Spaophold Tyskland

Bedste spaophold i Tyskland 2021

zzz

Denne side indeholder reklamelinks

Alter Meierhof

5/5

Ikke langt fra grænsen finder vi det skønne Alter Meierhof Flensborg , der har specialiseret sig i skønne og afstressende spa ophold. Hotellet er femstjernet, og det er jeres garanti for, at faciliteterne er i top. I vil få fri adgang til spaafdelingen, som blandt andet indeholder finsk sauna, dampbad og hø-aromabad. Derudover er der også mulighed for at blive kølet af i koldvandsbassinet samt nyde det skønne orientalske tropebad.

Laveste pris for 2 personer: 2.989 kr.

Hotel Budersand

5/5

Hotel Budersand er et helt unikt hotel med beliggenhed i Hörnum i Tyskland. Hotellet har lækre og lyse værelser, samt mange faciliteter der sikrer dig et godt ophold. På den ene side af hotellet ligger havet, som der også er udsigt til fra mange af værelserne og på den anden side ligger der en smuk golfbane, hvor man kan brænde lidt energi af.

Laveste pris for 2 personer: 11.250 kr.

steigenberger strandhotel & spa zingst
Hotels.com

Steigenberger Strandhotel & Spa Zingst

4.5/5

Kombiner en skøn storbyweekend med et lækkert spa ophold på Steigenberger Hotel Berlin. Dette femstjernede hotel er perfekt til formålet med spaområde, der indeholder sauna, fitness, skønhedssalon og indendørs pool. Efter et ophold i spaområdet er batterierne igen ladet op, så I er klar til meget mere sightseeing.

Laveste pris for 2 personer: 1.380 kr.

weissenhaus grand village resort
Hotels.com

Weissenhaus Grand Village Resort & Spa

5/5

Weissenhaus Grand Village Resort & Spa tilbyder lækre oplevelser i spaafdelingen Schlossterme, der er på hele 1500m2. Her kan I lade jer forkæle med skønne behandlinger – herunder forskellige massagetyper og hudplejebehandlinger. I kan også bare vælge af hygge jer i et spabad, i saunaen eller i den 35 grader varme pool. Der er også et stort og moderne fitnesscenter med de nyeste maskiner, således I kan vedligeholde formen, hvis I skulle ønske dette.

Laveste pris for 2 personer: 2.919 kr.

romantik hotel kieler kaufmann
Hotels.com

Romantik Hotel Kieler Kaufmann

4.5/5

Der er mange fordele ved at vælge Romantik Hotel Kiefer Kaufmann når man er på besøg i Kiel. Dit ophold kan både blive underholdende og afslappende alt efter hvad du ønsker. Der er nemlig både afslappende faciliteter ved hotellet, samt en kort tur til alle de unikke seværdigheder der er at finde i smukke Kiel.

Laveste pris for 2 personer: 930 kr.

hotel birke
Hotels.com

Hotel Birke

4/5

Hvis dig og familien vil en tur til Kiel, så er Hotel Birke et oplagt sted at overnatte. Hotellet har lækre faciliteter, som betyder at en hel dag nemt kan gå på hotellet. Skulle du have lyst til at komme ud og opleve Kiel, så ligger næsten alle de fantastiske seværdigheder lige ved din dør, da Hauptbahnhof og Rathausturm Kiel ligger tæt på.

Laveste pris for 2 personer: 1.049 kr.

hotel hanseatischer hof
Hotels.com

Hotel Hanseatischer Hof

4/5

Med en god beliggenhed i Lübeck er der meget kort til mange forskellige restauranter og seværdigheder fra Hotel Hanseatischer Hof. Derudover byder hotellet selv på lækre faciliteter, så det faktisk slet ikke er nødvendigt at forlade hotellet. Hotellets har f.eks. en lækker Hotel pool og lounge, hvor man bare kan læne sig tilbage og nyde livet.

Laveste pris for 2 personer: 662 kr.

maritim strandhotel travemünde
Hotels.com

Maritim Strandhotel Travemünde

4/5

Hvis du leder efter et familievenligt spaophold i Lübeck, så behøver du ikke lede længere. Maritim Strandhotel Travemünde er nemlig lige det, og mere til. Strandhotellets fantastiske beliggenhed betyder også, at der er meget kort til flere forskellige enormt lækre restauranter og smukke seværdigheder, som f.eks. Maritimes Denkmal Passat. Der er altså både mulighed for ren afslapning og at komme ud og opleve ting.

Laveste pris for 2 personer: 1.195 kr.

hotel des nordens
Hotels.com

Hotel Des Norden

4/5

Hotel Des Nordens ligger lige ved den dansk/tyske grænse, eller mere præcist lige over afkørsel 74 fra E45. Det betyder også at der både er mulighed for en dag at søge nedad mod tyske seværdigheder og en anden dag at søge opad mod danske seværdigheder. Derudover har Hotel Des Norden meget hyggelige rammer og sikrer dig en komfortabel overnatning.

Laveste pris for 2 personer: 848 kr.

a-rosa travemunde
Hotels.com

A-Rosa Travemünde

4/5

A-ROSA Travemünde er et familievenligt feriested, hvor der både er mulighed for at de voksne kan læne sig tilbage og nyde livet og at de små kan løbe rundt og have det sjovt. Hotellet har lyse og lækre værelser, flere forskellige faciliteter som f.eks. pool og ligger kun en ganske kort gåtur fra mange forskellige restauranter og seværdigheder.

Laveste pris for 2 personer: 2.293 kr.

zzz

zzz

zzz

FAQ - Ofte Stillede Spørgsmål

zz

zzz

zz

Få 10% rabat på dit ophold!

Køb dit drømme ophold hos DuGlemmerDetAldrig og få lige nu 10% rabat på dit køb. Find dit ønskede ophold og tilmeld dig deres nyhedsbrev, så modtager du en unik 10% rabatkode til din ordre.