fbpx

Weekendophold Havudsigt

Bedste weekendophold med havudsigt 2024

Når man indkvarterer sig på et hotel for at nyde et ualmindeligt lækkert weekendophold, findes der ikke noget bedre end at stå op og morgenen og kigge ud af vinduet, hvor man bliver mødt af en vidunderlig udsigt til vandet. Kan man stå fra sit værelse og have havudsigt, ved man bare, at man er havnet på et af de bedre hotelværelser, der findes i landet. Der er en del forskellige hoteller rundt omkring på landets kyster eller tæt på de store søer, som har fantastiske udsigter fra deres værelser. Herunder er der samlet en håndfuld af dem, du kan være sikker på at få havudsigt fra, hvis du checker ind på et af deres værelser.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

Kobæk Strand Hotel
Hotels.com

Kobæk Strand Hotel

3/5

Nyd et dejligt ophold på Kobæk Strand Hotel i Skælskør, med en perfekt lokation direkte ned til havet og med udsigt til Storebælts Broen er der rig mulighed for en flot gåtur eller en afslappende eftermiddag ved havet. Se frem til en velsmagende morgenmadsbuffet samt middag i flotte omgivelser på hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 1.211 kr.

Femø Kro
Hotels.com

Femø Kro

2.5/5

Femø Kro byder velkommen til et hyggeligt ophold på en autentisk dansk kro fyldt med historie, her er du sikret en god oplevelse og dejlig mad. Kroen ligger smukt med en formidabel havudsigt som kan nydes inde fra restauranten samt ude på terrassen. Bestil et vidunderligt ophold på Femø Kro.

Laveste pris for 2 personer: 1.095 kr.

marienlyst strandhotel
Hotels.com

Marienlyst Strandhotel

4/5

Ved kysten til Øresund i Helsingør ligger det populære og attraktive hotel Marienlyst Strandhotel. Her har du mulighed for at få et ophold, som du sent vil glemme. Hotellet har utroligt lækre faciliteter i smukke omgivelser. Som gæst har du gratis adgang til Marienlyst Kasino, samt wi-fi og parkering. Derudover er der også fitness og en verdensklasse restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 1.977 kr.

kurhotel skodsborg
Hotels.com

Kurhotel Skodsborg

4/5

Kurhotel Skodborg ligger en kort køretur fra København og herude venter muligheden for at få en uforglemmelig sommerferie. Kurhotel Skodsborg ligger i utroligt smukke omgivelser og er en destination, hvor der er mulighed for alt det bedst i livet. Det er bl.a. afslapning, forkælelse, smuk natur, spændende oplevelser og mad i særklasse, som hotellets kokke tilbereder.

Laveste pris for 2 personer: 1.899 kr.

varbergs kusthotell
Hotels.com

Varbergs Kusthotell

4/5

Varbergs Kusthotell ligger i smukke omgivelser i Varberg og byder dig indenfor til et afslappende weekendophold med en smuk havudsigt. Fra hotellet er der kort vej til en lang række seværdigheder, som f.eks. Kulturhuset Komedianten og Teater Varberg. Derudover har hotellet hyggelige værelser og gode faciliteter, som du kan gøre frit brug af under dit ophold.

Laveste pris for 2 personer: 789 kr.

strandhotel røsnæs
Hotels.com

Strandhotel Røsnæs

3/5

Strandhotel Røsnæs er ikke som hvilket som helst andet hotel. Her har der været fokus på detaljerne, hvilket har resulteret i dette populære og unikke hotel. Som gæst hos Strandhotel Røsnæs kan du overnatte i deres lækre værelse og nyde den utrolige udsigt der er fra hotellet. Derudover kan du nyde mad i særklasse, som hotellets dygtige kokke tilberede på lokale råvarer.

Laveste pris for 2 personer: 719 kr.

hotel viking spa wellness
Hotels.com

Hotel Viking

3/5

Helt oppe i det nordlige Jylland gemmer der sig en sand perle, der er et oplagt valg, hvis du gerne vil tage på et luksuriøst weekendophold på disse kanter. Hotellet ligger ikke, som mange af de øvrige hoteller på listen, få meter fra vandet. Dog kan du stadig opleve en nydelig havudsigt fra hotellet, som du blandt andet kan se fra Freja Spabadet – det populære udendørs spabad.

Laveste pris for 2 personer: 1.075 kr.

ystad saltsjobad
Hotels.com

Ystad Saltsjöbad

4/5

Ystad Saltsjöbad byder på mange forskellige ting, som samlet skaber et uforglemmeligt ophold. Her har du mulighed for alt fra tennis og fitness til solbadning på smukke danske strande. Derudover har hotellet en meget velkendt og populære restaurant, hvor hotellets kokke tilbereder internationale specialiteter i flotte omgivelser, som du kan nyde indendørs eller på den store terrasse.

Laveste pris for 2 personer: 2.580 kr.

alter meierhof
Hotels.com

Alter Meierhof

5/5

Alter Meierhof byder på alt det bedste i den idylliske by Glückburg. Her har du mulighed for at overnatte i romantiske værelser, hvor der er mange gode faciliteter, som du som gæst frit kan bruge. Fra hotellet har du kort vej til mange interessante destinationer, samt Meierei Dirk Luther, som ligger få hundrede meter væk. Her kan du nyde verdenskendte retter.

Laveste pris for 2 personer: 2.232 kr.

the thief
Hotels.com

THE THIEF

4/5

Oslo er en helt unik by, som hvert år tiltrækker turister fra hele verdenen over. På en af de fedeste beliggenheder i Oslo kan du finde The Thief, som er et hotel i verdensklasse. The Thief byder dig indenfor til utroligt lækre omgivelser, hvor der er fokus på afslapning og forkælelse. Derudover gør hotellets beliggenhed, at et er nemt at komme ud og opleve seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 2.790 kr.

spaophold hotel skansen
Hotels.com

Hotel Skansen

4.5/5

I den smukke by Båstad kan du finde Hotel Skansen, som er et meget populært og velkendt hotel. Her har du mulighed for at opleve gastronomiske oplevelser i særklasse, samt overnatte i hyggelige værelser. Hotellet har også mange gode faciliteter. Fra hotellet er der kort vej til mange spændende seværdigheder, som bl.a. Bjare Rodkulla, der ligger en kort tur derfra.

Laveste pris for 2 personer: 1.197 kr.

Hotel Budersand

5/5

Ved kysten i den smukke tyske by Hörnum kan du finde Hotel Budersand, som er et 5-stjernet hotel, der byder på luksuriøse omgivelser og et hav af gode faciliteter. Her er der bl.a. et stort og utroligt lækkert spa-område, samt mulighed for at spille golf på deres egen smukke golfbane. Hotel Budersand har også en fantastisk restaurant, hvor der serveres mad i særklasse.

Laveste pris for 2 personer: 11.250 kr.

molskroen
Hotels.com

Molskroen

3/5

Molskroen Strandhotel ligger i smukke omgivelser midt i den unikke Nationalpark Mols Bjerge. Fra hotellet er der en ekstraordinær havudsigt, som du kan nyde fra et af de hyggelige værelser på hotellet. Derudover er der en badestrand lige i nærheden af hotellet, hvor du kan nyde solen, når du ikke nyder nogle af de moderne faciliteter, som hotellet råder over.

Laveste pris for 2 personer: 1.680 kr.

Hotel Rusthållargården
Hotels.com

Hotel Rusthållargården

4/5

Hos Hotell Rusthållargården inviteres du indenfor til unikke rammer, hvor der er fokus på ultimativ forkælelse og maksimal afslapning. Hos hotellet kan du slappe helt af i de hyggelige rammer, samt gøre brug af deres mange gode faciliteter. Derudover er der også flere forskellige spændende seværdigheder lige i nærheden af hotellet, som du kan tage ud at opleve.

Laveste pris for 2 personer: 1.934 kr.

Fredensborg Badehotel
Hotels.dk

Fredensborg Badehotel

4/5

Fredensborg Badehotel byder dig indenfor til smukke omgivelser i Fredensborg. Fra hotellet har du en unik havudsigt og på hotellet kan du hvile hovedet i de hyggelige rammer, samt gøre brug af alle deres moderne faciliteter. Derudover er der også kort vej til mange spændende seværdigheder, som du kan tage ud at opleve, når du ikke er på hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 2.000 kr.

Schlosshotel Ralswiek
Hotels.dk

Schlosshotel Ralswiek

4.5/5

Schlosshotel Ralswiek inviterer dig indenfor til et uforglemmeligt weekendophold i smukke omgivelser. Her har du mulighed for at hvile hovedet i de hyggelige værelser, samt gøre brug af hotellets mange moderne faciliteter. Derudover er der også kort vej til en lang række spændende seværdigheder, som du kan tage ud at opleve i Ralswiek og det omkringliggende landskab.

Laveste pris for 2 personer: 1.532 kr.

Vju Hotel Rügen
Hotels.dk

Vju Hotel Rügen

4.5/5

Vju Hotel Rügen ligger i smukke omgivelser med en enestående havudsigt over Østersøen. Vju Hotel Rügen er et 4-stjernet hotel, som råder over hyggelige værelser og mange moderne faciliteter. Hotellet har bl.a. et 1.000 m2 stort wellnessområde, hvor du kan forkæle krop og sind. Derudover er der mange spændende seværdigheder i nærheden af hotellet, som du kan besøge.

Laveste pris for 2 personer: 1.954 kr.

falkenberg strandbad
Hotels.dk

Falkenberg Strandbad

3.5/5

Hos Falkenberg Strandbad bydes du indenfor til lækre rammer, hvor du kan glemme alt om hverdagens hektiske liv og bare fokusere på at nyde livet fuldt ud. Hotellet råder over hyggelige værelser, moderne faciliteter og så har hotellet en helt fantastisk beliggenhed, som sikrer, at du nemt og hurtigt kan tage ud at opleve de spændende nærliggende omgivelser.

Laveste pris for 2 personer: 2.506 kr.

gourmetophold hvalpsund færgekro
Hotels.com

Hvalpsund Færgekro

3/5

Hvalpsund Færgekro har en spændende historie, som rækker næsten 500 år tilbage i dansk historie, hvilket også gør den til en af de ældste kroer i Danmark. Med sin unikke beliggenhed ned til Limfjorden står kroen i smukke omgivelser og byder dig indenfor til hyggelige rammer. Kroen har egen restaurant, hvor talentfulde kokke laver mad i særklasse.

Laveste pris for 2 personer: 1.099 kr.

hotel bretagne
Hotels.com

Hotel Bretagne

3/5

Leder du efter et sted, hvor du kan få et uforglemmeligt ophold? Et sted, hvor du kan forkæle krop og sind, samt koble af fra hverdagens stress? Så er Hotel Bretagne lige stedet for dig. Hotel Bretagne er placeret i smukke omgivelser i den hyggelige badeby Hornbæk. Her bydes du på moderne faciliteter og mad i særklasse hos hotellets fantastiske restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

tambohus kro og badehotel
Hotels.com

Tambohus Kro & Badehotel

3/5

Vil du bo på første parket til Limfjorden, og kunne du tænke dig at stå op til en jysk udsigt, der slår alt andet, du nogensinde har set, så lad dig friste af et weekendophold på Tambohus Kro, der ligger lige ned til den smukke fjord, hvor mange gåture gennem tiderne er blevet gået, og hvor mange historier er blevet fortalt.

Laveste pris for 2 personer: 699 kr.

Fakkelgaarden

4/5

I utroligt smukke omgivelser i den hyggelige landsby Kruså kan du finde hotel & restaurant Fakkelgaarden. Dette 4-stjernet hotel byder dig indenfor til maksimal hygge og afslapning, hvor du kan gøre brug af moderne faciliteter, nyde udsigten og den fantastiske mad, som serveres på hotellets egen restaurant. Du har også gratis wi-fi, parkering og kontinental morgenmad.

Laveste pris for 2 personer: 3.200 kr.

nymindegab kro
Hotels.com

Nymindegab Kro

3/5

På toppen af de naturskønne klitter ud til Vesterhavet kan du finde Nymindegab Kro. Her mødes natur og hav på unik vis, hvilket skaber de helt perfekte rammer til det fantastiske hotel Nymindegab kro. Vil du gerne på på et uforglemmeligt weekendophold, så er der ikke nogen tvivl om at Nymindegab Kro er en oplagt mulighed for dig.

Laveste pris for 2 personer: 1.300 kr.

comwell borupgaard
Hotels.com

Comwell Borupgaard

4/5

Du kan finde Comwell Borupgaard 10 minutter fra Helsingør. Hotellet har til huse i en gammel nordsjællandsk herregård, som ligger i smukke omgivelser. Fra hotellet har du en flot havudsigt, samt kort vej til flere spændende seværdigheder. Hos hotellet kan du hvile hovedet i de hyggelige værelser eller gøre brug af deres moderne faciliteter, som f.eks. deres spa- og wellnesscenter.

Laveste pris for 2 personer: 938 kr.

comwell kongebrogaarden
Hotels.com

Comwell Kongebrogaarden

5/5

På Kongebrovej 63 i Middelfart kan du finde Comwell Kongebrogaarden, som et idyllisk åndehul, hvor du kan koble af fra hverdagens stress og læne dig tilbage. Her har du mulighed for at tage en dukkert i en flot swimmingpool, samt nyde en helt utrolig udsigt. Derudover serveres der mad i særklasse på hotellets restaurant, som har været populær i mange år.

Laveste pris for 2 personer: 1.270 kr.

Bandholm Hotel

4/5

Et af de hoteller, der kan byde på en utrolig smuk havudsigt, er Bandholm Hotel, der ligger på den nordlige del af Lolland. Her kan du, både fra udvalgte værelser og enkelte borde på den altid smukke restaurant, nyde udsigten over vandet, som er med til at gøre middagen eller sågar hele opholdet endnu mere specielt og unikt.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

helnan marselis aarhus
Hotels.com

Helnan Marselis Hotel

4/5

Helnan Marselis Hotel har en unik havudsigt over den smukke danske kystlinje og byder dig indenfor til et uforglemmeligt weekendophold. Her kan du hvile hovedet i de afslappende rammer og gøre brug af hotellets moderne faciliteter, som f.eks. pool og sauna. Derudover er der også kort vej til flere forskellige spændende destinationer, som du kan besøge.

Laveste pris for 2 personer: 995 kr.

hotel troense
Hotels.com

Hotel Troense

3/5

På listen over perfekte hoteller, der byder på weekendophold med havudsigt, er Taasinge, tæt ved Fyn, repræsenteret. Og det er Hotel Troense i byen af samme navn, der løber med den ære, hvilket er fuldt fortjent. Beliggende et stenkast fra vandet og som en del af det sydfynske øhav er der virkelig tale om havudsigt for alle pengene.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Havudsigten tryllebinder dig og sætter prikken over i’et

Alle de, der til dagligt bor med en havudsigt, ved hvordan det er at stå op til noget af det smukkeste, man kan kaste sine øjne på i naturen. Men hvis du bor midt i byen med udsigt til næste lejlighedskompleks i rækken, vil du komme til at nyde et par afvekslende dage med udsigt til havet, Limfjorden eller hvor du nu vælger at indlogere dig.

Der er mange mennesker, der tager havudsigten for givet. Det er en skam. For det at kunne stå op og trække gardinerne fra og kigge ud over Øresund, Storebælt eller hvor i Danmark, man nu ellers måtte være så heldig at overnatte, er en gave. Skal det være ekstra luksuriøst, vælger du et hotel, hvor du også i restauranten kan nyde godt af vandets tryllebindende udsigt.

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Hvorfor vælge et weekendophold med havudsigt?

Du skal vælge et vidunderligt weekendophold med havudsigt hvis du værdsætter at vågne op til synet af et smukt hav, samt hvis du elsker at være tæt på havet døgnet rundt. Hvis du nyder at gå ture langs havet eller måske endda tage en frisk dukkert er denne type weekendophold ligeledes optimalt.

Hvor kan man nyde et weekendophold med havudsigt?

Der findes ualmindelig mange skønne badehoteller, kroer og hoteller med betagende havudsigter rundt om i Danmark, fælles for disse skønne steder at at du her har mulighed for at nyde vidunderlige weekendophold med havudsigt. Her kan du nyde havets friske luft og det smukke syn af små bølger.

Hvor meget koster et weekendophold med havudsigt?

Et weekendophold med havudsigt koster 800-2.800 kr. prisen variere alt efter stedets faciliteter samt antal stjerne og ikke mindst hvad der er inkluderet i opholdet, dette kunne eksempelvis være morgenmad, aftensmad eller en god flaske vin.