fbpx

Kroophold Middag

Bedste kroophold med middag i Danmark 2024

Er du til god mad, lækker drikkelse samt godt selskab? I så fald er et kroophold med middag helt sikkert noget for dig. Smagen af det veltilberedte måltid blandet med den gode stemning og de fine omgivelser som mange kroer byder på danner rammerne om et godt ophold. Her på listen har vi samlet en oversigt over nogle af de mest udsøgte kroer når det kommer til madoplevelser.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Filskov Kro
Hotels.com

Filskov Kro

3/5

På den vidunderlige Filskov Kro lidt uden for Grindsted kan du lade roen sænke sig. Placeret lidt imellem Brande, Billund og Grindsted er Filskov Kro det perfekte sted at koble fra, når man vil væk fra storbyen og have en base tæt på smuk natur og frodige enge og lunde, som aldrig bliver kedelige at vandre på og i.

Laveste pris for 2 personer: 808 kr.

Skovdal Kro
Hotels.com

Skovdal Kro

3/5

Hvis du ønsker et hyggeligt ophold på en autentisk dansk kro vil det være oplagt at bestille et ophold på Skovdal Kro, her er du sikret en god oplevelse og dejlig mad. Derudover er du ganske få kilometer fra en stor oplevelse i form af Jellingstenene. Trænger du til et dejligt ophold vil vi klart anbefale dig Skovdal Kro.

Laveste pris for 2 personer: 930 kr.

Norsminde Kro
Leonora Holidays

Norsminde Kro

4/5

Norsminde Kro ligger i smukke naturskønne omgivelser ved Norsminde Fjord med udsigt over Norsminde Havn. Indendøre finder du en stilfuld indretning samt lyse og rummelige værelser. Kroens gastronomiske restaurant server den dejligste mad lavet af lokale råvarer for at give den helt rette smag og stemning.

Laveste pris for 2 personer: 2.396 kr.

Femø Kro
Hotels.com

Femø Kro

2.5/5

Femø Kro byder velkommen til et hyggeligt ophold på en autentisk dansk kro fyldt med historie, her er du sikret en god oplevelse og dejlig mad. Kroen ligger smukt med en formidabel havudsigt som kan nydes inde fra restauranten samt ude på terrassen. Bestil et vidunderligt ophold på Femø Kro.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

gourmetophold hvalpsund færgekro
Hotels.com

Hvalpsund Færgekro

3/5

Når du besøger Hvalpsund, er Hvalpsund Færgekro det helt perfekte sted at overnatte. Her er der kun en meget kort gåtur til byens smukke seværdigheder, som bl.a. Ankeret På Hvalpsund Havn og Hvalpsund Lystbådehavn. Derudover kan du som gæst hos Hvalpsund Færgekro se frem til måltider i særklasse og lækre værelser, hvor du kan slappe helt af.

Laveste pris for 2 personer: 1.099 kr.

benniksgaard hotel
Hotels.com

Benniksgaard Hotel

4/5

Benniksgaard Hotel ligger i smukke omgivelser midt i den unikke Sønderjyske natur. Hos dette hotel kan du opleve ægte sønderjysk hygge i hyggelige rammer, samt gøre brug af alle deres gode faciliteter. Hotellet har også en enestående restaurant, hvor du kan få store madoplevelser, som du vil huske i meget lang tid efter dit ophold.

Laveste pris for 2 personer: 1.214 kr.

tambohus kro og badehotel
Hotels.com

Tambohus Kro & Badehotel

3/5

På Tambogade 37 i Tambohuse, Struer 7790 Danmark, vil du finde Tambohus Kro og Badehotel, som er en idyllisk kro, der står klar til at give dig en uforglemmelig oplevelse. Her kan du få madoplevelser i særklasse, komme ud og se en masse forskellige seværdigheder, valse ned til vandet eller bare læne dig tilbage og nyde nuet.

Laveste pris for 2 personer: 699 kr.

comwell sorø
Hotels.com

Comwell Sorø

4/5

Comwell i Sorø er et godt sted at holde dit afslappende kroophold. Men til et godt ophold hører sig også en god madoplevelse, hvor man bruger lidt tid på sig selv og sine nærmeste. Her er Comwell Sorø Storkro en god mulighed, da stedet råder over restauranten Pedersborg, hvor du kan få en god middag. Stedet ligger i hyggelige omgivelse, og restauranten har store panoramavinduer, så der er udsigt ud over Sorø og Pedersborg Sø. 

Laveste pris for 2 personer: 1.028 kr.

hotel thinggaard
Hotels.com

Hotel Thinggaard

3/5

Hvis du gerne vil på et kroophold, som har de optimale rammer til afslapning og gastronomiske oplevelser, så er Hotel Thinggaard et oplagt valg. Her kan du nyde lækre retter, som de talentfulde kokke laver på friske og lækre råvarer. Derudover er der også populære seværdigheder lige i nærheden, som f.eks. Hurup Kirke du kan besøge.

Laveste pris for 2 personer: 1.299 kr.

Skærbækcentret

2.5/5

Skærbækcentret er en hyggelig kro, som er helt perfekt til dig, som gerne vil have store madoplevelser eller slappe af i idylliske omgivelser. Det er nemlige lige præcis det, som Skærbækcentret tilbyder – gastonomiske oplevelser og smukke omgivelser. Derudover har hotellet også pool og fitness, som du kan bruge under dit ophold så meget som du vil.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

Gram Slotskro

3/5

Hvis du gerne vil på et godt kroophold, hvor du kan nyde fantastiske retter og en unik stemning, så er Gram Slotskro en oplagt mulighed for dig. Hos denne unikke kro kan du nyde enestående retter, som de talentfulde kokke tilbereder friske og lokale råvarer. Derudover råder kroen over hyggelige værelser, hvor du kan hvile maven efter en stor gastronomisk oplevelse.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

hotel marina
Hotels.com

Hotel Marina

4/5

Lyder et kroophold i Grenaa som noget for dig? Så er Hotel Marina en oplagt mulighed for dig. Hos Hotel Marina kan du overnatte i hyggelige værelser og ikke mindst nyde helt fantastisk retter, som hotellets talentfulde kokke tilbereder på friske og lokale råvarer. Der er også spændende seværdigheder i nærheden, som f.eks. Vartegn Ved Randersvej.

Laveste pris for 2 personer: 858 kr.

Hotel Juelsminde Strand
Hotels.com

Hotel Juelsminde Strand

3/5

Er du på udkig efter en hyggelig og lækker kro, hvor du kan få et uforglemmeligt kroophold? Så behøver du ikke lede længere – Hotel Juelsminde Strand har alt det du er på udkig efter. Med de smukke omgivelser, hyggelige værelser og deres helt fantastisk restaurant, er de nemlig for alvor i stand til at give dig et uforglemmeligt ophold.

Laveste pris for 2 personer: 815 kr.

sallingsund færgekro
Hotels.com

Sallingsund Færgekro

3/5

Sallingsund Færgekro er en unik kro i lige så unikke omgivelser. Kroens historie menes at gå helt tilbage til 1600-tallet, hvor man kender til et færgehus der lå på Mors ved samme beliggenhed. I 1767 fik dette sted kongeligt privilegium som kro og i dag kan du komme forbi dette magiske sted og få store og uforglemmelige madoplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

hotel ballumhus
Hotels.com

Hotel Ballumhus

3/5

Hvis du gerne vil på et uforglemmeligt kroophold i Bredebro, så er Hotel Ballumhus Kro en oplagt mulighed for dig. Hos dette hotel kan du nemlig nyde lækre kroretter og den magiske stemning der er ved hotellet. Om natten kan du overnatte i et af de hyggelige værelser og om dagen tage ud at besøge nogle af de spændende seværdigheder der er i nærheden.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Hotel Troense
Hotels.com

Hotel Troense

3/5

Hotel Troense er en idyllisk kro, som ligger i unikke omgivelser på Tåsinge, hvor du kan opleve definitionen af idyl. Som gæst hos Hotel Troense kan du nyde lækre retter, som de meget talentfulde kokke tilbereder på friske og lokale råvarer. I højsæsonen er det muligt at besøge restauranten i alle hverdage fra 12:00 til 21:00.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Østergaards Hotel
Hotels.com

Østergaards Hotel

3/5

Østergaards Hotel ligger i unikke omgivelser i Herning tæt på Herning Golfklub. Der er altså både mulighed for at opleve Herning, samt at komme ud at spille en masse golf. Derudover byder hotellet på hyggelige værelser og en enestående restaurant, hvor de meget talentfulde kokke står klar til at serverer retter i særklasse for dig.

Laveste pris for 2 personer: 750 kr.

Hotel Pinenhus
Hotels.com

Hotel Pinenhus

3/5

Vil du gerne på et godt kroophold i Roslev, så er Hotel Pinenhus det perfekte valg. Her kommer du uden tvivl til at få et fantastisk ophold med store gastronomiske oplevelser og en uforglemmelig stemning. Derudover er der også kort vej til en lang række spændende seværdigheder, som f.eks. Glyngøre Kirke og Glyngøre Havn.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

hotel limfjorden
Hotels.com

Hotel Limfjorden

3/5

Hvis du gerne vil på et lækkert kroophold, så er der ikke nogen tvivl om, at Hotel Limfjorden er en oplagt mulighed for dig. Hos Hotel Limfjorden kan du overnatte i idylliske omgivelser og der er altid kort vej til en lang række spændende seværdigheder, som f.eks. Thisted Kirke og Thisted Kirkegaard der begget er lige i nærheden af hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 969 kr.

Hotel Dania
Hotels.com

Hotel Dania

4/5

Hotel Dania har til huse i en historisk og smuk bygning i Silkeborg. Hvis du gerne vil opleve Silkeborg og alle de spændende seværdigheder i dette område, så er Hotel Dania oplagt. Det er dog også et oplagt hotel at besøge på grund af sine hyggelige værelser, gode faciliteter og ikke mindst helt suveræne restaurant, hvor du kan nyde lækre retter.

Laveste pris for 2 personer: 1.099 kr.

montra skaga hotel
Hotels.com

Montra Skaga Hotel

4/5

Montra Skaga Hotel befinder sig i smukke omgivelser i Hirtshals og er et familievenligt hotel, hvor dig og familien kan overnatte og få store gastronomiske oplevelser. Som gæst kan du også gøre brug af deres gode faciliteter, samt tage ud at besøge nogle af de unikke seværdigheder der er i nærheden af hotellet, som f.eks. Horne Kirke.

Laveste pris for 2 personer: 895 kr.

gerlev kro og hotel
Hotels.com

Gerlev Kro & Hotel

3/5

Gerlev Kro og Hotel er et idyllisk bindingsværkshus med et flot stråtag, som i dag fungerer som en kro og hotel. Her har du mulighed for at overnatte, hvis du vil besøge Gerlev og opleve alle de seværdigheder, som denne by har at byde på. Derudover har kroen egen restaurant, som står klar til at give dig en madoplevelse du sent vil glemme.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

kroophold den gamle grænsekro
Hotels.com

Den Gamle Grænsekro

3/5

Den Gamle Grænsekro er en fantastisk dansk kro, som har alt hvad en god kro skal have. Det er lækre værelser med nyttige faciliteter, kort afstand til et hav af forskellige seværdigheder som du kan komme ud og opleve, og sidst men ikke mindst, en super hyggelig restaurant, hvor kokkene står klar til at give dig en helt uforglemmelig madoplevelse.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

rudbøl grænsekro
Hotels.com

Rudbøl Grænsekro

3/5

Har du planer om at besøge Højer er Rudbøl Grænsekro en overnatningsmulighed, som du kun kan sætte pris på, hvis du vælger den. Her vil du finde en lang række gode faciliteter, som er med til at give et godt ophold. Derudover har Rudbøl Grænsekro egen restaurant som laver fantastisk mad og kun kort afstand til mange forskellige unikke seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Montra Hotel

4/5

Hos Montra Hanstholm kan du få et kroophold ud over det sædvanlige. Her inviteres du indenfor til deres hyggelige rammer, hvor de dygtige kokke serverer enestående retter baseret på gode råvarer og en masse kærlighed. Husk også at besøge nogle af de spændende seværdigheder der er lige i nærheden af kroen, når du besøger den.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

nørre vissing kro
Hotels.com

Nørre Vissing Kro

3/5

Nørre Vissing Kro ligger tæt på mange forskellige smukke seværdigheder, som bl.a. Sophiendal Gods og Veng Klosterkirke, så det er nemt at komme ud og opleve en masse. Derudover byder kroen selv på et fantastisk ophold med lækre faciliteter og en fantastisk restaurant, hvis kokke står klar til at give dig en uforglemmelig gastronomisk oplevelse.

Laveste pris for 2 personer: 729 kr.

hotel vissenbjerg storkro
Hotels.com

Hotel Vissenbjerg Storkro

3/5

På trods af at Hotel Vissenbjerg Storkro ”bare” er en kro, så er den efterhånden blevet en af Vissenbjergs primære varetegn. Hotellet byder nemlig på gode faciliteter, smukke omgivelser og kort afstand til flere forskellige seværdigheder. Sætter du pris på et spil golf, så er der også flere golfbaner i nærheden, hvor man kan komme ud og få lavet nogle hole-in-ones.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

hotel menstrup kro
Hotels.com

Hotel Menstrup Kro

3/5

Menstrup Kro er et sted, hvor der bliver værnet om de gamle traditioner. Hyggen, servicen og maden. Især det sidstnævnte bærer præg af en traditionel kro, der, på trods af samfundets stormende udvikling, har bevaret de gamle retter. Hvis du har lyst til en middag på gammeldags facon, så er Menstrup Kro oplagt for dig. Men selvom menukortet fokuserer på de gode gamle retter lavet fra bunden med gode råvarer, så findes der også moderne afstikkere.

Laveste pris for 2 personer: 833 kr.

st binderup kro
Hotels.com

St. Binderup Kro

3/5

St. Binderup Kro har en fantastisk beliggenhed med kort vej til flere forskellige seværdigheder, som bl.a. Borremose Fæstningen der kun ligger lidt over 4 km fra kroen. Derudover har kroen en masse nyttige faciliteter, som samlet med alt andet kroen har at byde på, er med til at sørge for at du kun kan få et helt igennem fantastisk ophold i Aars.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Kongensbro Kro

3/5

De ved godt, at de skal levere en god service på Kongensbro Kro i Midtjylland. Ellers står de for skud, som de gjorde i 1849. På sin vis var det meget godt, at kanonkuglerne satte sig i murværket over indgangen, for bedømt på gastronomien har personalet i hvert fald gjort sit for ikke at blive skudt ned igen. Frokostmenuen er så stor, at det kan være svært at vælge, men uanset om du er til stegt flæsk med persillesovs eller pariserbøf, så leveres der kun resultat af bedste karat. 

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

rold storkro
Hotels.com

Rold Storkro

4/5

I kanten af den smukke Rold Skov ligger Rold Storkro med det naturskønne Rebild bakker lige ved siden af. Rold Storkro har en unik panoramarestaurant, som byder dig på fantastisk morgenmad, frokost og middag. Derudover har hotellet en 18 huls minigolfbane, en lækker indendørs swimmingpool og kort til flere forskellige aktiviteter. Du kan bl.a. komme ud og vandre og tage en MTB-rute.

Laveste pris for 2 personer: 1.048 kr.

Hotel Nørre Vinkel

3/5

Hotel Nørre Vinkel er det oplagte hotel for dig, som gerne vil på et godt kroophold i smukke omgivelser. Hotellet ligger i den unikke by Lemvig, hvor de byder dig indenfor med et smil på læberne til et uforglemmeligt kroophold. Her kan du nyde lækre retter, som er baseret på gode råvarer, samt besøge nogle af de mange gode restauranter der er i nærheden.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

hotel søparken
Hotels.com

Hotel Søparken

3/5

Lyder et kroophold i Aabybro som noget for dig? Så er Hotel Søparken en oplagt mulighed for dig. Her kan du få store gastronomiske oplevelser hos den helt fantastiske restaurant, samt slappe af og hvile hovedet på et af de hyggelige værelser. Derudover er der også spændende destinationer i nærheden, som du kan tage ud at besøge.

Laveste pris for 2 personer: 718 kr.

munkebo kro
Hotels.com

Munkebo Kro

3/5

Munkebo Kro er en traditionsrig kro, hvor krostemningen er i højsædet. Middagen kan du derfor sagtens spise her, hvor der bliver værnet om gæsten på en hyggelig måde. Menuen består af den klassiske danske kromad, som er lavet på moderne vis. Hvis det  er omkring frokosttid, så serverer Munkebo Kro masser af varme frokostretter. Her er der alt fra det klassiske stjerneskud til bøf af kalvefilet med bløde løg. 

Laveste pris for 2 personer: 1.290 kr.

Gjerrild Kro

3/5

Gjerrild Kro ligger i det naturskønne Djursland og byder dig ind til god mad og et afslappende ophold. Gjerrild Kro er en meget familievenlig og børnevenlig kro med en sjov legeplads og mange smukke grønne områder. Derudover er Gjerrild Kro en god base i Djursland, da der er kort afstand til et væld af forskellige seværdigheder og sjove aktiviteter.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

billum kro
Hotels.com

Billum Kro

3/5

På Vesterhavsvej 25 i Billum finder man byens kro. En kongelig privilegeret en af slagsen der på trods af en nyrenovering ikke glemmer kroens oprindelige historie. Det er også det indtryk, man får, når man kigger på menukortet. En god modernisering blandet sammen med gamle danske retter. Fleksibiliteten har gjort Billum Kro til et oplagt sted at spise sin middag.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

Hotel Sabro Kro

4/5

Har du planer om at besøge Sabro, eller leder du bare efter et unikt sted i Danmark du kan besøge, så behøver du ikke lede længere. Hotel Sabro Kro er en romantisk kro, som dagligt byder gæster ind til lækre faciliteter, gastronomiske oplevelser og smukke omgivelser. Fra kroen er der kort vej til mange unikke seværdigheder, som f.eks. Borum Kirke.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

hotel lisboa
Hotels.com

Hotel Lisboa

3/5

Hotel Lisboa ligger i Frederikshavn og byder dig indenfor til et uforglemmeligt kroophold. Hos Hotel Lisboa kan du overnatte i deres hyggelige værelser, samt gøre brug af alle deres gode faciliteter. Bedst af alt, så har Hotel Lisboa en helt fantastisk restaurant, hvor du kan nyde ekstraordinært lækre retter baseret på friskfangede fisk fra havnen.

Laveste pris for 2 personer: 752 kr.

aalbæk gl kro
Hotels.com

Aalbæk Gl. Kro

3/5

På en af landets nordligste kroer i Aalbæk, findes der gode historier og rigtig krostemning. Om historierne har hold på sig skal være usagt, men gastronomien kan de ikke snyde med, og det har de sandelig heller ikke gjort. Aalbæk Gl. Kro er stedet, hvor du kan holde en rigtig god middag og få stillet sulten efter dine behov.

Laveste pris for 2 personer: 805 kr.

Hotel Jutlandia

4/5

Hotel Jutlandia er et 4-stjernet hotel, som byder dig indenfor til et uforglemmeligt ophold i unikke omgivelser og hyggelige værelser, hvor du kan hvile hovedet efter en lang dag med en masse oplevelser. Derudover har hotellet en helt fantastisk restaurant, hvor du kan nyde lækre retter baseret på friske og lokale råvarer, som de dygtige kokke har tilberedt.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

Korning Kro

3/5

I Horsens ligger Korning Kro og her har du mulighed for at komme ud og få et afslappende ophold i smukke omgivelser. Som gæst hos Korning Kro er din forkælelse og afslapning i fokus, samtidigt med at du altid kun er en ganske kort tur fra mange forskellige seværdigheder, hvis du alligevel vil lidt ud og opleve noget.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

Hotel HøjbySø
Hotels.com

Hotel HøjbySø

3/5

Hvis du godt kunne tænke dig at besøge Højby og samtidigt gerne vil på et lækkert kroophold, så er der ikke rigtigt nogen tvivl om, at Hotel Højbysø er det oplagte valg for dig. Hos dette hotel kan du nemlig overnatte i deres gode værelser og nyde store madoplevelser hos deres helt fantastiske restaurant, hvor talentfulde kokke står klar til at lave mad til dig.

Laveste pris for 2 personer: 875 kr.

Tilbud på kroophold med middag

Et kroophold med middag kan være en helt særlig oplevelse. Det kan være en weekend med afslapning eller en romantisk aften uden børn. Her på siden har vi samlet en række tilbud på kroophold med middag i hele landet. Der findes blandt andet mange gode tilbud på kroophold for 2 med middag. Klik rundt på siden og find dit ønskede kroophold.

En særlig stund på kroophold med middag

Et kroophold handler i høj grad også om mad og kulinariske oplevelser. Mange af de danske kroer har et udsøgt køkken, hvor de serverer flerretters menuer for deres gæster. Nogle har fokus på dansk mad i ægte krostil, mens andre har specialiseret sig i det nordiske køkken eller andet. Der er lidt til enhver smag på kroerne rundt omkring i landet.

Dejlig middag

3 anbefalinger af krophold med middag

Vi kommer med tre anbefalinger på kroophold med middag, som er særligt populære blandt gæsterne. Der er dog mange populære kroer rundt i Danmark, så hvis man leder efter noget tæt på hjem, så kan man klikke rundt på siden. Her er tre af de mest populære:

1. Hvalpsund Færgekro, Nordjylland

Hvalpsund Færge ligger skønt ud til vandet i nordjyske Hvalpsø med udsigt over Limfjorden. Her kan du forvente en god kulinarisk oplevelse med klassiske retter efter sæsonen. 

2. Tambohus Kro og Badehotel, Nordjylland

I Struer finder du det idylliske Tambohus Kro og Badehotel. Her kan du forvente er vaskeægte kroophold tæt ved Vesterhavet og Limfjorden. Her er der fokus på gastronomi i særklasse. Kroen serverer bladnt andet sæsonens 6-retters menu med vinmenu.

3. Comwell Sorø, Sjælland

På Comwell Sorø Storkro på Sjælland er der udsigt over Sorø og Pedersborg Sø. Her er tilknyttet Restauranten Solaris, som har fokus på økologi, frise råvarer og gode vine. Så her kan du forvente en udsøgt kulinarisk oplevelse.

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Kan man finde gode tilbud på kroophold med middag?

Mitophold.dk har vi samlet de bedste kroer i landet. Her kan du finde gode tilbud på et hotel og kroophold med middag i alle prisklasser. Hvad enten du leder efter et kroophold for 2 med middag eller en aktivt kroophold for hele familien, så kan du finde tilbage her på siden. 

Hvad koster et kroophold med middag?

Prisen på et kroophold vil middag vil afhænge meget af både kroen, men også hvilken type middag. Der er et bredt udvalg af kromiddage fra få retter til mange retters menuer med vinmenu. Her på siden har vi forsøgt at gøre det overskueligt hvilken middag og ophold, man kan forvente af de forskellige kroer rundt i landet. 

Er et kroophold altid med middag?

Typisk bliver et ophold på en kro solgt som pakkeløsning, hvor der er overnatning, mad og faciliteter inkluderet. Men det er muligt flere steder at vælge enten mad eller ophold. Hvis du gerne vil besøge en kro for blot at spise på restauranten, er det oftest en mulighed. Mange danske kroer er nemlig berømte for deres gode køkkener.