fbpx

Golfophold Nordsjælland

Bedste golfophold i Nordsjælland 2024

Alle, der er vilde med golf, vil elske at komme på et golfophold bare en enkelt gang i livet. Der er nemlig noget helt fantastisk ved at tage på et golfophold, som ikke sådan er lige til at forklare. 

Mange golfentusiaster vælger at tage på et golfophold fordi, at det giver dem en mulighed for at nyde deres sport i fulde drag. Samtidigt er det muligt at få et afbræk fra hverdagens stress og jag.  

Om du skal tage på et golfophold det ene eller det andet sted, er op til dig og dine præferencer. Du kan blandt andet vælge at kigge nærmere på et golfophold i Nordsjælland, hvis du vil prøve at spille på golfbaner, der findes i dette område.

Her på siden finder du alle de bedste golfophold i Nordsjælland, så du kan vælge dit favorit ophold. Med hjælp fra vores side kan du sidde i ro og mag og undersøge de enkelte steder nærmere. Det gør det nemmere for dig at finde det helt rette golfophold, der passer til dine ønsker og behov.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

kokkedal castle copenhagen
Hotels.com

Kokkedal Castle Copenhagen

5/5

Kokkedal Castle Copenhagen er muligvis Danmarks smukkeste slot. Slottet står på en smuk ejendom, som går tilbage til det 18. århundrede. I dag er slottet et helt fantastisk hotel, hvor man har mulighed for at bo i de storslåede omgivelser, samt at nyde alle de lækre faciliteter hotellet har. Det er bl.a. indendørs swimmingpool og et stort spacenter, samt en unik restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

comwell holte
Hotels.com

Comwell Holte

3/5

Comwell Holte er ligesom alle andre Comwell hotel et hotel, hvor det hele bare kører som var det smurt i olie. Hotellet ligger små 15 min fra København centrum, så der er også rig mulighed for at komme ud at opleve en masse. Hotellets restaurant servere de vildeste skandinaviske specialiteter, som du kan nyde sammen med et godt glas vin.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Hotel Gilleleje Strand
Hotels.com

Hotel Gilleleje Strand

3/5

Hotel Gilleleje Strand har beliggenhed centralt i Gilleleje og ligger blot et par minutter fra byens smukke havn. Som gæst hos Hotel Gilleleje Strand inviteres du indenfor til hyggelige værelser og en masse moderne faciliteter, som du kan gøre brug af. Fra hotellet er der kort vej til mange spændende seværdigheder, samt et væld af helt fantastiske restauranter.

Laveste pris for 2 personer: 1.050 kr.

Et golfophold i Nordsjælland er intet mindre end fantastisk

Det er intet mindre end dejligt at være på et golfophold i Nordsjælland. Du kan nemlig bare spille golf i timevis uden at skulle tænke på andet. Der er sørget for både morgenmad, aftensmad, et værelse, kaffe og kage samt meget mere. 

Når du er på et golfophold, er der andre ting end golf, du godt kan glæde dig til. Aftenmenuen er bestemt også værd at nævne, da den typisk er noget helt andet end den mad, som du selv står og bikser sammen i hverdagen. Og så er der selvfølgelig morgenmaden. 

Morgenmaden er gerne en buffet, hvor der er alt, hvad hjertet begærer. Du vil i hvert fald aldrig lave et så stort morgenbord hjemme hos dig selv. Så tag dig god tid, når du skal til at vælge, hvad der skal ligge på din morgenmadstallerken. 

flot golfbane i Nordsjælland

Sæt tilbudsjagten ind for at finde et godt golfophold i Nordsjælland på tilbud

Skal du have fat i et godt golfophold Nordsjælland tilbud? Så skal du virkelig sætte tilbudsjagten ind. Det er nemlig ikke sådan lige at finde frem til et golfophold til en nedsat pris. 

Hvis du overhovedet skal have en chance for at finde et billigt golfophold i Nordsjælland, skal du i gang med at tilmelde dig nyhedsbreve hos de steder, der er noget for dig. Efter du har tilmeldt dig diverse nyhedsbreve, skal du blot vente på, at de dumper ind i din indbakke. 

Det er naturligvis ikke alle nyhedsbreve, der indeholder gode tilbud på golfophold i Nordsjælland. Måske er der ingen af dem, der gør det. Det er ikke til at vide. Men denne metode er din største chance for at finde et golfophold, der koster mindre end normalt. Du skal altså bare væbne dig med tålmodighed. 

Et golfophold i Nordsjælland giver dig mulighed for at udforske et hav af seværdigheder

Det er ikke alle, der tager på et golfophold i Nordsjælland kun for at spille golf hele tiden. Hvis du gerne vil opleve noget andet, har du masser af muligheder at vælge mellem. I Nordsjælland er der seværdigheder for enhver smag, så der er helt sikkert også noget for dig. 

Inden du tager afsted på dit golfophold, er det en fordel, hvis du har besluttet dig for, hvad du ellers gerne vil opleve. På den måde er hele din tur nemlig planlagt, og du skal ikke bruge tid på at finde ud af, hvad du vil, når du er ankommet. 

Finder du ikke noget for dig, kan du bruge denne liste som inspiration til at finde andre attraktioner, der også er værd at kigge nærmere på. Herunder kan du se lidt forslag til, hvad du kan lave:

  • Esrum Kloster og Møllegård
  • Fredensborg Slot
  • Louisiana Museum of Modern Art
  • Liseleje Strand
  • Gilbjergstien
  • Lynæs Havn
  • Museum Nordsjælland
  • Ordrupgaard Kunstpark
  • Kronborg
  • Frederikssund Vikingeboplads

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Kan jeg komme på andre ophold end golfophold i Nordsjælland?

Hvis du ønsker at prøve noget andet end et golfophold i Nordsjælland, kan du sagtens komme på andre typer ophold. Hvis du ønsker en nem og overskuelig oversigt over forskellige ophold, kan du prøve at klikke dig ind på vores sider med gourmetophold i Nordsjælland, spaophold i Nordsjælland eller slotsophold på Sjælland.

Hvad skal jeg medbringe på mit golfophold i Nordsjælland?

Det er en god idé, at du medbringer dit eget golfudstyr, hvis du har det. Derved kan du nemlig spille med det udstyr, som du kender allerbedst. Derudover skal du have din reservation, dit golftøj, dit almindelige tøj og andre personlige fornødenheder med. Sidst men ikke mindst bør du huske dit gode golfhumør.

Hvad er der inkluderet, når jeg booker et golfophold i Nordsjælland?

Der er typisk inkluderet en aftenmenu, en morgenbuffet, kaffe og kage, et værelse, gratis parkering og Wi-Fi. Derudover ligger golfbanerne stort set lige uden for din dør, så du hurtigt kan komme i gang med at spille golf dagen lang. Enkelte steder med golfophold kan desuden have spa- og wellnessfaciliteter, som du kan benytte dig af under dit ophold. 

Kan jeg komme på et golfophold i Nordsjælland hele året rundt?

Det er de færreste steder, der tilbyder, at du kan komme på et golfophold hele året rundt. Det gælder uanset, om det er et golfophold i Nordsjælland eller et golfophold i Nordjylland. Desuden er fornøjelsen ved at spille golf ikke den samme, når det er minusgrader, eller når sneen daler ned fra himlen.