fbpx

Kroophold Møn

Bedste kroophold på Møn 2024

Trænger du i den grad til lidt fred og ro, så bør du tage Møn med i din betragtning, når du skal på et kroophold

Møn er en lille ø, der ligger ud for den sydsjællandske østkyst. Den lille ø er kendetegnet ved naturskønhed, gode badestrande, kirker med kalkmalerier samt naturligvis Møns Klint. Øens største by er Stege, der absolut også er et besøg værd.

Vælger du at tage på et kroophold på Møn, har du virkelig mulighed for at nyde freden og roen. Herefter kan du vende tilbage til dagligdagen med fornyet energi.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Hotel Residens Møen
Hotels.com

Hotel Residens Møen

3/5

Hotel Residens Møen er et hyggeligt hotel, som ligger i idylliske omgivelser i Stege. Det er det perfekte hotel for dig, som gerne vil have en miniferie i Stege, hvor du kan opleve alt det som byen har at byde på. Der er nemlig kort vej fra hotellet til en bred vifte af spændende seværdigheder og sjove aktiviteter. Hotellet råder og lyse og hyggelige ferieboliger.

Laveste pris for 2 personer: 875 kr.

Håndplukkede turistattraktioner til dit kroophold på Møn

Møn er en lille ø med en enestående natur, hvorfor du altid kan nyde denne, når du er på et kroophold på Sjælland. Men der er også andre attraktioner, som du kan muntre dig med. Herunder finder du en skøn blanding af naturoplevelser, attraktioner og andre sjove aktiviteter på Møn:

  • GeoCenter Møns Klint
  • Liza’s Gallery
  • Ismejeriet Møn Is
  • Galleri Warrer
  • Thorsvang Samlermuseum
  • Solby Kunst & Design
  • Møn Golf Center
  • Fanefjord Kirke
  • Sprovedyssen
  • Liselund Slotspark

fantastisk udsigt ved Møns Klint

Book et hyggeligt kroophold på Møn med lækker mad

Et kroophold på Møn er altid hyggeligt. Der er nemlig yderst dejligt alle steder på Møn. Derudover har hver kro sin helt egen atmosfære og historie, hvilket bare gør det endnu mere interessant. Det er derfor en meget stor oplevelse at tage på et kroophold på Møn. 

Når du besøger en kro på Møn, kan du være sikker på, at du vil blive forkælet på bedste vis. Du får et lækkert værelse, hvor du kan sove og slappe af, når du har brug for det. Ved spisetid kan du blot gå ind i kroens restaurant, hvor der er dækket op til dig og din rejsepartner. Her kan I sætte jer godt til rette, nyde den lækre kromad og snakke sammen om alt det, I har lyst til.

Tag en du holder af med på et kroophold på Møn

Når du skal på et kroophold på Møn, er det en god idé at tage en person med, som du holder meget af. Herved kan I nemlig dele alle de skønne oplevelser med hinanden. Der vil sikkert være så mange af dem, at der bliver nok at snakke om i flere år frem i tiden. 

At tage på et kroophold på Møn er altså en rigtig god idé, hvis du gerne vil have noget kvalitetstid sammen med en bestemt person. Du kan invitere alt lige fra din bedstemor til din far, mor, bror, søster eller partner med på kroopholdet. Det bestemmer du helt selv.

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Hvad skal jeg betale for et kroophold på Møn?

Prisen på et kroophold på Møn afhænger af flere ting. Den kommer blandt andet an på, hvor mange personer I er. Derudover har antallet af overnatninger en indflydelse på prisen. Sidst men ikke mindst varierer prisen på de forskellige kroophold alt efter, hvad der er inkluderet i opholdet. 

Kan jeg finde et godt tilbud på et kroophold på Møn?

Der er masser af gode tilbud på kroophold på Møn. Du kan starte med at tjekke vores liste med alle de bedste kroophold på Møn her på siden. Hvis du mener et godt tilbud i form af en reducering i prisen, kan du tilmelde dig de respektive kroers nyhedsbreve. Derved bliver du blandt de første, der får at vide, når der er et godt tilbud.

Er det muligt at finde et kroophold på Møn med gratis parkering?

Det kan sagtens lade sig gøre at finde et kroophold på Møn med gratis parkering. De fleste kroer vil nemlig tilbyde gratis parkering, så du ikke skal bekymre dig om dette. Det vil altså sige, at når du har betalt for dit kroophold, vil der ikke komme yderligere udgifter til parkering.