Weekendophold Revy

Bedste weekendophold med revy 2021

Er du til revy og gang i gaden, vil det måske være perfekt for dig at kombinere en tur som tilskuer til de skrå brædder med et hyggeligt weekendophold. Der er mange af revyscenerne rundt omkring i Danmark, der er placeret i nærheden af et eller flere dejlige hoteller, hvilket giver dig muligheden for et luksuriøst ophold med bløde senge, lyse værelser og lækker mad samt forrygende underholdning.

At sammensætte et weekendophold med revy er uden tvivl en god cocktail, og er det en revy, der ligger langt fra dit hjem, vil du være glad for, at du bare kan trille ind på et af de nærmeste hoteller og få ly for natten i rolige og hjemlige rammer.

Denne side indeholder reklamelinks

hotel christiansminde
Hotels.com

Hotel Christiansminde

4/5

Er du til den gode gamle fynske humor, og vil du gerne et smut til det smukke Sydfyn, kan du på Hotel Christiansminde booke et weekendophold, der med fordel kan kombineres med en tur på Rottefælden, som igennem mange år har underholdt publikum fra nær og fjern. Revyen har en række kendte ansigter med, så du kan være sikker på, at du vil blive underholdt af en række revystjerner, der kan deres kram.

Laveste pris for 2 personer: 1.500 kr.

hotel villa provence
Hotels.com

Hotel Villa Provence

4/5

Er du til Revy i Aarhus? Den aarhusianske pendant til cirkus revyen er bestemt et besøg værd og kan med fordel sættes sammen med et weekendophold på det lille og smukke Hotel Villa Provence, der ligger meget tæt på revyscenen.

Laveste pris for 2 personer: 1.166 kr.

comwell holte
Hotels.com

Comwell Holte

3/5

Skal du ind og se revy i det nordlige Sjælland, vil du med fordel kunne kombinere det med et weekendophold på Hotel Comwell Holte. Dette hotel ligger med kort afstand til både Cirkusrevyen og Græsted Kro Revyen, som begge er et besøg værd, når man er på disse kanter. Hotellet byder på hygge og komfort i særklasse, og du kan se frem til at spise på den populære Restaurant Leonardo, hvis du checker ind på Hotel Comwell Holte.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Grin, musik og sang for alle pengene

Skal det være nemt og praktisk at opleve en af landets revyer, og vil du gerne få en lille tur ud af det, er det jo oplagt at booke dig ind på et af de nærmeste hoteller, Bed and Breakfast eller vandrehjem, så du ikke skal tænke på andet end at hygge dig med resten af dit selskab, både før, under og efter revyen.

Hvis det er Cirkusrevyen, du skal ind og se, kan du også finde øvrige hoteller i området omkring Dyreskoven, end dem der fremtræder lige her på denne liste. Dette er bare et lille udvalg af de mange overnatningsmuligheder, der ligger omkring landets største revy.

Vælger du et af de mindre steder, er det igen en god ide at være ude i god tid, så du kan være sikker på, at du kan få et værelse på den dag i spilleperioden, du har booket billet til.

zzz

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

zz

zzz

zz

Få 10% rabat på dit ophold!

Køb dit drømme ophold hos DuGlemmerDetAldrig og få lige nu 10% rabat på dit køb. Find dit ønskede ophold og tilmeld dig deres nyhedsbrev, så modtager du en unik 10% rabatkode til din ordre.