fbpx

Badehoteller Esbjerg

Bedste badehoteller i Esbjerg 2024

Så du med dengang i 2014, hvor serien ”Danmarks dejligste badehoteller” kørte på TV2? Det var en serie, der virkelig fik badehotellerne ind på danskernes lystavler. Denne serie viste nemlig danskerne, hvor pragtfuldt et ophold på et badehotel, i blandt andet Esbjerg, er. 

Serien var en øjenåbner for mange i forhold til, hvor mange skønne badehoteller der er i Danmark. På grund af serien fandt danskerne nemlig også ud af, hvad de kunne få ud af at indlogere sig på et badehotel. Har du endnu ikke haft chancen eller muligheden for at opleve et badehotel i Esbjerg? Så er det måske på tide nu.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

hjerting badehotel
Hotels.com

Hjerting Badehotel

3/5

9 km fra Esbjerg bymidte ligger Hjerting Badehotel. Hotellet ligger lige op ad en lækker strand og byder på mange lækre faciliteter, bl.a. et spa- og wellnesscenter. Fra de lækre værelser kan du nyde en unik udsigt over øerne Fanø og Langli, samt Skallingen. Hotellet har derudover en restaurant hvor du kan opleve gourmetretter og en engelsk pub der serverer iskolde øl og drinks.

Laveste pris for 2 personer: 1.495 kr.

Det kan du kigge nærmere på under et ophold på et badehotel i Esbjerg

Esbjerg er en dejlig by, der gemmer på flere overraskelser. Det er nemlig ikke kun badehoteller i Esbjerg, du kan opleve. Der er mere at komme efter, hvis du ønsker det. Hvis du synes, at det er rart at komme en smule væk fra badehotellet, kan du eksempelvis besøge et eller flere af disse steder:

  • Kæmpeskulpturen Mennesket ved Havet
  • Esbjerg Museum
  • Fiskeri- og Søfartsmuseet
  • Esbjerg Kunstmuseum
  • Musikhuset Esbjerg
  • Svømmestadion Danmark
  • Esbjerg Vandtårn
  • Esbjerg Legeland
  • Vor Frelsers Kirke
  • Esbjerg Skibet

Som du kan se, er der aktiviteter for alle og enhver i Esbjerg. Der er noget at lave, hvis du bare er af sted med din partner. Men der er skam også aktiviteter, hvis du har dine børn med på et badehotel i Esbjerg.

smuk strand nær Esbjerg

Find gode tilbud på et badehotel i Esbjerg

Hvis du gerne vil på et badehotel i Esbjerg og spare en del penge på samme tid, er det måske en mulighed, at du tager af sted uden for højsæsonerne. Det er nemlig på disse tidspunkter, at der er størst chance for at få fat i et rigtig godt tilbud. 

Hvis du ønsker at få fingrene i et godt tilbud, kan du vælge at tilmelde dig badehotellernes nyhedsbreve. Derved bliver du blandt de første, der får at vide, hvis der er et tilbud på et badehotel i Esbjerg. 

Det er også en god idé at holde øje med de mange forskellige dealsites. Her kan badehoteller i Sønderjylland nemlig ydermere finde på at lægge nogle ophold ud, når det er lavsæson. Der er faktisk rigtig mange fordele ved at tage på badehotel, når det ikke er højsæson. 

En anden måde, du kan spare penge på, er ved at tage af sted på hverdage i stedet for i weekenden. Det er nemlig typisk billigere, da der er flere, der har tid til at tage på badehotel i weekenden. 

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Hvor gammel skal man være for at tage på et badehotel i Esbjerg?

Er du over 18 år, er du altid velkommen på et badehotel i Esbjerg. Der er nogle badehoteller, som foretrækker, at der kun kommer voksne på deres badehotel. Andre badehoteller hilser hele familien velkommen, hvorfor de ingen aldersgrænse har. 

Kan jeg give et ophold på et badehotel i Esbjerg i gave?

Du kan sagtens give et ophold på et badehotel i Esbjerg i gave. Gavemodtageren vil helt sikkert blive glad for alt lige fra en enkelt overnatning til to overnatninger, en forlænget weekend eller et miniferieophold. Måske du endda skulle sørge for, at det er dig, der skal med gavemodtageren på badehotel i Esbjerg?

Må jeg tage billeder på et badehotel i Esbjerg?

Ja, du må gerne tage billeder på et badehotel i Esbjerg. Du skal dog huske at respektere de andre gæster på badehotellet. Men vil du eksempelvis gerne vise maden eller dit værelse frem på din Facebookside, er der ikke noget i vejen for, at du gør det.