Spaophold København

Bedste spaophold i København 2021

zzz

Denne side indeholder reklamelinks

hotel kong arthur
Hotels.com

Hotel Kong Arthur

4/5

Ved at vælge et spa ophold på Hotel Kong Arthur, får I en oplevelse I sent vil glemme. I får adgang til Københavns ældste ikke mindst største spa, der er på hele 850m2.  Her kan I sætte jer i de fantastiske spabade, blive udrenset i saunaen og ellers bare svømme rundt i poolen. Derudover har I også mulighed for at bestille en behandling, hvor der kan vælges mellem en lang række forskellige fordele.

Laveste pris for 2 personer: 914 kr.

clarion hotel copenhagen airport
Hotels.com

Clarion Hotel Copenhagen Airport

4/5

Selvom man måske typisk ikke tænker på lufthavnehoteller som nogen speciel oplevelse, så er Clarion Hotel Copenhagen Airport en klar undtagelse. Clarion Hotel Copenhagen Airport er et helt igennem lækkert hotel, hvor folk der passerer Kastrup Lufthavn lige kan stoppe op og nyde livet. Hotellet byder bl.a. på et lækkert spaophold og en restaurant med helt fantastiske kokke, som serverer den lækreste mad.

Laveste pris for 2 personer: 533 kr.

tivoli hotel
Hotels.com

Tivoli Hotel

4/5

Vælger I Tivoli Hotel som jeres base for et spa ophold, har I sikret jer en central placering i Hovedstaden, hvor der findes flere forskellige steder, som har specialiseret sig i spa. Et eksempel på det er det fantastiske Samadhi Spa, der ligger en lille halv times gåtur fra Tivoli Hotel. Her kan I nyde en skøn spaoplevelse med behandlinger, mens I får en toretters menu med i købet.

Laveste pris for 2 personer: 850 kr.

ac bella sky
Hotels.com

AC Bella Sky

4/5

Som gæster har I adgang til Bella Sky Spa, der kendetegnes ved at være en fantastisk oase, hvor I kan koble helt af sammen. Her kan I bestille spændende behandlinger som LING Complete Signature Facial, Part Body Massage og Aromatherapy Associates Pedicure eller blot finde jer til rette i et af de skønne spabade. Bella Sky Spa får hverdagen til at forsvinde for en stund, hvilket mange parhold kan have brug for engang i mellem.

Laveste pris for 2 personer: 795 kr.

zzz

zzz

zzz

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

zz

zzz

zz

Få 10% rabat på dit ophold!

Køb dit drømme ophold hos DuGlemmerDetAldrig og få lige nu 10% rabat på dit køb. Find dit ønskede ophold og tilmeld dig deres nyhedsbrev, så modtager du en unik 10% rabatkode til din ordre.