Kroophold Sønderjylland

Bedste kroophold i Sønderjylland 2021

De Sønderjyske kroer har altid været kendt for den gode stemning. Planlægger I at tage et smut på et kroophold i Sønderjylland er I havnet det helt rigtige sted. Med denne side har vi forsøgt at samle en oversigt over nogle af de bedste kroophold i Sønderjylland.
Sønderjylland byder på rigtig mange spændende kroer, hvor der er rig mulighed for afslapning eller et aktivt kroophold alt efter hvad I ønsker. Vi har løbende igennem teksten nedenfor skrevet om inspiration til oplevelser i nærheden af de enkelte kroer, og nederst på siden har vi også samlet nogle af de mange attraktioner som findes i det Sønderjyske.

Denne side indeholder reklamelinks

Rudbøl Grænsekro

3/5

Kun få hundrede meter fra den tyske grænser, finder man den idylliske Rudbøl Grænsekro. Kroen ligger omgivet af skøn natur og har den gode madoplevelse som førsteprioritet. Derfor kan man også godt glæde sig til at få en god oplevelse på kroen, der har en historie, der går helt tilbage til 1711. Kroen har bevaret sine traditioner og går meget op i det, som er vigtigst ved en kro. 

Laveste pris for 2 personer: 1.698 kr.

Den Gamle Grænsekro

3/5

Tæt på honningkagebyen Christiansfeld ligger Den Gamle Grænsekro. Den danner ramme for en hyggelig og traditionsrig kro. Stedet går både ind for de gamle kronormer, men er også moderniseret, så man får lidt fra begge verdener. Når man bevæger sig ind i kroens opholdslokale, kan man mærke vingesuset fra historiens fortid, og det giver en rigtig kro fornemmelse.

Laveste pris for 2 personer: 1.450 kr.

Billum Kro

3/5

Billum Kro er en charmerende kro, som blev opført helt tilbage i 1700-tallet. Kroen ligger en kort tur fra havet og byder på nyttige faciliteter, som bl.a. gratis parkering og wi-fi. Derudover har kroen egen restaurant, som er kendt for at levere unikke madoplevelser gæsterne vil huske i lang tid efterfølgende. Efter et lækkert måltid kan du hygge med familien i kroens hyggelige tv-stue.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

nymindegab kro
Hotels.com

Nymindegab Kro

3/5

Nymindegab Kro ligger midt i landsbyen Nymindegab i det smukke Vestjylland. Fra kroen er der en smuk udsigt over Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, samt gratis parkering og gratis adgang til kroens internet. Derudover ligger Nymindegab Kro tæt på flere forskellige seværdigheder, som bl.a. Nymindegab-museet der kun ligger 300 m fra kroen og Henne Golfklub en kort tur derfra.

Laveste pris for 2 personer: 1.300 kr.

bov kro
Hotels.com

Bov Kro

3/5

Ganske få kilometer fra den tyske grænse ligger Bov Kro, som er en af Danmarks ældste kroer. Kroen er en lille og ekstremt hyggelig kro, som tilbyder lækre kromåltider til gode priser. Derudover ligger kroen tæt på mange forskellige seværdigheder, som du kan tage ud og besøge. Det er bl.a. Dybbøl Mølle, Gråsten Slot og Sønderborg Slot.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

hotel røde-kro
Hotels.com

Hotel Røde-kro

3/5

Rødekro er en lille idyllisk by, som ligger op ad flere forskellige seværdigheder og naturskønne områder. Midt i Rødekro ligger Hotel Røde-kro, som er en hyggelig kro, der byder sin gæster ind til en uforglemmelig oplevelse med ro for sjælen og ekstraordinære madoplevelser, man vil huske i meget lang tid. Monumentet Stående nøgen kvinde er f.eks. at finde meget tæt ved kroen.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

schackenborg slotskro
Hotels.com

Schackenborg Slotskro

3/5

Denne kro skriger af kongelighed, og det er ikke uden grund. Kroen, eller slottet om man vil, var nemlig Prins Joachims hjem fra 1995-2014 og har en lang majestætisk historie. Så hvis du er interesseret i et kroophold, hvor alt er i højeste kvalitet og en smule kongeligt, så er du kommet det rigtige sted hen. Schackenborg Slotskro ligger omgivet af skøn natur, hvor ænder går fri omkring og markerne spirer i området.

Laveste pris for 2 personer: 1.148 kr.

zzz

zzz

zzz

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

zz

zzz

zz

Få 10% rabat på dit ophold!

Køb dit drømme ophold hos DuGlemmerDetAldrig og få lige nu 10% rabat på dit køb. Find dit ønskede ophold og tilmeld dig deres nyhedsbrev, så modtager du en unik 10% rabatkode til din ordre.