fbpx

Spaophold København

Bedste spaophold i København 2024

Hvis du trænger til en pause fra hverdagen, er et hotel og spa ophold i København lige det, der skal til. På et luksuriøst wellness hotel i hovedstaden kan du lade dine batterier op og få fornyet energi til krop og sjæl. Det behøver ikke at tage mere end en weekend, en overnatning eller en enkelt eftermiddag at komme ned i gear – og du kan finde labre tilbud lige her på siden!

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Villa Copenhagen
Truestory

Villa Copenhagen

5/5

Villa Copenhagen er et 5-stjernet hotel, som er noget ud over det sædvanlige. Hotellet har en vild pool med en god udsigt, samt et moderne fitnesscenter. Derudover byder hotellet på en utroligt lækker restaurant og kort vej til en masse spændende seværdigheder, som du kan opleve, når du ikke slapper af på dit hyggelige værelse.

Laveste pris for 2 personer: 3.035 kr.

marienlyst strandhotel
Truestory

Marienlyst Strandhotel

4/5

Marienlyst Strandhotel ligger en lille kilometer fra Kronborg Slot og byder på en masse fantastiske faciliteter. Der er bl.a. spa- og wellnesscenter på hotellet, samt en privat strand, som du kan bruge så meget du vil. Derudover har hotellet en masse hyggelige værelser, som du kan hvile hovedet i efter en dag fyldt med gode oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 3.290 kr.

hotel kong arthur
Truestory

Hotel Kong Arthur

4/5

Ved at vælge et spa ophold på Hotel Kong Arthur, får I en oplevelse I sent vil glemme. I får adgang til Københavns ældste ikke mindst største spa, der er på hele 850m2.  Her kan I sætte jer i de fantastiske spabade, blive udrenset i saunaen og ellers bare svømme rundt i poolen. Derudover har I også mulighed for at bestille en behandling, hvor der kan vælges mellem en lang række forskellige fordele.

Laveste pris for 2 personer: 2.690 kr.

Ascot Hotel
Hotels.com

Ascot Hotel

4/5

Når du skal en tur til København, så er der ikke nogen tvivl om, at Ascot Hotel er et fantastisk sted at overnatte. Hotellet ligger lige i nærheden af mange unikke seværdigheder og byder derudover på hyggelige værelser, hvor du kan hvile hovedet, når du ikke bruger hotellets faciliteter eller er ude at opleve byen.

Laveste pris for 2 personer: 940 kr.

71 Nyhavn Hotel
Hotels.com

71 Nyhavn Hotel

5/5

71 Nyhavn Hotel ligger i nogle af de smukkeste omgivelser i København, lige midt i Nyhavn, som er det mest besøgte sted i København. Som gæst kan du overnatte i deres hyggelige værelser, samt gøre brug af deres gode faciliteter. Derudover er hotellet også det perfekte hotel for dig, som gerne vil opleve de seværdigheder der er i København.

Laveste pris for 2 personer: 1.813 kr.

Rye 115 Hotel
Hotels.com

Rye 115 Hotel

3/5

Rye 115 Hotel er et yderst charmerende hotel, som ligger i et flot område i København lige i nærheden af Parken. Fra hotellet er der derfor kun kort vej til en masse spændende seværdigheder, som du kan tage ud at opleve. Derudover byder hotellet på gode faciliteter og en masse hyggelige værelser, hvor du kan hvile hovedet.

Laveste pris for 2 personer: 1.250 kr.

Copenhagen Admiral Hotel
Hotels.com

Copenhagen Admiral Hotel

4/5

Copenhagen Admiral Hotel ligger i en unik bygning der stammer helt tilbage fra det 17. århundrede. Vil du gerne ud at opleve København, så er dette hotel perfekt, da det ligger lige over for Operaen og tæt på Amalienborg Slot. Derudover byder hotellet på en masse gode faciliteter, samt en helt fantastisk restaurant, hvor du kan nyde lækre retter.

Laveste pris for 2 personer: 1.250 kr.

Nimb Hotel
Hotels.com

Nimb Hotel

5/5

Nimb Hotel er et yderst stilfuldt hotel, som ligger i Tivoli i København. Så får man ikke en meget beliggenhed. Du kan både nyde det magiske univers der er i tivoli eller tager på opdagelsestur i København centrum. Derudover råder hotellet over et moderne spa- og wellnesscenter, en lækker pool og gode værelser, hvor du kan slappe af.

Laveste pris for 2 personer: 3.193 kr.

Copenhagen Marriott Hotel
Hotels.com

Copenhagen Marriott Hotel

5/5

Copenhagen Marriott Hotel ligger midt i Danmarks hovedstad og byder på unikke rammer, hvor du kan få et uforglemmeligt ophold. Som gæst hos hotellet kan du gøre brug af deres gode wellnessfaciliteter, samt slappe af i deres hyggelige værelser. Derudover er der også altid kun kort vej til en bred vifte af spændende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 1.499 kr.

Skt. Petri
Hotels.com

Skt. Petri

5/5

Man kan ikke andet end at få et uforglemmeligt ophold hos Skt Petri. Skt Petri byder på en stort og moderne træningscenter, samt en masse andre gode faciliteter. Derudover har hotellet hyggelige værelser, hvor du kan hvile hoved og krop, når du ikke er ude i byen og opleve alt det som unikke København har at byde på.

Laveste pris for 2 personer: 1.256 kr.

Scandic Falkoner
Hotels.com

Scandic Falkoner

4/5

Inde midt i København kan du finde Scandic Falkoner, som er et unikt hotel der ligger små 800 meter fra Frederiksberg. På hotellet kan du gøre brug af deres fantastiske trænings- og motionscenter, samt slappe af på deres hyggelige værelser. Hotellet har også en ekstraordinær morgenbuffet og er en god base, hvis du vil opleve København.

Laveste pris for 2 personer: 1.058 kr.

clarion hotel copenhagen airport
Hotels.com

Clarion Hotel Copenhagen Airport

4/5

Selvom man måske typisk ikke tænker på lufthavnehoteller som nogen speciel oplevelse, så er Clarion Hotel Copenhagen Airport en klar undtagelse. Clarion Hotel Copenhagen Airport er et helt igennem lækkert hotel, hvor folk der passerer Kastrup Lufthavn lige kan stoppe op og nyde livet. Hotellet byder bl.a. på et lækkert spaophold og en restaurant med helt fantastiske kokke, som serverer den lækreste mad.

Laveste pris for 2 personer: 533 kr.

kurhotel skodsborg
Hotels.com

Kurhotel Skodsborg

4/5

Kurhotel Skodsborg er et fantastisk internationalt kurhotel, som er bygget på nordiske traditioner og en unik atmosfære. Hvis du er på udkig efter et spaophold ud over det sædvanlige, så er der ikke nogen tvivl om, at Kurhotel Skodsborg er et oplagt valg for dig. Hotellet har nemlig en stor og moderne spa- og wellnessafdeling.

Laveste pris for 2 personer: 1.899 kr.

kokkedal castle copenhagen
Hotels.com

Kokkedal Castle Copenhagen

5/5

Kokkedal Castle Copenhagen ligger på en storslået ejendom der stammer helt tilbage fra det 18. århundrede. Derudover ligger det lige i nærheden af Kokkedal Golfklub og kun en kort køretur fra København. Som gæst kan du gøre brug af deres fantastiske spacenter, indendørs pool og slappe af i et af deres hyggelige værelser, hvor du kan hvile hoved og krop.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Hotel Ottilia by Brøchner Hotels
Hotels.com

Hotel Ottilia by Brøchner Hotels

4/5

Hotel Ottilia by Brøchner Hotel er et helt igennem fantastisk hotel, som ligger i den nye Carlsberg by i København. Vil du gerne på et uforglemmeligt spaophold i København, så er der ikke nogen tvivl om, at Hotel Ottilia kan give dig lige præcis dette. Derudover er det også et oplagt hotel, hvis du også gerne vil opleve København.

Laveste pris for 2 personer: 971 kr.

Scandic Palace Hotel
Hotels.com

Scandic Palace Hotel

4/5

Lige midt i hjertet af København kan du finde Scandic Palace Hotel, som derfor er det perfekte hotel for dig, som gerne vil en tur til København. Som gæst kan du gøre frit brug af deres gode faciliteter, som f.eks. deres moderne fitnesscenter. Derudover er der også kort vej til en bred vifte af spændende seværdigheder, når du overnatter hos Scandic Palace.

Laveste pris for 2 personer: 1.100 kr.

tivoli hotel
Hotels.com

Tivoli Hotel

4/5

Vælger I Tivoli Hotel som jeres base for et spa ophold, har I sikret jer en central placering i Hovedstaden, hvor der findes flere forskellige steder, som har specialiseret sig i spa. Et eksempel på det er det fantastiske Samadhi Spa, der ligger en lille halv times gåtur fra Tivoli Hotel. Her kan I nyde en skøn spaoplevelse med behandlinger, mens I får en toretters menu med i købet.

Laveste pris for 2 personer: 850 kr.

Scandic Copenhagen
Hotels.com

Scandic Copenhagen

4/5

Scandic Copenhagen er et unikt hotel, som ligger kun 500 meter fra Københavns Hovedbanegård og Tivoli. Som gæst hos Scandic Copenhagen kan du altså med andre ord bo lige midt i hjertet af København. Derudover byder hotellet på en bred vifte af gode faciliteter, som f.eks. deres store trænings- og motionscenter, som du kan gøre frit brug af.

Laveste pris for 2 personer: 876 kr.

Ibsens Hotel
Hotels.com

Ibsens Hotel

3/5

Ibsens Hotel er et charmerende hotel beliggende inde midt i København. Derfor er der også kun kort vej til en bred vifte af spændende og unikke seværdigheder, som du kan opleve, når du ikke slapper med en ansigtsbehandling i hotellets spaområde. Derudover byder hotellet også på hyggelige værelser, hvor du kan slappe af, når du ikke er ude at få oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 899 kr.

Scandic Front
Hotels.com

Scandic Front

4/5

Er du på udkig efter et familievenlig hotel i København? Så er der ikke nogen tvivl om, at Scandic Front er en god mulighed for dig. Hos Scandic Front kan du overnatte i deres hyggelige værelser og gøre brug af deres gode faciliteter. Derudover har hotellet også en fantastisk beliggenhed, som gør det nemt at komme ud og få oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 996 kr.

Scandic Sluseholmen

4/5

Små 500 meter fra Sydhavnen ligger Scandic Sluseholm, som er et helt igennem fantastisk hotel for dig, som gerne vil på et godt spaophold i København. Hotellet byder på et moderne spa- og wellnesscenter, en hyggelig bar og gode værelser, hvor du kan slappe af efter en lang dag med en masse spændende og sjove oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

phoenix copenhagen
Hotels.com

Phoenix Copenhagen

4/5

Phoenix Copenhagen er et luksushotel, som stammer helt tilbage fra 1700-tallet. Som gæst hos hotellet kan du overnatte i de utroligt lækre omgivelser, samt slappe af på de hyggelige værelser. Derudover byder hotellet på et moderne trænings- og motionscenter, samt en helt fantastisk restaurant, hvor du kan nyde retter i særklasse, som de dygtige kokke har tilberedt.

Laveste pris for 2 personer: 940 kr.

ac bella sky
Hotels.com

AC Bella Sky

4/5

Som gæster har I adgang til Bella Sky Spa, der kendetegnes ved at være en fantastisk oase, hvor I kan koble helt af sammen. Her kan I bestille spændende behandlinger som LING Complete Signature Facial, Part Body Massage og Aromatherapy Associates Pedicure eller blot finde jer til rette i et af de skønne spabade. Bella Sky Spa får hverdagen til at forsvinde for en stund, hvilket mange parhold kan have brug for engang i mellem.

Laveste pris for 2 personer: 795 kr.

gilleleje badehotel
Hotels.com

Gilleleje Badehotel

3/5

Gilleleje Badehotel ligger i idylliske omgivelser i Gilleleje. Her har man lykkedes med at skabe helt fantastiske rammer, som er med til at sikre, at du får et uforglemmeligt ophold. Når du har nydt en lang dag med gode oplevelser, så kan du efterfølgende slappe af og hvile hovedet i et af de hyggelige værelser, som hotellet råder over.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

the square
Hotels.com

The Square

4/5

The Square Copenhagen er et centralt beliggende hotel i København, hvor man har skabt de perfekte rammer til et uforglemmeligt ophold. Overnatter du hos The Square Copenhagen, så kan du gøre brug af deres mange fantastiske faciliteter, samt slappe af i de hyggelige værelser, når du ikke er ude at opleve København og byens seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 845 kr.

comwell borupgaard
Hotels.com

Comwell Borupgaard

4/5

Comwell Borupgaard er et helt unikt hotel i den utroligt smukke by Snekkersten. Her kan du gøre brug af deres helt fantastiske spafaciliteter, hvis du er på udkig efter et spaophold. Derudover råder hotellet over flere hyggelige værelser, hvor du kan slappe af efter en dag med spa, wellness og en masse andre gode oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 938 kr.

Scandic Sydhavnen

4/5

Hvis du gerne vil en tur til København med familien, så er Scandic Sydhavnen en oplagt mulighed for dig. Det er et hyggeligt familiehotel, som råder over gode værelser og moderne faciliteter, som du kan gøre frit brug af under dit ophold. Derudover ligger hotellet også lige i nærheden af en bred vifte af spændende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Hvad er et spaophold i København?

Et spaophold i København er måske verdens mest afslappende opfindelse. Det er kort og godt et ophold på et skønt hotel, hvor du har adgang til kolde, varme og boblende bade, der får krop og sind til at slappe af. I København vil du have gode gåture og kulturelle oplevelser lige uden for hotellets hoveddør, og du vil finde dejlig, grøn bynatur lige i nærheden.

Når du tager på hotel og spaophold i København, får du som regel også en lækker, kulinarisk oplevelse for pengene. Du bliver forsynet med gourmet i hotelrestauranten og en udvalgt vinmenu, hvis du ønsker det. Et spa ophold København er med andre ord en oplevelse, der kommer hele vejen rundt om din personlige velvære.

Find det rette spahotel i København

Vores lille storby byder på stor luksus, når det kommer til spahoteller og spaoplevelser. Her på siden har vi samlet de ophold, som vi mener er de bedste, når det kommer til pris og kvalitet. Det er vores forhåbning, at det gør livet en hel del nemmere for dig, når du skal vælge et hotel og spa ophold i København.

afslapning i solen

Aktuelle tilbud på spaophold

Hvis det er vigtigt for dig at få en god pris på dit spaophold i byen, så kan du også finde det her. Mitophold.dk gør nemlig en dyd ud af altid at have de sidste nye tilbud på spaophold tilgængelige. Du kan altså snildt finde tilbud og rabatter på dit wellnessophold, hvis du følger med her på siden.

Hvad inkluderer et spaophold i København?

I det følgende får du en lille appetitvækker, nemlig et eksempel på et hotel og spaophold i Kbh. Det kan give dig en idé om, hvad et ophold inkluderer. Her på siden har vi flere andre gode bud på spaophold i hovedstaden, så det er bare om at finde det rigtige for dig.

Eksempel på spaophold i Kbh: Hotel Kong Arthur

Du kan dedikere en dag eller en weekend til at besøge Hotel Kong Arthur. Her finder du faktisk Københavns ældste spa, som tilmed også er den største. Et ophold på dette dejlige hotel kan blandt andet indeholde:

 • Stor spa med mange muligheder for behandlinger
 • Et særligt spabehandlingsrum
 • Spabad, dampbad, pool og sauna
 • Mange gode fitnessfaciliteter
 • 3 lækre restauranter på hotellet
 • Mulighed for at leje cykler
 • Tæt på Tivoli, Nyhavn, Botanisk Have, 
 • Københavns Operahus, Den Lille Havfrue og Københavns Universitet

Andre skønne spaophold København

Her på siden finder du også andre idéer til, hvor du kan forkæle dig selv med spa. Der findes en del hoteller i København, men det er selvfølgelig ikke alle, der tilbyder spaophold af høj kvalitet. Nogle af dem, vi kan anbefale, er imidlertid:

 • Clarion Hotel Copenhagen Airport
 • Tivoli Hotel
 • AC Bella Sky

Disse skønne ophold tilbyder alle glimrende spamuligheder, behandlinger og faciliteter. Hvis du gerne vil forkæle dig selv eller andre med spa i København, kan du altså trygt hoppe i badet her. Du kan også overveje at give et ophold i gave til én, du holder af. En del af gaven kan jo være, at du skal med på spa-turen.

Det skal du være opmærksom på

Når du skal booke dit wellness hotel i København, er der nogle ting, det er godt at være opmærksom på. Fx kan du tænke over, hvilken beliggenhed, der passer dig. Hvilke seværdigheder vil du helst se? Er du mest til vild natur i byen, museer eller forlystelsesparker? 

De forskellige hoteller tilbyder også forskellige spamuligheder, og det er selvfølgelig vigtigt, når det nu engang er et spaophold. Find dét, der matcher dine behov, så badevandet er, lige som du drømmer om. Du får nemlig den rigtige pris, når du betaler for det, du ønsker dig – og kun det.

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Hvad koster spaophold København?

Prisen varierer på de forskellige spaophold i Kbh, og det kommer helt an på, hvor meget du vil have for pengene, og hvor langt dit ophold er. Du har også selv noget at skulle have sagt i forhold til, om du vil betale for ekstra ydelser. En god huskeregel er, at du får den bedste pris, når den er afstemt med indholdet – det vil sige, når du får dét for pengene, som du ønsker dig.

Hvad er det billigste spaophold i København?

Du får det billigst mulige spaophold, hvis du vælger et kort ophold, fx en enkelt eftermiddag. På den måde er det også nemt at få dit spabesøg til at passe ind i kalenderen, så det kan have flere fordele. Du kan finde priser til helt ned på omkring 500 kroner for to personer.

Kan man købe spaophold gavekort?

Du kan i dén grad købe spaophold gavekort, og det er en meget populær gave. Det er en gave fuld af omsorg og forkælelse, og langt de fleste bliver glade for den. Du kan finde masser af gavekort til spaophold for to i København, og det er en skøn gave til både søster, bror, ven, veninde eller den romantiske partner.