fbpx

Spaophold Fyn

Bedste spaophold på Fyn 2024

Var det noget med et afslappende spa ophold på Fyn? En dejlig spaoplevelse på Danmarks tredjestørste ø kan være det perfekte pusterum for dig, der trænger til en pause – og hvem gør ikke det indimellem? Vi har samlet de absolut bedste spaophold på Fyn her på siden. Læs med, læn dig tilbage og lur mig, om ikke du finder et behageligt og boblende bad til din næste ferie.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

comwell kongebrogaarden
Hotels.com

Comwell Kongebrogaarden

5/5

Med udsigt over Lillebælt har Comwell Kongebrogaarden indtaget en perfekt beliggenhed. Den bliver fulgt op med fantastiske faciliteter i form af spa, swimmingpool, sauna og værelser med eget TV og balkon. Her er der perfekt mulighed for at få det ultimative spaophold til dig og en, du holder af.

Laveste pris for 2 personer: 1.270 kr.

Comwell H.C. Andersen Odense
Hotels.com

Comwell H.C. Andersen Odense

4/5

Comwell H.C. Andersen er et hyggeligt hotel, som har beliggenhed lige midt i H.C. Andersen kvarteret midt i Odense. Her har du altså mulighed for at bo i lækre omgivelser i dette historiske kvarter af Odense. Som gæst hos hotellet kan du frit gøre brug af deres mange lækre faciliteter, samt hurtigt og nemt komme ud at besøge seværdighederne i Odense.

Laveste pris for 2 personer: 1.002 kr.

Sixtus Sinatur Hotel
Hotels.com

Sixtus Sinatur Hotel

4/5

Sixtus Sinatur Hotel & Konference ligger i smukke omgivelser og centrum af middelfart ligger blot 1 km derfra. Som gæst hos hotellet kan du gøre brug af deres mange lækre faciliteter, samt slappe af i deres hyggelige værelser. Derudover har hotellet en fantastisk badestrand, som ligger lige i nærheden, samt Lillebælt Golfklub, som du også kan besøge.

Laveste pris for 2 personer: 1.148 kr.

Best Western Plus Hotel Svendborg
Hotels.com

Best Western Plus Hotel Svendborg

4/5

Vil du gerne på et uforglemmeligt spaophold på fyn? Så er der ikke nogen tvivl om, at Best Western Plus Hotel Svendborg i Svendborg er det oplagte valg for dig. Det er et 4-stjernet hotel, som byder på hyggelige værelser og en bred vifte af moderne faciliteter, som du kan gøre frit brug af under dit ophold.

Laveste pris for 2 personer: 1.165 kr.

hotel hesselet
Hotels.com

Hotel Hesselet

4/5

I Nyborg finder du Hotel Hesselet. Et udsøgt hotel, der tilbyder hele pakken med udsigt udover Storebælt. Her bliver der rig mulighed for at slappe af med gode spafaciliteter samt fantastisk gastronomi. Hotellet ligger i en kort gåafstand fra Nyborg Station. Hvis du ønsker et spaophold, er dette muligheden, du ikke må gå glip af. Her kan du tage en frisk svømmetur i poolen efterfulgt af en tur i boblebadet, saunaen og massage.

Laveste pris for 2 personer: 1.650 kr.

hotel christiansminde
Hotels.com

Hotel Christiansminde

4/5

Hotel Christiansminde har beliggenhed I Svendborg og er exceptionelt gode til at give deres gæster en fantastisk oplevelse. Som gæst hos Hotel Christiansminde har du mulighed for at gøre brug af lækre faciliteter og er altid kun en ganske kort gåtur fra smukke seværdigheder, som Christiansminde Stampemølle og Thurø Kirke. Her er der mulighed for at opleve Svendborg, samt maksimal afslapning.

Laveste pris for 2 personer: 1.500 kr.

tornøes hotel
Hotels.com

Tornøes Hotel

3/5

Tornøes Hotel er et idyllisk hotel, som har stået i Kerteminde i flere hundrede år. Tilbage i 1600-tallet var det en købmandsgård og i dag er det et super lækkert hotel, som er blevet opdateret med lækre spafaciliteter og en fantastisk restaurant. Derudover har hotellet sit eget bryggeri ”Kerteminde Bryghus”, hvor du kan smage øl, som bare er bedre end hvad man er vant til.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

first hotel grand
Hotels.com

First Hotel Grand

4/5

Drømmer du om at tage familien med til Odense, så de sammen med dig kan opleve alle de forskellige ting der er i Odense? Så er First Hotel Grand et oplagt valg for dig. First Hotel Grand er et familievenligt hotel, som har lækre værelser og under en km til alle de store seværdigheder. Derudover byder First Hotel Grand på mange gode faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 1.040 kr.

best western hotel knudsens gaard
Hotels.com

Hotel Knudsens Gaard

4/5

Har du lyst til at opleve Odense, så er Best Western Hotel Knudsens Gaard det perfekte valg for dig. Her vil du opleve en charmerende stemning og lækre faciliteter, så du for alvor kan slappe af. Derudover har hotellet en fantastisk beliggenhed, så der er ganske kort til et hav af forskellige seværdigheder, som bl.a. Sct. Albani Kirke og Odense Rådhus.

Laveste pris for 2 personer: 836 kr.

munkebo kro
Hotels.com

Munkebo Kro

3/5

Munkebo Kro er alt hvad man ønsker sig på en god ferie, og mere til. Kroen tilbyder en hyggelig og uhøjtidelig atmosfære, hvor fokus er at du kan læne dig tilbage og nyde nuet. Kroen laver klassiske kroretter, samt moderne serveringer, så smagsløgene bliver for alvor også forkælet. Derudover er værelserne på kroen utroligt lækre og beliggenheden kan man ikke klage over.

Laveste pris for 2 personer: 1.240 kr.

Scandic Odense

3/5

I den smukke by Svendborg ligger Hotel Ærø, som på bedste vis har kombineret pris, komfort, charmerende omgivelser og en bred vifte af lækre faciliteter. Som gæst hos Hotel Ærø har du altså både mulighed for at slappe fuldstændigt af og koble hjernen af, samtidigt med at du har muligheden for at opleve smuk natur og unikke seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

hotel ærø
Hotels.com

Hotel Ærø

4/5

I den smukke by Svendborg ligger Hotel Ærø, som på bedste vis har kombineret pris, komfort, charmerende omgivelser og en bred vifte af lækre faciliteter. Som gæst hos Hotel Ærø har du altså både mulighed for at slappe fuldstændigt af og koble hjernen af, samtidigt med at du har muligheden for at opleve smuk natur og unikke seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

hotel troense
Hotels.com

Hotel Troense

3/5

Skipperbyen Troense, som ligger på Tåsinge, er en helt igennem fantastisk by. På den ene side ligger Svendborgsund og på den anden side et hav af idylliske bindingsværkshuse. Lidt midt i det hele ligger Hotel Troense med den smukkeste udsigt udover det hele. Udover at omgivelserne er utrolige, så byder hotellet også på lækre faciliteter og kort afstand til mange seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

lunds hotel
Hotels.com

Lunds Hotel

3/5

Lunds Hotel er et utroligt hyggeligt og familiedrevet hotel, som ligger ved den unikke Bogense Marina på Nordfyn. Som gæst hos hotellet kan du slappe af i deres hyggelige værelser samt gøre brug af hotellets gode faciliteter. Derudover er det også det perfekte hotel for dig, som gerne vil ud at opleve de spændende seværdigheder der er på Nordfyn.

Laveste pris for 2 personer: 1.150 kr.

Fald ned med det bedste spaophold på Fyn

Et afslappende spaophold er definitionen på luksus og velvære. Her er der rig mulighed for at slå hovedet fra og fokusere på kroppen og dens behov. Med et wellness ophold på Fyn kan du tage et velfortjent afbræk fra hverdagen, uanset om det er i kortere eller længere tid.

Et spaophold kan nemlig sagtens bare være en enkelt eftermiddag. Men det kan også være en hel weekend i velværens tegn, hvis det er det, krop og sind kalder på. Du kan nemlig finde mange spa ophold på Fyn billigt, så de passer både ind i kalenderen og økonomien.

Tilbud spaophold Fyn - Få flotte rabatter og gode fordele

Mitophold.dk har vi samlet et godt og bredt udvalg af de bedste spaophold Fyn tilbud. Her er alt, hvad hjertet begærer af spahoteller, som hver især er unikke i deres udbud af spafaciliteter. Hotellerne ligger forskellige steder på Fyn, så du kan finde et ophold i nærheden af dig. Der er mange forskellige tilbud, alt efter om du leder efter et spaophold i Kerteminde eller et wellnessophold på Fyn.

Afslapning i poolen

Hvordan finder man det bedste spaophold på Fyn?

Vi sørger for altid at være opdateret på de billigste og bedste spahoteller Fyn. Det behøver slet ikke at være dyrt at forkæle sig selv – eller andre – med en skøn spaoplevelse. Hvis man leder efter de gode tilbud, kan man spare både større og mindre summer.

Det bedste spaophold er det, der passer til dine ønsker og behov. Selvfølgelig hænger kvalitet og pris sammen, men her på siden kan du finde tilbud, der får det hele til at gå op i en højere enhed. Du kan også finde et tilbud på et spaophold for 2 på Fyn, hvis du skal give en helt særlig gave til én, du holder af.

4 fantastiske spaophold på Fyn

Nedenfor har vi samlet fire af de mest populære spahoteller Fyn, og her kan du få et godt indblik i dine muligheder. Der er nemlig spa for enhver smag, og hotellerne er strøet ud over fine Fyn, så du kan finde et spahotel nær dig. På Mitophold.dk kan du desuden finde mange flere skønne spaophold på Fyn, så du finder det helt rigtige, der passer til dine ønsker.

1. Spaophold på Comwell Kongebrogaarden

Comwell Kongebrogaarden er en del af Comwell-kæden, der tilbyder hotel- og spaoplevelser i hele landet. Kongebrogaarden er placeret skønt ved Middelfart, med udsigt over Lillebælt. Her får du smukke naturoplevelser, og et bredt udvalg af spafaciliteter. 

I gourmetopholdet er inkluderet:

 • Tidlig check ind kl. 14
 • Snacks på værelset
 • Champagne og snacks
 • 5 gourmetserveringer i Restaurant Dannebro
 • Vinmenu og mineralvand
 • Kaffe og te, samt sødt
 • Overnatning
 • Morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter
 • Sen check ud kl. 13

2. Spaophold på Hotel Hesselet

I Nyborg finder man det attraktive Hotel Hesselet midt i den grønne, grønne bøgeskov. Omgivelserne er idylliske, og du får både strand og udsigt over Storebælt. Hotellet tilbyder en lang række oplevelser, heriblandt et spaophold med lækre faciliteter og behandlinger. Du kan blandt andet overveje et tredages kurophold, hvis du drømmer om en forlænget weekend med maksimal afslapning og luksus. 

I et eksklusivt tredages kurophold er inkluderet:

 • 2x overnatninger med morgenmad
 • 2x behandlinger
 • 2x fodbad
 • 1x meditation
 • 2x frugt
 • 2x kaffe/the med sødt
 • 2x frokostsalat
 • 2×2 retters aftenmenu

3. Spaophold på Hotel Christiansminde

Hotel Christiansminde i Svendborg ligger svøbt i strand, for du bor nemlig lige ned til vandet. Derudover får du både store kulinariske oplevelser og masser af mulighed for outdoor-aktiviteter, på hotellet. Det skaber de perfekte rammer for en weekend, hvor du kan komme ned i gear, både ved at slappe af og være aktiv. 

I et klassisk ophold er inkluderet:

 • 1x overnatning
 • 2x morgenmad
 • 1×2 retters menu i Panorama Restaurant

4. Spa på Fyn på Tornøes Hotel i Kerteminde

I Kerteminde ligger et skønt, lille hotel med en meget lang historie. Det gamle hotel er blevet opdateret med spritnye spafaciliteter og en skøn restaurant. Derudover har hotellet også et bryggeri, nemlig Kerteminde Bryghus, hvor du kan smage mange gode og særligt udvalgte øl. Hotellet byder også på musikoplevelser på bestemte dage. 

I weekendopholdet er inkluderet:

 • 2-retters menu (fredag)
 • 2x Overnatning
 • 2x Morgenbuffet
 • Eftermiddagskaffe/te med hjemmebagt kage
 • 3-retters menu (lørdag)
 • Musik og dans på udvalgte dage

Slap af med spa på Fyn

Der er mange gode grunde til, at spaoplevelser er blevet så eftertragtede. Det er først og fremmest en oplagt måde at give sig selv ro på i hverdagen. I spa er der kun fokus på afslapning, velvære og ro. Det er en oase, hvor man kan slippe hverdagens bekymringer og lade sanserne tage over. 

Spa er selvforkælelse i sin reneste form, og det vil med sikkerhed afspænde krop og sind. Der er ikke noget som at sidde i et varmt bad med et koldt glas i hånden, og intet man skal nå. Samtidig ligger mange spahoteller Fyn i de smukkeste omgivelser, så er der masser af muligheder for afslapning i naturen med lange gåture ved vandet.

Smuk spaafdeling

Stå ud af spaen og oplev Fyn

Uanset hvor du befinder dig på Fyn, kan du være sikker på, at der er smuk natur at se. Blandt andet findes der flere fynske byer, som er berømte for deres særligt skønne omgivelser. Og udover naturen er der også mange kulturelle oplevelser i vente på Fyn.

Museum, slot eller spillested?

Der er fx en række gode museer, lige fra Middelfart til Svendborg Museum. Du kan også opleve det smukke, gamle Broholm Slot, der kan dateres helt tilbage til 1326. Hvis du har lyst til at kombinere dit spaophold med en fed musikoplevelse, kan du tage ind og se en koncert på det pulserende spillested, ODEON, i Odense.

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Hvad er et spaophold?

Et spaophold indeholder typisk en masse spafaciliteter, i form af kolde og varme bade, saunaer, behandlinger og massager. Samtidig er det et ophold, der har fokus på luksus og afslapning. Man kan udover spa forvente lækre gastronomiske oplevelser og naturomgivelser. Mange spahoteller Fyn ligger fx skønt ud til vandet, ofte med havudsigt fra hotelværelserne.

Hvad koster et spaophold Fyn?

Prisen på et ophold kan variere meget. Først og fremmest afhænger det af, hvor længe du drømmer om at være afsted. Derudover er det et spørgsmål om, hvor mange faciliteter og fordele, du vil have adgang til. Men der er mange tilbud at finde, hvis man leder efter luksus til billige penge. 

Du kan fx finde gode tilbud, hvis du tager afsted på skæve tidspunkter i hverdagene. De fleste ophold bliver desuden solgt som pakkeløsninger. Derfor er det godt at være opmærksom på, at du ikke betaler ekstra for noget, som du egentlig ikke har brug for.

Hvad er det bedste spa ophold Fyn?

På Mitophold.dk gør vi, hvad vi kan, for at finde de allerbedste hotel og spaophold Fyn, så der er noget for enhver smag. På den bliver det nemmere for dig at finde det bedste spaophold til dine behov. 

Det bedste spaophold på Fyn er nemlig det, der lever op til dine forventninger og den ønskede pris. Alt efter behov og budget, samt tid og placering, vil prisen variere. Hvis du klikker lidt rundt på siden, kan du danne dig et overblik over de forskellige muligheder for tilbud på spaophold Fyn.

Kan man få spaophold for 2 Fyn?

Der er mange pakkeløsninger for to personer. Her er spaoplevelser nemlig helt ideelle. En afslappende tur i spa giver tid og ro til at samtale med én, man kan kær. Derudover er det selvfølgelig rig mulighed for romantiske spaoplevelser, da spa selvfølgelig også indbyder til romantik og velvære. Derfor er det en oplagt aktivitet, hvis man skal på en weekendtur med sin partner.

Kan man finde gode tilbud på spaophold på Fyn?

Ja, heldigvis! Der er mange gode tilbud at finde, og på Mitophold.dk har vi de bedste. Her finder du en samling af de mest fordelagtige tilbud, så det er nemt og overskueligt for dig at finde det rigtige ophold for dig. Uanset om det er et spaophold Odense eller et wellness ophold Middelfart, så kan du finde tilbud herinde.