Kroophold Nordsjælland

Bedste kroophold i Nordsjælland 2021

Nordsjælland er fantastisk og byder på masser af oplevelser.
Vi har her på siden samlet de, efter vores mening, bedste kroophold i Nordsjælland til dig.
Lad dig inspirere og find dit næste kroophold her på siden.

Denne side indeholder reklamelinks

Gerlev Kro og Hotel

3/5

På ByGaden 4 i Jægerspris 3630 Danmark finder du Gerlev Kro og Hotel, som er en unik Kro der ligger midt i idylliske omgivelser. Som gæst hos kroen får du adgang til gratis parkering, gratis wi-fi og en masse sjove aktiviteter for børn. Derudover kan du nyde et ekstraordinært måltid i kroens restaurant og slutte dagen af i baren med et lækkert glas vin.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

skovshoved hotel
Hotels.com

Skovshoved Hotel

4/5

Skovshoved Kro lige syd for Klampenborg er en mere end 300 år gammel bygning, der oser af historie og autentisk krostemning. Hyggen ved en kroophold vil I mærke med det samme, I ankommer, og den vil ikke slippe jer, før I igen tager afsted. Kroen ligger lige ved siden af Skovhoved hotel, der har sine rødder som badehotel, og selvom meget er sket siden opførslen, kan I stadig fornemme den ægte badehotelsstemning.

Laveste pris for 2 personer: 1.110 kr.

hundested kro og hotel
Hotels.com

Hundested Kro og Hotel

3/5

Tag på kroophold i det nordlige Nordsjælland og oplev den hyggelige havneby Hundested. Hundested Kro & Hotel tilbyder både afslappende weekendophold og miniferier, der er skræddersyede til at skabe et skønt og sundt afbræk fra dagligdagen. Der er over 46 værelser på kroen, hvor flere er med udsigt over Isefjorden. Alle værelser er desuden med gratis WiFi, TV og eget badeværelse.

Laveste pris for 2 personer: 850 kr.

fredensborg store kro
Hotels.com

Fredensborg Store Kro

4/5

Med en kroophold på Fredensborg Store Kro får I et velfortjent afbræk fra den buldrende hverdag. Den skønne kro ligger i de flotteste omgivelser, hvilket gør det let at give slip og bare nyde oplevelsen. I bor charmerende tæt på Fredensborg Slot, der betragtes som et af Danmarks smukkeste. Derudover ligger en af Nordsjællands bedste golfbaner nærmest i kroens baghave.

Laveste pris for 2 personer: 1.076 kr.

asminderød kro
Hotels.com

Asminderød Kro

3/5

Denne hyggelige kro i Nordsjælland har rødder helt tilbage til midten af 1600 tallet, og I kan derfor godt berede jer på at opleve ægte krostemning og hygge, hvis I vælger at bestille et ophold her. Når I bestiller, kan I vælge mellem kroens 11 værelser, hvor syv af dem er dobbeltværelser, mens der er fire enkelte. Det er desuden muligt at lave endnu en opredning på værelset, således der kan overnatte tre sammen.

Laveste pris for 2 personer: 795 kr.

zzz

zzz

zzz

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

zz

zzz

zz

Få 10% rabat på dit ophold!

Køb dit drømme ophold hos DuGlemmerDetAldrig og få lige nu 10% rabat på dit køb. Find dit ønskede ophold og tilmeld dig deres nyhedsbrev, så modtager du en unik 10% rabatkode til din ordre.