Spaophold Aarhus

Bedste Spaophold i Aarhus 2021

zzz

Denne side indeholder reklamelinks

Helnan Marselis Hotel

4/5

Dette fantastiske hotel ligger helt ud til stranden i Aarhus Bugt, og det er det perfekte sted til et skønt spa ophold. Her bor I tæt på den pulserende storby, men I er samtidig lidt på afstand, hvilket er utrolig behageligt, hvis I ønsker et afslappende ophold. På hotellet kan I genoplade de slidte hverdagsbatterier i det dejlige spa og wellnessområde, der rummer alt fra indendørs pool til fantastiske saunaer.

Laveste pris for 2 personer: 895 kr.

hotel ritz
Hotels.com

Hotel Ritz

3/5

Med et ophold på Hotel Ritz er I kort afstand fra flere af Aarhus’ allerbedste spasteder. Her kan nævnes Pure Nature Spa & Wellness, Egå Wellness, Byens wellness og Grossererbadet, som alle er skønne steder, der leverer den spaoplevelse, som I har brug for, når I ønsker at vinke farvel til hverdagen stress med møder og deadlines.

Laveste pris for 2 personer: 893 kr.

Hotel Sabro Kro

4/5

Få kilometer uden for storbyens buldrende centrum ligger Montra Hotel Sabro Kro. Stedets placering kombineret med skønne faciliteter gør den til et populært rejsemål for de feriehungrende danskere. De skønne omgivelser og den korte rejsetid til Aarhus sikrer jer et ophold, der giver fornyet energi. Aarhus er en by, der har masser af forskellige spaoplevelser på menuen, og I skal blot vælge, hvilken der passer til netop jeres behov.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

zzz

zzz

zzz

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

zz

zzz

zz

Få 10% rabat på dit ophold!

Køb dit drømme ophold hos DuGlemmerDetAldrig og få lige nu 10% rabat på dit køb. Find dit ønskede ophold og tilmeld dig deres nyhedsbrev, så modtager du en unik 10% rabatkode til din ordre.