fbpx

Weekendophold Ølsmagning

Bedste weekendophold med ølsmagning i Danmark 2024

Selvom de fleste hoteller rundt omkring i landet, der tilbyder at smage på de våde varer, ofte kun har vin på menukortet, betyder det ikke, at man ikke kan finde weekendophold med ølsmagning på programmet. For det kan man faktisk. Så hvis du er større fan af øl end vin, er det jo oplagt at planlægge dit weekendophold på et af de nedenstående hoteller.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Filskov Kro
Hotels.com

Filskov Kro

3/5

På den vidunderlige Filskov Kro lidt uden for Grindsted kan du lade roen sænke sig. Placeret lidt imellem Brande, Billund og Grindsted er Filskov Kro det perfekte sted at koble fra, når man vil væk fra storbyen og have en base tæt på smuk natur og frodige enge og lunde, som aldrig bliver kedelige at vandre på og i.

Laveste pris for 2 personer: 808 kr.

marienlyst strandhotel
Hotels.com

Marienlyst Strandhotel

4/5

I Helsingør ligger det fantastiske hotel Marienlyst Strandhotel. En kort gåtur fra det smukke Kronborg Slot og mange andre seværdigheder betyder også, at Marienlyst Strandhotellets beliggenhed gør hotellet perfekt for dig, som gerne vil ud at opleve en masse. Når du er på hotellet, er der mulighed for maksimal afslapning samt at nyde lækkert gourmetmad.

Laveste pris for 2 personer: 1.977 kr.

kurhotel skodsborg
Hotels.com

Kurhotel Skodsborg

4/5

Kurhotel Skodsborg er et utroligt smukt hotel, hvor der er mulighed for maksimal afslapning og ultimativ forkælelse. Her får du mulighed for at nyde den lækreste mad fra hotellets to fantastiske restauranter, samt at slappe af i hotellets moderne spaområde, hvor der også er mulighed for massage-, spa-, og skønhedsbehandlinger. Hotellet ligger også tæt på mange spændende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 1.899 kr.

hotel kong arthur
Hotels.com

Hotel Kong Arthur

4/5

Hotel Kong Arthur giver dig muligheden for at opleve København på en unik måde. Med en fantastisk beliggenhed er der altid kort vej til mange spændende seværdigheder. Derudover har hotellet et stort spaområde, hvor man kan opleve hvad ultimativ afslapning er. Hotellets restaurant serverer nordisk morgenmad lavet på friske og økologiske råvarer, som de dygtige kokke laver.

Laveste pris for 2 personer: 914 kr.

strandhotel røsnæs
Hotels.com

Strandhotel Røsnæs

3/5

Vil du gerne opleve Kalundborg på en helt unik måde, så er Strandhotel Røsnæs lige stedet for dig. Hos Strandhotel Røsnæs kan du overnatte i hyggelige værelser, som alle har adgang til gratis wi-fi. Derudover er det mulighed for at nyde fantastisk lækkert og økologisk mad hos hotellets restaurant. Her kan du koble af fra hverdagens stress.

Laveste pris for 2 personer: 719 kr.

Broholm Slot

3/5

Broholm Slot er et helt fantastisk slot, som har beliggenhed i idylliske omgivelser i den fynske natur mellem Svendborg og Nyborg. Slottet er som taget ud fra et ægte eventyr med den flotte bygning og endnu flottere omgivelser. Hotellet har mange moderne faciliteter i form af bl.a. fitness, spa og mere til. Derudover har hotellet en fantastisk restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 2.450 kr.

clarion hotel copenhagen airport
Hotels.com

Clarion Hotel Copenhagen Airport

4/5

Clarion Hotel Copenhagen Airport er et gennemført og utroligt lækkert hotel i Københavns Lufthavn over for terminal 3. Hotellet byder på mange lækre faciliteter i form af bl.a. et stort spaområde og et lækkert fitnesscenter. Hotellet har også en fantastisk restaurant, hvor du kan nyde den lækreste mad lavet på friske råvarer. København centrum ligger 12 minutter fra hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 533 kr.

hotel viking spa wellness
Hotels.com

Hotel Viking

3/5

Hvis du vil en tur til Sæby, så er der ikke noget bedre sted at overnatte end Hotel Viking. Hotel Viking blev i 2020 vinder af Danmarks Bedste Spa & Wellness og det gjorde det på grund af dens kæmpestore 2700 m2 spaområde. Derudover har hotellet en helt igennem fantastisk restaurant, hvor talentfulde kokke tilbereder mad på friske råvarer.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

himmerland golf og spa resort
Hotels.com

Himmerland Golf & Spa Resort

4/5

Hvis du vil opleve den smukke by Farsø, så er der ikke noget bedre sted at overnatte end Himmerland Golf & Spa Resort. Dette fantastiske hotel byder dig indenfor til hyggelige rammer og luksuriøse faciliteter i form af bl.a. et lækkert spaområde, samt en fantastisk restaurant, hvor du kan nyde frisklavet gourmet mad i særklasse.

Laveste pris for 2 personer: 950 kr.

fjordgaarden
Hotels.com

Fjordgaarden

4/5

Fjordgaarden er et gennemført hotel, som byder dig indenfor til hyggelige værelser og unikke faciliteter. Som gæst hos Fjordgaarden får du adgang til hotellets lækre faciliteter, samt en helt fantastisk restaurant. Fra hotellet er der gratis parkering og kort vej til mange spændende faciliteter og badestrande. Hvis det lyder som noget for dig, så er det bare at bestille.

Laveste pris for 2 personer: 1.549 kr.

hotel østerport
Hotels.com

Hotel Østerport

3/5

På Oslo Plads 5 i København kan du overnatte hos det lækre hotel, Hotel Østerport. Hotellet har en fantastisk beliggenhed, som medfører at der altid kun er kort vej til mange spændende destinationer, som f.eks. Tivoli. Alle værelser er udstyret med Google Chromecast, samt gratis wi-fi, så man stadig kan gøre brug af sin computer eller lignende.

Laveste pris for 2 personer: 660 kr.

gourmetophold kragerup gods
Hotels.com

Kragerup Gods

3/5

Kragerup Gods har en helt unik stemning over sig, som ikke kan opleves andre steder. Hotellet blev bygget tilbage i 1800-tallet og står stadig den dag i dag, som det gjorde dengang. Dette 4-stjernet hotel byder på mange lækre faciliteter, samt en helt fantastisk restaurant, hvor der muligvis bliver sagt lidt mere hvad man normalt vil gøre.

Laveste pris for 2 personer: 1.081 kr.

kokkedal castle copenhagen
Hotels.com

Kokkedal Castle Copenhagen

5/5

Kokkedal Castle Copenhagen er et 4-stjernet hotel, hvor du får muligheden at overnatte i utroligt smukke omgivelser. Derudover kan du nyde hotellets mange fantastiske faciliteter, som samlet set gør, at man ikke kan andet end at få et fantastisk ophold. Hotellet har også en fantastisk restaurant, hvor der serveres mad i særklasse af hotellets dygtige kokke.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Golf Hotel Viborg
Hotels.com

Golf Hotel Viborg

4/5

Vil du gerne på et godt weekendophold med ølsmagning, så er der ikke nogen tvivl om at Golf Hotel Viborg er et godt valg. Om natten kan du slappe af på deres hyggelige værelser og om dagen kan du besøge nogle af de spændende seværdigheder der er i nærheden. Hos hotellets bar kan du smage alle de lækre øl hotellet har, samt nyde lækre retter.

Laveste pris for 2 personer: 1.237 kr.

color hotel skagen
Hotels.com

Color Hotel Skagen

4/5

Color Hotel Skagen er det eneste 4-stjernet hotel i Skagen og byder derfor dig indenfor til et helt uforglemmeligt weekendophold i Danmarks sommer-by. Hos hoteller kan du gøre brug af deres moderne faciliteter eller smage på alle de lækre øl, som du kan købe hos hotellets restaurant. Hotellet er også det oplagte valg for dig, som vil opleve Skagen.

Laveste pris for 2 personer: 1.395 kr.

the square
Hotels.com

The Square

4/5

Vil du bo helt centralt i København og have kort afstand fra hotellet til bryggeriet, hvor ølsmagningen finder sted, kan du indlogere dig på designhotellet The Square på Rådhudspladsen, hvorfra du kun har omkring 100 meter til Brewpub København, som er et af de mest anerkendte bryghuse i landets hovedstad. Her får du virkelig noget for pengene.

Laveste pris for 2 personer: 845 kr.

phoenix copenhagen
Hotels.com

Phoenix Copenhagen

4/5

Hvis du gerne vil opleve København fuldt ud, på en helt fantastisk måde, så er Phoenix Copenhagen det helt perfekte sted for dig. Her inviteres du indenfor til luksuriøse omgivelser, hvor du bl.a. har mulighed for at nyde de lidt finere ting i livet. Derudover har hotellet en restaurant, hvor du kan nyde måltid i særklasse.

Laveste pris for 2 personer: 940 kr.

Forkæl dine smagsløg med ølsmagning i charmerende rammer på et weekendophold

Er du glad for øl, og kunne du tænke dig at smage på nogle af landets mest udsøgte mærker, samtidig med at du kan falde til ro og få en god nats søvn på et dejligt hotel i nærheden, er det bare med at få booket dig ind på et af værelserne på et af de ovennævnte hoteller.

På et udvalg af hotellerne vil der være ølsmagning på selve hotellet, mens der på de øvrige vil være ølsmagning lige i nærheden. Husk altid at booke ølsmagningen ved siden af, da det ofte kræver en separat tilmelding og ikke blot leje af værelse på hotellet. Det vil være en skam at komme frem og så have glemt at få tilmeldt sig til selve arrangementet.

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Hvad er et weekendophold med ølsmagning?

Et weekendophold med ølsmagning er en fantastisk kombination af to vidunderlige ting, nemlig et weekendophold og en hyggelig ølsmagning så hvis du elsker disse to ting er et weekendophold med ølsmagning lige noget for dig.

Hvor kan man nyde et weekendophold med ølsmagning?

Der findes rundt om i Danmark mange hyggelige kroer og hoteller som arrangere ølsmagninger i forbindelse med et dejligt weekendophold. Så tag et kig her på siden og find det helt rette weekendophold med ølsmagning her på siden.

Hvor meget koster et weekendophold med ølsmagning?

Et weekendophold med ølsmagning koster 900-2.700 kr. prisen variere alt efter temperament, hvis du elsker flotte hoteller og luksus vil det hæve prisen væsentligt. Ligeledes kan et weekendophold med ølsmagning på en hyggelig kro bestilles relativt billigt.