fbpx

Kroophold Nordsjælland

Bedste kroophold i Nordsjælland 2024

Har du overvejet at holde ferien, friweekenden eller bare en dejlig middag på en hyggelig kro i Nordsjælland? Du kan finde mange skønne tilbud på kroophold i Nordsjælland, hvor du kan nyde livet og sætte tempoet ned. Nordsjælland er kendt for sin smukke natur, høje kvalitet og lækre luksus – og det gælder også for de nordsjællandske kroophold.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Frederiksdal Sinatur Hotel
Hotels.com

Frederiksdal Sinatur Hotel

3/5

Direkte ned til den smukke Mølleåen mellem Bagsværd Sø og Furesø ligger Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference, hvor du bydes indenfor til et uforglemmeligt kroophold. Her kan du nyde gratis morgenmad og mange andre gode faciliteter. Derudover er der den fantastisk restaurant, hvor du kan nyde gastronomi lavet på friske, økologiske og lokale råvarer fra bunden.

Laveste pris for 2 personer: 948 kr.

Tisvildeleje Strandhotel
Hotels.com

Tisvildeleje Strandhotel

2.5/5

Tisvildeleje Strandhotel ligger i smukke omgivelser i Tisvildeleje og byder dig indenfor til et uforglemmeligt kroophold. Hos Tisvildeleje Strandhotel kan du gøre brug af deres gode faciliteter og om aftenen kan du slappe af i deres hyggelige værelser. Fra hotellet er der også kort vej til unikke destinationer, som du kan tage ud at opleve.

Laveste pris for 2 personer: 1650 kr.

havgaarden badehotel
Hotels.com

Havgaarden Badehotel

3/5

Havgaarden Badehotel byder dig indenfor til skønne rammer og hyggelige omgivelser. Om natten kan du sove på et af de lækre værelser og i løbet af dit ophold kan du gøre frit brug af deres moderne faciliteter. Fra hotellet er der kort vej til en fantastisk badestrand, samt en masse spændende seværdigheder, som du kan tage ud at opleve.

Laveste pris for 2 personer: 1.250 kr.

Ølsted Kro & Hotel
Hotels.com

Ølsted Kro & Hotel

3/5

Ølsted Kro og Hotel ligger i smukke omgivelser i Ølsted og byder dig indenfor til et hyggeligt ophold på deres 4-stjernet hotel. Her kan du nyde lækre retter hos deres helt fantastiske restaurant, som serverer europæisk inspireret retter. Om aftenen kan du slappe af i et af deres hyggelige værelser og gøre brug af alle deres gode faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 895 kr.

skovshoved hotel
Hotels.com

Skovshoved Hotel

4/5

Skovshoved Kro lige syd for Klampenborg er en mere end 300 år gammel bygning, der oser af historie og autentisk krostemning. Hyggen ved en kroophold vil I mærke med det samme, I ankommer, og den vil ikke slippe jer, før I igen tager afsted. Kroen ligger lige ved siden af Skovhoved hotel, der har sine rødder som badehotel, og selvom meget er sket siden opførslen, kan I stadig fornemme den ægte badehotelsstemning.

Laveste pris for 2 personer: 1.110 kr.

gerlev kro og hotel
Hotels.com

Gerlev Kro & Hotel

3/5

På ByGaden 4 i Jægerspris 3630 Danmark finder du Gerlev Kro og Hotel, som er en unik Kro der ligger midt i idylliske omgivelser. Som gæst hos kroen får du adgang til gratis parkering, gratis wi-fi og en masse sjove aktiviteter for børn. Derudover kan du nyde et ekstraordinært måltid i kroens restaurant og slutte dagen af i baren med et lækkert glas vin.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

hundested kro og hotel
Hotels.com

Hundested Kro og Hotel

3/5

Tag på kroophold i det nordlige Nordsjælland og oplev den hyggelige havneby Hundested. Hundested Kro & Hotel tilbyder både afslappende weekendophold og miniferier, der er skræddersyede til at skabe et skønt og sundt afbræk fra dagligdagen. Der er over 46 værelser på kroen, hvor flere er med udsigt over Isefjorden. Alle værelser er desuden med gratis WiFi, TV og eget badeværelse.

Laveste pris for 2 personer: 850 kr.

fredensborg store kro
Hotels.com

Fredensborg Store Kro

4/5

Med en kroophold på Fredensborg Store Kro får I et velfortjent afbræk fra den buldrende hverdag. Den skønne kro ligger i de flotteste omgivelser, hvilket gør det let at give slip og bare nyde oplevelsen. I bor charmerende tæt på Fredensborg Slot, der betragtes som et af Danmarks smukkeste. Derudover ligger en af Nordsjællands bedste golfbaner nærmest i kroens baghave.

Laveste pris for 2 personer: 1.076 kr.

herløv kro
Hotels.com

Herløv Kro

3/5

Herløv Kro er en moderniseret kro, som har en historie der rækker mere end 150 år tilbage i tiden. Hos denne kro kan du overnatte i et af deres hyggelige værelser, samt gøre brug af deres mange gode faciliteter. Derudover har kroen også en helt fantastisk restaurant, hvor du kan nyde lækre retter, som er tilberedt på friske og lokale råvarer.

Laveste pris for 2 personer: 985 kr.

Hotel Frederiksværk
Hotels.com

Hotel Frederiksværk

3/5

Hvis et hyggeligt kroophold i unikke omgivelser i et byhotel, som er mere end 200 år gammelt lyder som noget for dig, så er Hotel Frederiksværk en oplagt mulighed for dig. Hotellet ligger midt i den unikke kanalby Frederiksværk og byder dig indenfor til gode rammer og lækre værelser, hvor du kan slappe af i deres gode værelser.

Laveste pris for 2 personer: 817 kr.

Taastrup Park Hotel
Hotels.com

Taastrup Park Hotel

3/5

Taastrup Park Hotel ligger på en unik beliggenhed med udsigt ud til Selsmose Sø og kort fra Taastrup Station. Hos hotellet bliver du indlogeret på et hyggeligt værelser, hvor der er gratis wi-fi og de perfekte rammer til at slappe af efter en dag med gode oplevelser. Fra hotellet er der også kort vej til spændende seværdigheder i København Centrum.

Laveste pris for 2 personer: 945 kr.

asminderød kro
Hotels.com

Asminderød Kro

3/5

Denne hyggelige kro i Nordsjælland har rødder helt tilbage til midten af 1600 tallet, og I kan derfor godt berede jer på at opleve ægte krostemning og hygge, hvis I vælger at bestille et ophold her. Når I bestiller, kan I vælge mellem kroens 11 værelser, hvor syv af dem er dobbeltværelser, mens der er fire enkelte. Det er desuden muligt at lave endnu en opredning på værelset, således der kan overnatte tre sammen.

Laveste pris for 2 personer: 795 kr.

Kroophold Nordsjælland: Slap af i dejlige omgivelser

Det er ikke alle, der lige tænker over, at en hyggelig kro i Nordsjælland kan være svaret på alle ens feriedrømme. Eller at et kroophold med middag i Nordsjælland kan være det, der bringer familien sammen eller giver parforholdet ny glød.

En luksuriøs, hyggelig og billig ferie

Ikke desto mindre finder du et hav af luksuriøse, hyggelige og varme kroophold i den nordlige del af Sjælland. Det er et billigt alternativ til flyrejsen til udlandet, og så kan du faktisk også finde rigtig gode tilbud på kroophold i Nordsjælland.

Flot sommervejr i Nordsjælland

Billige kroophold i Nordsjælland

Her på Mitophold.dk står vi til din tjeneste, når det kommer til at finde et gode og billigt kroophold i Nordsjælland. Hvis du er ude efter billige gavekort, fantastiske fordele eller mærkbare rabatter – ja, så er det her, du skal kigge efter dit tilbud på kroophold i Nordsjælland.

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Hvorfor tage på kro i Nordsjælland?

Der er mange gode grunde til at tage på kroophold i Nordsjælland! Nordsjælland er kendt for sin smukke natur, dejlige strande og elegante, gamle byggerier. Der er mange, der henlægger sommerferien til det nordsjællandske, for det er bare et rigtig lækkert sted at holde ferie.

Hvad er et kroophold Nordsjælland?

Et kroophold i Nordsjælland inkluderer flere forskellige ting. Du kan fx vælge et kroophold med middag på Nordsjælland. Her vil du få serveret flere retter efter køkkenchefens valg, og du kan også få vinmenuer i forskellige prisklasser. 

Hvordan finder man tilbud på kroophold i Nordsjælland?

De bedste og billigste kroophold Nordsjælland tilbud finder du lige her på siden. Du er altså ikke mange klik fra at have fundet et billigt ophold. Husk, at det bedste tilbud er det, der passer til dig. Sørg for at pris og kvalitet er afstemt, så du føler, at du får det rigtige for pengene.