fbpx

Kroophold Sønderjylland

Bedste kroophold i Sønderjylland 2023

De Sønderjyske kroer har altid været kendt for den gode stemning. Planlægger I at tage et smut på et kroophold i Sønderjylland er I havnet det helt rigtige sted. Med denne side har vi forsøgt at samle en oversigt over nogle af de bedste kroophold i Sønderjylland. Sønderjylland byder på rigtig mange spændende kroer, hvor der er rig mulighed for afslapning eller et aktivt kroophold alt efter hvad I ønsker.

Denne side indeholder reklamelinks

Small Danish Hotels – gavekort og ophold til julen 🎄🎅

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Køb aldrig online igen uden rabatkoder 🥳

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout. Savier hjælper dig med at finde rabatkoder, tipper dig med bedre priser, og advarer dig mod eventuel svindel. Savier er 100% GRATIS! Læs mere om Savier her:

Go Dream har gavekort til alle anledninger 😍

Go Dream er en dansk oplevelsesgavevirksomhed, der tilbyder et bredt udvalg af gavekort til spændende oplevelser som f.eks. ophold, eventyr, madlavning, wellness, og actionaktiviteter. De gør det nemt at give unikke gaver og skabe mindeværdige oplevelser. Find jeres næste ophold hos Go Dream.

TrueStory

TrueStory er ligesom Go Dream en oplevelsesgavevirksomhed, hvor du kan finde et bredt udvalg af ophold, kurser, spa/wellness, actionaktiviteter osv. De tilbyder særligt mange gourmet- og spaophold i Danmark og Sverige. Så tag helt klart et kig hos TrueStory.

Filskov Kro
Hotels.com

Filskov Kro

3/5

På den vidunderlige Filskov Kro lidt uden for Grindsted kan du lade roen sænke sig. Placeret lidt imellem Brande, Billund og Grindsted er Filskov Kro det perfekte sted at koble fra, når man vil væk fra storbyen og have en base tæt på smuk natur og frodige enge og lunde, som aldrig bliver kedelige at vandre på og i.

Laveste pris for 2 personer: 808 kr.

Skovdal Kro
Hotels.com

Skovdal Kro

3/5

Hvis du ønsker et hyggeligt ophold på en autentisk dansk kro vil det være oplagt at bestille et ophold på Skovdal Kro, her er du sikret en god oplevelse og dejlig mad. Derudover er du ganske få kilometer fra en stor oplevelse i form af Jellingstenene. Trænger du til et dejligt ophold vil vi klart anbefale dig Skovdal Kro.

Laveste pris for 2 personer: 930 kr.

rudbøl grænsekro
Hotels.com

Rudbøl Grænsekro

3/5

Kun få hundrede meter fra den tyske grænser, finder man den idylliske Rudbøl Grænsekro. Kroen ligger omgivet af skøn natur og har den gode madoplevelse som førsteprioritet. Derfor kan man også godt glæde sig til at få en god oplevelse på kroen, der har en historie, der går helt tilbage til 1711. Kroen har bevaret sine traditioner og går meget op i det, som er vigtigst ved en kro. 

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

benniksgaard hotel
Hotels.com

Benniksgaard Hotel

4/5

Benniksgaard Hotel ligger i smukke omgivelser i den unikke Sønderjyske natur. Den har beliggenhed lige ned til Flensborg Fjord og byder dig indenfor til et uforglemmeligt kroophold. Fra hotellet er der kort vej til mange spændende seværdigheder og hotellet råder over en enestående restaurant, hvor du kan nyde lækre retter, som er lavet på friske råvarer.

Laveste pris for 2 personer: 1.214 kr.

Hotel Kryb I Ly Kro
Hotels.com

Hotel Kryb I Ly Kro

4/5

Hvis du gerne vil på et godt kroophold i Taulov, så er Kryb i Ly Kro det oplagte valg for dig. Her kan du gøre brug af de moderne faciliteter, samt overnatte i den hyggelige atmosfære der er over Kryb I Ly Kro. Du bliver indlogeret på et af deres lækre værelser og så har du kun kort vej til spændende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 1.076 kr.

Hotel Tønderhus
Hotels.com

Hotel Tønderhus

3/5

Hotel Tønderhus inviterer dig indenfor til hyggelige rammer, hvor du kan overnatte i de smukke omgivelser ved Nationalparken Vadehavet. Hotel Tønderhus ligger i Tønder en kort tur fra den tyske grænse. Hotellet er derfor også det oplagte valg for dig, som gerne vil opleve det historiske grænseland der er nede ved den tysk – danske grænse.

Laveste pris for 2 personer: 973 kr.

hotel ballumhus
Hotels.com

Hotel Ballumhus

3/5

Hotel Ballumhus er et lille idyllisk hotel i Bredebro, hvor du inviteres indenfor til et godt ophold i hyggelige rammer. Som gæst kan du overnatte i deres hyggelige værelser, samt gøre brug af deres gode faciliteter. Hotellet råder også over en enestående restaurant, hvor du kan nyde lækre retter og så er det lige i nærheden af spændende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

hotel 6400
Hotels.com

Hotel 6400

3/5

Hotel 6400 er et moderne og minimalistisk hotel, som byder dig indenfor til et fantastisk ophold, hvor der er fokus på at give dig unikke oplevelser og positive overraskelser. Hotellet ligger lige i nærheden af en smuk skov og en lækker strand. Derudover er der kort vej til det hyggelige liv i Sønderborg og mulighed for at nyde lækre retter hos hotellets restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 796 kr.

Hotel Frøslev Kro
Hotels.com

Hotel Frøslev Kro

3/5

Hvis du har brug for et sted, hvor du kan komme væk fra den stressende hverdag og bare nyde livet, så er Frøslev Kro den helt perfekte mulighed for dig. Som gæst hos Frøslev Kro inviteres du indenfor til hyggelige rammer og gode værelser, hvor du kan sove om natten, når du ikke er ude at få oplevelser i det nærliggende område.

Laveste pris for 2 personer: 850 kr.

Hotel Kommandørgården
Hotels.com

Hotel Kommandørgården

3.5/5

Hotel Kommandørgården er et unikt feriecenter, hvor du kan slappe af i de hyggelige og smukke omgivelser. Hotellet råder både over lejligheder, camping og hytter, og har skabt de helt perfekte rammer til et uforglemmelig ophold. Det ligger lige ud til den bredeste strand i Nordeuropa, hvor du kan køre gokart, sejle, surfe, svømme og meget mere.

Laveste pris for 2 personer: 690 kr.

kroophold den gamle grænsekro
Hotels.com

Den Gamle Grænsekro

3/5

Tæt på honningkagebyen Christiansfeld ligger Den Gamle Grænsekro. Den danner ramme for en hyggelig og traditionsrig kro. Stedet går både ind for de gamle kronormer, men er også moderniseret, så man får lidt fra begge verdener. Når man bevæger sig ind i kroens opholdslokale, kan man mærke vingesuset fra historiens fortid, og det giver en rigtig kro fornemmelse.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

billum kro
Hotels.com

Billum Kro

3/5

Billum Kro er en charmerende kro, som blev opført helt tilbage i 1700-tallet. Kroen ligger en kort tur fra havet og byder på nyttige faciliteter, som bl.a. gratis parkering og wi-fi. Derudover har kroen egen restaurant, som er kendt for at levere unikke madoplevelser gæsterne vil huske i lang tid efterfølgende. Efter et lækkert måltid kan du hygge med familien i kroens hyggelige tv-stue.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

nymindegab kro
Hotels.com

Nymindegab Kro

3/5

Nymindegab Kro ligger midt i landsbyen Nymindegab i det smukke Vestjylland. Fra kroen er der en smuk udsigt over Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, samt gratis parkering og gratis adgang til kroens internet. Derudover ligger Nymindegab Kro tæt på flere forskellige seværdigheder, som bl.a. Nymindegab-museet der kun ligger 300 m fra kroen og Henne Golfklub en kort tur derfra.

Laveste pris for 2 personer: 1.300 kr.

agerskov kro
Hotels.com

Agerskov Kro

3.5/5

Hos Agerskov Kro inviteres du indenfor til sønderjysk hygge når det er bedst. Som gæst hos Agerskov Kro kan du slappe af i de hyggelige værelser, som kroen råder over, samt gøre brug af alle de gode faciliteter der er på kroen. Derudover har kroen også en enestående restaurant, som er kendt for at servere retter i en klasse for sig.

Laveste pris for 2 personer: 1.040 kr.

bov kro
Hotels.com

Bov Kro

3/5

Ganske få kilometer fra den tyske grænse ligger Bov Kro, som er en af Danmarks ældste kroer. Kroen er en lille og ekstremt hyggelig kro, som tilbyder lækre kromåltider til gode priser. Derudover ligger kroen tæt på mange forskellige seværdigheder, som du kan tage ud og besøge. Det er bl.a. Dybbøl Mølle, Gråsten Slot og Sønderborg Slot.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

hotel røde-kro
Hotels.com

Hotel Røde-kro

3/5

Rødekro er en lille idyllisk by, som ligger op ad flere forskellige seværdigheder og naturskønne områder. Midt i Rødekro ligger Hotel Røde-kro, som er en hyggelig kro, der byder sin gæster ind til en uforglemmelig oplevelse med ro for sjælen og ekstraordinære madoplevelser, man vil huske i meget lang tid. Monumentet Stående nøgen kvinde er f.eks. at finde meget tæt ved kroen.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

schackenborg slotskro
Hotels.com

Schackenborg Slotskro

3/5

Denne kro skriger af kongelighed, og det er ikke uden grund. Kroen, eller slottet om man vil, var nemlig Prins Joachims hjem fra 1995-2014 og har en lang majestætisk historie. Så hvis du er interesseret i et kroophold, hvor alt er i højeste kvalitet og en smule kongeligt, så er du kommet det rigtige sted hen. Schackenborg Slotskro ligger omgivet af skøn natur, hvor ænder går fri omkring og markerne spirer i området.

Laveste pris for 2 personer: 1.148 kr.

Refborg Hotel
Hotels.com

Refborg Hotel

3/5

Refborg Hotel har en fantastisk beliggenhed midt i Billund, hvor du kan hvile hovedet i hyggelige rammer og lade batterierne op igen. Det ligger også lige i nærheden af Legoland og er derfor det perfekte valg, hvis du gerne vil besøge Legoland. Hos hotellet er der også Restaurant Spiseriet, hvor du kan nyde danske og internationale retter.

Laveste pris for 2 personer: 1.395 kr.

tyrstrup kro
Hotels.com

Tyrstrup Kro

4/5

Hos Tyrstrup Kro inviteres du indenfor til hyggelige rammer, hvor du kan få et kroophold, som du sent vil glemme. Hotellet byder på hyggelige værelser og gode faciliteter, som du kan gøre frit brug af under dit ophold. Derudover har kroen en spændende historie og en fantastisk restaurant, hvor du kan nyde enestående retter lavet på friske råvarer.

Laveste pris for 2 personer: 952 kr.

Vidunderlige kroophold i Sønderjylland

Kroophold i Jylland, og i særdeleshed Sønderjylland, er en smadderhyggelig oplevelse. Her findes en række hoteller og kroer i dejlige, sønderjyske omgivelser, som er til for at forkæle dig. Oplev egnens helt særlige atmosfære, smukke natur og skønne seværdigheder med et kroophold i Sønderjylland.

hyggelig kroferie i Sønderjylland

Har du overvejet, om et kroophold i Sønderjylland kunne være ferien for dig? Måske virker det mere nærliggende at undersøge, hvordan man kan komme billigt til udlandet med en flyvetur. Men sandheden er, at en ferie i Jylland, Sønderjylland, kan være mindst lige så hyggelig en oplevelse!

flotte markblomster i Sønderjylland

Danmark når det er allermest dansk

På kroer i Sønderjylland kan du nemlig opleve Danmark, når det er allermest dansk. Om eftermiddagen kan du nyde det gode, sønderjyske kaffebord, og om aftenen kan du glæde ørerne med god musik, og måske en svingom.

Billige kroophold i Sønderjylland

Hvis du er ude efter kroophold Sønderjylland tilbud, er du kommet til det rette sted. Her på siden er vi – hvis vi selv skal sige det – eksperter i de bedste og mest aktuelle tilbud på ophold i Sønderjylland. Hvis du gerne vil finde et billigt kroophold, kan du tage et kig på vores liste over kroophold i Sønderjylland. Vi har nemlig ikke bare fundet de bedste priser, men også de bedste kroer til dig.

smuk sønderjysk skov

De bedste kroer i Sønderjylland

Kroophold i Sønderjylland er for alle, og de forskellige steder tilbyder forskellige pakkeløsninger. Du kan fx finde særligt familievenlige kroer, hvor menuerne altid er børnevenlige. Du kan også finde romantiske get-aways for to og kroophold med middag i Sønderjylland.

Kroophold Sønderjylland: 3 skønne kroer

Hooked på et ophold i Sønderjylland? På Mitophold.dk finder du mange skønne bud på kroophold i Jylland, Sønderjylland. Her får du tre, som du kan lade dig inspirere af, når du skal tilrettelægge din personlige kroferie:

1. Kaffe og kringle på Rudbøl Grænsekro

 • En kro med ægte sønderjysk atmosfære
 • Få hyggelig eftermiddagskaffe og hjemmebag
 • Hold en festlig 3-retters middag i restauranten
 • Nyd efterfølgende dans og musik på kroen
 • Lyt til stæreflokkene og deres sang
 • Få uforglemmeligt smukke naturoplevelser

2. Kongeligt ophold på Schackenborg Slotskro

 • Få en fantastisk krooplevelse på kongefamiliens gamle slot
 • Mærk historisk vingesus på den gamle slotskro fra 1861
 • Restaurant, bar og lounge på kroen
 • Grønne golfbaner lige i nærheden
 • Gode vandre- og cykelruter
 • Få daglig kontinental morgenmad
 • Nyd den hyggelige have eller udsigten fra terrassen
 • Oplev skøn, sønderjysk natur med marker og enge, så langt øjet rækker

3. Røde-Kro i en hyggelig, sønderjysk by

 • Dejlig kro i hjertet af Rødekro
 • Seværdigheder og naturoplevelser lige om hjørnet
 • Tæt på Aabenraa, Brundlund Slot, Dybbøl Banke Slagmark
 • Ribe Domkirke og Koldinghus
 • Hygge og god smag i restauranten
 • Oplev mange små, spændende retter
 • Få udvalgte vine og specialøl til en rimelig pris
 • Stor morgenmadsbuffet hver dag

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Hvad inkluderer et kroophold i Sønderjylland?

Det er forskelligt, hvad et kroophold inkluderer, og det kommer an på prisen. Det er op til dig, hvad du har lyst til at betale for, når du skal på ophold i Sønderjylland. Du kan fx vælge et kroophold med middag, og så vil der være inkluderet lækre retter i restauranten, gode vine og lignende i dit ophold.

Hvordan finder man kroophold Sønderjylland tilbud?

Billige kroophold i Sønderjylland, diverse tilbud og rabatter kan findes her på siden. Vi gør en dyd ud af at være fremme i skoene, når det kommer til de bedste priser på hoteller og kroer. Du kan altså få en god pris – og ikke mindst et fremragende ophold for pengene – hvis du holder øje her på siden.

Hvor meget koster et kroophold i Sønderjylland?

Et kroophold i Sønderjylland koster 700-1.700 kr. grunden til den store prisvariation skyldes som udgangspunt at nogle kro sælger pakkeløsninger mens andre ikke gør dette. Så mens nogle priser inklusiv morgenmad, aftensmad og måske endda et glas vin er andre blot for en overnatning.