fbpx

Weekendophold Revy

Bedste weekendophold med revy 2024

Er du til revy og gang i gaden, vil det måske være perfekt for dig at kombinere en tur som tilskuer til de skrå brædder med et hyggeligt weekendophold. Der er mange af revyscenerne rundt omkring i Danmark, der er placeret i nærheden af et eller flere dejlige hoteller, hvilket giver dig muligheden for et luksuriøst ophold med bløde senge, lyse værelser og lækker mad samt forrygende underholdning.

At sammensætte et weekendophold med revy er uden tvivl en god cocktail, og er det en revy, der ligger langt fra dit hjem, vil du være glad for, at du bare kan trille ind på et af de nærmeste hoteller og få ly for natten i rolige og hjemlige rammer.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

hotel christiansminde
Hotels.com

Hotel Christiansminde

4/5

Er du til den gode gamle fynske humor, og vil du gerne et smut til det smukke Sydfyn, kan du på Hotel Christiansminde booke et weekendophold, der med fordel kan kombineres med en tur på Rottefælden, som igennem mange år har underholdt publikum fra nær og fjern. Revyen har en række kendte ansigter med, så du kan være sikker på, at du vil blive underholdt af en række revystjerner, der kan deres kram.

Laveste pris for 2 personer: 1.500 kr.

hotel villa provence
Hotels.com

Hotel Villa Provence

4/5

Er du til Revy i Aarhus? Den aarhusianske pendant til cirkus revyen er bestemt et besøg værd og kan med fordel sættes sammen med et weekendophold på det lille og smukke Hotel Villa Provence, der ligger meget tæt på revyscenen.

Laveste pris for 2 personer: 1.166 kr.

comwell holte
Hotels.com

Comwell Holte

3/5

Skal du ind og se revy i det nordlige Sjælland, vil du med fordel kunne kombinere det med et weekendophold på Hotel Comwell Holte. Dette hotel ligger med kort afstand til både Cirkusrevyen og Græsted Kro Revyen, som begge er et besøg værd, når man er på disse kanter. Hotellet byder på hygge og komfort i særklasse, og du kan se frem til at spise på den populære Restaurant Leonardo, hvis du checker ind på Hotel Comwell Holte.

Laveste pris for 2 personer: 634 kr.

skovshoved hotel
Hotels.com

Skovshoved Hotel

4/5

Skovshoved Hotel er et populært og gennemført lækkert badehotel, som ligger i smukke omgivelser tæt på København. Hotellet har også en lang historie og byder i dag på hyggelige værelser, samt nye moderne faciliteter, som du kan gøre frit brug af under dit ophold. Derudover er der mange spændende destinationer lige i nærheden, som du kan besøge.

Laveste pris for 2 personer: 1.110 kr.

tornøes hotel
Hotels.com

Tornøes Hotel

3/5

Tornøes Hotel har en lang og unik historie, som også er med til at skabe den helt unikke stemning der er over hotellet. Som gæst inviteres du indenfor til deres hyggelige rammer, hvor du kan glemme alt om hverdagens stress og bare nyde livet. Hotellet har moderne faciliteter, som du kan gøre frit brug af, når du ikke er ude at få oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.090 kr.

comwell sorø
Hotels.com

Comwell Sorø

4/5

Vil du gerne på et uforglemmeligt weekendophold, så er der ikke nogen tvivl om at Comwell Sorø er en oplagt mulighed for dig. Her inviteres du indenfor til hyggelige rammer, hvor du kan hvile hoved og krop. Fra hotellet er der kort vej til mange spændende seværdigheder som f.eks. Sorø Klosterkirke, som du kan tage ud at opleve.

Laveste pris for 2 personer: 1.028 kr.

Østergaards Hotel
Hotels.com

Østergaards Hotel

3/5

Hos Østergaards Hotel bydes du indenfor til et uforglemmeligt weekendophold i flotte omgivelser. Hotellet ligger midt i Herning mellem HerningCentret og Herning Golfklub. Hotellet råder også over egen á la carte restaurant, hvor du kan nyde lækre retter. Derudover har hotellet moderne faciliteter, som f.eks. legerum til børnene og fitness til de voksne, som du frit kan gøre brug af.

Laveste pris for 2 personer: 750 kr.

hotel menstrup kro
Hotels.com

Hotel Menstrup Kro

3/5

Hotel Menstrup Kro er en gammel og hyggelig kro, som byder dig indenfor til et godt weekendophold med afslapning og gastronomi. Hos kroens restaurant kan du nyde lækre retter, som kroens talentfulde kokke tilbereder fra bunden. Om natten kan du hvile hovedet, når du ikke er ude at besøge alle de spændende seværdigheder, der er lige i nærheden.

Laveste pris for 2 personer: 833 kr.

Best Western Plus Hotel Svendborg
Hotels.com

Best Western Plus Hotel Svendborg

4/5

Hotel Svendborg ligger i smukke omgivelser små 5 minutter fra Svendborg Havn og Svendborg Station. Som gæst hos Hotel Svendborg kan du gøre frit brug af deres moderne faciliteter, som bl.a. inkluderer fitness, billard, bordtennis og dart. Derudover er der kort vej til Svendborg Golfklub og mange andre seværdigheder, som du kan tage ud at opleve.

Laveste pris for 2 personer: 1.165 kr.

Hotel Sønderborg Strand
Hotels.com

Hotel Sønderborg Strand

4/5

Hos Hotel Sønderborg Strand bydes du indenfor til et hyggeligt weekendophold i smukke omgivelser. Fra hotellet er der kort vej til en lang række seværdigheder, samt Sønderborgs Centrum, som kun er 250 meter fra hotellet. Derudover råder hotellet over hyggelige værelser og moderne faciliteter, som du kan bruge så meget som du vil under dit ophold.

Laveste pris for 2 personer: 798 kr.

Hotel Pejsegården
Hotels.com

Hotel Pejsegården

4/5

Hotel Pejsegården ligger i smukke omgivelser i Brædstrups bymidte og her inviteres du indenfor til et uforglemmeligt weekendophold. Hotellet råder over hyggelige værelser og en lang række gode faciliteter, som du kan gøre frit brug af under dit ophold. Derudover har hotellet Panorama Restauranten, hvor du kan nyde enestående internationale og danske retter, samt Dillen Bistro der laver traditionelle danske retter.

Laveste pris for 2 personer: 895 kr.

Grin, musik og sang for alle pengene

Skal det være nemt og praktisk at opleve en af landets revyer, og vil du gerne få en lille tur ud af det, er det jo oplagt at booke dig ind på et af de nærmeste hoteller, Bed and Breakfast eller vandrehjem, så du ikke skal tænke på andet end at hygge dig med resten af dit selskab, både før, under og efter revyen.

Hvis det er Cirkusrevyen, du skal ind og se, kan du også finde øvrige hoteller i området omkring Dyreskoven, end dem der fremtræder lige her på denne liste. Dette er bare et lille udvalg af de mange overnatningsmuligheder, der ligger omkring landets største revy.

Vælger du et af de mindre steder, er det igen en god ide at være ude i god tid, så du kan være sikker på, at du kan få et værelse på den dag i spilleperioden, du har booket billet til.

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Hvad er det bedste weekendophold med revy?

Der findes en del gode weekendophold med revy, men hvilket der er det bedste er naturligvis lidt af en smagssag. Vi vil dog gerne fremhæve et par ophold med revy som er særlig gode, dette er Hotel Christiansminde, Hotel Villa Provence og Comwell Holte.

Hvor meget koster et weekendophold med revy?

Det koster 750-1.500 at tage på et weekendophold med revy, prisen varierer alt efter hvor I ønsker at overnatte, samt om der er noget inkluderet i opholdet så som morgenmad, aftensmad eller et godt glas vin.

Hvornår er det bedst af tage på weekendophold med revy?

Der arrangeres revyer hele året rundt, så der er som sådan ikke et tidspunkt der er bedre end andre med mindre man er fast besluttet på at se en bestemt revy så som eksempelvis Cirkus Revyen som spilles om sommeren samt lid af efteråret.