fbpx

Weekendophold Havudsigt

Bedste weekendophold med havudsigt 2021

Når man indkvarterer sig på et hotel for at nyde et ualmindeligt lækkert weekendophold, findes der ikke noget bedre end at stå op og morgenen og kigge ud af vinduet, hvor man bliver mødt af en vidunderlig udsigt til vandet. Kan man stå fra sit værelse og have havudsigt, ved man bare, at man er havnet på et af de bedre hotelværelser, der findes i landet. Der er en del forskellige hoteller rundt omkring på landets kyster eller tæt på de store søer, som har fantastiske udsigter fra deres værelser. Herunder er der samlet en håndfuld af dem, du kan være sikker på at få havudsigt fra, hvis du checker ind på et af deres værelser.

Denne side indeholder reklamelinks

Go Dream kro & hotelophold

3/5

Her har I mulighed for at vælge et skønt ophold på en af de mange charmerende kroer og hoteller det ligger fordelt rundt Danmark. Fælles for stederne er, at de byder jer som gæster på en dejlig oplevelse med hyggelig atmosfære, hvor I kan slappe af og nyde hinandens selskab samt opdage eller gense skønne dele af Danmark.

 Laveste pris for 2 personer: 799 kr.

Scandic Hotels

4/5

Scandic Hotels ligger godt fordelt rundt i Danmark og byder jer på et dejligt ophold med afslappende stemning og rigtig god komfort. Hotellerne har en høj standard og stiller ofte faciliteter som fitness, spaområder, barer og restauranter til jeres rådighed. Her får I alle muligheder for at koncentrere jer om at nyde hinandens selskab.

Laveste pris for 2 personer: 1.499 kr.

Comwell Hotels

4/5

Her har I mulighed for et afslappende og charmerende ophold på et af Comwell Hotels mange skønt beliggende hoteller. De fleste hoteller ligger placeret centralt og udsigts skønt i byer fordelt rundt i Danmark. Fælles for hotellerne er deres hyggelige og afslappende atmosfære, hvor I som gæster bare kan slappe af og nyde godt af hotellets mange faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Marienlyst Strandhotel

4/5

Ved kysten til Øresund i Helsingør ligger det populære og attraktive hotel Marienlyst Strandhotel. Her har du mulighed for at få et ophold, som du sent vil glemme. Hotellet har utroligt lækre faciliteter i smukke omgivelser. Som gæst har du gratis adgang til Marienlyst Kasino, samt wi-fi og parkering. Derudover er der også fitness og en verdensklasse restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 2.696 kr.

Kurhotel Skodsborg

4/5

Kurhotel Skodborg ligger en kort køretur fra København og herude venter muligheden for at få en uforglemmelig sommerferie. Kurhotel Skodsborg ligger i utroligt smukke omgivelser og er en destination, hvor der er mulighed for alt det bedst i livet. Det er bl.a. afslapning, forkælelse, smuk natur, spændende oplevelser og mad i særklasse, som hotellets kokke tilbereder.

Laveste pris for 2 personer: 2.400 kr.

varbergs kusthotell
Hotels.com

Varbergs Kusthotell

4/5

Laveste pris for 2 personer: 789 kr.

Strandhotel Røsnæs

3/5

Strandhotel Røsnæs er ikke som hvilket som helst andet hotel. Her har der været fokus på detaljerne, hvilket har resulteret i dette populære og unikke hotel. Som gæst hos Strandhotel Røsnæs kan du overnatte i deres lækre værelse og nyde den utrolige udsigt der er fra hotellet. Derudover kan du nyde mad i særklasse, som hotellets dygtige kokke tilberede på lokale råvarer.

Laveste pris for 2 personer: 1.718 kr.

Hotel Viking

3/5

Helt oppe i det nordlige Jylland gemmer der sig en sand perle, der er et oplagt valg, hvis du gerne vil tage på et luksuriøst weekendophold på disse kanter. Hotellet ligger ikke, som mange af de øvrige hoteller på listen, få meter fra vandet. Dog kan du stadig opleve en nydelig havudsigt fra hotellet, som du blandt andet kan se fra Freja Spabadet – det populære udendørs spabad.

Laveste pris for 2 personer: 3.390 kr.

Ystad Saltsjöbad

4/5

Ystad Saltsjöbad byder på mange forskellige ting, som samlet skaber et uforglemmeligt ophold. Her har du mulighed for alt fra tennis og fitness til solbadning på smukke danske strande. Derudover har hotellet en meget velkendt og populære restaurant, hvor hotellets kokke tilbereder internationale specialiteter i flotte omgivelser, som du kan nyde indendørs eller på den store terrasse.

Laveste pris for 2 personer: 2.665 kr.

Alter Meierhof

5/5

Alter Meierhof byder på alt det bedste i den idylliske by Glückburg. Her har du mulighed for at overnatte i romantiske værelser, hvor der er mange gode faciliteter, som du som gæst frit kan bruge. Fra hotellet har du kort vej til mange interessante destinationer, samt Meierei Dirk Luther, som ligger få hundrede meter væk. Her kan du nyde verdenskendte retter.

Laveste pris for 2 personer: 2.989 kr.

THE THIEF

4/5

Oslo er en helt unik by, som hvert år tiltrækker turister fra hele verdenen over. På en af de fedeste beliggenheder i Oslo kan du finde The Thief, som er et hotel i verdensklasse. The Thief byder dig indenfor til utroligt lækre omgivelser, hvor der er fokus på afslapning og forkælelse. Derudover gør hotellets beliggenhed, at et er nemt at komme ud og opleve seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 4.450 kr.

Hotel Skansen

4.5/5

I den smukke by Båstad kan du finde Hotel Skansen, som er et meget populært og velkendt hotel. Her har du mulighed for at opleve gastronomiske oplevelser i særklasse, samt overnatte i hyggelige værelser. Hotellet har også mange gode faciliteter. Fra hotellet er der kort vej til mange spændende seværdigheder, som bl.a. Bjare Rodkulla, der ligger en kort tur derfra.

Laveste pris for 2 personer: 2.140 kr.

Hotel Budersand

5/5

Ved kysten i den smukke tyske by Hörnum kan du finde Hotel Budersand, som er et 5-stjernet hotel, der byder på luksuriøse omgivelser og et hav af gode faciliteter. Her er der bl.a. et stort og utroligt lækkert spa-område, samt mulighed for at spille golf på deres egen smukke golfbane. Hotel Budersand har også en fantastisk restaurant, hvor der serveres mad i særklasse.

Laveste pris for 2 personer: 11.250 kr.

molskroen
Hotels.com

Molskroen

3/5

Laveste pris for 2 personer: 1.680 kr.

Hotel Rusthållargården
Hotels.com

Hotel Rusthållargården

4/5

Laveste pris for 2 personer: 1.934 kr.

Fredensborg Badehotel
Hotels.dk

Fredensborg Badehotel

4/5

Laveste pris for 2 personer: 2.000 kr.

Schlosshotel Ralswiek
Hotels.dk

Schlosshotel Ralswiek

4.5/5

Laveste pris for 2 personer: 1.532 kr.

Vju Hotel Rügen
Hotels.dk

Vju Hotel Rügen

4.5/5

Laveste pris for 2 personer: 1.954 kr.

falkenberg strandbad
Hotels.dk

Falkenberg Strandbad

3.5/5

Laveste pris for 2 personer: 2.506 kr.

Hvalpsund Færgekro

3/5

Hvalpsund Færgekro har en spændende historie, som rækker næsten 500 år tilbage i dansk historie, hvilket også gør den til en af de ældste kroer i Danmark. Med sin unikke beliggenhed ned til Limfjorden står kroen i smukke omgivelser og byder dig indenfor til hyggelige rammer. Kroen har egen restaurant, hvor talentfulde kokke laver mad i særklasse.

Laveste pris for 2 personer: 1.798 kr.

Hotel Bretagne

3/5

Leder du efter et sted, hvor du kan få et uforglemmeligt ophold? Et sted, hvor du kan forkæle krop og sind, samt koble af fra hverdagens stress? Så er Hotel Bretagne lige stedet for dig. Hotel Bretagne er placeret i smukke omgivelser i den hyggelige badeby Hornbæk. Her bydes du på moderne faciliteter og mad i særklasse hos hotellets fantastiske restaurant.

Laveste pris for 2 personer: 3.790 kr.

Tambohus Kro og Badehotel

3/5

Vil du bo på første parket til Limfjorden, og kunne du tænke dig at stå op til en jysk udsigt, der slår alt andet, du nogensinde har set, så lad dig friste af et weekendophold på Tambohus Kro, der ligger lige ned til den smukke fjord, hvor mange gåture gennem tiderne er blevet gået, og hvor mange historier er blevet fortalt.

Laveste pris for 2 personer: 1.998 kr.

Fakkelgaarden

4/5

I utroligt smukke omgivelser i den hyggelige landsby Kruså kan du finde hotel & restaurant Fakkelgaarden. Dette 4-stjernet hotel byder dig indenfor til maksimal hygge og afslapning, hvor du kan gøre brug af moderne faciliteter, nyde udsigten og den fantastiske mad, som serveres på hotellets egen restaurant. Du har også gratis wi-fi, parkering og kontinental morgenmad.

Laveste pris for 2 personer: 3.200 kr.

nymindegab kro
Hotels.com

Nymindegab Kro

3/5

Laveste pris for 2 personer: 1.300 kr.

Comwell Borupgaard

4/5

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Comwell Kongebrogaarden

5/5

På Kongebrovej 63 i Middelfart kan du finde Comwell Kongebrogaarden, som et idyllisk åndehul, hvor du kan koble af fra hverdagens stress og læne dig tilbage. Her har du mulighed for at tage en dukkert i en flot swimmingpool, samt nyde en helt utrolig udsigt. Derudover serveres der mad i særklasse på hotellets restaurant, som har været populær i mange år.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Bandholm Hotel

4/5

Et af de hoteller, der kan byde på en utrolig smuk havudsigt, er Bandholm Hotel, der ligger på den nordlige del af Lolland. Her kan du, både fra udvalgte værelser og enkelte borde på den altid smukke restaurant, nyde udsigten over vandet, som er med til at gøre middagen eller sågar hele opholdet endnu mere specielt og unikt.

Laveste pris for 2 personer: 999 kr.

Helnan Marselis Hotel

4/5

Laveste pris for 2 personer: 895 kr.

hotel troense
Hotels.com

Hotel Troense

3/5

På listen over perfekte hoteller, der byder på weekendophold med havudsigt, er Taasinge, tæt ved Fyn, repræsenteret. Og det er Hotel Troense i byen af samme navn, der løber med den ære, hvilket er fuldt fortjent. Beliggende et stenkast fra vandet og som en del af det sydfynske øhav er der virkelig tale om havudsigt for alle pengene.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

Havudsigten tryllebinder dig og sætter prikken over i’et

Alle de, der til dagligt bor med en havudsigt, ved hvordan det er at stå op til noget af det smukkeste, man kan kaste sine øjne på i naturen. Men hvis du bor midt i byen med udsigt til næste lejlighedskompleks i rækken, vil du komme til at nyde et par afvekslende dage med udsigt til havet, Limfjorden eller hvor du nu vælger at indlogere dig.

Der er mange mennesker, der tager havudsigten for givet. Det er en skam. For det at kunne stå op og trække gardinerne fra og kigge ud over Øresund, Storebælt eller hvor i Danmark, man nu ellers måtte være så heldig at overnatte, er en gave. Skal det være ekstra luksuriøst, vælger du et hotel, hvor du også i restauranten kan nyde godt af vandets tryllebindende udsigt.

zzz

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Hvorfor vælge et weekendophold med havudsigt?

Du skal vælge et vidunderligt weekendophold med havudsigt hvis du værdsætter at vågne op til synet af et smukt hav, samt hvis du elsker at være tæt på havet døgnet rundt. Hvis du nyder at gå ture langs havet eller måske endda tage en frisk dukkert er denne type weekendophold ligeledes optimalt.

Hvor kan man nyde et weekendophold med havudsigt?

Der findes ualmindelig mange skønne badehoteller, kroer og hoteller med betagende havudsigter rundt om i Danmark, fælles for disse skønne steder at at du her har mulighed for at nyde vidunderlige weekendophold med havudsigt. Her kan du nyde havets friske luft og det smukke syn af små bølger.

Hvor meget koster et weekendophold med havudsigt?

Et weekendophold med havudsigt koster 800-2.800 kr. prisen variere alt efter stedets faciliteter samt antal stjerne og ikke mindst hvad der er inkluderet i opholdet, dette kunne eksempelvis være morgenmad, aftensmad eller en god flaske vin.

Go Dream kro- & hotelophold

Køb et Go Dream gavekort & få et vidunderligt ophold. Vælg blandt et utal af forskellige gavekort, som alle giver dig mulighed for til fulde at nyde et vidunderligt ophold på danske kroer & hoteller.