fbpx

Spaophold Aarhus

Bedste Spaophold i Aarhus 2021

zzz

Denne side indeholder reklamelinks

Helnan Marselis Hotel

4/5

Dette fantastiske hotel ligger helt ud til stranden i Aarhus Bugt, og det er det perfekte sted til et skønt spa ophold. Her bor I tæt på den pulserende storby, men I er samtidig lidt på afstand, hvilket er utrolig behageligt, hvis I ønsker et afslappende ophold. På hotellet kan I genoplade de slidte hverdagsbatterier i det dejlige spa og wellnessområde, der rummer alt fra indendørs pool til fantastiske saunaer.

Laveste pris for 2 personer: 895 kr.

hotel royal
Hotels.com

Hotel Royal

4/5

Hotel Royal ligger i en unik bygning fra 1838, som har eget kasino og en masse andre gode faciliteter. Der er bl.a. også et moderne fitnesscenter. Derudover har hotellet hyggelige værelser og en fantastisk beliggenhed, som gør det enormt nemt at komme ud at opleve Århus, når du ikke bare nyder alle de hyggelige rammer i hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 1.121 kr.

hotel ritz
Hotels.com

Hotel Ritz

3/5

Med et ophold på Hotel Ritz er I kort afstand fra flere af Aarhus’ allerbedste spasteder. Her kan nævnes Pure Nature Spa & Wellness, Egå Wellness, Byens wellness og Grossererbadet, som alle er skønne steder, der leverer den spaoplevelse, som I har brug for, når I ønsker at vinke farvel til hverdagen stress med møder og deadlines.

Laveste pris for 2 personer: 893 kr.

Hotel Sabro Kro

4/5

Få kilometer uden for storbyens buldrende centrum ligger Montra Hotel Sabro Kro. Stedets placering kombineret med skønne faciliteter gør den til et populært rejsemål for de feriehungrende danskere. De skønne omgivelser og den korte rejsetid til Aarhus sikrer jer et ophold, der giver fornyet energi. Aarhus er en by, der har masser af forskellige spaoplevelser på menuen, og I skal blot vælge, hvilken der passer til netop jeres behov.

Laveste pris for 2 personer: 1.199 kr.

zzz

zzz

zzz

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

zz

zzz

zz

Go Dream kro- & hotelophold

Køb et Go Dream gavekort & få et vidunderligt ophold. Vælg blandt et utal af forskellige gavekort, som alle giver dig mulighed for til fulde at nyde et vidunderligt ophold på danske kroer & hoteller.