode spafaciliteter samt fantastisk gastronomi. Hotellet ligger i en kort gåafstand fra Nyborg Station. Hvis du ønsker et spaophold, er dette muligheden, du ikke må gå glip af. Her kan du tage en frisk svømmetur i poolen efterfulgt af en tur i boblebadet, saunaen og massage.

Laveste pris for 2 personer: 1.650 kr.

hotel christiansminde
Hotels.com

Hotel Christiansminde

4/5

Hotel Christiansminde har beliggenhed I Svendborg og er exceptionelt gode til at give deres gæster en fantastisk oplevelse. Som gæst hos Hotel Christiansminde har du mulighed for at gøre brug af lækre faciliteter og er altid kun en ganske kort gåtur fra smukke seværdigheder, som Christiansminde Stampemølle og Thurø Kirke. Her er der mulighed for at opleve Svendborg, samt maksimal afslapning.

Laveste pris for 2 personer: 1.500 kr.

tornøes hotel
Hotels.com

Tornøes Hotel

3/5

Tornøes Hotel er et idyllisk hotel, som har stået i Kerteminde i flere hundrede år. Tilbage i 1600-tallet var det en købmandsgård og i dag er det et super lækkert hotel, som er blevet opdateret med lækre spafaciliteter og en fantastisk restaurant. Derudover har hotellet sit eget bryggeri ”Kerteminde Bryghus”, hvor du kan smage øl, som bare er bedre end hvad man er vant til.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

first hotel grand
Hotels.com

First Hotel Grand

4/5

Drømmer du om at tage familien med til Odense, så de sammen med dig kan opleve alle de forskellige ting der er i Odense? Så er First Hotel Grand et oplagt valg for dig. First Hotel Grand er et familievenligt hotel, som har lækre værelser og under en km til alle de store seværdigheder. Derudover byder First Hotel Grand på mange gode faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 1.040 kr.

best western hotel knudsens gaard
Hotels.com

Hotel Knudsens Gaard

4/5

Har du lyst til at opleve Odense, så er Best Western Hotel Knudsens Gaard det perfekte valg for dig. Her vil du opleve en charmerende stemning og lækre faciliteter, så du for alvor kan slappe af. Derudover har hotellet en fantastisk beliggenhed, så der er ganske kort til et hav af forskellige seværdigheder, som bl.a. Sct. Albani Kirke og Odense Rådhus.

Laveste pris for 2 personer: 836 kr.

munkebo kro
Hotels.com

Munkebo Kro

3/5

Munkebo Kro er alt hvad man ønsker sig på en god ferie, og mere til. Kroen tilbyder en hyggelig og uhøjtidelig atmosfære, hvor fokus er at du kan læne dig tilbage og nyde nuet. Kroen laver klassiske kroretter, samt moderne serveringer, så smagsløgene bliver for alvor også forkælet. Derudover er værelserne på kroen utroligt lækre og beliggenheden kan man ikke klage over.

Laveste pris for 2 personer: 1.240 kr.

Scandic Odense

3/5

I den smukke by Svendborg ligger Hotel Ærø, som på bedste vis har kombineret pris, komfort, charmerende omgivelser og en bred vifte af lækre faciliteter. Som gæst hos Hotel Ærø har du altså både mulighed for at slappe fuldstændigt af og koble hjernen af, samtidigt med at du har muligheden for at opleve smuk natur og unikke seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

hotel ærø
Hotels.com

Hotel Ærø

4/5

I den smukke by Svendborg ligger Hotel Ærø, som på bedste vis har kombineret pris, komfort, charmerende omgivelser og en bred vifte af lækre faciliteter. Som gæst hos Hotel Ærø har du altså både mulighed for at slappe fuldstændigt af og koble hjernen af, samtidigt med at du har muligheden for at opleve smuk natur og unikke seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

hotel troense
Hotels.com

Hotel Troense

3/5

Skipperbyen Troense, som ligger på Tåsinge, er en helt igennem fantastisk by. På den ene side ligger Svendborgsund og på den anden side et hav af idylliske bindingsværkshuse. Lidt midt i det hele ligger Hotel Troense med den smukkeste udsigt udover det hele. Udover at omgivelserne er utrolige, så byder hotellet også på lækre faciliteter og kort afstand til mange seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

zzz

zzz

zzz

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

zz

zzz

zz

Få 10% rabat på dit ophold!

Køb dit drømme ophold hos DuGlemmerDetAldrig og få lige nu 10% rabat på dit køb. Find dit ønskede ophold og tilmeld dig deres nyhedsbrev, så modtager du en unik 10% rabatkode til din ordre.