fbpx

Spaophold Tyskland

Bedste spaophold i Tyskland 2024

Hvis du går og fantaserer om en udlandsrejse med afslapning og selvforkælelse, så kunne et wellness og spa ophold i Tyskland være løsningen. På Mitophold.dk finder du en oversigt over de bedste ophold, og der er nok at vælge mellem. Der findes nemlig både gode og billige spa i Tyskland, og du kan besøge dem alene, med en partner eller med familien.

Denne side indeholder reklamelinks

Risskov Bilferie – hotelpakker til ultra lave priser 🌟

Risskov Bilferie er en dansk rejsearrangør specialiseret i bilferier. De tilbyder forskellige feriepakker i Europa, herunder kør-selv-ferier, miniferier og weekendophold. Risskov Bilferie er kendt for at levere kvalitet og komfort til overkommelige priser, hvilket gør dem til et populært valg for rejsende.

Small Danish Hotels – gavekort og ophold i hele landet ☀️

Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold for enhver smag. Det gælder uanset om opholdet er en wellnessweekend med kæresten eller veninderne, et gourmetophold for to, vennetur med golf og cykling i naturskønne omgivelser. Så find dit næste ophold hos Small Danish Hotels.

alter meierhof
Hotels.com

Alter Meierhof

5/5

Ikke langt fra grænsen finder vi det skønne Alter Meierhof Flensborg , der har specialiseret sig i skønne og afstressende spa ophold. Hotellet er femstjernet, og det er jeres garanti for, at faciliteterne er i top. I vil få fri adgang til spaafdelingen, som blandt andet indeholder finsk sauna, dampbad og hø-aromabad. Derudover er der også mulighed for at blive kølet af i koldvandsbassinet samt nyde det skønne orientalske tropebad.

Laveste pris for 2 personer: 2.232 kr.

Hotel Budersand

5/5

Hotel Budersand er et helt unikt hotel med beliggenhed i Hörnum i Tyskland. Hotellet har lækre og lyse værelser, samt mange faciliteter der sikrer dig et godt ophold. På den ene side af hotellet ligger havet, som der også er udsigt til fra mange af værelserne og på den anden side ligger der en smuk golfbane, hvor man kan brænde lidt energi af.

Laveste pris for 2 personer: 11.250 kr.

Das Tegernsee
Hotels.com

Das Tegernsee

5/5

Vil du gerne på et fantastisk spaophold i Tegernsee, så er Das Tegernsee det helt perfekt hotel for dig. Hotellet byder på eksklusive og moderne rammer, hvor der er mulighed for maksimal afslapning, samt at nyde livet fuldt ud. Som gæst kan du overnatte i deres hyggelige værelser, samt gøre brug af deres mange gode faciliteter.

Laveste pris for 2 personer: 2.997 kr.

SIDE Design Hotel Hamburg
Hotels.com

SIDE Design Hotel Hamburg

5/5

Vil du gerne på et fantastisk spaophold i Hamburg? Så er der ikke nogen tvivl om, at SIDE Design Hotel Hamburg er en oplagt mulighed for dig. Hos dette hotel har du mulighed for at gøre brug af en bred vifte af lækre faciliteter. Derudover er der kort vej til mange spændende seværdigheder i nærheden, som f.eks. Church of St. Michael og Town Hall.

Laveste pris for 2 personer: 1.261 kr.

The Ritz-Carlton Berlin
Hotels.com

The Ritz-Carlton Berlin

5/5

Lidt midt i Berlin kan du finde det helt fantastisk 5-stjernet hotel The Ritz-Carlton Berlin, som byder på eksklusive og moderne rammer. Hotellet har også en lang række lækre faciliteter, som du kan gøre frit brug af under dit ophold hos hotellet. Fra hotellet er der også kun kort vej til en lang række utroligt spændende seværdigheder..

Laveste pris for 2 personer: 1.890 kr.

Gastwerk Hotel Hamburg
Hotels.com

Gastwerk Hotel Hamburg

4/5

Gastwerk Hotel Hamburg er et fantastisk hotel i Hamburg, som lægger op til et uforglemmeligt ophold, hvor man kan nyde livet og slappe maksimalt meget af. Hotellet har nemlig en lang række gode spafaciliteter, som du kan gøre brug af. Derudover er der kun kort vej til spændende seværdigheder, som f.eks. Warehouse District der er lige i nærheden.

Laveste pris for 2 personer: 894 kr.

Grand Hyatt Berlin
Hotels.com

Grand Hyatt Berlin

5/5

Grand Hyatt Berlin er et eksklusivt 5-stjernet hotel i Berlin, hvor du kan overnatte i deres hyggelige rammer, samt gøre brug af alle de helt fantastiske faciliteter som hotellet har. Fra hotellet er der kort vej til en lang række spændende seværdigheder, så hvis du også gerne vil opleve Berlin, så er der også rig mulighed for det.

Laveste pris for 2 personer: 1.653 kr.

Empire Riverside Hotel
Hotels.com

Empire Riverside Hotel

4/5

Lyder et fantastisk spaophold i Hamborg som noget for dig? Så er der ikke nogen tvivl om, at det familievenlige hotel Empire Riverside Hotel er den oplagte mulighed for dig. Hos Empire Riverside Hotel kan du gøre brug af alle deres fantastiske faciliteter, samt komme ud at besøge en masse af de spændende seværdigheder der er i nærområdet.

Laveste pris for 2 personer: 1.051 kr.

steigenberger strandhotel & spa zingst
Hotels.com

Steigenberger Strandhotel & Spa Zingst

4.5/5

Kombiner en skøn storbyweekend med et lækkert spa ophold på Steigenberger Hotel Berlin. Dette femstjernede hotel er perfekt til formålet med spaområde, der indeholder sauna, fitness, skønhedssalon og indendørs pool. Efter et ophold i spaområdet er batterierne igen ladet op, så I er klar til meget mere sightseeing.

Laveste pris for 2 personer: 1.380 kr.

Althoff Grandhotel Schloss Bensberg
Hotels.com

Althoff Grandhotel Schloss Bensberg

5/5

På en helt fantastisk beliggenhed med en vild udsigt over Cologne Katedral kan du finde Altshoff Grandhotel Schloss Bensberg. Dette fantastiske hotel giver en unik mulighed for at få et helt fantastisk spaophold med sine mange lækre faciliteter. Der er bl.a. pool og fitness hos hotellet og så kan du overnatte i deres utroligt hyggelige værelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.581 kr.

Atlantic Hotel Kiel
Hotels.com

Atlantic Hotel Kiel

4.5/5

Vil du gerne på et godt spaophold i Kiel, så er Atlantic Hotel Kiel lige hotellet for dig. Hos Atlantic Hotel Kiel har man nemlig skabt fantastiske rammer til et afslappende og uforglemmeligt ophold. Hotellet byder på en lang række gode faciliteter og ligger lige i nærheden af mange spændende seværdigheder, som du kan besøge.

Laveste pris for 2 personer: 1.108 kr.

Centrovital
Hotels.com

Centrovital

4/5

Lyder et spaophold i Berlin som noget for dig? Så er Centrovital uden tvivl lige stedet for dig. Hotellet har nemlig moderne og lækre spafaciliteter, som du kan gøre frit brug af under dit ophold. Derudover er der kun kort vej fra hotellet til mange spændende seværdigheder, som bl.a. Ev. Johannesstift Spandau og Olympic Bell Tower der begge er lige i nærheden.

Laveste pris for 2 personer: 756 kr.

ATLANTIC Hotel Sail City
Hotels.com

ATLANTIC Hotel Sail City

4/5

Vil du gerne på et charmerende spaophold i Bremerhaven, så behøver du ikke lede længere end Atlantic Hotel Sail City. Hotellet har nemlig rammerne og faciliteterne til at skabe et helt fantastisk ophold, og så gør hotellets fantastiske beliggenhed, at der altid kun er kort vej til nye spændende seværdigheder. Den perfekte kombination af afslapning og oplevelser.

Laveste pris for 2 personer: 1.131 kr.

THE MADISON Hotel Hamburg
Hotels.com

THE MADISON Hotel Hamburg

4.5/5

Alle har brug for at komme på et afslappende ophold fra tid til anden, hvor man kan glemme hverdagens stress og bare nyde livet. Netop det kan du gøre hos The Madison Hotel Hamburg, hvor man har skabt de perfekte rammer til ultimativ afslapning. Derudover er der også kort vej fra hotellet til mange spændende seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 1.108 kr.

Hotel Neptun
Hotels.com

Hotel Neptun

5/5

Er du på udkig efter det ultimative spaophold, så er Hotel Neptun und Spa lige stedet for dig. Her er der nemlig for alvor mulighed for at forkæle krop og sjæl med deres mange spafaciliteter. Hotellet byder nemlig på saltvandspool, finsk sauna, fitness, dampbad og mere til. Derudover ligger det i smukke omgivelser med udsigt over stranden i Warnemünde.

Laveste pris for 2 personer: 2.764 kr.

Hotel Zugbrücke Grenzau
Hotels.com

Hotel Zugbrücke Grenzau

4.5/5

Vil du gerne på et godt spaophold i Hoehr-Grenzhausen, så er dette unikke hotel lige noget for dig. Her er der for alvor mulighed for at slappe af og bare nyde livet. Fra hotellet er der kort vej til mange spændende seværdigheder, som du kan tage ud at besøge. Derudover har hotellet en lang række faciliteter, som du kan gøre brug af under dit ophold.

Laveste pris for 2 personer: 1.181 kr.

Hotel Kaiserhof
Hotels.com

Hotel Kaiserhof

4.5/5

Hotel Kaiserhof Muenster er et eksklusivt 4-stjernet hotel, som ligger i smukke omgivelser over for Münster togstation. På hotellet har du også mulighed for at nyde livet i deres store spa-område, som byder på en masse moderne faciliteter. Derudover er der kun kort vej fra hotellet til en lang række spændende seværdigheder du kan opleve.

Laveste pris for 2 personer: 714 kr.

Radisson Blu Senator Hotel
Hotels.com

Radisson Blu Senator Hotel

5/5

Vil du gerne på et fantastisk spaophold i Lüback, så er Radisson Blu Senator Hotel den helt perfekte mulighed for dig. Hotellet byder nemlig på et væld af lækre spafaciliteter, som giver muligheden for maksimal afslapning og ultimativ livsnydelse. Derudover er der kort vej fra hotellet til mange spændende seværdigheder, som f.eks. St. Marien in Lübeck.

Laveste pris for 2 personer: 1.116 kr.

weissenhaus grand village resort
Hotels.com

Weissenhaus Grand Village Resort & Spa

5/5

Weissenhaus Grand Village Resort & Spa tilbyder lækre oplevelser i spaafdelingen Schlossterme, der er på hele 1500m2. Her kan I lade jer forkæle med skønne behandlinger – herunder forskellige massagetyper og hudplejebehandlinger. I kan også bare vælge af hygge jer i et spabad, i saunaen eller i den 35 grader varme pool. Der er også et stort og moderne fitnesscenter med de nyeste maskiner, således I kan vedligeholde formen, hvis I skulle ønske dette.

Laveste pris for 2 personer: 2.919 kr.

romantik hotel kieler kaufmann
Hotels.com

Romantik Hotel Kieler Kaufmann

4.5/5

Der er mange fordele ved at vælge Romantik Hotel Kiefer Kaufmann når man er på besøg i Kiel. Dit ophold kan både blive underholdende og afslappende alt efter hvad du ønsker. Der er nemlig både afslappende faciliteter ved hotellet, samt en kort tur til alle de unikke seværdigheder der er at finde i smukke Kiel.

Laveste pris for 2 personer: 930 kr.

hotel birke
Hotels.com

Hotel Birke

4/5

Hvis dig og familien vil en tur til Kiel, så er Hotel Birke et oplagt sted at overnatte. Hotellet har lækre faciliteter, som betyder at en hel dag nemt kan gå på hotellet. Skulle du have lyst til at komme ud og opleve Kiel, så ligger næsten alle de fantastiske seværdigheder lige ved din dør, da Hauptbahnhof og Rathausturm Kiel ligger tæt på.

Laveste pris for 2 personer: 1.049 kr.

hotel hanseatischer hof
Hotels.com

Hotel Hanseatischer Hof

4/5

Med en god beliggenhed i Lübeck er der meget kort til mange forskellige restauranter og seværdigheder fra Hotel Hanseatischer Hof. Derudover byder hotellet selv på lækre faciliteter, så det faktisk slet ikke er nødvendigt at forlade hotellet. Hotellets har f.eks. en lækker Hotel pool og lounge, hvor man bare kan læne sig tilbage og nyde livet.

Laveste pris for 2 personer: 662 kr.

maritim strandhotel travemünde
Hotels.com

Maritim Strandhotel Travemünde

4/5

Hvis du leder efter et familievenligt spaophold i Lübeck, så behøver du ikke lede længere. Maritim Strandhotel Travemünde er nemlig lige det, og mere til. Strandhotellets fantastiske beliggenhed betyder også, at der er meget kort til flere forskellige enormt lækre restauranter og smukke seværdigheder, som f.eks. Maritimes Denkmal Passat. Der er altså både mulighed for ren afslapning og at komme ud og opleve ting.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

hotel des nordens
Hotels.com

Hotel Des Norden

4/5

Hotel Des Nordens ligger lige ved den dansk/tyske grænse, eller mere præcist lige over afkørsel 74 fra E45. Det betyder også at der både er mulighed for en dag at søge nedad mod tyske seværdigheder og en anden dag at søge opad mod danske seværdigheder. Derudover har Hotel Des Norden meget hyggelige rammer og sikrer dig en komfortabel overnatning.

Laveste pris for 2 personer: 848 kr.

a-rosa travemunde
Hotels.com

A-Rosa Travemünde

4/5

A-ROSA Travemünde er et familievenligt feriested, hvor der både er mulighed for at de voksne kan læne sig tilbage og nyde livet og at de små kan løbe rundt og have det sjovt. Hotellet har lyse og lækre værelser, flere forskellige faciliteter som f.eks. pool og ligger kun en ganske kort gåtur fra mange forskellige restauranter og seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 2.293 kr.

Radisson Blu Hotel Frankfurt
Hotels.com

Radisson Blu Hotel Frankfurt

3/5

En kort tur fra Frankfurt Messecenter ligger det unikke designhotel Radisson Blu Hotel Frankfurt, som giver dig mulighed for maksimal afslapning og ultimativ livsnydelse. På øverste etage er der et helt fantastisk spaområde, som byder på en masse lækre faciliteter i de smukkeste omgivelser og med en helt utrolig udsigt, som du kan nyde imens du slapper af.

Laveste pris for 2 personer: 848 kr.

east Hotel Hamburg
Hotels.com

east Hotel Hamburg

4.5/5

Hvis du gerne vil på et fantastisk spaophold i Hamburg, så kan du med fordel besøge east Hotel Hamburg, som er et helt fantastisk hotel der byder på en bred vifte af fantastiske spafaciliteter. Derudover er der også utroligt mange spændende seværdigheder lige i nærområdet, som du kan komme ud at opleve, når du ikke slapper af på hotellet.

Laveste pris for 2 personer: 952 kr.

Lindner Park-Hotel Hagenbeck
Hotels.com

Lindner Park-Hotel Hagenbeck

4.5/5

Hvis du gerne vil på et godt spaophold i Hamborg, så er Lindner Park-Hotel Hagenbeck en fantastisk mulighed for dig. Her kan du overnatte i deres eksklusive rammer og nyde deres brede vifte af moderne faciliteter. Derudover er der spændende seværdigheder lige i nærheden, som f.eks. Niendorf church – Kirche am Markt der er lige i nærheden.

Laveste pris for 2 personer: 1.376 kr.

Det bedste tilbud på spaophold - hvordan finder man det?

Nemt! Du finder det bedste tilbud på spa i Tyskland lige her på siden. Det gælder, uanset om du drømmer om at tage på solo-retreat eller på en ferie med de nærmeste. Spa i Tyskland byder på ro, nærvær og velvære, og på Mitophold.dk bliver det nemt og overskueligt at vælge det rigtige.

fødder i poolen

Top 3: De lækreste spaophold i Tyskland

Har du brug for inspiration til spa i det tyske? Nedenfor finder du fire favoritter, når det kommer til det bedste spa hotel i Tyskland. Her på siden kan du også finde mange andre skønne spaophold i Tyskland, så der skulle være rig mulighed for at finde det perfekte spa-match.

1. Spaophold på Alter Meierhof, Glücksburg

Det skønne hotel, Alter Meierhof, ligger ikke langt fra grænsen. Dette hotel og spa i Nordtyskland er i luksusklassen. Det har nemlig hele fem stjerner og en vifte af faciliteter, der alle er helt i top. Hotellet har specialiseret sig i labre spaophold, hvor der ikke er sparet på noget. Der er er et bredt udvalg, lige fra forskellige dampbade til saunaer, et orientalsk tropebad og forfriskende koldvandsbassiner. 

I et spaophold er inkluderet:

 • En nat i et stilfuldt “Meierhof” værelse (25-30 m2)
 • Gourmet morgenbuffet i restaurant “Brasseriet”
 • Frisk frugt ved ankomst samt badekåbe og badesandaler
 • Fri adgang til hotellets smukke Thermal Spa
 • 1 x 3-retters middag i restaurant “Brasseriet” for 2 personer
 • 1 x lagune spabad eller en en papaya-peeling i det orientalske Rasul-dampbad for 2 personer (30 min)

2. Spaophold i Tyskland på Hotel Budersand, Hörnum

Hotel Budersand er ligeledes et hotel i topklasse. Det ligger helt ned til vandet, og er omringet af natur. Hotellet har et bredt udvalg af spafaciliteter, samt lækre behandlinger og massager til den ømme kontor-krop. Derudover har hotellet også en golfbane, hvis du har lyst til at kombinere din spaferie med sport på grønsværen.

I et spaophold er inkluderet:

 • 3 nætter i deluxe-dobbeltværelse (35 m2) med havudsigt, udsigt til lystbådehavnen eller udsigt til golfbanen
 • Luksuriøs morgenbuffet indtil kl. 12.00
 • Velkomstdrink ved ankomsten
 • Adgang til Spa Budersand
 • Privat bar på værelset
 • Premium Leysieffer kaffemaskine på værelset
 • Fri parkering
 • Mulighed for valg af én af disse en enkelt gang pr. person: Delvis kropsmassage 25 minutter 3-retters menu efter eget valg på Restaurant Strönholt Greenfee til 9-huller på Golfclub Budersand

3. Steigenberger Strandhotel & Spa Zingst, Zingst

Steigenberger Strandhotel & Spa Zingst er et femstjernet hotel med mangfoldige muligheder for spa. Her får du faciliteter som kold og varm spa, saunaer, fitness og pools. Det er oplagt at kombinere en storbyferie i Berlin med et ophold på Steigenberger Strandhotel & Spa, og på den måde får du det bedste fra to verdener. 

Spaophold er ultimativ afslapning

At spaoplevelser er blevet så eftertragtede, er der ikke noget at sige til. Det er en helt særlig måde at holde en lille ferie på. Her skal kun tænke på at slappe af og nyde de sanselige oplevelser med spa, mad og natur. Det er den perfekte måde at koble af på, enten alene eller sammen med nogen, man holder af. Udover spa kan man forvente skønne omgivelser og kulinariske oplevelser.

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

Kan man finde gode spaophold Tyskland tilbud?

Ja, helt sikkert! Det er mange gode tilbud at vælge mellem, hvis man drømmer om spa i Tyskland. Der er nemlig masser af billige spaophold i Tyskland. Hvis du klikker rundt på Mitophold.dk, kan du danne dig et overblik over de forskellige muligheder, når det kommer til wellness og spa ophold i Tyskland.

Hvad er det bedste spaophold Tyskland?

På Mitophold.dk har vi det bedste spaophold Tyskland tilbud til dig. Der er noget for enhver smag, så du kan med garanti også finde det bedste spa ophold Tyskland for dig. Det bedste spaophold er den pakkeløsning, der passer til dine specifikke ønsker og behov. Der er flere forskellige tilbud og prisklasser, som matcher forskellige ønsker.

Hvad er et spaophold?

Et spaophold kan være mange forskellige ting, og din spa-drøm kan sikkert blive til virkelighed. Opholdet kan være langt som kort, og du kan nyde roen alene eller sammen med andre. Uanset hvad du vælger, vil dit spaophold være fyldt med velvære og næring til krop og sind. Der vil være vand og varme, bade, pools og saunaer. Derudover er der altid 100% fokus på afslapning og forkælelse.