Kroophold Middag

Bedste kroophold med middag i Danmark 2021

Er du til god mad, lækker drikkelse samt godt selskab? 
I så fald er et kroophold med middag helt sikkert noget for dig.
Smagen af det veltilberedte måltid blandet med den gode stemning og de fine omgivelser som mange kroer byder på danner rammerne om et godt ophold.
Her på listen har vi samlet en oversigt over nogle af de mest udsøgte kroer når det kommer til madoplevelser.

Denne side indeholder reklamelinks

Hvalpsund Færgekro

3/5

Når du besøger Hvalpsund, er Hvalpsund Færgekro det helt perfekte sted at overnatte. Her er der kun en meget kort gåtur til byens smukke seværdigheder, som bl.a. Ankeret På Hvalpsund Havn og Hvalpsund Lystbådehavn. Derudover kan du som gæst hos Hvalpsund Færgekro se frem til måltider i særklasse og lækre værelser, hvor du kan slappe helt af.

Laveste pris for 2 personer: 1.798 kr.

Tambohus Kro og Badehotel

3/5

På Tambogade 37 i Tambohuse, Struer 7790 Danmark, vil du finde Tambohus Kro og Badehotel, som er en idyllisk kro, der står klar til at give dig en uforglemmelig oplevelse. Her kan du få madoplevelser i særklasse, komme ud og se en masse forskellige seværdigheder, valse ned til vandet eller bare læne dig tilbage og nyde nuet.

Laveste pris for 2 personer: 1.998 kr.

Comwell Sorø

4/5

Comwell i Sorø er et godt sted at holde dit afslappende kroophold. Men til et godt ophold hører sig også en god madoplevelse, hvor man bruger lidt tid på sig selv og sine nærmeste. Her er Comwell Sorø Storkro en god mulighed, da stedet råder over restauranten Pedersborg, hvor du kan få en god middag. Stedet ligger i hyggelige omgivelse, og restauranten har store panoramavinduer, så der er udsigt ud over Sorø og Pedersborg Sø. 

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Gerlev Kro og Hotel

3/5

Gerlev Kro og Hotel er et idyllisk bindingsværkshus med et flot stråtag, som i dag fungerer som en kro og hotel. Her har du mulighed for at overnatte, hvis du vil besøge Gerlev og opleve alle de seværdigheder, som denne by har at byde på. Derudover har kroen egen restaurant, som står klar til at give dig en madoplevelse du sent vil glemme.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

Den Gamle Grænsekro

3/5

Den Gamle Grænsekro er en fantastisk dansk kro, som har alt hvad en god kro skal have. Det er lækre værelser med nyttige faciliteter, kort afstand til et hav af forskellige seværdigheder som du kan komme ud og opleve, og sidst men ikke mindst, en super hyggelig restaurant, hvor kokkene står klar til at give dig en helt uforglemmelig madoplevelse.

Laveste pris for 2 personer: 1.450 kr.

Rudbøl Grænsekro

3/5

Har du planer om at besøge Højer er Rudbøl Grænsekro en overnatningsmulighed, som du kun kan sætte pris på, hvis du vælger den. Her vil du finde en lang række gode faciliteter, som er med til at give et godt ophold. Derudover har Rudbøl Grænsekro egen restaurant som laver fantastisk mad og kun kort afstand til mange forskellige unikke seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 1.698 kr.

Nørre Vissing Kro

3/5

Nørre Vissing Kro ligger tæt på mange forskellige smukke seværdigheder, som bl.a. Sophiendal Gods og Veng Klosterkirke, så det er nemt at komme ud og opleve en masse. Derudover byder kroen selv på et fantastisk ophold med lækre faciliteter og en fantastisk restaurant, hvis kokke står klar til at give dig en uforglemmelig gastronomisk oplevelse.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

Hotel Vissenbjerg Storkro

3/5

På trods af at Hotel Vissenbjerg Storkro ”bare” er en kro, så er den efterhånden blevet en af Vissenbjergs primære varetegn. Hotellet byder nemlig på gode faciliteter, smukke omgivelser og kort afstand til flere forskellige seværdigheder. Sætter du pris på et spil golf, så er der også flere golfbaner i nærheden, hvor man kan komme ud og få lavet nogle hole-in-ones.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

Hotel Menstrup Kro

3/5

Menstrup Kro er et sted, hvor der bliver værnet om de gamle traditioner. Hyggen, servicen og maden. Især det sidstnævnte bærer præg af en traditionel kro, der, på trods af samfundets stormende udvikling, har bevaret de gamle retter. Hvis du har lyst til en middag på gammeldags facon, så er Menstrup Kro oplagt for dig. Men selvom menukortet fokuserer på de gode gamle retter lavet fra bunden med gode råvarer, så findes der også moderne afstikkere.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

St. Binderup Kro

3/5

St. Binderup Kro har en fantastisk beliggenhed med kort vej til flere forskellige seværdigheder, som bl.a. Borremose Fæstningen der kun ligger lidt over 4 km fra kroen. Derudover har kroen en masse nyttige faciliteter, som samlet med alt andet kroen har at byde på, er med til at sørge for at du kun kan få et helt igennem fantastisk ophold i Aars.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

Kongensbro Kro

3/5

De ved godt, at de skal levere en god service på Kongensbro Kro i Midtjylland. Ellers står de for skud, som de gjorde i 1849. På sin vis var det meget godt, at kanonkuglerne satte sig i murværket over indgangen, for bedømt på gastronomien har personalet i hvert fald gjort sit for ikke at blive skudt ned igen. Frokostmenuen er så stor, at det kan være svært at vælge, men uanset om du er til stegt flæsk med persillesovs eller pariserbøf, så leveres der kun resultat af bedste karat. 

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

Rold Storkro

4/5

I kanten af den smukke Rold Skov ligger Rold Storkro med det naturskønne Rebild bakker lige ved siden af. Rold Storkro har en unik panoramarestaurant, som byder dig på fantastisk morgenmad, frokost og middag. Derudover har hotellet en 18 huls minigolfbane, en lækker indendørs swimmingpool og kort til flere forskellige aktiviteter. Du kan bl.a. komme ud og vandre og tage en MTB-rute.

Laveste pris for 2 personer: 2.356 kr.

Munkebo Kro

3/5

Munkebo Kro er en traditionsrig kro, hvor krostemningen er i højsædet. Middagen kan du derfor sagtens spise her, hvor der bliver værnet om gæsten på en hyggelig måde. Menuen består af den klassiske danske kromad, som er lavet på moderne vis. Hvis det  er omkring frokosttid, så serverer Munkebo Kro masser af varme frokostretter. Her er der alt fra det klassiske stjerneskud til bøf af kalvefilet med bløde løg. 

Laveste pris for 2 personer: 1.240 kr.

Gjerrild Kro

3/5

Gjerrild Kro ligger i det naturskønne Djursland og byder dig ind til god mad og et afslappende ophold. Gjerrild Kro er en meget familievenlig og børnevenlig kro med en sjov legeplads og mange smukke grønne områder. Derudover er Gjerrild Kro en god base i Djursland, da der er kort afstand til et væld af forskellige seværdigheder og sjove aktiviteter.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

Billum Kro

3/5

På Vesterhavsvej 25 i Billum finder man byens kro. En kongelig privilegeret en af slagsen der på trods af en nyrenovering ikke glemmer kroens oprindelige historie. Det er også det indtryk, man får, når man kigger på menukortet. En god modernisering blandet sammen med gamle danske retter. Fleksibiliteten har gjort Billum Kro til et oplagt sted at spise sin middag.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

Hotel Sabro Kro

4/5

Har du planer om at besøge Sabro, eller leder du bare efter et unikt sted i Danmark du kan besøge, så behøver du ikke lede længere. Hotel Sabro Kro er en romantisk kro, som dagligt byder gæster ind til lækre faciliteter, gastronomiske oplevelser og smukke omgivelser. Fra kroen er der kort vej til mange unikke seværdigheder, som f.eks. Borum Kirke.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

aalbæk gl kro
Hotels.com

Aalbæk Gl. Kro

3/5

På en af landets nordligste kroer i Aalbæk, findes der gode historier og rigtig krostemning. Om historierne har hold på sig skal være usagt, men gastronomien kan de ikke snyde med, og det har de sandelig heller ikke gjort. Aalbæk Gl. Kro er stedet, hvor du kan holde en rigtig god middag og få stillet sulten efter dine behov.

Laveste pris for 2 personer: 805 kr.

Korning Kro

3/5

I Horsens ligger Korning Kro og her har du mulighed for at komme ud og få et afslappende ophold i smukke omgivelser. Som gæst hos Korning Kro er din forkælelse og afslapning i fokus, samtidigt med at du altid kun er en ganske kort tur fra mange forskellige seværdigheder, hvis du alligevel vil lidt ud og opleve noget.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

zzz

zzz

zzz

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

zz

zzz

zz

Få 10% rabat på dit ophold!

Køb dit drømme ophold hos DuGlemmerDetAldrig og få lige nu 10% rabat på dit køb. Find dit ønskede ophold og tilmeld dig deres nyhedsbrev, så modtager du en unik 10% rabatkode til din ordre.